Lediga jobb Effektiv Göteborg i Uddevalla

Se alla lediga jobb från Effektiv Göteborg i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

Tidningsdistributör till Uddevalla

Är du ofta vaken när andra sover? Då har vi ett jobb till dig! Om vår kund VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Genom optimal logistik i alla led ger de sina kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 500 medarbetare. De har verksamhet från Strömstad i norr till Halmst... Visa mer
Är du ofta vaken när andra sover? Då har vi ett jobb till dig!

Om vår kund
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Genom optimal logistik i alla led ger de sina kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 500 medarbetare. De har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.


Dina arbetsuppgifter
Din arbetsdag börjar på en upphämtningsplats som du även utgår ifrån. Vi ser därför att du som söker bor inom rimligt avstånd från Uddevalla. Vidare kommer du att med bilen som verktyg ansvara för ditt distrikt och se till att alla kunder får sin tidning levererad i tid. Även leverans av post samt paket förekommer.
Arbetstider; mellan 01:00-08:00 (Arbetstiderna variera beroende på distriktets storlek.)
Start; Omgående


Din profil
Du som söker är en ansvarsfull person med känsla för service. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och du trivs med att jobba natt. Det är mediterande om du jobbat med en likande tjänst sedan tidigare men inget krav. B-körkort är dock ett krav för denna tjänst.

Checkar du ja på alla?
• Vaken på nätterna
• Har B-körkort
• Bra lokalsinne
• Noggrann och stresstålig
• Serviceinriktad
• Vill börja jobba omgående

Bra! Då är du tidningsdistributören jag söker!


Om oss

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning. Visa mindre