Lediga jobb som Administrativ assistent i Uddevalla

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Arkivadministratör

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Är du vår ny... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Är du vår nya medarbetare?
Vi står inför en stor utveckling och förändring inom digitaliseringsområdet de närmaste åren och vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt.

På vår enhet arbetar cirka 40 medarbetare som har olika funktioner, bland annat systemförvaltare, arkivredogörare, arkivarier och assistenter. Vi arbetar på både Uddevalla Sjukhus och NÄL.

Reception och Arkiv är en del av NU-sjukvårdens vårdadministrativa service. Enheten består av reception, journalarkiv och E-arkiv. I huvudsak kommer arbetet vara i E-arkiv. Vårt uppdrag är att ta hand om digitalisering av journaler samt dokumenthantering och arkivering inom NU-sjukvården. I rollen som arkivadministratör hanterar vi de dokument som kommer till NU-sjukvården och ska vara en del av patientjournalen. I vårt arbete är det väldigt viktigt att vara noggrann för att vi ska upprätthålla patientsäkerheten. Det krävs även en flexibilitet att kunna byta arbetsstation till där det behövs personal, så att alla hjälps åt för att vårt flöde ska fungera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Gymnasiekompetens, har du dessutom administrativ utbildning är det meriterande.
- Mycket god förmåga i att uttrycka dig enkelt och tydligt i såväl tal som skrift, behärskar svenska språket väl och har goda kunskaper i engelska.
- Erfarenhet från IT-system inom sjukvård, journal och arkiv samt goda kunskaper i att arbeta i Windowsmiljö.

Meriterande är ifall du tidigare har arbetat administrativt inom offentlig förvaltning. Du har goda kunskaper inom offentlighets- och sekretesslagstiftningen. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och värdesätter kamratskap mycket högt då vi arbetar i tighta team och är beroende av varandra.

Du strävar alltid efter att ge såväl kunder som arbetskollegor bästa möjliga service och bemötande samt har ett representativt och professionellt arbetssätt. Som person ska du kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbets- och initiativförmåga, vara stresstålig, strukturerad och ha ett gott omdöme. Du utför ditt arbete med stor noggrannhet, är ordningsam och har lätt för att lära dig och ta till dig nya arbetsuppgifter. Du är handlingskraftig, resultatinriktad och prestigelös.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör Personlig assistans

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Verksamheten Personlig assistans består av fyra enhetschefer och två administrativa samordnare.

Administratörernas funktion är att tillsammans med enhetscheferna samordna och utföra flertalet uppgifter som är förknippade med verkställande av personlig assistans.  

Den assistansberättigade får genom sin personliga assistent stöd och omvårdnad i sin vardag, ofta utfört av en eller flera personliga assistenter. Personliga assistenter arbetar utifrån arbetsschema vardag som helg. Administratörens uppgift är att tillsammans med enhetschef säkerställa att brukare som valt kommunen som anordnare av sin personliga assistens får insatsen utförd med god kvalitet. Enhetscheferna har verksamhets-, personal-, och budgetansvar. 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna som administratör inom personlig assistans är du enhetschefer behjälplig i en mängd olika uppgifter. Du har hög tillgänglighet per telefon och administrerar i personalsystemet, med ansvar för att ta emot sjukanmälningar och friskanmälningar, hantera akuta och planerade vakanser samt bevakar så att bemanningen blir löst. Du kontrollerar sjukfrånvaron efter helg och har kontakt med personalgrupper och enskilda brukare vid förändringar samt ser över planeringen i systemet så bemanning finns. Du är enhetschefer behjälplig med bokningar av  utbildningar för personal, schemaläggning i systemet,  samt att placera ut övertalig personal mm. 

Vid nyanställningar skriver du avtal, bokar in och informerar kring introduktion, följer upp introduktionen samt kopplar anställningar i systemet. Du hanterar även vissa ekonomiska delar såsom fakturakontroll, beställningar, kvitton, reseräkningar, administration i form av tidsredovisningar och assistansersättning i förhållande till Försäkringskassan. I administratörens uppdrag ingår även stöd och information till personliga assistenter.   

Kvalifikationer
Examen från gymnasieskola är ett krav, meriterande är om du är utbildad stödassistent, samt har erfarenhet från området personlig assistans. Om du har kunskap och erfarenhet av arbete med social dokumentation och genomförandeplaner är det en tillgång.

Du behöver ha god datavana då du hanterar olika IT system. Eftersom arbetet består till stor del av bemanningsplanering är det viktigt att du har intresse för bemanningsfrågor och schemaläggning, vilket kräver en god helhetssyn och överblick över verksamheten.

Dina personliga egenskaper bör vara att ha en god serviceförmåga och ha lätt för att lära nytt. Du arbetar självständigt och med god initiativförmåga samt är strukturerad.  En viktig egenskap är god förmåga till samarbete då befattningen utgör kontakt med många människor både per telefon och i personliga möten.

Du ska ha god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift.  
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vikarierande samordnare till Bemanningsenheten

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om Bemanningsenheten
Bemanningsenheten är en central enhet inom socialtjänsten som har i uppdrag att bemanna, rekrytera, bevaka företrädesrätt och konvertering utifrån bestämmelserna i LAS, heltid som norm och schemaläggningsstöd till chefer.

Bemanningsenheten har även en tillsvidareanställd bemanningspool med cirka 45 medarbetare och på kontoret är vi 13 samordnare med olika ansvarsområden samt tre enhetschefer.

Om jobbet
Bemanningsenheten bemannar verksamhetsområdena inom funktionshinder, socialpsykiatri, personlig assistans och äldreomsorg och våra externa köpare såsom kommunens förskolor, måltidsservice och vissa verksamheter inom kultur och fritid. Som samordnare är din huvudarbetsuppgift att bemanna och arbete i reception.

Arbetsuppgifter
- I bemanningen ansvarar du för att tillsätta timvikarier och medarbetare i bemanningspoolen till arbetspass i verksamheter där ordinarie personal är frånvarande. Det ingår även administration i Medvind, skriva anställningsavtal och administrativt arbete kring timvikarier och pool.
- Receptionen tar hand om alla samtal, sjuk/friskanmälningar, vår funktionsbrevlåda, tar ID-kort och tar emot besökare.

Du kommer ha kontakt med både enhetschefer, administratörer, timvikarier och personal utifrån Bemanningsenhetens uppdrag. Tjänsten är under utveckling så andra arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Vem söker vi?
- Din samarbetsförmåga utmärker dig och du arbetar bra med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
- Du har en vass serviceförmåga och är lojal, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera
- Du är självgående och visar det genom att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och att du strukturerar ditt angreppssätt och driver ditt arbete vidare.
- Du är stabil vilket du visar genom att vara lugn och kontrollerad i stressituationer och att du fokuserar på rätt saker.

Arbetet är av mångsidig karaktär så du behöver vara flexibel och ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har lätt att lära dig nya saker och IT-system. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som har gymnasial utbildning
- Du kan formulera dig väl i svenska språket när det gäller tal och skrift
- Du ska ha god datorvana samt ha lätt för att lära dig nya IT-system.

Erfarenhet av arbete med bemanning eller administrativt arbete är meriterande

Villkor
Vi söker en vikarierande samordnare på 100 % till och med 2023-09-30 med arbete dagtid och helgtjänstgöring ingår.

Urvalet pågår löpande och rekrytering kan komma att göras innan ansökningstiden har gått ut så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör avdelningen Barn och Unga

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om avdelningen 
Avdelningen Barn och unga har som uppdrag att inom socialtjänstens ansvarsområde ansvara för myndighetsutövning och huvudsakligen ges beslut med stöd av SoL, LVU, alkohollagen och tobakslagen.

Avdelningen ansvarar även för information, råd och stöd i sociala frågor, förebyggande socialt arbete samt utförande av verksamhet med insatser som riktar sig främst till barn, unga och deras familjer.  

Vi jobbar för att göra skillnad för barn och familjer i vardagen och vår arbetsplats har höga ambitioner och fokus på kvalité. Detta är en tjänst du kommer att trivas med om du gillar ett arbete i förändring, högt tempo och variation i arbetsuppgifter.

Avdelningen består av åtta enheter som gemensamt leds av en avdelningschef. Till sitt stöd har avdelningen en administrativ grupp som idag består av tre heltidstjänster men nu skall utökas till fyra. Som administratör inom avdelningen har du en central roll inom avdelningen där du arbetar mot avdelningens samtliga enheter samt har egna ansvarsområden.

Om arbetsuppgifterna 
I uppdraget som administratör arbetar du som administrativt stöd såväl till chefer som övriga medarbetare samt är en del av ”verksamhetens ansikte utåt” till både medborgare och övriga samhällsfunktioner.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för receptionsarbete med mottagande av besökare och telefonsamtal samt post- och mailhantering till verksamheten. Ansvarsområdet omfattar även att vara personalredogörare, hantera fakturor och beställningar i ekonomisystemet, vara arkivansvarig för avdelningen samt inneha övergripande ansvar för praktiskt stöd avseende lokaler/fastighet och teknisk utrustning som datorer, kopiator, telefoner, fordon, övriga IT- administrativa verktyg och system. Uppdraget innebär att vara en samordnande funktion inom avdelningen, ansvar och delaktighet i husansvaret avseende den fysiska arbetsmiljön.

Krav och kvalifikationer för tjänsten 
Gymnasieutbildning, gärna med kompletterande utbildning inom administration från yrkeshögskola.

Arbetet ställer krav på erfarenhet av administrativt arbete, vana att arbeta i IT-miljö med olika verksamhetssystem samt god kunskap om IT-administrativa verktyg och system. Du behöver ha förståelse för socialt verksamhetsområde med inriktning myndighetsutövning, vilket medför behov av viss kunskap inom lagstiftning, dokument och arkivhantering.

Som person är du flexibel och lösningsorienterad, effektiv och strukturerad, lätt att samarbeta med och tycker om en arbetssituation som präglas av många kontakter och ibland ett högt tempo under arbetsdagen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver ha goda kunskaper i tal och skrift i svenska språket.

Vi ser gärna att du ha erfarenhet av att arbetat i verksamhet med sekretess och tystnadsplikt. Erfarenhet av Lifecare är meriterande.

Arbetet ställer höga krav på upprätthållande av god service i sina kontakter, både mot medborgarna och kollegor.

B-körkort krävs

Övriga villkor 
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kvalificerad handläggare

ÅM2023-223 Dina arbetsuppgifter Anställningen är placerad på Åklagarkammaren i Uddevalla. Som kvalificerad handläggare möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt men också tillsammans i grupp för att få det administrativa arbetet att fungera. Service är en stor del i ditt vardagliga arbete, både internt och externt. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att: ge åklagare administrativt stöd, t.ex. arbete i brottsm... Visa mer
ÅM2023-223

Dina arbetsuppgifter

Anställningen är placerad på Åklagarkammaren i Uddevalla. Som kvalificerad handläggare möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter.

Du arbetar självständigt men också tillsammans i grupp för att få det administrativa arbetet att fungera. Service är en stor del i ditt vardagliga arbete, både internt och externt.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:

ge åklagare administrativt stöd, t.ex. arbete i brottsmålsdiariet, hantera arkivering och utföra allmänna kontorsuppgifter
kontrollera, bedöma och registrera inkomna ärenden
vara kontakten utåt i många sammanhang och därmed ge god service till både allmänheten och till andra myndigheter – främst via telefon och e-post
utföra arbetsuppgifter som fördelas från chefsadministratör
bereda ärenden
ta särskilt stort ansvar för kammarens administrativa verksamhet
handleda och vara samtalspartner för kollegor.
Vardagen är händelsestyrd och det kan snabbt inkomma brådskande ärenden som gör att du behöver ta snabba beslut och kunna göra en avvägning av vad som är brådskande eller inte.

Dina kvaliteter och kvalifikationer

Du ska

ha gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig,
ha skicklighet som motsvarar flera års väl vitsordat arbete med administrativa uppgifter som Åklagarmyndigheten bedömer som relevant,
ha erfarenhet av arbete i it-miljö och med digitala verktyg inom administration, telefoni, möten m.m.
ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Du ska även

vara noggrann, strukturerad och följa de förhållningsregler och rutiner som finns,
vara självständig och ansvarstagande,
vara stresstålig då arbetsbelastningen vid vissa tillfällen kan vara hög,
vara stabil och ha god självkännedom,
ha lätt för att samarbeta och ha ett öppet förhållningssätt gentemot din omgivning,
vara serviceinriktad
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande med

erfarenhet av arbete inom rättsväsendet
eftergymnasial utbildning t.ex. inom ekonomi eller juridik.
Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. 

Tester kan förekomma i rekryteringsprocessen.

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare

På Åklagarmyndigheten känner vi stolthet när vi går till jobbet. Tillsammans är vi närmare 1 800 engagerade och kompetenta medarbetare som står upp för rättssäkerhet, rättstrygghet och demokratiska värden. Oavsett roll i myndigheten så bidrar alla till vårt viktiga samhällsuppdrag.

Vill du bli en del av Åklagarmyndigheten? Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Ansök redan i dag! Visa mindre

Projektadministratör

Projektadministratör Område projekt genomför ny- och ombyggnationer av investeringsprojekt i Västra Götalandsregionens lokaler. Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, projektering och genomförande. Våra kunder finns främst inom hälso-och sjukvården, men också inom kultursektorn, vid folkhögskolor, naturbruksgymnasier samt resecentrum, buss och tågdepåer inom hela Västra Götalandsregionen Nu söker vi dig som vill arbet... Visa mer
Projektadministratör

Område projekt genomför ny- och ombyggnationer av investeringsprojekt i Västra Götalandsregionens lokaler.

Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, projektering och genomförande.
Våra kunder finns främst inom hälso-och sjukvården, men också inom kultursektorn, vid folkhögskolor, naturbruksgymnasier samt resecentrum, buss och tågdepåer inom hela Västra GötalandsregionenNu söker vi dig som vill arbeta med projektadministration och fungera som ett stöd till projektledare.

I din roll som projektadministratör kommer du fungera som ett administrativt och koordinerande stöd för enheten. Rollen innebär ett stort kontaktnät där du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära administration kring enhetens gemensamma behov. Tillsammans med projektchef planera, koordinerar och ansvarar du för det administrativa arbetet.  

Du är stödjande med att förbereda och sammanställa material, lokalbokning diarieföring. granska fakturor, föra protokoll och liknande administrativa uppgifter.  utvecklingsarbeten och följer upp resultat från intern och extern revision..

Du utgår från vårt aktivitetsbaserade kontor i Uddevalla eller från projektkontor på NÄL i Trollhättan. Resor förekommer, där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 


Vad har du med dig sedan tidigare?

Minst gymnasieutbildning med flerårig erfarenhet av likande arbetsuppgifter-

Du är en erfaren administratör med ett par års erfarenhet i en liknade roll som till exempel chefsstöd eller  koordinator. Mycket god erfarenhet och kunskap i Office 365 samt god vana vid användande av olika system. Sannolikt har du arbetat i en liknande verksamhet tidigare och gärna även inom offentlig förvaltning.

 Vi söker dig som har en god organisationsförmåga med vana att uppdatera, revidera samt hålla dokumentation i god ordning. Du har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt och alltid med lösning i fokus. Rollen kräver en god samarbetsförmåga och ett självständigt och initiativrikt arbetssätt. Mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

 För rollen krävs att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt, lätt för att samarbeta och ta initiativ. Välkommen med din ansökan senast 20 januari.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Handläggare Betalningsföreläggande

Beskrivning av uppdraget Kronofogden är en statlig myndighet med ett viktigt uppdrag. Vi hjälper den som vill få betalt och vi ger stöd och råd till den som ska betala. På så sätt bidrar vi till ett väl fungerande samhälle för allmänhet och företag – ett samhälle där skulder och andra krav blir fastställda och indrivna på ett rättssäkert sätt. I uppdraget ingår att verka för en god betalningsvilja och att motverka överskuldsättning. Vi ska ge medborgar... Visa mer
Beskrivning av uppdraget
Kronofogden är en statlig myndighet med ett viktigt uppdrag.

Vi hjälper den som vill få betalt och vi ger stöd och råd till den som ska betala. På så sätt bidrar vi till ett väl fungerande samhälle för allmänhet och företag – ett samhälle där skulder och andra krav blir fastställda och indrivna på ett rättssäkert sätt.

I uppdraget ingår att verka för en god betalningsvilja och att motverka överskuldsättning. Vi ska ge medborgare och företag information och god service så att de kan fatta långsiktiga och hållbara beslut.

På betalningsföreläggande arbetar vi med att skicka ut krav på att någon ska betala (betalningsföreläggande) eller om någon ska lämna tillbaka eller ta bort egendom (handräckning). Vårt arbete innebär att vi ger god service till våra kunder, vilket sker båda muntligt och skriftligt. Tillsammans arbetar vi med att ständigt förbättra vår verksamhet och samverkar med andra enheter på myndigheten. 

Placeringsort är Uddevalla. Vi arbetar flexibelt vilket innebär att du under vissa förutsättningar har möjlighet att teckna en överenskommelse om att delvis arbeta hemifrån. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär:

- Att granska underlag, registrera och fatta beslut.
- Kundkontakter både skriftligen och via telefon.
- Flera administrativa moment i högt tempo.

Vi arbetar i en gemensam inkorg där vi an­svarar för pla­ne­ring och arbetsfördelning tillsammans med sektionscheferna på våra orter där betalningsföreläggande finns.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- aktuell och relevant arbetslivserfarenhet inom t.ex. ekonomi, löneadministration, handel, kundtjänst
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- förmåga att hantera olika digitala verktyg

Du utgår från kundens behov och har förmågan att agera handlingskraftigt i en snabbrörlig verksamhet med högt tempo. Du har personliga egenskaper som innebär att du är nyfiken och stabil. Du agerar flexibelt och är förtroendeingivande och pedagogisk i samtalen med kund. Du gillar att samarbeta med andra och du har god slutledningsförmåga. Du är systematisk, har analytisk förmåga och kan ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar stabilt i mötet med människor som ofta befinner sig i utsatta situationer. Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt och arbetar aktivt med att ge och ta emot återkoppling.

Det är meriterande med aktuell arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Information om oss och jobbet
Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Du blir anställd som handläggare. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor. Kronofogden erbjuder flexibla arbetsformer vilket innebär en möjlighet att arbeta del av arbetstiden hemifrån.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Här kan du läsa mer om vad handläggare betalningsföreläggande arbetar med hos oss:

https://kronofogden.se/jobba-hos-oss/mot-nagra-av-oss/wiktoria-handlaggare

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka  vår webbplats:

https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

Ett jobb som räknas
På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets hr-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Administratör till Rotviksbro vård- och omsorgsboende

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om jobbet
Vi söker en administratör till Rotviksbro vård- och omsorgsboende samt till en ny avdelning som är under uppstart och förlagd på Rosenhälls vård- och omsorgsboende.

Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Administration kring personal och vikarier.
- Hantering av sjuk och friskanmälan.
- Personaladministration i befintligt planeringssystem, schemaplanering samt göra nya scheman
- Registrering av taggar
- Fakturahantering och beställningar, samt diverse övriga administrativa uppgifter som exempelvis inköp, bokning av utbildningar, hantera behörigheter och hantering av larm- och passagesystem.

Du kommer i din roll att fungera som ett stöd åt de två enhetscheferna i det dagliga arbetet samt ha nära kontakt med medarbetarna som arbetar i verksamheten. I rollen kommer du även ha kontakt med exempelvis andra medarbetare och bemanningsenheten i Uddevalla kommun.

Vem söker vi? 
- Du har god strukturell förmåga och servicekänsla
- Du har ett flexibelt arbetssätt vilket du visar genom att du har lätt att anpassad dig till ändrade omständigheter.
- Du är initiativtagande och sätter igång aktiviteter och har god problemlösningsförmåga.
- Du har god samarbetsförmåga vilket du visar genom att du arbetar bra med andra.
- Du är stabil och är lugn och trygg i stressituationer vilket gör att du kan hantera perioder av hög arbetsbelastning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Kvalifikationer
- Du har avklarad gymnasieutbildning inom administration eller fördjupad utbildning inom området.
- Du har B-körkort och tillgång till bil.
- Du behärskar svenska språket i både tal och i skrift.
- Du har god datavana.
- Det är meriterande om du har YH-utbildning inom administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Det är även meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet av personaladministration, gärna inom vård och omsorg. Eller om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med schemaplanering. Samt om du har arbetat i en organisation med heltid som norm.

Övrigt
I den här rekryteringen sker urval och intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Villkor
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Socialassistent till Utredningsgruppen Barn och Unga

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Är du en serviceinriktad person som vill ha nya utmaningar? Vi söker just dig som vill arbeta som socialassistent.

Du kommer att ha ett omväxlande arbete med uppdrag att avlasta socialsekreterare i vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ramen för handläggningsprocessen på Utredningsenheten Barn och Unga.

Vi jobbar för att göra skillnad för barn och familjer i vardagen och vår arbetsplats har höga ambitioner och fokus på kvalité. Detta är en tjänst där du kommer att trivas med om du gillar ett arbete i förändring, högt tempo och variation i arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
- Begära ut handlingar från tex skola, sjukvård mm
- Skriva olika dokument/protokoll
- Delta på möten med socialsekreterare och skriva anteckningar
- Sekretessmarkera handlingar vid utlämnande av handling
- Kolla socialsekreterarnas mejl och telefoner 

Tjänsten är under utveckling, så det finns stora möjligheter att vara med och påverka ditt framtida uppdrag. Du kommer även självständigt utföra enklare myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen.

Vem söker vi?

- Goda kunskaper i tal och skrift i svenska språket
- Administrativt skicklig
- Flexibel och lösningsorienterad
- Effektiv och strukturerad

Vi ser gärna att du ha erfarenhet av att arbetat i verksamhet med sekretess och tystnadsplikt. Erfarenhet av Lifecare är meriterande

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning med social inriktning,
- Datorvana

Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör inom vård och omsorg

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Vi söker nu efter en ny administratör till vård- och omsorgsboendena Österängen och Kaprifol.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som ingår är

- Administration runt personal och vikarier.
- Sjuk- och friskanmälan
- Personaladministration i Medvind, schemaändringar, sjukschema.
- Registrering av taggar.
- Fakturahantering och beställningar, samt diverse övriga administrativa uppgifter.

Tillsammans med en kollega stödjer ni 5 enhetschefer med administrativa uppgifter samt har en nära kontakt med de medarbetare som arbetar i verksamheten. 

Vem söker vi?
- Rollen som administratör kräver god strukturell förmåga och servicekänsla.
- Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga samt på problemlösning.
- Tjänsten innebär till stor del kontakter med olika instanser som t ex medarbetare, bemanningsenheten osv.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har

- Gymnasieutbildning i administration eller fördjupad utbildning inom området, såsom YH utbildning i administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Tidigare erfarenhet av personaladministration inom vård och omsorg.
- Tidigare erfarenhet av schemahantering.
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt datavana.

Det är även meriterande om du har arbetat i en organisation där heltid är norm.  

Övrigt
Intervjuer och rekrytering sker löpande. 

Villkor
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör till häktet Uddevalla

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområde Vänersborg består av två anstalter i Vänersborg och ett häkte i Uddevalla. Anstalten Östragård är en öppen anstalt... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Vänersborg består av två anstalter i Vänersborg och ett häkte i Uddevalla. Anstalten Östragård är en öppen anstalt med plats för 170 intagna. Anstalten Brinkeberg är en sluten anstalt med plats för 112 intagna och Häktet i Uddevalla har 49 platser.
Vi är en innehållsrik verksamhet och hos oss arbetar kriminalvårdare, administratörer, sjuksköterskor, kockar, lärare, produktionsledare, chefer med flera. Vi är en modern myndighet som bjuder på utvecklingsmöjligheter och utmaningar där du får vara med och påverka framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Administratören ansvarar för klientadministration såsom domshantering inklusive strafftidsberäkning, ekonomi kopplat till våra intagna, fakturahantering, arkiv, diarium, posthantering, beställningar, samt hantering av myndighetens inkommande mail. I arbetsuppgifterna ingår även i övrigt vanligt förekommande administrativa uppgifter. Du är behjälplig med bokslut.

I rollen som administratör innebär det externa kontakter, där du representerar Kriminalvården gentemot samarbetspartners och allmänhet. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har kännedom om offentlighetsprincipen samtidigt som du kan säkerställa att sekretesskyddet upprätthålls.

Kontoret är placerat inom häktet där du kommer att möta kollegor och intagna. Du omfattas av det säkerhetsarbete som gäller för arbetsplatsen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående och serviceinriktad. Handläggningen i arbetet är en del av rättsprocessen därför krävs det att du är noggrann och strukturerad. Du har ett gott omdöme, är kvalitetsmedveten och kan göra rätt prioriteringar samt är van att tidvis arbeta i ett högt tempo. Arbetet som administratör är en servicefunktion och kräver att du har förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med övriga anställda på anstalten samt även andra aktörer inom som utanför myndigheten.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Lägst gymnasiekompetens i form av slutbetyg/gymnasieexamen. Gärna med juridik/ ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig
• God kunskap om förvaltningslagen
• God kännedom om offentlighetsprincipen
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
• Goda IT-kunskaper

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av strafftidsberäkning och/ eller juridisk bakgrund
• Flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete med diarieföring, arkiv, sekretessbelagda dokument samt hantering myndighetsmail eller liknande
• Erfarenhet av kansli/administrativt arbete inom Kriminalvården
• Erfarenhet av arbete i administrativa datasystem
• Kunskap och erfarenhet av att jobba i ekonomisystem och/eller Platina
• Kunskap om påföljdssystemet
• Erfarenhet av administrativa uppgifter från offentligförvaltning
• Kunskap av intagnas medel.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll och personutredning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör - extra jobb

Ansök    Okt 26    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Administratör till Uddevalla gymnasieskola

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Våra mål
Vårt mål är att genomföra elevadministration och dokumentation på ett kvalitetssäkert sätt och inom de tidsramar som finns.

Vi ska hålla oss uppdaterade om de myndighetskrav som finns så att arbetet utförs i enlighet med de regler som finns hos olika myndigheter.

Arbetsuppgifter
Du ska föra all elevdokumentation kring respektive elever i de olika digitala system som finns för dessa ändamål. Några av de systemen vi arbetar i är;

 - Edlevo – elev administrationssystem,
 - Prorenata – elevjournal
 - Vklass – lärplattform
 - Indra – antagningssystem
 - Ciceron – ärendehanteringssystem

I arbetet ska du säkerställa att arbetet utförs på ett noggrant och kvalitetssäkert sätt, du ska även finnas som stöd för rektor och lärare för att bistå dem i deras arbete.

Vem söker vi?
- Du är initiativtagande och självgående vilket du visar genom att du sätter igång aktiviteter och når resultat.


- Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.


- Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och är tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera.


- Du är strukturerad och visar det genom att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.Du är även kvalitetsmedveten och noggrann i ditt sätt att arbeta. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kravspecifikation
- Utbildning inom administration eller erfarenhet av arbete med administration på avancerad nivåDet är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elevadministration. Du har god datavana och har även goda kunskaper om de vanligaste Office-programmen. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör - extra jobb

Ansök    Sep 28    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Handläggare

Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet. ÅM2022-1751 Dina arbetsuppgifter Anställningen är placerad på Åklagarkammaren i Uddevalla. Som handläggare möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt men också tillsammans i grupp för att få det administrativa arbetet ... Visa mer
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet.

ÅM2022-1751

Dina arbetsuppgifter

Anställningen är placerad på Åklagarkammaren i Uddevalla. Som handläggare möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter.

Du arbetar självständigt men också tillsammans i grupp för att få det administrativa arbetet att fungera. Service är en stor del i ditt vardagliga arbete, både internt och externt.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:

ge åklagare administrativt stöd, t.ex. arbete i brottsmålsdiariet, hantera arkivering och utföra allmänna kontorsuppgifter
kontrollera, bedöma och registrera inkomna ärenden
vara kontakten utåt i många sammanhang och därmed ge god service till både allmänheten och till andra myndigheter – främst via telefon och e-post
utföra arbetsuppgifter som fördelas från chefsadministratör t.ex. viss beredning.
Diarieföring och arkivering sker elektroniskt i vårt it-system.

Vardagen är händelsestyrd och det kan snabbt inkomma brådskande ärenden som gör att du behöver ta snabba beslut och kunna göra en avvägning av vad som är brådskande eller inte.

Dina kvaliteter och kvalifikationer

Du ska

ha gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig,
ha skicklighet som motsvarar några års väl vitsordat arbete med administrativa uppgifter som Åklagarmyndigheten bedömer som relevant,
ha erfarenhet av arbete i it-miljö och med digitala verktyg inom administration, telefoni, möten m.m.
ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Du ska även

vara noggrann, strukturerad och följa de förhållningsregler och rutiner som finns,
vara självständig och ansvarstagande,
vara stresstålig då arbetsbelastningen vid vissa tillfällen kan vara hög,
vara stabil med god självkännedom,
ha ätt för att samarbeta och ha ett öppet förhållningssätt gentemot din omgivning,
vara serviceinriktad
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom rättsväsendet.

Om anställningen

Detta är en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas.

Tester kan förekomma i rekryteringsprocessen.

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare

På Åklagarmyndigheten känner vi stolthet när vi går till jobbet. Tillsammans är vi närmare 1 800 engagerade och kompetenta medarbetare som står upp för rättssäkerhet, rättstrygghet och demokratiska värden. Oavsett roll i myndigheten så bidrar alla till vårt viktiga samhällsuppdrag.

Vill du bli en del av Åklagarmyndigheten? Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Ansök redan i dag! Visa mindre

Administratör inom utbildning till Uddevalla

Är du vår nya administratör inom utbildning i Uddevalla? Tjänsten innebär att administrera utbildningsområdena för kund och huvudman. Tjänsten innebär bland annat dokumentationshantering, registreringar, planering, rapporteringar. Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna mot administration/HR och har minst 3 års erfarenhet som administratör och gärna mot arbetsmarknadsutbildning och/eller yrkesutbildningar. Om tjänsten • Tjänsten är tillsvidare me... Visa mer
Är du vår nya administratör inom utbildning i Uddevalla?

Tjänsten innebär att administrera utbildningsområdena för kund och huvudman. Tjänsten innebär bland annat dokumentationshantering, registreringar, planering, rapporteringar. Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna mot administration/HR och har minst 3 års erfarenhet som administratör och gärna mot arbetsmarknadsutbildning och/eller yrkesutbildningar.

Om tjänsten

• Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse
• Administrativa uppgifter inom tung utbildning är bland annat betygshantering, in rapportering, dokumentationshantering, registreringar, studieplaner, schemaläggning, viss ekonomiansvar, närvarorapportering, informativa rapporter, certifikat administrativ hantering + viss APL samordnare ansvar.


Din profil

• Van administratör med erfarenhet från transportbranschen.
• Flexibel person som gillar att ha fler utmaningar igång samtidigt.
• Du har ett gott bemötande och är serviceminded då vi arbetar med deltagare, bransch, kunder och huvudmän.
• Meriterande är om du har administrerat tidigare kring arbetsmarknadsutbildning, yrkesutbildningar eller skola sen tidigare.
• God datavana, van att arbeta med olika program och Officepaket.

Om YrkesAkademin

Vi utbildar för riktiga jobb
YrkesAkademin är en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet, med ca 500 medarbetare runt om i hela Sverige. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola, uppdragsutbildningar samt stöd och matchning. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år.

Vad vi erbjuder dig som anställd
Som anställd hos oss har du ett viktigt och meningsfullt arbete: tack vare dig får fler människor ett jobb att gå till. YrkesAkademin är ett framgångsrikt och växande företag, och här finns stora möjligheter för dig att ta ansvar och utvecklas.

Så här söker du
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Ulf Engström mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Samordnare med rekryteringsansvar till Bemanningsenheten

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om Bemanningsenheten
Bemanningsenheten är en central enhet inom socialtjänsten som har i uppdrag att bemanna, rekrytera, bevaka företrädesrätt och konvertering utifrån bestämmelserna i LAS och schemaläggningsstöd till chefer.

Bemanningsenheten har även en tillsvidareanställd bemanningspool med cirka 50 medarbetare och på kontoret är vi 13 samordnare med olika ansvarsområden samt tre enhetschefer. 

Om jobbet
Vi söker dig som är utvecklings- och möjlighetsinriktad och vill vara delaktig i Bemanningsenhetens uppdrag, verksamhet och utvecklingen. Som rekryterare är din huvudarbetsuppgift personalförsörjning, marknadsföring och rekrytering – både på en strategiskt och organisatorisk nivå.

Arbetsuppgifter
- Du ansvarar för det administrativa arbetet kring personal knuten till Bemanningsenheten. Det innebär att vara delaktig i uppföljning av timavlönade, nyrekryteringar, anställningsavtal, hålla i delar av introduktionsutbildning och samordna placeringar av nya vikarier ut i verksamheterna. 
- I din roll som rekryterare så kommer det även ingå andra övriga arbetsuppgifter så som bemanning, bevaka och följa upp medarbetare i förvaltningen som har företrädesrätt och konvertering genom att säkerställa?att reglerna kring LAS tillämpas korrekt i vår verksamhet samt planera, utveckla och utvärdera arbetssättet.

Du kommer ha kontakt med både enhetschefer och personal utifrån Bemanningsenhetens uppdrag. Du har ett intresse för att analysera statistik och dra lärdom av denna för att utveckla processer. För dig är det också viktigt att hålla dig uppdaterad inom de avtalsområden som Bemanningsenheten arbetar inom. Tjänsten är under utveckling så andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. 

Vem söker vi?
- Din samarbetsförmåga utmärker dig och du arbetar bra med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
- Du har en vass serviceförmåga och är lojal, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera
- Du är självgående och visar det genom att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och att du strukturerar ditt angreppssätt och driver ditt arbete vidare.
- Du är stabil vilket du visar genom att vara lugn och kontrollerad i stressituationer och att du fokuserar på rätt saker.

Arbetet är av mångsidig karaktär så du behöver vara flexibel och ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har lätt att lära dig nya saker och IT-system. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet med inriktning mot ovanstående beskrivning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.
- Du kan formulera dig väl i svenska språket när det gäller tal och skrift

Erfarenhet av administrativt arbete inom rekrytering och arbetsrätt inom kommunal förvaltning är meriterande.  

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administrativ handläggare verkställighet

Beskrivning av uppdraget Som administrativ handläggare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att besluta om lämpliga åtgärder för att reglera skulder. För att motverka att människor hamnar i svår skuldsättning blir kontakten med kunder, arbetsgivare och andra myndigheter en viktig del av ditt arbete. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av att utreda tillgångar, fatta beslut om lämpliga tvångsåtgärder samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigh... Visa mer
Beskrivning av uppdraget
Som administrativ handläggare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att besluta om lämpliga åtgärder för att reglera skulder.

För att motverka att människor hamnar i svår skuldsättning blir kontakten med kunder, arbetsgivare och andra myndigheter en viktig del av ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av att utreda tillgångar, fatta beslut om lämpliga tvångsåtgärder samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter. Din roll är att  vara den neutrala parten som hjälper den som inte har fått betalt och den som ska betala. Ett exempel, på reglering av skuld, är utmätning av lön samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter. Arbetet innebär löpande ärendehantering via våra system. Du har kundkontakter i telefon och reception. I arbetet ingår kontakter med de skuldsatta, de som vill ha betalt, andra myndigheter och arbetsgivare med flera. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa arbetsuppgifter exempelvis posthantering och mailkontakter.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor då ni har ett gemensamt ansvar för resultatet. Din chef skapar rätt förutsättningar för dig och dina kollegors arbete.

Du genomgår en utbildning där praktik varvas med teori. Du kommer lära dig mer om juridik, bemötande och samtalsteknik.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst 6 månaders erfarenhet av administrativt eller handläggande arbete under de senaste tre åren
- goda it-kunskaper
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift

Du har personliga egenskaper som innebär att du är systematisk, noggrann och har förmåga att ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar stabilt och förtroendeingivande, även i kontakter med människor som befinner sig i utsatta situationer. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har även god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med verkställighet inom Kronofogden eller har haft liknande arbetsuppgifter på annan statlig myndighet.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information om oss och jobbet
Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Du blir anställd som handläggare. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor. Kronofogden erbjuder flexibla arbetsformer vilket innebär en möjlighet att arbeta del av arbetstiden hemifrån.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Här kan du läsa mer om vad en administrativ handläggare verkställighet arbetar med hos oss:

https://kronofogden.se/jobba-hos-oss/mot-nagra-av-oss/joel-handlaggare

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats:

https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html.

Ett jobb som räknas
På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets hr-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Administratör, vikariat

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Kultur och fritid är en arbetsplats för ca 200 medarbetare.

Vår verksamhet omfattar kulturskola, bibliotek, offentlig kultur, fritid med kommunens olika anläggningar som t ex simhall, idrottsanläggningar, badplatser, fritidsgårdar samt avdelningen för stöd och utveckling. Förvaltningen är knuten till en kultur och fritidsnämnd. Du kommer att tillhöra avdelning stöd och utveckling.

Inom ramen för avdelningen stöd och utveckling arbetar vi med stöd till föreningslivet.

Verksamheten föreningsstöd står inför ett flertal utmaningar under 2022. Bl a ska ett nytt system för föreningsbidrag arbetas fram samt ett nytt verksamhetssystem för hantering av bokning av lokaler samt hantering av föreningsbidrag. Under perioden oktober 2022 och ca 6 månader framåt ska en av medarbetarna vara föräldraledig. Vi behöver en vikarie under samma period.

Ditt arbete undre den här perioden är att:

- Implementerar ett nytt verksamhetsprogram (Rbok), för bokningar av "lokaler/ytor" samt föreningsregister och föreningsbidrag. Administratören är systemförvaltare och är den som ska vara drivande i införandet samt är den som har kontakter med leverantören. Administratören är den som stöttar övriga i arbetslaget i programmet.
- Tillsammans med enhetschef anläggningar göra säsongsplanering av uthyrningsbara ytor utifrån föreningars önskemål. I övrigt stödjer du enhetschefen i allt som har med bokningar av lokaler.
- Administratören måste ha god kännedom om alla olika lokalers förutsättningar samt vilka aktiviteter som är möjliga att kombinera både i tid och plats.
- Administratören handlägger all lokalbokning.
- Felanmälningarna vidarebefordras av administratör till den som ska åtgärda problemet. detta kräver god kännedom om vilka resurser som finns att kontakta.
- Fakturerar i Rbok och gör en körning över till ekonomisystemet (Raindance).

Vi vill att du har en färdig gymnasieexamen gärna med en inriktning mot ekonomi. Har du några års arbetslivserfarenhet bakom dig med administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter så är det meriterande.

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du behöver vara en IT-driven person som har ett intresse av att implementera och utveckla vårt nya verksamhetssystem. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet och extra goda kunskaper i excel.

Det är en fördel om du, som kommer att bli aktuell för detta arbete, har förståelse för föreningsliv och då i synnerhet idrottens villkor. Du behöver vara en person som kan förhålla dig neutral mellan olika föreningar samt kunna navigera mellan olika intressen och viljor utan att tappa riktningen till kultur och fritids mål.

Ditt arbete innebär att du ska kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du ska kunna sätta upp och hålla tidsramar. Vi vill att du tar initiativ, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat samt har mod att agera efter sin egen övertygelse. Du behöver vara lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Att kunna samarbeta med andra människor är nyckeln till framgång i detta arbete.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % av en heltid med början snarast möjligt och t o m 30 april 2023.

Vi vill att din ansökan sker via kommunens IT-stöd för rekrytering och innehåller ett personligt brev och CV.

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information angående tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Carina Wiberg Borgh 0522-69 65 10, 0703-696510

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Landsbygdsavdelningen har som huvuduppgift att verka för ett hållbart, effektivt och miljöanpassat lantbruk, hållbar landsbygdsutveckling, utveckling av fisket samt veterinär- och djurskyddsfrågor. Det innebär att en stor del av verksamheten arbetar för att EU:s och Sveriges jordbruks- och landsbygdspolitik får genomslag på regional nivå.

Kontorsstöd är en funktion som hör till Enheten för Veterinär- och djurskydd som är en av Landsbygdsavdelningens tre enheter. Enhetens huvudsakliga uppgift är att genomföra kontroller och tillsyn inom livsmedelskedjan. Din roll blir att ingå i team om ca nio medarbetare på tre orter för att lösa vårt uppdrag. Alla medarbetare på funktionen har vissa ansvarsområden där man arbetar mer eller mindre av sin tid men vi måste dagligen växla om för att lösa hela vårt uppdrag.

Som medarbetare hos oss på kontorsstöd ingår hantering av ett antal resursbrevlådor i e-postformat som innebär fördelning av olika uppgifter till mottagare inom avdelningen. Vi bemannar djurskyddstelefonen där allmänheten kan ringa in för att anmäla misstankar om misskötsel av djur. Du kommer att arbeta med sekretessbedömning i begäran om utlämnande av allmänna handlingar. En annan arbetsuppgift är kommunikation med hjälp av RAKEL där du som RAKEL- operatör har kontakt med fältpersonalen på djurskyddet för att trygga deras yttre arbetsmiljö.

Funktionen har en avgörande roll för att allt det som måste fungera på en arbetsplats, verkligen fungerar. Det handlar om allt från beställningar, översyn av lokalerna (larm/brand/arbetsmiljö), praktiska göromål som exempelvis posthantering, besökssystem, huvudansvar för lunchrummet, till olika frågor från våra medarbetare, om saker som inte fungerar eller kan förbättras.

Ovanstående arbetsuppgifter förekommer i funktionen och arbetsuppgifterna kan sett över tid komma att förändras inom ramen för funktionens ansvarsområde.
Tjänsten innebär att på uppdrag av funktionschef och i samarbete med sina kollegor lösa uppgifter både av rutinartad karaktär men även genom vissa undersökande moment i nya eller sällan förekommande uppgifter där det ännu inte finns rutiner för arbetssätt.

Placeringsort: Uddevalla

KVALIFIKATIONER
Krav
• Eftergymnasialutbildning tex. inom ekonomi, administration eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Kunskap och erfarenhet om lantbrukets djur och sällskapsdjur
• Erfarenhet, intresse och förmåga av att arbeta digitalt och förstå nyttan av ett digitalt arbetssätt.
• Tidigare erfarenhet med arbete av samordnande karaktär

Meriterande
• Erfarenhet av IT och hantering av teknisk utrustning
• Erfarenhet av arbete med kundbemötande
• Arbetserfarenhet av myndighetsarbete och särskilt prövning av allmänna
handlingar

Personliga egenskaper
• Mycket god samarbetsförmåga och servicekänsla
• Du är lyhörd, har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och förstår vikten av ett gott bemötande.
• God förmåga att uttrycka dig på ett tydligt och lättförståeligt sätt både i tal och skrift.
• Du är stabil och trygg i dig själv. Du känner dig bekväm med att ibland lämna besvärliga/obekväma beslut.
• Du är flexibel och följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper samt att hitta rätt nivå i ditt arbete i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar
• Du tycker om att lära nytt och är nyfiken på nya arbetssätt och att själv bidra till att utveckla dem

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förrättningsassistent, Uddevalla

Ansök    Jun 2    Lantmäteriet    Administrativ assistent
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en ... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande, stimulerande och du arbetar i team med t ex förrättningslantmätare och mätingenjörer.

Du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning där du bland annat bidrar till att våra administrativa arbetsuppgifter blir utförda på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt, samt att administration av ärenden inom fastighetsbildningsförrättning hanteras effektivt. Tjänsten som förrättningsassistent innebär också till stor del handläggning i våra förrättningsärenden.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har något av följande; yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område, utbildning till juridisk assistent eller gymnasieexamen från högskoleförberedande program i kombination med erfarenhet som mäklarassistent eller administration inom juridisk verksamhet. Vi ser också att du har god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal.

Det är meriterande med erfarenhet av administration inom fastighetsrätt och/eller erfarenhet från förrättningshandläggning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi arbetar i tillsammans i team. Även våra kunder förväntar sig ett bra bemötande i kombination med snabb och enhetlig service som håller hög kvalitet från myndigheten. Därför vill vi att du är en person som har lätt för att skapa struktur, identifiera behov och finna lösningar på behoven. Då tjänsten kräver interna och externa kontakter - fysiska på plats, via telefon, via videomöten och även i text - så krävs att du är bekväm med alla dessa kontaktformer och kan anpassa kontakten till mottagarens behov.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Administratör till spännande företag i Uddevalla!

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba med ett ansvarsområde gällande kontor och administration. Du ska tycka om att jobba i affärssystem. Du kommer främst arbeta med redovisning och bokföring. Du kommer även att vara delaktig i löneadministrering, tidsrapporteringar och faktureringar. Det är viktigt att du är glad och positiv och trivs socialt med andra människor. Huvuduppgifter: - Löneadministrera - Fakturera - Tidsrapportera - Övergripande ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba med ett ansvarsområde gällande kontor och administration. Du ska tycka om att jobba i affärssystem. Du kommer främst arbeta med redovisning och bokföring. Du kommer även att vara delaktig i löneadministrering, tidsrapporteringar och faktureringar. Det är viktigt att du är glad och positiv och trivs socialt med andra människor.

Huvuduppgifter:
- Löneadministrera
- Fakturera
- Tidsrapportera
- Övergripande ansvar i affärssystem
- Bokföring
- Administrera inköp


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi kräver 1-2 års erfarenhet av bokföring och redovisning.

Det är även viktigt att du har god förståelse kring administration och hur ett företag fungerar. Du bör ha med dig utbildning inom administration eller ekonomi. Det är meriterande om du har jobbat med affärssystemet NEXT, Visma fortnox. Vi ser gärna att du har jobbat inom entreprenad, bygg eller liknande bransch. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och att du passar in i organisationen. Det är därför viktigt att du är social och positiv och tycker om att arbeta i nära samband med kollegorna.


Information och kontakt
Har du frågor angående tjänsten kontakt Jennifer Zachrisson 0520-527732 eller Pia Wahlgren : 0520-527731


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 400 Msek och har omkring 1000 anställda.
Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Administrativ koordinator

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. I Servicecenter är du Hjälpmedelscentralens ansikte utåt och inåt. Arbetsbeskrivning Du ansvarar för att skapa struktur samt ordning och reda i våra dokumenthanteringssystem. Utbildar vid behov och förväntas vara användarstöd till dessa system för medarbetarna. Förutom ovan som är dina primära arbetsupp... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. I Servicecenter är du Hjälpmedelscentralens ansikte utåt och inåt.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för att skapa struktur samt ordning och reda i våra dokumenthanteringssystem. Utbildar vid behov och förväntas vara användarstöd till dessa system för medarbetarna.

Förutom ovan som är dina primära arbetsuppgifter tillkommer även bemanning av receptionen. Du tar emot besökare till Hjälpmedelscentralen tillsammans med kollegor och genom att ge god service, ser du till att vardagen fungerar för besökare som kommer för att prova ut hjälpmedel och för medarbetarna i huset. Servicecenter hanterar allt från reception, hantering av fakturor, post, beställningar, passerkort, felanmälningar och telefonaviseringar, till uppackning av kontorsmaterial.

Arbetstempot är varierande vilket innebär att det är viktigt att kunna hantera perioder av hög arbetsbelastning, men också att ha förmågan att ta ansvar, initiativ och ha eget driv även under lugnare perioder.

För att ge god service i rollen som administrativ koordinator behöver du:

- ha ett gott bemötande och känsla för personlig service
- ha intresse, vilja och förmåga att arbeta tillsammans
- ha god ordning och reda och intresse för administration
- vara kommunikativ, flexibel och ha lätt anpassa dig till nya omständigheter
- vilja bidra aktivt till lyckade möten och utöva ett gott värdskap

Du har gymnasieutbildning, god kunskap i Officepaketet och erfarenhet av arbete i olika IT-system. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Arbetet kan kräva närvaro på olika orter i regionen vilket förutsätter att du har körkort för personbil.

Erfarenhet av receptionsarbete samt arkivering och att samordna workshops är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi ser fram emot din ansökan!


Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör hälso- och sjukvård

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Vi söker nu efter en ny administratör till hälso- och sjukvårdsenheten då nuvarande administratör går i pension.

Du kommer att vara en av tre administratörer som har ett nära arbete med varandra, den legitimerade personalen, våra fem enhetschefer samt avdelningschef.

Arbetsuppgifter
I arbetet som administratör kommer du att stödja enhetschefer med administrativa uppgifter i det dagliga arbetet. Det ingår även att serva avdelningschef i vissa uppgifter vid exempelvis nyanställningar.

Du kommer att ha nära kontakt med de medarbetare som arbetar i verksamheten och ett nära samarbete med de andra administratörerna i verksamheten. 

I din roll som administratör kommer du att arbeta som arkivredogörare och du ansvarar även för fakturahantering, att administrera och hantera datasystem som Winlas, Infocaption och eCompanion samt att utföra vissa beställningar och övriga administrativa uppgifter. Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning i administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du är strukturerad och kreativ i ditt arbetssätt där du hittar lösningar istället för att se problem. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att jobba både i team och självständigt.

Du har tidigare erfarenheter av administration, goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt datavana. Det är meriterande om du har arbetat med arkivering, e-arkiv samt i olika datasystem som eCompanion, Winlas och Infocaption.

Rollen som administratör kräver att du har god organisationsförmåga och servicekänsla. Vi ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga och problemlösning. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Villkor
B körkort och datavana är ett krav.

Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag och har möjlighet till friskvårdstimme.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör till spännande företag i Uddevalla!

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba med ett ansvarsområde gällande kontor och administration. Du ska tycka om att jobba i affärssystem. Rollen är en avlastande roll som ska bistå för att underlätta administrationen på företaget. Du kommer att vara delaktig i löneadministrering, tidsrapporteringar och faktureringar. Det är viktigt att du är glad och positiv och trivs socialt med andra människor. Huvuduppgifter: - Löneadministrera - Fakturera ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba med ett ansvarsområde gällande kontor och administration. Du ska tycka om att jobba i affärssystem. Rollen är en avlastande roll som ska bistå för att underlätta administrationen på företaget. Du kommer att vara delaktig i löneadministrering, tidsrapporteringar och faktureringar. Det är viktigt att du är glad och positiv och trivs socialt med andra människor.

Huvuduppgifter:
- Löneadministrera
- Fakturera
- Tidsrapportera
- Övergripande ansvar i affärssystem
- Bokföring
- Administrera inköp


Din bakgrund/Dina egenskaper
Det är viktigt att du har god förståelse kring administration och hur ett företag fungerar. Du bör ha med dig utbildning inom administration eller ekonomi. Det är meriterande om du har jobbat med affärssystemet NEXT. Vi ser gärna att du har jobbat inom entreprenad, bygg eller liknande bransch. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och att du passar in i organisationen. Det är därför viktigt att du är social och positiv och tycker om att arbeta i nära samband med kollegorna.


Information och kontakt
Har du frågor angående tjänsten kontakt Jennifer Zachrisson 0520-527732 eller Pia Wahlgren : 0520-527731


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 400 Msek och har omkring 1000 anställda.
Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Administratör

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om jobbet

Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor kan leverera stöd och service med hög kvalité till dina medarbetare, politiker och medborgare.

Vi söker en ny administratör till teamet på avdelningen juridik och administration på kommunledningskontoret. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för uppgifter på kansliet och i arkivet. Det innebär att du  bl.a. jobbar med;

- Diarieföring och expediering i vårt dokument- och ärendehanteringssystem.
- Sekreterarskap på sammanträden samt handläggning inför och efter möten.
- Du sköter posthantering och telefonkontakter med allmänheten samt inom kommunen.
- Löpande arkivvård i kommunens arkiv..
- Dina arbetsuppgifter innefattar även övrigt administrativt arbete som förekommer på avdelningen.

Vem söker vi?

- Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt även vid hög arbetsbelastning.
- Du trivs med att jobba under eget ansvar med många bollar i luften samtidigt.
- Du är serviceinriktad,  lyhörd och samarbetar bra med andra människor.
- Du anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och är utvecklingsinriktad.
- Du är noggrann.

Kravspecifikation

- Du har har erfarenhet och /eller utbildning inom administration eller dokument- och ärendehantering.
- Du har god vana att arbeta i olika datasystem.
- Du har goda kunskaper i svenska språket och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetsprov kan komma att begäras.

Det är meriterande om du har relevant utbildning/erfarenhet av offentlig förvaltning. Stor vikt kommer även läggas vid personlig lämplighet.

 

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör till solcellsbolag

DTenergi är ett snabbväxande solcellsbolag med brinnande intresse för miljö, solenergi, goda kundrelationer och förstklassiga installationer. För att ge våra kunder ännu bättre service, söker vi nu en administratör med minst 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och gärna med erfarenhet från bygg- eller solcellsbranschen. Tjänsten är bred och innefattar allt från ordermottagning, beställning av material, planering av arbetsschema, fakturering, b... Visa mer
DTenergi är ett snabbväxande solcellsbolag med brinnande intresse för miljö, solenergi, goda kundrelationer och förstklassiga installationer.
För att ge våra kunder ännu bättre service, söker vi nu en administratör med minst 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och gärna med erfarenhet från bygg- eller solcellsbranschen.
Tjänsten är bred och innefattar allt från ordermottagning, beställning av material, planering av arbetsschema, fakturering, bokning av monteringar, söka rot och göra för och färdiganmälan hos nätägare.
För att lyckas med uppdraget behöver du vara strukturerad, noggrann och ordningsam. God vana vid datorer, Excel, email och andra IT-verktyg och tjänster är ett krav. Flytande svenska och goda kunskaper engelska i tal och skrift är ett absolut krav.
Rätt person är du som älskar kundservice, kvalitet och kan hålla både humör och tempo uppe trots ojämn och delvis hög arbetsbelastning. Har lätt för att lära och kan söka lösningar på dagliga och nya problem samt utveckla och effektivisera rutiner.
Vi har ett fritt arbetssätt, där stor möjlighet ges att utforma sin vardag och sitt arbete. Visa mindre

Sommarvikarie till speditionsgrupp

Uddevalla Hamnterminal AB är ett kommunalägt hamn- och logistikföretag som bl.a. lastar och lossar fartyg och bedriver terminalverksamhet. Koncernen, som även omfattar dotterbolaget SwanFalk Shipping, omsätter ca 130 Mkr och medeltalet årsanställda är ca 85. Vi söker nu en sommarvikarie till bolagets speditionsgrupp Arbetet innebär att avlasta bolagets speditörer med diverse administrativa uppgifter, dokumentation och speditionsuppdrag under sommarperioden... Visa mer
Uddevalla Hamnterminal AB är ett kommunalägt hamn- och logistikföretag som bl.a. lastar och lossar fartyg och bedriver terminalverksamhet. Koncernen, som även omfattar dotterbolaget SwanFalk Shipping, omsätter ca 130 Mkr och medeltalet årsanställda är ca 85.
Vi söker nu en sommarvikarie till bolagets speditionsgrupp
Arbetet innebär att avlasta bolagets speditörer med diverse administrativa uppgifter, dokumentation och speditionsuppdrag under sommarperioden. Du kommer att ha både interna kontakter samt kontakt med bolagets samarbetspartners och kunder.
Vi söker i första hand dig som har en avslutad gymnasieutbildning och goda IT-kunskaper. Om du har någon tidigare erfarenhet av logistik är det meriterande men absolut inget krav. Du ska ha flytande kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Du bör helst ha B-körkort. Som person är du noggrann, strukturerad och stresstålig.
Sommarvikariatet är på heltid fram till slutet av augusti och vi ser gärna att du kan börja under maj månad alt. senast i början av juni.
Ansökan, märkt ”Sommarvikarie spedition”, skickas via mejl till [email protected] Skicka gärna in din ansökan redan nu eftersom urval sker löpande och vikariatet kommer att tillsättas så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Marknadschef Jacob Engholm, tel. 0522-91304. Visa mindre

Administratör till myndighet i centrala Göteborg!

Är du en initiativtagande och lösningsorienterad person? Trivs du i att arbeta serviceinriktat i en administrativ roll? Då kan det här vara möjligheten du väntat på! Just nu söker vi en administratör för ett konsultuppdrag med start i början på maj och som pågår fram till hösten. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Du kommer vara en del av ett härligt gäng som värdes... Visa mer
Är du en initiativtagande och lösningsorienterad person? Trivs du i att arbeta serviceinriktat i en administrativ roll? Då kan det här vara möjligheten du väntat på! Just nu söker vi en administratör för ett konsultuppdrag med start i början på maj och som pågår fram till hösten.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer vara en del av ett härligt gäng som värdesätter samarbete, arbetsglädje och som uppmuntrar förbättringsarbete och utveckling. Konsultuppdraget innebär att du kommer vara ett administrativt stöd för myndigheten.
Huvudsakligen kommer du arbeta med:
• kontorsuppgifter
• diarieföring
• djurskyddstelefon
• administrativa uppgifter som exempelvis registrering
Vidare kommer du arbeta med diarieföring och dokumenthantering, posthantering, scanning samt viss receptionsexpediering.

Uppdraget är på heltid under kontorstider.

Vem är du?
Personliga egenskaper:
• Mycket god samarbetsförmåga och servicekänsla
• Du är lyhörd, har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och förstår vikten av ett gott bemötande.
• God förmåga att uttrycka dig på ett tydligt och lättförståeligt sätt både i tal och skrift.
• Du är stabil och trygg i dig själv. Du känner dig bekväm med att ibland lämna besvärliga/obekväma beslut.
• Du är flexibel och följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper samt att hitta rätt
nivå i ditt arbete i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar
• Du tycker om att lära nytt och är nyfiken på nya arbetssätt och att själv bidra till att utveckla de

För att vara kvalificerad för rollen ser vi att du har
• Eftergymnasial utbildning tex. inom ekonomi, administration eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Goda datakunskaper, meriterande med kunskaper i Platina och Excel

Meriterande:
• arbetserfarenhet av myndighetsarbete och diarieföring
• Kunskap och erfarenhet om lantbrukets djur och sällskapsdjur
• erfarenhet av IT och teknikområdet
• erfarenhet av service och gott kundbemötande


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Teknisk säljare / administratör serviceinriktad person

Teknisk säljare / administratör Ricoh IT Partner, Uddevalla, Administration Vi söker dig som vill jobba som teknisk säljare och administratör Är du en serviceinriktad person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom orderhantering, administration, kundservice och försäljning? Vi söker just nu en lösningsfokuserad teknisk säljare till vår verksamhet i Uddevalla. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du ... Visa mer
Teknisk säljare / administratör
Ricoh IT Partner, Uddevalla, Administration

Vi söker dig som vill jobba som teknisk säljare och administratör
Är du en serviceinriktad person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom orderhantering, administration, kundservice och försäljning? Vi söker just nu en lösningsfokuserad teknisk säljare till vår verksamhet i Uddevalla. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressant? Sök tjänsten på ett litet och modernt företag redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som teknisk säljare ansvarar du för vår orderhantering, administration, kundservice och försäljning. Mer specifikt innebär det att du kommer att svara på inkommande samtal och mejl, ge teknisk och kommersiellt stöd till kunder och distributörer och agenter. Besöka våra kaffekunder för hygienservice och tillbehör. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma. Tjänsten är på deltid/heltid beroende på kandidatens kvalifikationer och önskemål.

Du kommer även att
besvara frågor från kunder via telefon, mejl och

chatt
registrera inkommande ärenden, produkter, avtal mm i ärendesystem.Vem är du?
Som teknisk säljare är det viktigt att man som person är kommunikativ och engagerad. Arbetet kräver att man är flexibel, ansvarsfull, eget driv och kan arbeta självständigt. Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss.
Vi ser gärna att du
har god kommunikativ förmåga och utåtriktad.
behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
B-körkort är ett krav
Det är även meriterande för tjänsten om du har branscherfarenhet och IT-intresse Visa mindre

Västfastigheter söker assistent

Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. ... Visa mer
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVästfastigheter söker assistent

Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Vi söker dig som vill bli en del inom vårt team för administration där vi tillsammans arbetar med hyresadministration, områdesadministration och informationshantering. I denna roll som assistent kommer du att arbeta med fokus på informationshandläggning för installationsdata, där du blir sakkunnig inom de systemstöd som används samt administrerar förändringar och säkerställer underhållsåtgärder kopplat till dessa.

Vidare arbetar du med administration för område fastighetsförvaltning där du stödjer både chefer och fastighetsförvaltare inom till exempel diarieföring, arkivhantering samt redovisning för genomförda projekt.

Denna roll är relativt ny inom Västfastigheter, vilket innebär att du kommer att kunna vara med och påverka rutiner och arbetssätt för ett optimalt arbete.

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot till exempel ekonomi. Det är önskvärt att  du sedan tidigare arbetet i en liknande roll och gärna med erfarenhet inom fastighet och teknik.

Det är ett plus om du har erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning samt kunskap om fastighetssystem, till exempel Faciliate.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har goda datorkunskaper i Office 365. I den här rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, noggrann och driven. Vidare behöver du ha förmågan att se vad som behöver göras och att du arbetar självgående och strukturerat.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Varmt välkommen med din ansökan senast 9 mars.

Rollen är placerad vid Västfastigheters kontor i Uddevalla. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 


Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Vänersborg, Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Kultur och fritid är en arbetsplats för ca 200 medarbetare.

Vår verksamhet omfattar kulturskola, bibliotek, offentlig kultur, fritid med kommunens olika anläggningar som t ex simhall, idrottsanläggningar, badplatser, fritidsgårdar samt avdelningen för stöd och utveckling. Förvaltningen är knuten till en kultur och fritidsnämnd. Du kommer att tillhöra avdelning stöd och utveckling.

Inom ramen för avdelningen stöd och utveckling arbetar vi med stöd till föreningslivet. Verksamheten föreningsstöd står inför ett flertal utmaningar under 2022. Bl a ska nya regler för föreningsbidrag arbetas fram samt ett nytt IT-verktyg för hantering av bokning av lokaler m.m. Under denna period är förvaltningen i behov av en extra administratör för att stödja ordinarie personal.

I rollen som administratör så kommer du att självständigt utföra arbetsuppgifter enligt bidragsfördelningens årshjul. Ditt arbete kommer att innebära många föreningskontakter i syfte att säkerställa att rätt underlag har inkommit till förvaltningen. Du behöver kunna svara på frågor kring start av förening samt att göra bedömningar av nya föreningars möjlighet att komma med i föreningsregistret. Du arbetar i ett lag tillsammans med ytterligare en administratör samt två föreningsutvecklare.

Vi vill att du har en färdig gymnasieexamen. Har du några års arbetslivserfarenhet bakom dig med administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter så är det meriterande.

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet.

Du som kommer att bli aktuell för detta arbete vill vi ska ha ett serviceinriktat arbetssätt med god förmåga att samarbeta. Du behöver kunna arbeta självständigt och ha förmågan att ta egna initiativ. I din kommunikation så är du tydlig. Förändringar är en naturlig del av vår organisation och det innebär att du bör kunna inta ett flexibelt förhållningssätt.

Tjänsten är en visstidsanställning t o m 2022-12-31 på 100 % av en heltid.

Vi vill att din ansökan sker via kommunens IT-stöd för rekrytering och innehåller ett personligt brev och CV.

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information angående tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Carina Wiberg Borgh 0522-69 65 10

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

PO Fyrbodal söker sommarvikariat multiadministratörer

Är du redo för en större uppgift? Polismyndigheten söker nu multiadministratörer som vill arbeta under sommarmånaderna juni -augusti, med placering Strömstad, Lysekil, Åmål eller Uddevalla. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Region Väst Polisregion Väst består av Hallands och Västra Götalands... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Polismyndigheten söker nu multiadministratörer som vill arbeta under sommarmånaderna juni -augusti, med placering Strömstad, Lysekil, Åmål eller Uddevalla. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
Region Väst
Polisregion Väst består av Hallands och Västra Götalands län. Cirka 5000 anställda arbetar för att genomföra polisens kärnuppdrag i de 55 kommunerna. Verksamheten i polisregionen är organiserad i fem polisområden, en regional utredningsenhet, en regional operativ enhet, en regional underrättelseenhet och ett regionkansli. I polisområdena finns lokalpolisområdena, som är kärnan i polisverksamheten. Nationella avdelningar finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.
Polisområde Fyrbodal omfattar 17 kommuner och är organiserat i tre lokalpolisområden; västra Fyrbodal, östra Fyrbodal och södra Fyrbodal. På polisområdesnivå finns en utredningssektion och ett områdeskansli.
Polismyndigheten söker nu multiadministratörer som vill arbeta under sommarmånaderna juni-augusti.
Arbetsuppgifter
Du kommer att stötta verksamheten med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du ger service till allmänheten, bland annat i form av att besvara inkommande samtal och anmälningsupptagning. Utöver detta i övrigt förekommande arbetsuppgifter i våra polisreceptioner.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Avslutad och godkänd gymnasieutbildning
Arbetslivserfarenhet inom service och administration
God datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska


Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
Är polisstuderande alternativt juridikstuderande
Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom polisen


Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och har viljan att ge god service till allmänheten. Du är flexibel, noggrann och har förmåga till att prioritera. Arbetstempot är ofta högt, vilket även ställer krav på stresstålighet. Du är en god företrädare för polisen, agerar rättssäkert och arbetar för att stärka myndighetens förtroende hos allmänheten. När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde i juni efter överenskommelse. Allmän visstidsanställning juni-augusti, datumen kan variera beroende på placering. Vänlig ange i din ansökan vilken tjänstgöringsort du är intresserad av.
Arbetstid: Heltid, dagtid. Kvällstjänstgöring förekommer.
Kontakt
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chefer: Johan Hilding: Gruppchef i Strömstad, Jens Andersson: Gruppchef i Åmål, Marie Bjurman: Gruppchef i Uddevalla. Samtliga nås via polisens växel 11414.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta gärna ansvarig HR konsult: Paula Salman. Paula-[email protected]
Fackliga företrädare för Polisförbundet region Väst, ST inom Polisen, SEKO Polisen och SACO-S nås via polisens växel 114 14.
Läs mer om tjänsten och ansök på följande länk: https://polisen.se/om-polisen/lediga-jobb/po-fyrbodal-soker-sommarvikarierande-multiadministrator-till-stromstad-lysekil/ Visa mindre

Administratör 75 %

Bokenäsets församling söker nu en vikarie omgående till sista augusti för att sköta framförallt kontering, lösa av receptionisten under semester osv samt vara kyrkoherden behjälplig med diverse uppgifter. Det är en mycket varierande tjänst och beroende på tidigare erfarenheter kan den även innehålla andra områden. Anställningen börjar med en upplärningsperiod. Det är en fördel om du tidigare jobbat i Svenska kyrkan, har telefonvana och/eller har jobbat i... Visa mer
Bokenäsets församling söker nu en vikarie omgående till sista augusti för att sköta framförallt kontering, lösa av receptionisten under semester osv samt vara kyrkoherden behjälplig med diverse uppgifter. Det är en mycket varierande tjänst och beroende på tidigare erfarenheter kan den även innehålla andra områden.
Anställningen börjar med en upplärningsperiod.
Det är en fördel om du tidigare jobbat i Svenska kyrkan, har telefonvana och/eller har jobbat i Aveny.
Tjänsten kräver att du är medlem i Svenska kyrkan.
Bokenäsets församling är en liten arbetsplats som består av 13 anställda och stor vikt läggs på personlig lämplighet, då man som administratör blir spindeln i nätet i många frågor.
Tillsättning av tjänsten sker löpande. Vi vill dock ha din ansökan senast den 9/1. Visa mindre

Administratörer till landsbygdsavdelningen Uddevalla

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?


ARBETSUPPGIFTER
Landsbygdsavdelningen har som huvuduppgift att verka för ett hållbart, effektivt och miljöanpassat lantbruk, hållbar landsbygdsutveckling, utveckling av fisket samt veterinär- och djurskyddsfrågor.

Det innebär att en stor del av verksamheten arbetar för att EU:s och Sveriges jordbruks- och landsbygdspolitik får genomslag på regional nivå.
Kontorsstöd är en funktion som hör till Enheten för Veterinär- och djurskydd som är en av Landsbygdsavdelningens tre enheter. Enhetens huvudsakliga uppgift är att genomföra kontroller och tillsyn inom livsmedelskedjan. Din roll blir att ingå i team om ca nio medarbetare på tre orter för att lösa vårt uppdrag. Alla medarbetare på funktionen har vissa ansvarsområden där man arbetar mer eller mindre av sin tid men vi måste dagligen växla om för att lösa hela vårt uppdrag.

Som medarbetare hos oss på kontorsstöd ingår hantering av ett antal resursbrevlådor i e-postformat som innebär fördelning av olika uppgifter till mottagare inom avdelningen. Vi bemannar djurskyddstelefonen där allmänheten kan ringa in för att anmäla misstankar om misskötsel av djur.

Funktionen arbetar även med sekretessbedömning i begäran om utlämnande av allmänna handlingar. En annan arbetsuppgift är kommunikation med hjälp av RAKEL där du som RAKELoperatör har kontakt med fältpersonalen på djurskyddet för att trygga deras yttre arbetsmiljö.

Funktionen har en avgörande roll för att allt det som måste fungera på en arbetsplats, verkligen fungerar. Det handlar om allt från beställningar, översyn av lokalerna (larm/brand/arbetsmiljö), praktiska göromål som exempelvis posthantering, besökssystem, huvudansvar för lunchrummet, till olika frågor från våra medarbetare, om saker som inte fungerar eller kan förbättras.

Ovanstående arbetsuppgifter förekommer i funktionen och arbetsuppgifterna kan sett över tid komma att förändras inom ramen för funktionens ansvarsområde.

Tjänsten innebär att på uppdrag av funktionschef och i samarbete med sina kollegor lösa uppgifter både av rutinartad karaktär men även att utveckla arbetssätt där det krävs.

Placeringsort är Uddevalla.


KVALIFIKATIONER
Krav:
- Eftergymnasial utbildning tex. inom ekonomi, administration eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Erfarenhet av administrativt arbete
- Kunskap och erfarenhet om lantbrukets djur och sällskapsdjur
- Erfarenhet, intresse och förmåga av att arbeta digitalt.

Meriterande:
- Arbetserfarenhet av myndighetsarbete och särskilt prövning av allmänna handlingar
- Erfarenhet av IT och hantering av teknisk utrustning
- Erfarenhet av sevice och gott kundbemötande

Personliga egenskaper:
- Mycket god samarbetsförmåga och servicekänsla
- Du är lyhörd, har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och förstår vikten av ett gott bemötande.
- God förmåga att uttrycka dig på ett tydligt och lättförståeligt sätt både i tal och skrift.
- Du är stabil och trygg i dig själv. Du känner dig bekväm med att ibland lämna besvärliga/obekväma beslut.
- Du är flexibel och följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper samt att hitta rätt
nivå i ditt arbete i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar
- Du tycker om att lära nytt och är nyfiken på nya arbetssätt och att själv bidra till att utveckla dem

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör vård och omsorgsboende

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Vi söker en vikarierande administratör till Österängen och Kaprifols vård- och omsorgsboende, där vi från och med i år arbetar med heltidsanställning som norm.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består av administrativa arbetsuppgifter som förekommer inom vård och omsorgsboende.

Arbetsuppgifter som ingår är administration runt personal och vikarier, sjuk- och friskanmälan, personaladministration i Medvind, schemaändringar, sjukschema, registrering av taggar, fakturahantering och beställningar, samt diverse övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning i administration eller fördjupad utbildning inom området, såsom YH utbildning i administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har tidigare erfarenhet av administration, goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt datavana. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i systemen Medvind och/eller eCompanion.

Rollen som administratör kräver god strukturell förmåga och servicekänsla. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga samt på problemlösning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Du som vill möta kunder i telefon

Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning Vår inriktning är en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna manliga sökande. Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att ti... Visa mer
Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning

Vår inriktning är en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna manliga sökande.

Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt.

Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att bestå av att kontakta kunderna och få dem delgivna. Arbetet innebär mycket kundkontakt via telefon och vi ser därför att du har lätt för att kommunicera.

Du trivs med den direkta kundkontakten, är snabb och flexibel i ditt arbetssätt. I det dagliga arbetet behöver du vara lösningsorienterad, se nya kontaktvägar till kund och att ha en förmåga att arbeta i ett högt tempo.

Att utveckla våra arbetssätt är viktigt för att effektivisera för våra kunder. Det är därför viktigt att du som medarbetare bidrar i arbetet.

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
- goda kunskaper i engelska

Du har personliga egenskaper som innebär att du är nyfiken och stabil. Du agerar flexibelt och är förtroendeingivande och pedagogisk i samtalen med kund. Du gillar att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du på ett pedagogiskt sätt via telefon och andra kanaler har besvarat olika typer av frågor av varierande svårighetsgrad. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk.

Information om oss och jobbet

Detta är en tidsbegränsad anställning på 1 år. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade strukturerade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Administratör

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Är du en administratör som gillar att vara spindeln i nätet och ha många bollar i luften, vara öppen för förändringar och se lösningar.

Då kanske du är den person vi söker till att vara med och utveckla korttidsverksamheterna inom LSS i Uddevalla kommun.

Du ska gilla att pussla och trixa med personalscheman se till bemanningen i korttidsverksamheterna som är 4 till antal. Vara social och kunna ha samtal med anhöriga/föräldrar, brukare/barn och anställda. Att samverka med chefer, biståndshandläggare och andra i och utanför organisationen.

Vi tänker att du är en person med tålamod och har ett flexibelt arbetssätt. Då är du rätt person för oss inom korttids barn och ungdom LSS

Arbetsuppgifter
Schemaläggning och bemanning

Delaktig i rekrytering av vikarier.

Skriva anställningsavtal.

Se till behörigheter i datasystem.

Delaktig i barnplaneringarna och utskick. 

Tillstyrka löner.

Vid kris av personal kunna stötta upp i verksamheten. 

Andra arbetsuppgifter kan förekomma. 

Kvalifikationer
Administrativ utbildning, gymnasiekompetens eller yrkeshögskola. Önskvärt är någon pedagogisk inriktad utbildning. 

Erfarenhet av att jobba med (tvättstugeschema) rörligt schema och schemaläggning.

God kännedom om regler och lagar runt schemaläggning.

God kännedom om barn- och ungdomsverksamhet inom LSS, Korttids.

Datavana

Villkor
Heltid 100% Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kansliansvarig

KANSLIANSVARIG SÖKES TILL LYCKORNA GOLFKLUBB Lyckorna Golfklubb är18 håls golfanläggning i stark tillväxt. Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson i klubbens fortsatta utveckling. Vår ambition är att utveckla såväl golfupplevelsen som mötesplatsen för våra medlemmar, partners och gäster. Arbetsuppgifter Med glädje möta medlemmar, sponsorer och gäster. Tillsammans med klubbchefen ett ansikte utåt. Du assisterar klubbchefen och leder kansli och... Visa mer
KANSLIANSVARIG SÖKES TILL LYCKORNA GOLFKLUBB
Lyckorna Golfklubb är18 håls golfanläggning i stark tillväxt. Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson i klubbens fortsatta utveckling. Vår ambition är att utveckla såväl golfupplevelsen som mötesplatsen för våra medlemmar, partners och gäster.

Arbetsuppgifter
Med glädje möta medlemmar, sponsorer och gäster.
Tillsammans med klubbchefen ett ansikte utåt.
Du assisterar klubbchefen och leder kansli och reception.
Tillsammans med Klubbchef kommunicera via hemsida och sociala medier.
Medlemsadministration, gästmöten, tävlingshantering, fakturering.


Kvalifikationer
Ordningsam och strukturerad.
God datorvana.
Du är duktig på att skapa kontakt via personliga möten, över telefon och i text.
Kunskap inom ekonomi och bokföring.
Viktigast är att du verkligen gillar att umgås med människor och har känsla för hög servicenivå
Fördel om man spelar golf.

Anställningsform.
Tills vidare. Lön enl. överenskommelse. Tillträde januari 2022.
Intervjuer sker löpande och vi förbehåller oss rätten att avbryta rekryteringen när rätt person hittats.
Sök tjänsten genom att maila [email protected] Kontakta Klubbchef Kimmo Holmquist vid frågor på 0721502771.

Vi ser fram mot din ansökan! Visa mindre

Administratör till IFO sektion vuxen och funktionshinder

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning

Sektion vuxen söker en administratör!

IFO sektion vuxen ansvarar för myndighetsutövning i form av biståndshandläggning inom SoL bistånd äldre, SoL bistånd socialpsykiatri och missbruk, samt LSS handläggning, avgiftshandläggning och färdtjänst.

Verksamhetens mål är att möta kommuninvånarnas behov av stödinsatser enligt Socialtjänstlagen, LSS och Färdtjänst.

Sektionen söker en administratör till den administrativa delen. Du kommer att arbeta som administrativt stöd mot sektionens arbetsområden samt ha egna ansvarsområden vilket innebär en central roll inom sektionen. Du arbetar tillsammans med en kollega som arbetar deltid.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för receptionsarbete med mottagande av besökare och telefonsamtal samt posthantering till verksamheten. Ansvarsområdet omfattar även att vara personalredogörare, hantera fakturor och beställningar i ekonomisystemet, vara arkivansvarig för sektionen samt inneha övergripande ansvar för praktiskt stöd avseende lokaler/fastighet och teknisk utrustning som datorer, kopiator, fax, telefoner, fordon, övriga IT- administrativa verktyg och system.  Uppdraget innebär att vara en samordnande funktion inom sektionen, ansvar och delaktighet i husansvaret avseende den fysiska arbetsmiljön.

Socialtjänsten inleder en övergång till E-arkiv, vilket kommer att bli ett av uppdragen, samt övrig digitalisering och verksamhetsutveckling. 

Upprätthållande av god service i sina kontakter.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, gärna med kompletterande utbildning inom administration från yrkeshögskola.

Erfarenhet av administrativt arbete. Vana att arbeta i IT-miljö med olika verksamhetssystem samt god kunskap om IT-administrativa verktyg och system. Du behöver ha förståelse för socialt verksamhetsområde med inriktning myndighetsutövning, vilket medför behov av viss kunskap inom lagstiftning, dokument och arkivhantering. Du behöver ha erfarenhet av dokumentation och dess medförande terminologi i språkbehandling samt tal och skrift. 

Som person har du ett positivt förhållningssätt, är lätt att samarbeta med och tycker om en arbetssituation som präglas av många kontakter och ibland ett högt tempo under arbetsdagen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör

CMG (Concept Media Group) är en fullservicekoncern inom sälj och marknadsföring. Vi har, i samarbete med svensk idrott, skapat det rikstäckande konceptet SPORTLOTTERIET som hittills genererat över en kvarts miljard kronor till idrottens finansiering. CMG har även utvecklat rabattkupongtjänsten CITYKUPONGERNA och ett eget callcenter med kompetenser inom många områden. Vi sitter i ljusa och fina lokaler på Kungsgatan i Uddevalla och är för närvarande 25 st a... Visa mer
CMG (Concept Media Group) är en fullservicekoncern inom sälj och marknadsföring. Vi har, i samarbete med svensk idrott, skapat det rikstäckande konceptet SPORTLOTTERIET som hittills genererat över en kvarts miljard kronor till idrottens finansiering. CMG har även utvecklat rabattkupongtjänsten CITYKUPONGERNA och ett eget callcenter med kompetenser inom många områden. Vi sitter i ljusa och fina lokaler på Kungsgatan i Uddevalla och är för närvarande 25 st anställda. Vi omsätter f.n. 27 mkr per år.
Just nu söker vi en administratör för att förstärka vårt team. Vi söker dig som är engagerad och vill utveckla dina kompetenser. Du har med fördel en utbildning inom lön eller har samlat på dig arbetslivserfarenhet relaterad till ekonomi, lön, HR och administration. Vi tror att du är duktig på att arbeta med administrativa uppgifter samt behärskar Office programmen. Vi ser gärna att du arbetat med lön förut, du behöver inte ha suttit med hela löneprocessen själv men det är viktigt att du har den bakomliggande förståelsen för löneprocessen.
Du kommer att bistå vår VD och kommer själv få möjlighet att ansvara för alla vanligt förekommande uppgifter på kontoret.
Du är en positiv person som kan föra ditt arbete framåt och hålla god kvalitet i leveransen mot deadlines. Du är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt.
OBS! Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag (7:e November) så skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Tillträde efter överenskommelse. Visa mindre

Studieförbundet Vuxenskolan avd Väst söker Kundtjänstassistent

Ansök    Maj 24    Sv Väst    Administrativ assistent
Är du noggrann, självständig och serviceinriktad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar? Studieförbundet Vuxenskolan avd Väst söker Kundtjänstassistent Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Väst, söker nu en serviceinriktad kundtjänstassistent för att jobba övergripande med alla våra ... Visa mer
Är du noggrann, självständig och serviceinriktad?
Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar?

Studieförbundet Vuxenskolan avd Väst söker Kundtjänstassistent
Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas.
Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Väst, söker nu en serviceinriktad kundtjänstassistent för att jobba övergripande med alla våra kommuner utifrån expeditionen i Uddevalla. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med tillträde 1 oktober 2021, provanställning tillämpas.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.
Ansvarsområden som Kundtjänstassistent
Våra två kundtjänstassistenter stöttar, framför allt via telefon och dator, avdelningens administrativa arbete. Uppgiftens fokus är att ge service till deltagare, cirkelledare och övriga medarbetare.

Arbetet är självständigt med stort eget ansvar, men innebär även mycket samarbete med kollegorna inom SV Väst.
Dina egenskaper
· Samarbetsförmåga
Har förmåga att samverka med andra så att mål och syften uppnås. Kan förhålla dig på ett sådant sätt att energi skapas och påverkar andra i positiv riktning.

· Kommunikativ
Kan uttrycka dig väl och på ett sådant sätt att andra förstår och kan ta in ditt budskap. Kan anpassa ditt sätt att kommunicera på efter person och situation.

· Strukturerad
Har ett tydligt arbetssätt som gör att prioriteringar och arbetsuppgifter leder mot målet.

· Flexibel/förändringsförmåga
Kan arbeta mot en målbild men även vara flexibel och ta in ny information. Vet vikten av att hela tiden väga in nya situationer och förutsättningar och kan förändra dig och ditt arbetssätt för att säkerställa framgång.

· Initiativkraft
Kan vara självgående och agera på egen hand både proaktivt och problemlösande.Dina kvalifikationer
Du har god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in i och använda nya program (och teknik) och tillämpa nya arbetssätt i vardagen. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Erfarenhet av studieförbund och våra administrativa system är meriterande, liksom erfarenhet av ideella organisationer i allmänhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?
Tjänsten omfattar 100%, reglerad arbetstid, dagtid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
Du får stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Marknadsmässiga lönevillkor gäller.
Kollektivavtal: Unionen - Fremia Visa mindre

Planadministratör

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Plan- och exploateringsenheten arbetar med att förvalta, utveckla och exploatera områden inom kommunen.

Enheten ansvarar för framtagande av områdes- och detaljplaner, genomför förstudier och bistår andra förvaltningar och bolag med diverse utredningar och avtalsskrivningar samt projektleder exploateringar.

Den administratör vi söker kommer att vara ett allmänt administrativt och processinriktat stöd för enheten. I tjänsten ingår även uppgifter som aktualisering av statistik kring planverksamheten, kvalitetsgranskning av handlingar, fakturering, förberedelse och genomförande av utställningar inför samråd och granskning, planering och genomförande av dialogmöten, uppdatering av hemsida, utfärda lagakraft bevis, kontroll av rättidsprövning med mera. Tjänsten kan komma att utvecklas till en mer samordnande och processutvecklande funktion.

Du kommer att vara vår expert på administrativa rutiner inom ärendehantering, diarieföring och arkivering, samt bevaka "deadlines" i processerna. Vi förväntar oss att du tar ett aktivt ansvar för utvecklingsarbetet kring digitalisering samt planprocessen i din stödjande roll gentemot handläggare och chefer inom avdelningen. Du kommer att vara en viktig del i servicearbetet gentemot våra kommuninvånare, politiker, exploatörer, externa konsulter, mäklare med flera. Förståelse för arbete inom politiskt styrd organisation är en nödvändighet.

Vi söker dig som är strukturerad, serviceinriktad, noggrann och tycker om att utveckla rutiner och arbetssätt. Vi söker en driftig och initiativrik person som har förmågan att se vad som behöver göras, hur det ska göras och när det ska göras. Du har även lätt för att skapa och bevara goda relationer. Förutsättningar för att klara arbetet är att du har god förmåga att uttrycka dig klart och tydligt i skrift och har en mycket god administrativ förmåga. Du behöver vara en prestigelös lagspelare med stort tålamod och du kan hantera många olika arbetsuppgifter och kontakter parallellt.

Utbildningskrav: Eftergymnasial utbildning såsom YH-utbildning med administrativ inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Högskoleutbildning med inriktning mot offentlig förvaltning är meriterande.

Goda kunskaper i plan- och bygglagen, erfarenhet från samhällsbyggnad i offentlig verksamhet, myndighetsutövning och förvaltningsrätt är meriterande.

Vi sätter stort värde på din personlighet och servicekänsla.

Körkort B

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

administratör

Vi söker en medarbetare som skall ha ensamt ansvar för administrativa arbetsuppgifterna på vårt lilla bolag. I denna roll kommer du att sköta fakturor, schemaläggning, enklare bokföring, kundkontakt, lönehantering. Du ska kunna hantera MS Excel och Word. För att trivas i rollen ska du vara noggrann, fungera självständigt, ta initiativ och samarbeta med andra. Visa mer
Vi söker en medarbetare som skall ha ensamt ansvar för administrativa arbetsuppgifterna på vårt lilla bolag.
I denna roll kommer du att sköta fakturor, schemaläggning, enklare bokföring, kundkontakt, lönehantering.
Du ska kunna hantera MS Excel och Word.
För att trivas i rollen ska du vara noggrann, fungera självständigt, ta initiativ och samarbeta med andra. Visa mindre

Administratör

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Vi söker en administratör till Rosenhälls vård och omsorgsboendeArbetsuppgifter
Tjänsten består av administrativa arbetsuppgifter som förekommer inom vård och omsorgsboende.

Arbetsuppgifter som ingår är administration runt personal och vikarier, sjuk- och friskanmälan, personaladministration i Medvind, schemaändringar, sjukschema, registrering av taggar, fakturahantering och beställningar, samt diverse administrativa uppgifter.

På Rosenhäll arbetar administratören utifrån heltidsresan.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning i administration eller fördjupad utbildning inom området såsom YH utbildning i administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Tidigare erfarenhet av personaladministration inom vård och omsorg, inklusive schemahantering, är meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt datavana är ett krav. Tjänsten innebär till stor del kontakter med olika instanser som t ex medarbetare, bemanningsenheten osv.

Rollen som administratör kräver god strukturell förmåga och servicekänsla. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga samt på problemlösning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Intervjuer kan komma att ske löpande.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör till vår verksamhet i Uddevalla

PRIMÄR är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 300 anställda och o... Visa mer
PRIMÄR är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter närmare 400 Mkr. Vi är verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland och Stockholmsregionen. Vårt huvudkontor finns i Göteborg.

PRIMÄR har just nu många spännande uppdrag på gång i Fyrbodal och nu när vår administratör går i pension söker vi hennes ersättare med placeringsort Uddevalla

Administratörens roll är att stötta och hjälpa verksamheten. Rollen som administratör hos oss är en bred och diversifierad roll, den kräver flexibilitet och anpassningsförmåga. Arbetsuppgifterna kan variera och skifta under anställningens förlopp.

Exempel på arbetsuppgifter som administratör:

• Fakturering
• Leverantörsfakturahantering
• Hantering av arbetsordersystem
• Inköp kontorsmaterial, gods-/posthantering, allmänna kontorsgöromål.
• Framtagning och sammanställning av rapporter
• Förbereda, avlasta och strukturera upp andras arbetsuppgifter
• Hjälpa arbetsledarna med att få in de underlag som krävs för fakturering och kvalitetsdokumentation
• Administrera, och ansvara för att de system som verksamheten kräver, är uppdaterade och följer de regelverk som gäller.
• Delta i samordning av verksamhet mellan regionerna och införande av förändringar och nya administrativa rutiner.

Utbildning och kompetenskrav:

• 3-årig gymnasieutbildning med relevant inriktning eller motsvarande yrkes-/högskoleutbildning.
• Har utmärkta datorkunskaper
• Tidigare erfarenhet starkt meriterande

Personliga egenskaper:

• God samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt samt utbyta kunskaper och erfarenheter.
• Eget ansvarstagande och drivkraft är viktiga förmågor.
• Det är viktigt att man trivs med att ha kontakt med andra människor och är en bra problemlösare eftersom kontakter både internt som externt är en del av vardagen.
• Flexibilitet och serviceanda är viktiga egenskaper eftersom administratörens jobb ofta innebär att hjälpa och förenkla vardagen för kunder och kollegor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder Dig ett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön, sysselsättningsgrad heltid alternativt deltid och tillträde enligt överenskommelse.

För mer information är du välkommen att kontakta: Markus Ramm, mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-11-30, urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Kort uppdrag i Uddevalla till internationellt modebolag

Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11:e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Uddevalla. Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare ... Visa mer
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11:e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Uddevalla.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är tillgänglig 11:e november mellan kl 06:00 - 10:00


* Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
* Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 11e november 06:00 - 10:00
* Var? Uddevalla
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Ledningsstöd till Centralhälsan i Uddevalla

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med 9100 listade patienter och robust fast bemanning sedan starten 2006. Vi kombinerar hög tillgänglighet med kontinuitet för våra patienter och ser samtidigt till att ha trevligt på jobbet. Den kliniska organisationen har åtta läkare och åtta sköterskor varav flertalet är specialistutbildade. Därtill finns tre undersköterskor för arbete med bland annat provtagningar och omläggningar och team för psykisk ohälsa bestående av leg psykoterapeut, kurator och en vårdsamordnare. Totalt arbetar 23 personer på vårdcentralen.

Våra lokaler ligger centralt och är helt nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6,451 50 Uddevalla

Arbetsuppgifter
Ledningsstödet är en nyinrättad funktion för att biträda i arbetet med ekonomi, avtal, kvalitetsuppföljning och kommunikation. I detta ingår att ansvara för (men inte alltid bemanna) vår reception, utveckla hemsidan och utforma rutiner på ledningens uppdrag.

Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt intresse- och kompetensfält och ser positivt på tilläggsansvar samt kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning.

Arbetstid per vecka: 60-100%, kan kombineras med annat arbete på vårdcentralen.

Tillträdesdatum: Snarast

Sista ansökningsdag: 20 oktober. Rekryteringsåtgärder sker löpande.

Kvalifikationer
Administrativ eller ekonomisk utbildning med arbetserfarenhet från vården, liksom hög servicekänsla och kommunikationsförmåga behövs för detta uppdrag.

Personliga egenskaper
För att trivas på vår arbetsplats behöver du vara en glad och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö där vi sätter våra patienter i första hand. Du bör vara ordningsam och tycka om att möta nya människor i livets alla skeden. Visa mindre

Vikarierande Administratör 100%

Bokenäsets församling söker nu en vikarie under drygt ett år för att sköta framförallt kontering, lösa av receptionisten under semester osv samt vara kyrkoherden behjälplig med diverse uppgifter. Det är en mycket varierande tjänst och beroende på tidigare erfarenheter kan den även innehålla andra områden. Anställningen börjar med en upplärningsperiod. Det är en fördel om du tidigare jobbat i Svenska kyrkan, har telefonvana och/eller har jobbat i Aven... Visa mer
Bokenäsets församling söker nu en vikarie under drygt ett år för att sköta framförallt kontering, lösa av receptionisten under semester osv samt vara kyrkoherden behjälplig med diverse uppgifter. Det är en mycket varierande tjänst och beroende på tidigare erfarenheter kan den även innehålla andra områden.

Anställningen börjar med en upplärningsperiod.

Det är en fördel om du tidigare jobbat i Svenska kyrkan, har telefonvana och/eller har jobbat i Aveny.


Tjänsten kräver att du är medlem i Svenska kyrkan.


Bokenäsets församling är en liten arbetsplats som består av 13 anställda och stor vikt läggs på personlig lämplighet, då man som administratör blir spindeln i nätet i många frågor.

Tillsättning av tjänsten sker löpande. Vi vill dock ha din ansökan senast den 9/10. Visa mindre

Administratör

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Vi söker en administratör till Rosenhälls vård och omsorgsboendeArbetsuppgifter
Tjänsten består av administrativa arbetsuppgifter som förekommer inom vård och omsorgsboende.

Arbetsuppgifter som ingår är administration runt personal och vikarier, sjuk- och friskanmälan, personaladministration i Medvind, schemaändringar, sjukschema, registrering av taggar, fakturahantering och beställningar, samt diverse administrativa uppgifter.

På Rosenhäll arbetar administratören utifrån heltidsresan.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning i administration eller fördjupad utbildning inom området såsom YH utbildning i administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Tidigare erfarenhet av administration, goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt datavana.

Rollen som administratör kräver god strukturell förmåga och servicekänsla. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga samt på problemlösning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Projektadministratör till företag inom automation!

Ansök    Nov 28    Framtiden AB    Administrativ assistent
Har du ett stort intresse för teknik samt brinner för dokumentation och planering? Vill du arbeta på ett företag i framkant med stor teknisk kompetens? Sök tjänsten idag! Dina arbetsuppgifter Som projektadministratör kommer du att vara projektledarnas stöd genom att kontinuerligt samla in och bearbeta dokumentationen för projekten. Du kommer vara med på projekt från början till slut och administrera flera projekt samtidigt. Projekten kommer vara både stör... Visa mer
Har du ett stort intresse för teknik samt brinner för dokumentation och planering? Vill du arbeta på ett företag i framkant med stor teknisk kompetens? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Som projektadministratör kommer du att vara projektledarnas stöd genom att kontinuerligt samla in och bearbeta dokumentationen för projekten. Du kommer vara med på projekt från början till slut och administrera flera projekt samtidigt. Projekten kommer vara både större och mindre och arbetet kommer därför vara mycket varierande och utvecklande. Du kommer ha många bollar i luften och det krävs därför att du är duktig på att planera och strukturera.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Dokumentation och administrera riskanalyser
- Ansvara för all dokumentation som behövs under projektens gång
- Koordinera och ansvara mindre projekt
- Ta fram underlag för ÄTA-hantering

Vid start kommer du få en god introduktion för att med tiden ta mer självständigt ansvar. För rätt person finns det stor möjlighet att växa i rollen och inom företaget. Resor kommer förekomma i tjänsten.


Om företaget
Vår kund är ett teknikföretag med 70 år i branschen. De levererar komplexa systemlösningar inom automation och service. De är idag ca 70 anställda, har tre kontor i Sverige och arbetar för att skapa bästa möjliga mervärde hos sina kunder. Företaget har en mycket utvecklande arbetsmiljö och god kompetens. De arbetar tillsammans för att de bästa lösningarna.

Din profil
För att trivas i rollen har du som person ett stort driv att ta både dig och arbetet framåt samt att du arbetar noggrant och systematiskt. Du tycker om ordning och reda, kan planera din tid väl och är lyhörd. Vidare är du duktig på att kommunicera i skrift och är lösningsorienterad. Som person är du även mycket ödmjuk, trygg i dig själv och flexibel.

Skallkrav:
- Teknisk gymnasial utbildning
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet från administration, processindustrin eller byggbranschen
- Körkort B
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- YH-utbildning inom relevant tekniskt område alternativt administration
- Tidigare relevant arbetslivserfarenhet av riskanalys och affärssystem


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Karlshamn, resor till Göteborg förekommer
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Januari

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Västfastigheter söker Hyresadministratör

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se ... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVästfastigheter, Område Kund och Fastighet
Västfastigheter bygger hus som räddar liv.

Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen.
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Västfastigheter söker Hyresadministratör

Område Kund och Fastighet ansvarar för kundrelationen, fastigheterna och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv samt regionens behov av extern inhyrning. Området arbetar även med parkering och tillgänglighetsfrågor samt ansvarar för fastighetsbestånd av regionens resecentrum, buss och tågdepåer.

Vill du arbeta i vårt team som Hyresadministratör?

Här kommer du få möjligheten att vara vår sakkunniga inom hyressättning och ritningsuppdrag. Du är den som ser till att våra hyressystem kopplade till hyresregister och hyresgästritningar är uppdaterade. Du agerar som stöd till enheten.
Du blir ett viktigt stöd för hyresgäster, våra fastighetsförvaltare och fastighetschef avseende uppgifter om lokaler, hyror, ytor och övrig administration. Vidare har du en viktig roll i samband med enhetens prognos- och budgetarbete. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor vid vårt kontor i Göteborg och Uddevalla.
Resor förekommer regionen och framförallt mellan orterna, Göteborg, Uddevalla och Kungälv. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande.
Rollen är ett vikariat under 2020.

Dina kvalifikationer:

Vi tänker att du har gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi samt vidareutbildning inom fastighetsområdet eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Det är en fördel om du har erfarenhet av och kunskap om fastighetssystemet Faciliate (Landlord) samt ritningssystemet Hyperdoc.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har goda datorkunskaper i främst Officepaketet. I den här rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, noggrann och driven. Vidare behöver du ha förmågan att se vad som behöver göras och att du arbetar självgående och strukturerat.

Du har sedan tidigare kunskap om hyresavtal, administration och att arbeta som en stödfunktion


Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Villkor
Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Vänersborg, Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde vilket innebär att det kommer att ingå resor i tjänsten. Placering vid Regionens Hus Göteborg alternativt Uddevalla.


Ansökan
Varmt Välkommen med din ansökan senast 3 november.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör som är ute efter nästa utmaning? Bli en av oss!

Ansök    Nov 12    Västvatten AB    Administrativ assistent
Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en ny driven och erfaren administratör. Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda – så ska du såklart söka jobbet!   En del av något större – i en mindre grupp Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp funkar på allra bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla... Visa mer
Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en ny driven och erfaren administratör.

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda – så ska du såklart söka jobbet!

 

En del av något större – i en mindre grupp
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp funkar på allra bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Hos oss kommer du att bli en viktig del av teamet på 4 personer på avdelningen HR & Verksamhetsstöd. Du kommer i huvudsak att arbeta med styrelsearbete tillsammans med vår VD. 
Du – en IT-kunnig problemlösare
Du har flerårig erfarenhet av kvalificerad administration. Du trivs i supportrollen, är en flexibel och serviceinriktad problemlösare som tar sig an varierande arbetsuppgifter med en positiv inställning. Du är strukturerat och noggrann, vill utveckla och effektivisera, samtidigt som du också trivs med att jobba med vardagliga arbetsrutiner.

Kanske har du också erfarenhet kring diarieföring, HR-arbete eller har kunskap inom något personaladministrationsprogram.

 
Arbetsuppgifter
Styrelsearbetet kommer att vara en stor och viktig del av ditt arbete, att ansvara för att informationen kommer fram, föra protokoll och upprätta kallelser.

Inför möten med våra styrelser kommer du att framställa presentationer i PowerPoint, Word och Excel. Du kommer också sköta diarieföring, rese-och mötesarrangemang. 

Ditt sinne för teknik gör att du enkelt ansvarar för bolagets telefoner, datorer och mobila bredband. Du kommer att ha mycket kontakt med människor såväl internt som externt. Internt genom ditt arbete med personaladministration, allt från att boka in utbildningar till att uppdatera register. Externt genom din kontakt med leverantörer och myndigheter. Både samarbete och självständigt arbete kommer naturligt för dig.

 

Krav
- Grundläggande gymnasieutbildning
- B-Körkort
- Erfarenhet inom Styrelsearbete
- Goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Word och PowerPoint

 

Ansökan
Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan. Och eftersom vi gillar fredagsfrukost hoppas vi att du gör detsamma.

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vi gör löpande urval för intervjuer och kan ta beslut innan sista ansökningsdag så vänta inte för länge med att skicka in.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Åklagaradministratör

Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet, personligheterna vi söker och de karriärvägar som öppnas. ÅM2019-1722 Dina arbetsuppgifter Anställningen är placerad på åklagarkammaren i Uddevalla. Som åklagaradministratör möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt m... Visa mer
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet, personligheterna vi söker och de karriärvägar som öppnas.

ÅM2019-1722

Dina arbetsuppgifter

Anställningen är placerad på åklagarkammaren i Uddevalla. Som åklagaradministratör möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter.

Du arbetar självständigt men också tillsammans i grupp för att få det administrativa arbetet att fungera. Service är en stor del i ditt vardagliga arbete, både internt och externt. Du jobbar tillsammans med åklagarna och bistår dem i diverse administrativa frågor. Via telefon och epost kommer du att ha mycket kontakt med allmänheten och med andra myndigheter, framförallt inom rättsväsendet. Diarieföringen och arkivering sker elektroniskt i vårt datasystem och diarieföring utgör grunden i dina arbetsuppgifter som åklagaradministratör.

Vardagen är händelsestyrd och det kan snabbt inkomma brådskande ärenden som gör att du behöver ta snabba beslut och kunna göra en avvägning på vad som är brådskande eller ej.

Dina kvaliteter och kvalifikationer

Du måste ha:

Gymnasieexamen eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete eller annan relevant utbildning
Som person ser vi gärna att du:

Är noggrann, strukturerad och kan följa de förhållningsregler och rutiner som finns
Är självständig och ansvarstagande
Har förmåga att prioritera, arbeta uthålligt och effektivt.
Är stresstålig då arbetsbelastningen vid vissa tillfällen kan vara hög
Har lätt för att samarbeta, skapa goda arbetsrelationer och ha ett öppet förhållningssätt gentemot din omgivning
Är serviceinriktad
Det är meriterande med erfarenhet från något serviceyrke och att du har arbetat inom rättsväsendet. Vi vill också att du har god självkännedom, kan ta egna initiativ och har viljan och förmågan att vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader.

Tester förekommer i rekryteringsprocessen.

I Åklagarmyndighetens rekryteringsprocess genomförs säkerhetsprövning av de sökande. Vidare information om vad säkerhetsprövningen innebär finns på Åklagarmyndighetens hemsida.

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare

Som en del av Åklagarmyndigheten får du över 1 400 kollegor över hela landet. Vi har en central roll inom rättsväsendet och bidrar alla till att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle – oavsett vilka våra arbetsuppgifter är. Det gör varje dag till den viktigaste.

Du möter en modern organisation där vi hjälps åt över kompetensgränserna. Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Här får du vara delaktig i en spännande vardag och möjlighet till balans mellan arbete och fritid.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör / receptionist till EY:s kontor i Uddevalla

Ansök    Aug 19    Ernst & Young    Administrativ assistent
Till kontoret i Uddevalla söker vi en administratör som ska kombinera administratörtjänster med receptionsarbete och kontorsservice. Tjänsten är en heltidstjänst. Tillträde enligt överenskommelse.Om rollenSom administratör hos oss kommer du ha rollen som spindeln-i-nätet. Du organiserar och tar hand om de uppgifter som behöver göras. Det kan handla om allt ifrån att förbereda, avlasta och strukturera upp andras uppgifter till allmänna kontorsgöromål såsom ... Visa mer
Till kontoret i Uddevalla söker vi en administratör som ska kombinera administratörtjänster med receptionsarbete och kontorsservice. Tjänsten är en heltidstjänst. Tillträde enligt överenskommelse.Om rollenSom administratör hos oss kommer du ha rollen som spindeln-i-nätet. Du organiserar och tar hand om de uppgifter som behöver göras. Det kan handla om allt ifrån att förbereda, avlasta och strukturera upp andras uppgifter till allmänna kontorsgöromål såsom posthantering, trivselfrågor, administration kring events, beställning och inköp samt andra uppgifter som kan förekomma. Förutom administratörstjänsten kommer du att vara kontorets ansikte utåt såväl i telefon som i vår reception. Du kommer att ta emot besökare och ge god service till våra kunder. Kvalifikationer för tjänstenVi söker dig som har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, energisk, aktiv och prestigelös och tycker om att ge service och att leverera arbete med kvalitet. Du är utåtriktad och har lätt att samarbeta med andra och du uppskattar att ha en central funktion på kontoret. Du har god datavana och kan lätt lära dig nya IT-system och du är en van användare av Officepaketet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift.  Vad kan EY erbjuda dig?På EY sätter vi medarbetarna i centrum och du får möjlighet att påverka din utveckling med en individuell utvecklingsplan. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.  Intresserad?Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev, betyg och eventuella intyg från tidigare arbetsgivare. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 22 september 2019. Har du frågor angående rekryteringsprocessen, är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Kristina Harlin, på tel 072-589 99 36. Har du frågor om tjänsten, kontakta Cecilia Bäckström, teamledare region Mitt-Väst på tel 070-562 41 10 [email protected]  Välkommen med din ansökan!OM EYEY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Visa mindre

Stocks Coordinator till kund i Uddevalla!

Ansök    Aug 6    Manpower    Administrativ assistent
Har du administrativa erfarenheter och vill arbeta med att optimera kundens lagersaldo? Vi söker dig med start omgående! Sök redan idag då urval sker löpande. Nu har du chansen att få in foten på ett spännande petroleumbolag i Uddevalla. Manpower söker för kunds räkning en Stocks Coordinator. Vår kund är världsledande inom petroleumindustrin med tillverkning och försäljning över hela världen. Siten i Uddevalla blandar och tillverkar olja som sedan säljs ... Visa mer
Har du administrativa erfarenheter och vill arbeta med att optimera kundens lagersaldo? Vi söker dig med start omgående! Sök redan idag då urval sker löpande.

Nu har du chansen att få in foten på ett spännande petroleumbolag i Uddevalla. Manpower söker för kunds räkning en Stocks Coordinator.

Vår kund är världsledande inom petroleumindustrin med tillverkning och försäljning över hela världen. Siten i Uddevalla blandar och tillverkar olja som sedan säljs både till fordonsindustrin men även till konsumentmarknaden. Då företaget arbetar med olja och tillverkning läggs det stort fokus på kvalité och säkerhet i arbetet bland alla anställda vilket är anledningen att de söker just dig!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Manpower och arbeta som konsult hos vår kund. Start är omgående initialt 6 månader med stor chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Rollen som Stocks Coordinator innefattar att hålla övergripande kontroll över kundens lagersaldo. Du samarbetar med fabrikens olika avdelningar samt ingår i ett nätverk med övriga fabriker i Europa, men arbetar oftast självständigt och tar mycket egna initiativ. Du ansvarar för att koordinera månadsinventeringar av oljenivåer i lagertankar samt presenterar månadsrapporter och statistik till fabriksledningen på månadsmöten. Arbetet sker främst i SAP och ställer höga krav på dina administrativa förmågor.

Kvalifikationer:

* Goda administrativa kunskaper
* Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* Du har goda kunskaper i Officepaketet

Meriterande:

* Du har arbetslivserfarenhet inom lagerhantering
* Du har tidigare erfarenhet av SAP

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är ansvarsfull och vågar ta egna initiativ, då denna roll innebär mycket eget arbete. Vi ser även att du är noggrann och har lätt för att se när något inte stämmer, duktig på att granska och kontrollera. Du behöver ha goda kunskaper i Engelska språket då engelskan används i ditt dagliga arbete.Kontaktperson

Sök tjänsten genom att registrera dina uppgifter på Manpower och där efter ansök via länken nedanför.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: [email protected]Urval sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till Advokatfirman Hammar

Företagsinformation Välkommen till Advokatfirman Hammar. Som en av regionens största och äldsta advokatfirmor biträder vi såväl privatpersoner som företag. För oss är alla ärenden prioriterade. Vi tar hand om dina juridiska ärenden och hjälper dig att finna lösningar. På våra tre kontor i Uddevalla, Trollhättan och Lidköping arbetar idag 22 personer, varav 15 är verksamma jurister. Tillsammans spänner vår erfarenhet över fler än 40 kompetensområden och v... Visa mer
Företagsinformation

Välkommen till Advokatfirman Hammar. Som en av regionens största och äldsta advokatfirmor biträder vi såväl privatpersoner som företag. För oss är alla ärenden prioriterade. Vi tar hand om dina juridiska ärenden och hjälper dig att finna lösningar. På våra tre kontor i Uddevalla, Trollhättan och Lidköping arbetar idag 22 personer, varav 15 är verksamma jurister.
Tillsammans spänner vår erfarenhet över fler än 40 kompetensområden och vi erbjuder ett brett spektrum av spetskompetenser.

Tjänstebeskrivning

Vi söker efter en administratör till vårt kontor i Uddevalla. Du kommer att vara en av fyra medarbetare på kontoret i Uddevalla och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att svara i telefon, e-post och serva våra klienter. Din dag kommer att bestå i att boka möten, dokumentera åt våra advokater, ha kontakt med tingsrätt m.m.

Vår administratör är en central och viktig person i vår verksamhet och vi ser fram emot att få en ny medarbetare.


Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har erfarenhet av liknande arbete.
Du kanske har en gymnasieutbildning inom ekonomi/juridik och några års erfarenhet inom administrativt arbete.
Det är meriterande om du är en van administratör som tycker om när dagen består i en mängd olika arbetsuppgifter.

Som person är du serviceinriktad och som drivs av ordning och reda. Vi ser att du har ett högt driv och vill vara självgående i din vardag. Då tjänsten innebär en hel del planering och kontakter med partners, är det viktigt att du tycker om att få vardagens alla möten och bokningar att gå ihop.

Arbetet är till stor del datorbaserat varför du behöver behärska de vanligaste standardprogramvarorna i Microsoft Office.

Vid tillsättning av denna tjänst, samarbetar vi med rekryteringsfirman Premier. Har du frågor, så tveka inte att maila rekryteringskonsult Malin Andersson. [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-07-31. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka gärna ditt intresse redan idag. Visa mindre

Stocks Coordinator till kund i Uddevalla!

Ansök    Jun 20    Manpower    Administrativ assistent
Har du administrativa erfarenheter och vill arbeta med att optimera kundens lagersaldo? Vi söker dig med start omgående! Sök redan idag då urval sker löpande. Nu har du chansen att få in foten på ett spännande petroleumbolag i Uddevalla. Manpower söker för kunds räkning en Stocks Coordinator. Vår kund är världsledande inom petroleumindustrin med tillverkning och försäljning över hela världen. Siten i Uddevalla blandar och tillverkar olja som sedan säljs ... Visa mer
Har du administrativa erfarenheter och vill arbeta med att optimera kundens lagersaldo? Vi söker dig med start omgående! Sök redan idag då urval sker löpande.

Nu har du chansen att få in foten på ett spännande petroleumbolag i Uddevalla. Manpower söker för kunds räkning en Stocks Coordinator.

Vår kund är världsledande inom petroleumindustrin med tillverkning och försäljning över hela världen. Siten i Uddevalla blandar och tillverkar olja som sedan säljs både till fordonsindustrin men även till konsumentmarknaden. Då företaget arbetar med olja och tillverkning läggs det stort fokus på kvalité och säkerhet i arbetet bland alla anställda vilket är anledningen att de söker just dig!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Manpower och arbeta som konsult hos vår kund. Start är omgående initialt 6 månader med stor chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Rollen som Stocks Coordinator innefattar att hålla övergripande kontroll över kundens lagersaldo. Du samarbetar med fabrikens olika avdelningar samt ingår i ett nätverk med övriga fabriker i Europa, men arbetar oftast självständigt och tar mycket egna initiativ. Du ansvarar för att koordinera månadsinventeringar av oljenivåer i lagertankar samt presenterar månadsrapporter och statistik till fabriksledningen på månadsmöten. Arbetet sker främst i SAP och ställer höga krav på dina administrativa förmågor.

Kvalifikationer:

* Goda administrativa kunskaper
* Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* Du har goda kunskaper i Officepaketet

Meriterande:

* Du har arbetslivserfarenhet inom lagerhantering
* Du har tidigare erfarenhet av SAP

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är ansvarsfull och vågar ta egna initiativ, då denna roll innebär mycket eget arbete. Vi ser även att du är noggrann och har lätt för att se när något inte stämmer, duktig på att granska och kontrollera. Du behöver ha goda kunskaper i Engelska språket då engelskan används i ditt dagliga arbete.Kontaktperson

Sök tjänsten genom att registrera dina uppgifter på Manpower och där efter ansök via länken nedanför.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: [email protected]Urval sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör sökes

Ansök    Jul 4    Lernia    Administrativ assistent
OM FÖRETAGET Vi söker en administratör. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. OM TJÄNSTEN Som administratör arbetar du med dokumentation, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. Dina arbetsup... Visa mer
OM FÖRETAGET

Vi söker en administratör. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

OM TJÄNSTEN

Som administratör arbetar du med dokumentation, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. Dina arbetsuppgifter kan bl.a. omfatta att förbereda ärenden, göra sammanställningar samt administrera inköp, fakturor och resebokningar. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

OM DIG

• Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice
• God datavana
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
• Körkort och tillgång till egen bil

Meriterande:

• Kunskaper inom SAP

Du som person är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uddevalla
• Tjänstgöringsgrad: Heltid/Dagtid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstid - 6 månader eller längre.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare: Ida Hansson - [email protected]
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Administrativ assistent inom Avdelningen för sjukförsäkring i Fyrbodal

Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.  Ansvar och arbetsuppgifter Som administrativ assistent inom Avdelningen för sjukförsäkring ger du administrativt stöd till främst områdeschefen men också l... Visa mer
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

 Ansvar och arbetsuppgifter

Som administrativ assistent inom Avdelningen för sjukförsäkring ger du administrativt stöd till främst områdeschefen men också ledningsgruppen. Du bidrar till att chefernas vardag fungerar smidigt. Rollen innebär ett nära samarbete med verksamheten och i arbetet tar du egna initiativ till förbättring och utveckling.

I arbetet hanterar du mötesdokumentation, personaladministration, behörigheter och inköp. Du koordinerar och följer upp aktiviteter inom arbetsmiljö, verksamhetsplanering, konferenser med mera. Tjänsten innebär också arbete med diarieföring och du assisterar områdeschefen med bland annat attestering av fakturor och statistikuppföljning. Du samarbetar med och är kontaktperson åt andra verksamheter både internt och externt. Du arbetar självständigt i din roll till vardags men ingår bland annat i ett närverk med andra administrativa assistenter. Som medarbetare på Försäkringskassan har du ett högt säkerhetsmedvetande eftersom myndigheten kommer i kontakt med sekretessbelagda uppgifter.

Vi söker dig som


• har slutbetyg från gymnasiet eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga
• har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt i ditt arbete
• samarbetar konstruktivt och stöttar andra
• arbetar självständigt och litar på din egen förmåga
• är initiativrik och ansvarstagande
• har körkort för personbil

Det är meriterande om du:


• har erfarenhet av arbete som administrativt ledningsstöd
• har kunskap om förvaltningslagen
• har goda kunskaper i Officepaketet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

En tjänst, tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Placeringsort är Trollhättan eller Uddevalla. I denna rekrytering kommer arbetspsykologiska test användas som en del i urvalsarbetet.

Kontaktpersoner

Chef: Sofia Lantz, tel. 010-119 69 31 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Klara Skoog, tel. 010-119 57 41 (för frågor om rekryteringsprocessen): Fackförbundet ST: Marita Lantto, tel. 010-119 52 48 Saco-S: Nils Dahlberg, tel. 010-119 55 00 Seko: Eliza Grundström, tel. 010-115 34 02.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2019. Visa mindre

Manpower söker en administratör med stort djurintresse.

Ansök    Apr 18    Manpower AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Manpower söker en administratör till en offentlig verksamhet med stort intresse för djur. Du kommer arbeta på enheten för veterinär och djurskydd och de ansvarar för den operativa djurskyddskontrollen och den operativa kontrollen inom primärproduktionen av foder och livsmedel i länet. Dessutom utövar enheten tillsyn över länets djurhälsopersonal, kommunernas kontrollverksamhet enligt livsmedelslagen, samt arbetar för samordning och samv... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Manpower söker en administratör till en offentlig verksamhet med stort intresse för djur.

Du kommer arbeta på enheten för veterinär och djurskydd och de ansvarar för den operativa djurskyddskontrollen och den operativa kontrollen inom primärproduktionen av foder och livsmedel i länet. Dessutom utövar enheten tillsyn över länets djurhälsopersonal, kommunernas kontrollverksamhet enligt livsmedelslagen, samt arbetar för samordning och samverkan mellan de kommunala tillsynsmyndigheterna inom livsmedelsområdet.

I rollen som administratör kommer du vara en del av funktionen Kontorsstöd, där du arbetar med 12 medarbetare fördelade på orterna Borås, Skara och Uddevalla. Som administratör kommer du att agera som operativt stöd för verksamheten där du sköter kommunikation via e-post, fakturering och att organisera möten. Utöver detta kommer du även ha telefonen som arbetsverktyg, där du via radiokommunikationen RAKEL kommer ha primär kontakt med fältpersonalen på djurskyddet för att ge trygghet i deras yttre arbetsmiljö. Därtill kommer du att stå till tjänst för allmänheten vid eventuella frågor som berör enheten.

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* Bemanna djurskyddstelefon
* Arbeta i resursbrevlådor i e-post
* Arbeta utifrån fastlagda rutiner
* Vara ett operativt stöd för verksamheten
* Formulera brev, protokoll m.m.

Arbetsomfattningen kommer att vara heltid med kontorstider måndag till fredag.

Placeringsort: Uddevalla

Uppdraget är tänkt att löpa under en 6 månaders period med start i början av Maj 2019.

Du kommer att vara anställd av Manpower och uthyrd till vår kund.

Vem är du?
Du har en gymnasieutbildning och eventuellt en högskoleutbildning inom området. Du har en god kommunikationsförmåga, såväl i tal som skrift. Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av administrativt arbete. Du har en god datavana.

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom service och administration och trivs med att vara i en koordinerande roll. Som person är du noggrann, strukturerad och har god servicekänsla samt samarbetsförmåga.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Kontaktperson
Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta [email protected] Visa mindre

Administratör till Landsbygdsavdelningen

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Landsbygdsavdelningen arbetar för en levande landsbygd med en god livsmedelsproduktion och en sund livsmedelshantering. Vi arbetar med miljömålen i fokus och försöker ta tillvara och utveckla landsbygdens företag utifrån ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt perspektiv. Detta gör vi genom att handlägga och besluta om stöd och miljöersättningar, sprida kunskap i olika utbildningsaktiviteter samt genomföra tillsyn och kontroller.

Enheten för jordbrukarstöd är en del av landsbygdsavdelningen där vi handlägger och kontrollerar ansökningar om utbetalningar och åtaganden inom EU:s jordbrukspolitik, de så kallade jordbruksstöden. Stödformerna som vi hanterar är: gårdsstöd, förgröningsstöd, stöd till unga lantbrukare, ersättning för ekologisk produktion, miljöersättningar, kompensationsstöd och nötkreatursstöd.

Ca 12 000 jordbrukare söker årligen om utbetalning av jordbrukarstöd. Vi behöver kompetenta medarbetare som ser till att rätt stöd betalas ut i rätt tid. Arbetet innebär handläggning och utredning av länets ansökningar om EU:s jordbrukarstöd, där du till din hjälp har flera olika datasystem. Arbetet innebär också mycket kontakter både inom organisationen och med våra kunder. Vi har ett processorienterat arbetssätt och vi arbetar med att ständigt förbättra oss.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Administration kring länets EU-stödsansökningar i olika datasystem,
• Utveckla det länsövergripande arbetssättet
• Delta i olika arbetsgrupper vid aktuella projekt, både inom och utanför länet

Placeringsort: Borås eller Uddevalla

Resor kan förekomma i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.KVALIFIKATIONER
Krav:
• Avslutad 3 årig gymnasieutbildning
• Minst 1 års aktuell arbetslivserfarenhet inom administration
• Förståelse för lantbrukets förutsättningar och villkor
• Erfarenhet, intresse och förmåga av att arbeta digitalt och förstår nyttan av ett digitalt arbetssätt
• Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem och registreringsverktyg

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete med EU:s jordbrukarstöd
• Arbetslivserfarenhet inom lantbruk.
• Erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig förvaltning.

Personliga egenskaper:
• Du har god samarbetsförmåga med en vilja att arbeta i grupp och kunna ta eget ansvar samt agera självständigt inom givna ramar.
• Förstå vikten av ett gott bemötande och att skapa goda relationer.
• Du är följsam med verksamhetens förändrade behov och har lätt att ta till dig nya kunskaper
• Du har förmåga att hitta rätt nivå i enlighet med verksamhetens mål och prioriteringar
• Du är metodisk och strukturerad, med god förmåga att följa rutiner och regelverk
• Du är tydlig och kan kommunicera ut budskap på ett lättförståeligt sätt såväl i tal som skrift

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.
ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administrativ assistent inom Avdelningen för sjukförsäkring i Fyrbodal

Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.  Ansvar och arbetsuppgifter Som administrativ assistent inom Avdelningen för sjukförsäkring ger du administrativt stöd till främst områdeschefen men också l... Visa mer
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

 Ansvar och arbetsuppgifter

Som administrativ assistent inom Avdelningen för sjukförsäkring ger du administrativt stöd till främst områdeschefen men också ledningsgruppen. Du bidrar till att chefernas vardag fungerar smidigt. Rollen innebär ett nära samarbete med verksamheten och i arbetet tar du egna initiativ till förbättring och utveckling.

I arbetet hanterar du mötesdokumentation, personaladministration, behörigheter och inköp. Du koordinerar och följer upp aktiviteter inom arbetsmiljö, verksamhetsplanering, konferenser med mera. Tjänsten innebär också arbete med diarieföring och du assisterar områdeschefen med bland annat attestering av fakturor och statistikuppföljning. Du samarbetar med och är kontaktperson åt andra verksamheter både internt och externt. Du arbetar självständigt i din roll till vardags men ingår bland annat i ett närverk med andra administrativa assistenter. Som medarbetare på Försäkringskassan har du ett högt säkerhetsmedvetande eftersom myndigheten kommer i kontakt med sekretessbelagda uppgifter.

Vi söker dig som


• har slutbetyg från gymnasiet eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga
• har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt i ditt arbete
• samarbetar konstruktivt och stöttar andra
• arbetar självständigt och litar på din egen förmåga
• är initiativrik och ansvarstagande
• har körkort för personbil

Det är meriterande om du:


• har erfarenhet av arbete som administrativt ledningsstöd
• har kunskap om förvaltningslagen
• har goda kunskaper i Officepaketet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

En tjänst, tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Placeringsort är Trollhättan eller Uddevalla. I denna rekrytering kommer arbetspsykologiska test användas som en del i urvalsarbetet.

Kontaktpersoner

Chef: Sofia Lantz, tel. 010-119 69 31 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Klara Skoog, tel. 010-119 57 41 (för frågor om rekryteringsprocessen): Fackförbundet ST: Marita Lantto, tel. 010-119 52 48 Saco-S: Nils Dahlberg, tel. 010-119 55 00 Seko: Eliza Grundström, tel. 010-115 34 02.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2019. Visa mindre

Administratör sökes till spännande verksamhet i offentlig sektor

Ansök    Apr 17    Bemannia    Administrativ assistent
Har du minst ett års erfarenhet som administratör och tycker det låter spännande att arbeta med djurskydd? Kan du starta en ny roll omgående? Då är du varmt välkommen att ansöka. Om uppdraget Start beräknas omgående till början av maj och uppdraget beräknas löpa i ca 6 månader. Omfattningen är heltid under kontorstid. Du kommer att arbeta hos vår kund inom offentlig sektor där du tillhör funktionen för Kontorsstöd som är fördelad på ett 10-tal medarbetar... Visa mer
Har du minst ett års erfarenhet som administratör och tycker det låter spännande att arbeta med djurskydd? Kan du starta en ny roll omgående? Då är du varmt välkommen att ansöka.

Om uppdraget

Start beräknas omgående till början av maj och uppdraget beräknas löpa i ca 6 månader. Omfattningen är heltid under kontorstid. Du kommer att arbeta hos vår kund inom offentlig sektor där du tillhör funktionen för Kontorsstöd som är fördelad på ett 10-tal medarbetarpå orternaBorås,Skara och Uddevalla. Din placering kommer däremot vara på kundens kontor i Uddevalla.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att vara ett operativt stöd för verksamheten samt arbeta från övriga fastlagda rutiner så som att formulera brev och föra protokoll. Mer specifika arbetsuppgifter för denna roll som administratör innefattar bland annatattbemanna endjurskyddstelefon därallmänheten kan ringa in för att anmälamisstankar om misskötsel av djur. Vidare ingår arbeteiresursbrevlådor i e-post sominnebär fördelningav olika uppgifter till mottagare inom avdelningen.Externa kontakter är vanligt förekommande så som meddjurhem, enskilda personer och myndigheter.

För rollen söker vi dig som är stabil och som känner att du kan vara bekväm med att ibland lämnabesvärliga eller obekvämabeslut. Det är också viktigt att du är stresstålig och trivs med olika kontaktytor samt snabbt kan anpassa din kommunikation beroende på mottagare. Då rollen kan innefatta nya arbetsuppgifter är det en förutsättning att du tycker om att lära dig nya arbetssätt.

Dina kvalifikationer

- Gymnasium eller likvärdig utbildning
- Minst 1 års erfarenhet av liknande administrativt arbete
- Goda kunskaper i MS Office
- Önskvärt med administrativerfarenhet i olika datasystem och databaser
- Erfarenhet av arbete med lantbruksdjur och av sällskapsdjur är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett uppdrag hos en samhällsnyttig kund inom offentlig sektor där du erhåller attraktivarbetslivserfarenhet. Vidare får du en nära kontakt med en konsultchef från Bemannia som är engagerad och stöttar dig i ditt arbete.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Sista ansökningsdag är 2019-04-25.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Sofie Nilsson.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Administratör och djurvän sökes till offentlig verksamhet

Ansök    Apr 17    Perido AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administrativa arbetsuppgifter och har ett stort intresse för djur? Just nu letar vi efter dig som vill arbeta som administratör. Missa inte denna unika kombination, sök idag!BeskrivningPerido söker en administratör till en offentlig verksamhet. Här kommer du att arbeta på en enhet som ger tillsyn över bland annat länets djurhälsopersonal och kommunernas kontrollverksamhet. Enheten handlägger även ärenden angående animaliska biprodukter, ... Visa mer
Vill du jobba med administrativa arbetsuppgifter och har ett stort intresse för djur? Just nu letar vi efter dig som vill arbeta som administratör. Missa inte denna unika kombination, sök idag!BeskrivningPerido söker en administratör till en offentlig verksamhet. Här kommer du att arbeta på en enhet som ger tillsyn över bland annat länets djurhälsopersonal och kommunernas kontrollverksamhet. Enheten handlägger även ärenden angående animaliska biprodukter, smittskyddsärenden och ärenden om förprövning av djurstallar. Tjänsten är belägen i Uddevalla, med goda transportmöjligheter. I rollen som administratör kommer du vara en del av funktionen Kontorsstöd, där du arbetar med 12 utspridda medarbetare på orterna Borås, Skara och Uddevalla. Som administratör kommer du att agera som operativt stöd för verksamheten där du sköter kommunikation via e-post, fakturering och att organisera möten. Utöver detta kommer du även ha telefonen som arbetsverktyg, där du via radiokommunikationen RAKEL kommer ha primär kontakt med fältpersonalen på djurskyddet. Därtill kommer du att stå till tjänst för allmänheten vid eventuella frågor som berör enheten där delar av frågorna kan beröra svårhanterliga ämnen.Vi ser dig vara en flexibel och trogen lagspelare som samarbetar med dina medarbetare för att tillsammans uträtta ett optimalt utförande av dessa breda arbetsuppgifter. Med det sagt är det också väsentligt med en personlig stabilitet och trygghet. Du hittar pedagogiska lösningar till obekväma beslut och hanterar stressiga situationer med en klackspark! Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Kravprofil?       Gymnasial utbildning ?       Minst ett års arbetslivserfarenhet av administration?       Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt?       Du uttrycker dig mycket väl i tal och skriftMeriterande?       Erfarenhet av arbete med lantbruksdjur och av sällskapsdjur?       Administrativ erfarenhet av arbete i olika datasystem och databaserOmfattning och tillträdeHeltid, konsultuppdrag i 6 månader. Tillträde omgående.AnsökanAnsökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. PeridoPerido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 48 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30917 i ämnesraden. KontaktFrågor: [email protected]: www.perido.se Visa mindre

Administratör / Inköpare till kund i Uddevalla!

Ansök    Apr 18    Manpower    Administrativ assistent
Vi söker dig som är noggrann och duktig administrativt och vill sommarjobba inom inköp i sommar. Uppdraget pågår under 8 veckor där du kommer få gedigen erfarenhet. Sök redan idag då urval sker löpande! Vår kund är världsledande inom petroleumindustrin med tillverkning och försäljning över hela världen. Siten i Uddevalla blandar och tillverkar olika oljor som sedan säljs både till fordonsindustrin men även till konsumentmarknaden. Vi söker en administra... Visa mer
Vi söker dig som är noggrann och duktig administrativt och vill sommarjobba inom inköp i sommar. Uppdraget pågår under 8 veckor där du kommer få gedigen erfarenhet. Sök redan idag då urval sker löpande!

Vår kund är världsledande inom petroleumindustrin med tillverkning och försäljning över hela världen. Siten i Uddevalla blandar och tillverkar olika oljor som sedan säljs både till fordonsindustrin men även till konsumentmarknaden.

Vi söker en administratör/inköpare till kund i Uddevalla. Uppdraget förväntas pågå mellan 24 Juni- 16 Augusti.

Arbetsbeskrivning

Som administratör/inköpare kommer du stötta inköp under sommaren. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera inköp samt skapa beställningar/inköpsordernummer i kundens system. Tjänsten är heltid, kontorstider. Kan förekomma viss dialog på engelska.

Ytterligare arbetsuppgifter:

* Skapa beställningar på begäran av intern personal
* Fakturakontroller
* Skapa SES i SAP

Kvalifikationer

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av administration och att arbeta i ett liknande system.

Meriterande:

* Kunskaper i SAP
* Tidigare erfarenhet av inköp/liknande arbetsuppgifter

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är organiserad och tar stort ansvar för ditt arbete. Vi ser även att du snabbt kommer in i nya arbetsuppgifter då du efter upplärning självständigt ska driva ditt arbete framåt.

Kontaktperson
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor eller funderingar kontakta [email protected]

Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Visa mindre

Administrativ koordinator

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. I Servicecenter är du Hjälpmedelscentralens ansikte utåt och inåt. Arbetsbeskrivning Du bemannar receptionen och tar emot besökare till Hjälpmedelscentralen. Tillsammans med kollegor och genom att ge god service, ser du till att vardagen fungerar för besökare som kommer för att prova ut hjälpmedel och... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. I Servicecenter är du Hjälpmedelscentralens ansikte utåt och inåt.Arbetsbeskrivning

Du bemannar receptionen och tar emot besökare till Hjälpmedelscentralen.
Tillsammans med kollegor och genom att ge god service, ser du till att vardagen fungerar för besökare som kommer för att prova ut hjälpmedel och för medarbetarna i huset. Servicecenter hanterar allt från reception, post, beställningar, passerkort, felanmälningar och telefonaviseringar, till uppackning av kontorsmaterial. Dessutom hanterar du Hjälpmedelscentralens fakturor.

Du ansvarar för att skapa struktur samt ordning och reda i våra dokumenthanteringssystem både på webben och i internt.

Arbetstempot är varierande vilket innebär att det är viktigt att kunna hantera perioder av hög arbetsbelastning, men också att ha förmågan att ta ansvar, initiativ och ha eget driv även under lugnare perioder.För att ge god service i rollen som administrativ koordinator behöver du:

- ha ett gott bemötande och känsla för personlig service
- ha intresse, vilja och förmåga att arbeta tillsammans
- ha god ordning och reda och intresse för administration
- vara kommunikativ, flexibel och ha lätt anpassa dig till nya omständigheter


Du har gymnasieutbildning, god kunskap i Officepaketet och arbete i olika IT-system. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du vill aktivt bidra till lyckade möten och utöva ett gott värdskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kan kräva närvaro på olika orter i regionen vilket förutsätter att du har körkort för personbil. Erfarenhet av receptionsarbete är meriterande.Vi ser fram emot din ansökan!


Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör , vikariat

Ansök    Mar 19    SM - Tech AB    Administrativ assistent
Om SM-Tech Vi är ett företag som verkar inom livsmedelsbranschen genom att förse våra kunder med högkvalitativa lösningar för tillverkning och packning av korv m.m. Vi har verkstad, lager och kontor i Ljungskile. Platsbeskrivning Vår administratör ska gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare för henne. Anställningen är ett vikariat från juni 2019 till och med september 2020. Vi söker dig som har erfarenhet inom administrativt arbete och lättare... Visa mer
Om SM-Tech
Vi är ett företag som verkar inom livsmedelsbranschen genom att förse våra kunder med högkvalitativa lösningar för tillverkning och packning av korv m.m. Vi har verkstad, lager och kontor i Ljungskile.

Platsbeskrivning
Vår administratör ska gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare för henne. Anställningen är ett vikariat från juni 2019 till och med september 2020. Vi söker dig som har erfarenhet inom administrativt arbete och lättare ekonomiarbete.

Arbetsuppgifter
Vara ett administrativt stöd till våra säljare.
Fungera som ett administrativt stöd till ekonomiavdelningen.
Orderläggning och fraktbokning.
Övriga administrativa arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på kontor.

Profil
Du har väldokumenterad erfarenhet av administrativt arbete.
Du har viss erfarenhet av lättare ekonomiarbete.
Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad.
Du är positiv och har lätt för att samarbeta.
Du har goda kunskaper i engelska.
Du har goda datorkunskaper. Visa mindre

Administratör , semestervikarie

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Administratör till Rotviksbro samt Arödsdal vård och omsorgsboenden

Arbetsuppgifter
Personalrekrytering vid bl.

a. korttidsfrånvaro, sjuk- och friskanmälan, schemaändringar, sjukschema, fakturahantering och beställningar samt diverse andra administrativa uppgifter.


Kvalifikationer
Önskvärt med tidigare erfarenhet av administrativt arbete och kännedom om programmet Medvind och Raindance.


Serviceinriktad och goda datakunskaper.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

 
För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre