Lediga jobb som Naturbruk i Uddevalla

Se lediga jobb som Naturbruk i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Parkarbetare säsong

Uddevalla – en plats för hela livet  Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.?  Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv.?Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara?på?din kunskap... Visa mer
Uddevalla – en plats för hela livet 


Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.? 


Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv.?Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara?på?din kunskap och ditt engagemang. Vi uppskattar och uppmuntrar till medskapande från alla. 


Uddevalla kommun är en vacker plats vid havet i hjärtat av Bohuslän. Vi tror på ett öppet och positivt samspel mellan kommun, utbildning, näringsliv och kultur.? 


Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss! 
Beskrivning
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för en stor del av den offentliga miljön och är också en viktig part i samhällsutbyggnaden.

Förvaltningen kännetecknas av professionell kompetens och god service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska skapa förutsättningar för Uddevalla som en attraktiv kommun.
På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att utveckla, bygga och ta hand om Uddevalla idag och imorgon. När vi bygger samhället gör vi det ur både ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv – det gör att vi även måste ta ansvar för kommande generationer. Det vi ofta uttrycker är att vi ska bygga det hållbara samhället, socialt, ekonomiskt och ekologiskt för att skapa livskvalitet för våra medborgare.
Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen.
Gata- och park driftenheten som är en del av Fastighet och Gata/Park avdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för drift på gatu- och parkmark inom Uddevalla kommun. Gata- och park driftenheten har c:a 45 stycken medarbetare.
Vi jobbar för att skapa en inspirerande och hållbar arbetsmiljö med varierande och omväxlande arbetsuppgifter, för att skapa arbetsglädje för alla. Vi arbetar med verksamhetsutveckling för att förbättra våra strukturer och arbetssätt.Samhällsbyggnad Gata/Park Drift söker dig som vill ha ett praktiskt yrke och som vill skapa vackra miljöer, trivs utomhus och med stor passion för växter, natur och parker och har utbildning inom trädgård. Meriterande är om du har lång erfarenhet av arbete med växter och har utbildning i beskärning av växter och träd.

För tjänsten ser vi att du har en fallenhet för att dela med dig av dina växtkunskaper inför andra människor.

I vår verksamhet är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi har därför i denna tjänst förväntningar på dig att du har en god servicekänsla och smidighet i mötet med andra människor samt visar ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Du erbjuds ett kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. Du blir ett av kommunens "ansikten utåt" och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i.

Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du tillsammans med din grupp ansvara för plantering, skötsel och underhåll av säsongsväxter i rabatter och urnor, perenner, buskar och träd på våra grönytor, beskärningsarbeten, bevattning, gödsling av växter, renhållning, underhåll av lekplatser, ogräsbekämpning samt grästrimning och gräsklippning m.m. Anläggning av utemiljöer såsom parker, andra grönytor och lekplatser.

Enheten du kommer jobba på heter Gata/Park Drift och även om du kommer tillhöra gruppen park så har vi ett nära samarbete med gata och hjälper varandra när det behövs. Det är en varierande roll som under vissa perioder kan vara mer intensiv och inriktad på specifika arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av park/trädgårdsarbete, goda kunskaper och erfarenhet i växtkännedom, beskärningsarbete och de olika skötselmomenten som under året förkommer i den gröna sektorn.

Du ska ha lätt för att arbeta i grupp med andra medarbetare men även kunna arbeta självständigt, trivas med att ta egna initiativ och arbeta effektivt.

Du är flexibelt lagd och förhåller dig till arbetets riktlinjer samtidigt som du har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du ska vara initiativtagande, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. 

För tjänsten kärvs att du god fysik och att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift samt kunskaper i engelska. Du ska även ha grundläggande datorkunskaper.

Körkort B och körvana är ett krav. 

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper.

Övrigt
Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb hos oss sparas din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingar och information om vem som sökt en tjänst kan begäras ut av den som vill.


Om du har skyddad identitet ska du inte göra din ansökan digitalt utan kontakta den som står som kontaktperson i annonsen. 


För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Säsongsarbete på stuteri

Vi på Sweden Arabian Stud i Uddevalla behöver nu utöka vårat team under vår aktiva avelssäsong. Då vi arbetar både med hingst och fölningar så har vi en aktiv period under sen vår till tidig höst. Därför söker vi en säsongsarbetare som kan avlasta och hjälpa oss under den här perioden. Vi tappar hingst då vi erbjuder AI och TAI. Därav är hingsthantering ett krav. Vi bistår och hjälper veterinär vid inseminering. Vi är med vid fölning och fölets första tid ... Visa mer
Vi på Sweden Arabian Stud i Uddevalla behöver nu utöka vårat team under vår aktiva avelssäsong. Då vi arbetar både med hingst och fölningar så har vi en aktiv period under sen vår till tidig höst. Därför söker vi en säsongsarbetare som kan avlasta och hjälpa oss under den här perioden.
Vi tappar hingst då vi erbjuder AI och TAI. Därav är hingsthantering ett krav.
Vi bistår och hjälper veterinär vid inseminering.
Vi är med vid fölning och fölets första tid i livet.
Vi tränar och förbereder våra unghästar inför tävlingar vilket även det är meriterande om du har erfarenhet av. Visa mindre

Vi söker en erfaren Hundtrimmare till ZOO.se i Torp, Uddevalla

Ansök    Jun 19    Pet Pawr Group AB    Hundtrimmare
Är du en passionerad och skicklig hundfrisör som drömmer om att arbeta i en modern, innovativ och framåtlutad miljö? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Hos ZOO.se i Torp, Uddevalla söker vi just nu en duktig och professionell hundfrisör som vill vara en del av vårt fantastiska team. Om Oss: ZOO.se är mer än en vanlig zoobutik - vi är Sveriges modernaste och mest framåtlutade zoobutikskedja med över 30 års erfarenhet i branschen. Vårt omni-erbjuda... Visa mer
Är du en passionerad och skicklig hundfrisör som drömmer om att arbeta i en modern, innovativ och framåtlutad miljö? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Hos ZOO.se i Torp, Uddevalla söker vi just nu en duktig och professionell hundfrisör som vill vara en del av vårt fantastiska team.

Om Oss: ZOO.se är mer än en vanlig zoobutik - vi är Sveriges modernaste och mest framåtlutade zoobutikskedja med över 30 års erfarenhet i branschen. Vårt omni-erbjudande inkluderar både fysiska butiker och en blomstrande e-handel. Med 16 butiker och över 350 dedikerade medarbetare fortsätter vi att växa i omsättning och erfarenhet.

Om Tjänsten: Som hundfrisör hos oss på ZOO.se kommer du att arbeta i vårt helt nya, toppmoderna hundtrim i Torp, Uddevalla. Vi uppskattar din självständighet och förmåga att hantera och vårda våra fyrbenta vänner enligt kundernas önskemål. Du rapporterar till vår Butikschef och är en viktig del av vårt team. Att förstå och uppfylla våra kunders behov är nyckeln till att bygga långsiktiga relationer och stärka vårt rykte.

Dina Kvalifikationer:


• Tidigare erfarenhet av hundtrimning är ett krav.
• Utbildning och praktisk erfarenhet inom hundvård.
• Erfarenhet av försäljning är en fördel, men inte ett krav.

Placering: Tjänsten är placerad i Torp, Uddevalla, där du får möjligheten att arbeta i en stad med en rik djurälskande gemenskap.

Tillträde: Vi är flexibla och vill hitta rätt person för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsvillkor: Ditt arbetsschema kan anpassas efter överenskommelse för att passa både dig och oss på bästa sätt. Tjänsten är initialt på 50%.

Hyra av Hundtrim: För rätt kandidat är även möjligheten att hyra vårt hundtrim för egen verksamhet en diskussionspunkt. Vi är öppna för att hitta den bästa lösningen som passar både dig och oss.

Så om du är en passionerad hundfrisör som brinner för att göra våra fyrbenta vänner ännu snyggare och trivs i en dynamisk och växande organisation, då vill vi gärna höra från dig! Skicka din ansökan till oss och bli en del av ZOO.se-familjen i Uddevalla.

Ansök redan idag och låt oss tillsammans fortsätta skapa magiska stunder för våra älskade husdjur! Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Vi söker dig som har trädgårdskunskap och b-körkort. Dina arbetsuppgifter är framförallt skötsel/underhåll av trädgårdar. Viss plantering & beskärning förekommer. Tillträde/varaktighet. Mitten av mars - augusti, ev förlängning. Välkommen med din ansökan om du har den utbildning/erfarenhet vi önskar tillsammans med ett personligt brev och cv. Maila till [email protected] Tjänsten tillsätts fortlöpande, ofullständiga uppgifter samt avsaknad av trädgårds... Visa mer
Vi söker dig som har trädgårdskunskap och b-körkort. Dina arbetsuppgifter är framförallt skötsel/underhåll av trädgårdar. Viss plantering & beskärning förekommer.
Tillträde/varaktighet.
Mitten av mars - augusti, ev förlängning.
Välkommen med din ansökan om du har den utbildning/erfarenhet vi önskar tillsammans med ett personligt brev och cv.
Maila till [email protected]
Tjänsten tillsätts fortlöpande, ofullständiga uppgifter samt avsaknad av trädgårdskunskap hanteras ej Visa mindre

Parkarbetare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Uddevalla - en plats för hela livet
Beskrivning
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för en stor del av den offentliga miljön och är också en viktig part i samhällsutbyggnaden.

Förvaltningen kännetecknas av professionell kompetens och god service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska skapa förutsättningar för Uddevalla som en attraktiv kommun.
På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att utveckla, bygga och ta hand om Uddevalla idag och imorgon. När vi bygger samhället gör vi det ur både ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv – det gör att vi även måste ta ansvar för kommande generationer. Det vi ofta uttrycker är att vi ska bygga det hållbara samhället, socialt, ekonomiskt och ekologiskt för att skapa livskvalitet för våra medborgare.
Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen.
Gata- och park driftenheten som är en del av Fastighet och Gata/Park avdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för drift på gatu- och parkmark inom Uddevalla kommun. Gata- och park driftenheten har c:a 45 stycken medarbetare.
Vi jobbar för att skapa en inspirerande och hållbar arbetsmiljö med varierande och omväxlande arbetsuppgifter, för att skapa arbetsglädje för alla. Vi arbetar med verksamhetsutveckling för att förbättra våra strukturer och arbetssätt.Samhällsbyggnad Gata/Park Drift söker dig som vill ha ett praktiskt yrke och som vill skapa vackra miljöer, trivs utomhus och med stor passion för växter, natur och parker och har utbildning inom trädgård. Meriterande är om du har lång erfarenhet av arbete med växter och har utbildning i beskärning av växter och träd.

För tjänsten ser vi att du har en fallenhet för att dela med dig av dina växtkunskaper inför andra människor.

I vår verksamhet är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi har därför i denna tjänst förväntningar på dig att du har en god servicekänsla och smidighet i mötet med andra människor samt visar ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Du erbjuds ett kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. Du blir ett av kommunens "ansikten utåt" och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i.

Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du tillsammans med din grupp ansvara för plantering, skötsel och underhåll av säsongsväxter i rabatter och urnor, perenner, buskar och träd på våra grönytor, beskärningsarbeten, bevattning, gödsling av växter, renhållning, underhåll av lekplatser, ogräsbekämpning samt grästrimning och gräsklippning m.m. Anläggning av utemiljöer såsom parker, andra grönytor och lekplatser.

I dina arbetsuppgifter ingår även snöröjning, sandupptagning, vinterväghållning m.m. Vi bedriver största delen av kommunens snöröjning i egen regi. Meriterande om du har arbetsvana av snöröjning.

Enheten du kommer jobba på heter Gata/Park Drift och även om du kommer tillhöra gruppen park så har vi ett nära samarbete med gata och hjälper varandra när det behövs. Det är en varierande roll som under vissa perioder kan vara mer intensiv och inriktad på specifika arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har 2-årig trädgårdsutbildning eller utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande om du har ett års tidigare erfarenhet av park/trädgårdsarbete, goda kunskaper och erfarenhet i växtkännedom, beskärningsarbete och de olika skötselmomenten som under året förkommer i den gröna sektorn.

Du ska ha lätt för att arbeta i grupp med andra medarbetare men även kunna arbeta självständigt, trivas med att ta egna initiativ och arbeta effektivt.

Du är flexibelt lagd och förhåller dig till arbetets riktlinjer samtidigt som du har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du ska vara initiativtagande, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. 

Andra meriterande kvalifikationer är Motorsåg AB och C, Liftkort, behörighet och vana för röjsåg, vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner såsom häcksax, lövblås, gräsklippare, traktorvana och även gått kurs i Arbete på väg. Det är även meriterande om du tidigare arbetat från lift- och arbetsplattform. 

För tjänsten kärvs att du god fysik och att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift samt kunskaper i engelska. Du ska även ha grundläggande datorkunskaper.

Körkort B och körvana är ett krav. C-körkort är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper.

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb hos oss sparas din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingar och information om vem som sökt en tjänst kan begäras ut av den som vill.


Om du har skyddad identitet ska du inte göra din ansökan digitalt utan kontakta den som står som kontaktperson i annonsen. 


För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker en erfaren Hundtrimmare till ZOO.se i Torp, Uddevalla

Ansök    Feb 16    Pet Pawr Group AB    Hundtrimmare
Drömmer du om att arbeta som hundfrisör i en modern och framåtlutad miljö? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Hos ZOO.se i Torp, Uddevalla söker vi just nu en duktig och professionell hundfrisör som vill vara en del av vårt fantastiska team.  Om Oss: ZOO.se är inte bara en zoobutik - vi är Sveriges modernaste och mest framåtlutade zoobutikskedja med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi har ett omni-erbjudande som inkluderar både fysiska butiker... Visa mer
Drömmer du om att arbeta som hundfrisör i en modern och framåtlutad miljö? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Hos ZOO.se i Torp, Uddevalla söker vi just nu en duktig och professionell hundfrisör som vill vara en del av vårt fantastiska team. 

Om Oss: ZOO.se är inte bara en zoobutik - vi är Sveriges modernaste och mest framåtlutade zoobutikskedja med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi har ett omni-erbjudande som inkluderar både fysiska butiker och en blomstrande e-handel. Med 16 butiker och över 350 dedikerade medarbetare fortsätter vi att växa i omsättning och svårslagen erfarenhet.

Om Tjänsten: Som hundfrisör hos oss på ZOO.se kommer du att arbeta i vårt helt nya, toppmoderna hundtrim i Torp, Uddevalla. Vi uppskattar din självständighet och förmåga att hantera och vårda våra fyrbenta vänner enligt kundernas önskemål. Du rapporterar till vår Butikschef och är en viktig del av vårt team. Att förstå och uppfylla våra kunders behov är en nyckel till att bygga långsiktiga relationer och stärka vårt rykte.

Dina Kvalifikationer: Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av hundtrimning. Helst genom både utbildning men framförallt från praktisk erfarenhet. Erfarenhet av försäljning är en fördel men inte ett krav.

Placering: Tjänsten är i Torp, Uddevalla, där du får möjligheten att arbeta i en stad med en rik djurälskande gemenskap.

Tillträde: Vi är flexibla och vill hitta rätt person för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsvillkor: Ditt arbetsschema kan anpassas efter överenskommelse för att passa både dig och oss på bästa sätt. Tjänsten är en 50% tjänst till att börja.

Så om du är en passionerad hundfrisör som brinner för att göra våra fyrbenta vänner ännu snyggare och trivs i en dynamisk och växande organisation, då vill vi gärna höra från dig! Skicka din ansökan till oss och bli en del av ZOO.se-familjen i Uddevalla.

Ansök redan idag och låt oss tillsammans fortsätta skapa magiska stunder för våra älskade husdjur! Visa mindre

Jordbrukarstödskontrollant till Skara, Borås eller Uddevalla

Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att samhällen, människor, djur och natur har det bra, både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet och vi arbetar med det varje dag. Vil... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället.

Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att samhällen, människor, djur och natur har det bra, både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet och vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Arbetsbeskrivning
Jordbrukarstödskontrollanterna tillhör Enheten för jordbrukarstöd som handlägger och kontrollerar ansökningar om utbetalningar och åtaganden inom EU:s jordbrukspolitik, de så kallade jordbruksstöden. Ca 12 000 jordbrukare söker årligen om utbetalning av jordbrukarstöd. Vi behöver kompetenta kontrollanter som ser till att rätt stöd betalas ut i rätt tid.

Som jordbrukarstödskontrollant arbetar du med fältkontroller på lantbruksföretag inom länet. Arbetet innebär en hel del resande samt mycket kontakter med lantbrukare.

Under växtodlingssäsongen kontrollerar du med hjälp av handdator att arealuppgifter och skötseln av lantbrukarens marker stämmer överens med de regler som behöver uppfyllas vid ansökan om EU:s jordbrukarstöd.  Beroende på din erfarenhet, utbildning samt verksamhetens behov kan det även bli aktuellt att kontrollera märkning och registrering av lantbrukets djur samt arbete med handläggning.

Utöver den praktiska kontrollen i fält består arbetet även av administrativt arbete. Kontrollanten förbereder fältkontrollen, registrerar kontrollresultat samt upprättar kontrollrapporter m.m. Även kontakt med lantbrukare/djurhållare och allmänhet ingår i arbetet, som att besvara förfrågningar, e-post och telefonsamtal.

På enheten arbetar vi flexibelt och beroende på dina erfarenheter och kompetenser kan det komma att bli aktuellt att delta i andra verksamheter på enheten.  

Placeringsort: Skara, Uddevalla eller Borås. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med goda möjligheter att arbeta på distans när det fungerar för verksamheten.

Kvalifikationer
Krav

- Eftergymnasial utbildning inom lantbruk eller naturvetenskaplig utbildning inom de gröna näringarna eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- Intresse och förståelse för lantbrukets förutsättningar och villkor
- God datorvana och grundläggande kunskap i Officepaketet.
- B-körkort
- Du har god förmåga att uttrycka dig på ett tydligt sätt i både tal och skrift.

Meriterande            

- Lantbruksutbildning
- Arbetslivserfarenhet inom lantbruk.
- Erfarenhet av arbete med jordbrukarstödskontroller, tillsyn eller annan myndighetsutövning inom lantbruket.
- Erfarenhet av att ha skrivit olika typer av rapporter t.ex. kontrollrapporter.
- Erfarenhet av praktiskt arbete med GIS

Personliga egenskaper

- Du har ett prestigelöst och professionellt bemötande.
- Du är stabil och trygg i dig själv och kan skilja mellan det personliga och din professionella yrkesroll.
- Du känner dig bekväm med att ibland lämna svåra beslut och kan hantera stressfyllda situationer.
- Du är metodisk och strukturerad, med god förmåga att följa rutiner och regelverk.
- Du har en vilja att arbeta i grupp och kan ta eget ansvar samt agera självständigt inom givna ramar.
- Du är flexibel och följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper samt att hitta rätt nivå i ditt arbete i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Du söker tjänsten genom att klicka https://lansstyrelsen.varbi.com/what:job/jobID:595636/?lang=se

Övrigt
Det är en tillfällig anställning med start under april och avslutas 31 december 2023 eller enligt överenskommelse.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Reparatör och maskinförare till gräsbaserad nötköttsgård

Bjällansås kött är en ambitiös, helintegrerad, KRAV-certifierad nötköttsgård i hjärtat av Bokenäs. Vi är stolta över att ligga i framkant inom djurhållning, ekologi och jordhälsa. Gårdens totala areal som förvaltas är 500 ha, varav 270 ha är permanent gräsmark och 230 ha är odlad. Odlingen är vall för vinterfoder där en 5:e del av vallen läggs om varje vår. För att kunna fokusera på vår kärnstyrka och utöka vår kapacitet letar vi efter en motiverad och eng... Visa mer
Bjällansås kött är en ambitiös, helintegrerad, KRAV-certifierad nötköttsgård i hjärtat av Bokenäs. Vi är stolta över att ligga i framkant inom djurhållning, ekologi och jordhälsa. Gårdens totala areal som förvaltas är 500 ha, varav 270 ha är permanent gräsmark och 230 ha är odlad. Odlingen är vall för vinterfoder där en 5:e del av vallen läggs om varje vår.
För att kunna fokusera på vår kärnstyrka och utöka vår kapacitet letar vi efter en motiverad och engagerad jordbruksmekaniker, någon med färdigheter och kunskap för att hjälpa till att förbättra och föra verksamheten framåt. Som mekaniker har du förmågan att köra, felsöka, underhålla och reparera en mängd jordbruksmaskiner. I rollen ingår även handledning av säsongsanställda under skördesäsongen samt service och ombyggnad under vintern.


Arbetsuppgifter
Köra maskiner för skörd och djurskötsel
Underhålla och reparera en mängd olika jordbruksmaskiner
Felsöka haverier för att fastställa orsaken till driftsproblemen
Göra nödvändiga reparationer och underhåll av traktorer, teleskoplastare och skördeutrustning, vilket kan innefatta modifieringar och uppgraderingar av mekaniska, elektriska och hydrauliska system


Kvalifikationer
Mekaniska reparations- och felsökningskunskaper.
Mekanisk examen och/eller motsvarande erfarenhet är meriterande.
Måste ha god uppmärksamhet på detaljer och noggrannhet.
Villighet och förmåga att fungera i en teammiljö.
Vilja och förmåga att arbeta med säsongsbetonade och dynamiska arbetsbelastningstoppar
Stark kommunikationsförmåga.
Bekväm att tala engelska Visa mindre

Vikariat kyrkvaktmästare 100%

Pga sjukskrivning söker vi nu en vaktmästare 10 veckor from i maj. Med ev möjlighet till förlängning. Arbetet innefattar allt från att klippa gräs, trimma, skötsel av gravar samt städning och fastighetsskötsel. Tjänsten kommer att innefatta arbete på flera av våra kyrkogårdar. Du kommer att ha en arbetsledare, men också få jobba självständigt. Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande. För tjänsten krävs medlemskap i Svenska kyrkan och till... Visa mer
Pga sjukskrivning söker vi nu en vaktmästare 10 veckor from i maj. Med ev möjlighet till förlängning.
Arbetet innefattar allt från att klippa gräs, trimma, skötsel av gravar samt städning och fastighetsskötsel.
Tjänsten kommer att innefatta arbete på flera av våra kyrkogårdar. Du kommer att ha en arbetsledare, men också få jobba självständigt.
Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande.
För tjänsten krävs medlemskap i Svenska kyrkan och tillgång till bil. Visa mindre

Jordbrukarstödskontrollant till Skara eller Uddevalla

Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att samhällen, människor, djur och natur har det bra, både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet och vi arbetar med det varje dag. Vil... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället.

Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att samhällen, människor, djur och natur har det bra, både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet och vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Arbetsbeskrivning
Jordbrukarstödskontrollanterna tillhör Enheten för jordbrukarstöd som handlägger och kontrollerar ansökningar om utbetalningar och åtaganden inom EU:s jordbrukspolitik, de så kallade jordbruksstöden. Ca 12 000 jordbrukare söker årligen om utbetalning av jordbrukarstöd. Vi behöver kompetenta kontrollanter som ser till att rätt stöd betalas ut i rätt tid.

Som jordbrukarstödskontrollant arbetar du med fältkontroller på lantbruksföretag inom länet. Arbetet innebär en hel del resande samt mycket kontakter med lantbrukare.

Under växtodlingssäsongen kontrollerar du med hjälp av handdator att arealuppgifter och skötseln av lantbrukarens marker stämmer överens med de regler som behöver uppfyllas vid ansökan om EU:s jordbrukarstöd.  Beroende på din erfarenhet, utbildning samt verksamhetens behov kan det även bli aktuellt att kontrollera märkning och registrering av lantbrukets djur samt arbete med handläggning.

Utöver den praktiska kontrollen i fält består arbetet även av administrativt arbete. Kontrollanten förbereder fältkontrollen, registrerar kontrollresultat samt upprättar kontrollrapporter m.m. Även kontakt med lantbrukare/djurhållare och allmänhet ingår i arbetet, som att besvara förfrågningar, e-post och telefonsamtal.

På enheten arbetar vi flexibelt och beroende på dina erfarenheter och kompetenser kan det komma att bli aktuellt att delta i andra verksamheter på enheten.  

Placeringsort: Skara, Uddevalla eller Borås. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med goda möjligheter att arbeta på distans när det fungerar för verksamheten.

Kvalifikationer
Krav

- Eftergymnasial utbildning inom lantbruk eller naturvetenskaplig utbildning inom de gröna näringarna eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- Intresse och förståelse för lantbrukets förutsättningar och villkor
- God datorvana och grundläggande kunskap i Officepaketet.
- B-körkort
- Du har god förmåga att uttrycka dig på ett tydligt sätt i både tal och skrift.

Meriterande            

- Lantbruksutbildning
- Arbetslivserfarenhet inom lantbruk.
- Erfarenhet av arbete med jordbrukarstödskontroller, tillsyn eller annan myndighetsutövning inom lantbruket.
- Erfarenhet av att ha skrivit olika typer av rapporter t.ex. kontrollrapporter.
- Erfarenhet av praktiskt arbete med GIS

Personliga egenskaper

- Du har ett prestigelöst och professionellt bemötande.
- Du är stabil och trygg i dig själv och kan skilja mellan det personliga och din professionella yrkesroll.
- Du känner dig bekväm med att ibland lämna svåra beslut och kan hantera stressfyllda situationer.
- Du är metodisk och strukturerad, med god förmåga att följa rutiner och regelverk.
- Du har en vilja att arbeta i grupp och kan ta eget ansvar samt agera självständigt inom givna ramar.
- Du är flexibel och följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper samt att hitta rätt nivå i ditt arbete i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Du söker tjänsten genom att klicka https://lansstyrelsen.varbi.com/what:job/jobID:595636/?lang=se

Övrigt
Det är en tillfällig anställning med start under april och avslutas 31 december 2023 eller enligt överenskommelse.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Säsongspersonal inom trädgårdsarbete

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Norra Bohuslän förvaltar cirka 2300 bostadsrätter och 34 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också tre egna fastighetsbestånd på drygt 100 lägenheter samt 350 lägenheter på HSB stiftelsen Jakobsberg. I tjänsteutbudet... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Norra Bohuslän förvaltar cirka 2300 bostadsrätter och 34 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också tre egna fastighetsbestånd på drygt 100 lägenheter samt 350 lägenheter på HSB stiftelsen Jakobsberg. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik
Vad ska du göra?
Trädgårdsgruppen,som vi nu söker medarbetare till arbetar renodlad trädgårdsskötseln. Till de dagliga arbetsuppgifterna hör, plantering och beskärning, ogräsrensning,häckklippning, beskärning av träd och buskar, samordna trädgårdsarbete under vår- och sommarsäsong etc. i början och slutet av säsongen utför vi renovering av befintliga och nya planteringar. Hos några av våra kunder har vi även hand om planteringar och skötseln av utplanteringsväxter under året. Vi ser också till att uppmärksamma och förmedla till våra kunder den utvecklingspotential vi ser på deras bostadsgårdar och skapar på så sätt varierande och roliga arbetsuppgifter samtidigt som vi levererar ett mervärde till kunden.
Arbetet som trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö.
Du arbetar i grupp av 3, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ- ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar ni utomhus, och du får vara fysiskt hela dagarna.
Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull. Du har goda kunskaper om växter och grönyteskötsel eller en nyfikenhet och intresse för att lära. Du trivs med att planera din egen tid. Är flexibel och lösningsinritad.
Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkomnande klimat i arbetsgruppen.
Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroenden i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningar och hyresgästerna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.
Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är personkemi.
Kompetenskrav/utbildning
-Utbildning inom trädgård, gymnasial utbildning, trädgårdsutbildning el liknande
-Erfarenhet av annat likvärdigt arbete
- God förmåga att använda dig av digitala verktyg
-Goda kunskaper i det svenska språket
Meriterande
-Motorsågskörkort A-B
-Röjsågsutbildning
Ansökan
Vid intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 maj. Vi behandlar ansökningar löpande. Visa mindre

Vaktmästare grönytor

Fastighetsskötare grönytor/ Trädgårdsmästare Vi söker dig som vill sköta våra grönytor så som att ta hand om rabatter, klippa gräs och häckar och kratta löv, samtidigt som du har intresse för att hjälpa till i vårt skogsbruk och med andra utomhussysslor som kan förekomma på en gård och en semesteranläggning. Du kommer att ansvara för att: · det är snyggt och prydligt i trädgårdarna runt våra hyreshus · utföra naturvård i form av tex röjning av sl... Visa mer
Fastighetsskötare grönytor/ Trädgårdsmästare
Vi söker dig som vill sköta våra grönytor så som att ta hand om rabatter, klippa gräs och häckar och kratta löv, samtidigt som du har intresse för att hjälpa till i vårt skogsbruk och med andra utomhussysslor som kan förekomma på en gård och en semesteranläggning. Du kommer att ansvara för att:
· det är snyggt och prydligt i trädgårdarna runt våra hyreshus
· utföra naturvård i form av tex röjning av sly
· utföra utomhussysslor som mindre underhåll av vägar och byggnader
· ta hand om grönytor inklusive rabatter på semesteranläggningen
· utföra uppgifter relaterade till skogsbruk så som plantering och röjning
· ombesörja underhåll av de maskiner du använder i ditt arbete
Du kommer att ha flera kollegor men du kommer primärt att utföra dina arbetsuppgifter ensam. Att du kan arbeta självständigt och att du är bra på att planera och prioritera är av stor vikt. Att du är entusiastisk och positiv är viktigare än att du har lång erfarenhet av yrket.
Denna tjänst är i sig inte en heltidstjänst utan omfattar 1-2 dagar per vecka på årsbasis.
Vilka är vi?
Tjänsten utförs på Anfasteröd gård OCH på semesteranläggningen Anfasteröd Gårdsvik. På gården bedrivs primärt skogsbruk men det finns även flera hyreshus med omfattande trädgårdar som behöver skötas. Semesteranläggningen har 200 säsongscampingtomter, 20 hotellstugor, glamping och restaurang. Utöver detta erbjuder vi en mängd aktiviteter kring hav och skog. Hållbarhet och platsens historia är viktiga byggstenar i vår verksamhet och vi gillar naturupplevelser och nya idéer.
Vi är ett team på ca 25 personer under högsäsong och ca 6 personer året om.
Vi verkar på en vacker plats och mycket tid spenderas utomhus. Här finns möjlighet till en kajaktur på havet likväl som skogspromenad på lunchrasten. Vår verksamhet är fortfarande under uppbyggnad och här finns stort utrymme för egna idéer. Vi erbjuder ett kreativt arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
Vi gillar frihet under ansvar och du kommer få stor möjlighet att påverka din arbetssituation, både avseende arbetstider och arbetssätt. Du kommer också ha möjlighet att jobba intensivt under en del av året för att sedan ta en längre ledighet utanför säsongen.
Vi växer så det knakar vilket innebär att det finns möjlighet att på sikt ta ett större ansvar inom organisationen. Bredden i verksamheten innebär också att det finns möjlighet att testa en mängd arbetsområden.
Välkommen att ansöka via mail till [email protected]. Det är många som söker jobb hos oss så vårt tips är att du anstränger dig att motivera varför du vill jobba hos just oss om du vill gå vidare i processen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Vi söker dig som har trädgårdskunskap + b-körkort. Dina arbetsuppgifter är framförallt skötsel/underhåll av trädgårdar. Viss plantering & beskärning förekommer. Tillträde/varaktighet. Mitten av mars - september, ev förlängning. Visa mer
Vi söker dig som har trädgårdskunskap + b-körkort. Dina arbetsuppgifter är framförallt skötsel/underhåll av trädgårdar. Viss plantering & beskärning förekommer.
Tillträde/varaktighet.
Mitten av mars - september, ev förlängning. Visa mindre

Tandtekniker, Uddevalla

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Beskrivning  Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götalandsregionen vid i huvudsak fem specialisthus som erbjuder specia... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Beskrivning 
Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götalandsregionen vid i huvudsak fem specialisthus som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Vid Specialisttandvården i Uddevalla finns i stort sett samtliga specialiteter representerade. Klinikens öppettider är 07.30-16.15 måndag till fredag. Vi är ca 40 medarbetare och våra lokaler finns vid Uddevalla Sjukhus. På Specialistkliniken för ortodonti är vi tre specialisttandläkare, en ST-tandläkare, sex ortodontiassistenter, två tandsköterskor och två tandtekniker. Vi har ett nära samarbete med övriga specialiteter i huset.

Vår klinik kännetecknas av arbetsglädje, hjälpsamhet och erfarna kollegor. Vi arbetar i en positiv anda där samarbete och utveckling är naturliga inslag. Det är viktigt för oss att alla mår bra i personalgruppen.

Arbetsuppgifter
Som tandtekniker hos oss kommer du att framför allt tillverka ortodontisk behandlings- och retentionsapparatur men även en del andra arbeten såsom bettskenor, sömnapnéskenor, wafers, stimuleringsplåtar m.m.

Kvalifikationer
Tandteknikerexamen. Det är meriterande om du redan är specialiserad inom ortodontisk apparatur.

Som person har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och villig att lära nytt. Vi vill gärna att du är med och deltar i vårt förändringsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Folktandvården gör kontroller i Misstanke- och Belastningsregister innan beslut om anställning. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Maskinförare till Bjällansås kött - gräsbaserad dikoproduktion

Gillar du att köra och underhålla maskiner, samt arbeta med djur i ett gott gäng? Då är du den vi söker! Bjällansås gård har ca 600 nötkreatur på årsbasis. Gården är en helintegrerad dikoproduktion med ca 160 kalvningar per år. Uppfödningen sker extensivt på bara gräs, men fokus på friska, lätthanterade djur med hög köttkvalitet. Vi sköter betet på bästa sätt genom att använda betesverktyget Holistic management som innebär ett delat fokus på gräset, marken... Visa mer
Gillar du att köra och underhålla maskiner, samt arbeta med djur i ett gott gäng? Då är du den vi söker!
Bjällansås gård har ca 600 nötkreatur på årsbasis. Gården är en helintegrerad dikoproduktion med ca 160 kalvningar per år. Uppfödningen sker extensivt på bara gräs, men fokus på friska, lätthanterade djur med hög köttkvalitet. Vi sköter betet på bästa sätt genom att använda betesverktyget Holistic management som innebär ett delat fokus på gräset, marken och djuren. Gårdens totala areal är 500 ha mark, varav 230 ha är vallodling. Stallarna är luftiga lösdriftsstallar med djupströbädd och skrapgång.
Vi söker dig som vill arbeta som maskinförare, samt underhåll och reparationer i egen verkstad. I arbetet ingår djurskötsel, vallskörd, djurtransporter, fastgödselhantering oc vinterutfodring. Du har en vilja att vara en del av vår strävan att utveckla och förbättra uppfödningen ur både ett djur-, kvalitets- och miljöperspektiv. Arbetet är heltid tills vidare. Arbetsuppgifterna är säsongsbaserade och du jobbar i ett team tillsammans med 4 andra medarbetare.
Du har traktor- och maskinvana, ett gott djuröga, gillar att arbeta med eget ansvar samt är händig och praktisk. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att jobba med kor. Visa mindre

Plantagen Uddevalla söker trädgårdsmästare/växtkunning säsongsmedarbetare

På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som ... Visa mer
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!


Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som vi öppnar upp Plantskolan på butiken, så att våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården kan hitta allt de behöver hos oss.

Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Älskar du försäljning och kundservice? Är du en trädgårdsmästare med en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med! 

Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsmästare hos oss arbetar framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Sälj- och kundvägledning
• Vattning och skötsel av växter
• Varupåfyllning
• Kassaarbete

Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Du har stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde – trädgård, växter och blommor samt relevant utbildning eller förvärvad erfarenhet inom trädgård. Har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln är det meriterande. Du har också känsla och stort intresse för kundservice samt förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig.

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem.  Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Dina kunskaper inom trädgård, växter/blommor är avgörande för att våra kunder ska få den hjälp och vägledning de önskar, så att de väljer att komma tillbaka och handla hos oss. Vi vill att våra kunder ska se oss som Nordens härligaste växthus som tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. 

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja med goda utvecklingsmöjligheter- och karriärmöjligheter. Självklart också en trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten är en säsonganställning på 20 tim/veckan med start i sista veckan i april. Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Uddevalla. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad  och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

För ett växande liv! Visa mindre

HSB SÖKER EN TRÄDGÅRDSARBETARE I UDDEVALLA

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Norra Bohuslän förvaltar cirka 2300 bostadsrätter och 34 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också tre egna fastighetsbestånd på drygt 100 lägenheter samt 350 lägenheter på HSB stiftelsen Jakobsberg. I tjänsteutbudet... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Norra Bohuslän förvaltar cirka 2300 bostadsrätter och 34 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också tre egna fastighetsbestånd på drygt 100 lägenheter samt 350 lägenheter på HSB stiftelsen Jakobsberg. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik
Vad ska du göra?
Trädgårdsgruppen,som vi nu söker medarbetare till arbetar renodlad trädgårdsskötseln. Till de dagliga arbetsuppgifterna hör, plantering och beskärning, ogräsrensning,häckklippning, beskärning av träd och buskar, samordna trädgårdsarbete under vår- och sommarsäsong etc. i början och slutet av säsongen utför vi renovering av befintliga och nya planteringar. Hos några av våra kunder har vi även hand om planteringar och skötseln av utplanteringsväxter under året. Vi ser också till att uppmärksamma och förmedla till våra kunder den utvecklingspotential vi ser på deras bostadsgårdar och skapar på så sätt varierande och roliga arbetsuppgifter samtidigt som vi levererar ett mervärde till kunden.
Arbetet som trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö.
Du arbetar i grupp av 3, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ- ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar ni utomhus, och du får vara fysiskt hela dagarna.
Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull. Du har goda kunskaper om växter och grönyteskötsel eller en nyfikenhet och intresse för att lära. Du trivs med att planera din egen tid. Är flexibel och lösningsinritad.
Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkomnande klimat i arbetsgruppen.
Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroenden i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningar och hyresgästerna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.
Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är personkemi.
Kompetenskrav/utbildning
-Utbildning inom trädgård, gymnasial utbildning, trädgårdsutbildning el liknande
-Erfarenhet av annat likvärdigt arbete
- God förmåga att använda dig av digitala verktyg
-Goda kunskaper i det svenska språket
Meriterande
-Motorsågskörkort A-B
-Röjsågsutbildning
Ansökan
Vid intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 maj. Vi behandlar ansökningar löpande. Visa mindre

Säsongsarbete Gata/Park Drift

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för en stor del av den offentliga miljön och är också en viktig part i samhällsutbyggnaden.

Förvaltningen kännetecknas av professionell kompetens och god service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska skapa förutsättningar för Uddevalla som en attraktiv kommun.

På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att utveckla, bygga och ta hand om Uddevalla idag och imorgon. När vi bygger samhället gör vi det ur både ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv – det gör att vi även måste ta ansvar för kommande generationer. Det vi ofta uttrycker är att vi ska bygga det hållbara samhället, socialt, ekonomiskt och ekologiskt för att skapa livskvalitet för våra medborgare.
Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen. Gata- och parkenheten som är en del av Tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för drift på gatu- och parkmark inom Uddevalla kommun. Gata- och park driftenheten har c:a 45 stycken medarbetare.

 

Samhällsbyggnad Gata/Park Drift söker en säsongsanställd till vår parkverksamhet.

Du kommer vara med och stärka upp under vår mest hektiska tid. Säsongsarbetet pågår i huvudsak under perioden april - september och tjänsten kan komma att variera i slutdatum.

Du erbjuds ett kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. Du blir ett av kommunens "ansikten utåt" och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i.Arbetsuppgifter
Arbetet som parkarbetare består i huvudsak av parksskötsel såsom skötsel och underhåll av säsongsväxter i rabatter och urnor, perenner, buskar och träd i våra parker, beskärningsarbete, bevattning, plantering, renhållning, underhåll av lekplatser, ogräsbekämpning samt grästrimning m.m. 

Kvalifikationer
För parkarbetaruppdraget söker vi dig som har en relevant utbildning och/eller erfarenhet av parkarbete.

Meriterande om du har goda kunskaper och erfarenhet i beskärningsarbete, växtkännedom och de olika skötselmomenten som under året förekommer i den gröna sektorn.

Du ska ha lätt för att arbeta i grupp med andra medarbetare och även trivas med att vara självgående och arbeta effektivt. Arbetet kräver att du är flexibel, initiativtagande, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. 

I all vår verksamhet är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi har därför i tjänsten förväntningar på dig att du har en god servicekänsla och smidighet i mötet med andra människor samt visar ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.


För tjänsten krävs att du har god fysik och att du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift. Du behöver ha god datorvana. Utbildar du dig inom området park, anläggning trädgård eller likvärdigt samt har traktorvana eller motorsågsutbildning är detta meriterande. C-körkort är meriterande.

B-körkort och körvana är ett krav.

 
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vill du sommarjobba hos Uddevallahem?

Är du på jakt efter ett givande sommarjobb där du får hand om något av stadens bostadsområden? Bor du dessutom i någon av våra fastigheter? Tveka inte att söka sommarjobb hos oss på Uddevallahem - en möjlighet att tjäna lite extra pengar samtidigt som du får arbetslivserfarenhet tillsammans med ett gott gäng! En värd för alla  Som allmännyttigt bolag är det Uddevallahems uppdrag att erbjuda våra kunder ett tryggt och varierat boende av hög kvalitet till... Visa mer
Är du på jakt efter ett givande sommarjobb där du får hand om något av stadens bostadsområden? Bor du dessutom i någon av våra fastigheter? Tveka inte att söka sommarjobb hos oss på Uddevallahem - en möjlighet att tjäna lite extra pengar samtidigt som du får arbetslivserfarenhet tillsammans med ett gott gäng!


En värd för alla 

Som allmännyttigt bolag är det Uddevallahems uppdrag att erbjuda våra kunder ett tryggt och varierat boende av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Under några veckor i sommar är du med och bidrar till att vi lyckas med vårt uppdrag genom att ta hand om utemiljöerna och/eller trapphusen i något av våra bostadsområden. 

Varje dag arbetar vi för att göra verklighet av det vi tror på, nämligen att den här världen är för alla och att vi kan vara en värd för alla.

Arbetsuppgifter  

Under veckorna 25-32 är det sommarjobbstider och då välkomnar vi dig som fyller minst 16 och max 24 år 2022 och bor i någon av Uddevallahems fastigheter att spendera en del av sommaren tillsammans med våra bo- och miljövärdar. 

Du kommer att spendera dagarna med arbetsuppgifter som:

- gräsklippning
- trimning
- sophantering
- skräpplockning
- trapphusstädning
- övrig fastighetsskötsel

För att trivas med jobbet är det viktigt att du tycker om att spendera tid utomhus och att arbeta fysiskt. Du har inga problem med de olika väder som sommaren i Uddevalla bjuder på, utan genomför dina arbetsuppgifter med ett leende på läpparna. Du är stolt över att representera Uddevallahem och bemöter alla våra kunder med en hög grad av service. 

Du kommer att ha handledare och andra kollegor nära till hands där du får stöd och utbildning i olika arbetsmoment för att klara av arbetsuppgifterna på ett så bra och säkert sätt som möjligt. 

Anställningsvillkor

Under tiden som du är anställd hos Uddevallahem finns det ett antal lagar och regler som vi måste förhålla oss till. Det betyder att:

- du får jobba max 8 timmar/dag fram till den dag då du fyller 18 år
- alla sommarjobbare har fasta arbetstider
- du ordnar själv med din lunch
- du får låna arbetskläder som du lämnar tillbaka när sommarjobbet är över
- har du skattejämkning eller är du befriad från skatt så behöver du lämna in en blankett till lönekontoret. Blanketten hittar du på www.skatteverket.se 

För att bli aktuell för tjänsten ska du vara mellan 16-24 år (det går bra att söka om du fyller 16 år under 2022) och bo i någon av Uddevallahems fastigheter. 

Såhär söker du

Sök jobbet så snart som möjligt, men senast den 31 mars, via länken i den här annonsen. Ansökan ska innehålla uppgifter om dig själv (ålder, utbildning, eventuell tidigare arbetslivserfarenhet), kontaktuppgifter och gärna en presentation om vem du är som person också. 

På Uddevallahem strävar vi efter att vara en värd för alla och värdesätter därför de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Därför ser vi gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. 

Varmt välkommen med din ansökan! 


Om Uddevallahem 

Som det ledande bostadsbolaget i kommunen hjälper vi till att utveckla Uddevalla. Vår affärsidé är att erbjuda ett hållbart boende genom att förvalta, bygga och utveckla fastigheter i kommunen. Vidare vill vi att vår verksamhet ska ta ett samhällsansvar och samtidigt bedrivas enligt affärsmässiga principer. Vi strävar efter att vara personliga, tydliga, engagerade och professionella i vårt arbete för att ta hand om våra hyresgäster och varandra på bästa sätt. 

Uddevallahem är en allmännyttig bostadsstiftelse som verkar i Uddevalla kommun och har i dagsläget ca 85 anställda. Med 4 675 lägenheter är vi den största aktören på bostadsmarknaden i Uddevalla. Drygt 9 000 personer, eller ungefär var sjätte Uddevalla-bo, bor hos oss. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

VI SÖKER EN TRÄDGÅRDSARBETARE I UDDEVALLA. HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Norra Bohuslän förvaltar cirka 2300 bostadsrätter och 34 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också tre egna fastighetsbestånd på drygt 100 lägenheter samt 350 lägenheter på... Visa mer
VI SÖKER EN TRÄDGÅRDSARBETARE I UDDEVALLA.
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Norra Bohuslän förvaltar cirka 2300 bostadsrätter och 34 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också tre egna fastighetsbestånd på drygt 100 lägenheter samt 350 lägenheter på HSB stiftelsen Jakobsberg. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.


Vad ska du göra?
Trädgårdgruppen, som vi nu söker medarbetare till arbetar renodlad trädgårdsskötseln. Till de dagliga arbetsuppgifterna hör, plantering och beskärning, ogräsrensning, häckklippning, beskärning av träd och buskar, samordna trädgårdsarbete under vår- och sommarsäsong etc. i början och slutet av säsongen utför vi renovering av befintliga och nya planteringar. Hos några av våra kunder har vi även hand om planteringar och skötseln av utplanteringsväxter under året. Vi ser också till att uppmärksamma och förmedla till våra kunder den utvecklingspotential vi ser på deras bostadsgårdar och skapar på så sätt varierande och roliga arbetsuppgifter samtidigt som vi levererar ett mervärde till kunden.
Arbetet som trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö.
Du arbetar i grupp av 3, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ- ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar ni utomhus, och du får vara fysiskt hela dagarna.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull. Du har goda kunskaper om växter och grönyteskötsel eller en nyfikenhet och intresse för att lära. Du trivs med att planera din egen tid. Är flexibel och lösningsinritad.
Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkommande klimat i arbetsgruppen.
Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroenden i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningar och hyresgästerna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.
Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är personkemi.


Kompetenskrav/utbildning
- Utbildning inom trädgård, gymnasial utbildning, trädgårdsutbildning el liknande
- Erfarenhet av annat likvärdigt arbete
- God förmåga att använda dig av digitala verktyg
- Goda kunskaper i det svenska språket
Meriterande
- Motorsågskörkort A-B
- Röjsågsutbildning
Ansökan
Vid intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars. Vi behandlar ansökningar löpande. Visa mindre

Samordnare - kontrollansvarig av EU:s Jordbrukarstöd till Borås, Uddevalla

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?


ARBETSUPPGIFTER
Ett av landsbygdsavdelningens uppdrag är att genomföra effektiva och rättssäkra kontroller och genom det arbetet säkerställa korrekta utbetalningar av EU:s jordbrukarstöd i länet. Kontrollerna görs utifrån fastställda frekvenser och regelverk. Stor vikt läggs vid att lantbrukare upplever sig väl bemötta och välinformerade under och efter kontrollen. Landsbygdsavdelningen har verksamhet på tre orter: Borås, Skara och Uddevalla.

Du ingår i kontrollverksamhetens ledningsgrupp som ansvarar för länets kontrollverksamhet inom jordbrukarstöd. Du kommer att biträda funktionscheferna i deras arbete med att fördela, samordna och kvalitetssäkra kontrollarbetet. Du ska också coacha kontrollanterna i kontroll-arbetet samt utbilda, fortbilda och utveckla arbetet med de dataprogram som används, exempelvis Falken, Atlas och Primör. Tillsammans med kontrolledningen arbeta med uttag av kontroller.

Arbetet är i hög grad digitaliserat, vilket innebär att du behöver ha goda datakunskaper. En viktig del i arbetsuppgifterna är att kvalitetssäkra och verka för att samma bedömningar görs över hela länet. Det innebär att planera och genomföra utbildningar, vara ett bollplank för kontrollanter samt ta beslut i svårbedömda ärenden.

Arbetet innebär en del resande i länet samt mycket kontakter med lantbrukare, Jordbruksverket och andra myndigheter. I arbetet ingår även att göra egna areal- och djurbaserade jordbrukarstödskontroller i mån av tid. Det kan uppkomma behov att arbeta inom andra delar av jordbrukarstödsprocessen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Biträda funktionscheferna med att fördela arbetsuppgifter och dagligen coacha kontrollanterna i deras dagliga arbete
• Aktivt delta i kontrolledningens arbete med utveckling, samordning, planering, samt kvalitetssäkring av kontrollarbetet
• Förbereda samt hålla utbildningar för medarbetare, såväl självständigt som tillsammans med kollegor.
• Jordbrukarstödskontroller i fält, såväl självständigt som tillsammans med medarbetare

Placeringsort: Uddevalla, Borås eller Skara. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med goda möjligheter att arbeta på distans när det fungerar för verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Högskoleutbildning som Agronom, lantmästare, biolog eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
• Erfarenhet av fältkontroll av EUs jordbrukarstöd med inriktning på tvärvillkor
• Erfarenhet av att arbete i systemen Atlas samt Falken vilka nyttjas vid fältkontroll av EU´s jordbrukarstöd.
• God kunskap om lantbruk och dess förutsättningar
• God datorvana och grundläggande kunskap i Officepaketet.
• B-körkort

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom lantbruk för både växtodling och lantbrukets djur
• Erfarenhet av att leda och fördela arbetsuppgifter
• Erfarenhet av fältkontroll av EUs jordbrukarstöd med inriktning på arealkontroller samt registerkontroller

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som kontrollansvarig behöver du vara metodisk och strukturerad, med god förmåga att följa rutiner och tolka regelverk. Du gillar att jobba med tillitsbaserat ledarskap.

Du tycker om kontakter med andra människor, förstår vikten av ett gott bemötande och att skapa goda relationer. Du har god samarbetsförmåga och har tilltro till andra. Du gillar att arbeta i grupp samtidigt som du tar ansvar och agera självständigt inom givna ramar.

Du är tydlig och kan kommunicera ut ditt budskap på ett lättförståeligt sätt i både tal och skrift. Du är stabil och trygg i dig själv och känner dig bekväm med att lämna besvärliga/obekväma beslut. Du är flexibel och följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper samt att hitta rätt nivå i ditt arbete i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar. Att tycka om att utveckla arbetssätt, såväl digitalt som praktiskt, är en viktig del av arbetet.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Häst och stallskötare sökes omgående

Uddevalla Ridklubb söker en ny häst- och stallskötare under dagtid måndag-fredag. Arbetsuppgifterna är bland annat mockning och annan stallskötsel, underhåll av anläggningen samt viss hästskötsel. Ridning kan ingå så god ridvana är ett plus. Vi ser att du är självgående och inte rädd för att ta i där det krävs. Svenska i tal och skrift är ett krav. Lön efter överenskommelse. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi... Visa mer
Uddevalla Ridklubb söker en ny häst- och stallskötare under dagtid måndag-fredag. Arbetsuppgifterna är bland annat mockning och annan stallskötsel, underhåll av anläggningen samt viss hästskötsel. Ridning kan ingå så god ridvana är ett plus.
Vi ser att du är självgående och inte rädd för att ta i där det krävs.
Svenska i tal och skrift är ett krav.
Lön efter överenskommelse.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Tjänsten omfattar beskärning, plantering, samt skötsel och underhåll mestadels i privata trädgårdar. Växtkunskap och erfarenhet är ett krav . Röj- och motorsågskort är meriterande. B-körkort är ett krav. Hjullastar- och truckkort är meriterande. Tjänsten tillsätts löpande. Visa mer
Tjänsten omfattar beskärning, plantering, samt skötsel och underhåll mestadels i privata trädgårdar.
Växtkunskap och erfarenhet är ett krav . Röj- och motorsågskort är meriterande.
B-körkort är ett krav. Hjullastar- och truckkort är meriterande.
Tjänsten tillsätts löpande. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operative purchaser with project buying experience

Operative purchaser with project buying experience You needs both technical and operative knowledge from purchasing and will run the daily operational and strategically work helping purchasing to ensuring material and goods are in place for each and single assembly. Work Tasks • The purchasing function is crucial for our daily production • You will be working with the purchasing department supporting our daily production. • Daily contact with suppliers an... Visa mer
Operative purchaser with project buying experience
You needs both technical and operative knowledge from purchasing and will run the daily operational and strategically work helping purchasing to ensuring material and goods are in place for each and single assembly.

Work Tasks
• The purchasing function is crucial for our daily production
• You will be working with the purchasing department supporting our daily production.
• Daily contact with suppliers and project managers
• Execute demand to support project and production.
• Monitor deliveries to ensure that materials are delivered accordingly.
• Secure supplier performance and analyse cost and leadtimes
• Analyse the impact against the overall production/project planning.

Education and Experience:
• Minimum 3-5 years working experience within Procurement.
• Bachelor´s degree or equivalent experience
• ERP experience and related business systems knowledge
• Fluent English and Swedish language

Personal Qualification:
• You must be able to work independently in this role, and drive the performance forward.
• You are used to take initiative and proactively challenge the position
• Good knowledge of MS Office, especially Excel
• Good communication skills on all levels
• Use to work in Team and building relations internally and with stakeholders

 

 Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marianne Johansson via mail: [email protected] Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region väst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Trädgårdsingenjör, enheten gata- och parkförvaltning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Vår verksamhet

Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen

Arbetsuppgifter

Vår duktiga trädgårdsingenjör är föräldraledig och vi behöver en vikarie.

Trädgårdsingenjören verkar för en god och väl förvaltad stads- och landskapsmiljö samt bidrar i arbetet med miljö- och naturvårdsplanering.

Planerar och beställer underhålls- och investeringsåtgärder för parker, lekplatser och grönytor inom tilldelad investeringsbudget och tar fram underlag och planer för information och beslut i budgetprocessen. Upprättar, följer upp och kommunicerar planer och underlag utifrån Översiktsplanen och andra styrande dokument.

Beställarrollen innebär att planera, följa upp och utvärdera projekt utförda av entreprenörer och andra. Du finner det självklart att vara delaktig i budgetarbetet samt att löpande följa upp budget och resultat i dina projekt.

Handläggning av ärenden och remisser inom arbetsområdet, tjänsteskrivelser till nämnd samt hantering av ärenden via kommunens ärendehanteringssystem, email och telefon är naturliga delar av tjänsten.

Trädgårdsingenjören har rollen som sakkunnig inom grön gestaltning i möten och diskussioner med andra enheter, förvaltningar och bolag i samband med tidiga skeden, bygglovsremisser och framtagande av tjänsteutlåtanden, projektplaner och projektredovisningar.


Fungerar som enhetens ansikte utåt för frågor och synpunkter när det gäller kommunens parker och grönytor i offentlig miljö. Trädgårdsingenjören följer utvecklingen inom branschen och svarar på skrivelser från allmänhet, andra förvaltningar och bolag.

Fungerar som kontakt med föreningsliv och initiativtagare som främjar en grönare mer social hållbar stad.

Krav

Du ska ha en landskapsingenjörsexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Tre års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

 

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Parkarbetare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för en stor del av den offentliga miljön och är också en viktig part i samhällsutbyggnaden.

Förvaltningen kännetecknas av professionell kompetens och god service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska skapa förutsättningar för Uddevalla som en attraktiv kommun.

På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att utveckla, bygga och ta hand om Uddevalla idag och imorgon. När vi bygger samhället gör vi det ur både ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv – det gör att vi även måste ta ansvar för kommande generationer. Det vi ofta uttrycker är att vi ska bygga det hållbara samhället, socialt, ekonomiskt och ekologiskt för att skapa livskvalitet för våra medborgare.

Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen.

Gata- och park driftenheten  som är en del av Gata och parkavdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för drift på gatu- och parkmark inom Uddevalla kommun. Gata- och park driftenheten har c:a 25 medarbetare och tar in runt 15 säsongsanställda under vår/sommarperioden.

Vi jobbar för att skapa en inspirerande och hållbar arbetsmiljö med varierande och omväxlande arbetsuppgifter, för att skapa arbetsglädje för alla. Vi arbetar med verksamhetsutveckling för att förbättra våra strukturer och arbetssätt.

Arbetsuppgifter

• Plantering, skötsel och underhåll av säsongsväxter, perenner, buskar och träd i parker, grönområden och urnor.

• Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i.

• Sköta och anlägga utemiljöer såsom parker, andra grönytor och lekplatser.

• Underhåll av lekplatser och montering/reparation av lekutrustning.

• Under sommaren har du stort ansvar av sommarblommorna.

• Arbetsuppgifterna varierar med årstiderna:

Under sommarhalvåret så ingår det bland annat plantering av sommarblommor, gödsling, bevattning av sommarblommor och andra växter, klippning av gräsmattor, rensning av ogräs, förebygga sjukdom på växter, skräpplockning och beskärning av träd och buskar.

Under vinterhalvåret så är arbetsuppgifterna bland annat att man röjer bort snö, sandar, underhåller och reparerar lekredskap. Snöröjning med traktor samt plogning och saltning med lastbil. Städning/Skräpplockning. Beskärning av träd och buskar.

Kravspecifikation

C-Körkort är ett krav; Minst 2-årig trädgårdsutbildning är ett krav eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Gärna ett års tidigare erfarenhet av park/trädgårdsarbete. Traktorvana/maskinvana är meriterande. Du ska kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du bör kunna ta egna initiativ och vara självgående i ditt arbete. För att möta behoven i verksamheten behöver du också kunna vara flexibel och serviceinriktad. Vi ser det som en självklarhet att du kan samarbeta med andra. 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Växtodlingsrådgivare

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vi behöver en driftig och kreativ växtodlingsrådgivare som vill vara med att förbättra landsbygdens hållbarhet. Är du den vi söker?


ARBETSUPPGIFTER
Vi är en grupp som arbetar miljömålen Ingen övergödning, Giftfri miljö, Begränsad klimatpåverkan samt med energiomställning. Det gör vi bland annat genom att höja kunskaperna hos länets lantbrukare. Vi jobbar utåtriktat på flera sätt, genom enskild rådgivning, anordna kurser och arrangemang . Våra arrangemang genomförs på sal, i fält samt digitalt. Vi lär och utvecklar ständigt våra arbetssätt. I vårt myndighetsuppdrag ingår även att anordna behörighetsutbildningar för växtskyddsmedel samt flyghavretillsyn.

Arbetsuppgifter:
Som växtodlingsrådgivare inom detta område arbetar du med enskild rådgivning inom Greppa Näringen, genomförande av behörighetsutbildningar för att använda växtskyddsmedel, samt arrangerar kurser och fältaktiviteter. Du kommer även att samverka med andra genom delta i andra projekt som till exempel klimatanpassning samt åtgärder kring vattendirektivet. Du kommer att samverka med andra aktörer inom området samt övrig verksamhet för att utveckla hållbarheten i lantbruket i länet. I ditt arbete har du mycket externa kontakter med lantbrukare i länet, andra rådgivningsorganisationer och SLU samt interna kontakter med andra enheter och avdelningar inom Länsstyrelsen.

Placeringsort: Skara eller Uddevalla

Om resor ingår i tjänsten:
Resor ingår i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Högskoleutbildning till lantmästare, agronom, agrotekniker eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som kan bedömas likvärdigt
• Har intresse och förstår nyttan av att jobba med lantbrukets miljöfrågor
• God kunskap och förståelse för lantbrukets förutsättningar och lantbruksföretagande
• Du är tydlig och kommunicerar på ett enkelt och lättförståeligt sätt i tal och skrift.
• Erfarenhet, intresse och förmåga av att arbeta digitalt och förstår vikten av att utveckla digitala arbetssätt.
• B-körkort

Meriterande:
• Vattenkompetens inom jordbruket
• Erfarenhet av att Grepparådgivning
• Tidigare erfarenhet av rådgivning, kursverksamhet eller utbildning inom lantbruket
• Erfarenhet/kunskap om ekologisk produktion

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som rådgivare behöver du tycka om att möta människor och sprida och bygga kunskap. Att skapa goda kontakter, relationer och bygga förtroende hos de du möter är viktigt för din arbetsroll. I tjänsten kommer du att driva länsstyrelsens frågor och arbeta självständigt samtidigt som du kommer att jobba ihop med andra för att lyckas i arbetet. När du utför dina arbetsuppgifter är du strukturerad och arbetar på ett effektivt sätt samtidigt som du har en förmåga att komma med nya idéer. Att tycka om att utveckla arbetssätt, såväl digitalt som praktiskt, är en viktig del av arbetet.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Växtodlingsrådgivare – ekologisk produktion

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vi söker en driftig och kreativ växtodlingsrådgivare med ekokompetens som vill vara med att förbättra landsbygdens hållbarhet. Är du den vi söker?


ARBETSUPPGIFTER
Vi är en grupp som arbetar miljömålen Ingen övergödning, Giftfri miljö, Begränsad klimatpåverkan samt med energiomställning. Det gör vi bland annat genom att höja kunskaperna hos länets lantbrukare. Vi jobbar utåtriktat på flera sätt, genom enskild rådgivning, anordna kurser och arrangemang. Våra arrangemang genomförs på sal, i fält samt digitalt. Vi lär och utvecklar ständigt våra arbetssätt. I vårt myndighetsuppdrag ingår även att anordna behörighetsutbildningar för växtskyddsmedel samt flyghavretillsyn.

Arbetsuppgifter:
Som växtodlingsrådgivare inom detta område arbetar du med enskild rådgivning inom Greppa Näringen, genomförande av behörighetsutbildningar för att använda växtskyddsmedel, samt arrangerar kurser och fältaktiviteter. En del av tjänsten kommer du att arbeta för att öka den ekologiska produktionen. Du kommer även att samverka med andra genom delta i andra projekt som till exempel klimatanpassning samt åtgärder kring vattendirektivet. Du kommer att samverka med andra aktörer inom området samt övrig verksamhet för att utveckla hållbarheten i lantbruket i länet. I ditt arbete har du mycket externa kontakter med lantbrukare i länet, andra rådgivningsorganisationer och SLU samt interna kontakter med andra enheter och avdelningar inom Länsstyrelsen.

Placeringsort: Skara eller Uddevalla

Resor ingår i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Högskoleutbildning till lantmästare, agronom, agrotekniker eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som kan bedömas likvärdigt
• Har intresse och förstår nyttan av att jobba med lantbrukets miljöfrågor
• God kunskap och förståelse för lantbrukets förutsättningar och lantbruksföretagande
• Du är tydlig och kommunicerar på ett enkelt och lättförståeligt sätt i tal och skrift.
• Erfarenhet, intresse och förmåga av att arbeta digitalt och förstår vikten av att utveckla digitala arbetssätt.
• B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet/kunskap om ekologisk produktion
• Vattenkompetens inom jordbruket
• Erfarenhet av att Grepparådgivning
• Tidigare erfarenhet av rådgivning, kursverksamhet eller utbildning inom lantbruket

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som rådgivare behöver du tycka om att möta människor och sprida och bygga kunskap. Att skapa goda kontakter, relationer och bygga förtroende hos de du möter är viktigt för din arbetsroll. I tjänsten kommer du att driva länsstyrelsens frågor och arbeta självständigt samtidigt som du kommer att jobba ihop med andra för att lyckas i arbetet. När du utför dina arbetsuppgifter är du strukturerad och arbetar på ett effektivt sätt samtidigt som du har en förmåga att komma med nya idéer. Att tycka om att utveckla arbetssätt, såväl digitalt som praktiskt, är en viktig del av arbetet.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Platschef Uddevalla

Platschef Vill du axla rollen som Platschef och bli en viktig del av vår anläggning i Uddevalla? Som Platschef kommer ditt primära fokus vara vår Servicemarknad. Rollen är nyutvecklad och du kommer få stort mandat att driva och utveckla vår verksamhet framåt. Det här är en unik möjlighet att vara med från början, i en nyutvecklad roll och på en helt ny anläggning. Ta chansen! Det här kommer du att göra I rollen som Platschef på Lantmännen Maskin kommer ... Visa mer
Platschef

Vill du axla rollen som Platschef och bli en viktig del av vår anläggning i Uddevalla? Som Platschef kommer ditt primära fokus vara vår Servicemarknad. Rollen är nyutvecklad och du kommer få stort mandat att driva och utveckla vår verksamhet framåt. Det här är en unik möjlighet att vara med från början, i en nyutvecklad roll och på en helt ny anläggning. Ta chansen!

Det här kommer du att göra

I rollen som Platschef på Lantmännen Maskin kommer du att fokusera på att driva och utveckla den lokala Servicemarknaden tillsammans med mekaniker och reservdelspersonal, samt den lokala ledningen. Du ansvarar för den lokala ledningsgruppen och har bl.a en koordinarande roll för vår kontraktsverkstad för Swecon! I rollen ingår budget-, resultat- och personalansvar och du följs upp mot uppsatta KPI:er så som debiteringsgrad, faktureringsgrad och kundnöjdhet. I rollen ingår även fokus på arbetsmiljön, så väl den fysiska som psykosociala. Det är av stor vikt att vi har medarbetare som leds och utvecklas i det såväl det dagliga, som det mer långsiktiga arbetet, kring säkra och trygga arbetsplatser.

Rollen som Platschef i Uddevlla är helt ny, du kommer ha mandat att tillsammans med ditt team utveckla anläggningen!

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Erfarenhet kring arbetsledning inom servicemarknad, troligtvis med fokus inom fordon- lantbruk- eller entreprenadbranschen.
- Erfarenhet av en roll med fokus på sälj, budget- och resultatansvar
- Erfarenhet från förändring/förbättringsarbete
- Goda kunskaper i det engelska språket, i tal och skrift
- B-körkort

Du är:

- En van ledare som är trygg och tydlig och tycker det är utvecklade att bidra till, och att se medarbetare växa och utvecklas
- Resultatinriktad och med viljan att vinna
- Kund- och servicefokuserad
- Van vid och har förmågan att individuellt leda och planera ditt arbete inom uppsatta ansvarsområden
- Handlingskraftig och har ett stort eget driv

Vad vi erbjuder dig

- Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Du rapporterar till Regionchef Väst och är placerad i Uddevalla.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 18 juli. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Mikael Hansson, Regionchef Väst, 010-556 9863.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Skogskonsulent till Skaraborg-Fyrbodals distrikt

Beskrivning Skaraborg-Fyrbodals distrikt söker en ny medarbetare. Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på vårt distrikt som innefattar området Skaraborg, Bohuslän och Dalsland. Du behövs för att förstärka vårt arbete för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att vara: Ärendehandläggning och tillsyn inom ramen för skogsvårdslagen och miljöbalken.... Visa mer
Beskrivning
Skaraborg-Fyrbodals distrikt söker en ny medarbetare.

Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på vårt distrikt som innefattar området Skaraborg, Bohuslän och Dalsland. Du behövs för att förstärka vårt arbete för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

Ärendehandläggning och tillsyn inom ramen för skogsvårdslagen och miljöbalken. I arbetet ingår bland annat:

- Handläggning av anmälningar om avverkning och andra skogsbruksåtgärder,
- Utformande av beslut om förbud och förelägganden,
- Fältbesök för att fastställa lagstiftningens krav i det enskilda fallet,
- Bedömning av känsliga miljöer och arters behov av hänsyn,
- Dialog med virkesköpare och markägare samt ideella organisationer.
 

Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster kring produktion- och miljöfrågor. Vår rådgivning sker ofta som grupprådgivning men också individuellt. Vi arbetar med rådgivning såväl fysiskt i fält som på distans via telefon eller digitalt.

I anställningen kan det även ingå andra förekommande arbetsuppgifter på distriktet. Arbetet innebär kontakter med såväl skogsägare, skogsbruk som andra myndigheter.

Kvalifikationer
Du har antingen en skoglig högskoleutbildning och god kunskap om naturvårdsfrågor, alternativt en biologisk högskoleutbildning och goda skogliga kunskaper. B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom handläggning av naturvårds- och/eller tillsynsärenden, kunskap om skogsvårdslagen och miljöbalken, naturinventeringar samt goda kunskaper inom IT/GIS. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du serviceinriktad, flexibel, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du behöver uppskatta och vara bekväm i att möta människor i olika situationer samt ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Intresse för projektledning, ledarskap och samordning är önskvärt.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning, där vi önskar att du kan tillträda snarast. Skogsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna stationeringsort Uddevalla, Bäckefors eller Skövde. Det praktiska arbetet förväntas kunna utföras inom hela distriktet.Kontakt
För information kontakta distriktschef Conny Kjell (till och med 31 maj), telefon 0500-38 12 05, ny distriktschef Malin Ljungné (från och med 1 juni) telefon 0500-381216 eller ställföreträdande distriktschef Anna Nordh, telefon 0522-64 57 11.

Välkommen med din ansökan senast den 14 juni 2021.

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Skogskonsulent till Skaraborg-Fyrbodals distrikt

Beskrivning Skaraborg-Fyrbodals distrikt söker en ny medarbetare. Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på vårt distrikt som innefattar området Skaraborg, Bohuslän och Dalsland. Just nu utvecklar vi arbetet inom naturvårdande skötsel och områdesskydd där vi behöver förstärkning. Vi söker i första hand dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att vara: - Plan... Visa mer
Beskrivning
Skaraborg-Fyrbodals distrikt söker en ny medarbetare.

Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på vårt distrikt som innefattar området Skaraborg, Bohuslän och Dalsland. Just nu utvecklar vi arbetet inom naturvårdande skötsel och områdesskydd där vi behöver förstärkning. Vi söker i första hand dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

- Planering och genomförande av naturvårdande skötsel i skyddad skog.
- Bildande av områdesskydd i skogar med höga naturvärden.
- Ärendehandläggning och tillsyn inom ramen för skogsvårdslagen och miljöbalken.
- Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster kring produktion- och miljöfrågor.

I anställningen kan det även ingå andra förekommande arbetsuppgifter på distriktet. Arbetet innebär kontakter med såväl skogsägare, skogsbruk som andra myndigheter.

Kvalifikationer
Du har antingen en biologisk högskoleutbildning och goda skogliga kunskaper alternativt en skoglig högskoleutbildning med inriktning mot naturvårdsfrågor. B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom arbete med skötsel av skogliga naturvärden, handläggning av ärenden för naturskydd, naturinventeringar, särskilda artkunskaper, kunskap om skogsvårdslagen och miljöbalken samt goda kunskaper inom IT/GIS. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du serviceinriktad, flexibel, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du behöver uppskatta och vara bekväm i att möta människor i olika situationer samt ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Intresse för projektledning, ledarskap och samordning är önskvärt.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning, där vi önskar att du kan tillträda snarast. Skogsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna stationeringsort Uddevalla eller Bäckefors. Det praktiska arbetet förväntas kunna utföras inom hela distriktet.

Kontakt
För information kontakta distriktschef Conny Kjell (till och med 31 maj), telefon 0500-38 12 05, ny distriktschef Malin Ljungné (från och med 1 juni) telefon 0500-381216 eller ställföreträdande distriktschef Anna Nordh, telefon 0522-64 57 11.

Välkommen med din ansökan senast den 14 juni 2021.

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Rådgivare Landsbygdsutveckling

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?


ARBETSUPPGIFTER
Målet är att bidra till ökad sysselsättning och tillväxt på landsbygden enligt regeringens och EU:s mål. På enheten för landsbygdsutveckling arbetar vi inom olika områden, till exempel landsbygdsutveckling, en hållbar livsmedelsproduktion och miljömålsarbete.

Arbetet syftar till att få miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbara företag på landsbygden i länet. Din roll är att se helheten när det gäller affärsutveckling hos landsbygdsföretag, att få in hållbarhetsperspektiv är en viktig del.

Som rådgivare arbetar du med utåtriktad verksamhet riktat till landsbygdsföretagare. Det gör du bland annat genom att planera och genomföra kompetensutveckling, Till exempel ordna kurser och studiebesök och ge rådgivning, både enskilt och för grupper. Målet med verksamheten är att främja sysselsättningen på landsbygden och målgruppen är främst små företag som arbetar med livsmedelsförädling och inom besöksnäringen på landsbygden. Det finns även möjligheter att söka och driva nya projekt inom ämnesområdet.

Arbetet innebär att skapa nätverk både innanför och utanför organisationen för att driva frågorna framåt.

Rådgivningen kommer att bedrivas i hela Västra Götalands län. Vi har kontor i Skara, Uddevalla och Borås, ange i din ansökan vilken/vilka orter du är intresserad av. En del av arbetet kan bedrivas på distans, och utåtriktade aktiviteter kan göras både fysiskt och digitalt.

Resor ingår i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.


KVALIFIKATIONER
Krav
• Eftergymnasial utbildning inom landsbygdsutveckling, företagsekonomi, hållbarhet eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som kan bedömas likvärdig
• Intresse av att jobba med landsbygdsutveckling
• B-körkort

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Erfarenhet av rådgivning och utbildning till landsbygdsföretag
• Kunskap om och/eller erfarenhet av småskalig livsmedelsförädling
• Erfarenhet av eget företagande

Personliga egenskaper
• Du har en god samarbetsförmåga och har lätt att skapa hållbara relationer
• Du har förmåga att arbeta självständigt och har ett eget driv
• Du är kreativ, kommer med egna idéer och kan ta egna initiativ
• Du har förmåga att utrycka dig på ett enkelt och tydligt sätt i både tal och skrift

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Handläggare landsbygdsstöd

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Landsbygdsavdelningen arbetar för en levande landsbygd med en god livsmedelsproduktion och en sund livsmedelshantering. Vi arbetar med miljömålen i fokus och försöker ta till vara och utveckla landsbygdens företag utifrån ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt perspektiv. Avdelningen består av cirka 200 medarbetare som finns i Borås, Skara, Uddevalla och Göteborg. På avdelningen finns tre Enheter. Landsbygdsstöd är en av tre funktioner på Enheten Landsbygdsutveckling.


Funktionen för Landsbygdsstöd hanterar flera olika stöd i vårt län. Allt från våtmarker till djurstallar. Vi jobbar mer och mer flexibelt för att kunna täcka upp för varandra och klara arbetstoppar under vissa perioder.
Du kommer ingå i en grupp om ca 14 medarbetare som finns på tre orter för att lösa vårt uppdrag.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Handläggning av ansökningar och utbetalningar.
• Utredning av ärenden tex. överklagningar och återkrav.
• Upprätthålla rutiner och manualer.
• Besiktningar av genomförda investeringar som fått stöd.


Placeringsort: Uddevalla eller Skara men Borås kan bli aktuellt. Ange i ansökan vilken av orterna du är intresserad av.


Resor ingår i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.

KVALIFIKATIONER
Krav
• Akademisk utbildning inom ex. lantbruk eller utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdigt.
• Ekonomikunskaper inom redovisning/företagsekonomi.
• Erfarenhet, intresse och förmåga av att arbeta digitalt och förstå nyttan av ett digitalt arbetssätt.
• Körkort för bil.

Meriterande
• Arbetslivserfarenheter inom lantbruk.
• Erfarenhet av handläggningsarbete.
• Kunskap och erfarenhet av arbete med lantbrukets djur
• Kunskap och erfarenhet i våtmarker.

Personliga egenskaper
• Du är prestigelös och har ett professionellt bemötande.
• Du är strukturerad och har förmåga att hitta rätt nivå i ditt arbete.
• Du är självgående och driver ditt eget arbete framåt.
• Du har god samarbetsförmåga.
• Du har förmåga att skapa och upprätthålla relationer, förstå vikten av ett gott bemötande.
• Du är tydlig och kan kommunicera ut ditt budskap på ett lättförståeligt sätt i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skötselarbetare inför säsongen 2021 Uddevalla

DITT NYA ARBETE Vi på Green Landscaping och Svensk Markservice behöver utöka vår personalstyrka inför kommande säsong och söker därför nya medarbetare inom området grönyteskötsel. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara i Trollhättan och Uddevalla. Anställningen är... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Vi på Green Landscaping och Svensk Markservice behöver utöka vår personalstyrka inför kommande säsong och söker därför nya medarbetare inom området grönyteskötsel.

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara i Trollhättan och Uddevalla.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-oktober. Lön enligt avtal.

VEM ÄR DU
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande. Vana av att köra bil med släp likaså.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna David Bergh, Produktionschef, 0707950761 eller Peter Elheim, Resultatenhetschef, 0701 087422.

Skicka din ansökan senast den 2021-04-05, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande. Visa mindre

Fältsäljare, region väst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i juni/juli 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 14 maj. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning, erfarenhet eller intresse av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschenOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Parkarbetare till Regementsparken

Bohusläns Regementes Kamratförening ansvarar för Regementsparken i anslutning till Bäveån öster om kasernområdet. Parken är en av Uddevallas mest uppskattade oaser under sommarhalvåret och för att hålla den i topp-skick så behöver vi en parkarbetare - preliminärt mitten av april till mitten av oktober. Huvuduppgiften är gräsklippning med åkgräsklippare samt underhåll av byggnaderna i parken. Vi välkomnar sökande med någon form av anställningsstöd. ... Visa mer
Bohusläns Regementes Kamratförening ansvarar för Regementsparken i anslutning till Bäveån öster om kasernområdet.


Parken är en av Uddevallas mest uppskattade oaser under sommarhalvåret och för att hålla den i topp-skick så behöver vi en parkarbetare - preliminärt mitten av april till mitten av oktober.


Huvuduppgiften är gräsklippning med åkgräsklippare samt underhåll av byggnaderna i parken.


Vi välkomnar sökande med någon form av anställningsstöd.


Närmare upplysningar ges av vår Parkföreståndare Mats Stalebäck tel 0706 741 402
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vill du sommarjobba hos Uddevallahem?

Är du på jakt efter ett givande sommarjobb där du får vara ute och ta hand om utemiljöerna i stadens bostadsområden? Tveka inte att söka sommarjobb hos oss på Uddevallahem - en möjlighet att tjäna lite extra pengar samtidigt som du får arbetslivserfarenhet tillsammans med ett gott gäng! En värd för alla  Som allmännyttigt bolag är det Uddevallahems uppdrag att erbjuda våra kunder ett tryggt och varierat boende av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt... Visa mer
Är du på jakt efter ett givande sommarjobb där du får vara ute och ta hand om utemiljöerna i stadens bostadsområden? Tveka inte att söka sommarjobb hos oss på Uddevallahem - en möjlighet att tjäna lite extra pengar samtidigt som du får arbetslivserfarenhet tillsammans med ett gott gäng!


En värd för alla 

Som allmännyttigt bolag är det Uddevallahems uppdrag att erbjuda våra kunder ett tryggt och varierat boende av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Under några veckor i sommar är du med och bidrar till att vi lyckas med vårt uppdrag genom att ta hand om utemiljöerna i något av våra bostadsområden. 

Varje dag arbetar vi för att göra verklighet av det vi tror på, nämligen att den här världen är för alla och att vi kan vara en värd för alla.


Arbetsuppgifter  

Under veckorna 26-33 är det sommarjobbstider och då välkomnar vi dig som bor i någon av Uddevallahems fastigheter att spendera en del av sommarlovet tillsammans med våra bo- och miljövärdar. 

Du kommer att spendera dagarna utomhus med arbetsuppgifter som:

- gräsklippning
- trimning
- sophantering
- skräpplockning

För att trivas med jobbet är det viktigt att du tycker om att spendera tid utomhus och att arbeta fysiskt. Du har inga problem med de olika väder som sommaren i Uddevalla bjuder på, utan genomför dina arbetsuppgifter med ett leende på läpparna. Du är stolt över att representera Uddevallahem och bemöter alla våra kunder med en hög grad av service. 

Du kommer alltid att ha handledare när till hands där du får stöd och utbildning i olika arbetsmoment för att klara av arbetsuppgifterna på ett så bra och säkert sätt som möjligt. 

För att bli aktuell för tjänsten ska du vara mellan 16-24 år och bo i någon av Uddevallahems fastigheter. Anställningsvillkor

Under tiden som du är anställd hos Uddevallahem finns det ett antal lagar och regler som vi måste förhålla oss till. Det betyder att:

- du får jobba max 8 timmar/dag fram till den dag då du fyller 18 år
- alla sommarjobbare har fasta arbetstider
- du betalar själv din lunch
- du får låna arbetskläder som du lämnar tillbaka när sommarjobbet är över
- har du skattejämkning eller är du befriad från skatt så behöver du lämna in en blankett till lönekontoret. Blanketten hittar du på www.skatteverket.se 


Såhär söker du

Sök jobbet så snart som möjligt, men senast den 31 mars, via länken i den här annonsen. Ansökan ska innehålla uppgifter om dig själv (ålder, utbildning, eventuell tidigare arbetslivserfarenhet), kontaktuppgifter och gärna en presentation om vem du är som person också. 

På Uddevallahem strävar vi efter att vara en värd för alla och värdesätter därför de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Därför ser vi gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. 


Varmt välkommen med din ansökan! 


Om Uddevallahem 

Som det ledande bostadsbolaget i kommunen hjälper vi till att utveckla Uddevalla. Vår affärsidé är att erbjuda ett hållbart boende genom att förvalta, bygga och utveckla fastigheter i kommunen. Vidare vill vi att vår verksamhet ska ta ett samhällsansvar och samtidigt bedrivas enligt affärsmässiga principer. Vi strävar efter att vara personliga, tydliga, engagerade och professionella i vårt arbete för att ta hand om våra hyresgäster och varandra på bästa sätt. 

Uddevallahem är en allmännyttig bostadsstiftelse som verkar i Uddevalla kommun och har i dagsläget 80 anställda. Med 4 675 lägenheter är vi den största aktören på bostadsmarknaden i Uddevalla. Drygt 9 000 personer, eller ungefär var sjätte Uddevalla-bo, bor hos oss. Visa mindre

Nu söker vi en miljövärd till Uddevallahem

Drömmer du om ett varierande arbete där du får vara ute och röra på dig varje dag? Nu söker vi på Uddevallahem en miljövärd som kommer att arbeta med yttermiljöer i vårt södra distrikt. Ta chansen att få arbeta i en kreativ roll där ingen dag är den andra lik.  En värd för alla  Som allmännyttigt bolag är det Uddevallahems uppdrag att erbjuda våra kunder ett tryggt och varierat boende av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Det kan låta enk... Visa mer
Drömmer du om ett varierande arbete där du får vara ute och röra på dig varje dag? Nu söker vi på Uddevallahem en miljövärd som kommer att arbeta med yttermiljöer i vårt södra distrikt.

Ta chansen att få arbeta i en kreativ roll där ingen dag är den andra lik. 


En värd för alla 

Som allmännyttigt bolag är det Uddevallahems uppdrag att erbjuda våra kunder ett tryggt och varierat boende av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Det kan låta enkelt, men vad betyder det egentligen? Det som får en familj att känna sig trygg kan vara motsatsen för någon annan. 

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som miljövärd där du kommer ha en stor roll i vårt trygghetsarbete bl.a. genom att ta hand om våra yttre miljöer och lyssna till kundernas önskemål. Varje dag arbetar vi för att göra verklighet av det vi tror på, nämligen att den här världen är för alla och att vi kan vara en värd för alla.


Arbetsuppgifter  

Som miljövärd är du en av Uddevallahems viktigaste medarbetare när det gäller relationen till våra kunder. Rollen innebär att du, som representant för företaget, kommer synas mycket ute i våra områden. Du behöver därför ha ett engagemang och en servicevilja, då dessa är mycket viktiga faktorer för att våra kunder ska trivas och långsiktigt bor kvar i våra fastigheter. 

Ansvarsområden: 

- Planering för underhåll av yttre miljö efter årstid och säsong
- Skötsel och renhållning av den yttre miljön. Detta innebär bl.a. sophantering och skötsel av våra rabatter och grönytor
- Hantering av maskiner och fordon som t.ex. snöröjare, motorsåg, hjullastare, gräsklippare, traktor – dels användning men också vårda och sköta om vår maskinpark
- Bemöta våra kunder – svara på deras allmänna frågor samt hantera felanmälningar både via telefon och digitalt
- Ekonomisk delaktighet och medvetenhet för eventuella inköp som underlättar arbetet 

Våra miljövärdar har ett tätt samarbete med våra bovärdar och tillsammans tar ni ansvar för att ge våra hyresgäster en god service med såväl den inre som den yttre miljön. Vid behov stöttar du som miljövärd våra bovärdar i uppgifter som t.ex. röjning av cykelrum och andra utrymmen. 


Erfarenhet och utbildning 

För denna tjänst söker vi dig som: 

- har någon form av trädgårdsutbildning, gymnasial eller eftergymnasial, alternativt erfarenhet/intresse som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- har tidigare erfarenhet av arbete inom grönytor eller park
- har förmåga att hantera maskiner, t.ex. hjullastare, traktorer och åkbara gräsklippare
- har körkort B
- har grundläggande förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift 

Det är även meriterande om du: 

- tidigare har använt röjsåg, motorsåg, skylift eller har genomfört utbildningen Arbete på väg
- har arbetat inom bostadsbranschen eller allmännyttan
- har tidigare erfarenhet av fastighetssystem, som till exempel Vitec
- är flerspråkig 


Vi tror att du 

- är ansvarstagande med dina arbetsuppgifter och strukturerar dina processer självständigt
- är en i gruppen som både kan och vill jobba i team
- har grundläggande digital kompetens
- tar egna initiativ och driver utvecklingen i de områden där du arbetar
- är säkerhetsmedveten och håller ordning på de maskiner och verktyg du använder 


På Uddevallahem strävar vi efter att vara en värd för alla och värdesätter därför de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Därför ser vi gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. 


Varmt välkommen med din ansökan! 


Om Uddevallahem 

Som det ledande bostadsbolaget i kommunen hjälper vi till att utveckla Uddevalla. Vår affärsidé är att erbjuda ett hållbart boende genom att förvalta, bygga och utveckla fastigheter i kommunen. Vidare vill vi att vår verksamhet ska ta ett samhällsansvar och samtidigt bedrivas enligt affärsmässiga principer. Vi strävar efter att vara personliga, tydliga, engagerade och professionella i vårt arbete för att ta hand om våra hyresgäster och varandra på bästa sätt. 

Uddevallahem är en allmännyttig bostadsstiftelse som verkar i Uddevalla kommun och har i dagsläget 80 anställda. Med 4 675 lägenheter är vi den största aktören på bostadsmarknaden i Uddevalla. Drygt 9 000 personer, eller ungefär var sjätte Uddevalla-bo, bor hos oss. Visa mindre

Parkarbetare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för en stor del av den offentliga miljön och är också en viktig part i samhällsutbyggnaden.

Förvaltningen kännetecknas av professionell kompetens och god service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska skapa förutsättningar för Uddevalla som en attraktiv kommun.
På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att utveckla, bygga och ta hand om Uddevalla idag och imorgon. När vi bygger samhället gör vi det ur både ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv – det gör att vi även måste ta ansvar för kommande generationer. Det vi ofta uttrycker är att vi ska bygga det hållbara samhället, socialt, ekonomiskt och ekologiskt för att skapa livskvalitet för våra medborgare.
Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen.
Gata- och parkenheten som är en del av Tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för drift på gatu- och parkmark inom Uddevalla kommun. Gata- och parkenheten har c:a 25 medarbetare och tar in runt 15 säsongsanställda under vår/sommarperioden.

 

Vilka är verksamhetens mål?

ÖNSKAT LÄGE Inspirerande och hållbar arbetsmiljö, arbetsglädje för alla samt utökad dialog i verksamhetsfrågor. Tydlig ledningsstruktur och strategisk tid för verksamhetsutveckling samt verksamhetsobservationer. Konstruktivt utmanande av befintliga strukturer och arbetssätt. Varierande och omväxlande arbetsuppgifter i egen regi i syfte att skapa arbetsglädje, erkänsla- och vikänsla samt en god arbetsmiljö. Tydliga riktlinjer och mandat för delegering av initiativ och verksamhetsbeslut.

Vilka mål arbetar befattningsinnehavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

• Plantering, skötsel och underhåll av säsongsväxter, perenner, buskar och träd i parker, grönområden och urnor. • Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i. • Sköta och anlägga utemiljöer såsom parker, andra grönytor och lekplatser. • Underhåll av lekplatser och montering/reparation av lekutrustning. • (Kunna leda en grupp, se vad som behöver göras och dela ut arbetsuppgifter.) • Under sommaren har du stort ansvar av sommarblommorna. • Arbetsuppgifterna varierar med årstiderna: (Under sommarhalvåret så ingår det bland annat plantering av sommarblommor, gödsling, bevattning av sommarblommor och andra växter, klippning av gräsmattor, rensning av ogräs, förebygga sjukdom på växter, skräpplockning och beskärning av träd och buskar. Under vinterhalvåret så är arbetsuppgifterna bland annat att man röjer bort snö, sandar, underhåller och reparerar lekredskap. Städning/Skräpplockning. Beskärning av träd och buskar.)

Vilka arbetsuppgifter ingår för att uppfylla de mål befattningsinnehavaren har?

Sommartid, Trädgårdsskötsel, planteringar av säsongsblommor utefter ritning, skötsel av säsongsblommor. Trädvård, övrigt förekommande parkarbete. Vintertid Snöröjning med traktor, städning av parker, diverse röjningsarbete. Beredskapstjänstgöring vintertid är obligatoriskt.

Kravspecifikation

B-Körkort är ett krav ;Minst 2-årig trädgårdsutbildning är ett krav. Tidigare erfarenhet av park/trädgårdsarbete är obligatoriskt.

Vilka övriga krav bör ställas?

C-körkort är meriterande Traktorvana/maskinvana är meriterande Ska kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift

Kompetenser

Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Samarbetsförmåga
Serviceinriktad

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Parkarbetare med inriktnig maskin/traktorförare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för en stor del av den offentliga miljön och är också en viktig part i samhällsutbyggnaden.

Förvaltningen kännetecknas av professionell kompetens och god service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska skapa förutsättningar för Uddevalla som en attraktiv kommun.
På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att utveckla, bygga och ta hand om Uddevalla idag och imorgon. När vi bygger samhället gör vi det ur både ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv – det gör att vi även måste ta ansvar för kommande generationer. Det vi ofta uttrycker är att vi ska bygga det hållbara samhället, socialt, ekonomiskt och ekologiskt för att skapa livskvalitet för våra medborgare.
Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen.
Gata- och parkenheten som är en del av Tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för drift på gatu- och parkmark inom Uddevalla kommun. Gata- och parkenheten har c:a 25 medarbetare och tar in runt 15 säsongsanställda under vår/sommarperioden.
Vilka arbetsuppgifter ingår för att uppfylla de mål befattningsinnehavaren har?
Traktorkörning med skogskärra, eller andra redskap såsom hetvattenaggregat, sopmaskin, harv, etc. Plogning och snöröjning vintertid beredskapstjänstgöring vintertid ingår i tjänsten. Andra vanligt förekommande parkarbeten kan också förekomma.
Kravspecifikation
B-körkort är ett krav. Minst 5 års traktorvana med olika redskap är ett krav.
Vilka övriga krav bör ställas?
C-körkort är meriterande Examen från naturbruksgymnasium är meriterande. Förarbevis för truck och hjullastare är meriterande
Kompetenser

Kompetenser

Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Samarbetsförmåga
Serviceinriktad

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skogskonsulent till Skaraborg-Fyrbodals distrikt

Beskrivning Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på Skaraborg-Fyrbodals distrikt. Du behövs för att förstärka vårt arbete med att arbeta för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål. Arbetsuppgifter Möjliga arbetsuppgifter kommer att vara: - Handläggning och tillsyn av ärenden inom ramen för Skogsvårdslagen och Miljöbalken. - Inventering, skötsel och skydd av skogar med höga naturvärden. -... Visa mer
Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på Skaraborg-Fyrbodals distrikt.

Du behövs för att förstärka vårt arbete med att arbeta för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål.

Arbetsuppgifter
Möjliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Handläggning och tillsyn av ärenden inom ramen för Skogsvårdslagen och Miljöbalken.
- Inventering, skötsel och skydd av skogar med höga naturvärden.
- Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster kring miljö- och produktionsfrågor till skogsbruket, markägare eller andra myndigheterKvalifikationer
Vi söker dig som har skoglig högskoleutbildning och god kunskap om naturvårdsfrågor, alternativt en biologisk högskoleutbildning och goda skogliga kunskaper. B-körkort är ett krav liksom att du kan röra dig obehindrat och självständigt i skog och natur.

Meriterande är erfarenhet av skogliga planeringar, inventeringar och miljöbedömningar kring skogens alla värden samt grundläggande kunskaper inom IT/GIS. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du vara flexibel, noggrann, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt förmåga att bemöta och föra dialog med människor i olika situationer. Du ska kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Intresse för ledarskapsfrågor är önskvärt.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning, där vi önskar att du kan tillträda snarast. Stationeringsort är något av våra kontor i Bäckefors, Uddevalla eller i Skövde. Skogsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.

Kontakt
För information kontakta distriktschef Conny Kjell, telefon 0500-38 12 05 eller ställföreträdande distriktschef Johan Hagström, telefon 0522-64 57 26.

Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti 2020.

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Handläggare

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Landsbygdsavdelningen arbetar för en levande landsbygd med en god livsmedelsproduktion och en sund livsmedelshantering. Vi arbetar med miljömålen i fokus och försöker ta tillvara och utveckla landsbygdens företag utifrån ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt perspektiv. Detta gör vi genom att handlägga och besluta om stöd och miljöersättningar, sprida kunskap i olika utbildningsaktiviteter samt genomföra tillsyn och kontroller.

Enheten för jordbrukarstöd är en del av landsbygdsavdelningen där vi handlägger och kontrollerar ansökningar om utbetalningar och åtaganden inom EU:s jordbrukspolitik, de så kallade jordbruksstöden. Stödformerna som vi hanterar är: gårdsstöd, förgröningsstöd, stöd till unga lantbrukare, ersättning för ekologisk produktion, miljöersättningar, kompensationsstöd och nötkreatursstöd.

Ca 12 000 jordbrukare söker årligen om utbetalning av jordbrukarstöd. Vi behöver kompetenta handläggare som ser till att rätt stöd betalas ut i rätt tid. Arbetet innebär handläggning och utredning av länets ansökningar om EU:s jordbrukarstöd, där du till din hjälp har flera olika datasystem. Arbetet innebär också mycket kontakter både inom organisationen och med våra kunder. Vi har ett processorienterat arbetssätt och vi arbetar med att ständigt förbättra oss.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Handläggning av länets EU-stödsansökningar i befintliga samt nya datasystem
• Utveckla det länsövergripande arbetssättet
• Ha kontakt med våra kunder via telefon
• Delta i olika arbetsgrupper vid aktuella projekt
• Informera kunder i större grupper
På enheten arbetar vi flexibelt och beroende på dina erfarenheter och kompetenser kan det komma att bli aktuellt att delta i fältarbete.

Placeringsort: Borås eller Uddevalla är huvudstationeringsort men det kan även vara aktuellt med arbete från Skara delar av arbetstiden.

Resor kan förekomma i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Högskoleexamen minst 180 högskolepoäng inom lantbruk eller naturvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig
• God kunskap och förståelse för lantbrukets förutsättningar och villkor
• Erfarenhet, intresse och förmåga av att arbeta digitalt och förstår nyttan av ett digitalt arbetssätt


Meriterande:
• Erfarenhet av arbete med EU:s jordbrukarstöd
• Arbetslivserfarenhet inom lantbruk
• Erfarenhet av arbete med tillsyn eller annan myndighetsutövning
• Erfarenhet av handläggning
• Rådgivning/konsultarbete mot lantbruket
• Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem och registreringsverktyg
• GIS-kunskap
• B-körkort

Personliga egenskaper:
• Du har god samarbetsförmåga med en vilja att arbeta i grupp och kunna ta eget ansvar samt
agera självständigt inom givna ramar
• Förstå vikten av ett gott bemötande och att skapa goda relationer
• Du är följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper
• Du har förmåga att hitta rätt nivå i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar
• Du är metodisk och strukturerad, med god förmåga att följa rutiner och regelverk
• Du är tydlig och kan kommunicera ut budskap på ett lättförståeligt sätt såväl i tal som skrift
• Du är stabil och trygg i dig själv. Du känner dig bekväm med att ibland kommunicera besvärliga/obekväma beslut

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Häst- och stallskötare sökes till Uddevalla Ridklubb

Ansök    Jun 17    Uddevalla Ridklubb    Djurskötare, häst
Uddevalla Ridklubb söker en ny häst- och stallskötare under dagtid måndag-fredag. Arbetsuppgifterna är bland annat mockning och annan stallskötsel, underhåll av anläggningen samt viss hästskötsel. Ridning kan ingå så god ridvana är ett plus. Lön efter överenskommelse. Visa mer
Uddevalla Ridklubb söker en ny häst- och stallskötare under dagtid måndag-fredag. Arbetsuppgifterna är bland annat mockning och annan stallskötsel, underhåll av anläggningen samt viss hästskötsel. Ridning kan ingå så god ridvana är ett plus.
Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Plantagen Uddevalla söker en Trädgårdsmästare

På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden. Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över.... Visa mer
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion!

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som vi öppnar upp Plantskolan på butiken, så att våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården kan hitta allt dom behöver hos oss.

Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Älskar du försäljning och kundservice?  Är du en trädgårdsmästare med en passion för växter?  Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsmästare hos oss arbetar framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Sälj- och kundvägledning
• Vattning och skötsel av växter
• Varupåfyllning
• Kassaarbete

Tillsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde – trädgård, växter/blommor.

Relevant utbildning eller förvärvad yrkeserfarenhet inom trädgård

Detaljhandelserfarenhet är meriterande

Känsla och intresse för kundservice

Förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö
Behärska svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som trädgårdsmästare, är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem.  Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Dina kunskaper inom trädgård, växter/blommor är avgörande för att våra kunder ska få den hjälp och vägledning de önskar, så att det väljer att komma tillbaka och handla hos oss. Vi vill att våra kunder ska se oss som inspiration till att förbättra sina liv med växter.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja

Goda utvecklingsmöjligheter- och karriärmöjligheter

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal

Säsongsanställning med varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Uddevalla, 20 tim/v under perioden 1 april - 1 augusti.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med plantor och Plantagen blir bättre med dig! Visa mindre

Säsongsanställda kyrkogårdsarbetare

Svenska Kyrkan i Uddevalla Pastorat söker säsongsanställd Kyrkogårdsarbetare Hos oss kommer du arbeta med skötsel och underhåll av de kyrkogårdar och begravningsplatser som finns i vårt pastorat. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, klippning av häckar samt skötsel och plantering av gravrabatter. Vi söker dig som är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du kan möta människor i livets olika s... Visa mer
Svenska Kyrkan i Uddevalla Pastorat söker säsongsanställd Kyrkogårdsarbetare

Hos oss kommer du arbeta med skötsel och underhåll av de kyrkogårdar och begravningsplatser som finns i vårt pastorat. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, klippning av häckar samt skötsel och plantering av gravrabatter.

Vi söker dig som är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du kan möta människor i livets olika skeden.

Meriterande:


• Tidigare erfarenhet av begravningsverksamhet
• Utbildning inom den gröna sektorn
• Förarbevis för grävmaskin, hjullastare, motorsåg etc.

B-körkort är ett krav då arbetet kräver förflyttning mellan arbetsplatserna.

Säsongsarbete mellan 200401-200918. Möjlighet till förlängning finns.

Tillsättning av tjänsten sker löpande, senaste ansökningsdag 19 januari Visa mindre

Golfbanearbetare säsong

Ansök    Jan 21    LYCKORNA GOLF AB    Golfbanearbetare
Lyckorna Golfklubb söker två banarbetare inför säsongen 2020. Tjänsterna gäller två säsongsanställningar på vardera 7 månader, mars-oktober. Schemalagt helgarbete ingår samt oregelbunden arbetstid kan förekomma.  Hos oss kommer du att ingå i ett team med höga ambitioner och vara delaktig inom de olika momenten i banskötseln. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av yrket eller någon form av maskinvana från annan grönyteskötsel eller lantbruk/entrepre... Visa mer
Lyckorna Golfklubb söker två banarbetare inför säsongen 2020. Tjänsterna gäller två säsongsanställningar på vardera 7 månader, mars-oktober. Schemalagt helgarbete ingår samt oregelbunden arbetstid kan förekomma. 
Hos oss kommer du att ingå i ett team med höga ambitioner och vara delaktig inom de olika momenten i banskötseln. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av yrket eller någon form av maskinvana från annan grönyteskötsel eller lantbruk/entreprenad samt innehar B-körkort. Du som söker behöver vara en utåtriktad och positiv person som gillar att träffa folk. Du bör kunna jobba självständigt och i grupp, vara strukturerad och lösningsorienterad. Det är en fördel om du spelar golf för arbetet på banan och i kontakten med klubbens medlemmar och dess gäster. Visa mindre

gröna fingrar

herrestads församling söker kyrkogårdsarbetare/säsongsanställning. du kommer att arbeta med våra tre andra vaktmästare samt ingå i vårt arbetslag om totalt 12 personer. anställningen innebär trädgårdsskötsel, nyanläggning och markarbeten.   viktigt att du har förmåga att möta våra besökare på kyrkogården på ett gott sätt. både när de besöker kyrkogården eller skall välja gravplats. gärna med tidigare erfarenhet och maskinutbildning.... Visa mer
herrestads församling söker kyrkogårdsarbetare/säsongsanställning.
du kommer att arbeta med våra tre andra vaktmästare samt ingå i vårt arbetslag om totalt 12 personer.
anställningen innebär trädgårdsskötsel, nyanläggning och markarbeten.  
viktigt att du har förmåga att möta våra besökare på kyrkogården på ett gott sätt. både när de besöker kyrkogården eller skall välja gravplats.
gärna med tidigare erfarenhet och maskinutbildning. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Vill du bli en del av Sveriges bästa kyrkogårdsförvaltning?   Kyrkogårdsförvaltningen i Uddevalla Pastorat söker nu två stycken kyrkogårdsarbetare med anställningsstart 1 januari 2020. Vi förvaltar 6 begravningsplatser, 25 byggnader och är 35 härliga medarbetare. Vi söker dig som brinner för utomhusarbete och vill göra det fint för alla våra besökare. Du är självklart en lagspelare då ensamarbete inte förekommer hos oss. Vi tror att du har några års pr... Visa mer
Vill du bli en del av Sveriges bästa kyrkogårdsförvaltning?

 

Kyrkogårdsförvaltningen i Uddevalla Pastorat söker nu två stycken kyrkogårdsarbetare med anställningsstart 1 januari 2020.

Vi förvaltar 6 begravningsplatser, 25 byggnader och är 35 härliga medarbetare.

Vi söker dig som brinner för utomhusarbete och vill göra det fint för alla våra besökare. Du är självklart en lagspelare då ensamarbete inte förekommer hos oss. Vi tror att du har några års praktisk erfarenhet och någon form av grön-, bygg och anläggning- eller fastighetsutbildning.

Du måste ha B-körkort eftersom arbetet kräver förflyttning mellan olika begravningsplatser.

Vi har som mål att bli fossilfria innan 2023, det är därför viktigt att du har ett intresse för ett aktivt miljöarbete.

Vi anser att mångfald berikar en arbetsplats därför välkomnar vi alla sökande.

Sista ansökningsdag fredag den 19 juli. På grund av semestertider är intervjuerna planerade att hållas den 14 augusti.

Välkommen med din ansökan!

 

Krav:


• B-körkort

Meriterande:


• Förarbevis för hjullastare, grävmaskin, motorsåg etc.
• Kunskaper inom markbyggnad
• Kunskaper inom styr- och reglersystem för ventilation och värmeanläggningar etc.
• Utbildning inom följande områden:

• Grönyta
• Bygg och anläggning
• Fastighet 

Vid frågor kontakta:

Helena Lind, Kyrkogårdschef

0522-642166 Visa mindre

Vi söker en husdjursrådgivare med en vilja att arbeta strategiskt för en hå

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Målet är att bidra till ökad sysselsättning och tillväxt på landsbygden enligt regeringens och EU:s mål. På enheten för landsbygdsutveckling arbetar inom olika områden, till exempel med miljömålsarbete, livsmedel, energi och klimat, landsbygdsutveckling samt djurvälfärd med koppling till primärproduktion. Som en del i Länsstyrelsen arbetar vi tillsammans med andra avdelningar med frågor gällande bland annat vatten och klimatanpassning.

Arbetet syftar till att få miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbara företag

Arbetet innebära att skapa nätverk både innanför och utanför organisationen för att driva frågorna framåt.

Du kommer att arbeta med strategiskt arbete inom Länsstyrelsen i frågor där husdjurskompetens efterfrågas och bidra till kunskap om hur klimat och vatten påverkas, som till exempel dricksvattenförsörjning och anpassning av jordbruket till de klimatförändringar vi ser.
Du kommer att vara med och planera och utveckla verksamheten, inklusive att söka projekt, tillsammans med kollegor.
Som rådgivare kommer du att kompetensutveckla lantbrukare genom enskild rådgivning och kurser främst inom ekologisk produktion och naturbetesbaserad produktion men även inom Greppa Näringen. Även kvalitetsaspekter på animalieprodukter och förädling kan vara aktuellt.
Tjänsten innebär även annat arbete, som att medverka i remissvar till andra myndigheter.

Det är ett självständigt, flexibelt arbete med både ansvar och befogenheter.

Rådgivningen kommer i huvudsak att bedrivas i gamla Skaraborg, Bohuslän och Fyrbodalområdet. Vi har kontor i Skara, Uddevalla och Borås. Ange i din ansökan vilken/vilka orter som du är intresserad av.

Placeringsort: Skara, Uddevalla eller Borås.

Resor ingår i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Agronom eller lantmästare inom husdjursproduktion eller motsvarande kompetens
• Intresse av att jobba med lantbrukets miljöfrågor
• God kännedom om lantbrukares förutsättningar och lantbruksföretagande
• God kunskap om ekologisk produktion
• B-Körkort

Har du erfarenhet från något/några av nedanstående områden är det meriterande:
• Arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Erfarenhet av praktiskt lantbruk
• Erfarenhet av rådgivning, kursverksamhet eller utbildning inom lantbruket
• Erfarenhet av att leda projekt och skriva projektansökningar
• Erfarenhet av strategiskt arbete, samverkan och nätverkande

Personliga egenskaper:
• Du har förmåga att utrycka dig på ett enkelt och tydligt sätt i både tal och skrift
• Du har en god samarbetsförmåga och uppskattar att möta nya människor
• Du är lyhörd och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer
• Du har förmåga att arbeta självständigt och har ett eget driv
• Du har helhetssyn och förmåga att prioritera utifrån ett helhetsperspektiv

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Häst- och stallskötare sökes till Uddevalla Ridklubb

Uddevalla Ridklubb söker en ny häst- och stallskötare under dagtid måndag-fredag. Arbetsuppgifterna är bland annat mockning och annan stallskötsel, underhåll av anläggningen samt viss hästskötsel. Ridning kan ingå så god ridvana är ett plus. Lön efter överenskommelse. Visa mer
Uddevalla Ridklubb söker en ny häst- och stallskötare under dagtid måndag-fredag. Arbetsuppgifterna är bland annat mockning och annan stallskötsel, underhåll av anläggningen samt viss hästskötsel. Ridning kan ingå så god ridvana är ett plus.
Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Jordbrukarstödskontrollant till Skara , Borås eller Uddevalla

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Som jordbrukarstödskontrollant arbetar du med arealbaserade kontroller på lantbruksföretag inom länet. Arbetet innebär en hel del resande samt mycket kontakter med lantbrukare.
Under växtodlingssäsongen kontrollerar du med hjälp av handdator att arealuppgifter och skötseln av lantbrukarens marker är i enlighet med lantbrukarens ansökan om EUs jordbrukarstöd samt gällande regelverk. Du utför också registerkontroller dvs kontroll av märkning, rapportering och journalföring på lantbrukets djur.
Utöver den praktiska kontrollen i fält består arbetet även av administrativt arbete. Du registrerar kontrollresultat i handläggningssystem,upprättar kontrollrapporter m.m. Även om arbetet i fält ofta genomförs självständigt så kommer du att ingå i ett arbetslag som har gemensamma mötesdagar då medarbetarna träffas på kontoret.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Att i fält göra bedömningar om villkoren för jordbrukarstöden är uppfyllda
• Att i fält göra registerkontroller
• Att i fält mäta upp arealer med hjälp av GIS.
• Registrering av kontrollresultat i jordbruksverkets system.
• Kontakt med lantbrukare
• Förbereda fältkontroller samt ta hand om material före och efter kontroll.

Placeringsort: Skara, Uddevalla eller BoråsKVALIFIKATIONER
Krav:
• Eftergymnasial utbildning inom lantbruk eller naturvetenskaplig utbildning
• God kunskap om växtodling inom lantbruk
• Erfarenhet av arbete med jordbrukarstödskontroller, tillsyn eller annan myndighetsutövning inom lantbruket
• Intresse och förståelse för lantbrukets förutsättningar och villkor
• God datorvana och grundläggande kunskap i Officepaketet.
• B-körkort

Meriterande:
• Lantbruksutbildning
• Arbetslivserfarenhet inom lantbruk
• Erfarenhet av att arbete i olika datasystem och registreringsverktyg.
• Erfarenhet av att ha skrivit olika typer av rapporter t.ex. kontrollrapporter.
• Erfarenhet av praktiskt arbete med GIS

Personliga egenskaper:
• Förstå vikten av ett gott bemötande och att skapa goda relationer.
• Du är tydlig och kan kommunicera ut ditt budskap på ett lättförståeligt sätt i både tal och skrift.
• Du är stabil och trygg i dig själv. Du känner dig bekväm med att ibland lämna besvärliga/obekväma beslut.
• Du är metodisk och strukturerad, med god förmåga att följa rutiner och regelverk.
• Du har god samarbetsförmåga med en vilja att arbeta i grupp och kunna ta eget ansvar samt agera självständigt inom givna ramar.
• Du är flexibel och följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper samt att hitta rätt nivå i ditt arbete i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Grönsaksspecialist sökes

Ansök    Jun 10    Bohus Bemanning AB    Grönsaksodlare
Hej!Vi söker en person med lång erfarenhet av frukt och grönsaker. Du skall ha känsla för kvalité och bra kännedom om frukt och grönsaker. Du är serviceinriktad och strävar alltid efter att göra kunderna nöjda. Visa mer
Hej!Vi söker en person med lång erfarenhet av frukt och grönsaker. Du skall ha känsla för kvalité och bra kännedom om frukt och grönsaker. Du är serviceinriktad och strävar alltid efter att göra kunderna nöjda. Visa mindre