Lediga jobb som Kultur, media, design i Uddevalla

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker fotografer i Uddevalla med omnejd till vår Fotografkår!

Ansök    Maj 2    Exakta Photo AB    Fotograf
Exakta Photo är en av Sveriges största skolfotoleverantörer. Vi finns över hela landet och fotograferar cirka 900 000 elever varje år. Nu söker vi dig som vill ha ett säsongsbaserat uppdrag som skolfotograf! Vem är du? Vi tycker om en variation av människor men för att lyckas i tjänsten behöver du: Ha ett genuint fotointresse. Du behöver inte ha arbetat som skolfotograf men vi ser gärna att du är en redan etablerad fotograf. Detta är dock inte ett krav uta... Visa mer
Exakta Photo är en av Sveriges största skolfotoleverantörer. Vi finns över hela landet och fotograferar cirka 900 000 elever varje år. Nu söker vi dig som vill ha ett säsongsbaserat uppdrag som skolfotograf!
Vem är du?
Vi tycker om en variation av människor men för att lyckas i tjänsten behöver du:
Ha ett genuint fotointresse. Du behöver inte ha arbetat som skolfotograf men vi ser gärna att du är en redan etablerad fotograf. Detta är dock inte ett krav utan så länge du brinner för fotografering så kan du vara rätt person för oss.
Du är utåtriktad och positiv. När du står bakom kameran så påverkar du det som sker framför. Du behöver inte vara komiker, men genom att vara glad och bjuda på dig själv så kan du få andra att slappna av inför kameran.
Vara stresstålig och välorganiserad då det kan förekomma arbetsdagar med högt tempo.
God datorvana då datorn kommer att bli ett viktigt arbetsredskap vid sidan om kameran.
Ha körkort och tillgång till bil då du utför uppdragen på olika skolor och förskolor.
Kunna arbeta heltid från mitten av augusti till mitten av oktober och vill ha Sveriges roligaste jobb!
Har du arbetat med barn och ungdomar tidigare så är det en fördel, men det är inte avgörande!Vad erbjuder vi?
Utbildning sker v32 i Nyköping. Efter denna kommer du först att arbeta tillsammans med en annan fotograf så du ska känna dig trygg innan du gör ditt första jobb själv! Fram till fredag v42
Vi tillhandahåller all fotoutrustning du behöver.
Du behöver inte oroa dig för det tekniska. Vi har tagit fram fasta inställningar, mått och rutiner så vare sig du använt Nikon, Sony eller varför inte Canon tidigare så är det enda du behöver tänka på hos oss är att få fram det där lilla extra hos personerna framför dig.
Du utgår från ditt hem till angiven ort och erhåller milersättning för de sträckor du kör.
Vill du fakturera eller bli anställd? Du väljer!
Antingen har du redan ett eget bolag och skickar faktura för utförda jobb. Vi har även ett samarbete med Frilans Finans som gör det enkelt för dig att fakturera trots att du inte har ett eget bolag idag. Vi ger dig all information som behövs för detta. Om inget av ovan passar dig kan du även välja att bli säsongsanställd. Vi kör på det som passar dig och din livssituation bäst!
Vad händer nu?
Nu vill vi ha din ansökan såklart! Skicka in denna omgående via vår ansökningssida Exakta Photo AB - Jobba hos oss (exaktafoto.se).
Vi hoppas att du vill bli en del av oss och får en oförglömlig höst!
Övrigt
För att arbeta med barn och ungdomar så behöver du visa upp ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Teatertekniker med ljudkompetens till Regionteater Väst

Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för barn och unga och en av landets största producenter av dans- och teaterföreställningar för en ung publik. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6–16 år. Vårt uppdrag kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun. OM ARBETET Som Teatertekniker med ljudkompetens erbjuder vi dig ett utvec... Visa mer
Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för barn och unga och en av landets största producenter av dans- och teaterföreställningar för en ung publik. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6–16 år. Vårt uppdrag kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun.


OM ARBETET
Som Teatertekniker med ljudkompetens erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete som kräver bredd såväl som spetskompetens. Du ingår i den tekniska avdelningen i Uddevalla, där tjänsten är placerad. På avdelningen arbetar vi gemensamt med all förekommande teknik, men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar inom olika områden. I ditt fall ljudteknik. Vi arbetar gränsöverskridande mellan fo?resta?llningsteknik, tillverkning av nya produktioner och underhåll av teaterns befintliga teknik. Du kommer periodvis jobba som en del i det tekniska teamet på turné vilken innebär hotellövernattningar, resor samt bygg och riv, något som kan vara fysiskt krävande. Arbete under turné kan också innehålla turnéledaransvar och publikvärdsskap. Arbetet är schemalagt under dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer. Du rapporterar till chefen för den tekniska avdelningen.


KVALIFIKATIONER


Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teaterteknik i alla dess former men som brinner lite extra för ljudteknik. Vi vill att du behärskar programmering i Q-lab. Du behöver vara prestigelös och trivas med att vara en del av ett tekniskt team där alla jobbar gemensamt och stöttar varandra efter behov. Du har en teknisk utbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som passar yrkesrollen. Du kommer ingå i ett litet team av kollegor som periodvis jobbar nära varandra under turné, därför tror vi att du är social och har ett öppet sinne för människors olikheter. I din yrkesroll behöva du vara en förebild för de barn och unga som i huvudsak är vår publik och möta dem på ett naturligt och avslappnat sätt.
B-körkort är ett krav och C-körkort meriterande. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).
Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Bostadsfotograf Bohuslän

Ansök    Maj 15    Esoft Sverige AB    Fotograf
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning. Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning. Du har god social kompetens då arbetet kräver ständig kontakt med såväl mäklare som privatpersoner. Arbetet har stundvis hög belastning och du bör kunna hantera stress och många bollar i luften väl. Körkort samt bil är ett absolut krav EFKT söker fotogr... Visa mer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning.
Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning.
Du har god social kompetens då arbetet kräver ständig kontakt med såväl mäklare som privatpersoner.
Arbetet har stundvis hög belastning och du bör kunna hantera stress och många bollar i luften väl.
Körkort samt bil är ett absolut krav
EFKT söker fotograf för fotografering av bostäder och lokaler i Bohuslän.
Arbetsuppgifterna består framförallt av fotografering av lägenheter och villor och innebär mycket kundkontakt med såväl privatpersoner som mäklare. Visa mindre

Projektledare 2 tjänster

Vi söker 2 st projektledare till ett spännande projekt! Studieförbundet Vuxenskolan Väst har fått beviljat ett 3:årigt Arvsfondprojekt och vi letar nu efter 2 st projektledare som tillsammans ska driva det. Projektet "TUFF - Tillsammans utrikesfödda funkisföräldrar" kan beskrivas såhär; "Vi ser att det finns pusselbitar som saknas för att kunna vara den bästa föräldern man kan till sitt barn. Att vara förälder till ett barn med NPF diagnos innebär ofta ... Visa mer
Vi söker 2 st projektledare till ett spännande projekt!

Studieförbundet Vuxenskolan Väst har fått beviljat ett 3:årigt Arvsfondprojekt och vi letar nu efter 2 st projektledare som tillsammans ska driva det.
Projektet "TUFF - Tillsammans utrikesfödda funkisföräldrar" kan beskrivas såhär;

"Vi ser att det finns pusselbitar som saknas för att kunna vara den bästa föräldern man kan till sitt barn. Att vara förälder till ett barn med NPF diagnos innebär ofta en stor utmaning och lägger man där till ett nytt land, språk, kultur och i vissa fall religion så kan det bli övermäktigt. I slutändan är det barnen som drabbas och vi behöver ta fram metoder och hitta vägar för att nå ut och underlätta.

Målgruppen är utrikes födda barn med diagnos eller under utredning och deras föräldrar.

Vi kommer ta fram en helhet av både utprovat kulturöversatt material med metod för hur målgruppen utrikes födda föräldrar till barn med funktionsnedsättningar kan nås och metoder och utbildningsmaterial till aktuella föreningar och organisationer dit familjerna kan vända sig. Materialet ska finnas tillgängligt även för dem som inte kan ta till sig det lästa ordet genom kortare filmer på olika språk där även sociala och kulturella utmaningar får plats för att på bästa sätt stötta.

Projektet vill även arbeta med familjerna genom att skapa föräldragrupper, föreläsningar och bjuda in till samarbete med föreningar som kan stötta barnen i en aktivare fritid och föräldrarna till utbyte. Vi vill också sprida detta till vår organisations 27 övriga avdelningar och vidare till kommuner och andra intressenter.
Efter avslutat projekt kommer fler barn från målgruppen ta del av allt det föreningsutbud som finns. Föräldrar kommer vara stärkta i sin roll och på ett bättre sätt veta vad som finns tillgängligt för deras barn och hur de kan nyttja det samt ha hittat en tillhörighet med andra familjer. Material, metod och ambassadörsutbildning kommer finnas för nya familjer att använda och utbildningen som görs för föreningarna kommer kunna nyttjas i en mängd sammanhang och med andra organisationer.

På detta sätt öppnar vi upp för bättre fungerande familjer med rätt kunskaper, barn som får fler möjligheter att delta i samhället och en större mångfald inom föreningslivet. "

De två projektledarna behöver ha olika specialkompetenser, där en har inriktningen funktionsrätt och den andra integration.
Tjänsterna är mellan 50-100%, vänligen uppge önskad tjänstgöringsgrad i ansökan.
Vi kommer tillämpa 3 månaders provanställning.
Start 1 maj under förutsättning att vi anställt båda projektledarna då.

Beskrivning av rollen och ansvarsområden/arbetsuppgifter:
De arbetsuppgifter som kan ingå är:

• Kontakt med föreningar, samarbetsparter, kommunala insatser och föräldrar/familjer ur målgruppen.
• Strukturera upp arbetet både kort och långsiktigt genom tids & aktivitetsplan.
• Arbeta uppsökande på olika sätt för att nå målgruppen.
• Arbeta tillsammans med metodutvecklare, filmare, översättare för att få till en slutprodukt.
• Ta fram en utbildning för de föreningar vi samverkar med utifrån det behov som kommer fram, samt utbilda dem.
• Rekrytera cirkelledare och deltagare till projektet/föräldragrupperna.
• Boka föreläsare och arrangera föreläsningarna.
• Anordna och organisera sommarlovsaktiviteter.
• och mycket mer.

Vi söker efter dig som:

• Har en stor förståelse för de utmaningar som finns och vill hitta lösningar för familjernas bästa.
• Kan arbeta självständigt men även tillsammans med övriga i projektorganisationen.
• Duktig på att strukturera upp sitt arbete samt delegera.
• Erfarenhet av att tidigare ha arbetat som projektledare.
• Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.
• Är driven, idérik och självgående.
• Har en förmåga att samtala med en mängd olika sorters människor i olika positioner.

För projektledare funktionsrätt:

• Arbetat med målgruppen tidigare/ha personliga erfarenheter av målgruppen (främst NPF diagnoser)
• Kunskap kring LSS och andra insatser som kan erbjudas i kommunen.

För projektledare integration:

• Förförståelse kring hur man kan arbeta med att kulturöversätta information, verksamhet osv. för att kunna nå och involvera målgruppen.
• Flerspråkig (meriterande)
• Kontaktnät inom målgruppen (meriterande)

Viktigt att du uppger vilken av de olika projektledartjänsterna du söker!

För frågor, vänligen kontakta:
Emma Rossvik, projektkoordinator/samordnare SV Väst
[email protected] eller 010-33 00 909

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi är ett av Sveriges största studieförbund och har idag verksamhet i landets alla kommuner. Varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, så som föreläsningar och kulturprogram, når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet runt om i landet. Det är våra avdelningar som ser till att studiecirklar och kulturarrangemang äger rum och att de riktar sig till rätt deltagare.

Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin. Visa mindre

Webbdesigner med UX-fokus

Ansök    Mar 6    Iosoft AB    Webbdesigner
På IOSoft kommer du vara del av en avdelning med högt i tak som styr hela designprocessen för våra kunder samt har hand om vår interna kommunikation och marknadsföring. Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med möjlighet till fortsättning. Arbetsuppgifter Eftersom vårt designteam är litet är det mycket variation i arbetsuppgifterna. Det innebär allt från att uppdatera vår hemsida till ett stort utvecklingsprojekt där du tillsammans med kund får ta fram vy... Visa mer
På IOSoft kommer du vara del av en avdelning med högt i tak som styr hela designprocessen för våra kunder samt har hand om vår interna kommunikation och marknadsföring.
Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med möjlighet till fortsättning.
Arbetsuppgifter
Eftersom vårt designteam är litet är det mycket variation i arbetsuppgifterna. Det innebär allt från att uppdatera vår hemsida till ett stort utvecklingsprojekt där du tillsammans med kund får ta fram vyer som sedan implementeras. Utöver mockup kan du behöva ta fram en grafisk profil till systemet, ikoner och annat grafiskt material.
Det kan också handla om design och utveckling av hemsidor i WordPress där du skapar ett skräddarsytt tema anpassat efter kundens önskemål. Utöver detta arbetar vi även med framtagning och implementering av marknadsföringsplaner i sociala medier.
Du ska gärna ha erfarenhet av (via arbete eller studier):
UX/UI-design
Figma (eller motsvarande verktyg)
Adobe Suite (främst Illustrator och Photoshop)
HTML, CSS
WordPress-utveckling
Kommunikation i sociala medier

Om dig:
Utöver kreativitet samt ett öga för färg och form ser vi gärna att du är flexibel och nyfiken.
Du ska vara bra på att kommunicera eftersom tjänsten innebär kundkontakt och teamwork. I linje med kundens behov och önskemål ska du kunna presentera lösningar utifrån dina egna tankar och idéer. Detsamma gäller vid samarbete mellan våra avdelningar, ofta mellan dig som designer och systemutvecklare eller IT-tekniker.
Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas i din roll och tjänsten kan anpassas beroende på dina erfarenheter och din kompetens. Vi lägger stor vikt vid dig som person.
Om oss:
Utöver tjänsterna från designavdelningen erbjuder IOSoft också IT-support, hosting, Microsoft 365, apputveckling samt systemutveckling i form av kundanpassade mjukvaror, integrationer och e-handelslösningar med hjälp av våra olika avdelningar. Vi har snabbt blivit allt fler och just nu är vi 23 anställda på kontor i Tanum och Uddevalla.
Vikariat
Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med möjlighet till förlängning. Visa mindre

Projektledare - Aktivitet förebygger

Uddevalla – en plats för hela livet  Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.?  Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv.?Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara?på?din kunskap... Visa mer
Uddevalla – en plats för hela livet 


Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.? 


Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv.?Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara?på?din kunskap och ditt engagemang. Vi uppskattar och uppmuntrar till medskapande från alla. 


Uddevalla kommun är en vacker plats vid havet i hjärtat av Bohuslän. Vi tror på ett öppet och positivt samspel mellan kommun, utbildning, näringsliv och kultur.? 


Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss! 
Om arbetsplatsen
Kultur och fritid främjar ett rikt kultur, fritid och friluftsliv för och tillsammans med Uddevallas invånare samt besökare i syfte att stärka demokrati, folkhälsa och kommunens attraktivitet.

Vi skapar förutsättningar för en meningsfull fritid för alla, utan krav på prestation. Våra verksamheter påverkas av vår samtid och omvärld vilket ställer höga krav på ständig utveckling av vår verksamhet för att möta våra målgruppers behov och önskemål.

I samarbete med skolor, socialtjänst, föreningar, civilsamhälle och Rädda Barnen driver vi Aktivitet Förebygger, en sektorsövergripande samverkansmodell för barns tillgång till meningsfulla fritidsaktiviteter.
Projektet är indelat i tre delverksamheter som handlar om att möta barn och unga på flera nivåer där de befinner sig. Det görs dels inom skolans ram, under lektionstid, i direkt anslutning till skolans slut, dels på andra platser där barn och unga spenderar sin fritid.

Arbetsuppgifter
- Samordna de olika delverksamheterna som ingår i projektet
- Koordinera de olika samverkansparterna, kommun, civilsamhälle och näringsliv
- Dokumentera lärdomar utmaningar/framgångsfaktorer, följa upp och utveckla projektet tillsammans med samverkansparter
- Handlägga och koordinera After School

Du kommer arbeta nära processledare på Rädda Barnen och ha kontakt med föreningar, civilsamhälle och det lokala näringslivet för att tillsammans skapa samsyn och bygga en hållbar samverkan för barns tillgång till meningsfulla fritidsaktiviteter. 

Vem söker vi
Vill du arbeta i en meningsfull och varierad arbetsroll med möjlighet att påverka barns hälsa och välmående. Är du sugen på en möjlighet till personlig och professionell utveckling i en dynamisk och flexibel arbetsmiljö där samarbete med engagerade kollegor och samverkansparter är nyckeln till gemensamma framsteg? Kultur och fritid står inför spännande utveckling med ökad samverkan kring både arbetsmodeller och utvecklingsprocesser.

Vi söker dig som är lösningsfokuserad, flexibel, strukturerad och engagerad. Vi tror att du har arbetat i offentlig verksamhet och har dokumenterad erfarenhet av samordning, därtill gärna med erfarenhet från att jobba i samverkan med föreningar eller civilsamhälle.

Kvalifikationer
- Du skall ha en akademisk utbildning med inriktning samhällsvetenskap, socialt arbete eller kultur/fritid/civilsamhälle eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Du skall ha erfarenhet av att arbetat i en politiskt styrd organisation eller erfarenhet som  arbetsgivaren bedömer likvärdig
- B Körkort är ett krav och god grundläggande datavana
- Du bör ha erfarenhet av att arbeta med projektledning och/eller samordning och leda processer
- Det är kvalificerande om du har tidigare erfarenhet av socialt arbete och/eller föreningsliv 
- Det är kvalificerande om du har erfarenhet av att leda samverkan mellan föreningsliv och offentlig verksamhet

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb hos oss sparas din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingar och information om vem som sökt en tjänst kan begäras ut av den som vill.


Om du har skyddad identitet ska du inte göra din ansökan digitalt utan kontakta den som står som kontaktperson i annonsen. 


För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Projektledare 2 tjänster

Vi söker 2 st projektledare till ett spännande projekt! Studieförbundet Vuxenskolan Väst har fått beviljat ett 3:årigt Arvsfondprojekt och vi letar nu efter 2 st projektledare som tillsammans ska driva det. Projektet "TUFF - Tillsammans utrikesfödda funkisföräldrar" kan beskrivas såhär; "Vi ser att det finns pusselbitar som saknas för att kunna vara den bästa föräldern man kan till sitt barn. Att vara förälder till ett barn med NPF diagnos innebär ofta ... Visa mer
Vi söker 2 st projektledare till ett spännande projekt!

Studieförbundet Vuxenskolan Väst har fått beviljat ett 3:årigt Arvsfondprojekt och vi letar nu efter 2 st projektledare som tillsammans ska driva det.
Projektet "TUFF - Tillsammans utrikesfödda funkisföräldrar" kan beskrivas såhär;

"Vi ser att det finns pusselbitar som saknas för att kunna vara den bästa föräldern man kan till sitt barn. Att vara förälder till ett barn med NPF diagnos innebär ofta en stor utmaning och lägger man där till ett nytt land, språk, kultur och i vissa fall religion så kan det bli övermäktigt. I slutändan är det barnen som drabbas och vi behöver ta fram metoder och hitta vägar för att nå ut och underlätta.

Målgruppen är utrikesfödda barn med diagnos eller under utredning och deras föräldrar.

Vi kommer ta fram en helhet av både utprovat kulturöversatt material med metod för hur målgruppen utrikesfödda föräldrar till barn med funktionsnedsättningar kan nås och metoder och utbildningsmaterial till aktuella föreningar och organisationer dit familjerna kan vända sig. Materialet ska finnas tillgängligt även för dem som inte kan ta till sig det lästa ordet genom kortare filmer på olika språk där även sociala och kulturella utmaningar får plats för att på bästa sätt stötta.

Projektet vill även arbeta med familjerna genom att skapa föräldragrupper, föreläsningar och bjuda in till samarbete med föreningar som kan stötta barnen i en aktivare fritid och föräldrarna till utbyte. Vi vill också sprida detta till vår organisations 27 övriga avdelningar och vidare till kommuner och andra intressenter.
Efter avslutat projekt kommer fler barn från målgruppen ta del av allt det föreningsutbud som finns. Föräldrar kommer vara stärkta i sin roll och på ett bättre sätt veta vad som finns tillgängligt för deras barn och hur de kan nyttja det samt ha hittat en tillhörighet med andra familjer. Material, metod och ambassadörsutbildning kommer finnas för nya familjer att använda och utbildningen som görs för föreningarna kommer kunna nyttjas i en mängd sammanhang och med andra organisationer.

På detta sätt öppnar vi upp för bättre fungerande familjer med rätt kunskaper, barn som får fler möjligheter att delta i samhället och en större mångfald inom föreningslivet. "

De två projektledarna behöver ha olika specialkompetenser, där en har inriktningen funktionsrätt och den andra integration. Tjänsterna är mellan 50-100%, vänligen uppge önskad tjänstgöringsgrad i ansökan. Vi kommer tillämpa 3 månaders provanställning. Start 1 maj under förutsättning att vi anställt båda projektledarna då.

Beskrivning av rollen och ansvarsområden/arbetsuppgifter:
De arbetsuppgifter som kan ingå är:

• Kontakt med föreningar, samarbetsparter, kommunala insatser och föräldrar/familjer ur målgruppen.
• Strukturera upp arbetet både kort och långsiktigt genom tids & aktivitetsplan.
• Arbeta uppsökande på olika sätt för att nå målgruppen.
• Arbeta tillsammans med metodutvecklare, filmare, översättare för att få till en slutprodukt.
• Ta fram en utbildning för de föreningar vi samverkar med utifrån det behov som kommer fram, samt utbilda dem.
• Rekrytera cirkelledare och deltagare till projektet/föräldragrupperna.
• Boka föreläsare och arrangera föreläsningarna.
• Anordna och organisera sommarlovsaktiviteter.
• och mycket mer.

Vi söker efter dig som:

• Har en stor förståelse för de utmaningar som finns och vill hitta lösningar för familjernas bästa.
• Kan arbeta självständigt men även tillsammans med övriga i projektorganisationen.
• Duktig på att strukturera upp sitt arbete samt delegera.
• Erfarenhet av att tidigare ha arbetat som projektledare (meriterande)
• Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.
• Är driven, idérik och självgående.
• Har en förmåga att samtala med en mängd olika sorters människor i olika positioner.

För projektledare funktionsrätt:

• Arbetat med målgruppen tidigare/ha personliga erfarenheter av målgruppen (främst NPF diagnoser)
• Kunskap kring LSS och andra insatser som kan erbjudas i kommunen.

För projektledare integration:

• Förförståelse kring hur man kan arbeta med att kulturöversätta information, verksamhet osv. för att kunna nå och involvera målgruppen.
• Flerspråkig (meriterande)
• Kontaktnät inom målgruppen (meriterande)

Viktigt att du uppger vilken av de olika projektledartjänsterna du söker!

För frågor, vänligen kontakta:
Emma Rossvik, projektkoordinator/samordnare SV Väst
[email protected] eller 010-33 00 909

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi är ett av Sveriges största studieförbund och har idag verksamhet i landets alla kommuner. Varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, så som föreläsningar och kulturprogram, når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet runt om i landet. Det är våra avdelningar som ser till att studiecirklar och kulturarrangemang äger rum och att de riktar sig till rätt deltagare.

Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin. Visa mindre

Kommunarkivarie

Ansök    Feb 15    Uddevalla kommun    Arkivarie
Uddevalla – en plats för hela livet  Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.?  Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv.?Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara?på?din kunskap... Visa mer
Uddevalla – en plats för hela livet 


Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.? 


Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv.?Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara?på?din kunskap och ditt engagemang. Vi uppskattar och uppmuntrar till medskapande från alla. 


Uddevalla kommun är en vacker plats vid havet i hjärtat av Bohuslän. Vi tror på ett öppet och positivt samspel mellan kommun, utbildning, näringsliv och kultur.? 


Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss! 
Om jobbet
Kommunledningskontoret i Uddevalla söker en kollega till vår kommunarkivarie.

Vi samverkar med Lilla Edets kommun och du kommer även arbeta på del av tjänsten som kommunarkivarie åt Lilla Edet. Vår nya medarbetare kommer delta på resan mot en heldigital ärendehantering och bidra till att uppfylla vårt viktiga uppdrag att tillgodose medborgarnas behov av att kunna ta del av handlingar både idag och i framtiden. Uddevalla kommun är ansluten till e-arkiv och Lilla Edets kommun är på väg att införa e-arkiv!

Arbetsuppgifter
- Delta i införandeprojekt av e-arkiv.
- Delta i utvecklingen kring nya arbetssätt utifrån pågående digitalisering och informationshantering.
- Planera och leda projekt inför leveranser och vara med och prioritera vad som ska levereras.
- Ge internt stöd och ge råd samt utbilda verksamheter i arkiv- och dokumenthanteringsfrågor.
- Delta i arbetet med att ta fram och utveckla styrande och stödjande dokument inom området.
- Ordna, förteckna och tillhandahålla arkivhandlingar från kommunarkivet.
- Utföra tillsyn.

Vem söker vi?
Vi söker dig som  

- är utvecklingsorienterad arkivarie med goda IT-kunskaper,
- är strukturerad,
- tycker om att informera och utbilda,
- har god samarbetsförmåga men även kan jobba självständigt.

Kvalifikationer
Du ska ha

- avslutad eller pågående akademisk utbildning inom data- och systemvetenskap, arkiv- och informationsvetenskap eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Erfarenhet av några års arbete som arkivarie inom offentlig förvaltning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad och en godkänd säkerhetsprövning är en förutsättning för anställning.

Villkor
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb hos oss sparas din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingar och information om vem som sökt en tjänst kan begäras ut av den som vill.


Om du har skyddad identitet ska du inte göra din ansökan digitalt utan kontakta den som står som kontaktperson i annonsen. 


För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Producent till Regionteater Väst

Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för barn och unga och en av landets största producenter av dans- och teaterföreställningar för en ung publik. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6–16 år. Vårt uppdrag kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun. OM ARBETET Vi erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där... Visa mer
Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för barn och unga och en av landets största producenter av dans- och teaterföreställningar för en ung publik. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6–16 år. Vårt uppdrag kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun.


OM ARBETET
Vi erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med produktionerna i Uddevalla.
Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna, i samarbete med konstnärlig chef, teknisk samordnare och chefen för tekniska avdelningen. Producenten har budget- och resultatansvar och ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga teaterproduktioner, samt administrativt arbete inom ramen för funktionen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat flera år som projektledare eller producent inom scenkonstområdet. Som person är du samarbetsinriktad, lyhörd och öppen för utveckling och lärande. Du är bekväm i sociala sammanhang, såväl interna som externa, och är kommunikativ. Du är mål- och resultatinriktad och tar ansvar för helheten.
Du har goda administrativa kunskaper, är ordningsam och strukturerad. Arbetet kräver hög självständighet samt goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Arbetets karaktär ställer också höga krav på kreativitet och initiativförmåga, samt ett prestigelöst förhållningssätt. Du skall ha kunskap om ekonomi och ekonomiuppföljning och du skall ha körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation.
Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!
Planerade dagar för intervjuer är: 8/1 samt 9/1 (2024).
Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).
Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Byggnadsantikvarie

Bohusläns museum är ett av Sveriges populäraste länsmuseum. Våra profilområden är kusten, Bohuslän som gränsland och samtidskonst. Förutom utställnings- och programverksamhet arbetar vi med att tillgängliggöra våra samlingar digitalt, stötta kommuner och andra organisationer i vård och utveckling av kultur- och naturlandskapet samt med en omfattande arkeologisk uppdragsverksamhet. Vi söker nu Byggnadsantikvarie 80 % provanställning 6 mån. Bohusläns... Visa mer
Bohusläns museum är ett av Sveriges populäraste länsmuseum.

Våra profilområden är kusten, Bohuslän som gränsland och samtidskonst. Förutom utställnings- och programverksamhet arbetar vi med att tillgängliggöra våra samlingar digitalt, stötta kommuner och andra organisationer i vård och utveckling av kultur- och naturlandskapet samt med en omfattande arkeologisk uppdragsverksamhet.

Vi söker nu

Byggnadsantikvarie
80 %
provanställning 6 mån.

Bohusläns museum har en etablerad kulturmiljöverksamhet med fokus på landskapet Bohusläns kulturarv. Vi arbetar nära våra kommuner, kulturarvsföreningar, samt fastighetsägare med kulturhistoriskt värdefulla byggnader och anläggningar, som exempelvis Svenska kyrkan.

Arbetsuppgifter:
Utifrån din bebyggelsekompetens kommer du att tillsammans med byggnadsantikvarier och arkeologer arbeta med kulturmiljöfrågor ur ett brett perspektiv: Hantering av PBL-frågor, antikvarisk medverkan, utredningar, inventering, rådgivning, förmedling, utvecklingsfrågor, projekthantering mm. Det geografiska arbetsfältet är i huvudsak landskapet Bohuslän.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleexamen från byggnads-/bebyggelseantikvarisk utbildning eller motsvarande relevant utbildning, gärna på magisternivå. Du har arbetat några år med kulturmiljö- och bebyggelsefrågor ur flera olika perspektiv, inte minst utredningar, inventeringar och kulturmiljöprogram, och har därför god insikt i kulturmiljöarbete på kommunal och regional nivå.

Du är placerad på en enhet som också inbegriper samlingsförvaltning. Konservatorsutbildning och erfarenhet från samlingshantering är därför meriterande.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god datorvana, körkort, samt kunskaper i relevant lagstiftning och regelverk. Du är placerad i Uddevalla och arbetet innebär resor i tjänsten inom hela Bohuslän.

Personliga kompetenser vi eftersöker är god samarbetsförmåga, social kompetens samt flexibilitet. Vi söker dig som har en positiv inställning, kan påbörja och avsluta arbetsuppgifter självständigt, tar initiativ och är utvecklingsinriktad. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är kommunikativ och reflekterande, och nyfiken på både människor och historia. Arbetet kräver också att man är effektiv, ansvarstagande och har förmåga att prioritera. Visa mindre

Kreativ bostadsfotograf till Uddevalla

Ansök    Sep 6    Svenska 360 KB    Fotograf
Hos oss är det du som skapar magin, vi sköter detaljerna! Vi är måna om att du som bostadsfotograf ska kunna fokusera helhjärtat på det du älskar - att fotografera. Vi gillar att förenkla det komplicerade. Kort sagt, vi söker efter en grym fotograf på frilansuppdrag som passar in i vårt härliga SE360-team av bostadsfotografer. Du har ett tekniskt kunnande inom fotografi, där ditt bildspråk och skicklighet i arbete med ljus och komposition går rätt in i ... Visa mer
Hos oss är det du som skapar magin, vi sköter detaljerna! Vi är måna om att du som bostadsfotograf ska kunna fokusera helhjärtat på det du älskar - att fotografera.Vi gillar att förenkla det komplicerade. Kort sagt, vi söker efter en grym fotograf på frilansuppdrag som passar in i vårt härliga SE360-team av bostadsfotografer. Du har ett tekniskt kunnande inom fotografi, där ditt bildspråk och skicklighet i arbete med ljus och komposition går rätt in i hjärtat hos målgruppen.Tjänsten är ett frilanskontrakt som ger dig frihet att styra över din egen tid och arbetsomfattning. Du blir bokad på fotouppdrag inom bostadsfotografering och du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete. Vi jobbar kontinuerligt med att följa branschtrender och söker därför dig som vill växa inom rollen, anpassa dig till föränderliga trender och förstår vikten av att visa både professionalism och ödmjukhet när du kliver in i någons hem.Utrustnings- och erfarenhetskrav

- Systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera

- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm

- Stativ och handhållen blixt

- Grundläggande kunskaper i bildredigering

- Tillgång till Lightroom eller motsvarande bildredigeringsprogram

- Registrerat företag med F-skatt, eller nyttjande av externt fakturaföretag ex. Frilans finans

- Körkort och bil

Meriterande

- Tidigare branscherfarenheter är ett plus, men det är din talang och ditt engagemang som betyder mest för oss

- Erfarenhet av film, gimbal eller drönare

Om oss

Vi på SE360 vet att fotografi är mer än att bara att ta bilder - det är ett hantverk vi brinner starkt för. Vår tradition som ett familjeägt företag inom bostadsfotografering innebär att vi sätter kvalitet i centrum, och vi ser alltid vår samlade fotografkompetens som hjärtat av vår verksamhet.Frihet
Bestäm över din egen arbetstid och omfattning av arbetet. Utgå från hemmet och var verksam i ditt utvalda område.

Utbildning
Ditt hantverk och din utveckling står i centrum. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar, workshops och kontinuerliga avstämningar.

Support
Vi tar hand om införsäljning, bokningar, redigering, leverans och kundservice. Bokningssystemet hanterar all logistik och fakturering, och du får support av dina kollegor på vårt Göteborgsbaserade kontor varje steg på vägen.

Gemenskap
Du blir en del av vårt passionerade team bestående av säljare, produktionsteam, support och andra fotografer i vår verksamhet.

Ansökan

Talar denna lediga tjänst lite extra mycket till dig? Då vill vi gärna höra mer om vem du är och vilken erfarenhet du har av fotografering.

I ansökan inkluderas en serie interiöra referensbilder på minst 5 bilder från en och samma bostad. Vi vill se hur du hanterar ljus och perspektiv så variera mellan översiktsbilder och detaljbilder, från olika rum och vinklar. Har du inte haft den typen av uppdrag sedan tidigare så fota i ditt eget hem eller hos någon du känner.Rekrytering sker löpande. Frågor om tjänsten skickas till ansvarig rekryterare Elin Levin, [email protected], så berättar vi mer om oss och vårt arbetssätt.Nyfiken? Bli en del av vår framgångssaga och skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Fordonsdesigner

Ansök    Nov 10    Fiction Design AB    Industridesigner
Fiction Design AB is a Swedish consultant company that is specialized in automotive design. We are working with clients all over the world to provide the best competens in the automotive field. Ideal candidate will possess: A bachelor's degree in Transportation or Industrial design; exceptional creativity to develop innovative design solutions which can be visually represented via skilled sketching ability; automotive design studio experience designing car... Visa mer
Fiction Design AB is a Swedish consultant company that is specialized in automotive design. We are working with clients all over the world to provide the best competens in the automotive field. Ideal candidate will possess: A bachelor's degree in Transportation or Industrial design; exceptional creativity to develop innovative design solutions which can be visually represented via skilled sketching ability; automotive design studio experience designing car exterior as a professional. Our work environment is well suited for individuals who are self-motivated, organized, detail-oriented, with a focus on team work and collaboration.
English is required. We are currently seeking talented Automotive Designers. You will work togheter in international teams at our OEM clients. You will create, develop and present your design from early sketch to final product. Visa mindre

Projektledare Care of folkbildningen

SV Väst söker en projektledare på 100% till projektet "Care of folkbildningen", ett delprojekt med Folkbildningsrådet som projektägare. Projektet riktar sig till ukrainska medborgare som kom hit under massflyktsdirektivet och syftar till att målgruppen kommer närmare yrke och studier genom olika riktade insatser. Projektet sträcker sig över 7 av våra 19 kommuner i SV Väst och som projektledare har du ansvar för det övergripande planerandet av verksamhe... Visa mer
SV Väst söker en projektledare på 100% till projektet "Care of folkbildningen", ett delprojekt med Folkbildningsrådet som projektägare. Projektet riktar sig till ukrainska medborgare som kom hit under massflyktsdirektivet och syftar till att målgruppen kommer närmare yrke och studier genom olika riktade insatser.

Projektet sträcker sig över 7 av våra 19 kommuner i SV Väst och som projektledare har du ansvar för det övergripande planerandet av verksamheten, rekrytering av relevanta lärare, schema, innehåll, kontakt med samarbetsparter, föreningar, lokala verksamhetsutvecklare, dokumentation, medverkan i nationella nätverk mm.
Till din hjälp kommer det att finnas en projektassistent och det är ni tillsammans som driver projektet enligt projektbeskrivningen. Deltagarna erbjuds studier på hel eller deltid under olika perioder beroende på kommun, och det är upp till dig att koordinera detta. Ett tidigare projekt har genomförts under våren i Uddevalla och stöttning kring planering och upplägg finns. SV Västs huvudkontor ligger i Uddevalla men vi är flexibla ang placeringsort och pratar gärna vidare om det.

Projektet syftar till att göra deltagarna mer anställningsbara och närma sig den svenska arbetsmarknaden, bli stärka i yrkessvenska/engelska och få en ökad kunskap kring det svenska samhället på olika sätt. Det finns tydligt uppsatta mål kring antal deltagare och saker de ska ha gått igenom vid slutet av kursen, som dokumenteras och rapporteras på ett noggrant sätt.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi är ett av Sveriges största studieförbund och har idag verksamhet i landets alla kommuner. Varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, så som föreläsningar och kulturprogram, når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet runt om i landet. Det är våra avdelningar som ser till att studiecirklar och kulturarrangemang äger rum och att de riktar sig till rätt deltagare.

Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin. Visa mindre

Bibliotekarie med inriktning barn och unga

Ansök    Jul 19    Uddevalla kommun    Bibliotekarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om jobbet
I Uddevalla ligger stadsbiblioteket mitt i centrum på Södergatan.

Det finns tre närbibliotek, i Dalabergs centrum, Ljungskile och ett nytt bibliotek, Rampen, i Källdalsområdet.
Biblioteken har en omfattande verksamhet för barn och unga och samarbetar med många aktörer, bland annat BVC, förskola och skola för att stimulera och inspirera till läsning.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsplats är på barn och ungdomsavdelning på Stadsbiblioteket men vid behov kan du också tjänstgöra på våra övriga biblioteksenheter. I tjänsten ingår att arbeta utåtriktat med läsfrämjande och att bygga nätverk. Du kommer att arbeta med information och låntagarvägledning och det är viktigt att du är serviceinriktad och sätter användaren i fokus. Andra arbetsuppgifter är klassbesök, visningar, bokprat, medieinköp mm. Du kommer att samarbeta med övrig personal på biblioteken men även med andra enheter inom kommunen. Arbete på kvällar och lördagar förekommer

Vi söker dig som
Du är
- påhittig och kreativ och ser möjligheter som leder till positiva resultat för verksamheten.
- trygg och stabil, arbetar strukturerat och kan fokusera på rätt saker.
- självgående och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du har
- förmåga att skapa kontakter och underhålla relationer.
- ett pedagogiskt och kommunikativt arbetssätt och tycker om att prata inför grupp.
- har ett serviceperspektiv i allt du gör och är lugn och uppmärksam i ditt bemötande.
- förmåga att ta ansvar för och driva aktiviteter inom bibliotekets verksamhetsområden.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
För rollen krävs att du har minst kandidatexamen i bibliotek- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av läsfrämjande arbete och god kännedom om främst barn- och ungdomslitteratur. Meriterande är även erfarenhet från biblioteksarbete där du fått möjlighet att arbeta med barn och unga.
Vi utgår från att du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Du ska också ha god digital kompetens. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Kan du flera språk ser vi det som en styrka.

 

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb hos oss sparas din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingar och information om vem som sökt en tjänst kan begäras ut av den som vill.


Om du har skyddad identitet ska du inte göra din ansökan digitalt utan kontakta den som står som kontaktperson i annonsen. För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fordonsdesigner

Ansök    Aug 5    Fiction Design AB    Industridesigner
Fiction Design AB is a Swedish consultant company that is specialized in automotive design. We are working with clients all over the world to provide the best competens in the automotive field. Ideal candidate will possess: A bachelor's degree in Transportation or Industrial design; exceptional creativity to develop innovative design solutions which can be visually represented via skilled sketching ability; automotive design studio experience designing car... Visa mer
Fiction Design AB is a Swedish consultant company that is specialized in automotive design. We are working with clients all over the world to provide the best competens in the automotive field. Ideal candidate will possess: A bachelor's degree in Transportation or Industrial design; exceptional creativity to develop innovative design solutions which can be visually represented via skilled sketching ability; automotive design studio experience designing car exterior as a professional. Our work environment is well suited for individuals who are self-motivated, organized, detail-oriented, with a focus on team work and collaboration.
English is required. We are currently seeking talented Automotive Designers. You will work togheter in international teams at our OEM clients. You will create, develop and present your design from early sketch to final product. Visa mindre

Arabisktalande Projektledare

Efter en längre tids förberedelser är vi nu i startfasen av ett nytt verksamhetsområde inom företaget. Därför söker vi just nu dig som med rätt erfarenhet och spetskompetens som kan komplettera vårt team! Med vår satsning ”Dialogi” – vill vi nå ut till statlig samt privat sektor i behov av konflikthantering i komplexa samhälls- eller organisationsfrågor där många är berörda utifrån olika perspektiv. Det kan handla om lokala samhällen, men även arbetsplatse... Visa mer
Efter en längre tids förberedelser är vi nu i startfasen av ett nytt verksamhetsområde inom företaget. Därför söker vi just nu dig som med rätt erfarenhet och spetskompetens som kan komplettera vårt team!
Med vår satsning ”Dialogi” – vill vi nå ut till statlig samt privat sektor i behov av konflikthantering i komplexa samhälls- eller organisationsfrågor där många är berörda utifrån olika perspektiv. Det kan handla om lokala samhällen, men även arbetsplatser, där multietnicitet och/eller segregation samt komplexa individsituationer försvårar konfliktlösning, tillit och förtroende.
Med utgångspunkt i gruppernas och individernas varierade perspektiv genomför vi endialogmetod som resulterar i en framförhandlad hållbar lösning, med fokus på tillitsskapande.
Vi söker dig som
Är van att projektleda, både utvecklingsarbete samt projektgenomförande.
Du kommer att utveckla samhälls- samt organisationsdialoger i nära samarbete med uppdragsgivaren, samt externa konsulter med kometens kopplad till det specifika uppdraget. Du kommer projektleda samt ansvara för utveckling av metod, dess genomförande och uppföljning
Har arbetat konkret med konfliktlösning, peace education alternativtmedborgardialog och har kunskap om dessa metoder. Av största vikt är attdu har arbetat med processledning av dessa metoder ”på fältet”
Har en akademisk bakgrund inom statsvetenskap, juridik/mänskliga rättigheter alternativt HR
Är van vid att arbeta med multikulturella grupper samt med konfliktsituationer som uppstår i multikulturella sammanhang
Är van att arbeta med personer präglade av trauman, psykisk ohälsa men även med personer från kulturer präglade av hederskulturer i varierande grad
Är flexibel med arbetstider (ibland kommer vi att hålla flerdagars kurser på annan ort), typer av arbetsuppgifter (det är ett litet företag där du kommer få sätt in dig i allt från administration till praktiska uppgifter)
Är van att arbeta i förändrande konstellationer, både uppdragsgivare samt medarbetande konsulter kommer att variera beroende på uppdrag Visa mindre

Konservator

Ansök    Maj 12    Stift Bohusläns Museum    Konservator
Bohusläns museum är ett av Sveriges populäraste länsmuseum. Museets profilområden är kusten, Bohuslän som gränsland och samtidskonst. Förutom en omfattande utställnings- och programverksamhet arbetar museet med att tillgängliggöra sina samlingar digitalt, stötta kommuner och andra organisationer i vård och utveckling av kultur- och naturlandskapet och med en omfattande arkeologisk uppdragsverksamhet.   Vi söker nu Konservator Vikariat 100% Bohusläns... Visa mer
Bohusläns museum är ett av Sveriges populäraste länsmuseum.

Museets profilområden är kusten, Bohuslän som gränsland och samtidskonst. Förutom en omfattande utställnings- och programverksamhet arbetar museet med att tillgängliggöra sina samlingar digitalt, stötta kommuner och andra organisationer i vård och utveckling av kultur- och naturlandskapet och med en omfattande arkeologisk uppdragsverksamhet.

 

Vi söker nu

Konservator
Vikariat 100%

Bohusläns museums samlingar är en betydande kunskapskälla för den som vill veta mer om områdets historia och de som levt och verkat här. Samlingarna har sitt ursprung i Uddevalla stadsmuseum som instiftades 1861 och i över 150 år har man ägnat sig åt att samla in, vårda och bevara det bohuslänska kulturavet. Förutom en aktiv förvaltning av  samlingar så arbetar vi idag med att tillgängliggöra samlingarna digitalt via DigitaltMuseum och sociala medier.

Nu söker vi en vikarierande konservator för att arbeta med Bohusläns museums samlingar bestående av flera olika föremålskategorier så som arkeologiska och kulturhistoriska föremål, måleri och konst på papper, naturalier och fotografi, film och ljud.  

Arbetsuppgifter:

I tjänsten ingår ansvar för museets samlingar med fokus på förebyggande konservering av objekt i magasin och utställning, skadedjurskontroll, samt övervakning av samlingarnas klimat. Du har en viktig roll i utställningsproduktion där du ansvarar för objekten vid planering, installation och rivning, samt för åtgärder som frysning. Du arbetar också med in- och utlån samt tillståndsbedömning och packning i samband med detta. Du hanterar även förfrågningar som rör samlingarna vilket innebär kontakt med forskare och allmänhet. Enklare konserverings och rengöringsåtgärder på objekt kan förekomma.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med högskoleexamen inom konservering. Vi vill att du har erfarenhet av praktiskt arbete med museisamlingar och digitala samlingsförvaltningssystem.

Du ska som konservator ha bred kompetens och gärna vara särskilt inriktad på förebyggande konservering. Du ska vara flexibel och lösningsfokuserad, har lätt att samarbeta och ha en stark känsla för service och museernas samhällsuppdrag.

Konservatorn arbetar tillsammans med museets olika samlingsexperter, utställare, pedagoger m fl och i nära dialog med många olika deltagare och samarbetsparter.

Meriterande är erfarenhet av arbete i databasen Primus, kunskap om Bohusläns historia/arkeologi och hantering av föremål i samband med utställningar och lån samt packning och transport av museiföremål. Goda skriftliga kunskaper i svenska erfordras.

Personliga kompetenser vi eftersöker är god samarbetsförmåga, social kompetens samt flexibilitet. Vidare vill vi att du har en positiv inställning, kan påbörja och avsluta arbetsuppgifter självständigt, tar initiativ är utvecklingsinriktad. Arbetet kan innebära tunga lyft. Visa mindre

P4 Väst söker grävande/ fördjupande reporter

Ansök    Maj 5    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
På P4 Väst satsar vi hårt på granskande och fördjupande originaljournalistik, och nyligen vann redaktionen en guldspade genom reportrarna Dino Jasarovic och Frida Grönholm. Nu lämnar Frida Grönholm oss för ett annat uppdrag inom Sveriges Radio – och därför söker vi en ersättare för henne i vår starka nyhetsgrupp. Vi söker dig som har erfarenhet av grävande journalistik eller avancerade fördjupningar av samhällsfrågor. Tjänsten är en tillsvidareanställning... Visa mer
På P4 Väst satsar vi hårt på granskande och fördjupande originaljournalistik, och nyligen vann redaktionen en guldspade genom reportrarna Dino Jasarovic och Frida Grönholm.
Nu lämnar Frida Grönholm oss för ett annat uppdrag inom Sveriges Radio – och därför söker vi en ersättare för henne i vår starka nyhetsgrupp.

Vi söker dig som har erfarenhet av grävande journalistik eller avancerade fördjupningar av samhällsfrågor. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du är placerad på vår huvudredaktion i Uddevalla.

Det fördjupande nyhetsarbetet, grävandet, granskningarna och fördjupningarna är det du mest kommer att jobba med, men du ansvarar förstås också för snabba nyheter. Du jobbar i huvudsak dagtid, men det kan bli aktuellt att jobba helg var fjärde vecka som allmänreporter.

Som reporter är du genuint samhällsintresserad, driven, självgående, har egna idéer och tar stort eget ansvar – men du är också en lagspelare i nyhetsgruppen.

Du arbetsleds av vår nyhetschef och samarbetar nära våra digitala redaktör, programledarna och nyhetspresentatören när det är dags för publicering på alla våra plattformar.

Tilläggas kan att vi också sedan i höstas har ett samarbete med de andra lokala kanalerna i Västsverige för att hitta nya vägar och nya konstellationer för att utveckla grävande och fördjupande journalistik.

Bakgrund och kvalifikationer

• Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav
• Erfarenhet av grävande journalistik eller avancerade fördjupningar meriterande
• Breda samhällskunskaper meriterande
• Digital kompetens är meriterande
• Radioerfarenhet är meriterande
• Erfarenhet av lokal journalistik är meriterande
• Körkort är ett krav

Vad erbjuder vi?

Vi gör fri och oberoende journalistik och anpassar oss inte till utomstående krafter. Vi har en stor publik och arbetet ger utrymme för kreativitet och erbjuder många spännande möten. Vi måste vara strategiska, innovativa och framåtriktade. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Uddevalla.

Ansökan

Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Dock vill vi ha din ansökan senast den 23 maj.

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef, [email protected], 0522 - 67 00 11 eller Ingela Hydén, nyhetschef, ingelahydé[email protected] 0522 - 67 00 20
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR-partner, [email protected], 031 - 83 75 01
Fackliga frågor besvaras av: SJF Skoob Salihi, [email protected], 0522 – 67 00 68 samt för Unionen Karin Blomqvist, [email protected], 0522 – 67 00 09. SACO nås via [email protected]

Varmt välkommen med ansökan! Visa mindre

Eltels nästa planeringskoordinator, är det du?

Ansök    Mar 1    TOPTEMP AB    Produktionskoordinator
Är du en planerare ut i fingerspetsarna, bra på att se helheten och har stor datakompetens? Då skall du läsa vidare här! Som planeringskoordinator hos Eltel har du en mycket viktig roll för att projektet skall flyta på. Dina främsta ansvarsområden kommer att bestå utav planering av produktionen för alla goa elmätartekniker ute i fält. Vilket bland annat inkluderar att se till att rätt arbetshandlingar finns till hands, sätta och följa tidsplaner, säkerstäl... Visa mer
Är du en planerare ut i fingerspetsarna, bra på att se helheten och har stor datakompetens? Då skall du läsa vidare här!
Som planeringskoordinator hos Eltel har du en mycket viktig roll för att projektet skall flyta på. Dina främsta ansvarsområden kommer att bestå utav planering av produktionen för alla goa elmätartekniker ute i fält. Vilket bland annat inkluderar att se till att rätt arbetshandlingar finns till hands, sätta och följa tidsplaner, säkerställa att resurser fördelas på ett bra sätt och se möjligheter i effektivisering av arbetet för teknikerna.
Din roll här är alltså avgörande för att projektet skall flyta på så smidigt som möjligt, både långsiktigt men också i den dagliga driften. Därför är det viktigt att du som person är analytisk, initiativtagande och att du vill vara den så kallade spindeln i nätet!
Krav:
Väldigt god datorvana med stort fokus på Microsoft Excel – Då analysering av data från Eltels beställare är en stor del av arbetsdagen.
Obehindrad svenska och engelska i tal o skrift – Som planerare har du många kontaktytor både internt och externt.
B-körkort – Förekommer en del resor och platsbesökI rollen som planeringskoordinator erbjuds du här arbetstid måndag-fredag med möjlighet att delvis jobba hemifrån. Introduktion och utbildning i arbetet samt möjlighet att få vara med och påverka. Direktrekrytering till Eltel med uppstart enligt överenskommelse.


Ansök nu via länken på sidan eller skicka ditt CV till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kommunarkivarie

Ansök    Apr 13    Uddevalla kommun    Arkivarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om jobbet
Kommunledningskontoret i Uddevalla söker en kollega till vår kommunarkivarie.

Vi samverkar med Lilla Edets kommun och du kommer även arbeta på del av tjänsten som kommunarkivarie åt Lilla Edet. Vår nya medarbetare kommer delta på resan mot en heldigital ärendehantering och bidra till att uppfylla vårt viktiga uppdrag att tillgodose medborgarnas behov av att kunna ta del av handlingar både idag och i framtiden. Uddevalla kommun är ansluten till e-arkiv och Lilla Edets kommun är på väg att införa e-arkiv!

Arbetsuppgifter
- Delta i utvecklingen kring nya arbetssätt utifrån pågående digitalisering och informationshantering.
- Ge internt stöd och ge råd samt utbilda verksamheter i arkiv- och dokumenthanteringsfrågor.
- Tillsammans med kommunernas verksamheter se till att hålla dokument- och informationshanteringsplaner uppdaterade.
- Ordna, förteckna och tillhandahålla arkivhandlingar från kommunarkivet.
- Utföra tillsyn.

Vem söker vi?
Vi söker dig som  

- är utvecklingsorienterad arkivarie med goda IT-kunskaper,
- är strukturerad,
- tycker om att informera och utbilda,
- har god samarbetsförmåga men även kan jobba självständigt.

Kvalifikationer
Du ska ha

- relevant akademisk utbildning inom arkiv- och informationsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig,
- mycket goda kunskaper i svenska.

Erfarenhet av några års arbete som arkivarie är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad och en godkänd säkerhetsprövning är en förutsättning för anställning.

 

Villkor
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kökssäljare till Electrolux Home i Uddevalla

Skapa en fantastisk upplevelse för varje kund. Electrolux Home, Electrolux franchisekedja, är specialister på allt som hör köket till, och som Kökssäljare hjälper du våra kunder med såväl planering och skissande till montering och besiktning. Du och dina kollegor tar hand om kunden hela vägen och ser till att de får sitt drömkök. Du kommer även att följa upp leveranserna, skapa offerter och genomföra hembesök hos kund för att leverera bästa möjliga service... Visa mer
Skapa en fantastisk upplevelse för varje kund.
Electrolux Home, Electrolux franchisekedja, är specialister på allt som hör köket till, och som Kökssäljare hjälper du våra kunder med såväl planering och skissande till montering och besiktning. Du och dina kollegor tar hand om kunden hela vägen och ser till att de får sitt drömkök.
Du kommer även att följa upp leveranserna, skapa offerter och genomföra hembesök hos kund för att leverera bästa möjliga service samt agera kontaktperson genom hela processen. Du arbetar självständigt samt ansvarar för både kundens upplevelse och att driva affären framåt.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som kökssäljare till Electrolux Home ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från konsumentförsäljning eller service. Du har en förståelse för affären och betydelsen av detaljer och en grundlig behovsanalys. Du talar och skriver svenska och har goda kunskaper i engelska samt har B-körkort. Det är högt meriterande om du har yrkeserfarenhet som kökssäljare.

Som person är du driven, nyfiken och vill ge varje kund samma exceptionella service. Du är prestigelös och noggrann samt trivs i en roll med högt tempo. Vidare ser du vikten i att finnas med hos kunden från inledande samtal till slutförande av affär för att inge ett förtroende hos kunden. I denna rekrytering lägg stor vikt vid din personlighet.

Vad erbjuder vi?
Du får möjlighet att bli en del av en växande butikskedja med hög ambition och en idé om att alltid ge våra kunder mer än de förväntar sig. Vi erbjuder heltidsanställning med goda villkor med möjlighet till provision. Du kan läsa mer om Electrolux Home på https://www.electroluxhome.se Visa mindre

Nu söker vi fler fotografer i Uddevalla till vår Fotografkår!

Ansök    Jan 19    Exakta Photo AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Ordning och reda är viktigt, bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt CV med några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

P4 Väst söker sommarvikarier som gillar hög nyhetspuls

Ansök    Jan 12    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
Vill du tillbringa en sommar på Västkusten och dessutom ha det riktigt roligt och stimulerande på jobbet? Då är P4 Väst, med huvudredaktion i Uddevalla, valet för dig. Inför sommaren söker vi vikarier som nyhetsreporter, livereporter, digital redaktör och programledare. Du gillar högt tempo, att vara först med nyheterna och spännande möten. Som person är du idérik, stresstålig och samhällsintresserad. P4 Väst är en kanal som ökat lyssnande både linjärt ... Visa mer
Vill du tillbringa en sommar på Västkusten och dessutom ha det riktigt roligt och stimulerande på jobbet? Då är P4 Väst, med huvudredaktion i Uddevalla, valet för dig. Inför sommaren söker vi vikarier som nyhetsreporter, livereporter, digital redaktör och programledare.

Du gillar högt tempo, att vara först med nyheterna och spännande möten. Som person är du idérik, stresstålig och samhällsintresserad.

P4 Väst är en kanal som ökat lyssnande både linjärt och digitalt det senaste året.

Vi sänder nästan allt direkt och vi bevakar 14 kommuner i de nordvästra delarna av Västra Götaland. Våra tre största kommuner är Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg.

Om du jobbar hos oss får du rikliga möjligheter till ljudligt berättande, både i den linjära radion och i våra digitala publiceringar.

Våra krav:
Journalistisk utbildning eller motsvarande
Körkort

Sedan får du gärna ha erfarenhet av radio och nyhetsarbete.

Tjänsterna är semestervikariat eller programanställningar och sträcker sig i varierande längd mellan 1 juni och 31 augusti.

Vi vill gärna ha din ansökan innan 12 februari. Men sök redan nu då vi arbetar med löpande intervjuer.

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef, [email protected] 0522 67 00 11
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR-partner, [email protected], 0708 99 97 50
Facklig kontakt, SJF: Frida Grönholm, [email protected] 0522 67 00 32, Skoob Salihi, [email protected] 0522 67 00 68
För övriga fackförbund hänvisar vi till respektive klubbs kontor på Sveriges Radio i Stockholm, tel 08 – 784 00 00 Visa mindre

Kreativ bostadsfotograf Uddevalla

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf - Uddevalla


Diakrit söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på Diakrit behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)


- Vidvinkelzoomobjektiv


- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)


- Stabilt stativ


- Extern vridbar blixt


- Körkort och tillgång till bil

- F-skatt

Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Diakrit:

Diakrit har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som Diakrit utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Lagerhaus söker Visual Merchandiser till våra butik på Torp Köpcentrum i Ud

Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring. Vi vill att du brinner för våra produkter och vår uppgift att erbjuda glädje i vardagen. Som visual merchandiser är du en del av säljteamet och befinner dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt huvudansvar är att til... Visa mer
Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring. Vi vill att du brinner för våra produkter och vår uppgift att erbjuda glädje i vardagen.

Som visual merchandiser är du en del av säljteamet och befinner dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt huvudansvar är att tillsammans med dina kollegor skapa en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du planerar och följer upp kampanjer samt informerar och involverar dina kollegor i processen. Du arbetar målmedvetet med säljstyrningsverktyg och säkrar att butiken alltid är välfylld och föränderlig. Genom din personlighet och professionalism i kundmötet skapar du nöjda kunder som återvänder till butiken.

- Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation
- Vi vill att du har erfarenhet av liknande uppdrag inom detaljhandeln
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hålla i projekt samt utbilda andra VMs.
- Vi förväntar oss att du är initiativrik och handlingskraftig
- Vi tror att du har en pedagogisk förmåga och lätt för att bygga relationer.
- Vi hoppas att du är en positiv person med energi, engagemang och glädje.
- Vi vill att du är ansvarstagande och gillar att vara butikschefens högra hand.
- Vi väntar på dig!

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på ca 19h/v med placering i Uddevalla. Fler timmar kan bli aktuellt.
Kvällar och helger förekommer.
Tjänsten startar omgående.
Intervjuer sker löpande.

Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 5 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av ägarkonstellation som består av nuvarande VD Jerker Levin, Göteborgsbaserade investeringsbolaget Goodfellows Ventures samt familjen Yngvesson.

Förutom att erbjuda våra kunder heminredning med wow-faktor, prisvärda produkter och trendiga detaljer ser vi på Lagerhaus det som vår uppgift att skapa mer glädje i vardagen. För att nå hit drivs organisationen av nyfikna, engagerade och glada medarbetare. Vår framgång skapas av att alla jobbar tillsammans!

Join our happy place! Visa mindre

TEATERTEKNIKER MED LJUDKOMPETENS

Ansök    Okt 17    Regionteater Väst AB    Teatertekniker
Som Teatertekniker erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Uddevalla där du är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar för sitt speciella område. I ditt fall kommer du ha ett utökat ansvar för ljudteknik. Vi arbetar gränsöverskridande med föreställningsteknik och tillverkn... Visa mer
Som Teatertekniker erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Uddevalla där du är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar för sitt speciella område. I ditt fall kommer du ha ett utökat ansvar för ljudteknik. Vi arbetar gränsöverskridande med föreställningsteknik och tillverkning samt kör föreställningar på turné?. Du kommer både jobba som en del i det tekniska teamet på turné och under föreställning men även på teatern med att underhålla befintlig teknik. Du rapporterar till chefen för tekniska avdelningen. Arbetet är schemalagt i huvudsak under dagtid månd-fredag, men kvälls samt helgarbete förekommer. Arbetet innebär att du periodvis ligger ute på turné med hotellövernattningar och resor. En normal produktion hos oss består av förinspelad musik och ljudeffekter och ev. ett mindre antal mikrofoner för tal, sång eller instrument. Uppspelning sker oftast via Q-Lab tillsammans med ljus och video.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teaterteknik i alla dess former men kanske brinner lite extra för just ljudteknik. Du behöver vara prestigelös och trivas med arbetsuppgifter som spänner från att bygga dekor på turné till att stödja det kreativa teamet med din kunskap inom ljud. B-körkort är ett krav och C-körkort meriterande. Våra föreställningar körs huvudsakligen via Q-Lab varför goda kunskaper kring det är ett krav. Du har en teknisk utbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som passar rollen. Du kommer ingå i ett litet team av kollegor som bitvis jobbar nära varandra under turné, därför tror vi att du är social och har ett öppet sinne för människors olikheter. Du kommer i din yrkesroll behöva vara en förebild för de barn och unga som till största del är vår publik och möta dem på ett naturligt och avslappnat sätt.
Tjänsten är ett vikariat till och med den 30 november 2023. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.
Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Copy of Kreativ bostadsfotograf Uddevalla

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf - Uddevalla


Diakrit söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på Diakrit behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Diakrit:

Diakrit har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som Diakrit utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Projektledare i #vägraskuld

Studieförbundet Vuxenskolans Regionförbund i Västra Götaland söker Projektledare i #vägraskuld #vägraskuld är ett treårigt arvsfondsprojekt som ägs av Studieförbundet Vuxenskolan med målet att förändra förutsättningarna för unga anhöriga. Tillsammans med tio kommuner inom Västra Götalandsregionen skapar vi en metod som ska ge dessa ungdomar verktyg att ge deras egna berättelser den plats de förtjänar. Så många som 50% av alla skolungdomar beräknas idag... Visa mer
Studieförbundet Vuxenskolans Regionförbund i Västra Götaland söker

Projektledare i #vägraskuld

#vägraskuld är ett treårigt arvsfondsprojekt som ägs av Studieförbundet Vuxenskolan med målet att förändra förutsättningarna för unga anhöriga. Tillsammans med tio kommuner inom Västra Götalandsregionen skapar vi en metod som ska ge dessa ungdomar verktyg att ge deras egna berättelser den plats de förtjänar.
Så många som 50% av alla skolungdomar beräknas idag vara anhöriga på ett eller annat sätt och forskningen visar tydligt vad detta får för konsekvenser för såväl den enskilda individen som för samhället i stort. Detta vill och ska #vägraskuld ändra på.
Projektet utgår från en musikteaterföreställning som gestaltar hur det kan vara att växa upp med ett syskon som har en psykisk sjukdom. I anslutning till föreställningen kommer ungdomarna under skoltid att delta i workshops.
Projektet syftar också till att skapa förutsättningar för att ge unga tillgång till det lagstadgade anhörigstöd som varje kommun enligt lag ska erbjuda men som idag får lov att tolkas fritt och då oftast enbart vänder sig till anhöriga över 18 år.


Projektet drivs i samarbete med Anhörigas riksförbund.
Läs gärna mer om projektet på www.vägraskuld.se

Vi söker dig som är en självgående idéspruta med förmåga att tänka utanför boxen, som vill arbeta som projektledare för #vägraskuld. Ett meningsfullt arbete som bidrar till hållbar samhällsutveckling!
Rollen som projektledare innehåller bland annat:
- Leda arbetet framåt i förhållande till projektets tids- och aktivitetsplan.
- Nära samverkan och dialog med nätverk, referensgrupp, Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsutvecklare och övriga projektmedarbetare i #vägraskuld. Planera, genomföra och följa upp aktiviteter och processer i projektet.
- Planera och producera offentliga föreställning med tillhörande panelsamtal, föreläsningar, utbildningar etc.
- Kommunikation i projektet t ex sociala medier, vlogg, nyhetsbrev, hemsida. Viss enklare grafisk formgivning kan komma att förekomma, exempelvis affischer
- Opinionsbildande arbete t ex med influencers, politiker samt insändare och debattartiklar mm.
Som projektledare får du stor frihet i hur du väljer att planera, strukturera och prioritera ditt dagliga arbete. Med det följer också förväntningar och ansvar i att följa SVs värdegrund och riktlinjer för etik och kvalitet.
Meriterande:
- om du har erfarenhet av projektledning, kommunikation och opinionsbildande arbete
- har kunskap om folkbildningens metoder och struktur.
- Kunskaper i Mac (Keynote, IMovie) eller motsvarande program för PC är meriterande
Kvalifikationer för rollen:
-Relevant eftergymnasial utbildning.
-Erfarenhet av att leda projekt och utvecklingsprocesser, t ex kulturproducent.
-Mycket god förmåga att skapa och behålla tillitsfulla relationer
-Mycket god digital kompetens. Verktyg och erfarenhet att kommunicera på ett sätt som engagerar och motiverar
-Körkort

Tjänsten är ett vikariat på 100% t o m 231231, pga föräldraledighet. Tillträde från augusti 2022. Målstyrd arbetstid, vilket innebär att kvälls- och helgarbete kan förekomma. Resor över hela regionen kan förekomma, körkort. Placeringsort Göteborg eller Skövde.
Välkommen med din ansökan! Den ska innehålla CV samt ett personligt brev om vad just du kan bidra med i rollen som projektledare i #vägraskuld.


Skickas till: [email protected].
Sista ansökningsdag 10 juni. Urval och första omgång intervjuer planeras digitalt/fysiskt till 14 och 16 juni.


För ytterligare information kontakta:
Regionchef Maria Valeberg, 0522-653331, [email protected]
Projektledare Lina Persson, 0522-635503 [email protected]
Kontaktperson för Unionen, Inger Olsson. 0522-653333, [email protected]

Om oss:

Studieförbundet Vuxenskolans Regionförbund i Västra Götaland (SV VG) samordnar och genomför utbildning och föreningsutveckling för cirkelledare i fem SV-avdelningar, och för funktionärer i grund- medlems- och samverkande organisationer, GOMOSO på region- och distriktsnivå. SV VG driver också två större projekt med finansiering från Arvsfonden: #vägraskuld och KiX Senior. Visa mindre

Kreativ bostadsfotograf Uddevalla

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf - Uddevalla


Diakrit söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på Diakrit behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Diakrit:

Diakrit har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som Diakrit utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Väg-, gata- och markprojektör

Ansök    Jun 6    AFRY AB    Industridesigner
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Inom vår region har vi kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uddevalla, Växjö & Karlskrona och ser behov av att öka vår kompentens efter att ... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Inom vår region har vi kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uddevalla, Växjö & Karlskrona och ser behov av att öka vår kompentens efter att ha fått in ett flertal intressanta uppdrag.
Jobbeskrivning
Var med i en spännande uppstart av nya region Sydväst inom Samhällsbyggnad, där vi ökar vår kompetens och möjlighet till en varierande och utvecklande miljö!
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
På affärsområde Samhällsbyggnad i Sverige är vi 1 400 medarbetare som levererar morgondagens infrastrukturlösningar åt våra kunder.
Sektionen Väg & Mark arbetar med allt från utredningar, detaljprojektering, BIM- och modellsamordning till uppdragsledning och markförhandling. Arbetet omfattar såväl tidiga skeden som upprättande av förfrågningsunderlag, bygghandlingar och i viss mån även uppföljning under byggfas.
Vi söker dig som är en erfaren väg-, gata- och markprojektör
Kravspecifikation
Vi söker dig som är en erfaren väg-, gata- och markprojektör.
Vi tror att du har högskole- eller YH-utbildning med inriktning mot väg och vatten eller anläggning samt minst 5 års erfarenhet av projektering. Kunskaper inom dagvattenhantering är mycket meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga och sociala egenskaper.
Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande, noggrann och effektiv. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna.
Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart är du en lagspelare som drivs av att ständigt utvecklas och problemlösning är för dig en naturlig utmaning.
Ytterligare information
Hos oss på AFRY kommer du få tillgång till närmare 17 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter varje person.
Vi vet också att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför är vi måna om en god arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en fungerande helhet. För alla våra medarbetare erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med både framåtanda och trygghet.
Sista ansökningsdag är den 30 juni, men vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.
Kontaktuppgifter för frågor
Magnus Dahlén, Section Manager Göteborg
010-505 06 24
[email protected]
Annika Nordstedt, Section Manager Malmö
010-505 61 66
[email protected]
Jan-Erik Jansson, Section Manager Uddevalla
010-505 44 38
[email protected]


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Uddevalla Gymnasiebibliotek söker gymnasiebibliotekarie

Ansök    Apr 22    Uddevalla kommun    Skolbibliotekarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för elevernas utveckling och lärande genom bokprat, undervisning och
informationssökning.

Vi önskar fortsätta utveckla biblioteket och samarbetet med lärarna. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en bibliotekarie och två biblioteksassistenter.

Uddevalla Gymnasieskola består av två stora och välbesökta bibliotek. Vi har ett gott samarbete med varandra i vardagen. Dina ansvarsområden kommer att bli:
• Främja elevers utveckling och lärande genom att framhålla bibliotekets roll i det pedagogiska arbetet genom exempelvis gymnasiearbetet, mindre skrivuppgifter samt läsning av skönlitteratur.
• Bedriva undervisning i informationssökning, källkritik och referenshantering. Det är
viktigt att ha intresse för och låta sig vägledas av omvärldsbevakning inom skola, styrdokument,
pedagogik och olika ämnen som är viktiga för elevernas utbildning.
• Samarbeta med lärare, rektorer och specialpedagoger om bibliotekets pedagogiska
roll.
• Systemansvar kan förekomma i vårt bibliotekssystem Book-IT.

Kvalifikationer
Vi söker dig med examen i Biblioteks- och informationsvetenskap som har god pedagogisk kompetens. Vi önskar att du har god samarbetsförmåga, att du är kreativ, produktiv och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmåga att se helhet såväl som detalj. Du ska ha god förmåga att tala och uttrycka dig i skrift, både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har undervisat i informationssökning, källkritik och referenshantering samt har erfarenhet av katalogisering och har goda digitala kunskaper. Du kommer att arbeta i Microsoft Office 365 och Google-Suite miljö. Vi kommunicerar med eleverna via V-klass och har tillgång till flera digitala tjänster som är åtkomliga för eleverna genom V-klass.Övrigt
Tjänsten är ett vikariat och omfattar heltid, utan personalansvar. Perioden kan komma att förlängas. 

Intervjuer sker löpande. Välkommen att söka till oss!

 

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Museiintendent Bohusläns Försvarsmuseum

Vi söker en militärhistoriskt intresserad Museiintendent till Bohusläns Försvarsmuseum för anställning på 50% Bohusläns Försvarsmuseum ligger vackert vid regementsparken på I17 området i Uddevalla kommun. Stiftelsen Bohusläns Försvarsmuseum tillkom med anledning av nedläggning av Bohusläns regemente. Stiftelsens ändamål är att på ett kulturhistoriskt betryggande sätt - i samråd med Bohusläns museum och Statens försvarshistoriska museer (SFHM) – vårda och f... Visa mer
Vi söker en militärhistoriskt intresserad Museiintendent till Bohusläns Försvarsmuseum för anställning på 50%
Bohusläns Försvarsmuseum ligger vackert vid regementsparken på I17 området i Uddevalla kommun.
Stiftelsen Bohusläns Försvarsmuseum tillkom med anledning av nedläggning av Bohusläns regemente.
Stiftelsens ändamål är att på ett kulturhistoriskt betryggande sätt - i samråd med Bohusläns museum och Statens försvarshistoriska museer (SFHM) – vårda och för framtiden bevara de traditionsbärande och de historiska värdefulla föremål som knutits till I 17. Bland dessa är regementets museum och Bohusläns regementes officersklubb samlingar. Stiftelsen skall vidare skapa förutsättningar för en redovisning utvisande landskapets försvarshistoria.
Museet har öppet främst under sommaren, skollov – övrig tid efter överenskommelse.
ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med styrelsen för Stiftelsen Bohusläns Försvarsmuseum kommer du driva, levandegöra och tillgängliggöra museet och området för våra besökare. Målet är att skapa en informerande, utbildande och innehållsrik upplevelse för våra besökare.
Arbetsuppgifterna som museiintendent kommer bland annat bestå av: Arbetsleda helg och säsongsanställda ungdomar på museet och i parken. Arbetsleda entreprenörer vid renovering och underhållsarbete. Ta emot och hantera bokningar för museet och parken. Leda projekt på uppdrag av styrelsen på museet. Kontakta sponsorer och arbeta för att fylla park och museet med olika aktiviteter. Enklare administration och försäljning. Planera, avropa guider, och vid behov utföra visningar och aktiviteter för skolgrupper, bokade grupper och allmänna museibesökare i alla åldrar. Arbeta med att skapa verksamhet riktad till barn och unga på helger och lov.
KVALIFIKATIONER
Du innehar minst gymnasieutbildning. Du är militärhistoriskt intresserad. Det är meriterande om du har en militär utbildning samt om du har erfarenhet och kunskap om Frivilliga försvarsorganisationer. Du klarar av att arbeta självständigt och har erfarenhet av arbetsledning. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Som person ska du vara kreativ, ha mycket god social kompetens, trivas med att tala inför större grupper och god känsla för service. På grund av arbetets karaktär där samarbete och professionellt förhållningssätt är grunden, fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag från belastningsregistret.
Övriga upplysningar om tjänsten lämnas av styrelseordförande.
Övrigt
En del av arbetet kan genomföras på distans efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd över helåret. Visa mindre

Uddevalla Gymnasiebibliotek söker gymnasiebibliotekarie

Ansök    Mar 10    Uddevalla kommun    Skolbibliotekarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för elevernas utveckling och lärande genom bokprat, undervisning och informationssökning.

Vi önskar fortsätta utveckla biblioteket och samarbetet med lärarna. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en bibliotekarie och två biblioteksassistenter. Uddevalla Gymnasieskola består av två stora och välbesökta bibliotek. Vi har ett gott samarbete med varandra i vardagen.  Dina ansvarsområden kommer att bli:

- Främja elevers utveckling och lärande genom att framhålla bibliotekets roll i det pedagogiska arbetet genom exempelvis gymnasiearbetet, mindre skrivuppgifter samt läsning av skönlitteratur.
- Bibliotekarien bedriver undervisning i informationssökning, källkritik och referenshantering. Det är viktigt att ha intresse för och låta sig vägledas av omvärldsbevakning inom skola, styrdokument, pedagogik och olika ämnen som är viktiga för elevernas utbildning.
- Bibliotekarien samarbetar med lärare, rektorer och specialpedagoger om bibliotekets pedagogiska roll.
- Systemansvar kan förekomma i vårt bibliotekssystem Book-IT.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med examen i Biblioteks- och informationsvetenskap som har god pedagogisk kompetens. Vi önskar att du har god samarbetsförmåga, att du är kreativ, produktiv och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmåga att se helhet såväl som detalj. Det är en fördel om du har god förmåga att tala och uttrycka dig i skrift, både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har undervisat i informationssökning, källkritik och referenshantering samt har erfarenhet av katalogisering och har goda digitala kunskaper. Du kommer att arbeta i Microsoft Office 365 och Google-Suite miljö. Vi kommunicerar med eleverna via V-klass och har tillgång till flera digitala tjänster som är åtkomliga för eleverna genom V-klass.

Välkommen att söka till oss!

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat och omfattar heltid, utan personalansvar.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker vi fler fotografer i Uddevalla till vår Fotografkår!

Ansök    Feb 7    Exakta Photo AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Ordning och reda är viktigt, bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt CV med några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Dec 22    Uddevalla kommun    Bibliotekarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Biblioteksverksamheten i Uddevalla består av Stadsbiblioteket, Dalabergs, Ljungskile och Rampens bibliotek.

Biblioteket är en inbjudande mötesplats, öppen för alla invånare att ta del av och forma. Biblioteket ska främja, stimulera och inspirera till läsning och främja fri åsiktsbildning genom att vara en arena för samtal och kulturella möten. 

Dalabergs bibliotek har en mångspråkig profil. Här finns böcker och tidskrifter på cirka 30 olika språk. Bibliotekets programverksamhet ger möjligheter till kulturupplevelser av olika slag för både barn och vuxna.

Arbetsuppgifter 

Du har ansvar för mångspråk och tillsammans med övrig personal ska du planera och sköta biblioteksverksamheten med fokus på detta, främst för vuxna.
Du ska tänka nytt, genomföra aktiviteter för och tillsammans med barn och vuxna, testa lämpliga arbetsmetoder för att nå nya användare och göra dem delaktiga i verksamheten.
Du kommer att samarbeta med övrig personal på biblioteken, externa organisationer, föreningar, förskolor och andra förvaltningar i kommunen.
I tjänsten ingår bl.a. informationstjänstgöring och mediahantering. I samarbete med övrig personal kommer du att hålla i program och visningar. God kännedom om och vana av digitala verktyg. Du deltar aktivt i pågående utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har minst kandidatexamen i bibliotek- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Erfarenhet av att ha arbetat som bibliotekarie.
Mycket god kännedom om litteratur och författarskap.

Genom att se möjligheter, vara flexibel och självgående skapar du en mångsidig verksamhet av hög kvalitet i nära samarbete med kollegor och invånare. I arbetet med programverksamheten krävs att du har lätt för att tala inför grupp och med media. 

Du har ett strukturerat arbetssätt.

All verksamhet på biblioteket förutsätter ett serviceperspektiv och ett gott bemötande samt ett pedagogiskt förhållningssätt.

Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

P4 Väst söker granskande/ fördjupande reporter

Ansök    Dec 20    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
På P4 Väst satsar vi hårt på granskande och fördjupande originaljournalistik. Nu lämnar vår reporter Ola Sandstig oss för ett annat uppdrag inom Sveriges Radio – och därför söker vi en ersättare för honom i vår fem personer starka nyhetsgrupp. Vi söker dig som har erfarenhet av avancerad granskande journalistik och/ eller avancerade fördjupningar av samhällsfrågor. Det fördjupande nyhetsarbetet, grävandet, granskningarna och fördjupningarna är det du me... Visa mer
På P4 Väst satsar vi hårt på granskande och fördjupande originaljournalistik. Nu lämnar vår reporter Ola Sandstig oss för ett annat uppdrag inom Sveriges Radio – och därför söker vi en ersättare för honom i vår fem personer starka nyhetsgrupp.

Vi söker dig som har erfarenhet av avancerad granskande journalistik och/ eller avancerade fördjupningar av samhällsfrågor.

Det fördjupande nyhetsarbetet, grävandet, granskningarna och fördjupningarna är det du mest kommer att jobba med, men du ansvarar förstås också för snabba uppföljningar av frågor som du följt, eller avslöjanden du gjort. Du jobbar i huvudsak dagtid, men det kan bli aktuellt att jobba helg var fjärde vecka som allmänreporter.

Nyhetsgruppens mål på P4 Väst är att publicera en riktigt bra originalnyhet varje morgon – en nyhet som vi sedan följer upp, utvecklar och fördjupar under dagen och där du som reporter också sätter in den i ett sammanhang.

Som reporter är du genuint samhällsintresserad, driven, självgående, har egna idéer och tar stort eget ansvar – men du är också en lagspelare i nyhetsgruppen. Du arbetsleds av vår nyhetschef och samarbetar nära våra digitala redaktör, programledarna och nyhetspresentatören när det är dags för publicering på alla våra plattformar.

Vår strävan är att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken – detta gör att arbetsplatsen är dynamisk och har många perspektiv i fokus.

Vi söker dig som har:

• Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav
• Erfarenhet av avancerad granskande journalistik eller avancerade fördjupningar är meriterande
• Digital kompetens är meriterande
• Radioerfarenhet är meriterande
• Erfarenhet av lokal journalistik är meriterande
• Körkort är ett krav

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du är placerad på vår huvudredaktion i Uddevalla. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 10 januari 2022. Vi gör intervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan omgående.

För frågor kring tjänsten kontakta:
Peter Sundblad, kanalchef, [email protected], 0522 – 67 00 11
Ingela Hydén, nyhetschef, ingela.hydé[email protected], 0522 – 67 00 20
För frågor om rekryteringen kontakta:
Ann Andersson, HR-partner, [email protected], 031-837501
För fackliga frågor kontakta:
Skoob Salihi, SJF, [email protected], 0522 – 67 00 68
Karin Blomqvist, Unionen, [email protected], 0522 – 67 00 09
SACO nås via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad bostadsfotograf i Lysekil/Uddevalla

Ansök    Aug 17    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 som fotar årligen över 33 000 bostäder är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lysekil/Uddevalla. Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid. Bostadsfo... Visa mer
SE360 som fotar årligen över 33 000 bostäder är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lysekil/Uddevalla.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.- Dina kollegor kommer vara SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort eller tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad. Visa mindre

Production Trainee

NLG has an aggressive expansion plan and we need to competence equip the organization for the end of the business plan 2025/26. This position should be seen as a trainee role for future roles within NLG or outside if the person is growing faster than the position. About us We are situated in Uddevalla on the Swedish west-coast where we have cultivated a long tradition of developing and producing high quality leather belts and leather accessories. This is d... Visa mer
NLG has an aggressive expansion plan and we need to competence equip the organization for the end of the business plan 2025/26. This position should be seen as a trainee role for future roles within NLG or outside if the person is growing faster than the position.
About us
We are situated in Uddevalla on the Swedish west-coast where we have cultivated a long tradition of developing and producing high quality leather belts and leather accessories. This is done by combining a large-scale production capacity with a small-scale handcraft production capability and maintain a constant focus on developing new products.
Our vision is to change the market for leather accessories and provide the global market with attractive leather products, produced in Sweden and with care for man and nature.
Our customers today can be found on a wide scale in both size and business segment such as HM, Varner, Fjällräven & Eduards accessories
Our company culture promotes an open environment by all of us being transparent, respectful, honest and trusting.
The Ideal Candidate
We always look for those who will best fit into our company culture and who shares our core values
Respect
Care
Gratitude
to people, the environment and the business
If we have the same values is below what we are looking for:
Characteristics:
• have an ability to lead and follow your tasks through completion
• have excellent people skills
• have a pro-active approach
• communicative
• are a positive person
Responsibilities
• Manage the day to day business as a production supervisor at NLG
• Personnel management in production/logistics
• Manage NLG:s logistics flow (inbound, outbound, storage, pick & pack)
• Setting up machines for new operations
• Machine maintenance
Experience and Qualifications
• Proven experience around machines
• Some experience in leading people

The location of the position is in Uddevalla
The position reports into the Production Manager Visa mindre

Kommunantikvarie

Ansök    Nov 18    Uddevalla kommun    Antikvarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Vilka är dina arbetsuppgifter som kommunantikvarie?
- Du är en viktig part i kommunens arbete med kulturdriven samhällsutveckling
- Du är med och främjar ett levande kulturarv, och kulturmiljö, som bevaras, används, utvecklas och är en naturlig del i samhällsplaneringen
- Du ansvarar för kommunens konst och arbetar med konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet tillsammans med samarbetspartners intern och externt
- Du arbetar självständigt med dina uppdrag och projekt, men delat även i gemensamma projekt och aktiviteter tillsammans med kollegorna på enheten

I arbetet ingår också att skriva fram, och föredra, ärenden för kultur och fritidsnämnden.

Vi söker dig som
- Är kunnig i gällande lagstiftning och dess tillämpning.
- Är intresserad, engagerad och tar initiativ i frågor som rör samhällsutveckling, arkitektur, konst och kulturmiljö.
- Kan arbeta på en strategisk nivå samt är målinriktad och pedagogisk.
- Har lätt att skapa förtroende internt och externt.
- Har god förmåga att strukturera ditt arbete, är prestigelös och kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
- Är trygg i dig själv och skapar bra relationer med dina kolleger och externa parter.

Du arbetar självständigt, med dina uppdrag och projekt, men deltar även i gemensamma projekt och aktiviteter tillsammans med kollegorna på enheten.

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning inom kulturmiljö, bebyggelseantikvarie,  arkitektur, konst, samhällsplanering eller det som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
- B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenheter av att arbeta med offentlig konst i offentlig organisation. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kulturmiljöfrågor samt har stor kunskap om stadsbyggnadsprocessen.

Om enheten Offentlig kultur
Vi är sex medarbetare med specialistfunktioner inom barn-, ungdom- och vuxenkultur, konst, kulturarv och kulturmiljö. Vi bidrar till samhällsplaneringen genom att skapa och främja ett levande kulturliv i Uddevalla. Som möjliggör för alla invånare och besökare att utöva, möta och uppleva en mångfald av kulturuttryck samt att bli utmanade av konst och kultur.

Verksamheten syftar också till att värna och utveckla den kulturella och konstnärliga gestaltningen i kommunen samt att främja ett levande kulturarv som bevaras, används och utvecklas så att dåtida, samtida och framtida kulturuttryck får ta plats i det offentliga rummet. Vi utvecklar Uddevalla kommun genom att verka för ett levande kulturarv som bevaras, används och är en naturlig del av samhällsplaneringen.

Vi söker nu en kommunantikvarie som vill medverka till en kulturdriven samhällsutveckling!

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Bibliotekarie till Uddevalla Gymnasieskola

Ansök    Maj 10    Uddevalla kommun    Bibliotekarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Vilka är verksamhetens mål?

Främja elevers utveckling och lärande genom att framhålla bibliotekets roll i det pedagogiska arbetet.

Vilka mål arbetar befattningsinnehavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

Som bibliotekarie inom Uddevalla Gymnasieskola kommer du att ha följande ansvarsområden för gymnasiebiblioteken inom Agneberg och Östrabo:

• Främja elevers utveckling och lärande genom att framhålla bibliotekets roll i det pedagogiska arbetet.

• Bibliotekarien bedriver omvärldsbevakning för att biblioteket ska fungera ändamålsenligt.

• Bibliotekarien samarbetar med skolledningen om bibliotekets pedagogiska roll.

• Systemansvar kan förekomma för gällande bibliotekssystem

Vilka arbetsuppgifter ingår för att uppfylla de mål befattningsinnehavaren har?

Du kommer att vara ett stöd för skolans pedagogiska personal och arbetslag. Bibliotekarien ansvarar för fortbildning av elever/personal i bibliotekskunskap och informationskompetens och källkritik. Tillsammans med ytterligare en bibliotekarie samt biblioteksassistenter ansvarar du för biblioteksverksamheten inom Uddevalla Gymnasieskolas två biblioteksenheter.

Kravspecifikation

Bibliotekarieutbildning och pedagogisk kompetens och erfarenhet och god samarbetsförmåga.

 

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Nyhetspresentatör och deskreporter till P4 Väst

Ansök    Jun 11    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
På P4 Väst har vi en nära relation till våra lyssnare och prioriterar journalistik i dialog med publiken och har ljudet i fokus. Du kommer till en arbetsplats mitt i ett intensivt utvecklingsarbete och där ambitionen är hög. Målet är givet: att vara nyhetsledande och angelägna på alla våra plattformar. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. Nu söker vi dig s... Visa mer
På P4 Väst har vi en nära relation till våra lyssnare och prioriterar journalistik i dialog med publiken och har ljudet i fokus. Du kommer till en arbetsplats mitt i ett intensivt utvecklingsarbete och där ambitionen är hög. Målet är givet: att vara nyhetsledande och angelägna på alla våra plattformar.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Nu söker vi dig som brinner för den snabba nyhetsjournalistiken – och för publicering på alla våra plattformar.
Tjänsten är ett vikariat från 1 september till 28 mars 2022, placeringsort Uddevalla.

Du kommer att jobba främst som nyhetspresentatör/ nyhetssidekick och reporter vid vår nyhetsdesk.. Sedan en tid tillbaka har vi en sidekick under alla våra program som ger lyssnarna senaste nytt i stunden, från vårt område, från Sverige och från världen. Utöver att hela tiden ligga ”on line” ansvarar du för uppdateringarna på halvslagen. När du inte står i studion och levererar snabba nyheter är du reporter vid vår nyhetsdesk och gör snabba kollar. Du kommer också att ha vissa pass som livereporter ute på fältet, det innebär att du levererar material under hela dagen, och du jobbar live i stort sett hela tiden. Det kan handla om nästan vad som helst; akuta nyhetshändelser, presskonferenser och att möta allt från politiker, kultur- eller sportprofiler till helt vanliga människor som har något spännande att berätta.

Du jobbar i huvudsak dagtid, men tidiga morgonpass förekommer och du ingår också i vårt gäng som jobbar kväll var fjärde vecka.

P4 Väst finns i nya, fräscha lokaler i centrala Uddevalla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som nyhetspresentatör och sidekick i studion har du hela tiden blicken på nyhetsläget, och presenterar nyheterna ledigt och snärtigt.
Som deskreporter jagar du de snabba nyheterna, gör kollar, ringer polis och tingsrätter
Som livereporter ligger du ute på fältet och rapporterar live från allt från politiska presskonferenser till studentfirande

Önskvärda kvalifikationer:
Erfarenhet av redaktionellt arbete i högt tempo
Journalistutbildning eller likvärdig kompetens
Erfarenhet av radio är önskvärt
Att du har B-körkort är ett krav

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är ett vikariat på heltid, från 1 september till 28 mars 2022. Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast 25 juli.

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef P4 Väst, [email protected], 0522 - 67 00 11
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR-partner, [email protected] , 031 – 837501
Fackliga kontakter: Skoob Salihi, SJF, [email protected], 0522 – 67 00 00, Karin Blomqvist, Unionen, [email protected], 0522 – 67 00 00, Saco nås via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

[Ingress]

Sammanfatta rollen i de första meningarna på ett kort och säljande sätt. Inkludera titeln för hög sökbarhet. Ingressen avslutas alltid med Sveriges Radios uppdrag (*denna mening avslutas detta stycke alltid med)

*Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

[Rollspecifik rubrik]

Rubrik som beskriver det som är unikt med rollen och som syftar till att målgruppen vill läsa mer.

[Områdesspecifik text]

Områdesspecifik text som beskriver det som är unikt med avdelningen/området. (Densamma för alla annonser för området - Ledare.)

[Beskrivning av rollen och arbetsuppgifterna]
Beskriv hur det är att jobba i den aktuella rollen. Hur ser uppdraget ut idag och hur kommer det se ut imorgon? Vilka arbetsuppgifter och ansvarsområden är de viktigaste? Skapa en känsla för hur det är att jobba här.

[Mellanrubrik]

Rubrik kopplad till rollen som väcker frågan – Är det här jag?

[Beskrivning av personen vi söker/kravprofil]
Beskriv vilka personliga egenskaper samt vilken erfarenhet, utbildning och vilka kunskaper som behövs för att lyckas och trivas i arbetet. Avsluta med meriterande kunskaper och erfarenheter. Punktlistor gör texten lättare att läsa.

Ansökan och kontaktuppgifter
Korta uppgifter om anställningsform och geografisk placering, sista ansökningsdag och annan relevant information om rekryteringsprocessen. Lägg gärna till en inspirerande mening som lockar kandidaten att söka direkt.

Frågor om tjänsten:
Frågor om rekryteringen:
Facklig kontakt: Visa mindre

Nu söker vi fler fotografer i Uddevalla till vår Fotografkår!

Ansök    Maj 17    EMOR AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Sinne för ordning och reda är viktigt, en bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Reporter till SVT Nyheter Väst – med placering i Uddevalla

Att vara reporter på vår redaktion är ett av dom roligaste jobben man kan tänka sig! Snart ska en av våra reportrar, som jobbar i Uddevalla, vara föräldraledig. Så nu söker vi hennes ersättare. Arbetsuppgifter På SVT Nyheter Väst vill vi göra skillnad. Vi gör det genom att både göra egen agendasättande journalistik och rapportera om händelser som sker i bevakningsområdet. Från redaktionen i Uddevalla bevakar man de största kommunerna i närområdet Uddevall... Visa mer
Att vara reporter på vår redaktion är ett av dom roligaste jobben man kan tänka sig! Snart ska en av våra reportrar, som jobbar i Uddevalla, vara föräldraledig. Så nu söker vi hennes ersättare.

Arbetsuppgifter
På SVT Nyheter Väst vill vi göra skillnad. Vi gör det genom att både göra egen agendasättande journalistik och rapportera om händelser som sker i bevakningsområdet. Från redaktionen i Uddevalla bevakar man de största kommunerna i närområdet Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg samt Dalsland och Bohuslän. 
Som reporter hos oss producerar du egna nyheter från idé till publicering. Vi har ett tydligt digitalt fokus mot berättande i rörlig bild. 
I jobbet ingår att filma, redigera och publicera online och i våra TV-sändningar. Jobbet är i huvudsak dagtid, men övriga tider kan förekomma. 

Vem är du?
Du är självgående och har ett stort eget driv och förmåga att starta, planera, genomföra och paketera egna nyheter med flera vinklar. Du växlar gärna mellan att jobba med planerad journalistik och snabba nyhetshändelser. Du håller en hög kvalitet på dina jobb och är noggrann. Och du är inte rädd för att tänka nytt.  

För anställningen krävs:? 
- Journalistutbildning från högskola eller motsvarande.
- Några års erfarenhet av arbete som nyhetsreporter med vana att fatta egna?publicistiska beslut.?
- Körkort.
Erfarenhet av rörligt bildberättande online är meriterande

Vårt uppdrag
SVT:s uppdrag är att spegla hela samhället och därför söker vi medarbetare med olika bakgrund som kan tillföra nya perspektiv. Vi värdesätter kompetens hos dig som sökande som går utanför det vi redan har på redaktionen. Det är viktigt att du delar public service värdegrund om det demokratiska samhället och allas lika värde.

Om anställningen
Vi erbjuder ett föräldravikariat från 23 augusti 2021 t.o.m. 1 juni 2022.
Placeringen är på redaktionen i Uddevalla, där ni sitter två reportrar som samarbetar tätt. Arbetsledningen sker på distans från Göteborg.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta redaktionschef Anton Svendsen via mejl [email protected]
Fackliga frågor besvaras av Sofia Netskar (SJF), som nås på telefon 08-784 00 00 (vxl).
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 18 april. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Maj 4    Uddevalla kommun    Bibliotekarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om jobbet

Biblioteksverksamheten i Uddevalla består av Stadsbiblioteket, Dalabergs, Ljungskile och Rampens bibliotek.

Biblioteket är en inbjudande mötesplats, öppen för alla invånare att ta del av och forma. Biblioteket ska främja, stimulera och inspirera till läsning och främja fri åsiktsbildning genom att vara en arena för samtal och kulturella möten. 

Stadsbiblioteket utgör ett nav för biblioteken genom att särskilt ansvara för att erbjuda ett brett och aktuellt utbud av litteratur och information samt hjälpa användare med informationssökning av mer komplex karaktär.

Arbetsuppgifter 

Du kommer att arbeta med litteratur och information för vuxna på stadsbiblioteket, bland annat med låntagarvägledning, litteraturförmedling, mediaurval och fjärrlån. Du kommer att ingå i en programgrupp med ansvar för författarbesök, föreläsningar och annan programverksamhet. Tjänstgöring i informationsdisk såväl dagtid som kväll och lördag.     

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har minst kandidatexamen inom bibliotek- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig och erfarenhet av arbete som bibliotekarie. Du har ett levande intresse för litteratur och god litteraturkännedom samt erfarenhet av mediaurval.

Du ser möjligheter och tar initiativ för att skapa en mångsidig verksamhet av hög kvalitet i samarbete med kollegor och invånare. I arbetet med programverksamheten krävs att du är kreativ och har lätt för att tala inför grupp och med media, är självgående och stabil. Du kommer att ingå i olika arbetsgrupper vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga. Du behöver vara strukturerad t ex i arbetet med mediaurval och fjärrlån.

All verksamhet på biblioteket förutsätter ett serviceperspektiv och ett gott bemötande samt ett pedagogiskt förhållningssätt.

Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Meriterande är om du talar och skriver finska.

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Teatertekniker med tillverkningskompetens rekvisita

Ansök    Apr 1    Regionteater Väst AB    Teatertekniker
Som Teatertekniker med tillverkningskompetens rekvisita erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Uddevalla där tjänsten är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik, men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar inom olika områden. I ditt fall kommer du ha ett utökat ansvar för att stötta teaterns rekvisitaavdelning med ... Visa mer
Som Teatertekniker med tillverkningskompetens rekvisita erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Uddevalla där tjänsten är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik, men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar inom olika områden. I ditt fall kommer du ha ett utökat ansvar för att stötta teaterns rekvisitaavdelning med tillverkning och efterbehandling av dekor och attribut. Vi arbetar gränsöverskridande mellan föreställningsteknik och tillverkning samt kör föreställningar och repeterar. Du kommer både jobba som en del i det tekniska teamet på turné, repetitioner och föreställningar men även vara en tillverkande resurs i våra verkstäder. Du rapporterar till chefen för tekniska avdelningen. Arbetet är schemalagt i huvudsak under dagtid Månd-fredag, men kvälls samt helgarbete förekommer. Arbetet innebär att du periodvis ligger ute på turné med hotellövernattningar och resor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teaterteknik i alla dess former och som både behärskar programmering i Q-lab men även har ett brett hantverkskunnande och intresse för kreativa lösningar i olika material. Du behöver vara prestigelös och trivas med att vara en del av en teknisk avdelning där alla jobbar gemensamt och stöttar varandra efter behov. B-körkort är ett krav och C-körkort meriterande. Saknar du kunskaper om Q-lab kan det vägas upp av en brinnande lust att få lära sig det. Du har en teknisk utbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som passar rollen. Du kommer ingå i ett litet team av kollegor som bitvis jobbar nära varandra under turné, därför tror vi att du är social och har ett öppet sinne för människors olikheter. Du kommer i din yrkesroll behöva vara en förebild för de barn och unga som till största del är vår publik och möta dem på ett naturligt och avslappnat sätt.
Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).
Anställningsform: Heltid, varierad arbetstid. Arbete kan förekomma på kvällar/helger. Visa mindre

Skådespelare till Regionteater Väst

Ansök    Mar 11    Regionteater Väst AB    Skådespelare
Som skådespelare på Regionteater Väst tillhör du den konstnärliga avdelningen. Du repeterar och turnerar scenkonstföreställningar för barn och unga. Du är delaktig i det konstnärliga utvecklingsarbetet på teatern, bidrar i föreställningsarbete och kommer med egna initiativ i konstnärliga processer. Du har nära kontakt med den unga publiken i repetitionsarbetet, under turné och i samtal efter föreställning. Arbetet är schemalagt i huvudsak under dagtid månd... Visa mer
Som skådespelare på Regionteater Väst tillhör du den konstnärliga avdelningen. Du repeterar och turnerar scenkonstföreställningar för barn och unga. Du är delaktig i det konstnärliga utvecklingsarbetet på teatern, bidrar i föreställningsarbete och kommer med egna initiativ i konstnärliga processer. Du har nära kontakt med den unga publiken i repetitionsarbetet, under turné och i samtal efter föreställning. Arbetet är schemalagt i huvudsak under dagtid måndag - fredag, men kvälls samt helgarbete kan förekomma. Turnéer är vanligt med övernattning på annan ort.


KVALIFIKATIONER
Vi söker scenkonstnärer med bredd som vill arbeta med scenkonst för barn och unga. Du är intresserad av samspelet mellan konst och samhälle, är självständig, reflekterande och van att arbeta i grupp. Du ska ha erfarenhet av att stå på scen som skådespelare/dansare/mimare och/eller ha relevant utbildning för tjänsten. Vi söker scenkonstnärer med brett sceniskt uttryck. Kompetens och/eller erfarenhet inom inkluderingsfrågor, antirasism och normkritik är meriterande.


Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).
Anställningsform: Deltid, varierad arbetstid. Arbete kan förekomma på kvällar/helger. Visa mindre

Nu söker vi fler fotografer i Uddevalla till Sveriges Gladaste Fotografkår!

Ansök    Mar 1    EMOR AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Sinne för ordning och reda är viktigt, en bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dramaturg till Regionteater Väst

Ansök    Mar 10    Regionteater Väst AB    Dramaturg
Som dramaturg på Regionteater Väst är du delaktig i många delar av det konstnärliga arbetet. Du jobbar med produktion från idé till premiär, arbetar nära dramatiker, regissörer och skådespelare, driver egna projekt och processleder. Tillsammans med konstnärlig chef Nadja Hjorton och teaterns ensemble jobbar du med repertoarplanering och är aktiv i det konstnärliga utvecklingsarbetet på teatern. Du har nära kontakt med den unga publiken och arbetar med lära... Visa mer
Som dramaturg på Regionteater Väst är du delaktig i många delar av det konstnärliga arbetet. Du jobbar med produktion från idé till premiär, arbetar nära dramatiker, regissörer och skådespelare, driver egna projekt och processleder. Tillsammans med konstnärlig chef Nadja Hjorton och teaterns ensemble jobbar du med repertoarplanering och är aktiv i det konstnärliga utvecklingsarbetet på teatern. Du har nära kontakt med den unga publiken och arbetar med lärarmaterial och annan kringverksamhet för produktioner på turné. Arbetet är schemalagt i huvudsak under dagtid måndag - fredag, men kvälls samt helgarbete kan förekomma.


KVALIFIKATIONER
Du vill utveckla scenkonst för barn och unga. Du är intresserad av samspelet mellan konst och samhälle, är självständig, reflekterande och van att arbeta i grupp. Du har tidigare erfarenhet av konstnärligt arbete som dramaturg och/eller relevant utbildning eller bakgrund. Du har erfarenhet av processarbete och kan teoretiskt och praktiskt orientera dig i konstnärliga frågor samt kritisk analysera text utifrån olika perspektiv. Kompetens och/eller erfarenhet inom inkluderingsfrågor, antirasism och normkritik är meriterande.


Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852). Visa mindre

P4 Väst söker Livereporter, programanstälning

Ansök    Jan 12    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
På P4 Väst har vi en nära relation till våra lyssnare och prioriterar journalistik i dialog med publiken och har ljudet i fokus. Du kommer till en arbetsplats mitt i ett intensivt utvecklingsarbete och där ambitionen är hög. Målet är givet: att vara nyhetsledande och angelägna på alla våra plattformar. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. Nu söker vi dig s... Visa mer
På P4 Väst har vi en nära relation till våra lyssnare och prioriterar journalistik i dialog med publiken och har ljudet i fokus. Du kommer till en arbetsplats mitt i ett intensivt utvecklingsarbete och där ambitionen är hög. Målet är givet: att vara nyhetsledande och angelägna på alla våra plattformar.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Nu söker vi dig som brinner för både den snabba nyhetsjournalistiken och för att träffa och möta människor i deras egen vardag.

Du kommer att jobba som livereporter ute på fältet, det innebär att du levererar material under hela dagen, och du jobbar live i stort sett hela tiden. Det kan handla om nästan vad som helst; akuta nyhetshändelser, presskonferenser och att möta allt från politiker, kultur- eller sportprofiler till helt vanliga människor som har något spännande att berätta. Du jobbar i huvudsak dagtid, men tidiga morgonpass som reporter förekommer också. Du publicerar dig självklart på alla våra plattformar: fm, sajt/app och sociala medier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Komma snabbt iväg på akuta nyhetshändelser
Komma snabbt ut på fältet och möta människor i deras egen miljö och intervjua dem live
Hitta vardagens berättelser och hitta tilltalet för både fm och de digitala plattformarna.

Önskvärda kvalifikationer:
Erfarenhet av redaktionellt arbete i högt tempo
Journalistutbildning eller likvärdig kompetens
Erfarenhet av radio är önskvärt
Att du har B-körkort är ett krav

Anställning
Tjänsten är en programanställning på heltid som sträcker sig över sommaren till 31 augusti med chans till förlängning.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast 1 februari.

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef P4 Väst, [email protected], 0522 - 67 00 11
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR-partner, [email protected] , 031 – 837501
Fackliga kontakter: Peter Olsson, SJF, [email protected], 0522 – 67 00 00, Karin Blomqvist, Unionen, [email protected], 0522 – 67 00 00, Saco nås via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier till P4 Väst

Ansök    Jan 21    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
P4 Väst med huvudredaktion i Uddevalla är en lokal kanal som jobbar hårt för att vara både nyhetsledande och superaktuell och inte minst underhållande. Det är vi som är först på plats när det händer och vi sänder nästan allt live – med en bredd i både rösterna och perspektiven. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. Ta chansen att jobba hos oss – och vi kan ... Visa mer
P4 Väst med huvudredaktion i Uddevalla är en lokal kanal som jobbar hårt för att vara både nyhetsledande och superaktuell och inte minst underhållande. Det är vi som är först på plats när det händer och vi sänder nästan allt live – med en bredd i både rösterna och perspektiven.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Ta chansen att jobba hos oss – och vi kan garantera att du hamnar i händelsernas centrum på alla våra plattformar fm, sajt/ app och våra sociala medier.

Vi söker både reportrar, nyhetspresentatörer, programledare och digitala redaktörer.

Till samtliga tjänster krävs det att du är idérik, noggrann och tar egna initiativ. Du har publikens perspektiv i fokus och gilla att arbeta utanför redaktionen. Du är snabb och noggrann och kan prioritera i det dagliga arbetet. Du är idérik och ser ett ämnes potential både i fm och på de digitala plattformarna.

Som medarbetare på P4 Väst kan du schemaläggas både tidiga morgnar, sena kvällar och på helger och helgdagar

Bakgrund och kvalifikationer
• Dokumenterad radioerfarenhet och kunskaper i Sveriges Radios olika arbetsredskap är meriterande
• Körkort är ett krav
• Kunskap om P4 Västs sändningsområde är meriterande
• Journalistik utbildning, påbörjad eller slutförd, eller motsvarande erfarenhet är ett krav

P4 Väst är en av landets 26 lokala kanaler. Vårt bevakningsområde består av 14 kommuner i Bohuslän, Dalsland och delar av gamla Västergötland.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat av varierande längd och även programanställning kan förekomma under sommaren 2021. Placeringsort är Uddevalla.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar vill vi ha senast den 15 februari.

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta kanalchef Peter Sundblad, 0522 – 67 00 11.
För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Ann Andersson, tel 031-837501.
Fackliga frågor besvaras Peter Olsson, SJF, och Karin Blomqvist, Unionen, som båda nås på 0522 – 67 00 00, samt Saco som nås via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad bostadsfotograf i Uddevalla och Vänersborgs regionen

Ansök    Feb 12    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Uddevalla och Vänersborgs regionen. Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vik... Visa mer
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Uddevalla och Vänersborgs regionen.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam.
Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete.
Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område.
Du bestämmer själv dina arbetstider.


UTRUSTNINGSKRAV

Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
Stativ
Kunskaper i bildredigering
Körkort och tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad. Visa mindre

Producent till Regionteater Väst

Vi erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med produktionerna i Uddevalla. Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna, i samarbete med konstnärlig chef, teknisk samordnare och chefen för tekniska avdelningen. Producenten har budget- och resultatansvar och ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga teaterproduktioner, samt administ... Visa mer
Vi erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med produktionerna i Uddevalla. Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna, i samarbete med konstnärlig chef, teknisk samordnare och chefen för tekniska avdelningen. Producenten har budget- och resultatansvar och ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga teaterproduktioner, samt administrativt arbete inom ramen för funktionen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat några år med produktion av scenkonst eller liknande arbete. Meriterande är om du har kunskaper om avtal och erfarenhet av teaterproduktion. Du har goda administrativa kunskaper, är ordningsam och strukturerad. Du har hög samarbetsförmåga samt lätt för att formulera dig i tal och skrift. Arbetets karaktär ställer höga krav på kreativitet, lyhördhet samt ett prestigelöst förhållningssätt. Detta tycker vi präglar arbetsklimatet på Regionteater Väst, där vi hoppas att du ska trivas och utvecklas med oss.
Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852). Visa mindre

P4 Väst söker livereporter med sportinriktning för tillsvidareanställning,

Ansök    Dec 11    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
På P4 Väst har vi en nära relation till våra lyssnare och prioriterar journalistik i dialog med publiken och har ljudet i fokus. Du kommer till en arbetsplats mitt i ett intensivt utvecklingsarbete och där ambitionen är hög. Målet är givet: att vara nyhetsledande och angelägna på alla våra plattformar. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. Nu söker vi dig s... Visa mer
På P4 Väst har vi en nära relation till våra lyssnare och prioriterar journalistik i dialog med publiken och har ljudet i fokus. Du kommer till en arbetsplats mitt i ett intensivt utvecklingsarbete och där ambitionen är hög. Målet är givet: att vara nyhetsledande och angelägna på alla våra plattformar.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Nu söker vi dig som brinner för både den snabba nyhetsjournalistiken och för att träffa och möta människor i deras egen vardag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60 procent.

Du kommer mest att jobba som livereporter ute på fältet, men tjänsten är också inriktad på sport. I tjänsten ingår sedvanlig sportbevakning i form av matcher och tävlingar men också att bredda vår sportbevakning till fler idrotter och också att porträttera sportens stjärnor, personligheter och eldsjälar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Komma snabbt iväg på akuta nyhetshändelser
Komma snabbt ut på fältet och möta människor i deras egen miljö och intervjua dem live
Hitta vardagens berättelser och hitta tilltalet för både fm och de digitala plattformarna.
Hålla nyhetskoll på sporten i vid bemärkelse i vårt område, och fånga dess personligheter och referera direktsänd sport

Önskvärda kvalifikationer:
Erfarenhet av redaktionellt arbete i högt tempo
Journalistutbildning eller likvärdig kompetens
Erfarenhet av radio är ett krav
Erfarenhet av och kunskap om det lokala idrottslivet är meriterande
Ha B-körkort

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60 procent. Placeringsort Uddevalla. Tillträde efter överenskommelse. Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 20 december.

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef P4 Väst, [email protected], 0522 - 67 00 11
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR-partner, [email protected] , 031 – 837501
Fackliga kontakter: Peter Olsson, SJF, [email protected], 0522 – 67 00 00, Karin Blomqvist, Unionen, [email protected], 0522 – 67 00 00, Saco nås via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teatertekniker för turné till Regionteater Väst

Ansök    Dec 4    Regionteater Väst AB    Teatertekniker
Som Teatertekniker erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Uddevalla där du är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik. Vi arbetar gränsöverskridande med föreställningsteknik och tillverkning samt kör föreställningar på turné?. Du kommer både jobba som en del i det tekniska teamet på turné och under föreställning men även på teate... Visa mer
Som Teatertekniker erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Uddevalla där du är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik. Vi arbetar gränsöverskridande med föreställningsteknik och tillverkning samt kör föreställningar på turné?. Du kommer både jobba som en del i det tekniska teamet på turné och under föreställning men även på teatern med att underhålla befintlig teknik. Du rapporterar till chefen för tekniska avdelningen. Arbetet är schemalagt i huvudsak under dagtid måndag till fredag, men kvälls samt helgarbete förekommer. Arbetet innebär att du periodvis ligger ute på turné med hotellövernattningar och resor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teaterteknik i alla dess former. Du behöver vara prestigelös och trivas med arbetsuppgifter som spänner från att bygga dekor på turné till att stödja det kreativa teamet med din kunskap. B-körkort är ett krav och C-körkort meriterande. Våra föreställningar körs huvudsakligen via Q-Lab varför goda kunskaper kring det är ett krav. Du har en teknisk utbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som passar rollen. Du kommer ingå i ett litet team av kollegor som bitvis jobbar nära varandra under turné, därför tror vi att du är social och har ett öppet sinne för människors olikheter. Du kommer i din yrkesroll behöva vara en förebild för de barn och unga som till största del är vår publik och möta dem på ett naturligt och avslappnat sätt.


Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852). Visa mindre

Projektledare bibliotek

Ansök    Sep 18    Uddevalla kommun    Bibliotekarie
Biblioteken i Fyrstad Biblioteken i Fyrstad avser Lysekil,Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg Vänersborg, som är regionhuvudstad i Västra Götaland, är belägen vid Vänerns sydspets och kommunen har cirka 39 000 invånare. Uddevalla kommun ”Hjärtat i Bohuslän” har 57 mils kust och cirka 56 000 invånare. Trollhättan ”en stolt och innovativ stad med plats för framtiden” har 59 000 invånare. Lysekils kommun är en av Bohusläns kustkommuner och har ca 14 600 in... Visa mer
Biblioteken i Fyrstad
Biblioteken i Fyrstad avser Lysekil,Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg

Vänersborg, som är regionhuvudstad i Västra Götaland, är belägen vid Vänerns sydspets och kommunen har cirka 39 000 invånare.

Uddevalla kommun ”Hjärtat i Bohuslän” har 57 mils kust och cirka 56 000 invånare. Trollhättan ”en stolt och innovativ stad med plats för framtiden” har 59 000 invånare. Lysekils kommun är en av Bohusläns kustkommuner och har ca 14 600 invånare. Antal bibliotek i Fyrstad är sammanlagt 14 st: Trollhättan 3 st, Uddevalla 4 st, Vänersborg 4 st, Lysekil 3 st.

Beskrivning
Kommunerna i Fyrstad utreder möjligheterna för mer samverkan och ett gemensamt biblioteksdatasystem, webb och mediebestånd. En förstudie har genomförts under 2019 som visar att det finns stora fördelar med ökad samverkan och ett gemensamt system. Ambitionen är att de fyra kommunerna nu ska gå vidare i arbetet och ta fram en handlingsplan. Handlingsplanen ska fungera som ett underlag för politiken att ta beslut om kommunerna ska satsa på gemensamt system.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att ta fram en handlingsplan samt ansvar att föra arbetsprocessen framåt, genom processledning av utsedda arbetsgrupper, rapportering till ansvariga chefer samt kontinuerlig dokumentation och presentation av slutprodukten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och/eller ansvar för processledning av något slag. Du behöver vara självgående, kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du har högskoleexamen inom relevant område samt körkort. God svenska i tal och skrift krävs samt språklig analytisk förmåga.

Erfarenhet av biblioteksarbete är meriterande.

Villkor
Tjänsten kan placeras i någon av kommunerna utifrån var du bor men innebär resor mellan de olika kommunerna vid behov. Arbetet sker på dagtid, vardagar, med flexibel arbetstid och du anställs av Uddevalla kommun.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Tatuerare sökes

Ansök    Sep 29    Tattoo Studio 73 AB    Tatuerare
Vi letar efter en heltids tatuerare till våran studio i Uddevalla city. Söker en black and grey och färg tatuerare Minst 5års erfarenhet av tatuerings branschen. Vi vill att du ska ha • En solid portfölj •En egen kundkrets • Erfarenhet av att arbeta i en tatueringsstudio • En positiv attityd och kärlek till konsten att tatuera Visa mer
Vi letar efter en heltids tatuerare till våran studio i Uddevalla city.
Söker en black and grey och färg tatuerare Minst 5års erfarenhet av tatuerings branschen.


Vi vill att du ska ha
• En solid portfölj
•En egen kundkrets
• Erfarenhet av att arbeta i en tatueringsstudio
• En positiv attityd och kärlek till konsten att tatuera Visa mindre

Bibliotekarie med inriktning barn och unga

Ansök    Okt 27    Uddevalla kommun    Bibliotekarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
I Uddevalla ligger stadsbiblioteket mitt i centrum på Södergatan.

Det finns tre närbibliotek, i Dalabergs centrum, Ljungskile och ett nyinvigt bibliotek, Rampen, i Källdal. Totalt är vi 28 medarbetare.

Biblioteken har en omfattande verksamhet för barn och unga och samarbetar med många aktörer, bland annat BVC, förskola och skola för att stimulera och inspirera till läsning.


Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsplats är på barn och ungdomsavdelning på Stadsbiblioteket men vid behov kan du också tjänstgöra på våra övriga biblioteksenheter. I tjänsten ingår att arbeta utåtriktat med läsfrämjande och att bygga nätverk. Du kommer att arbeta med information och låntagarvägledning och det är viktigt att du är serviceinriktad och sätter användaren i fokus. Andra arbetsuppgifter är klassbesök, visningar, bokprat, medieinköp mm. Du kommer att samarbeta med övrig personal på biblioteken men även med andra enheter inom kommunen. Arbete på kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har minst kandidatexamen i bibliotek- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Det är meriterande om du har erfarenhet av läsfrämjande arbete och god kännedom om främst barn- och ungdomslitteratur. Meriterande är även erfarenhet från biblioteksarbete.

Vi utgår från att du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Du ska också ha god digital kompetens. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Kan du flera språk ser vi det som en styrka.

Kompetenser

Du är

- påhittig och kreativ och ser möjligheter som leder till positiva resultat för verksamheten.

- trygg och stabil, arbetar strukturerat och kan fokuserar på rätt saker.

- självgående och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du har

- förmåga att skapa kontakter och underhålla relationer.

- ett pedagogiskt och kommunikativt arbetssätt och tycker om att prata inför grupp.

- har ett serviceperspektiv i allt du gör och är lugn och uppmärksam i ditt bemötande.

- förmåga att ta ansvar för och driva aktiviteter inom bibliotekets verksamhetsområden.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Bibliotekarie till Uddevalla Gymnasieskola

Ansök    Aug 3    Uddevalla kommun    Bibliotekarie
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Som bibliotekarie inom Uddevalla Gymnasieskola kommer du att ha följande ansvarsområden för gymnasiebiblioteken inom Agneberg och Östrabo:

- Främja elevers utveckling och lärande genom att framhålla bibliotekets roll i det pedagogiska arbetet.

- Bibliotekarien bedriver omvärldsbevakning för att biblioteket ska fungera ändamålsenligt.
- Bibliotekarien samarbetar med skolledningen om bibliotekets pedagogiska roll.
- Systemansvar för gällande bibliotekssystem

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara ett stöd för skolans pedagogiska personal och arbetslag. Bibliotekarien ansvarar för fortbildning av elever/personal i bibliotekskunskap och informationskompetens och källkritik. Tillsammans med ytterligare en bibliotekarie samt biblioteksassistenter ansvarar du för biblioteksverksamheten inom Uddevalla Gymnasieskolas två biblioteksenheter.

Kvalifikationer
Vi vill att du är utbildad bibliotekarie. Erfarenheter från arbete inom skolan är meriterande.

Information om Uddevalla och gymnasieskolan finns på vår hemsida: http://www.gymnasiet.uddevalla.seFör tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Livereporter till P4 Väst

Ansök    Sep 1    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
På P4 Väst har vi en nära relation till våra lyssnare och prioriterar journalistik i dialog med publiken och har ljudet i fokus. Du kommer till en arbetsplats mitt i ett intensivt utvecklingsarbete och där ambitionen är hög. Målet är givet: att vara nyhetsledande och angelägna på alla våra plattformar. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. Nu söker vi dig s... Visa mer
På P4 Väst har vi en nära relation till våra lyssnare och prioriterar journalistik i dialog med publiken och har ljudet i fokus. Du kommer till en arbetsplats mitt i ett intensivt utvecklingsarbete och där ambitionen är hög. Målet är givet: att vara nyhetsledande och angelägna på alla våra plattformar.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Nu söker vi dig som brinner för både den snabba nyhetsjournalistiken och för att träffa och möta människor i deras egen vardag.

Du kommer allra mest att jobba som livereporter ute på fältet, men också hoppa in vid desken när vi får luckor där.

I rollen som livereporter längtar du ut för att möta människor i deras egen miljö; det kan vara en anställd på en industri, en kultur- eller idrottspersonlighet eller ett kommunalråd. Det kan förstås också handla om en akut nyhetshändelse.

Som livereporter gör du allt som oftast intervjuerna live i fm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som livereporter:
Komma snabbt iväg på akuta nyhetshändelser
Komma snabbt ut på fältet och möta människor i deras egen miljö och intervjua dem live
Hitta vardagens berättelser och hitta tilltalet för både fm och de digitala plattformarna

Önskvärda kvalifikationer:
Erfarenhet av redaktionellt arbete i högt tempo
Journalistutbildning eller likvärdig kompetens
Erfarenhet av radio är önskvärt värt men inget krav
Ha B-körkort

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start så snart som möjligt och avslutas sista december 2020. Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 10 september

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef P4 Väst, [email protected], 0522 - 67 00 11
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR-partner, [email protected] , 031 – 837501
Fackliga kontakter: Peter Olsson, SJF, [email protected], 0522 – 67 00 00, Karin Blomqvist, Unionen, [email protected], 0522 – 67 00 00, Saco nås via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionstekniker till P4 Väst

Ansök    Sep 16    Sveriges Radio AB    Ljuddatatekniker
Som produktionstekniker blir du en nyckelperson på redaktionen när det gäller ljudteknik och ljudkvalitet. I tätt samarbete med våra reportrar, programledare och producenter jobbar du med inspelningar och direktsändningar i både studiomiljö och på fältet. Radiohuset i Uddevalla är helt digitaliserat med en sändningsteknik som tagits fram i ett unikt utvecklingsprojekt för radioproduktion. Som produktionstekniker på kanalen har du därmed ett särskilt viktig... Visa mer
Som produktionstekniker blir du en nyckelperson på redaktionen när det gäller ljudteknik och ljudkvalitet. I tätt samarbete med våra reportrar, programledare och producenter jobbar du med inspelningar och direktsändningar i både studiomiljö och på fältet. Radiohuset i Uddevalla är helt digitaliserat med en sändningsteknik som tagits fram i ett unikt utvecklingsprojekt för radioproduktion. Som produktionstekniker på kanalen har du därmed ett särskilt viktigt uppdrag att förvalta och fortsätta driva utvecklingen framåt. Du blir också en del av support- och internutbildningen för den tekniska utrustningen. Du är en den naturliga ingångspunkten för stationens frågor om ljud, ljudteknik, it samt även fastighets- och fordonsfrågor.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Om P4 Väst
På P4 Väst blir du en viktig del av Sveriges Radio lokala uppdrag och bevakning. Verksamheten kretsar kring våra lyssnare som står i centrum och som vi vill vara nära. På Sveriges Radio har vi ljudet i fokus och berättar både snabbt och ingående om det viktigaste som händer, det roligaste, och det du inte visste att du behövde veta. Vår redaktions arbete publiceras på en mängd olika plattformar; FM, poddar. webb, app och sociala medier.

Ljudet i fokus
Inom produktionstekniken i område väst (där även Sveriges Radio i Göteborg, Skövde och Borås ingår) är vi totalt tolv produktionstekniker. Det som förenar oss är att vi alla brinner för tekniken som möjliggör att vi kan sända radio varsomhelst och närsomhelst. Vi behöver dig som vill vara med och bidra till nytänkande och kreativa lösningar tillsammans med oss och redaktionerna.

I produktion är du en del av redaktionen med fokus riktat mot ljudkvalitet och tekniken. Du kommer att driva utveckling av formspråk samt handleda och utbilda i Sveriges Radios produktionsverktyg och produktionsmetoder. Du kommer att återkoppla redaktionen i ljudkvalitet, ljudupplevelse och hörbarhet.

Du är pedagogisk och strukturerad och kan på ett enkelt och begripligt sätt beskriva komplicerade tekniska system. Du är duktig på att planera och sortera mellan vad som måste göras idag och vad du kan arbeta med över längre sikt. Du behöver ha förmågan att fånga upp ett brett spektrum av olika tekniska frågor som kan dyka upp på en redaktion.

För att kunna bidra i rollen som produktionstekniker på P4 Väst behöver du ha:
• Ljudteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
• Grundläggande IT-kunskaper
• B-körkort, C-körkort är meriterande.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom media, med foto/video, och/eller inom pedagogisk verksamhet. Har du dessutom bra formkänsla och kan sätta ihop en spännande och intressant podd är det ett extra plus i kanten. Uppdrag och samarbete med närliggande kanaler kan förekomma.

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start den 1 november 2020, eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta på vaktlista vilket kan innebära tjänstgöring tidiga morgnar, kvällar och helger. Placeringsort är Uddevalla.

Är du redo för en ny spännande utmaning så vill vi gärna ha din ansökan senast den 9:e oktober 2020.

Frågor om tjänsten: Stefan Elofsson, produktionschef, tel: 0702 67 51 26 eller [email protected]
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR-partner, tel: 0708 99 97 50 eller [email protected]
Facklig kontakt: Karin Blomqvist, Unionen, tel: 0705 67 00 66 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Photomic/Kungsfoto söker fotograf i UDEVALLA området

Ansök    Jun 2    Viron Group AB    Fotograf
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen h... Visa mer
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen.
Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen.
Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008.
Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar.
Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.
Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.
Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.
Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.
Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.
Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning inför skolstarten i augusti.
Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet. Visa mindre

Konstnärlig chef teater på Regionteater Väst AB

Konstnärlig chef teater på Regionteater Väst AB Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för en ung publik och en av landets största producenter av dans och teater. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6-16 år. Regionteater Väst har två produktionshus, ett i Borås för dans och ett i Uddevalla för teater. Verksamheten omsätter årligen ca 5... Visa mer
Konstnärlig chef teater på Regionteater Väst AB
Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för en ung publik och en av landets största producenter av dans och teater.

Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6-16 år. Regionteater Väst har två produktionshus, ett i Borås för dans och ett i Uddevalla för teater.

Verksamheten omsätter årligen ca 50 mkr och 55 årsarbeten varav ett 40-tal tillsvidareanställda – konstnärer, tekniker och administratörer – alla med fokus på att ge barn och unga en möjlighet att möta en levande scenkonst som placerar deras röster i centrum. Vi spelar ungefär 500 föreställningar under ett år och möter ca 45 000 personer.

Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete med mycket ansvar i en kreativ miljö. Du blir en del av den regionala utvecklingen med fokus på barn och unga. Vi söker dig som vill fördjupa och utveckla arbetet på den konstnärliga avdelningen teater och som också är intresserad av ett nära samarbete med vår andra konstnärliga avdelning, dans.Om arbetet
Som konstnärlig chef teater erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Du leder vårt konstnärliga arbete och dina medarbetare i det dagliga arbetet, du har ett direkt personalansvar för personalen på den konstnärliga avdelningen, 8 skådespelare, 1 dramaturg plus produktionsanställda. Du ansvarar för repertoaren och arbetet med att ta fram, organisera, planera och utveckla den. Som stöd i det arbetet har du genom den konstnärliga avdelningen ett konstnärligt råd som du arbetsleder.

Du projekterar och vidareutvecklar nya former för deltagande, initierar samarbeten med andra institutioner och fria konstellationer såväl lokalt, regionalt som nationellt. Du utvecklar internationella relationer samt företräder och stärker Regionteater Väst i relevanta nätverk. Du medverkar till att skapa samt utveckla ett ökat intresse för scenkonst genom bolagets publikinriktade aktiviteter.

Du ingår i bolagets ledningsgrupp och din chef är VD. Du ansvarar för att tillsammans med övriga i ledningsgruppen planera verksamheten, upprätta och följa upp bolagets budget. Arbetet sker i stor utsträckning i nära samarbete med VD, övriga chefer, producenter och annan personal.

Människors lika värde, formulerat i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna och i Barnkonventionen, är grunden för all verksamhet på Regionteater Väst. Vi arbetar med ett intersektionellt perspektiv.

Detta är en tidsbegränsad anställning då vi tillämpar anställningsform långtidskontrakt/förordnande om 3 år för konstnärlig personal enligt avtal för Svens Scenkonst. Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat med scenkonst och som dessutom har chefserfarenhet eller haft ett större arbetsledaruppdrag. Det är viktigt att du kan arbeta med ett barnperspektiv och har erfarenhet av konst för barn och unga. Du är konstnär, har integritet och vill driva ett konstnärligt visionsarbete. Du behöver kunna formulera dig väl i tal och skrift.

I ditt ledarskap skapar du engagemang, tillit, delaktighet och stärker människors olika kompetenser. Uppgiften kräver att du är kommunikativ, har god pedagogisk förmåga och ett kollektivt processinriktat arbetssätt.

Vi ser gärna att du har gått någon ledarskapsutbildning, har deltagit i ledningsgruppsarbete och har erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor. Erfarenhet av personalansvar är meriterande.

Det är också meriterande med erfarenhet från en politiskt styrd organisation och kunskaper inom avtalsområdet för Svensk Scenkonst.

Arbetets karaktär ställer höga krav på kreativitet, förmåga att bygga relationer, samt ett prestigelöst förhållningssätt. Detta tycker vi präglar arbetsklimatet på Regionteater Väst där vi hoppas att du ska trivas och utvecklas med oss. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.

Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt  Lagen om belastningsregister (2013:852)

I din ansökan vill vi att du motiverar varför du är rätt person för jobbet.

Kontaktpersonerna för tjänsten är åter efter semester den 3:a augusti och kan därefter svara på eventuella frågor.

 

För mer information om Regionteater Väst se regionteatervast.seOm Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Bostadsfotograf Uddevalla

Ansök    Jun 12    Esoft Sverige AB    Fotograf
Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 600 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning. Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kä... Visa mer
Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 600 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning.
Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning.


Du har god social kompetens då arbetet kräver ständig kontakt med såväl mäklare som privatpersoner.


Arbetet har stundvis hög belastning och du bör kunna hantera stress och många bollar i luften väl.


Körkort samt bil är ett absolut krav
Esoft söker fotograf för fotografering av bostäder och lokaler i Uddevalla.


Arbetsuppgifterna består framförallt av fotografering av lägenheter och villor och innebär mycket kundkontakt med såväl privatpersoner som mäklare. Visa mindre

Teatertekniker med ljudkompetens

Ansök    Jan 29    Regionteater Väst AB    Teatertekniker
OM ARBETET  Som Teatertekniker erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Uddevalla där du är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar för sitt speciella område. I ditt fall kommer du ha ett utökat ansvar för ljudteknik. Vi arbetar gränsöverskridande med föreställningsteknik o... Visa mer
OM ARBETET 
Som Teatertekniker erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Uddevalla där du är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar för sitt speciella område. I ditt fall kommer du ha ett utökat ansvar för ljudteknik. Vi arbetar gränsöverskridande med föreställningsteknik och tillverkning samt kör föreställningar på turné?. Du kommer både jobba som en del i det tekniska teamet på turné och under föreställning men även på teatern med att underhålla befintlig teknik. Du rapporterar till chefen för tekniska avdelningen. Arbetet är schemalagt i huvudsak under dagtid måndag-fredag, men kvälls samt helgarbete förekommer. Arbetet innebär att du periodvis ligger ute på turné med hotellövernattningar och resor. En normal produktion hos oss består av förinspelad musik och ljudeffekter och ev. ett mindre antal mikrofoner för tal, sång eller instrument. Uppspelning sker oftast via Q-Lab tillsammans med ljus och video.


KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teaterteknik i alla dess former men kanske brinner lite extra för just ljudteknik. Du behöver vara prestigelös och trivas med arbetsuppgifter som spänner från att bygga dekor på turné till att stödja det kreativa teamet med din kunskap inom ljud. B-körkort är ett krav och C-körkort meriterande. Våra föreställningar körs huvudsakligen via Q-Lab varför goda kunskaper kring det är ett krav. Du har en teknisk utbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som passar rollen. Du kommer ingå i ett litet team av kollegor som bitvis jobbar nära varandra under turné, därför tror vi att du är social och har ett öppet sinne för människors olikheter. Du kommer i din yrkesroll behöva vara en förebild för de barn och unga som till största del är vår publik och möta dem på ett naturligt och avslappnat sätt.


Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. 


ANSÖKAN 
Ditt CV och personliga brev skicka du via mail till: [email protected]
Märk mailet: ”Teatertekniker Uddevalla”. Sista ansökningsdag 23 februari 2020.


Anställningsform: Vikariat uppdelat i två perioder. 18/5 2020–18/6 2020 samt 3/8 2020–24/6 2021
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 18 Maj 2020, provanställning tillämpas.
Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852). Visa mindre

Arkivarie till NU-sjukvården

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Vi är i beho... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vi är i behov av en arkivarie till NU-sjukvårdens centralarkiv.

Är du vår nya medarbetare?


Beskrivning och arbetsuppgifter
Centralarkivet är en del av NU-sjukvårdens ledningskansli. Vårt uppdrag är att ta hand om journal- och dokumenthantering samt arkivering inom NU-sjukvården. Nu söker vi en arkivarie till ett vikariat som fortlöper under sex månader.

I rollen som arkivarie agerar du stöd till NU-sjukvårdens arkivenhet i deras arkiv- och informationshantering. Arbetet innefattar allt ifrån inventering och förteckning av arkiv, till genomförande av gallringsutredningar och leveranser till Regionarkivet. I rollen ingår också att på ett pedagogisk sätt informera och utbilda verksamheten i relevant lagstiftning inom området.


Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning och med minst 40p/60hp i arkivkunskap. Meriterande är ifall du tidigare har arbetat som arkivarie inom offentlig förvaltning. Du har goda kunskaper om relevanta lagstiftning och regelverk, exempelvis arkivlagen och arkivförordningen samt inom offentlighets- och sekretesslagstiftningen. Vi ser även att du som söker har erfarenhet av informationsvärdering och av att ordna och förteckna handlingar.

Vidare är det meriterande ifall du har erfarenhet av processorienterad informationsredovisning, liksom av elektronisk informationshantering och digitalt bevarande. Har du tidigare hållit i utbildningar så är detta också meriterande för tjänsten.

Som person är du ordningsam, strukturerad och handlingskraftig. Du har ett gott omdöme och utför ditt arbete med stor noggrannhet. Du har också en mycket god förmåga att uttrycka dig enkelt och tydligt i såväl tal som skrift. Då tjänsten innebär att du fungerar som ett stöd till verksamheterna i NU-sjukvården, så är det av stor vikt att du kan samarbeta med olika personalkategorier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet.


Övrigt
Tjänsten avser ett vikariat på sex månader med start snarast.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Fritidsledare/Bibliotekarier till Rampen

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Rampen i Uddevalla

Nu startar Kultur och fritid i Uddevalla ny verksamhet! Vill du vara med i teamet som tillsammans med invånarna skapar aktiviteter i helt nya lokaler? 

Mål med verksamheten

På Rampen vill vi skapa ett hjärta för kreativitet, demokrati och möten mellan människor.

Verksamhetens mål är att generera en puls av kultur- och fritidsaktiviteter som möter invånarnas behov och önskemål och bygger på besökarnas eget engagemang. Att ta tillvara de ungas intressen, erfarenheter och kunskaper i en frivillig, öppen och trygg miljö med nära tillgänglighet till där de unga rör sig. Verksamhetens mål är också att främja, stimulera och inspirera barn och unga till läsning. Att öka intresset och lusten för bildning, upplysning, utbildning och forskning.

Rampen är namnet på en nystartad kultur och fritidsverksamhet lokaliserad i samma byggnad som Källdalsskolan som är en nybyggd grundskola. Rampen inrymmer lokaler för fritidsgård, bibliotek, idrottshall, musikrum, danssal, café samt liten scen. Närheten mellan dessa verksamheter grundar för unika möjligheter till utveckling av spännande aktiviteter. Med en arbetsgrupp bestående av fritidsledare, bibliotekarier och eventuellt andra yrkesroller kan olika typer av verksamhetsinnehåll utveckla besökarens upplevelse på sina respektive vis.

Arbetsuppgifter

Du är med och utvecklar en helt ny verksamhet med nytt arbetssätt. Fokus i arbetsuppgifterna ligger i verksamhet för barn och unga där du arbetar mot kultur och fritidsförvaltningens verksamhetsmål. Fritidsledare och Bibliotekarier utgår från sina professioner med sedvanliga arbetsuppgifter men arbetar också som ett team i nära samverkan med Rampens besökare för att pröva, utforska och utveckla verksamheten.

Vi söker 8 hel- och deltidstjänster till arbetslaget som ska bestå av fritidsledare, bibliotekarier och eventuellt andra yrkesroller. Rampen håller öppet för verksamhet på invånarnas fria tid, vilket innebär dag-, kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Krav och kompetenser

Du har relevant biblioteksutbildning och/eller fritidsledarutbildning eller annan av arbetsgivaren bedömd relevant utbildning. Meriterande är erfarenhet av arbete med biblioteksverksamhet, arbete med barn och unga, arbete med kulturverksamhet samt arbete på fritidsgård. Gemensamt i gruppen ser vi också gärna att det finns kunskaper inom till exempel teknik ljud/ljus, tillgänglighetsfrågor samt arrangörskap.

Utbildning och erfarenheter kommer att bedömas utifrån teamets sammantagna kompetenser. För att trivas i vår verksamhet är du kommunikativ, öppen och flexibel i ditt bemötande. 

Övriga ledord är Initiativtagande, Relationsskapande, Serviceinriktad.

Övriga krav

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt inneha B-körkort.

Villkor

Tjänsten innebär dag-, kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Producent till Regionteater Väst

Vi erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med produktionerna i Uddevalla.  Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna, i samarbete med konstnärlig chef, teknisk samordnare och chefen för tekniska avdelningen. Producenten har budget- och resultatansvar och ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga teaterproduktioner, samt adminis... Visa mer
Vi erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med produktionerna i Uddevalla. 
Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna, i samarbete med konstnärlig chef, teknisk samordnare och chefen för tekniska avdelningen. Producenten har budget- och resultatansvar och ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga teaterproduktioner, samt administrativt arbete inom ramen för funktionen. 


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat några år med produktion av scenkonst eller liknande arbete. 
Vi ser gärna att du har kunskaper om avtal och erfarenhet av teaterproduktion. Du har goda data- och administrativa kunskaper. Du är ordningsam och strukturerad. Stor samarbetsförmåga, god social kompetens samt lätt för att formulera dig i tal och skrift. Arbetets karaktär ställer höga krav på kreativitet, lyhördhet samt ett prestigelöst förhållningssätt. Detta tycker vi präglar arbetsklimatet på Regionteater Väst, där vi hoppas att du ska trivas och utvecklas med oss. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.


Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852). Visa mindre

P4 Väst söker agendareporter

Ansök    Jan 17    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
På P4 Väst satsar vi hårt på granskande och fördjupande originaljournalistik. Nu söker vi en fjärde person till vår agendaredaktion; tjänsten är en tillsvidareanställning. Som agendareporter hos oss arbetar du med gräv, granskningar och att ta fram egna nyheter. Det fördjupande nyhetsarbetet är det du mest kommer att jobba med, men du ansvarar förstås också för snabba uppföljningar av frågor som du följt. Du rycker förstås också in i den dagliga produkti... Visa mer
På P4 Väst satsar vi hårt på granskande och fördjupande originaljournalistik. Nu söker vi en fjärde person till vår agendaredaktion; tjänsten är en tillsvidareanställning.

Som agendareporter hos oss arbetar du med gräv, granskningar och att ta fram egna nyheter.

Det fördjupande nyhetsarbetet är det du mest kommer att jobba med, men du ansvarar förstås också för snabba uppföljningar av frågor som du följt. Du rycker förstås också in i den dagliga produktionen när nyhetsläget kräver det. I tjänsten ingår helg eller kvällsarbete.

Vårt mål är att agendaredaktionen publicerar en riktigt bra originalnyhet varje morgon – en nyhet som vi sedan följer upp, utvecklar och fördjupar under dagen och där du som reporter också sätter in den i ett sammanhang.

Som reporter är du genuint samhällsintresserad, driven, självgående, har egna idéer och tar stort eget ansvar – men är också en lagspelare i agendagruppen. Du arbetsleds av vår agendachef och samarbetar nära vår digitala redaktör, programledarna och nyhetspresentatören när det är dags för publicering på alla våra plattformar.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Bakgrund och kvalifikationer

• Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav
• Stor erfarenhet av nyhetsarbete är ett krav
• Breda samhällskunskaper är ett krav
• Digital kompetens är meriterande
• Radioerfarenhet är meriterande
• Erfarenhet av lokal journalistik är meriterande
• Lokalkännedom är meriterande
• Körkort är ett krav

Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om vår värdegrund på vår karriärsida.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Uddevalla.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Dock vill vi ha din ansökan senast den 5 februari.

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef, [email protected], 0522 – 67 00 11
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR partner, [email protected], 031-837501
Facklig kontakt: SJF Peter Olsson, [email protected], 0522 – 67 00 35 samt för Unionen Karin Blomqvist, [email protected] 0522 – 67 00 09. SACO nås via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Attraktiva sommarjobb på P4 Väst

Ansök    Jan 15    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
P4 Väst med huvudredaktion i Uddevalla en lokal kanal som jobbar hårt för att vara både nyhetsledande och underhållande. Varje dag når vi drygt 30 procent av alla som bor i vårt sändningsområde – det gör närmare 80 000 lyssnare varje dag. Nu har du chansen att låta alla dessa lyssnare ta del av ditt material i sommar. Det är viktigt att du har publikens perspektiv i fokus och att du gillar att arbeta utanför redaktionen. För oss på Sveriges Radio är det... Visa mer
P4 Väst med huvudredaktion i Uddevalla en lokal kanal som jobbar hårt för att vara både nyhetsledande och underhållande. Varje dag når vi drygt 30 procent av alla som bor i vårt sändningsområde – det gör närmare 80 000 lyssnare varje dag.

Nu har du chansen att låta alla dessa lyssnare ta del av ditt material i sommar.

Det är viktigt att du har publikens perspektiv i fokus och att du gillar att arbeta utanför redaktionen.

För oss på Sveriges Radio är det viktigt att spegla hela Sverige – och i P4 Västs fall bevakar vi 14 kommuner i Västra Götalandsregionen. I alla dessa kommuner ska vi vara på plats och rapportera och granska så ofta det bara går. Vårt mål är att alltid ha människan i centrum och ge lyssnarna en bred paljett av röster varje dag.

Som person är du snabb, noggrann, öppen och nyfiken och kan prioritera i det dagliga arbetet. Du ser möjligheterna till publiceringar både i FM och på de digitala plattformarna. Du tar initiativ och har förmåga att samarbeta med andra. Du är van vid att hantera mycket information och göra innehållet lättbegripligt och lockande – och det är bra om du bidrar med fler perspektiv, fler språk och har ett eget kontaktnät.

Som medarbetare på P4 Väst kan du schemaläggas både tidiga morgnar, sena kvällar och på helger och helgdagar.

Vi söker både reportrar, nyhetspresentatörer, programledare och digitala reportrar.

Bakgrund och kvalifikationer
• Dokumenterad radioerfarenhet och kunskaper i Sveriges Radios olika arbetsredskap är meriterande
• Kunskap om P4 Västs sändningsområde är meriterande
• Journalistik utbildning, påbörjad eller slutförd, eller motsvarande erfarenhet är ett krav
• Körkort är ett krav

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat av varierande längd och även programanställning kan förekomma. Placeringsort är Uddevalla.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 18 februari 2020.

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten: Kanalchef Peter Sundblad, 0522 – 67 00 11, [email protected]
Frågor om rekryteringen: HR-partner Ann Andersson, tel 031-837501, [email protected]
Facklig kontakt: Peter Olsson, SJF, och Karin Blomqvist, Unionen, som båda nås på 0522 – 67 00 00, samt Saco som nås via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Videojournalist till Uddevalla

Med oberoende och engagemang – för att du enkelt ska kunna sätta dig in i det mest relevanta nära dig. På SVT Nyheter Väst vill vi göra journalistik som är nära, engagerande och viktig för människor i vardagen. Brinner du också för lokal journalistik och är en driven reporter? Då kan det här vara jobbet för dig!     Vi erbjuder Det här är ett arbete där du har stora möjligheter att göra avtryck på våra plattformar online och i våra nyhetsprogram i TV.... Visa mer
Med oberoende och engagemang – för att du enkelt ska kunna sätta dig in i det mest relevanta nära dig. På SVT Nyheter Väst vill vi göra journalistik som är nära, engagerande och viktig för människor i vardagen. Brinner du också för lokal journalistik och är en driven reporter? Då kan det här vara jobbet för dig!
 
 
Vi erbjuder
Det här är ett arbete där du har stora möjligheter att göra avtryck på våra plattformar online och i våra nyhetsprogram i TV. Vi satsar lika mycket på att vara snabba och relevanta i nyhetslägen som att ta fram egna agendasättande nyheter. Som videojournalist i Uddevalla bevakar du Bohuslän, Dalsland och trestadsområdet i första hand för våra
plattformar online men också för våra nyhetsprogram i TV. Du arbetar självständigt och arbetsleds från vår centralredaktion i Göteborg.
 
Vem är du?
Vi söker en driven och idérik reporter som gärna hittar sina egna nyheter. Du gillar att jobba i olika tempon och vill ge den lokala publiken angelägna nyheter som är anpassade till nya medievanor.
För anställningen krävs att du har:
? Journalistutbildning från högskola eller motsvarande
? Erfarenhet av journalistiskt arbete
? Kunskaper i foto och redigering av rörlig bild är meriterande men inget krav.
? Körkort för personbil
Har du ett stort kontaktnät i bevakningsområdet ser vi det som ett extra plus. Det är viktigt att du delar public service värdegrund om det demokratiska samhället och allas lika värde. Anställningen är en tillsvidaretjänst med tillträde tidigast 1 november.
SVT Nyheter Väst har centralredaktion i Göteborg och bevakar de 49 kommunerna i Västra Götaland. Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Josefin Ziegler, redaktionschef SVT Nyheter Väst. Fackliga frågor besvaras av Shohreh Zare (Unionen) och Sofia Netskar, (SJF). Samtliga nås via växeln, tfn 031-83 70 00.  Vi gör löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjlig, dock senast den 6 oktober 2019. Visa mindre

Dagproducent till P4 Väst

Ansök    Okt 23    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
Gillar du ett snabbt nyhetstempo, att ge publiken senaste nytt, att snabbt kasta om när något nytt händer, att dirigera våra livereportrar, hitta dagens snackisar och glädjeämnen och dagens viktigaste gäster - och lagarbete? Då har vi på P4 Väst med huvudredaktion i Uddevalla jobbet för dig. När vår nuvarande dagproducent Cecilia Läckberg-Blom nu går vidare till jobbet som programutvecklingschef söker vi hennes efterträdare. Som dagproducent leder du det... Visa mer
Gillar du ett snabbt nyhetstempo, att ge publiken senaste nytt, att snabbt kasta om när något nytt händer, att dirigera våra livereportrar, hitta dagens snackisar och glädjeämnen och dagens viktigaste gäster - och lagarbete? Då har vi på P4 Väst med huvudredaktion i Uddevalla jobbet för dig.

När vår nuvarande dagproducent Cecilia Läckberg-Blom nu går vidare till jobbet som programutvecklingschef söker vi hennes efterträdare.

Som dagproducent leder du det dagliga nyhets- och aktualitetsarbetet såväl i fm som på våra digitala plattformar. Du ser till att vi är först med nyheterna, snabbt på plats när något händer och att vi sänder direkt. Du har hela tablån från 06.00 till 17.30 till ditt förfogande, och det är du som lägger sista handen vid när och hur publiceringarna ska göras. Du komponerar flödet i kanalen och varvar politiska utspel och nyhetshändelser med ämnen som roar, överraskar och underhåller. Du samarbetar tätt med kollegerna vid desken, med våra livereportrar och med våra programledare. Du är kort sagt spindeln i nätet, motorn, i det dagliga snabba arbetet.

Som dagproducent ingår du självfallet i ledningsgruppen, och där är du beredd att ta ett helhetsansvar för att utveckla både vårt innehåll och personalen.
Som person är du lyhörd, entusiasmerande och älskar att lyfta och coacha dina medarbetare.
Vilka är vi då? Ja, huvudredaktionen finns i Uddevalla, men vi har också en lokalredaktion i Åmål. I vårt hus finns inte bara de som jobbar med den lokala kanalen; vi har också en ekoreporter stationerad hos oss, och vi sänder dessutom Karlavagnen en dag varannan vecka. Vi jobbar i nyrenoverade lokaler och vi har också - som en av två kanaler i Sverige- dessutom den nya NG-tekniken som gör att arbetet på fältet blir både snabbare och effektivare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Leda arbetet och prioritera nyheter och händelser under dagen och fram till kommande morgon
• Coacha och arbetsleda reportrar, nyhetssändare, programledare och digitala redaktörer mot att uppfylla uppdraget för Sveriges Radio P4
• Samverka med agendachef kring program- och nyhetsflöde
• Delta i kanalens utvecklingsarbete i kanalchefens ledningsgrupp

Bakgrund och kvalifikationer
• Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav
• Erfarenhet av nyhetsarbete är ett krav
• Erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare är meriterande
• Arbetsledarutbildning är meriterande
• Radioerfarenhet är meriterande
• Erfarenhet av lokal journalistik är meriterande
• Lokalkännedom är meriterande
• B-körkort är ett krav

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Uddevalla.
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Dock vill vi ha din ansökan senast den 6 november.

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef, [email protected], 0522 – 67 00 11
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR partner, [email protected], 031-83 75 01
Fackliga frågor besvaras av för SJF Peter Olsson, [email protected], 0522 – 67 00 35 samt för Unionen Karin Blomqvist, 0522 – 67 00 09. SACO nås via [email protected] Visa mindre

P4 Väst söker agendareporter

Ansök    Nov 26    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
På P4 Väst satsar vi hårt på granskande och fördjupande originaljournalistik. Vår agendaredaktion består av fyra reportrar –och nu söker vi en ersättare till vår reporter Cecilia Bergil som nyligen gick i pension. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. Som agendareporter hos oss arbetar du med gräv, granskningar och att ta fram egna nyheter. Det fördjupande... Visa mer
På P4 Väst satsar vi hårt på granskande och fördjupande originaljournalistik. Vår agendaredaktion består av fyra reportrar –och nu söker vi en ersättare till vår reporter Cecilia Bergil som nyligen gick i pension.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Som agendareporter hos oss arbetar du med gräv, granskningar och att ta fram egna nyheter.

Det fördjupande nyhetsarbetet är det du mest kommer att jobba med, men du ansvarar förstås också för snabba uppföljningar av frågor som du följt. Du rycker förstås också in i den dagliga produktionen när nyhetsläget kräver det. Dessutom jobbar du antingen var femte helg eller kväll två eller tre dagar varannan vecka.

Vårt mål är att agendaredaktionen publicerar en riktigt bra originalnyhet varje morgon – en nyhet som vi sedan följer upp, utvecklar och fördjupar under dagen och där du som reporter också sätter in den i ett sammanhang.

Som reporter är du genuint samhällsintresserad, driven, självgående, har egna idéer och tar stort eget ansvar – men är också en lagspelare i agendagruppen. Du arbetsleds av vår agendachef och samarbetar nära vår digitala redaktör, programledarna och nyhetspresentatören när det är dags för publicering på alla våra plattformar.

Bakgrund och kvalifikationer

• Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav
• Stor erfarenhet av nyhetsarbete är ett krav
• Breda samhällskunskaper är ett krav
• Digital kompetens är meriterande
• Radioerfarenhet är meriterande
• Erfarenhet av lokal journalistik är meriterande
• Lokalkännedom är meriterande
• Körkort är ett krav

Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om vår värdegrund på vår karriärsida.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Uddevalla.

Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Dock vill vi ha din ansökan senast den 10 december 2019.

Frågor om tjänsten: Peter Sundblad, kanalchef, [email protected], 0522 – 67 00 11
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR partner, [email protected], 031-837501
Facklig kontakt: SJF Peter Olsson, [email protected], 0522 – 67 00 35 samt för Unionen Karin Blomqvist, [email protected] 0522 – 67 00 09. SACO nås via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Danslärare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Uddevalla kulturskola erbjuder undervisning i bild, dans, drama och musik för barn och unga i ålder 4-26 år.

25 personer arbetar hos oss och vi tillhandahåller kulturupplevelser till ca 1500 barn varje år. Vårt uppdrag är att vara en resurs för barn och unga på deras fritid samt att sänka trösklarna för barns och ungas deltagande i kulturverksamhet. Det gör vi genom att bedriva rolig och innovativ verksamhet i olika former av kursupplägg samt i olika bostadsområden. Verksamheten präglas av alla barns lika värde och ett normkritiskt förhållningssätt.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett team med tre danslärare samt några timanställda som möter ca 300 elever varje termin. Lärarna arbetar med eget skapande inom alla genrer och erbjuder kortare kurser inom olika tekniker och i att skapa dans. De samverkar också med övriga ämneslärare på Kulturskolan i olika gemensamma aktiviteter.
Den aktuella tjänsten har fokus på barndans men undervisning i andra genrer är också aktuellt. I tjänsten ingår schemalagd tid för undervisning men du som arbetar hos oss har också utrymme för planeringstid, mötestid och kompetensutveckling.
Större delen av verksamheten sker kvällstid på vardagar och Kulturskolan har också aktiviteter under skollov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i att undervisa i barndans samt någon eller några övriga genrer.
Du vill arbeta självständigt men uppskattar också att samarbeta i vissa delar av verksamheten. Du har ett konstnärligt driv och framförallt - du gillar mötet med barn och unga.
Erfarenhet av undervisning i dans, samt av arbete med barn och unga i olika former, är meriterande.

Villkor
Adekvat pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning, som arbetsgivaren bedömer lämplig.
B-Körkort

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Körledare i Herrestad

Ansök    Aug 13    Herrestads församling    Kantor
Vi söker någon som vill vara musiker för våra härliga körbarn idag 60 stycken.du kommer att samarbeta med vår körledare Karin. körerna övar på dagtid torsdagar och sjunger i 3 gudstjänster under terminen.Finns möjlighet och kompetens skulle tjänsten kunna utökas med fler arbetsuppgifter upp till 50%.Tjänsten är ett vikariat 1 år.Hör av dig till Yngwe Svensson, kyrkoherde [email protected] Visa mer
Vi söker någon som vill vara musiker för våra härliga körbarn idag 60 stycken.du kommer att samarbeta med vår körledare Karin. körerna övar på dagtid torsdagar och sjunger i 3 gudstjänster under terminen.Finns möjlighet och kompetens skulle tjänsten kunna utökas med fler arbetsuppgifter upp till 50%.Tjänsten är ett vikariat 1 år.Hör av dig till Yngwe Svensson, kyrkoherde [email protected] Visa mindre

Danslärare

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Uddevalla kulturskola erbjuder undervisning i bild, dans, drama och musik för barn och unga i ålder 4-26 år.

25 personer arbetar hos oss och vi tillhandahåller kulturupplevelser till ca 1500 barn varje år. Vårt uppdrag är att vara en resurs för barn och unga på deras fritid samt att sänka trösklarna för barns och ungas deltagande i kulturverksamhet. Det gör vi genom att bedriva rolig och innovativ verksamhet i olika former av kursupplägg samt i olika bostadsområden. Verksamheten präglas av alla barns lika värde och ett normkritiskt förhållningssätt.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett team med tre danslärare samt några timanställda som möter ca 300 elever varje termin. Lärarna arbetar med eget skapande inom alla genrer och erbjuder kortare kurser inom olika tekniker och i att skapa dans. De samverkar också med övriga ämneslärare på Kulturskolan i olika gemensamma aktiviteter.
Den aktuella tjänsten har fokus på barndans men undervisning i andra genrer är också aktuellt. I tjänsten ingår schemalagd tid för undervisning men du som arbetar hos oss har också utrymme för planeringstid, mötestid och kompetensutveckling.
Större delen av verksamheten sker kvällstid på vardagar och Kulturskolan har också aktiviteter under skollov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i att undervisa i barndans samt någon eller några övriga genrer.
Du vill arbeta självständigt men uppskattar också att samarbeta i vissa delar av verksamheten. Du har ett konstnärligt driv och framförallt - du gillar mötet med barn och unga.
Erfarenhet av undervisning i dans, samt av arbete med barn och unga i olika former, är meriterande.

Villkor
Adekvat pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning, som arbetsgivaren bedömer lämplig.
B-Körkort

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Photomic söker blivande Skolfotograf i Uddevalla / Trollhättan.

Ansök    Jul 17    Viron Media AB    Fotograf
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen h... Visa mer
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008. Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit. Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.Vi erbjuder dig en betald professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet. Visa mindre

Kantor 100% Lane - Ryrs församling

Ansök    Jun 24    Uddevalla Pastorat    Kantor
Kantor 100% Lane-Ryrs församling Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt. I tjänsten ingår: - Gudstjänster och kyrkliga handlingar - Fortsätta arbetet med barnrytmik, barnkör och gospelkör - Sång och musik i konfirmandarbetet - Medverka i minior- och juniorverksamheten Vi söker dig som: - ... Visa mer
Kantor 100% Lane-Ryrs församling

Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt.

I tjänsten ingår:
- Gudstjänster och kyrkliga handlingar
- Fortsätta arbetet med barnrytmik, barnkör och gospelkör
- Sång och musik i konfirmandarbetet
- Medverka i minior- och juniorverksamheten

Vi söker dig som:
- har kantorsexamen och erfarenhet av barn och ungdomsarbete inom Svenska kyrkan
- har inriktning musik bland barn och ungdomar
- är öppen för olika musikstilar och uttryckssätt i gudstjänster och i musik bland barn och ungdomar
- vill förstärka och utveckla barn- och undomsmusiken i samarbete med övriga musiker och personal
- har körkort och tillgång till bil

Ansökan:
Ansökan sker via vårt rekryteringssystem.
Skicka gärna in din ansökan idag. Ansökningarna behandlas fortlöpande.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:

Birgitta Brodén, organist Uddevalla, 070-205 02 91
Per Weist, organist Lane-Ryr, 076-050 18 69

Facklig kontaktperson:
Lärarförbundet Hanz Blomdahl 070-679 98 53

Arbetsgivare:
Svenska kyrkan Uddevalla pastorat
Postadress: Box 262
451 17  Uddevalla Visa mindre

Kvalificerad projektledare till Nätverk Westum

Vill du vara med och stärka den digitala kompetensen bland företagare och anställda inom besöksnäringen och handel i Västsverige?Nu söker vi förstärkning till vårt projektteam för att kunna utveckla våra utbildningsinsatser inom digitalisering tillsammans med Tillväxtavdelningen i Uddevalla, Campus Västra Skaraborg, Borås Vuxenutbildning, Kunskapsförbundet Väst och Falköping Lärcenter. Om arbetsplatsenNätverk Westum är en nätverksorganisation bestående av ... Visa mer
Vill du vara med och stärka den digitala kompetensen bland företagare och anställda inom besöksnäringen och handel i Västsverige?Nu söker vi förstärkning till vårt projektteam för att kunna utveckla våra utbildningsinsatser inom digitalisering tillsammans med Tillväxtavdelningen i Uddevalla, Campus Västra Skaraborg, Borås Vuxenutbildning, Kunskapsförbundet Väst och Falköping Lärcenter. Om arbetsplatsenNätverk Westum är en nätverksorganisation bestående av 34 kommunala vuxenutbildningar/lärcentra i Västra Götalandsregionen och Region Halland. Genom att möjliggöra samverkan kring olika större EU-projekt är vårt mål att bli mer effektiva i vårt kompetensförsörjningsarbete. Våra fokusområden är strategisk kompetensförsörjning, internationalisering, flexibla utbildningskoncept och stärka nätverk genom intern kompetensutveckling. Just nu koordinerar vi två större EU-projekt, WestKomp 0.1 och Erasmus +. I projektet WestKomp 0.1 erbjuder vi utbildningsinsatser inom digitalisering till över 600 företagare och anställda inom besöksnäring och handel från fem orter i regionen. Läs mer på www.westum.se eller www.westum.se/westkomp.ArbetsuppgifterVi söker nu en driven och strukturerad projektledare till projektet WestKomp 0.1. Till din hjälp kommer att finnas en koordinator/administratör och en kommunikatör för organisationen och lokala kontaktpersoner från Westum-nätverket, samt en engagerad regionalt sammansatt styrelse. Några exempel på arbetsuppgifter:- Projektledning – se till att allt går enligt planen och att uppsatta mål nås- Delar av projektadministrationen- Utvärdering och uppföljning av resultat- Sammankalla, hålla och dokumentera möten- Vara en länk mellan finansiär, styrelsen, projektgruppen, extern utvärderare och referensgruppen- Rapportering till ESF (lägesrapporter, projektaktiviteter) - Spridning av projektresultat inom Westum-nätverket och till externa intressenterKvalifikationerDu som söker denna tjänst är en kvalificerad projektledare, helst med EU-projekterfarenhet eller erfarenhet från utbildningsvärlden. Att få hålla liv i stora nätverk i ett större regionalt område ger dig extra engagemang. Du är flexibel, utvecklingsfokuserad och tar gärna egna initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt och ha många bollar i luften. Du är bra på att behålla struktur under intensiva perioder och tycker att samarbete ger ett mervärde både till ditt och dina kollegors arbete. Känner du igen dig i beskrivningen, då ska du söka den här tjänsten.Krav:- Högskoleutbildning relevant för tjänsten- Minst 2 års erfarenheter av att koordinera/leda större projekt, helst EU-finansierad projekt- Erfarenhet av att utforma enkäter och genomföra enkätundersökningar- Digital kompetens- Erfarenhet av arbete med horisontella principerAnställningens omfattning Placeringsort är Uddevalla. Resor i tjänsten förekommer.Tillträde från 2019-08-01 eller efter överenskommelse. Anställningen är en projektanställning fram till 2020-02-28 med goda möjligheter för förlängning inom kommande samverkansprojekt kring kompetensförsörjningsfrågor. AnsökanAnsökan skickas till [email protected] och märkas med ”ansökan projektledartjänst”. Sista ansökningsdag är 2019-07-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökande!ÖvrigtInför rekryteringsarbetet har Westum redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Kantor 100% Lane - Ryrs församling

Ansök    Maj 10    Uddevalla Pastorat    Kantor
Kantor 100% Lane-Ryrs församling Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt. I tjänsten ingår: - Gudstjänster och kyrkliga handlingar - Fortsätta arbetet med barnrytmik, barnkör och gospelkör - Sång och musik i konfirmandarbetet - Medverka i minior- och juniorverksamheten Vi söker dig som: - ... Visa mer
Kantor 100% Lane-Ryrs församling

Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt.

I tjänsten ingår:
- Gudstjänster och kyrkliga handlingar
- Fortsätta arbetet med barnrytmik, barnkör och gospelkör
- Sång och musik i konfirmandarbetet
- Medverka i minior- och juniorverksamheten

Vi söker dig som:
- har kantorsexamen och erfarenhet av barn och ungdomsarbete inom Svenska kyrkan
- har inriktning musik bland barn och ungdomar
- är öppen för olika musikstilar och uttryckssätt i gudstjänster och i musik bland barn och ungdomar
- vill förstärka och utveckla barn- och undomsmusiken i samarbete med övriga musiker och personal
- har körkort och tillgång till bil

Ansökan:
Ansökan sker via vårt rekryteringssystem.
Skicka gärna in din ansökan idag. Ansökningarna behandlas fortlöpande.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Per Weist, organist Lane-Ryr, 076-050 18 69
Johan Birging, församlingschef Lane-Ryr, 070-397 32 97

Facklig kontaktperson:
Lärarförbundet Hanz Blomdahl 070-679 98 53

Arbetsgivare:
Svenska kyrkan Uddevalla pastorat
Postadress: Box 262
451 17  Uddevalla Visa mindre

Designer / Inköp

Ansök    Maj 24    Deval Sweden AB    Designassistent
Vi söker efter en designer/inköpare som kan ha bra relation med våra Turkiska leverantörer. Du ska gilla form och mode, ha ett genuint intresse för kläder. Vi tror du är en duktig strukturerad, initiativrik, handlingskraftig person med mycket positiv energi och engagemang som trivs med att arbeta i ett team och även ha en viss kundrealtion med våra stora kunder. Vår marknadsavdelning hjälper dig med marknadsföring och ideer. Du bör bo i Uddevalla V... Visa mer
Vi söker efter en designer/inköpare som kan ha bra relation med våra Turkiska leverantörer.
Du ska gilla form och mode, ha ett genuint intresse för kläder.

Vi tror du är en duktig strukturerad, initiativrik, handlingskraftig person med mycket positiv energi och engagemang som trivs med att arbeta i ett team och även ha en viss kundrealtion med våra stora kunder.

Vår marknadsavdelning hjälper dig med marknadsföring och ideer.

Du bör bo i UddevallaVi ser gärna att du pratar Kurdiska,engelska. Du kommer jobba tätt med våra leverantörer i Turkiet.

Utbildning från designerskola eller jobbat på fabrik med inriktning på kläder.
deVal är ett grossistföretag som är belägen ute på Fröland i Uddevalla. Vi har under de senaste två åren genomgått en stor förändring då konceptet för vår webshop och butik har ändrat inriktning. Vi köper det mesta själv i Turkiet, för snabba leveranser och nya fashionstyle. Visa mindre

Bibliotekarie till Uddevalla Gymnasieskola

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Som bibliotekarie inom Uddevalla Gymnasieskola kommer du att ha följande ansvarsområden för gymnasiebiblioteken inom Agneberg och Östrabo:

- Främja elevers utveckling och lärande genom att framhålla bibliotekets roll i det pedagogiska arbetet.

- Bibliotekarien bedriver omvärldsbevakning för att biblioteket ska fungera ändamålsenligt.
- Bibliotekarien samarbetar med skolledningen om bibliotekets pedagogiska roll.
- Systemansvar för gällande bibliotekssystem

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara ett stöd för skolans pedagogiska personal och arbetslag. Bibliotekarien ansvarar för fortbildning av elever/personal i bibliotekskunskap och informationskompetens och källkritik. Tillsammans med ytterligare en bibliotekarie samt biblioteksassistenter ansvarar du för biblioteksverksamheten inom Uddevalla Gymnasieskolas två biblioteksenheter.

Kvalifikationer
Vi vill att du är utbildad bibliotekarie. Erfarenheter från arbete inom skolan är meriterande.

Information om Uddevalla och gymnasieskolan finns på vår hemsida: http://www.gymnasiet.uddevalla.seFör tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kantor 100% Lane - Ryrs församling

Ansök    Mar 27    Uddevalla Pastorat    Kantor
Kantor 100% Lane-Ryrs församling Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt. I tjänsten ingår: - Gudstjänster och kyrkliga handlingar - Fortsätta arbetet med barnrytmik, barnkör och gospelkör - Sång och musik i konfirmandarbetet - Medverka i minior- och juniorverksamheten Vi söker dig som: - ... Visa mer
Kantor 100% Lane-Ryrs församling

Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt.

I tjänsten ingår:
- Gudstjänster och kyrkliga handlingar
- Fortsätta arbetet med barnrytmik, barnkör och gospelkör
- Sång och musik i konfirmandarbetet
- Medverka i minior- och juniorverksamheten

Vi söker dig som:
- har kantorsexamen och erfarenhet av barn och ungdomsarbete inom Svenska kyrkan
- har inriktning musik bland barn och ungdomar
- är öppen för olika musikstilar och uttryckssätt i gudstjänster och i musik bland barn och ungdomar
- vill förstärka och utveckla barn- och undomsmusiken i samarbete med övriga musiker och personal
- har körkort och tillgång till bil

Ansökan:
Ansökan sker via vårt rekryteringssystem senast den 5 maj 2019.
Skicka gärna in din ansökan idag. Ansökningarna behandlas fortlöpande.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Per Weist, organist Lane-Ryr, 076-050 18 69
Johan Birging, församlingschef Lane-Ryr, 070-397 32 97

Facklig kontaktperson:
Lärarförbundet Hanz Blomdahl 070-679 98 53

Arbetsgivare:
Svenska kyrkan Uddevalla pastorat
Postadress: Box 262
451 17  Uddevalla Visa mindre

Kantor 100% Uddevalla församling

Ansök    Maj 10    Uddevalla Pastorat    Kantor
Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt. I tjänsten ingår: - Gudstjänster och kyrkliga handlingar - Nystart av barnkör och ungdomskör - Sång och musik i konfirmandarbetet - Musikgudstjänster   Vi söker dig som: - Har kantorsexamen och erfarenhet av barn och ungdomsarbete inom Svenska kyrka... Visa mer
Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt.

I tjänsten ingår:
- Gudstjänster och kyrkliga handlingar
- Nystart av barnkör och ungdomskör
- Sång och musik i konfirmandarbetet
- Musikgudstjänster

 

Vi söker dig som:
- Har kantorsexamen och erfarenhet av barn och ungdomsarbete inom Svenska kyrkan
- Har inriktning musik bland barn och ungdomar
- Är öppen för olika musikstilar och uttryckssätt i gudstjänster och i musik bland barn och ungdomar
- Vill förstärka och utveckla barn- och ungdomsmusiken i samarbete med övriga musiker och personalAnsökan:
Ansökan sker via vårt rekryteringssystem.
Skicka gärna in ansökan idag. Ansökningarna behandlas fortlöpande.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Birgitta Brodén, organist Uddevalla, 070-205 02 91
Pernilla Ott, församlingschef Uddevalla, 073-430 99 77

Facklig kontaktperson:
Lärarförbundet Hanz Blomdahl, 070-679 98 53

Arbetsgivare:
Svenska kyrkan Uddevalla pastorat
Postadress: Box 262
451 17  Uddevalla Visa mindre

Bibliotekarie till Uddevalla Gymnasieskola

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Som bibliotekarie inom Uddevalla Gymnasieskola kommer du att ha följande ansvarsområden för gymnasiebiblioteken inom Agneberg och Östrabo:

- Främja elevers utveckling och lärande genom att framhålla bibliotekets roll i det pedagogiska arbetet.

- Bibliotekarien bedriver omvärldsbevakning för att biblioteket ska fungera ändamålsenligt.
- Bibliotekarien samarbetar med skolledningen om bibliotekets pedagogiska roll.
- Systemansvar för gällande bibliotekssystem

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara ett stöd för skolans pedagogiska personal och arbetslag. Bibliotekarien ansvarar för fortbildning av elever/personal i bibliotekskunskap och informationskompetens och källkritik. Tillsammans med ytterligare en bibliotekarie samt biblioteksassistenter ansvarar du för biblioteksverksamheten inom Uddevalla Gymnasieskolas två biblioteksenheter.

Kvalifikationer
Vi vill att du är utbildad bibliotekarie. Erfarenheter från arbete inom skolan är meriterande.

Information om Uddevalla och gymnasieskolan finns på vår hemsida: http://www.gymnasiet.uddevalla.seFör tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Bibliotekarie

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. NU-bibliotek... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.NU-biblioteket
NU-biblioteket är ett medicinskt bibliotek inom NU-sjukvården.

Biblioteket finns både på NÄL och Uddevalla sjukhus.

Arbetsuppgifter
Att stödja alla student- och medarbetarkategorier i sökandet efter kunskap och information. Ansvara för undervisning, informationsinsatser och förmedling av bibliotekets tjänster såväl i bibliotekets lokaler som på kliniker, samt sedvanliga biblioteksuppgifter. Våra tjänster består dels av digitala resurser som e-böcker, beslutsstöd och appar, utlån av fysiska böcker samt handledning i databassökning både enskilt och i grupp.

Kvalifikationer
Du ska ha en akademisk examen inom Biblioteks- och informationsvetenskap. Erfarenhet från medicinskt bibliotek är meriterande.

Du ska ha god IT-kunskap, pedagogisk kunskap samt ha lätt för att knyta kontakter och vara genuint intresserad av att möta användarna både i undervisningssituationer, i informationsdisken och digitalt.

Du behöver ha en god samarbetsförmåga då vi är en liten grupp.

Du måste vara beredd att byta arbetsort och arbetsuppgifter på kort varsel.

Stor vikt fästs vid den personliga lämpligheten.

Övrigt
Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kantor 100% Uddevalla församling

Ansök    Mar 27    Uddevalla Pastorat    Kantor
Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt. I tjänsten ingår: - Gudstjänster och kyrkliga handlingar - Nystart av barnkör och ungdomskör - Sång och musik i konfirmandarbetet - Musikgudstjänster   Vi söker dig som: - Har kantorsexamen och erfarenhet av barn och ungdomsarbete inom Svenska kyrka... Visa mer
Uddevalla pastorat består av fyra församlingar, en kanslidel samt en kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av gemenskap, delaktighet, omsorg och respekt.

I tjänsten ingår:
- Gudstjänster och kyrkliga handlingar
- Nystart av barnkör och ungdomskör
- Sång och musik i konfirmandarbetet
- Musikgudstjänster

 

Vi söker dig som:
- Har kantorsexamen och erfarenhet av barn och ungdomsarbete inom Svenska kyrkan
- Har inriktning musik bland barn och ungdomar
- Är öppen för olika musikstilar och uttryckssätt i gudstjänster och i musik bland barn och ungdomar
- Vill förstärka och utveckla barn- och ungdomsmusiken i samarbete med övriga musiker och personalAnsökan:
Ansökan sker via vårt rekryteringssystem senast den 5 maj 2019.
Skicka gärna in ansökan idag. Ansökningarna behandlas fortlöpande.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Birgitta Brodén, organist Uddevalla, 070-205 02 91
Pernilla Ott, församlingschef Uddevalla, 073-430 99 77

Facklig kontaktperson:
Lärarförbundet Hanz Blomdahl, 070-679 98 53

Arbetsgivare:
Svenska kyrkan Uddevalla pastorat
Postadress: Box 262
451 17  Uddevalla Visa mindre

Photomic söker Skolfotografer i Uddevalla.

Ansök    Feb 25    Viron Media AB    Fotograf
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form. Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit. Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana. Tidigare branscherfarenhet... Visa mer
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.
Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.
Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.
Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.

Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.
Vi erbjuder dig en betald professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.

Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar.
Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.
Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit.

Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen.
Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen.
Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008.

Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Visa mindre