Lediga jobb som Barnskötare i Uddevalla

Se lediga jobb som Barnskötare i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Utbildad barnskötare för vikariat på Lancasters förskola

Ansök    Jan 17    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor För oss står barnens utveckling i centrum och är den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor

För oss står barnens utveckling i centrum och är den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? Vi söker dig som brinner för att driva och utveckla arbetssätt med övriga pedagoger och våra fantastiska barn. Dig som är nyfiken, positiv och flexibel, men som ändå gillar god struktur i vardagen.

Lancasters förskola är en förskola med kompetenta och engagerade pedagoger som tillsammans arbetar för att stimulera och utmana barnen i deras lärande och utveckling på ett lustfyllt och lekfullt sätt. Vi arbetar med rotation var tredje läsår så man följer barnen från yngrebarn till äldrebarn. Förskolan ligger centralt med närhet till både skog, hav, bibliotek, badhus och museum. Vi är ute i alla väder och upptäcker och fångar naturupplevelser och årstidens växlingar. Vi arbetar efter våra styrdokument för förskolan och lägger stor vikt på att alla ska bli sedda!

Vi arbetar medvetet med barnens behov, kreativitet och intressen i utformandet av vår pedagogiska undervisning. Vår barnsyn är att alla barn är kompetenta, nyfikna och har stor lust att lära, och där är vi medforskande pedagoger i barnens lärande. Vi pedagoger lär av varandra i lärgrupper och värdesätter det kollegiala lärandet. Vi reflekterar enskilt och i arbetslag under dagtid, pedagogisk dokumentation är viktigt i vårt arbete för att synliggöra barns lärande. Till vår hjälp i det systematiska kvalitetsarbetet har vi UNIKUM som ett digitalt verktyg. 

ULNA AB driver i dagsläget 16 fristående förskolor i Sverige. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som verktyg för att främja barns lärande och utveckling. ULNA står för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Att tillsammans med övriga kollegor driva verksamheten framgångsrikt och utveckla vårt arbetssätt utifrån barns behov och intressen. Du skall ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och kunna utmana dig själv och barnen i lärandet. Att tillsammans med kompetenta barn och pedagoger lära i ett samspel. 

 

KVALIFIKATIONER
Förutom din utbildning som barnskötare, lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor såsom samarbets- och ledarskapsförmågor.

VI SÖKER DIG SOM
- Är driven och vill utveckla och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- Har ett reflekterande arbetssätt och pedagogik som utgår ifrån barnens nyfikenhet och lust
- Har ett gott bemötande och ett bra och nära samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare
- Har ett gott förhållningssätt, tar tillvara på barnets styrkor och har positiva förväntningar på våra kompetenta barn
- Är aktiv i att skapa tydliga, stimulerande och estetiska lärmiljöer och en vilja att utveckla metoder för lärande med stöd av aktuell forskning.
- Ser möjligheter!


Arbetsplats/Placeringsort: Lancasters förskola i Uddevalla
Anställningsform: Vikariat, 4-6 veckor
Anställningens omfattning: Heltid, 100%
Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-01-26. Tillsättning sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fremia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Vikarier för jobb i barngrupp på våra förskolor

Ansök    Feb 15    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?  ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? 

Vi har ständigt behov av vikarier som vill jobba i barngrupper i vår verksamhet. Nu söker vi nya stjärnor till våra förskolor i Uddevalla och Ljungskile som kan ersätta och komplettera vår ordinarie personal vid behov.

Vi erbjuder dig:
Med ett härligt gäng arbetskamrater ger vi dig möjlihet att utvecklas. Tillsammans driver ni verksamheten framåt och utvecklar arbetssätt utifrån branens behov. Alla på ULNA förskolor erbjuds friskvårdsbidrag, subventionerade måltider och kontinuerliga säkerhetsutbildninger inom HLR, brand och ergonomi.

Vi söker dig som:
- är driven, nyfiken på att lära sig mer och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- är social och tycker mötet med barn, kollegor och föräldrar är givande
- har fyllt 18 år
- har betyg i svenska från gymnasie eller komvux, med god förmåga att förstå det svenska språket i såväl tal som skrift

Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande!
Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper, såsom gott bemötande, ansvarsfull, pålitlig, flexibel, strukturerad, engagemang och god samarbetsförmåga, samt att vi ser det meriternade att ha goda kunskaper i det svenska språket.

För att vara aktuell för anställning behöver du ha ett giltigt utdrag ur belasningsregistret att visa upp redan vid första kontakten.
Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se. 

Arbetsplats/placeringsort: Våra förskolor i Uddevalla och Ljungskile
Tjänstgöringsgrad: Vid behov
Anställningsform: Visstidsanställd/timvikarie
Sista ansökningsdag: 2024-02-25. Vi behandlar ansökningarna löpande, vilket kan innebära att platserna kommer att tillsättas innan sista ansökningdag.

Fremias kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Ansök    Feb 22    ASAP Ritkonsult HB    Dagbarnvårdare
Christella barnomsorg har mångårig erfarenhet som huvudman för pedagogisk omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta med barn i ditt hem. Vi utgår från hemmiljön, din önskan och erfarenhet när vi tillsammans med dig utformar din barngrupp. Vi vill att barnen ska känna sig trygga och trivas, att de ska få personlig omsorg efter sina behov och en meningsfull verksamhet med liknande aktiviteter som andra får på förskolan men i mindre grupper. För att barnens be... Visa mer
Christella barnomsorg har mångårig erfarenhet som huvudman för pedagogisk omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta med barn i ditt hem. Vi utgår från hemmiljön, din önskan och erfarenhet när vi tillsammans med dig utformar din barngrupp.
Vi vill att barnen ska känna sig trygga och trivas, att de ska få personlig omsorg efter sina behov och en meningsfull verksamhet med liknande aktiviteter som andra får på förskolan men i mindre grupper.
För att barnens behov av omsorg och pedagogisk verksamhet ska tillgodoses på bästa sätt arbetar vi med genomtänkta övergripande teman för varje termin, utifrån Skolverkets allmänna råd, Läroplanen för förskolan och Barnkonventionen. Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år VT24 - Uddevalla

Ansök    Dec 11    Einar Sports AB    Barnskötare
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Uddevalla. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under våren 2024 med start vecka 5.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Barnskötare till Sunningevägens förskola - vikariat

Ansök    Jan 8    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?  ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår förskola. Dig som brinner för att driva och utveckla arbetssätt med övriga pedagoger och våra fantastiska barn. Dig som är nyfiken, positiv och flexibel, men som ändå gillar god struktur i vardagen.

På vår förskola möter du kompetenta, medforskande kollegor som lär sig och utvecklar sin undervisning tillsammans med barnen. Vi har tydliga pedagogiska lärmiljöer där barns kreativitet, intressen och utveckling styr innehåll och utveckling. Vi arbetar efter våra styrdokument, där läroplanen Lpfö18 är ett levande arbetsverktyg. Vi har en tro på det kompetenta barnet, och arbetar aktivt och systematiskt med att utveckla vår undervisning. 

Vår arbetsmetod är att arbeta i längre projekt som dokumenteras och processas tillsammans med barnen och i arbetslaget. Pedagogisk dokumentation i olika former, dels analogt och digitalt på förskolan dels genom vår lärplattform UNIKUM, används för att få syn på vilket lärande som sker. För att säkerställa egen kunskapsutveckling arbetar vi med lärgrupper där vi tillsammans läser och diskuterar litteratur som bygger på aktuella forskningsrön

ULNA AB driver 16 förskolor i Sverige, varav 11 ligger i Uddevalla. 
ULNA står för Utvecklig, Lek, Närhet och Ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Att tillsammans med övriga kollegor driva verksamheten framgångsrikt och utveckla vårt arbetssätt utifrån barnens behov. Du skall ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och kunna utmana dig själv och barnen i lärandet. Tillsammans med kompetenta barn och övrida pedagoger lär vi i ett samspel.

KVALIFIKATIONER
Förutom din utbildning som barnskötare, lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor såsom samarbets- och ledarskapsförmågor.

VI SÖKER DIG SOM 
- Är driven och vill utveckla och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- Har ett reflekterande arbetssätt som utgår ifrån barnens nyfikenhet och lust i din undervisning
- Har ett gott bemötande och ha ett bra och nära samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare
- Har ett gott förhållningssätt och en kunskapssyn som ser det kompetenta barnet
- Är aktiv i att skapa tydliga, stimulerande och estetiska lärmiljöer och en vilja att utveckla metoder för lärande med stöd av aktuell forskning.
- Ser möjligheter!

Arbetsplats/Placeringsort: Sunningevägens förskola i Uddevalla
Anställningsform: Vikariat, 2 olika tjänster
Anställningens omfattning: 80% & 100%, 2 olika tjänster
Tillträde: 2024-02-05, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-01-21. Löpande rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fremias kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Engagerade vikarier för jobb i barngrupp på Strumpans förskola

Ansök    Nov 1    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?  ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? Vi har ständigt behov av timvikarier som vill jobba i barngrupper i vår verksamhet . Nu söker vi vikarier till Strumpans förskola i Ljungskile som kan ersätta och komplettera vår ordinarie personal vid behov. Finns intresse har vi även behov på våra andra förskolor i Uddevalla.

Vi erbjuder dig:
Med ett härligt gäng arbetskamrater ger vi dig möjlihet att utvecklas. Tillsammans driver ni verksamheten framåt och utvecklar arbetssätt utifrån branens behov. Alla på ULNA förskolor erbjuds friskvårdsbidrag, subventionerade måltider och kontinuerliga säkerhetsutbildninger inom HLR, brand och ergonomi.

Vi söker dig som:
- är driven, nyfiken på att lära sig mer och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- är social och tycker mötet med barn, kollegor och föräldrar är givande
- har fyllt 18 år
- har betyg i svenska från gymnasie eller komvux, med god förmåga att förstå det svenska språket i såväl tal som skrift

Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande!
Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper, såsom gott bemötande, ansvarsfull, pålitlig, flexibel, strukturerad, engagemang och god samarbetsförmåga, samt att vi ser det meriternade att ha goda kunskaper i det svenska språket.

För att vara aktuell för anställning behöver du ha ett giltigt utdrag ur belasningsregistret att visa upp redan vid första kontakten.
Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se. 

Strumpans Förskola ligger i Ljungskile, söder om Uddevalla. Vi arbetar med hållbarhet, både gällande relationer och miljö. Här har vi nära till såväl skog och hav, som bibliotek och kommunikationer. Vi arbetar åldersindelat och försöker, i möjligaste mån, följa barngruppen under deras förskoletid. I anslutning till förskolan har vi också ett litet fritidshem med stora möjligheter.

Vi vill att vår förskola ska vara en plats där alla känner sig välkomna och delaktiga, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och en positiv framtidstro.

Vår strävan är att vår förskola ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. I vårt kök lagas mat från grunden av vår kock.

Arbetsplats/Placeringsort: Strumpans förskola i Ljungskile, och alla förskolor i Uddevalla
Anställningsform: Visstidsanställning/timvikarie
Anställningens omfattning: Vid behov
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-11-30. Vi behandlar ansökningarna löpande, vilket kan innebära att platserna kommer att tillsättas innan sista ansökningdag.

Fremias kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan. 
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Engagerade vikarier för jobb i barngrupp på våra förskolor

Ansök    Aug 28    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?  ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? 

Vi har ständigt behov av vikarier som vill jobba i barngrupper i vår verksamhet. Nu söker vi nya stjärnor till våra förskolor i Uddevalla och Ljungskile som kan ersätta och komplettera vår ordinarie personal vid behov.

Vi erbjuder dig:
Med ett härligt gäng arbetskamrater ger vi dig möjlihet att utvecklas. Tillsammans driver ni verksamheten framåt och utvecklar arbetssätt utifrån branens behov. Alla på ULNA förskolor erbjuds friskvårdsbidrag, subventionerade måltider och kontinuerliga säkerhetsutbildninger inom HLR, brand och ergonomi.

Vi söker dig som:
- är driven, nyfiken på att lära sig mer och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- är social och tycker mötet med barn, kollegor och föräldrar är givande
- har fyllt 18 år
- har betyg i svenska från gymnasie eller komvux, med god förmåga att förstå det svenska språket i såväl tal som skrift

Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande!
Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper, såsom gott bemötande, ansvarsfull, pålitlig, flexibel, strukturerad, engagemang och god samarbetsförmåga, samt att vi ser det meriternade att ha goda kunskaper i det svenska språket.

För att vara aktuell för anställning behöver du ha ett giltigt utdrag ur belasningsregistret att visa upp redan vid första kontakten.
Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se. 

Arbetsplats/placeringsort: Våra förskolor i Uddevalla och Ljungskile
Tjänstgöringsgrad: Vid behov
Anställningsform: Visstidsanställd/timvikarie
Sista ansökningsdag: 2023-09-15. Vi behandlar ansökningarna löpande, vilket kan innebära att platserna kommer att tillsättas innan sista ansökningdag.

Fremias kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

barnskötare

Söker efter vikarie som kan jobba genom förskolan hos oss som timanställd. våran barn omsorg ligger i Uddevalla krav gymnasiet utbildning körkort erfarenhet skicka ansökan via mail ENDAST mail [email protected] Aaya Alsaif Visa mer
Söker efter vikarie som kan jobba genom förskolan hos oss som timanställd.
våran barn omsorg ligger i Uddevalla


krav
gymnasiet utbildning
körkort
erfarenhet
skicka ansökan via mail
ENDAST mail
[email protected]
Aaya Alsaif Visa mindre

Engagerade vikarier för jobb i barngrupp på våra förskolor

Ansök    Mar 22    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?  ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? 

Vi har ständigt behov av vikarier som vill jobba i barngrupper i vår verksamhet. Nu söker vi nya stjärnor till våra förskolor i Uddevalla och Ljungskile som kan ersätta och komplettera vår ordinarie personal vid behov.

Vi erbjuder dig:
Med ett härligt gäng arbetskamrater ger vi dig möjlihet att utvecklas. Tillsammans driver ni verksamheten framåt och utvecklar arbetssätt utifrån branens behov. Alla på ULNA förskolor erbjuds friskvårdsbidrag, subventionerade måltider och kontinuerliga säkerhetsutbildninger inom HLR, brand och ergonomi.

Vi söker dig som:
- är driven, nyfiken på att lära sig mer och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- är social och tycker mötet med barn, kollegor och föräldrar är givande
- har fyllt 18 år
- har betyg i svenska från gymnasie eller komvux, med god förmåga att förstå det svenska språket i såväl tal som skrift

Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande!
Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper, såsom gott bemötande, ansvarsfull, pålitlig, flexibel, strukturerad, engagemang och god samarbetsförmåga, samt att vi ser det meriternade att ha goda kunskaper i det svenska språket.

För att vara aktuell för anställning behöver du ha ett giltigt utdrag ur belasningsregistret att visa upp redan vid första kontakten.
Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se. 

Arbetsplats/placeringsort: Våra förskolor i Uddevalla och Ljungskile
Tjänstgöringsgrad: Vid behov
Anställningsform: Visstidsanställd/timvikarie
Sista ansökningsdag: 2023-04-16. Vi behandlar ansökningarna löpande, vilket kan innebära att platserna kommer att tillsättas innan sista ansökningdag.

Fremias kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Engagerade vikarier för jobb i barngrupp på Strumpans förskola

Ansök    Mar 17    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?  ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? Vi har ständigt behov av timvikarier som vill jobba i barngrupper i vår verksamhet . Nu söker vi vikarier till Strumpans förskola i Ljungskile som kan ersätta och komplettera vår ordinarie personal vid behov. Finns intresse har vi även behov på våra andra förskolor i Uddevalla.

Vi erbjuder dig:
Med ett härligt gäng arbetskamrater ger vi dig möjlihet att utvecklas. Tillsammans driver ni verksamheten framåt och utvecklar arbetssätt utifrån branens behov. Alla på ULNA förskolor erbjuds friskvårdsbidrag, subventionerade måltider och kontinuerliga säkerhetsutbildninger inom HLR, brand och ergonomi.

Vi söker dig som:
- är driven, nyfiken på att lära sig mer och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- är social och tycker mötet med barn, kollegor och föräldrar är givande
- har fyllt 18 år
- har betyg i svenska från gymnasie eller komvux, med god förmåga att förstå det svenska språket i såväl tal som skrift

Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande!
Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper, såsom gott bemötande, ansvarsfull, pålitlig, flexibel, strukturerad, engagemang och god samarbetsförmåga, samt att vi ser det meriternade att ha goda kunskaper i det svenska språket.

För att vara aktuell för anställning behöver du ha ett giltigt utdrag ur belasningsregistret att visa upp redan vid första kontakten.
Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se. 

Strumpans Förskola ligger i Ljungskile, söder om Uddevalla. Vi arbetar med hållbarhet, både gällande relationer och miljö. Här har vi nära till såväl skog och hav, som bibliotek och kommunikationer. Vi arbetar åldersindelat och försöker, i möjligaste mån, följa barngruppen under deras förskoletid. I anslutning till förskolan har vi också ett litet fritidshem med stora möjligheter.

Vi vill att vår förskola ska vara en plats där alla känner sig välkomna och delaktiga, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och en positiv framtidstro.

Vår strävan är att vår förskola ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. I vårt kök lagas mat från grunden av vår kock.

Arbetsplats/Placeringsort: Strumpans förskola i Ljungskile, och alla förskolor i Uddevalla
Anställningsform: Visstidsanställning/timvikarie
Anställningens omfattning: Vid behov
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-04-05. Vi behandlar ansökningarna löpande, vilket kan innebära att platserna kommer att tillsättas innan sista ansökningdag.

Fremias kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan. 
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Timvikarier till Frida förskola och grundskola

Ansök    Mar 9    Fridaskolorna AB    Barnskötare
Frida förskola i Uddevalla ligger på gamla I17-området, på gångavstånd till centrum och med skog och parkområden alldeles runt knuten. Frida förskola / skola i Uddevalla söker timvikarier till vår verksamhet då ordinarie personal är frånvarande. Tjänsten innebär att man ingår i vikariepool och blir inringd vid behov. Vill du jobba som vikarie med världens bästa kollegor på en förskola / skola som tycker att barns utveckling är det roligaste och viktiga... Visa mer
Frida förskola i Uddevalla ligger på gamla I17-området, på gångavstånd till centrum och med skog och parkområden alldeles runt knuten.

Frida förskola / skola i Uddevalla söker timvikarier till vår verksamhet då ordinarie personal är frånvarande. Tjänsten innebär att man ingår i vikariepool och blir inringd vid behov.

Vill du jobba som vikarie med världens bästa kollegor på en förskola / skola som tycker att barns utveckling är det roligaste och viktigaste som finns? Då bör du prova att jobba som vikarie hos oss! 

Fridaskolan är en skola med positiva, kompetenta och samskapande pedagoger som trivs tillsammans och arbetar nära varandra i arbetslag. 

Som vikarie hos oss tar du till vara på barns upptäckarlust och kreativitet. Du som söker tjänsten trivs med att samarbeta med andra. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och med en förmåga att skapa trygghet, förtroende och goda relationer med de människor du möter i arbetet. Du trivs med att arbeta i en flexibel och varierad vardag.Tidigare erfarenhet från arbete på förskola/skola är meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi tillämpar löpande urval. Ansök redan idag vid intresse! 

Har du några frågor vänligen kontakta:
Rektor Pia Benjaminsson på [email protected] Visa mindre

Nyfiken barnskötare till Äventyrets förskola

Ansök    Okt 27    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!


VÅRA TANKAR OCH VÄRDERINGAR
Äventyrets förskola ligger på Södra Dalaberg i ett naturskönt område med närhet till skogen. Vi har i vår förskola tillgång till bassäng och gymnastiksal. Vår förskola är uppbyggd utifrån vår syn på det kompetenta och medforskande barnet, som vill kan och duger. Hos oss har alla ett ansvar, inflytande och delaktighet, såväl barn som vuxna. 

Vi arbetar med långtgående projekt som är gemensamt för alla avdelningar. Ett gemensamt tema som utvecklas utifrån barnens intressen och frågor. I projektet lägger vi stor vikt på barns 100 språk, vilket innebär att barn ska få uttrycka sig på många olika sätt såsom skapande i ateljén, dans, musik, teater, lera mm. Vi lägger också stor vikt på naturvetenskap och hållbar utveckling.

Vi arbetar med pedagogisk dokumentation. På det viset blir lärandet och verksamhetens innehåll väl synligt. På ULNA förskolor har vi det webbaserade verktyget Unikum där föräldrar kan följa förskolans och sitt eget barns lärande.

Våra gemensamma värdeord på ULNA och Äventyret är:
Utveckling & utforskande
Lärande lek
Närhet & nyfikenhet
Ansvar & hållbarhet


DINA AREBTSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor för att driva utbildningen framåt och utveckla arbetssättet utifrån barnens behov. Ni utformar, leder och utvecklar utbildningen efter förskolans styrdokument. Det innebär att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet och lärmiljöerna. Du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och vilja utmana dig själv och barnen i lärandet.

På ULNA förskolor har du din rektor nära och delaktig i utbildningens utveckling, med kontor på respektive enhet. ULNAs specialpedagog finns också som gott stöd vid behov. Vi har kompetensutvecklingsdagar, reflektion i arbetslaget både på kvälls- och dagtid, gemensamma arbetsplatsträffar och litteraturbearbetning i lärgrupp. Du erbjuds friskvårdsbidrag och arbetskläder.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är färdigutbildad barnskötare med några års erfarenhet från arbete på förskola. Förutom utbildning lägger vi stor vikt vid personliga lämplighet.


OM DIG
Nu har du chansen att bli en i gänget på Äventyrets förskola. Tycker du om att tillsammans med barn och kollegor utveckla och hitta möjligheter till ett lustfyllt lärande? Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat. Vi ser ditt engagemang och din kompetens som viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete.

Vi vill gärna höra vad just du brinner för och skulle kunna tillföra i vår utbildning på förskolan!

ULNA AB har 16 förskolor i Sverige, varav 11 finns i Uddevalla. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som verktyg för att främja barns lärande och utveckling.
ULNA står för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar

 
Kvalifikationer: Barnskötarutbildning
Arbetsplats/Placeringsort: Äventyrets förskola i Uddevalla
Anställningsform: Vikariat 100%
Anställningens omfattning: Heltid 100%
Tillträdede: 2023-01-09 - 2023-05-31, med möjlig förlängning och ev också start som timasntälld redan i november
Sista ansökningsdag: 2022-11-15. Tillsättning sker fortlöpande, vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag.

Fermia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!


I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Engagerade timvikarier till Strumpans förskola

Ansök    Sep 8    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?  ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? Vi har ständigt behov av timvikarier som vill jobba i barngrupper i vår verksamhet . Nu söker vi vikarier till framför allt Strumpans förskola i Ljungskile som kan ersätta och komplettera vår ordinarie personal vid behov. Finns intresse finns även behov på våra andra förskolor i Uddevalla.

Vi erbjuder dig:
Med ett härligt gäng arbetskamrater ger vi dig möjlihet att utvecklas. Tillsammans driver ni verksamheten framåt och utvecklar arbetssätt utifrån branens behov. Alla på ULNA förskolor erbjuds friskvårdsbidrag, subventionerade måltider och kontinuerliga säkerhetsutbildninger inom HLR, brand och ergonomi.

Vi söker dig som:
- är driven, nyfiken på att lära sig mer och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- är social och tycker mötet med barn, kollegor och föräldrar är givande
- har fyllt 18 år
- har betyg i svenska från gymnasie eller komvux, med god förmåga att förstå det svenska språket i såväl tal som skrift

Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande!
Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper, såsom gott bemötande, ansvarsfull, pålitlig, flexibel, strukturerad, engagemang och god samarbetsförmåga, samt att vi ser det meriternade att ha goda kunskaper i det svenska språket.

För att vara aktuell för anställning behöver du ha ett giltigt utdrag ur belasningsregistret att visa upp redan vid första kontakten.
Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se. 

Strumpans Förskola ligger i Ljungskile, söder om Uddevalla. Vi arbetar med hållbarhet, både gällande relationer och miljö. Här har vi nära till såväl skog och hav, som bibliotek och kommunikationer. Vi arbetar åldersindelat och försöker, i möjligaste mån, följa barngruppen under deras förskoletid. I anslutning till förskolan har vi också ett litet fritidshem med stora möjligheter.

Vi vill att vår förskola ska vara en plats där alla känner sig välkomna och delaktiga, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och en positiv framtidstro.

Vår strävan är att vår förskola ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. I vårt kök lagas mat från grunden av vår kock.

Arbetsplats/Placeringsort: Strumpans förskola i Ljungskile, och alla förskolor i Uddevalla
Anställningsform: Visstidsanställning/timvikarie
Anställningens omfattning: Vid behov
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-09-30. Vi behandlar ansökningarna löpande, vilket kan innebära att platserna kommer att tillsättas innan sista ansökningdag.

Fremias kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan. 
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Barnpasssare till Nordic Wellness Uddevalla

Ansök    Sep 30    Sportlife M W AB    Barnskötare
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som barnpasssare till våra klubbar i Uddevalla. Vi söker dig som vill jobba några kvällar i veckan samt helger. Att vara en barnpasssare på Nordic Wellness Att du är barnkär är förmodligen den första och kanske störta anledningen ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som barnpasssare till våra klubbar i Uddevalla. Vi söker dig som vill jobba några kvällar i veckan samt helger.

Att vara en barnpasssare på Nordic Wellness

Att du är barnkär är förmodligen den första och kanske störta anledningen till att du klickade dig in på den här annonsen. Ditt naturliga ansvarstagande och att du är omtänksam är det som får dig att läsa vidare. För det är du som barnpasssare som tar hand om våra medlemmars barn så att våra medlemmar kan fokusera på sin träning ute i vårt gym.

Här kommer ditt intresse för träning och hälsa väl till pass. Vårt företag drivs av träningsglädje och som barnpasssare på vår klubb är du med och hjälper oss att förstärka den känslan hos våra medlemmar.

Vad söker vi hos dig?

Att du har fyllt 16 år och kan jobba kvällar. Utöver det söker vi efter dig som är bra på att möta människor på jobbet, och gärna hjälper till där det behövs.  Har du även ett stort intresse för träning och hälsa är du perfekt för den här tjänsten!

Att jobba på Nordic Wellness

Det här är en miljö präglad av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i andra delar av verksamheten. Det är många som börjat hos oss som barnpasssare och som idag jobbar vidare som receptionister, kundservicemedarbetare eller i en helt annan roll.

Vi hoppas att du är redo att ta det första steget!

I denna rekrytering begär vi utdrag ur polisregistret. Utdrag från polisens belastningsregister. Typ av utdrag:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-15. Urval och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till Uddevalla kommun

Ansök    Jun 16    Uddevalla kommun    Barnskötare
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om Uddevallas kommunala förskola
Inom Uddevalla kommunala förskola så arbetar vi utifrån målområdena språkutvecklande arbetssätt samt trygghet och studiero.

Förutom utbildning lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor såsom samarbets- och ledarskapsförmågor samt ett förhållningssätt som genomsyras av läroplanens värdegrunds och demokratiuppdrag. Ett förhållningssätt präglat av professionalitet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Våra mål: 
- Systematisk kvalitetsutveckling med barns lek och lärande i fokus
- Likvärdig utbildning med undervisning av god kvalitet
- Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt
- Trygghet och studiero

Arbetsuppgifter
- Du verkar för att alla barn har lika stort inflytande över och utrymme i utbildningen.
- Du deltar i dokumentation och kommunicerar barnets lärande och utveckling med barnet och vårdnadshavarna
- Du samarbetar i ditt arbetslag såväl som inom din enhet och vid behov med andra aktörer.
- Du medverkar till dokumentation och underlag för analys.

Vem söker vi?
- Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synssätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.
- Du är stabil och är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. 
- Du har en bra samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 
- Du arbetar bra med komplexa frågor. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.
- Du har god pedagogisk insikt och god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren

Du har även god muntlig kommunikation och talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och i små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

Kravspecifikation
- Du är utbildad barnskötare.

Det är meriterande att ha kunskaper inom tecken som stöd (TAKK).

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare till Uddevalla kommun

Ansök    Aug 23    Uddevalla kommun    Barnskötare
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om Uddevallas kommunala förskola
Inom Uddevallas kommunala förskola så arbetar vi utifrån målområdena språkutvecklande arbetssätt samt trygghet och studiero.

Förutom utbildning lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor, såsom samarbets- och ledarskapsförmågor samt ett förhållningssätt som genomsyras av läroplanens värdegrunds och demokratiuppdrag. Ett förhållningssätt präglat av professionalitet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Våra mål: 
- Systematisk kvalitetsutveckling med barns lek och lärande i fokus
- Likvärdig utbildning med undervisning av god kvalitet
- Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt
- Trygghet och studiero

Arbetsuppgifter
- Du verkar för att alla barn har lika stort inflytande över och utrymme i utbildningen.
- Du deltar i dokumentation och kommunicerar barnets lärande och utveckling med barnet och vårdnadshavarna.
- Du samarbetar i ditt arbetslag såväl som inom din enhet och vid behov med andra aktörer.
- Du medverkar till dokumentation och underlag för analys.

Vem söker vi?
- Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synssätt och förhållningssätt och ser möjligheter i förändringar.
- Du är stabil och är lugn och kontrollerad i stressiga och pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. 
- Du har en bra samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 
- Du arbetar bra med komplexa frågor. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.
- Du har god pedagogisk insikt och god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren

Du har även god muntlig kommunikation och talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och i små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

Kravspecifikation
- Du är utbildad barnskötare.

Övrigt
I den här rekryteringen sker urval och tillsättning av tjänst löpande.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kreativ barnskötare till Fasseröds förskola

Ansök    Apr 19    Ulna AB    Barnskötare
På ULNA tror vi på tre saker - möjligheter, delaktighet och att göra skillnad för en bättre framtid. Med en nära och flexibel organisation har vi snabba beslutsvägar. Det innebär att du som medarbetare, oavsett yrkesroll, har möjlighet att utvecklas och påverka vårt gemensamma arbete tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare på ULNA har du frihet att påverka både ditt och företagets arbete, bidrar till ett delaktigt ansvarstagande och är en del av vå... Visa mer
På ULNA tror vi på tre saker - möjligheter, delaktighet och att göra skillnad för en bättre framtid.
Med en nära och flexibel organisation har vi snabba beslutsvägar. Det innebär att du som medarbetare, oavsett yrkesroll, har möjlighet att utvecklas och påverka vårt gemensamma arbete tillsammans med dina kollegor.

Som medarbetare på ULNA har du frihet att påverka både ditt och företagets arbete, bidrar till ett delaktigt ansvarstagande och är en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Vår barnsyn är att alla barn är kompetenta, nyfikna och har stor lust att lära. Vi är medforskande pedagoger i barnens lärande och baserar lärandet på samspelet mellan vuxen och barn, såväl som på att barnen lär av varandra.

Fasseröds förskola flyttade in i sina nybyggda lokaler för ca 6 år sedan. Här finns härliga rum både inom- och utomhus som lockar till lek och kreativitet. Vår levande inomhusmiljö utvecklas ständigt allt efter barnens intresse och behov. Vi har nära till naturen som vi ser som En utmanande och kompletterande lärandemiljö.

Vi reflekterar enskilt och i arbetslag under dagtid, pedagogisk dokumentation är viktig i vårt arbete för att synliggöra barnens lärande. Våra lärgrupper, med deltagare från alla avdelningar, träffas med jämna mellanrum för ett kollegialt lärande. Vi har också utbyte med våra övriga förskolor inom ULNA för att säkerställa vårt systematiska kvalitetsarbete, och gemensamt utvecklar vi ständigt våra digitala verktyg där målet är att våra förskolor skall erbjuda en hög kvalité.

ULNA AB driver i dagsläget 16 fristående förskolor i Sverige. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som verktyg för att främja barns lärande och utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor för att driva utbildningen framåt och utveckla arbetssättet utifrån barnens behov. Ni utformar, leder och utvecklar utbildningen efter förskolans styrdokument. Det innebär att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet och lärmiljöerna. Du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och vilja utmana dig själv och barnen i lärandet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är färdigutbildad barnskötare med några års erfarenhet från arbete på förskola. Förutom utbildning lägger vi stor vikt vid personliga lämplighet.

VI SÖKER DIG SOM
- Gärna vistas i skog och mark
- Är driven och vill utveckla och utvecklas tillsammans med barn och kollegor
- Har ett reflekterande arbetssätt som utgår ifrån barnens nyfikenhet och lust i din undervisning.
- Har ett gott bemötande och värdesätter ett bra och nära samarbete med barn, kollegor och våra familjer
- Har ett gott förhållningssätt och en kunskapssyn som ser det kompetenta barnet.
- Är aktiv i att skapa stimulerande och estetiska lärmiljöer och utveckla metoder för lärande med stöd av aktuell forskning.
- Ser möjligheter!


Kvalifikationer: Barnskötarutbildning
Arbetsplats/Placeringsort: Fasseröds förskola i Uddevalla
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
Anställningens omfattning: Heltid, 100%
Tillträde: 2022-08-08, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-05-03. Tillsättning sker fortlöpande, vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Fermia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Dec 2    Ströms Slott AB    Barnskötare
Vi söker barnskötare till vår förskola Snäckan på Hyggestråket i Uddevalla. Vi efterfrågar dig som har barnskötarutbildning. Du brinner för barns lärande och vill vara med och arbeta i en omsorgsfull, lärorik och kreativ verksamhet med barnens behov i centrum. Erfarenhet från arbete i flerspråkiga miljöer är meriterande, liksom tidigare arbete i barngrupp. Din förmåga att samarbeta med arbetskamrater och föräldrar är viktig för oss. Visa mer
Vi söker barnskötare till vår förskola Snäckan på Hyggestråket i Uddevalla.
Vi efterfrågar dig som har barnskötarutbildning. Du brinner för barns lärande och vill vara med och arbeta i en omsorgsfull, lärorik och kreativ verksamhet med barnens behov i centrum. Erfarenhet från arbete i flerspråkiga miljöer är meriterande, liksom tidigare arbete i barngrupp. Din förmåga att samarbeta med arbetskamrater och föräldrar är viktig för oss. Visa mindre

Barnskötare till Lancasters förskola

Ansök    Feb 14    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

OM DIG
Nu har du chansen att bli en i gänget på Lancasters förskola. Vi söker dig som tycker om att tillsammans med barn och kollegor utveckla och hitta möjligheter till ett lustfyllt lärande. Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat. Vi ser ditt engagemang och din kompetens som viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete. 

Du skall vara för arbetsrotation och ha ett flexibelt förhållningssätt. Vi söker dig som kompletterar förskolans arbetslag, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill gärna höra vad just du brinner för och skulle kunna tillföra i vår utbildning på förskolan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor för att driva utbildningen framåt och utveckla arbetssättet utifrån barnens behov. Ni utformar, leder och utvecklar utbildningen efter förskolans styrdokument. Det innebär att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet och lärmiljöerna. Du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och vilja utmana dig själv och barnen i lärandet.

Vi arbetar projektinriktat och lägger stor vikt vid barns 100 språk. Leken är i fokus, då det är där barnen befäster sina kunskaper.

OM OSS
Lancasters förskola ligger centralt i Uddevalla med närhet till både skog och hav. Vi har även närhet till bibliotek, badhus och museum. Vi har förmånen att ha egen kock som bakar och lagar all mat från grunden.


Vi vill att vår förskola ska vara en plats där man känner sig välkommen. Där man är delaktig, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och framtidstro. Vår strävan är att vår verksamhet ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. Vi erbjuder en inspirerande och föränderlig miljö som inbjuder till skapande, experimenterande, lek och lärande. Våra pedagogiska ställningstaganden bygger på att människor föds kompetenta, intelligenta och med en stark inneboende drivkraft att utforska världen.

På ULNA förskolor har du din rektor nära och delaktig i utbildningens utveckling, med kontor på respektive enhet. ULNAs specialpedagog finns också som gott stöd vid behov. Vi har kompetensutvecklingsdagar, reflektion i arbetslaget både på kvälls- och dagtid, gemensamma arbetsplatsträffar och litteraturbearbetning i lärgrupp. Du erbjuds friskvårdsbidrag och arbetskläder.

ULNA AB har 16 förskolor i Sverige, varav 11 finns i Uddevalla.
ULNA står för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar


Arbetsplats/Placeringsort: Lancasters förskola i Uddevalla
Anställningsform: Vikariat
Anställningens omfattning: Heltid 100%
Tillträde: 2022-03-01 - 2023-02-28, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-02-24. Tillsättning sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fremia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Barnskötare

Den lilla förskolan i Dragsmark på Bokenäset har funnits i snart 30 år. Nu kan vi erbjuda en tjänst som barnskötare. Vi har naturen in på knuten. Bergen, skogen, havet och sjön där vi tillsammans med barnen upptäcker vad som finns omkring oss. Det ger dig som är intresserad av tjänsten, många verktyg att bygga den utepedagogiska verksamheten på. Barnen lär sig via naturen och leken i en liten trygg barngrupp med maximalt 16 barn 1 - 6 år. Pedagoger har lån... Visa mer
Den lilla förskolan i Dragsmark på Bokenäset har funnits i snart 30 år. Nu kan vi erbjuda en tjänst som barnskötare.
Vi har naturen in på knuten. Bergen, skogen, havet och sjön där vi tillsammans med barnen upptäcker vad som finns omkring oss. Det ger dig som är intresserad av tjänsten, många verktyg att bygga den utepedagogiska verksamheten på. Barnen lär sig via naturen och leken i en liten trygg barngrupp med maximalt 16 barn 1 - 6 år. Pedagoger har lång erfarenhet av utomhuspedagogik.
Maten lagas från grunden av vår egen kock som har stor kunskap av olika behov och allergier. Vi är stolta över kosten hos oss, vi utgår i möjligaste mån av ekologiska råvaror och närproducerat.
Vi är en fristående förskola med en ekonomisk förening som huvudman. Vi följer förskolans läroplan och Uddevalla kommuns riktlinjer för förskoleverksamhet.
Vi söker dig som delar vår vision:
Hållbarhet och delaktighet
Lärande och social kompetens
Självständiga individer
Du är utbildad barnsköterska eller fritidsledare. Du självmotiverad, full av egna idéer, sätter barnet i centrum. Du vill var en del av oss i vårt arbetslag och driva förskolan framåt utifrån våran vision. I din garderob finns ett underställ, vandrarkängor och vind/vattentäta kläder. Visa mindre

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Ansök    Nov 17    ASAP Ritkonsult HB    Dagbarnvårdare
Christella barnomsorg har mångårig erfarenhet som huvudman för pedagogisk omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta med barn i ditt hem. Vi utgår från hemmiljön, din önskan och erfarenhet när vi tillsammans med dig utformar din barngrupp. Vi vill att barnen ska känna sig trygga och trivas, att de ska få personlig omsorg efter sina behov och en meningsfull verksamhet med liknande aktiviteter som andra får på förskolan men i mindre grupper. För att barnen... Visa mer
Christella barnomsorg har mångårig erfarenhet som huvudman för pedagogisk omsorg. Nu söker vi dig som vill arbeta med barn i ditt hem. Vi utgår från hemmiljön, din önskan och erfarenhet när vi tillsammans med dig utformar din barngrupp.


Vi vill att barnen ska känna sig trygga och trivas, att de ska få personlig omsorg efter sina behov och en meningsfull verksamhet med liknande aktiviteter som andra får på förskolan men i mindre grupper.


För att barnens behov av omsorg och pedagogisk verksamhet ska tillgodoses på bästa sätt arbetar vi med genomtänkta övergripande teman för varje termin, utifrån Skolverkets allmänna råd, Läroplanen för förskolan och Barnkonventionen. Visa mindre

Vi söker två nyfikna barnskötare till Klippans förskola

Ansök    Nov 3    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Då två av våra fantastiska barnskötare går i pension söker vi nu två nyfikna medarbetare till vår förskola. 

VÅRA TANKAR OCH VÄRDERINGAR
Klippan är en förskola med kompetenta och medforskande förskollärare och barnskötare som lär tillsammans med barnen. Vi har tydliga pedagogiska lärmiljöer där barns kreativitet, intressen och behov är främsta utgångsläget.


Vår gård erbjuder en härlig naturupplevelse där vi medvetet och lustfyllt använder naturen i vår dagliga verksamhet. Barnen får också utvecklat sin motorik i den kuperade terrängen på ett naturligt sätt. Vi arbetar för att förskolan skall vara en rolig, trygg och lärorik miljö för barnen att vistas i, samt att vi strävar efter att barnen utvecklar självständighet och tillit till sin egen förmåga. Vi arbetar också med att barnen skall få möjlighet att ta ansvar för sina handlingar och för förskolan miljö. För att försöka uppnå detta arbetar vi mycket med bemötande och allas lika värde.

Vi arbetar efter våra styrdokument som är Läroplanen för förskolan och FNs Barnkonvention och lägger stor vikt på att alla barn skall bli sedda! Vi arbetar medvetet med barnens behov, kreativitet och intressen i utformandet av vår pedagogiska undervisning. Vår barnsyn är att alla barn är kompetenta, nyfikna och har stor lust att lära, och där vi är medforskande pedagoger i barnens lärande. Vi baserar lärandet på samspelet mellan vuxna och barn såväl som på att barnen lär av varandra.

Vi arbetar med längre projekt som dokumenteras och reflekteras av både barn och vuxna. Reflekterar gör vi både enskilt och i arbetslag och pedagogisk dokumentation är viktig i vårt arbete för att synliggöra barns lärande men även vårt eget lärande. Vi har utbyte med våra övriga förskolor inom ULNA för att säkerhetsställa vårt systematiska kvalitetsarbete. Vi utvecklar ständigt våra digitala verktyg där målet för utvecklingen är att våra förskolor skall erbjuda en hög kvalité för våra barn och föräldrar.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor för att driva utbildningen framåt och utveckla arbetssättet utifrån barnens behov. Ni utformar, leder och utvecklar utbildningen efter förskolans styrdokument. Det innebär att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet och lärmiljöerna. Du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och vilja utmana dig själv och barnen i lärandet.

På ULNA Förskolor har du din rektor nära och delaktig i utbildningens utveckling, med kontor på respektive enhet. ULNAs specialpedagog finns också som gott stöd vid behov. Vi har kompetensutvecklingsdagar, reflektion i arbetslaget både på kvälls- och dagtid, gemensamma arbetsplatsträffar och litteraturbearbetning i lärgrupp. Du erbjuds friskvårdsbidrag och arbetskläder.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är färdigutbildad barnskötare med några års erfarenhet från arbete på förskola. Förutom utbildning lägger vi stor vikt vid personliga lämplighet.


OM DIG
Nu har du chansen att bli en i gänget på Klippans förskola. Tycker du om att tillsammans med barn och kollegor utveckla och hitta möjligheter till ett lustfyllt lärande? Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat. Vi ser ditt engagemang och din kompetens som viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete.

Vi vill gärna höra vad just du brinner för och skulle kunna tillföra i vår utbildning på förskolan!

 

ULNA AB har 16 förskolor i Sverige, varav 11 finns i Uddevalla. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som verktyg för att främja barns lärande och utveckling.
ULNA står för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar

 
Kvalifikationer: Barnskötarutbildning
Arbetsplats/Placeringsort: Klippans förskola i Uddevalla
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning
Anställningens omfattning: Heltid 100%
Tillträdede: 2022-01-31, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-11-30. Tillsättning sker fortlöpande, vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag.

Fermia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!


I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Barnpassare till Nordic Wellness Uddevalla City

Ansök    Aug 6    Sportlife M W AB    Barnskötare
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som barnpassare på Nordic Wellness Uddevalla City. Att vara en barnpassare på Nordic Wellness Att du är barnkär är förmodligen den första och kanske störta anledningen till att du klickade dig in på den här annonsen. Ditt naturliga ansv... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som barnpassare på Nordic Wellness Uddevalla City.

Att vara en barnpassare på Nordic Wellness

Att du är barnkär är förmodligen den första och kanske störta anledningen till att du klickade dig in på den här annonsen. Ditt naturliga ansvarstagande och att du är omtänksam är det som får dig att läsa vidare. För det är du som barnpassare som tar hand om våra medlemmars barn så att våra medlemmar kan fokusera på sin träning ute i vårt gym.

Här kommer ditt intresse för träning och hälsa väl till pass. Vårt företag drivs av träningsglädje och som barnpassare på vår klubb är du med och hjälper oss att förstärka den känslan hos våra medlemmar.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 16 år och kan arbeta under kvällar och helger så letar vi efter dig som är bra på att möta människor på jobbet, och gärna hjälper till där det behövs. Har du tidigare erfarenhet av barnpassning är det strålande. Har du även ett stort intresse för träning och hälsa är du perfekt för den här tjänsten!

Att jobba på Nordic Wellness

Det här är en miljö präglad av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i andra delar av verksamheten. Det är många som börjat hos oss som barnpassare och som idag jobbar vidare som receptionister, kundservicemedarbetare eller i en helt annan roll.

Vi hoppas att du är redo att ta det första steget!

I denna rekrytering begär vi utdrag från polisens belastningsregister. Typ av utdrag: "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret" https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-05. Urval och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare

Arbetsgivare: Förskolan Kaprifolen ekonomisk förening Personalkooperativ Ort: Uddevalla Omfattning / Varaktighet: Vikariat 80 - 100%. 20210817 – 20211217 med ev förlängning. Lön: Fast månadslön Ansök senast 3 juni 2021 Publicerad: 2021-05-04 Arbetslivserfarenhet är ett krav Barnskötare Barnskötare med företrädesvis barnskötarutbildning/ montessoriutbildning/ erfarenhet sökes till vikariat 80 - 100%. Kaprifolens montessoriförskola är belägen central... Visa mer
Arbetsgivare: Förskolan Kaprifolen ekonomisk förening
Personalkooperativ
Ort: Uddevalla
Omfattning / Varaktighet: Vikariat 80 - 100%. 20210817 – 20211217 med ev förlängning.

Lön: Fast månadslön
Ansök senast 3 juni 2021
Publicerad: 2021-05-04
Arbetslivserfarenhet är ett krav


Barnskötare
Barnskötare med företrädesvis barnskötarutbildning/ montessoriutbildning/ erfarenhet sökes till vikariat 80 - 100%.
Kaprifolens montessoriförskola är belägen centralt med närhet till skogen. Lokalerna är inrymda i en äldre charmig villa.
Utbildningen utgår från Maria Montessoris tankar om lärande och utveckling. Pedagogiken utgår från varje individs behov och strävar efter att barnen utvecklas till självständiga, sociala och harmoniska individer. Samarbete och samverkan är grundläggande på förskolan.
Vi söker nu en barnskötare företrädelsevis med montessoriutbildning/erfarenhet. Stor vikt läggs vid initiativförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga samt att du har ett positivt förhållningssätt. Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och utbildningens utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet i förskolan. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön utifrån barnens behov och intressen.
Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska se möjligheter framför hinder och fungera väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete samt ha en god förmåga att skapa goda relationer.
Det är betydelsefullt att läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt. Det är av stor vikt att du är en medforskande pedagog som är nyfiken och låter barnen vara delaktiga.
Du ska ha förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då det pedagogiska arbetet ska dokumenteras och struktureras.
Vår förskola är en arbetsplats för dig om du vill vara med och utmanas i att ge barnen de bästa förutsättningar för att utvecklas till självständiga individer och att genom leken visa barnen vägen i sitt livslånga lärande.
Förskolan består av 3 avdelningar Månen 1 - 2,5 år, Stjärnan 2,5 - 3 år och Solen 3 - 5 år.
Förskolan Kaprifolen erbjuder friskvårdspeng och arbetskläder.
Anställningsform: Vikariat
Omfattning: 80%-100%
Ansök senast: 20 maj
Tillträde: 17 augusti 2021 eller efter överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande.
Kontaktuppgifter:
Carina Hammar
Rektor
Telefon 073 - 5634359
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]
Arbetsgivare:
Förskolan Kaprifolen
Skansgatan 6
451 50 Uddevalla Visa mindre

Nyfiken barnskötare till Äventyrets förskola

Ansök    Apr 27    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Nu söker vi en nyfiken barnskötare till vår yngrebarnsavdelning, 1-3 år.


VÅRA TANKAR OCH VÄRDERINGAR
Äventyrets förskola ligger på Södra Dalaberg i ett naturskönt område med närhet till skogen. Vi har i vår förskola tillgång till bassäng och gymnastiksal. Vår förskola är uppbyggd utifrån vår syn på det kompetenta och medforskande barnet, som vill kan och duger. Hos oss har alla ett ansvar, inflytande och delaktighet, såväl barn som vuxna. 

Vi arbetar med långtgående projekt som är gemensamt för alla avdelningar. Ett gemensamt tema som utvecklas utifrån barnens intressen och frågor. I projektet lägger vi stor vikt på barns 100 språk, vilket innebär att barn ska få uttrycka sig på många olika sätt såsom skapande i ateljén, dans, musik, teater, lera mm. Vi lägger också stor vikt på naturvetenskap och hållbar utveckling.

Vi arbetar med pedagogisk dokumentation. På det viset blir lärandet och verksamhetens innehåll väl synligt. På ULNA förskolor har vi det webbaserade verktyget Unikum där föräldrar kan följa förskolans och sitt eget barns lärande.

Våra gemensamma värdeord på ULNA och Äventyret är:
Utveckling & utforskande
Lärande lek
Närhet & nyfikenhet
Ansvar & hållbarhet


DINA AREBTSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor för att driva utbildningen framåt och utveckla arbetssättet utifrån barnens behov. Ni utformar, leder och utvecklar utbildningen efter förskolans styrdokument. Det innebär att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet och lärmiljöerna. Du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och vilja utmana dig själv och barnen i lärandet.

På ULNAförskolor har du din rektor nära och delaktig i utbildningens utveckling, med kontor på respektive enhet. ULNAs specialpedagog finns också som gott stöd vid behov. Vi har kompetensutvecklingsdagar, reflektion i arbetslaget både på kvälls- och dagtid, gemensamma arbetsplatsträffar och litteraturbearbetning i lärgrupp. Du erbjuds friskvårdsbidrag och arbetskläder.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är färdigutbildad barnskötare med några års erfarenhet från arbete på förskola. Förutom utbildning lägger vi stor vikt vid personliga lämplighet.


OM DIG
Nu har du chansen att bli en i gänget på Äventyrets förskola. Tycker du om att tillsammans med barn och kollegor utveckla och hitta möjligheter till ett lustfyllt lärande? Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat. Vi ser ditt engagemang och din kompetens som viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete.

Vi vill gärna höra vad just du brinner för och skulle kunna tillföra i vår utbildning på förskolan!

 

ULNA AB har 16 förskolor i Sverige, varav 11 finns i Uddevalla. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som verktyg för att främja barns lärande och utveckling.
ULNA står för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar

 
Kvalifikationer: Barnskötarutbildning
Arbetsplats/Placeringsort: Äventyrets förskola i Uddevalla
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning
Anställningens omfattning: Heltid 100%
Tillträdede: 2021-08-09, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-05-04. Tillsättning sker fortlöpande, vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag.

KFO kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!


I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Förskolan Hagvidson Frideborg i Uddevalla söker barnskötare

Ansök    Jul 9    EJB Nyponlunden AB    Barnskötare
Hagvidson Frideborg ligger på Kungsgatan i centrala Uddevalla. Förskolan har tre avdelningar. Vi är en mångkulturell förskola. I vårt arbete lägger vi ett stort fokus på språket. Förskolans ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje Vi håller på att arbeta med att få vår förskola Grön Flagg certifierad. Vi försöker utnyttja vår närhet till bibliotek, museum, parker och lekplatser så ofta som möjligt. Du är en trygg glad person som b... Visa mer
Hagvidson Frideborg ligger på Kungsgatan i centrala Uddevalla. Förskolan har tre avdelningar.
Vi är en mångkulturell förskola. I vårt arbete lägger vi ett stort fokus på språket. Förskolans ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje
Vi håller på att arbeta med att få vår förskola Grön Flagg certifierad.
Vi försöker utnyttja vår närhet till bibliotek, museum, parker och lekplatser så ofta som möjligt.
Du är en trygg glad person som bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du är flexibel, tycker om att samarbeta men kan även ta egna initiativ. Du har en barnsyn som tror på det kunniga barnet. Du är väl insatt i förskolans läroplan. Ett plus om du är intresserad av barns språkutveckling. Du kommer jobba som resurs på vår syskonavdelning.
Vi strävar efter att ha ett gott bemötande och en god dialog med föräldrar och barn där alla ska känna sig sedda och hörda. I samarbete med hemmen vill vi främja barnens utveckling till aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande människor och samhällsmedlemmar.
Vi strävar efter att arbeta i mindre grupper med barnen.
Vi är en förskola med kulturell mångfald. Vi vill vara en social och kulturell mötesplats som utvecklar barnens förståelse för värdet av mångfald och olikhet samt stimulera barnens tro på sin egen förmåga.
Vi lägger stort fokus vid att ge barnen en språklig medvetenhet och stärka deras språkförmåga. Bland annat genom att läsa mycket, ramsa, sjunga, berätta, med hjälp av språkpåsar, språklekar, sagor, teknik och musik.
Tillträde 9/8, vi har två tjänster lediga.
37,5% och 40% är tjänstegraden på tjänsterna.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till Misteröds förskola

Ansök    Feb 8    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!


OM DIG
Nu har du chansen att bli en i gänget på Misteröds förskola, då en av våra fantastiska pedagoger går i pension. Vi söker dig som tycker om att tillsammans med barn och kollegor utveckla och hitta möjligheter till ett lustfyllt lärande. Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat. Vi ser ditt engagemang och din kompetens som viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete. Att din barnsyn stämmer överens med förhållningssättet utifrån Reggio Emilia filosofin är meriterande.

Du skall vara för arbetsrotation och ha ett flexibelt förhållningssätt. Vi söker dig som kompletterar förskolans arbetslag, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill gärna höra vad just du brinner för och skulle kunna tillföra i vår utbildning på förskolan!


DINA AREBTSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor för att driva utbildningen framåt och utveckla arbetssättet utifrån barnens behov. Ni utformar, leder och utvecklar utbildningen efter förskolans styrdokument. Det innebär att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet och lärmiljöerna. Du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och vilja utmana dig själv och barnen i lärandet.

Vi arbetar projektinriktat och lägger stor vikt vid barns 100 språk. Leken är i fokus, då det är där barnen befäster sina kunskaper.


OM OSS
Misteröd är en förskola med två avdelningar, en äldre och en yngreavdelning. Förskolan ligger i ett villaområde med skogen nära inpå. Vi har förmånen att ha egen kokerska som bakar och lagar all mat från grunden.


Vi vill att vår förskola ska vara en plats där man känner sig välkommen. Där man är delaktig, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och framtidstro. Vår strävan är att vår verksamhet ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. Vi erbjuder en inspirerande och föränderlig miljö som inbjuder till skapande, experimenterande, lek och lärande. Vår verksamhetsidé bygger bland annat på de tankar vi inspirerats av från Reggio Emilia filosofin. Våra pedagogiska ställningstaganden bygger på att människor föds kompetenta, intelligenta och med en stark inneboende drivkraft att utforska världen.

På ULNAförskolor har du din rektor nära och delaktig i utbildningens utveckling, med kontor på respektive enhet. ULNAs specialpedagog finns också som gott stöd vid behov. Vi har kompetensutvecklingsdagar, reflektion i arbetslaget både på kvälls- och dagtid, gemensamma arbetsplatsträffar och litteraturbearbetning i lärgrupp. Du erbjuds friskvårdsbidrag och arbetskläder.

ULNA AB har 16 förskolor i Sverige, varav 11 finns i Uddevalla.
ULNA står för Utveckling, Lek, Närhet och AnsvarKvalifikationer: Barnskötarutbildning
Arbetsplats/placeringsort: Misteröds förskola i Uddevalla
Tjänstgöringsgrad: Heltid, med 6 månaders provanställning
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: 2021-08-09, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-03-01. Tillsättning sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden löpt ut.

KFO kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida och tar med till en eventuell intervju.

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Barnskötare till Lancasters förskola

Ansök    Apr 9    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

OM DIG
Nu har du chansen att bli en i gänget på Lancasters förskola, då en av våra fantastiska pedagoger går i pension. Vi söker dig som tycker om att tillsammans med barn och kollegor utveckla och hitta möjligheter till ett lustfyllt lärande. Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat. Vi ser ditt engagemang och din kompetens som viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete. 

Du skall vara för arbetsrotation och ha ett flexibelt förhållningssätt. Vi söker dig som kompletterar förskolans arbetslag, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill gärna höra vad just du brinner för och skulle kunna tillföra i vår utbildning på förskolan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor för att driva utbildningen framåt och utveckla arbetssättet utifrån barnens behov. Ni utformar, leder och utvecklar utbildningen efter förskolans styrdokument. Det innebär att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet och lärmiljöerna. Du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och vilja utmana dig själv och barnen i lärandet.

Vi arbetar projektinriktat och lägger stor vikt vid barns 100 språk. Leken är i fokus, då det är där barnen befäster sina kunskaper.

OM OSS
Lancasters förskola ligger centralt i Uddevalla med närhet till både skog och hav. Vi har även närhet till bibliotek, badhus och museum. Vi har förmånen att ha egen kock som bakar och lagar all mat från grunden.


Vi vill att vår förskola ska vara en plats där man känner sig välkommen. Där man är delaktig, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och framtidstro. Vår strävan är att vår verksamhet ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. Vi erbjuder en inspirerande och föränderlig miljö som inbjuder till skapande, experimenterande, lek och lärande. Våra pedagogiska ställningstaganden bygger på att människor föds kompetenta, intelligenta och med en stark inneboende drivkraft att utforska världen.

På ULNA förskolor har du din rektor nära och delaktig i utbildningens utveckling, med kontor på respektive enhet. ULNAs specialpedagog finns också som gott stöd vid behov. Vi har kompetensutvecklingsdagar, reflektion i arbetslaget både på kvälls- och dagtid, gemensamma arbetsplatsträffar och litteraturbearbetning i lärgrupp. Du erbjuds friskvårdsbidrag och arbetskläder.

ULNA AB har 16 förskolor i Sverige, varav 11 finns i Uddevalla.
ULNA står för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar


Arbetsplats/Placeringsort: Lancasters förskola i Uddevalla
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-09, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-04-28. Tillsättning sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

KFO kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Dagbarnvårdare i hemmet, i Herrestad och Lane Ryr

Ansök    Okt 8    Uddevalla kommun    Dagbarnvårdare
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Vilka är verksamhetens mål?

Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg och Läroplan för förskolan-18 är vägledande

Vilka mål arbetar befattningsinnehavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

Att barnen ska få en bra omsorg där trygghet och glädje bildar en helhet

Vilka arbetsuppgifter ingår för att uppfylla de mål befattningsinnehavaren har?

Du kommer att arbeta med en grupp barn i ålder 1–6 år.

Verksamheten ska främja leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet och i detta arbete är förskolans läroplan, LpFö-18 vägledande. I arbetsuppgifterna ingår att ha en planerad verksamhet, servera näringsriktig hemlagad mat till barnen, daglig utevistelse, dokumentation och samarbete med övriga dagbarnvårdare i området. Arbetsplatsträffar och verksamhetsplaneringar är förlagda till kvällstid tillsammans med kommunens övriga dagbarnvårdare

Kravspecifikation

Barnskötarutbildning eller motsvarande, med erfarenhet av arbete med barn. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs. Vi ser gärna att du har personlig mognad, kan samarbeta, är flexibel och positiv

Vilka övriga krav bör ställas?

Goda kunskaper i svenska är en förutsättning

Kompetenser

Självgående
Flexibel
Serviceinriktad
Strategisk
Kreativ

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare till Uddevalla kommuns förskolor

Ansök    Jun 26    Uddevalla kommun    Barnskötare
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning

Annonsen är en samrekrytering för kommunens förskolor i egen regi.

Vilken förskola som placering är aktuell på meddelas senare i rekryteringsprocessen. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med barn tillsammans med utbildade förskollärare på någon av Uddevallas kommunala förskolor! Som barnskötare arbetar du med att skapa en positiv och trygg miljö för barnen, stimulera barnens utveckling av kunskaper och färdigheter och främja deras utveckling. I arbetet innefattas också att vara aktiv i planering, dokumentation och uppföljning av verksamheten.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande att ha läst ytterligare kurser i t.ex. pedagogik.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och färdigheter som t.ex. personlig mognad, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Intresse och erfarenhet av aktionsforskning, utepedagogik och pedagogisk dokumentation är meriterande. Övriga kvalifikationer är god kunskap om läroplanens olika områden, datakunskap samt erfarenhet av att arbeta med barn i behov av stöd.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare på Snäckans förskola 100%

Ansök    Sep 8    Ströms Slott AB    Barnskötare
Snäckans Förskola Naturmontessori Väst söker en ny medarbetare. Vi efterfrågar dig som har barnskötarutbildning. Du brinner för barns lärande och vill vara med och bygga upp en omsorgsfull, lärorik och kreativ verksamhet med barnens behov i centrum. Erfarenhet från arbete i flerspråkliga miljöer är meriterande, liksom tidigare arbete i barngrupp. Vi arbetar i arbetslag och din förmåga att samarbeta med arbetskamrater och föräldrar är viktig för oss. Start ... Visa mer
Snäckans Förskola Naturmontessori Väst söker en ny medarbetare.
Vi efterfrågar dig som har barnskötarutbildning. Du brinner för barns lärande och vill vara med och bygga upp en omsorgsfull, lärorik och kreativ verksamhet med barnens behov i centrum. Erfarenhet från arbete i flerspråkliga miljöer är meriterande, liksom tidigare arbete i barngrupp. Vi arbetar i arbetslag och din förmåga att samarbeta med arbetskamrater och föräldrar är viktig för oss. Start tidigast den 5:e oktober


Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag. Visa mindre

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år? Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen. Meriterande är: Du har tidigare bakgrund inom grymnastik. Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn. Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn. Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi... Visa mer
Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år?
Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen.


Meriterande är:
Du har tidigare bakgrund inom grymnastik.
Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn.

Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn.
Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi gärna höra mer från dig!
Dina arbetsuppgifter
Som medtränare för Djungelgympa i Uddevalla kommer du tillsammans med din huvudledare leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen. Vi jobbar med färdiga passupplägg vilket innebär att alla övningar och lekar du kommer göra med barnen är färdigplanerat. Det kommer göra det lätt för dig som ledare att sätta dig in i vad du ska göra varje pass och det krävs inte någon mer extra planering än att vara inläst på övningarna.
Passupplägget utgår ifrån 4 grundpelare inom gymnastiken:
Hoppa
Balansera
Rulla/Kullerbytta
Klättra

Inför ett arbete hos oss på Sweden Sport Academy får du som ledare gå någon av våra utbildningar.
Du och din huvudledare får löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Anställningsvillkor
Terminen börjar vecka 35 och pågår under totalt 14 veckor med vissa uppehåll för lov.
Passen kommer hållas på vardagskvällar mellan 17.00-19.00 och/eller på helger. Visa mindre

Barnskötare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Sundstrand är en helt nybyggd förskola och vi söker nu dig som är redo för utmaningen att delta i arbetet med att bygga upp vår utbildning i förskolan helt från grunden.

Uddevalla kommuns prioriterade mål för samtliga skolformer är under läsåret 2019/2020 och tre år framåt att uppnå en högre måluppfyllelse samt trygghet och arbetsro för alla. I förskolan har vi därför valt att sätta fokus på ett språkutvecklande arbetssätt samt vårt arbete med likabehandling.

I din roll som barnskötare verkar du för att alla barn har lika stort inflytande över och utrymme i utbildningen. Du är målinriktad och verkar för varje enskilt barns lärandemiljö. Du har ett undervisande förhållningssätt. Du deltar i dokumentation och kommunicerar barnets lärande och utveckling med barnet och vårdnadshavarna. Du samarbetar i ditt arbetslag såväl som inom din enhet och vid behov med andra aktörer. Du medverkar till dokumentation och underlag för analys.

Kravspecifikation

Du är utbildad barnskötare.

Du har kunskap om och engagemang för barns utveckling.

Du har ett undervisande förhållningssätt. 

Kompetenser

Personlig mognad
Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Pedagogisk insikt

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Vilka är verksamhetens mål?

På Dalabergs förskola arbetar vi utifrån kommunens prioriterade mål:

- Ökad måluppfyllelse.

- språkutvecklande arbetssätt med leken som verktyg.
- Trygghet och studiero, - aktiva åtgärder kring diskriminering och annan kränkande behandling. Där arbetar vi med att utveckla rutiner och innehåll i likabehandlingsarbetet.

Vilka mål arbetar befattningsinnehavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

- Du har kunskap om och engagemang för barns utveckling.
- Du verkar för att alla barn har lika stort inflytande över och utrymme i utbildningen.
- Du är målinriktad och verkar för varje enskilt barns lärandemiljö.
- Du har ett undervisande förhållningssätt.
- Du deltar i dokumentation och kommunicerar barnets lärande och utveckling med barnet och vårdnadshavarna.
- Du samarbetar i ditt arbetslag såväl som inom din enhet och vid behov med andra aktörer.
- Du medverkar till dokumentation och underlag för analys.

Vilka arbetsuppgifter ingår för att uppfylla de mål befattningsinnehavaren har?

Att vara barnskötare med barnens bästa i centrum, med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, som är driven, organiserande och uppskattar kollegialt samarbete. Du kommer arbeta i team tillsammans med förskollärare.

Kravspecifikation

Utöver utbildning lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som krävs för att man skall fungera bra inom yrket; exempelvis personlig mognad samt ledarskaps-och samarbetsförmåga. Du är en pedagog som ser möjligheter framför hinder och utmanar såväl varje barn som barngruppens unika förmågor. Du är trygg i dig själv, så att du kan skapa trygghet och ge ett gott bemötande till barn och vårdnadshavare.

Vilka övriga krav bör ställas?

Utbildad barnskötare

Kompetenser

Personlig mognad
Stabil
Samarbetsförmåga
Kulturell medvetenhet
Tydlig
Strukturerad
Problemlösande analysförmåga
Helhetssyn

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Dagbarnvårdare i hemmet

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Vilka är verksamhetens mål?

Att barnen ska få en bra omsorg där trygghet och glädje bildar en helhet.

Vilka mål arbetar befattningsinnehavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

Skolverket-Allmänna råden för pedagogisk omsorg Läroplan för förskolan-18 är vägledande

Vilka arbetsuppgifter ingår för att uppfylla de mål befattningsinnehavaren har?

Du kommer att arbeta med en grupp barn i ålder 1–6 år. Verksamheten ska främja leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet och i detta arbete är förskolans läroplan, LpFö-18 vägledande. I arbetsuppgifterna ingår att ha en planerad verksamhet, servera näringsriktig hemlagad mat till barnen, daglig utevistelse, dokumentation och samarbete med övriga dagbarnvårdare i Lane/Lane-Ryr Arbetsplatsträffar och verksamhetsplaneringar är förlagda till kvällstid tillsammans med kommunens övriga dagbarnvårdare

Kravspecifikation

Barnskötarutbildning eller motsvarande, med erfarenhet av arbete med barn. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs. Vi ser gärna att du har personlig mognad, kan samarbeta, är flexibel och positiv.

Vilka övriga krav bör ställas?Kompetenser

Personlig mognad
Självständighet
Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Språklig analytisk förmåga
Pedagogisk insikt

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år? Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen. Meriterande är: Du har tidigare bakgrund inom grymnastik. Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn. Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn. Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi... Visa mer
Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år?
Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen.


Meriterande är:
Du har tidigare bakgrund inom grymnastik.
Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn.

Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn.
Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi gärna höra mer från dig!
Dina arbetsuppgifter
Som medtränare för Djungelgympa i Uddevalla kommer du tillsammans med din huvudledare leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen. Vi jobbar med färdiga passupplägg vilket innebär att alla övningar och lekar du kommer göra med barnen är färdigplanerat. Det kommer göra det lätt för dig som ledare att sätta dig in i vad du ska göra varje pass och det krävs inte någon mer extra planering än att vara inläst på övningarna.
Passupplägget utgår ifrån 4 grundpelare inom gymnastiken:
Hoppa
Balansera
Rulla/Kullerbytta
Klättra

Inför ett arbete hos oss på Sweden Sport Academy får du som ledare gå någon av våra utbildningar.
Du och din huvudledare får löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Anställningsvillkor
Terminen börjar vecka 6 och pågår under totalt 14 veckor med vissa uppehåll för lov.
Passen kommer hållas på vardagskvällar mellan 17.00-19.00 och/eller på helger.Vi rekryterar löpande. Skickar du inte in ansökan idag kan tjänsten vara borta i morgon ;) Visa mindre

Dagbarnvårdare i hemmet

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning

Vill du jobba med pedagogisk omsorg, som dagbarnvårdare i hemmet? Nu söker vi dagbarnvårdare som bor i Herrestad och i Lane-Ryr!

Du kommer att ta emot en grupp barn måndag-fredag i ålder 1-6 år i ditt hem, men också samarbeta med andra dagbarnvårdare i området i en gemensam grupplokal.

Hemmet skall vara rökfritt och det krävs att ditt hem godkänns för verksamheten. I din ansökan vill vi att du bifogar en beskrivning över ditt hem och hur det är tänkt att den pedagogiska verksamheten ska bedrivas.


Arbetsuppgifter

Verksamheten ska främja leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet och i detta arbete följer vi bland annat Skolverkets Allmänna råd och förskolans läroplan, LpFö-18 är vägledande. I arbetsuppgifterna ingår att ha en planerad och dokumenterad verksamhet med daglig utevistelse, servera näringsriktig hemlagad mat till barnen och samarbete med övriga dagbarnvårdare i gemensam grupplokal. Arbetsplatsträffar och planering är förlagda till kvällstid tillsammans med kommunens övriga dagbarnvårdare. 

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning är önskvärt, till exempel Barnskötarutbildning eller motsvarande. Erfarenhet av arbete med barn är meriterande. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs. Vi ser gärna att du har personlig mognad, har stor samarbetsförmåga, är flexibel och positiv. Datorvana är krav.

Intervjuer kommer att hållas 200108 och 200110.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

2 Barnskötare till Sunningevägens förskola

Ansök    Sep 24    Sunningevägens förskola    Barnskötare
Om digNu har du chansen att bli en i gänget på Sunningevägens förskola. Vi söker 2 st barnsökare som tycker om att tillsammans med barn och kollegor hitta möjligheter till lust och lärande på förskolan. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med arbetslaget ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Att din barnsyn stämmer överens med förhållningssättet utifrån Reggio Emilas filosofi är meriterande, samt att du har kunskap kring hur du synlig... Visa mer
Om digNu har du chansen att bli en i gänget på Sunningevägens förskola. Vi söker 2 st barnsökare som tycker om att tillsammans med barn och kollegor hitta möjligheter till lust och lärande på förskolan. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med arbetslaget ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Att din barnsyn stämmer överens med förhållningssättet utifrån Reggio Emilas filosofi är meriterande, samt att du har kunskap kring hur du synliggör barns lärprocesser med hjälp arbetslaget och genom pedagogisk dokumentation. Du tycker också om att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.Vi vill gärna höra vad du brinner för och skulle kunna tillföra i vår utbildning på förskolan!Dina arbetsuppgifterHos oss får du vara medforskare som utmanar barnet där det är. Du tar tillvara vår inne- och utemiljö för att skapa pedagogiska utmaningar och inspirerande lärmiljöer för barnen. I arbetslaget synliggör och vidareutvecklar ni barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Ett projektinriktat arbetssätt är en naturlig del i vår utbildning. Leken i fokus, normer och värdens betydelse och utveckling av digitaliseringen är några av alla de komponenter som fyller vardagen här på förskolan.Som barnskötare medverkar du till en positiv och utvecklande miljö, med god balans mellan omsorg och nyfiket lärande. Vårt förhållningssätt är att alltid ha barnet i centrum, att vara medforskande och lyhörda och vi utformar verksamheten efter barnens intressen och behov. Om ossPå Matildaskolan, som sedan juni 2019 är en del av ULNA förskolor, har du din rektor nära och delaktig i verksamhetens utveckling, med kontor på respektive enhet. Vi har reflektion i arbetslaget både på kvälls- och dagtid, samt gemensamma arbetsplatsträffar. Du erbjuds friskvårdsbidrag, vissa arbetskläder samt kompetensutvecklingsdagar.Sunningevägens förskola har fyra avdelningar med en stor fin gård och närhet till härliga skogspartier, belägen i bostadsområdet Misteröd nära Undabadet och Torp köpcentrum. Förskolan arbetar utifrån en Reggio Emilia inspirerad pedagogik och grunden i verksamheten är att vi i mötet med barnet, bekräftar och inspirerar dess nyfikenhet och kunskapssökande. Vi vill erbjuda trygga, inspirerande och tillåtande miljöer för barnen utifrån deras intressen och behov. Vi vill också skapa olika mötesplatser för både barn, pedagoger och föräldrar där det ges möjlighet till dialog och inflytande. Vår stora gård och närhet till skogen är en stor förmån för både barn och pedagoger.Maten tillagas från grunden på förskolan av vår egen kokerska, hon bakar också allt vårt bröd. Våra lokaler hålls mycket fräscha och fina av vår lokalvårdare, alla har en viktig roll och uppgift hos oss.Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Intervjuer kan ske löpande under annonstiden.Vi undanbeder oss erbjudanden från rekryteringsföretag och kompetensförmedlingar.AnställningsvillkorTillträde 2020-01-07Heltid, tillsvidareAntal tjänster 2 Visa mindre

Barnskötare Söndagsvägens förskola

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Söndagsvägens förskola ligger i natursköna villaområdet Kurveröd i Uddevalla som öppnar för ca 60 barn vid årsskiftet 2019 - 2020, efter det utökas förskolan efter hand i takt med att fler barn börjar.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med ett genuint intresse för barns utveckling och lärande, som vill vara med och starta upp en verksamhet på Söndagsvägens förskola tillsammans med barnen, vårdnadshavarna och övrig personal.

Kommunala förskolan i Uddevalla är en utvecklingsinriktad organisation med goda stödresurser i form av skol- och IKT-utvecklare, logoped, specialpedagoger, psykolog och kurator. Vårt systematiska kvalitetsarbete är väl förankrat i organisationen.

Som pedagogisk personal i Uddevalla kommun erbjuder vi fyra kompetensutvecklingsdagar per år, arbetskläder för utevistelse, friskvård m.m. 

Barn- och utbildningsförvaltningen har dessutom väl etablerade former för kollegialt lärande inom verksamheterna.


Arbetsuppgifter
Barnskötare med barnens bästa i centrum, med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, som är driven, organiserande och uppskattar kollegialt samarbete. Du kommer arbeta i team tillsammans med barnskötare och förskollärare.Kvalifikationer
Utbildad barnskötare. Utöver utbildning lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som krävs för att man skall fungera bra inom yrket; exempelvis personlig mognad samt ledarskaps- och samarbetsförmåga. Du är en pedagog som ser möjligheter framför hinder och utmanar såväl varje barns- som barngruppens unika förmågor. Du är trygg i dig själv, så att du kan skapa trygghet och ge ett gott bemötande till barn och vårdnadshavare.

Villkor
Tillsvidareanställning på heltid


För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskolan Hagvidson Frideborg i Uddevalla söker barnskötare

Ansök    Aug 15    HAGVIDSON AB    Barnskötare
Hagvidson Frideborg ligger på Kungsgatan i centrala Uddevalla. Förskolan har tre avdelningar.Vi är en mångkulturell förskola. I vårt arbete lägger vi ett stort fokus på språket. Förskolans ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädjeVi håller på att arbeta med att få vår förskola Grön Flagg certifierad. Vi försöker utnyttja vår närhet till bibliotek, museum, parker och lekplatser så ofta som möjligt. Du är en trygg glad person som bi... Visa mer
Hagvidson Frideborg ligger på Kungsgatan i centrala Uddevalla. Förskolan har tre avdelningar.Vi är en mångkulturell förskola. I vårt arbete lägger vi ett stort fokus på språket. Förskolans ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädjeVi håller på att arbeta med att få vår förskola Grön Flagg certifierad. Vi försöker utnyttja vår närhet till bibliotek, museum, parker och lekplatser så ofta som möjligt. Du är en trygg glad person som bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du är flexibel, tycker om att samarbeta men kan även ta egna initiativ. Du har en barnsyn som tror på det kunniga barnet. Du är väl insatt i förskolans läroplan. Ett plus om du är intresserad av barns språkutveckling. Du skall tillsammans med dina kollegor på förskolan planera, utföra och utvärdera arbetet utifrån förskolans styrdokument.Vi strävar efter att ha ett gott bemötande och en god dialog med föräldrar och barn där alla ska känna sig sedda och hörda. I samarbete med hemmen vill vi främja barnens utveckling till aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande människor och samhällsmedlemmar. Vi strävar efter att arbeta i mindre grupper med barnen. Vi är en förskola med kulturell mångfald. Vi vill vara en social och kulturell mötesplats som utvecklar barnens förståelse för värdet av mångfald och olikhet samt stimulera barnens tro på sin egen förmåga. Vi lägger stort fokus vid att ge barnen en språklig medvetenhet och stärka deras språkförmåga. Bland annat genom att läsa mycket, ramsa, sjunga, berätta, med hjälp av språkpåsar, språklekar, sagor, teknik och musik. Visa mindre

Barnskötare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med barn tillsammans med utbildade förskollärare på någon av Uddevallas kommunala förskolor.

En satsning på mindre barngrupper, dels från kommunen, dels genom stadsbidrag, har möjliggjort ökad personaltäthet under läsåret 2019/2020, och vi söker därför ett flertal barnskötare till olika kommunala förskolor. Du blir en viktig del i att erbjuda varje barn trygg omsorg.

Du:

- har personlig mognad,
- kan ta initiativ och samarbeta
- är flexibel och positiv
- är serviceinriktad
- är strukturerad
- bemöter varje barn och vuxen på ett öppet, respektfullt och professionellt sätt.

Arbetsuppgifter
- Arbete i barngrupp, utmana barns lärande, stimulera barns utveckling av kunskaper och färdigheter, främja barns utveckling under hela sin dag i verksamheten.
- Vara delaktig i dokumentation av barns utveckling och lärande.
- Vara aktiv i planering, dokumentation och uppföljning av verksamheten.

Kvalifikationer
Du har Barnskötarutbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig och erfarenhet av arbete med barn.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs.

Villkor
Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens utgång.För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare Myntets förskola

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning

Myntets Förskola ligger i de norra stadsdelarna av Uddevalla.

Vi har Dalabergs Centrum med bibliotek och naturen inpå knuten. På båda avdelningarna har vi barn mellan 1–6 år. Myntet är en förskola med ett gott klimat där samarbete är en av våra styrkor.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande, som vill vara med och utveckla Myntets förskola.

Kommunala förskolan i Uddevalla är en utvecklingsinriktad organisation med goda resurser i form av skol- och IKT-utvecklare, specialpedagoger, logoped, psykolog och kurator. Vi erbjuder fyra kompetensutvecklingsdagar per år. Vårt systematiska kvalitetsarbete är väl förankrat i organisationen.

Barn- och utbildningsförvaltningen har dessutom väl etablerade former för kollegialt lärande inom och mellan verksamheterna. 

Arbetsuppgifter

Att vara barnskötare med barnens bästa i centrum, med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, som är driven, organiserande och uppskattar kollegialt samarbete. Du kommer arbeta i team tillsammans med förskollärare.

Kvalifikationer

Utbildad barnskötare. Utöver utbildning lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som krävs för att man skall fungera bra inom yrket; exempelvis personlig mognad samt ledarskaps-och samarbetsförmåga. Du är en pedagog som ser möjligheter framför hinder och utmanar såväl varje barns- som barngruppens unika förmågor. Du är trygg i dig själv, så att du kan skapa trygghet och ge ett gott bemötande till barn och vårdnadshavare.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare Hogstorps förskola

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Välkommen att vara en viktig del i arbetet på en mindre förskola i Uddevalla kommun.

Hogstorps förskola söker en barnskötare som vill vara med och utforma verksamheten tillsammans med barn, vårdnadshavare och övrig personal. Delaktighet och inflytande är delar som förskolan har starkt fokus på.

Förskolan är belägen nordväst om centrala Uddevalla, i natursköna området Hogstorp.
Förskolan har sedan lång tid medvetet arbetat med barns inflytande, detta märks genom att barnens intresse och funderingar tas på allvar. Ett medvetet förhållningssätt genomsyrar verksamheten och tar sig bl.a. i uttryck i barnens delaktighet vid planering, dokumentation och utvärdering av verksamheten.

Vi söker en barnskötare med ett genuint intresse för barns utveckling och lärande, som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Hogstorps förskola.
Kommunala förskolan i Uddevalla är en utvecklingsinriktad organisation med goda stödresurser som skol- och IKT-utvecklare, logoped, specialpedagoger samt förskolepsykolog. Vårt systematiska kvalitetsarbete är väl förankrat i organisationen. Som pedagogisk personal i Uddevalla kommun erbjuder vi fyra kompetensutvecklingsdagar/år, arbetskläder för utevistelse, friskvård mm. Barn- och utbildningsförvaltningen har dessutom väl etablerade former för kollegialt lärande inom och mellan verksamheterna.

Arbetsuppgifter
Barnskötare med barnens bästa i centrum, med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, som är driven, organiserande och uppskattar kollegialt samarbete. Du kommer arbeta i team tillsammans med barnskötare och förskollärare.

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare. Utöver utbildning lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som krävs för att man skall fungera bra inom yrket; exempelvis personlig mognad samt ledarskaps-och samarbetsförmåga. Du är en pedagog som ser möjligheter framför hinder och utmanar såväl varje barns som barngruppens unika förmågor. Du är trygg i dig själv, så att du kan skapa trygghet och ge ett gott bemötande till barn och vårdnadshavare.

Körkort och tillgång till bil krävs för tjänsten.

Villkor
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt.Arbetsplatsen kommer i huvudsak äga rum i den anställdes boende. Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenh... Visa mer
Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt.Arbetsplatsen kommer i huvudsak äga rum i den anställdes boende. Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenhet att gå på, för ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. (Detta gäller även din sambo/make) Ekolek barnomsorg AB söker dagbarnvårdare för Uddevalla kommun som tillsammans med oss kan utveckla barnomsorgen! Ekolek barnomsorg söker dig som drömmer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 i ditt eget hem.Det absolut viktigaste är att du verkligen tycker att det är roligt och spännande att arbeta med barn och att du, liksom vi, tycker att det är ett av de viktigaste jobben som finns, nämligen att hjälpa barn att utvecklas till positiva, nyfikna, ansvarstagande individer.Du behöver vara lugn, självständig, ansvarstagande och ha god social kompetens eftersom du kommer ha daglig kontakt med huvudman, kollegor och föräldrar.Vi bedriver pedagogisk barnomsorg med ett gemensamt intresse om att erbjuda ett bra alternativ till kommunal barnomsorg. Den utförande pedagogiska barnomsorgen drivs med dagbarnvårdarnas hem som bas. Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt. Som dagbarnvårdare får du tiden att se varje barn och stödja dem i deras utveckling. Hos Ekolek kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din egen dagliga verksamhet, utan att behöva starta eget företag. Ekolek tar hand om ekonomi, administration och pedagogiskt stöd samt utbildning. Alla Ekolek dagbarnvårdare får en grundutbildning inom kost och hälsa, bl.a. enklare näringslära, vilken sorts mat barn (och vuxna) behöver för att må bra, vad man ska undvika vid allergier, vilka tillsatser man bör se upp med mm. Vi går även igenom vikten av rörelse och aktivitet, hur det påverkar hälsan. Alla dagbarnvårdare får sedan kontinuerlig uppföljning om nyheter inom ämnet kost och hälsa. Som anställd ska du ge utrymme för barnens egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus (Lpfö 98:11). Samtidigt får du pedagogiskt stöd genom vårt utbildningsmaterial för dagbarnvårdare som säkerställer att vi uppfyller kvalitetskraven för pedagogisk omsorg. All vår verksamhet utgår från barnens intressen och individuella behov, och sker i ett nära samarbete med föräldrar. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i området och i kommunen. Ditt hem ska vara anpassat och lämplig för verksamhet för barngrupp samt vara en säker plats för barnen att vistas i. Ekolek Barnomsorg AB erbjuder i första hand pedagogisk barnomsorg för barn mellan 1-5 år. Den utförande verksamheten bedrivs i små barngrupper i trygg hemmiljö med daglig utomhuslek och aktiviteter i närområdets lekplatser, grönområden och skogspartier. ÖVRIGT Ditt hem måste vara rökfritt och beläget i Uddevalla kommun. Visa mindre

Barnskötare till Fyren

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Verksamheten Fyren bedrivs på obekväm arbetstid; helger, kvällar och nätter och är för närvarande belägen på Skansen förskola.

Vi arbetar med barn i ålder 1-12 år och upptagningsområde är Uddevallas kommunala förskolor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med barn och elever som befinner sig i verksamheten på kvällar, helger samt nätter. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med arbetslaget ge barnen en god omsorg och en planerad verksamhet där barnens enskilda behov tillgodoses. Lokalvård och måltidshantering ingår i uppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare/habiliteringsassistenter/fritidsledare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Förutom utbildning så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att du skall fungera bra inom yrket. Vi söker dig som har en pedagogisk insikt, god samarbetsförmåga, är lojal, serviceinriktad och har en kulturell medvetenhet. Du behöver vara en stabil och flexibel person som är empatisk, kreativ och är strukturerad i ditt yrkesutövande.

Villkor
4 st tillsvidareanställningar, med sysselsättningsgrad mellan 30-70 %.
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Dagbarnvårdare / barnskötare i hemmet till Herrestad

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Vill du jobba med pedagogisk omsorg, som dagbarnvårdare i hemmet?
Nu söker vi dagbarnvårdare som bor i Herrestad!

Du kommer att ta emot en grupp barn i ålder 1-6 år i ditt hem, men också samarbeta med andra dagbarnvårdare i området i en gemensam grupplokal.

Hemmet skall vara rökfritt och det krävs att ditt hem godkänns för verksamheten.

Arbetsuppgifter
Verksamheten ska främja leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet och i detta arbete följer vi bland annat Skolverkets Allmänna råd och förskolans läroplan, Lpfö 18 är vägledande. I arbetsuppgifterna ingår att ha en planerad och dokumenterad verksamhet med daglig utevistelse, servera näringsriktig hemlagad mat till barnen och samarbete med övriga dagbarnvårdare i gemensam grupplokal.
Arbetsplatsträffar och planering är förlagda till kvällstid tillsammans med kommunens övriga dagbarnvårdare. 

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller motsvarande, erfarenhet av arbete med barn. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs. Vi ser gärna att du har personlig mognad, har stor samarbetsförmåga, är flexibel och positiv.

Villkor
Intervjuer för tjänsten kommer att hållas 2019-05-27.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Dagbarnvårdare i Uddevalla kommun - Pedagogisk Omsorg i ditt eget hem!

Ansök    Maj 21    STRÖMS SLOTT AB    Dagbarnvårdare
Som dagbarnvårdare tar du emot barn i ditt eget hem och tar hand om dem under dagen när deras föräldrar t ex arbetar eller studerar. Du ska ge barnen den trygghet och omsorg som de behöver och du ska arbeta med barnens utveckling och lärande. Som dagbarnvårdare får du betalt för att arbeta med dina egna barn, när du samtidigt tar hand om lika många barn till från andra familjer i din grupp. Pedagogisk omsorg är för barn 1-12 år. Du kommer arbeta mycket... Visa mer
Som dagbarnvårdare tar du emot barn i ditt eget hem och tar hand om dem under dagen när deras föräldrar t ex arbetar eller studerar. Du ska ge barnen den trygghet och omsorg som de behöver och du ska arbeta med barnens utveckling och lärande.

Som dagbarnvårdare får du betalt för att arbeta med dina egna barn, när du samtidigt tar hand om lika många barn till från andra familjer i din grupp. Pedagogisk omsorg är för barn 1-12 år.

Du kommer arbeta mycket självständigt och också samarbeta med andra dagbarnvårdare i ditt område. Du skall se till varje barns behov och förutsättningar och vara ett stöd i deras utveckling och lärande, så att barnen förbereds för förskoleklass och skola. Verksamheten skall vara trygg, lärorik och rolig. Du lagar mat och serverar näringsrika och varierande måltider. I arbetet ingår också dokumentation. Du måste ha ett boende i Uddevalla kommun och ditt hem skall vara stort nog för lek och vila för alla barn. Hemmet måste vara säkert och rökfritt.

Tjänsten omfattas av registerkontroll (utdrag ur polisens belastningsregister), detta lämnas in innan anställning sker.

För att anställas som dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg är du antingen barnskötare eller har god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen - som t ex förälder. Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer både med barn och vuxna. Du är lyhörd för barns behov och har goda kunskaper i svenska språket. Körkort är önskvärt men inget krav om det finns goda kommunikationer i närheten av arbetsplatsen.

Ströms slott är ett företag som arbetar inom barnomsorg/pedagogisk omsorg i ett flertal kommuner i Sverige. Pedagogisk Omsorg erbjuds i stället för förskola eller fritidshem och vänder sig till barn i åldrarna 1-12 år. Det kan liknas vid det som tidigare kallades familjedaghem. Vi erbjuder små barngrupper i hemmiljö. Du som arbetar för Ströms Slott får handledning i arbetet av din närmaste chef och kompetensutveckling under några heldagar varje år. Vår barnomsorg är gratis för föräldrarna. Visa mindre

Dagbarnvårdare

Ansök    Apr 25    Forma Omsorg AB    Dagbarnvårdare
FORMA Utbildning söker dagbarnvårdare som vill bedriva pedagogisk omsorg i hemmiljö. Det skulle innebära att du tar hand om en mindre barngrupp i åldrarna 1-5. Du ska vara kreativ, glad och ha ett stort intresse för pedagogik och barns utveckling. Du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det krävs att du kan planera dagarna på egen hand och du har ansvar för att aktivera barnen och stöd... Visa mer

FORMA Utbildning söker dagbarnvårdare som vill bedriva pedagogisk omsorg i hemmiljö. Det skulle innebära att du tar hand om en mindre barngrupp i åldrarna 1-5. Du ska vara kreativ, glad och ha ett stort intresse för pedagogik och barns utveckling. Du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Det krävs att du kan planera dagarna på egen hand och du har ansvar för att aktivera barnen och stödja varje barn i deras utveckling. Trots att ditt dagliga arbete kommer att präglas av självständighet kommer du ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i vår verksamhet och även oss på FORMA. Du serverar hemlagad näringsrik mat och ansvarar även för daglig utevistelse.

Reggio Emilia - filosofin ligger till grund för vårt pedagogiska arbete inom FORMA Utbildning AB. Därför kommer FORMA ge pedagogisk handledning och stöd samt kompetensutveckling i olika former.

* Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. För den här tjänsten måste du ha ett boende i Uddevalla kommun. Hemmet ska vara rökfritt och ha utrymme stort nog för lek och vila för alla barn. Det krävs också att ditt hem godkänns av oss för verksamheten.

Du har bra flyt i det svenska språket gällande både tal och skrift. Det är viktigt för att kunna stödja barnen i deras språkliga utveckling. Om du kan flera språk är det meriterande.
I tjänsten ingår viss form av dokumentation.


Reggio Emilia - filosofin ligger till grund för vårt pedagogiska arbete inom FORMA Utbildning AB. Därför kommer FORMA ge pedagogisk handledning och stöd samt kompetensutveckling i olika former. Visa mindre

Barnskötare Hönsebergets förskola

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Välkommen att vara en viktig del i arbetet på en mindre förskola i Uddevalla kommun.

Hönsebergets förskola söker en barnskötare som vill vara med och utforma verksamheten tillsammans med barn, vårdnadshavare och övrig personal. Delaktighet och inflytande är delar som förskolan har starkt fokus på.

Beskrivning
Förskolan är belägen intill Östra station i centrala Uddevalla.

Förskolan har sedan lång tid medvetet arbetat med barns inflytande, detta märks genom att barnens intresse och funderingar tas på allvar. Ett medvetet förhållningssätt genomsyrar verksamheten och tar sig bl.a. i uttryck i barnens delaktighet vid planering, dokumentation och utvärdering av verksamheten.

Vi söker en barnskötare med ett genuint intresse för barns utveckling och lärande, som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Hönsebergets förskola.

Kommunala förskolan i Uddevalla är en utvecklingsinriktad organisation med goda stödresurser som skol- och IKT-utvecklare, logoped, specialpedagoger samt förskolepsykolog. Vårt systematiska kvalitetsarbete är väl förankrat i organisationen. Som pedagogisk personal i Uddevalla kommun erbjuder vi fyra kompetensutvecklingsdagar/år, arbetskläder för utevistelse, friskvård mm.

Barn- och utbildningsförvaltningen har dessutom väl etablerade former för kollegialt lärande inom och mellan verksamheterna.Arbetsuppgifter
Barnskötare med barnens bästa i centrum, med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, som är driven, organiserande och uppskattar kollegialt samarbete. Du kommer arbeta i team tillsammans med barnskötare och förskollärare.Kvalifikationer
Utbildad barnskötare. Utöver utbildning lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som krävs för att man skall fungera bra inom yrket; exempelvis personlig mognad samt ledarskaps-och samarbetsförmåga. Du är en pedagog som ser möjligheter framför hinder och utmanar såväl varje barns som barngruppens unika förmågor. Du är trygg i dig själv, så att du kan skapa trygghet och ge ett gott bemötande till barn och vårdnadshavare.Villkor
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare Frida förskola

Ansök    Apr 29    FRIDASKOLAN UDDEVALLA    Barnskötare
I arbetet ingår att du får arbeta med världens bästa jobbarkompisar och ständigt utvecklas i ditt pedagogiska arbete. Vår önskan är att du har formell behörighet. Vi önskar att du är flexibel, positiv och tycker att arbeta och bidra i ett arbetslag. Det du kan förvänta dig av Fridaskolan är en positiv arbetsplats där vi arbetar tillsammans, att vi målmedvetet arbetar utifrån aktuell forskning och att du kommer att utvecklas mycket i din yrkesroll. Vår v... Visa mer
I arbetet ingår att du får arbeta med världens bästa jobbarkompisar och ständigt utvecklas i ditt pedagogiska arbete.

Vår önskan är att du har formell behörighet.
Vi önskar att du är flexibel, positiv och tycker att arbeta och bidra i ett arbetslag.

Det du kan förvänta dig av Fridaskolan är en positiv arbetsplats där vi arbetar tillsammans, att vi målmedvetet arbetar utifrån aktuell forskning och att du kommer att utvecklas mycket i din yrkesroll. Vår vision är att utbilda tågluffare. Visa mindre

Förskolan Hagvidson Frideborg i Uddevalla söker barnskötare på vikariat

Ansök    Mar 22    HAGVIDSON AB    Barnskötare
Du skall tillsammans med dina kollegor på förskolan planera, utföra och utvärdera arbetet utifrån förskolans styrdokument. Du är en trygg glad person som bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du är flexibel, tycker om att samarbeta men kan även ta egna initiativ. Du ger barn och föräldrar ett tryggt och respektfullt bemötande. Du har en barnsyn som tror på det kunniga barnet. Du är väl insatt i förskolans läroplan. Ett plus om du är intresserad av bar... Visa mer
Du skall tillsammans med dina kollegor på förskolan planera, utföra och utvärdera arbetet utifrån förskolans styrdokument.

Du är en trygg glad person som bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du är flexibel, tycker om att samarbeta men kan även ta egna initiativ. Du ger barn och föräldrar ett tryggt och respektfullt bemötande. Du har en barnsyn som tror på det kunniga barnet. Du är väl insatt i förskolans läroplan. Ett plus om du är intresserad av barns språkutveckling.

Hagvidson Frideborg ligger på Kungsgatan i centrala Uddevalla. Förskolan har tre avdelningar.
Vi är en mångkulturell förskola. I vårt arbete lägger vi ett stort fokus på språket.
Vi håller på att arbeta med att få vår förskola Grön Flagg certifierad.
Vi försöker utnyttja vår närhet till bibliotek, museum, parker och lekplatser så ofta som möjligt. Visa mindre

Dagbarnvårdare i hemmet / Stadskärnan

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Nu satsar vi på Stadskärnan!
Vill du vara med och utveckla dagbarnvårdarverksamheten i centrum?
Brinner du för barns lek, lust och lärande?
Vi söker dig som vill ha ett självständigt och fritt uppdrag med en grupp barn i ålder 1-6 år i hemmet, men också samarbeta med andra dagbarnvårdare i området i den gemensamma grupplokalen.

Arbetsuppgifter
- ha en planerad verksamhet,
- servera näringsriktig hemlagad mat till barnen,
- daglig utevistelse,
- dokumentation och samarbete med övriga dagbarnvårdare i området.
- förskolans läroplan, Lpfö 18, vägledande
Arbetsplatsträffar och verksamhetsplaneringar är förlagda till kvällstid tillsammans med kommunens övriga dagbarnvårdare

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller motsvarande, med erfarenhet av arbete med barn. Vi lägger
stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs. Du behöver ha personlig mognad, kunna samarbeta samt vara flexibel och positiv.

Villkor 
Intervjuer för tjänsten kommer att hållas 2019-05-03

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare Skansens förskola

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Skansens förskola är centralt beläget i Uddevalla med närhet till bl.

a. muséet, biblioteket och Skansberget - med härlig natur och utsikt över staden.

Skansens är en växande förskola med 6 hemvister som, inom ett år, planeras utöka med ytterligare två. Förskolan består av tre team med en äldre- och en yngrebarnsgrupp/team. Vi har ett nära samarbete med Fyren; pedagogisk verksamhet kvällar, helger och nätter. Många av våra barn har placering både på Skansen och Fyren. Skansens förskola har därför en lägre beläggning än många förskolor.

Vi har under flera år beviljats statsbidrag för att minska barngruppernas storlek och öka personaltätheten. Vi ser stora vinster med att arbeta i mindre grupper; tryggheten ökar genom att vi kan skapa en lugnare miljö där förutsättningar att se och uppmärksamma varje enskilt barn ökar.

Vi söker en barnskötare med ett genuint intresse för barns utveckling och lärande, som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Skansens förskola.

Kommunala förskolan i Uddevalla är en utvecklingsinriktad organisation med goda stödresurser som skol- och IKT-utvecklare, logoped, specialpedagoger samt förskolepsykolog. Vårt systematiska kvalitetsarbete är väl förankrat i organisationen. Som pedagogisk personal i Uddevalla kommun erbjuder vi fyra kompetensutvecklingsdagar/år, arbetskläder för utevistelse, friskvård mm.


Arbetsuppgifter
Barnskötare med barnens bästa i centrum, med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, som är driven, organiserande och uppskattar kollegialt samarbete. Du kommer arbeta i team tillsammans med barnskötare och förskollärare.


Kvalifikationer
Utbildad barnskötare. Utöver utbildning lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som krävs för att man skall fungera bra inom yrket; exempelvis personlig mognad samt ledarskaps-och samarbetsförmåga.  Du är en pedagog som ser möjligheter framför hinder och utmanar såväl varje barns- som barngruppens unika förmågor. Du är trygg i dig själv, så att du kan skapa trygghet och ge ett gott bemötande till barn och vårdnadshavare.


Villkor
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Dagbarnvårdare i lokal , Lane / Lane - Ryr

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Vi söker Dig som vill jobba med pedagogisk omsorg, som dagbarnvårdare/barnskötare för placering i lokal
Lane/Lane-Ryr, Uddevalla
Du kommer att ta emot en grupp barn i åldrarna 1-6 år, men också samarbeta med andra dagbarnvårdare i området i den gemensamma grupplokalen.

Arbetsuppgifter
Verksamheten ska främja leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet och i detta arbete är förskolans läroplan Lpfö18 vägledande. I arbetsuppgifterna ingår att ha en planerad verksamhet, servera näringsriktig hemlagad mat till barnen, daglig utevistelse, dokumentation och samarbete med övriga dagbarnvårdare i Lane/Lane-Ryr. Arbetsplatsträffar och verksamhetsplaneringar är förlagda till kvällstid tillsammans med kommunens övriga dagbarnvårdare. 

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller motsvarande, med erfarenhet av arbete med barn. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs. Vi ser gärna att du har personlig mognad, kan samarbeta, är flexibel och positiv.

Villkor
Intervjuer för tjänsten kommer att hållas 20190410

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Dagbarnvårdare / barnskötare i hemmet

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Vill du jobba med pedagogisk omsorg, som dagbarnvårdare i hemmet?
Nu söker vi dagbarnvårdare som bor i
- Herrestad
- Bleket-Unneröd

Du kommer att ta emot en grupp barn i ålder 1-6 år i ditt hem, men också samarbeta med andra dagbarnvårdare i området i en gemensam grupplokal.

Hemmet skall vara rökfritt och det krävs att ditt hem godkänns för verksamheten.

Arbetsuppgifter
Verksamheten ska främja leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet och i detta arbete följer vi bland annat Skolverkets Allmänna råd och förskolans läroplan, Lpfö 18 är vägledande. I arbetsuppgifterna ingår att ha en planerad och dokumenterad verksamhet med daglig utevistelse, servera näringsriktig hemlagad mat till barnen och samarbete med övriga dagbarnvårdare i gemensam grupplokal.
Arbetsplatsträffar och planering är förlagda till kvällstid tillsammans med kommunens övriga dagbarnvårdare. 

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller motsvarande, erfarenhet av arbete med barn. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs. Vi ser gärna att du har personlig mognad, har stor samarbetsförmåga, är flexibel och positiv.

Villkor
Intervjuer för tjänsten kommer att hållas 20190410.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre