Lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Uddevalla

Se lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Sjuksköterska till Äldrepsykiatrisk mottagning i Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Om jobbet Äl... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Om jobbet
Äldrepsykiatriska öppenvårdsmottagningen är en mottagning för människor över 67 år som är i behov av psykiatrisk specialistvård.

Vi är ett team som består av sjuksköterskor, psykolog, arbetsterapeut, kurator, medicinsk sekreterare och läkare. Mottagningen är en ung verksamhet där du är med och påverkar mottagningens utveckling framåt.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatriskt behandlingsarbete med personer över 67 år. Arbetet som sjuksköterska hos oss kräver vana att arbeta självständigt samtidigt som det är av största vikt att vara en god samarbetspartner i vårt tvärprofessionella team. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet och god social kompetens där humor och ett positivt tänkande är en klar merit.

Vi har ett spännande arbete att erbjuda:

- Ett omväxlande arbete med tvärprofessionella samarbeten och trevliga arbetskamrater
- Att som sjuksköterska arbeta med en intressant och komplex målgrupp
- Ett självständigt arbete där du själv planerar din arbetsdag och får fatta egna beslut

Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Här erbjuds du goda möjligheter till kollegial handledning samt regelbundna yrkesträffar.

Du kommer i huvudsak att arbeta med behandlingsarbete i form av:

- Medicinuppföljning
- Provtagning
- Stödsamtal
- Telefonrådgivning
- Samverkan med andra vårdgivare
- Vårddokumentation

Arbetet består främst av patientbesök på mottagningen, men vid behov görs hembesök.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag, med flextid.

I vårt team får du ett lärorikt, spännande och roligt arbete!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård. Du bör vara genuint intresserad av att arbeta med äldre personer i behov av specialistpsykiatri.

Vi ser det som meriterande om du har något av följande:

- Specialistutbildning inom psykiatri
- Vidareutbildning steg 1 kognitiv beteendeterapi (KBT)
- Yrkeserfarenhet av öppenpsykiatriskt behandlingsarbete
- God datorvana och erfarenhet från journalsystemet Melior

Arbetet kräver att du är van att arbeta självständigt med teamet som stöd, att du är strukturerad, ordningsam och har lätt för att arbeta i team. Du har intresse av att vara med i utvecklingen av äldrepsykiatriska mottagningen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort B erfordras.

Verksamheten ska genomsyras av ett gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat. Äldrepsykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och belastningssystemet för alla som vi erbjuder anställning inom psykiatriska kliniken. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren. Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om vår mottagning! 


Välkommen med din ansökan! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska dagtid

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Vi söker en psykiatrisjuksköterska som tillsammans med en kollega vill arbeta med ansvar för hälso- och sjukvård för de patienter som bor i något av våra särskilda boenden med psykiatrisk inriktning och för dem som har insatser av socialpsykiatrins boendestöd och behov av hemsjukvård.

Arbetet innebär tjänstgöring dagtid måndag till fredag. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att vara PAS för patienter och att handleda och stödja kollegor och övrig personal som kommer i kontakt med patienter med psykiska funktionshinder. 

Handledning till sjuksköterskestudenter både inom grundutbildning och vidareutbildning ingår också tjänsten.

Arbetet innebär nära samarbete med vårdpersonal, enhetschefer, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskekollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i din roll som sjuksköterska och som tillsammans med dina kollegor vill bidra med kompetens och gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård.

Du har god förmåga att samarbeta både intern och extern. Du är flexibel och bra på att strukturera och planera ditt arbete. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intervjuer kan ske under hela rekryteringsperioden. 

Villkor
Tillsvidare anställning, 100%, dagtid måndag till fredag. 

Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri. 
Körkort.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska dagtid

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Vi söker en psykiatrisjuksköterska som tillsammans med en kollega vill arbeta med ansvar för hälso- och sjukvård för de patienter som bor i något av våra särskilda boenden med psykiatrisk inriktning och för dem som har insatser av socialpsykiatrins boendestöd och behov av hemsjukvård.

Arbetet innebär tjänstgöring dagtid måndag till fredag. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att vara PAS för patienter och att handleda och stödja kollegor och övrig personal som kommer i kontakt med patienter med psykiska funktionshinder. 

Handledning till sjuksköterskestudenter både inom grundutbildning och vidareutbildning ingår också tjänsten.

Arbetet innebär nära samarbete med vårdpersonal, enhetschefer, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskekollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i din roll som sjuksköterska och som tillsammans med dina kollegor vill bidra med kompetens och gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård.

Du har god förmåga att samarbeta både intern och extern. Du är flexibel och bra på att strukturera och planera ditt arbete. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intervjuer kan ske under hela rekryteringsperioden. 

Villkor
Tillsvidare anställning, 100%, dagtid måndag till fredag. 

Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri. 
Körkort.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Minnesmottagningen

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Beskrivning ... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Beskrivning
Minnesmottagningen på Uddevalla sjukhus är en specialistenhet som ansvarar för utvidgade demensutredningar inom NU-sjukvårdens upptagningsområde.

Vårt uppdrag är att utreda personer med minnesproblematik, där Primärvården gjort den basala demensutredningen och det krävs vidare utredning.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss blir du en del i vårt team bestående av specialistläkare, tre sjuksköterskor, arbetsterapeut, neuropsykolog, kurator, medicinsk sekreterare och enhetschef.

Arbetet innebär att göra bedömningar och tester i hemmet/på mottagningen samt sedvanliga mottagningsarbete. Du kommer i kontakt med både patienter och deras anhöriga. Frågeställningarna är varierande och ställer krav på kreativitet, flexibilitet och teamarbete.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Gärna med utbildning eller erfarenhet av personer med demens. Önskvärt är erfarenhet av utredning.

Körkort krävs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och social kompetens.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Sjuksköterska till Äldrepsykiatrisk mottagning i Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Om jobbet Äl... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Om jobbet
Äldrepsykiatriska öppenvårdsmottagningen är en mottagning för människor över 67 år som är i behov av psykiatrisk specialistvård.

Vi är ett team som består av sjuksköterskor, psykolog, arbetsterapeut, kurator, medicinsk sekreterare och läkare. Mottagningen är en ung verksamhet där du är med och påverkar mottagningens utveckling framåt.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatriskt behandlingsarbete med personer över 67 år. Arbetet som sjuksköterska hos oss kräver vana att arbeta självständigt samtidigt som det är av största vikt att vara en god samarbetspartner i vårt tvärprofessionella team. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet och god social kompetens där humor och ett positivt tänkande är en klar merit.

Vi har ett spännande arbete att erbjuda:

- Ett omväxlande arbete med tvärprofessionella samarbeten och trevliga arbetskamrater
- Att som sjuksköterska arbeta med en intressant och komplex målgrupp
- Ett självständigt arbete där du själv planerar din arbetsdag och får fatta egna beslut

Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling. Här erbjuds du goda möjligheter till kollegial handledning samt regelbundna yrkesträffar.

Du kommer i huvudsak att arbeta med behandlingsarbete i form av:

- Medicinuppföljning
- Provtagning 
- Behandlande samtal 
- Telefonrådgivning
- Samverkan med andra vårdgivare
- Vårddokumentation

Arbetet består främst av patientbesök på mottagningen, men vid behov görs hembesök.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag, med flextid.

I vårt team får du ett lärorikt, spännande och roligt arbete!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatrisk vård alt vård av äldre eller distriktsköterska med inriktning mot äldre. Du bör vara genuint intresserad av att arbeta med äldre personer i behov av specialistpsykiatri.

Vi ser det som meriterande om du har något av följande:

- Vidareutbildning steg 1 kognitiv beteendeterapi (KBT)
- Yrkeserfarenhet av öppenpsykiatriskt behandlingsarbete  
- God datorvana och erfarenhet från journalsystemet Melior

Arbetet kräver att du är van att arbeta självständigt med teamet som stöd, att du är strukturerad, ordningsam och har lätt för att arbeta i team. Du har intresse av att vara med i utvecklingen av äldrepsykiatriska mottagningen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Verksamheten ska genomsyras av ett gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat. Äldrepsykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet.

Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om vår mottagning!

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Sjuksköterska till Äldrepsykiatrisk mottagning i Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Om jobbet Ä... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Om jobbet

Äldrepsykiatriska öppenvårdsmottagningen är en mottagning för människor över 67 år som är i behov av psykiatrisk specialistvård.

Vi är ett team som består av sjuksköterskor, psykolog, arbetsterapeut, kurator, medicinsk sekreterare och läkare. Mottagningen är en ung verksamhet där du är med och påverkar mottagningens utveckling framåt.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatriskt behandlingsarbete med personer över 67 år. Arbetet som sjuksköterska hos oss kräver vana att arbeta självständigt samtidigt som det är av största vikt att vara en god samarbetspartner i vårt tvärprofessionella team. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet och god social kompetens där humor och ett positivt tänkande är en klar merit.

Vi har ett spännande arbete att erbjuda:

- Ett omväxlande arbete med tvärprofessionella samarbeten och trevliga arbetskamrater
- Att som sjuksköterska arbeta med en intressant och komplex målgrupp
- Ett självständigt arbete där du själv planerar din arbetsdag och får fatta egna beslut

Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Här erbjuds du goda möjligheter till kollegial handledning samt regelbundna yrkesträffar.

Du kommer i huvudsak att arbeta med behandlingsarbete i form av:

- Medicinuppföljning
- Provtagning
- Stödsamtal
- Telefonrådgivning
- Samverkan med andra vårdgivare
- Vårddokumentation

Arbetet består främst av patientbesök på mottagningen, men vid behov görs hembesök.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag, med flextid.

I vårt team får du ett lärorikt, spännande och roligt arbete!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård. Du bör vara genuint intresserad av att arbeta med äldre personer i behov av specialistpsykiatri.

Vi ser det som meriterande om du har något av följande:

- Specialistutbildning inom psykiatri
- Vidareutbildning steg 1 kognitiv beteendeterapi (KBT)
- Yrkeserfarenhet av öppenpsykiatriskt behandlingsarbete
- God datorvana och erfarenhet från journalsystemet Melior

Arbetet kräver att du är van att arbeta självständigt med teamet som stöd, att du är strukturerad, ordningsam och har lätt för att arbeta i team. Du har intresse av att vara med i utvecklingen av äldrepsykiatriska mottagningen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Verksamheten ska genomsyras av ett gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat. Äldrepsykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet.

Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om vår mottagning! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre