Lediga jobb som Bygg och anläggning i Uddevalla

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Betongarbetare sökes till kund i Uddevalla!

Ansök    Sep 18    Lernia Bemanning AB    Betongarbetare
Nu söker vi betongarbetare till vår kund i Uddevalla! Är du driven, arbetsvillig och nyfiken? Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom betongarbete? Vill du komma till en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor i produktion? Då ska du söka dig till oss! Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi produktionspersonal till en av våra kunder i Uddevalla! Uppdraget kommer var... Visa mer
Nu söker vi betongarbetare till vår kund i Uddevalla! Är du driven, arbetsvillig och nyfiken? Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom betongarbete? Vill du komma till en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor i produktion? Då ska du söka dig till oss!

Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi produktionspersonal till en av våra kunder i Uddevalla! Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli övertagen av kund.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi betongarbetare och stenläggare där olika arbetsuppgifter förekommer så som ritningsläsning, uppformning, armering, svetsning, gjutning och efterbearbetning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill arbeta inom industrin, har stor nyfikenhet och vilja att lära mer. Du är van vid och trivs med att ta eget ansvar, du är säkerhetsmedveten, ordningsam och ser vikten av att sätta kvalitet i första rummet. Vidare är du också en lagspelare med hög arbetsmoral som strävar efter att tillsammans med gruppen leverera förväntat resultat och nå uppsatta mål. Vi söker alltså dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete!

OM DIG

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Hög arbetsmoral
• God fysik
• Körkort och tillgång till bil
• Mycket goda kunskaper i svenska – tal och skrift
• Tidigare arbetserfarenhet eller utbildning inom betongarbete

Meriterande om du:

• Har goda kunskaper inom ritningsläsning
• Traverskort

OM UPPDRAGET

• Placeringsort: Uddevalla
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstid: Dagtid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid

HUR DU SÖKER

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Nu söker vi betongarbetare till kund i Tjörn

Ansök    Sep 18    Partner 2 Work AB    Betongarbetare
Här är ett jobberbjudande tillgängligt för dig som inte har tidigare arbetslivserfarenhet men är i god fysisk kondition och villiga att ta sig an arbetsuppgifter inom: armering betong cellplast och möjligen träarbete. Om Dig Samarbetsvilja och arbetsmoral värderas högt i detta jobberbjudande. Det innebär att vi letar efter medarbetare som inte bara har nödvändiga fysiska förmågor utan också förmågan att samarbeta med kollegor och visa dedikation och ans... Visa mer
Här är ett jobberbjudande tillgängligt för dig som inte har tidigare arbetslivserfarenhet men är i god fysisk kondition och villiga att ta sig an arbetsuppgifter inom:
armering
betong
cellplast och möjligen träarbete.Om Dig
Samarbetsvilja och arbetsmoral värderas högt i detta jobberbjudande.
Det innebär att vi letar efter medarbetare som inte bara har nödvändiga fysiska förmågor utan också förmågan att samarbeta med kollegor och visa dedikation och ansvar gentemot sina arbetsuppgifter.
Motiverad
Engagerad
PålitligÖvrigt
Arbetsplatsen ligger i Tjörn.
Lön- enligt kollektivavtal.
Säsongs jobb.
Låter det här som något kan passa dig, eller har frågor om tjänsten så tveka inte på att kontakta oss eller sök redan nu!
[email protected]


Om oss
Partner 2 Work har en stark grund att stå på.
Med grundarnas tidigare erfarenheter inom Transport, lager & industri samt rekrytering och bemanning genom att ha arbetat på olika positioner inom dessa branscher har grundarna skaffat sig en god förståelse för vad som krävs för att utföra olika uppgifter på ett effektivt sätt.
Vårt fokus är att jobba med människor, vilket är nödvändighet för att bygga upp en stark personalstyrka inom bemanningsbranschen.
Våra medarbetare vet hur de ska utföra sina uppgifter för att optimera kundernas framgång och detta är en viktig del av Partner 2 Works företagskultur.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Snickare

Vi söker dig med lång erfarenhet som är "färdig" snickare. Med Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Allt ifrån Nyproduktion av egen regi inom villor (Lösvirkes) Till Renovering och ombyggnad . Kom och var med ett härligt gäng i ett stabilt företag . Verkar detta något för dig , Hör av dig så berättar vi mer .. Visa mer
Vi söker dig med lång erfarenhet som är "färdig" snickare. Med Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet.
Allt ifrån Nyproduktion av egen regi inom villor (Lösvirkes) Till Renovering och ombyggnad .
Kom och var med ett härligt gäng i ett stabilt företag . Verkar detta något för dig , Hör av dig så berättar vi mer .. Visa mindre

Vår kund expanderar! Behöver armerare o betongare.

Ansök    Sep 7    Add-Up Bemanning AB    Betongarbetare
Visst är du vår nästa betongare? Här är chansen till ett fritt och bra arbete hos en kund på frammarsch. Vi vill ha dig som gillar att arbeta fysiskt! Behöver inte gå till gymmet! Gillar att se resultat av det som görs! Är en teamplayer! Gillar att få lite skit mellan fingrarna. Vi söker nu betongarbetare åt företaget som är en av marknadens främsta aktörer inom yrket och fungerar som en komplett stomentreprenör. Du behöver inte ha erfarenhet utan rät... Visa mer
Visst är du vår nästa betongare? Här är chansen till ett fritt och bra arbete hos en kund på frammarsch.

Vi vill ha dig som gillar att arbeta fysiskt! Behöver inte gå till gymmet!

Gillar att se resultat av det som görs! Är en teamplayer!

Gillar att få lite skit mellan fingrarna.

Vi söker nu betongarbetare åt företaget som är en av marknadens främsta aktörer inom yrket och fungerar som en komplett stomentreprenör.

Du behöver inte ha erfarenhet utan rätt attityd och inställning. 

Har du:

Stort engagemang

-Positiv inställning till arbete och livet

-Samarbete

-Viljan att ständigt bli bättre

-Ansvarstagande

Samt uppfyller våra 10 beteenden som är:

punktlig, positiv, förberedd, att anstränga sig, visa arbetsmoral, positivt kroppsspråk, ge energi, ha passion, att vara öppen för coaching samt att göra det lilla vilket även vår kund gör….är vi din nya arbetsgivare.

Krav: Körkort och egen bil.

Frågor besvaras av Andreas Andersson på telnr: 0705-495027 Visa mindre

Projektingenjör inom infrastruktur

Vi söker en projektingenjör till Eiffage där du får möjlighet att bidra till ett unikt infrastrukturprojekt, Bohusbanan. Har du erfarenhet av att arbeta som projektingenjör och vana av att vara delaktig i byggskeden kan detta vara rollen för dig. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Eiffages räkning en projektingenjör till Bohusbanan i Ljungskile. Här kommer du att bli en viktig nyckelspelare i det pågående repareringsarbetet av tågtunnlarna längs Bohusba... Visa mer
Vi söker en projektingenjör till Eiffage där du får möjlighet att bidra till ett unikt infrastrukturprojekt, Bohusbanan. Har du erfarenhet av att arbeta som projektingenjör och vana av att vara delaktig i byggskeden kan detta vara rollen för dig.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Eiffages räkning en projektingenjör till Bohusbanan i Ljungskile. Här kommer du att bli en viktig nyckelspelare i det pågående repareringsarbetet av tågtunnlarna längs Bohusbanan. Som projektingenjör förväntas du arbeta självgående, med stor noggrannhet och ägandeskap i dina arbetsuppgifter. Vidare kommer du att arbeta i nära samarbete med en erfaren projektledare. Du kommer till största del att arbeta med ÄTA och UA-hantering, därtill kommer det även att ingå planering och uppföljning av projektet. Projektet förväntas pågå till sommaren 2024.

Du erbjuds
- En arbetsplats där du ges möjligheten att påverka det lilla företaget i grunden och samtidigt ha uppbackningen av ett stort bolag.
- Att bli en del av företagets framfart i Norden.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för ÄTA- och UR hantering
* Biträda projekledaren i planering och uppföljning av projekt
* Strukturera och administrera projekten i projektsystemen så att projekten uppfyller kraven gällande rutiner


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleingenjörsutbildning inom bygg/anläggning alt. annan utbildning/erfarenhet som anses likvärdig
- Har ett par års erfarenhet av att arbeta i projekt i rollen som Projektingenjör, med arbetsuppgifter inom entreprenadjuridik och avtalsrätt
- Är van användare av Excel då du dagligen kommer att arbeta i detta
- Har vana av att vara delaktig i byggskeden
- Har flytande kunskaper i engelska och svenska, då företaget officiella språk är engelska och arbetsspråket för administrationen är svenska

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från Trafikverkets system, då detta är Eiffage kund

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Problemlösande
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Eiffage Infra Nordic är en del av Eiffage Infra-Bau. Eiffage Infra-Bau SE och dess dotterbolag har mer än 150 års byggerfarenhet i Tyskland, Europa och Asien. Företaget designar och bygger, driver infrastrukturer och producerar byggmaterial. Sedan många år har de varit etablerade inom vägbyggnad, anläggning och konstruktion. Visa mindre

Nu söker vi betongarbetare till kund i Tjörn

Ansök    Sep 14    Partner 2 Work AB    Betongarbetare
Här är ett jobberbjudande tillgängligt för dig som inte har tidigare arbetslivserfarenhet men är i god fysisk kondition och villiga att ta sig an arbetsuppgifter inom: armering betong cellplast och möjligen träarbete. Om Dig Samarbetsvilja och arbetsmoral värderas högt i detta jobberbjudande. Det innebär att vi letar efter medarbetare som inte bara har nödvändiga fysiska förmågor utan också förmågan att samarbeta med kollegor och visa dedikation och ans... Visa mer
Här är ett jobberbjudande tillgängligt för dig som inte har tidigare arbetslivserfarenhet men är i god fysisk kondition och villiga att ta sig an arbetsuppgifter inom:
armering
betong
cellplast och möjligen träarbete.Om Dig
Samarbetsvilja och arbetsmoral värderas högt i detta jobberbjudande.
Det innebär att vi letar efter medarbetare som inte bara har nödvändiga fysiska förmågor utan också förmågan att samarbeta med kollegor och visa dedikation och ansvar gentemot sina arbetsuppgifter.
Motiverad
Engagerad
PålitligÖvrigt
Arbetsplatsen ligger i Tjörn.
Lön- enligt kollektivavtal.
Säsongs jobb.
Låter det här som något kan passa dig, eller har frågor om tjänsten så tveka inte på att kontakta oss eller sök redan nu!
[email protected]


Om oss
Partner 2 Work har en stark grund att stå på.
Med grundarnas tidigare erfarenheter inom Transport, lager & industri samt rekrytering och bemanning genom att ha arbetat på olika positioner inom dessa branscher har grundarna skaffat sig en god förståelse för vad som krävs för att utföra olika uppgifter på ett effektivt sätt.
Vårt fokus är att jobba med människor, vilket är nödvändighet för att bygga upp en stark personalstyrka inom bemanningsbranschen.
Våra medarbetare vet hur de ska utföra sina uppgifter för att optimera kundernas framgång och detta är en viktig del av Partner 2 Works företagskultur.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Produktionspersonal

Arbetsbeskrivning Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar och inte räds att hugga i.  Har du erfarenhet och kunskaper från tillverkningsindustrin? Ser du dig som händig? Vill du få möjlighet att utvecklas inom ett företag som är Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn, då är detta ett uppdrag där du kommer att trivas. Vi på Randstad söker nu produktionsmedarbetare till kund i Uddevalla. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07-1... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar och inte räds att hugga i. 


Har du erfarenhet och kunskaper från tillverkningsindustrin? Ser du dig som händig? Vill du få möjlighet att utvecklas inom ett företag som är Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn, då är detta ett uppdrag där du kommer att trivas.

Vi på Randstad söker nu produktionsmedarbetare till kund i Uddevalla. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07-16. Uppdragen ingår i vår uthyrningsverksamhet men för rätt person finns det efter en period goda chanser att bli rekryterad till företaget.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Även självständigt arbete förekommer. Du kommer bland annat att arbeta med tillverkning av betongprodukter efter ritning men också i färdiga former. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs med att arbeta med kroppen, det förekommer inte nödvändigtvis så tunga lyft. Produktionen utförs i högt tempo så vi ser gärna att du trivs med högt tempo och inte räds att hugga i. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta efter ritningar. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift

Som person är du en lagspelare som gillar göra grovjobbet, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du har en positiv inställning, är självgående och är noggrann med tider och säkerhet. Det är även viktigt att kunna lyfta blicken och se ett större perspektiv samt att vara initiativtagande i sitt arbete.


Krav: 
Engagemang/vilja
Hög arbetsmoral
Erfarenheter/kunskaper från tillverkningsindustrin
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Kunskaper ritningsläsning
Traverskort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Kran- och traversförare till kund i Uddevalla

Ansök    Sep 1    Eterni Sweden AB    Tornkranförare
Kran-och traversförare till kund i Uddevalla Har du vana av att hantera stora och tunga föremål med tekniska hjälpmedel? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö utomhus och att säkerställa terminalarbetet med fokus på utleverans? Kika då på denna unika möjlighet! ARBETSUPPGIFTER I din roll som kran- och traversförare kommer du ha en viktig funktion i att utföra säkra och tunga lyft av tung utrustning och material. Du kommer att ansvara för att plocka, flytta, ... Visa mer
Kran-och traversförare till kund i Uddevalla
Har du vana av att hantera stora och tunga föremål med tekniska hjälpmedel? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö utomhus och att säkerställa terminalarbetet med fokus på utleverans? Kika då på denna unika möjlighet!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som kran- och traversförare kommer du ha en viktig funktion i att utföra säkra och tunga lyft av tung utrustning och material. Du kommer att ansvara för att plocka, flytta, förvara, förbereda och lasta färdiga betongprodukter till lastbilar och containrar med hjälp av truck, travers och kran som sedan fraktar produkterna till kund. Några av dina fokusområden kommer vara:
 
Hantering av färdiga produkter som exempelvis väggar och betongprodukter för utlastningen.
Ansvarig för terminalarbetet och logistiken på gården
Utföra lyft av produkter med hjälp av kran, travers och truck


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är duktig på att hålla ordning och reda, är lösningsorienterad, har lätt för att jobba under tidspress samt bekväm med att arbeta såväl enskilt som i grupp. Vidare är du praktiskt lagd och har en kreativ sida och därmed drivs av att arbeta i en händelserik miljö. Arbetet ställer även krav på att du själv tar egna initiativ och att du har en god förmåga att se vad som behövs göras.

Detta är ett teknisk och maskinellt krävande yrke, vilket kräver tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, såväl som behörighet för kran, travers och truckkörning. Du bör dessutom vara flexibel och ansvarstagande samt besitta kunskap och erfarenhet av logistik och vara trygg i att säkerställa kvalitet med fokus på kundnöjdhet och leverans. Arbetet sker 100% utomhus så du är medveten om det.

Du är en person som är intresserad av ett långsiktigt och tryggt arbete där du bidrar med din lojalitet och höga arbetsmoral. Detta yrke kräver god fysik och du bör tycka om att arbeta praktiskt och använda kroppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av oss på Eterni och uthyrd till kund. Du kommer få ett visstidskontrakt om 6 månader med goda möjligheter till förlängning. För rätt person finns dessutom möjlighet för en vidare anställning hos kund.

ÖVRIG INFORMATION
Behovet är omgående och vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor kring tjänsten svarar Carina Johansson på [email protected], eller Eric Lundgren på eric.lundgren@eterni.se. Ansökningar via mail hanteras inte på grund av GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Betongarbetare

Nu söker vi nya medarbetare till vårat företag V.G.L Bygg & Montage AB V.G.L Bygg & Montage AB söker nu Prefabmontörer för uppdrag hos våra kunder i Göteborgsregionen och hela Sverige . Vi är ett företag som arbetar med framför allt Montage av Prefabelement ,Stål ,Svetsning , Trä , Gjutning på plats , Lapp & Lag , men även murning och andra mindre uppgifter inom bygg. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med montage av Prefabelement , lapp & lag... Visa mer
Nu söker vi nya medarbetare till vårat företag V.G.L Bygg & Montage AB
V.G.L Bygg & Montage AB söker nu Prefabmontörer för uppdrag hos våra kunder i Göteborgsregionen och hela Sverige .


Vi är ett företag som arbetar med framför allt Montage av Prefabelement ,Stål ,Svetsning , Trä , Gjutning på plats , Lapp & Lag , men även murning och andra mindre uppgifter inom bygg.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med montage av Prefabelement , lapp & lag , armering, formning, gjutning , mm.
Byggstäd förekommer också.


Profil:
Vi söker dig med erfarenhet inom Prefab sedan tidigare och det är ett krav att du har monterat prefabelement ute på arbetsplats tidigare. Du är driven, engagerad och har ett stort intresse för ditt jobb. Det är viktigt att du har hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga.
Vi söker dig som:
-Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg.
-Är noggrann & följer tider.
-Ett plus om du har kunskap inom svetsning pinne.
-Ritningsläsning.
-Prefabmontage.
-Lapp & Lagare.
-Armerare.
-Betongare.
-Kopplare.
Meriterande är om du har behörighet för skylift, sax lift och bomliftskort samt säkra lyft.


Viktigast är din inställning och att du vill arbeta och kommer i god tid till arbetsplatsen.Arbetstider: Måndag - Torsdag 7-18. Fredag ledig. Arbetet utförs i Göteborgsregionen och olika platser i hela Sverige.
Krav: B-körkort.
-Prefabmontage/ Lapp & Lagare / Armerare / Betongare / Kopplare /Grovarbetare.
Heltid
Tillsvidare eller tidsbegränsad anställning.


Fast månads- vecko- eller timlön
V.G.L Bygg & Montage AB
är medlemmar i Byggnads & Byggföretagen.
Lön enligt överenskommelse.


Välkommen med ansökan
Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!.
& i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande:
-Yrkesbevis
-Licenser t.ex heta arbeten, liftkort m.m
-Kontakt uppgifter
-Referenser
epost: [email protected]


Ansökningar via telefon tas ej emot.


Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsgivaren
Enver Sadiku
V.G.L Bygg & Montage AB Visa mindre

Stängselmontör

Ansök    Aug 23    Green Fence AB    Stängselmontör
Vi har högt tryck på jobben och söker en ny kollega till vårt team av stängselmontörer. Hos oss får du ett omväxlande jobb med stort fokus på kvalité och yrkesstolthet. Vår företagskultur genomsyras av ett högt kvalitétstänk och vi vill känna en stolthet när vi lämnar arbetsplatsen. Inom segmentet områdesskydd för industri, offentlig miljö och villastaket följer vi SSEF:s Handbok. Bland våra kunder finns privatpersoner, hästgårdar, lantbruk, stat och kommu... Visa mer
Vi har högt tryck på jobben och söker en ny kollega till vårt team av stängselmontörer. Hos oss får du ett omväxlande jobb med stort fokus på kvalité och yrkesstolthet. Vår företagskultur genomsyras av ett högt kvalitétstänk och vi vill känna en stolthet när vi lämnar arbetsplatsen. Inom segmentet områdesskydd för industri, offentlig miljö och villastaket följer vi SSEF:s Handbok. Bland våra kunder finns privatpersoner, hästgårdar, lantbruk, stat och kommun men även djurparker och gods med stora hjorthägn. Ena dagen bygger vi skydd till förskolebarn och nästa dag bisonoxar. Green Fence arbetar även med byggnation och entrepenad så ingen dag är den andra lik. Vårt lager och kontor finns i Höggeröd utanför Ljungskile och vi har ett arbetsområde som i stora drag sträcker sig från Halland upp till Lidköping och inåt Falköping.


Nu söker vi efter en erfaren stängselmontör som vill bygga stängsel med kvalité. Vi tror att du tidigare har monterat både flätverksstängsel, djurstängsel och har händer som känner sig hemma med verktyg och inte ryggar för lite snickeri till och från. Vi ser också att du har sociala förmågor mot både kollegor och kunder och bidrar till en god stämning på jobbet. För oss är det viktigt att du kan bemöta vardagens problem och frågor med nyfikenhet och en positiv attityd. B-körkort är ett krav och du behöver även kunna prata och skriva svenska flytande. Övriga erfarenheter kring maskiner, byggnation och snickerier är meriterande.


Skicka ett mail med ett personligt brev och ett enklare CV vad du har för historik, utbildningar och tidigare arbetsgivare.


Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Arbetsledare - Uddevalla

Är du en engagerad och praktisk person som trivs med att arbeta inom produktion? Vill du hjälpa oss med vårt viktiga uppdrag – att tillsammans skapa en hållbar morgondag för kommande generationer? På Stena Recycling räknas alla medarbetares insatser. Vi erbjuder vi helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster över hela landet. Våra kunder finns representerade i många branscher – allt från detaljhandel och tillverkande industri till verkstadsin... Visa mer
Är du en engagerad och praktisk person som trivs med att arbeta inom produktion? Vill du hjälpa oss med vårt viktiga uppdrag – att tillsammans skapa en hållbar morgondag för kommande generationer?

På Stena Recycling räknas alla medarbetares insatser. Vi erbjuder vi helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster över hela landet. Våra kunder finns representerade i många branscher – allt från detaljhandel och tillverkande industri till verkstadsindustri, kommunal verksamhet och sjukhus. Med omtanke och säkerhet i fokus strävar vi alltid efter att bli ännu bättre och nu behöver vi dig – vår nya kollega – som vill hjälpa oss att ta nästa steg på vår resa.

Här kan du utvecklas!
Vi erbjuder en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll börjar din medarbetarresa med en gedigen introduktionsutbildning. Vi satsar mycket på kompetenshöjande insatser och som en del av en större koncern finns många möjligheter för dig som vill växa, både individuellt och tillsammans med oss. Vi är måna om dig, därför erbjuder vi dig trygga och utvecklande förmåner. Läs mer här.

Som Arbetsledare…
…kommer du att ansvara för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande volym och kvalitet. Du kommer dessutom att leda och planera det dagliga arbetet i produktionen som består av att klassa, sortera och bearbeta material. I tjänsten ingår även att hålla kontakt med entreprenörer, förebyggande underhåll samt planera underhåll av vår papperspress och övriga maskiner. 

Tjänsten kommer dessutom att innebära en del administrativa uppgifterna, framförallt in- och utvägningar, leveransplanering, egenkontroll, kontakt med transportörer och liknande uppgifter.

Givetvis får du utbildning inom företaget och av erfarna kollegor. Första delen av upplärningen innebär att du får arbeta sida vid sida med den som är anläggningsansvarig idag men som sedan kommer gå i pension. Vi erbjuder ett självständigt arbete för dig som vill vara spindeln i nätet och ta helhetsgreppet för en mindre anläggning.  

Det börjar med dig.
Vi tror att du som söker är en person som är bekväm i att fatta egna beslut och du har ett högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Vi ser att du är person med vilja att lära dig samt lära ut till kollegor och ta initiativ. Vidare ser vi också att du är en person som arbetar strukturerad, är serviceinriktad och har en stor nyfikenhet inför uppdraget. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer


• Gymnasial utbildning inom handel, industri, teknik eller liknande
• Körkort B
• God datorvana
• Svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar och driva verksamheten framåt
• Erfarenhet av att leda människor
• Erfarenhet av att framföra hjullastare (meriterande)

Information om rekryteringsprocessen
Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så ansök därför redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till en framtidsbransch!

#LI-ONSITE #LI-UDDEVALLA

Vi ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Solcellsmontör

Är du vår nya Solcellsmontör? Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär. Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder. Vi har kolle... Visa mer
Är du vår nya Solcellsmontör?
Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär.
Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder.
Vi har kollektivavtal.
I rollen ingår bland annat:
Montage av byggnadsställning.
Inmätning och infästning av solpaneler.
Kapning av takpannor med vinkelslip
Placering, montage och koppling av solceller.
Funktionstestning och inställningar.Krav
B-körkort
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Positiv inställning
Gillar att arbeta utomhus i ur och skurMeriterande
Arbetat som solcellsmontör
Utbildning, erfarenhet och certifiering i byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten
BE körkort är meriterande
Tjänsten som solcellsmontör är på heltid med start omgående.Ansökan görs via länken "ansök här" om skickar dig vidare till Jobmatch, där du får göra ett enkelt test. Efter avslutat test mailar du in cv och personligt brev. Mailadressen får du efter avslutet test i jobmatch. Visa mindre

Vägarbetare – för dig som vill säkra trafikmiljöer

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom trafikanordningar till vår etablering i Uddevalla. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som vägarbetare Är du... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom trafikanordningar till vår etablering i Uddevalla. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som vägarbetare

Är du intresserad att sköta och underhålla vägar så är detta tjänsten för dig. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att köra TMA-bil samt utsättning av trafikanordningar för att skapa säkra vägarbetsplatser. Andra arbetsuppgifter kan förekomma så som mindre anläggningsarbeten, skyltarbeten, enklare drift och underhållsarbeten under sommartid och snö- samt halkbekämpning under vintern. Utöver det så utför vi ständigt väginspektion för att upptäcka brister och planera samt genomföra åtgärder - allt för att skapa trygga och säkra vägar för våra medborgare. Det gör att du som vägarbetare i Svevia har sommar- och vinterberedskap i din tjänst.

Arbetet är på heltid med placering i Uddevalla. Arbetstiden är förlagd mellan 7-16, dock kan övriga arbetstider förekomma. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning och/eller har C-kort och yrkeskompetensbevis (YKB) samt erfarenhet inom entreprenadbranschen. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av trafikanordningar samt mindre anläggningsarbeten, men inget krav. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen att för nya arbetsuppgifter då vi är flexibla och omtänksamma, vi hjälper varandra när det behövs. Grunden till att lyckas i den här tjänsten är att du utöver din kompetens har en serviceinriktad profil och vill ha roligt på arbetet!

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först - både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Med semester i antågande är annonsen publicerad lite längre den här gången, tom 27 augusti. Urval görs efter sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Dick Vikard, [email protected]. Vi är tillbaka från semestern och kan svara på era frågor från och med 14 augusti.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Arbetsledare

Uddevalla Entreprenad är anläggningsföretaget med entreprenörskänsla ut i fingerspetsarna. Vi är tillräckligt stora för att kunna leverera en helhet och lagom stora för att behålla ett personligt bemötande. Trots att vi nästan är 60 anställda idag, kan alla våra medarbetare varandras namn. Vi har inte ambitionen att växa och ta över världen, vi vill bara vara bäst på det vi gör. Vi tror på att involvera personal i alla led för beslut, vara proaktiva i komp... Visa mer
Uddevalla Entreprenad är anläggningsföretaget med entreprenörskänsla ut i fingerspetsarna. Vi är tillräckligt stora för att kunna leverera en helhet och lagom stora för att behålla ett personligt bemötande. Trots att vi nästan är 60 anställda idag, kan alla våra medarbetare varandras namn. Vi har inte ambitionen att växa och ta över världen, vi vill bara vara bäst på det vi gör. Vi tror på att involvera personal i alla led för beslut, vara proaktiva i kompetensutveckling baserat på marknadens behov och leverera med kvalité – både gentemot våra kollegor och kunder. Vi är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.
Idag utför vi entreprenader i området Strömstad, till norr om Kungälvsbron och inåt landet till Vänersborg/Trollhättan. Våra kunder består av kommuner, privatpersoner och företag.
I vår breda maskinpark finns hjullastare, grävmaskiner, dumprar och lastbilar. Till detta hör en alldeles egen verkstad med mekaniker och svetsare i anslutning till vårt administrativa kontor. Det är en, vad vi anser, fantastisk fördel då vi slipper ledtider i väntan på reparationer och kan jobba ännu mer detaljerat med kvalitén.
Låter detta som ett företag du eller någon du känner skulle trivas hos? Då kan du fortsätta läsningen eller länka annonsen till den du känner!
Vill du tillsammans med oss ta vår entreprenadavdelning till nästa nivå?
Om tjänsten
Vi söker en (1) arbetsledare till vår anläggningsavdelning. Din del i organisationen blir att vara ett stöd åt vår projektledare i dagliga driften och i vissa projekt ha en produktionsledande roll, vilket innebär att planera, leda och fördela arbetet och dina resurser på bästa sätt. Du kommer bland annat få dokumentera, ha kundkontakt, fakturera och räkna på jobb. Tillsammans med dina kollegor kommer du få vara delaktig i företagets utveckling framåt. Vi är flexibla vad gäller tjänstens omfattning och ser att vi tillsammans kommer fram till den mest passande lösningen för oss båda.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ledarskapserfarenhet och lägger stor vikt vid dina förmågor att organisera, administrera och kommunicera. Som ett komplement till din arbetslivserfarenhet, har du en stor ansvarskänsla samt ett initiativstarkt och lösningsorienterat sinne. Dina tidigare kunder, leverantörer och kollegor beundrar dig för ditt öppna och proaktiva förhållningssätt, och tack vare din relationsskapande förmåga har du lyckats bygga upp ett gediget nätverk genom åren.
Du behöver ha:
Dokumenterad ledarskapserfarenhet
God datorvana
B-körkort

Meriterande:
Arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen som t.ex. arbetsledare eller entreprenadingenjör
Kunskaper i entreprenadjuridik
Giltig BAS U/BAS P (max 5 år sedan kurstillfälle)Övrigt
Anställningens omfattning: Heltid, 100%.
Anställningsform: Provanställning om 6 månader tillämpas, därefter tillsvidare.
Kollektivavtal: Maskinentreprenörerna
Lediga befattningar: 1
Sista ansökningsdag: 12 augusti 2023
Tillsättning: Omgående. Tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.
Utgångsort: Uddevalla
Verksamhetsområde: Strömstad – Vänersborg/Trollhättan – Kungälv
Har du frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Robin Pecillo
Verksamhetschef
[email protected] Visa mindre

Arbetsledare – för dig som vill säkra trafikmiljöer

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Nu söker vi en arbetsledare till Trafikanordningar (TA) med placering på vår etablering i Uddevalla eller Göteborg. Vå... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Nu söker vi en arbetsledare till Trafikanordningar (TA) med placering på vår etablering i Uddevalla eller Göteborg. Vår affär är en viktig pusselbit i satsningen mot säkra arbetsplatser och en trygg trafikmiljö. Vi söker nu dig, som precis som vi - brinner för säkerhet på väg!

Om uppdraget som arbetsledare

Som Arbetsledare för TA ansvarar du för såväl planering, utförande och uppföljning av våra kunders uppdrag inom trafikanordningar. Rollen innebär kontakt med både interna och externa parter eftersom du ansvarar för affären från start till mål. Arbetet förläggs främst på kontoret och du har en viktig ledande funktion för våra yrkesarbetare och underentreprenörer. Du säkerställer leveranser från att initiera och starta projekt till fakturering och uppföljning av arbetet. Däremellan ingår även moment som kalkylarbete och övrig förekommande administration.

Tillträde enligt överenskommelse med placering på Svevias etablering i Uddevalla eller Göteborg. Tjänsten är heltid och arbetstiden är förlagd vardagar 7-16, dock kan övriga arbetstider förekomma. Beredskap ingår i tjänsten. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med trafikanordningar på väg alternativt har erfarenhet från entreprenadbranschen med motivation och intresse för att fördjupa dig inom TA. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut är något du trivs med och du värdesätter tydlig kommunikation samt goda relationer med såväl kollegor som kunder. Som person är du trygg, förtroendeingivande och uppskattar ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Ditt arbete genomsyras av affärsmässighet och du strävar alltid efter att uppnå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. B-körkort och datorvana är ett krav för tjänsten.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Med semester i antågande är annonsen publicerad lite längre den här gången, tom 27 augusti. Urval görs efter sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Dick Vikard, [email protected]. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till HR-specialist Victoria Jersenius, [email protected]. Vi är tillbaka från semestern och kan svara på era frågor från och med 14 augusti.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Mark och anläggningsarbetare sökes till Svevia

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en mark och anläggningsarbetare till vår anläggningsavdelning i Uddevalla. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som mark och anläg... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en mark och anläggningsarbetare till vår anläggningsavdelning i Uddevalla. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som mark och anläggningsarbetare

Till Uddevalla söker vi nu en anläggningsarbetare som vill arbeta med anläggningsprojekt inom driftaffären. Vi bedriver främst projekt i Fyrbodal, med viss flexibilitet. Projektens storlek och typ varierar vilket ger dig stora möjligheter till att vara kreativ i din roll och jobba lösningsfokuserat för att nå slutmålet. Du kommer att arbeta med olika typer av mark och anläggningsarbeten, exempelvis stensättning, schaktarbete, rörläggning och vägförstärkningar. I många av våra projekt arbetar du tillsammans med våra kollegor som på uppdrag av Trafikverket sköter basunderhållen för det statliga vägnätet inom driftområde Uddevalla, Trollhättan och Norra Bohuslän. Där det exempelvis kan vara räckesarbeten, trafikanordningar och TMA. I huvudsak arbetar vi mot Trafikverket som kund men vi har även externa kunder. Vidare blir du nyckelpersonen i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten är heltid och du utgår från Uddevalla. I tjänsten kan det ingå beredskap, samt arbete på obekväma arbetstider. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsarbete och/eller har gymnasial yrkesutbildning inom väg/anläggning. Arbetet innebär att du ska kunna utföra olika typer av mark- och anläggningsarbeten och trivas med att arbeta utomhus. Du är självständig och tar initiativ för att på bästa sätt förse kunden med goda resultat efter beställda krav. I din yrkesroll ställer Svevia krav på förmåga att upprätthålla och skapa goda kundrelationer. För tjänsten krävs det B-körkort. C-körkort är meriterande, men inget krav.

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer. Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först - både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet. För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Med semester i antågande är annonsen publicerad lite längre den här gången, tom 15 augusti. Urval görs efter sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Jörgen Magnusson, [email protected]. Längre svarstid kan förekomma på grund av semesterperiod.

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Två erfarna snickare sökes

Vi söker dig/er som brinner för hantverket och har ett öppet sinne för gamla tekniker. Viktigt att du är noggrann och inte rädd för att hugga i. Vi, Byggnadsvård Wäst AB gör många jobb från grunden med allt från timmerlagningar till takomläggningar, om och tillbyggnationer med medföljande finsnickeri och ytskickt. Fönsterrenovering och målning ingår ofta i våra uppdrag så ingen nackdel om du gillar detta också. Hösten 2023 till sommaren 2024 kommer vi dock... Visa mer
Vi söker dig/er som brinner för hantverket och har ett öppet sinne för gamla tekniker. Viktigt att du är noggrann och inte rädd för att hugga i. Vi, Byggnadsvård Wäst AB gör många jobb från grunden med allt från timmerlagningar till takomläggningar, om och tillbyggnationer med medföljande finsnickeri och ytskickt. Fönsterrenovering och målning ingår ofta i våra uppdrag så ingen nackdel om du gillar detta också. Hösten 2023 till sommaren 2024 kommer vi dock att jobba med en större tillbyggnad av ett enplanshus beläget strax utanför Torp köpcenter i Uddevalla. Om du är van att jobba i team, välkommen att höra av dig/er till oss för mer information.
Mer info hittar du på www.bvw.nu Visa mindre

Produktionspersonal

Arbetsbeskrivning Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar och inte räds att hugga i.  Har du erfarenhet och kunskaper från tillverkningsindustrin? Ser du dig som händig? Vill du få möjlighet att utvecklas inom ett företag som är Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn, då är detta ett uppdrag där du kommer att trivas. Vi på Randstad söker nu produktionsmedarbetare till kund i Uddevalla. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07-1... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar och inte räds att hugga i. 


Har du erfarenhet och kunskaper från tillverkningsindustrin? Ser du dig som händig? Vill du få möjlighet att utvecklas inom ett företag som är Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn, då är detta ett uppdrag där du kommer att trivas.

Vi på Randstad söker nu produktionsmedarbetare till kund i Uddevalla. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07-16. Uppdragen ingår i vår uthyrningsverksamhet men för rätt person finns det efter en period goda chanser att bli rekryterad till företaget.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Även självständigt arbete förekommer. Du kommer bland annat att arbeta med tillverkning av betongprodukter efter ritning men också i färdiga former. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs med att arbeta med kroppen, det förekommer inte nödvändigtvis så tunga lyft. Produktionen utförs i högt tempo så vi ser gärna att du trivs med högt tempo och inte räds att hugga i. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta efter ritningar. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift

Som person är du en lagspelare som gillar göra grovjobbet, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du har en positiv inställning, är självgående och är noggrann med tider och säkerhet. Det är även viktigt att kunna lyfta blicken och se ett större perspektiv samt att vara initiativtagande i sitt arbete.


Krav: 
Engagemang/vilja
Hög arbetsmoral
Erfarenheter/kunskaper från tillverkningsindustrin
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Kunskaper ritningsläsning
Traverskort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Kran- och traversförare till kund i trestad

Ansök    Jul 3    Eterni Sweden AB    Traversförare
Kran-och traversförare till kund i Trestadsområdet Har du vana av att hantera stora och tunga föremål med tekniska hjälpmedel? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö utomhus och att säkerställa terminalarbetet med fokus på utleverans? Kika då på denna unika möjlighet! ARBETSUPPGIFTER I din roll som kran- och traversförare kommer du ha en viktig funktion i att utföra säkra och tunga lyft av tung utrustning och material. Du kommer att ansvara för att plocka, fl... Visa mer
Kran-och traversförare till kund i Trestadsområdet
Har du vana av att hantera stora och tunga föremål med tekniska hjälpmedel? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö utomhus och att säkerställa terminalarbetet med fokus på utleverans? Kika då på denna unika möjlighet!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som kran- och traversförare kommer du ha en viktig funktion i att utföra säkra och tunga lyft av tung utrustning och material. Du kommer att ansvara för att plocka, flytta, förvara, förbereda och lasta färdiga betongprodukter till lastbilar och containrar med hjälp av truck, travers och kran som sedan fraktar produkterna till kund. Några av dina fokusområden kommer vara:

 
Hantering av färdiga produkter som exempelvis väggar och betongprodukter för utlastningen.
Ansvarig för terminalarbetet och logistiken på gården
Utföra lyft av produkter med hjälp av kran, travers och truck


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är duktig på att hålla ordning och reda, är lösningsorienterad, har lätt för att jobba under tidspress samt bekväm med att arbeta såväl enskilt som i grupp. Vidare är du praktiskt lagd och har en kreativ sida och därmed drivs av att arbeta i en händelserik miljö. Arbetet ställer även krav på att du själv tar egna initiativ och att du har en god förmåga att se vad som behövs göras.

Detta är ett teknisk och maskinellt krävande yrke, vilket kräver tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, såväl som behörighet för kran, travers och truckkörning. Du bör dessutom vara flexibel och ansvarstagande samt besitta kunskap och erfarenhet av logistik och vara trygg i att säkerställa kvalitet med fokus på kundnöjdhet och leverans. Arbetet sker 100% utomhus så du är medveten om det.

Du är en person som är intresserad av ett långsiktigt och tryggt arbete där du bidrar med din lojalitet och höga arbetsmoral. Detta yrke kräver god fysik och du bör tycka om att arbeta praktiskt och använda kroppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av oss på Eterni och uthyrd till kund. Du kommer få ett visstidskontrakt om 6 månader med goda möjligheter till förlängning. För rätt person finns dessutom möjlighet för en vidare anställning hos kund.

ÖVRIG INFORMATION
Behovet är omgående och vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor kring tjänsten svarar Hampus Vajizovic på via [email protected], eller Eric Lundgren på eric.lundgren@eterni.se. Ansökningar via mail hanteras inte på grund av GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör Heidelberg Materials

Ansök    Jun 26    Contiga AB    Betongelementmontör
Om oss Heidelberg Materials Precast Contiga AB är en komplett stomentreprenör som tillverkar och monterar betongelement och stålkonstruktioner till en mängd olika typer av byggnader, såsom bostäder, skolor, parkeringshus och shoppingcenter. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Din roll Som montör kommer du att arbeta på ol... Visa mer
Om oss

Heidelberg Materials Precast Contiga AB är en komplett stomentreprenör som tillverkar och monterar betongelement och stålkonstruktioner till en mängd olika typer av byggnader, såsom bostäder, skolor, parkeringshus och shoppingcenter.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

Som montör kommer du att arbeta på olika projekt i framförallt västra Sverige med montage av prefabricerade betongkonstruktioner. Du arbetar tillsammans med ditt montagelag med uppgift att färdigställa montaget på ett säkert sätt i rätt tid och till rätt kvalitet. I arbetet ingår att arbeta med förbättringar samt genomföra kvalitetskontroller.

På varje projekt finns en utsedd montageledare som ansvarar för montagelaget.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom bygg och anläggning. Erfarenhet av montage av prefabricerade konstruktioner ses som meriterande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Som person är du noggrann, driven och självgående. Du är van vid att arbeta efter deadlines och du ser till att få saker gjorda inom överenskomna tidsramar. Vidare är du är kvalitetsmedveten och du har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan

Tjänsten är på heltid och kan tillträdas snarast. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Om Heidelberg Materials


Heidelberg Materials Precast Contiga AB, med verksamhet i Norrtälje, Uddevalla och Göteborg, är den största svenska producenten av prefabricerade stommar med egen tillverkning av både stålstommar och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Enheten i Uddevalla är Sveriges största tillverkningsanläggning för prefabricerade betongelement. Heidelberg Materials är en av världens största byggmaterialtillverkare. Med ledande marknadspositioner inom cement, ballast och betong erbjuder vi byggmaterial och lösningar genom hela värdekedjan. Vi har verksamhet i fler än 50 länder med över 51 000 medarbetare på närmare 3 000 platser. Kärnan i våra aktiviteter bygger på ansvar för miljön. Som en föregångare på vägen mot klimatneutralitet och en cirkulär ekonomi i byggmaterialindustrin, arbetar vi för att utveckla hållbara byggmaterial och lösningar för framtiden. Genom digitalisering erbjuder vi våra kunder nya möjligheter. Visa mindre

Beläggningsarbete, Reptekniker

VI söker 2 st personal med inriktning inom beläggninsarbete inom bygg, snickeri och repteknik. Repteknik arbete är mångsidig där man kan tillämpa tekniken i mängd olika miljöer, från pennstockar med begränsat utrymme till massiva betongkonstruktioner till komplicead stål installationer. Du ska kunna arbeta i grupp och sjävständigt och kunna tillämpa säkerhets instruktioner. Visa mer
VI söker 2 st personal med inriktning inom beläggninsarbete inom bygg, snickeri och repteknik. Repteknik arbete är mångsidig där man kan tillämpa tekniken i mängd olika miljöer, från pennstockar med begränsat utrymme till massiva betongkonstruktioner till komplicead stål installationer.
Du ska kunna arbeta i grupp och sjävständigt och kunna tillämpa säkerhets instruktioner. Visa mindre

Solcellsmontör

Är du vår nya Solcellsmontör? Vill du utvecklas i ett innovativt och kreativt bolag? Vår verksamhet på Fyrstads Entek expanderar och vi söker nu en Solcellsmontör som vill arbeta tillsammans med oss. Rollen som Solcellsmontör Montage av solpaneler på både markplan och tak Tillsammans med teamet driva projektet på plats, från uppstart till färdig produkt Mycket frihet under ansvar Goda möjligheter till utveckling Varierande vardag med olika typer av install... Visa mer
Är du vår nya Solcellsmontör?
Vill du utvecklas i ett innovativt och kreativt bolag?
Vår verksamhet på Fyrstads Entek expanderar och vi söker nu en Solcellsmontör som vill arbeta tillsammans med oss.
Rollen som Solcellsmontör
Montage av solpaneler på både markplan och tak
Tillsammans med teamet driva projektet på plats, från uppstart till färdig produkt
Mycket frihet under ansvar
Goda möjligheter till utveckling
Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
Goda förmåner och arbetsvillkor


Din profil & bakgrund
Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Du har ett stort driv och förmåga att skapa ett arbetssätt för att nå högt uppsatta mål. Detta är ett fysiskt krävande arbete, som sätter krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg. Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer och vi lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, strukturerad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid kundkontakt. Våra kunder består av fastighetsägare, byggbolag, industrier, bostadsrättsföreningar, kommunala verksamheter och privatpersoner.
Kvalifikationer
Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
B körkort
God kommunikativ förmåga. Svenska språket i tal och skrift
Erfarenhet av ställningsbyggnation (meriterande)
Erfarenhet av solcellsmontage (meriterande)
BE körkort (meriterande)


Om Fyrstads Entek
Fyrstads Entek startades våren 2016 med visionen om att vara det mest självklara valet av aktör inom helhetslösningar och totalentreprenader. Tillsammans med Fyrstadskoncernen har vi varit verksamma inom elbranschen i över 40 år och är ett teknik-och entreprenadföretag i ständig utveckling. Vår grund ligger i det familjära, med fokus på trygghet, samarbete och utveckling, både för våra medarbetare och kunder.
På vårt kontor i Ljungskile arbetar idag 27 medarbetare. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på. Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet. Vi eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Övrig information
Som anställd hos oss får du ta del av utbildningar, friskvård, sjukvårdsförsäkring och personalaktiviteter. Vi har stort fokus kring personlig utveckling och intern rekrytering är en viktig del i vår strategi
Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning
Arbetstid: kl 7-16
Placering: Ljungskile
Sista ansökningsdatum: 10 juni


Ansök
Passar du in på profilen? Tveka inte att ansöka redan idag! Kontakta Isabell Waldell och skicka in ditt CV och personliga brev omgående till i[email protected] då intervjuer kommer att ske löpande.
Vi ser fram mot din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal sökes till kund i Uddevalla!

Ansök    Jun 19    Lernia Bemanning AB    Betongarbetare
Nu söker vi produktionspersonal till vår kund i Uddevalla! Är du driven, arbetsvillig och nyfiken? Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom betongarbete? Vill du komma till en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor i produktion? Då ska du söka dig till oss! OM FÖRETAGET Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi produktionspersonal till en av våra kunder i Uddevalla! Up... Visa mer
Nu söker vi produktionspersonal till vår kund i Uddevalla! Är du driven, arbetsvillig och nyfiken? Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom betongarbete? Vill du komma till en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor i produktion? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi produktionspersonal till en av våra kunder i Uddevalla! Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli övertagen av kund.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi betongarbetare och stenläggare där olika arbetsuppgifter förekommer så som ritningsläsning, uppformning, armering, svetsning, gjutning och efterbearbetning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill arbeta inom industrin, har stor nyfikenhet och vilja att lära mer. Du är van vid och trivs med att ta eget ansvar, du är säkerhetsmedveten, ordningsam och ser vikten av att sätta kvalitet i första rummet. Vidare är du också en lagspelare med hög arbetsmoral som strävar efter att tillsammans med gruppen leverera förväntat resultat och nå uppsatta mål. Vi söker alltså dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete!

OM DIG

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Hög arbetsmoral
• God fysik
• Körkort och tillgång till bil
• Mycket goda kunskaper i svenska – tal och skrift
• Tidigare arbetserfarenhet eller utbildning inom betongarbete

Meriterande om du:

• har goda kunskaper inom ritningsläsning
• traverskort

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uddevalla
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstid: Dagtid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Snickare

Vi söker dig med lång erfarenhet som är "färdig" snickare. Med Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Allt ifrån Nyproduktion av egen regi inom villor (Lösvirkes) Till Renovering och ombyggnad . Kom och var med ett härligt gäng i ett stabilt företag . Verkar detta något för dig , Hör av dig så berättar vi mer .. Visa mer
Vi söker dig med lång erfarenhet som är "färdig" snickare. Med Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet.
Allt ifrån Nyproduktion av egen regi inom villor (Lösvirkes) Till Renovering och ombyggnad .
Kom och var med ett härligt gäng i ett stabilt företag . Verkar detta något för dig , Hör av dig så berättar vi mer .. Visa mindre

PIPE FITTER FOR CONSTRUCTION PROJECT

B&M IREM SPA ITALY FIALIAL IS LOOKING FOR SKILLED AND EXPERIENCED PIPE FITTERS. THE WORKER, UNDER THE CONTROL OF HIS FOREMAN, WILL BE INVOILVED IN A REFINERY CONSTRUCTION PROJECT. Visa mer
B&M IREM SPA ITALY FIALIAL IS LOOKING FOR SKILLED AND EXPERIENCED PIPE FITTERS. THE WORKER, UNDER THE CONTROL OF HIS FOREMAN, WILL BE INVOILVED IN A REFINERY CONSTRUCTION PROJECT. Visa mindre

TEAM LEADER FOR OIL&GAS PROJECT

B&M IREM SPA ITALY FILIAL IS LOOKING FOR SKILLED AND EXPERIENCED TEAM LEADER. HE WILL COORDINATE SKILLED WORKERS DURING AN OIL&GAS; CONSTRUCTION PROJECT. Visa mer
B&M IREM SPA ITALY FILIAL IS LOOKING FOR SKILLED AND EXPERIENCED TEAM LEADER. HE WILL COORDINATE SKILLED WORKERS DURING AN OIL&GAS; CONSTRUCTION PROJECT. Visa mindre

CONSTRUCTION SUPERVISOR FOR PIPING ERECTION AND WELDING ACTIVITIES

B&M IREM SPA ITALY FILIAL IS LOOKING FOR SKILELD AND EXPERIENCED SUPERVISORS IN ORDER TO MANAGE THE PIPING ERECTION AND WELDING ACTIVITIES DURING A REFINERY CONSTRUCTION PROJECT. Visa mer
B&M IREM SPA ITALY FILIAL IS LOOKING FOR SKILELD AND EXPERIENCED SUPERVISORS IN ORDER TO MANAGE THE PIPING ERECTION AND WELDING ACTIVITIES DURING A REFINERY CONSTRUCTION PROJECT. Visa mindre

Kran- och traversförare till kund i trestad

Ansök    Jun 8    Eterni Sweden AB    Traversförare
Kran-och traversförare till kund i Trestadsområdet Har du vana av att hantera stora och tunga föremål med tekniska hjälpmedel? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö utomhus och att säkerställa terminalarbetet med fokus på utleverans? Kika då på denna unika möjlighet! ARBETSUPPGIFTER I din roll som kran- och traversförare kommer du ha en viktig funktion i att utföra säkra och tunga lyft av tung utrustning och material. Du kommer att ansvara för att plocka, fl... Visa mer
Kran-och traversförare till kund i Trestadsområdet
Har du vana av att hantera stora och tunga föremål med tekniska hjälpmedel? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö utomhus och att säkerställa terminalarbetet med fokus på utleverans? Kika då på denna unika möjlighet!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som kran- och traversförare kommer du ha en viktig funktion i att utföra säkra och tunga lyft av tung utrustning och material. Du kommer att ansvara för att plocka, flytta, förvara, förbereda och lasta färdiga betongprodukter till lastbilar och containrar med hjälp av truck, travers och kran som sedan fraktar produkterna till kund. Några av dina fokusområden kommer vara:

 
Hantering av färdiga produkter som exempelvis väggar och betongprodukter för utlastningen.
Ansvarig för terminalarbetet och logistiken på gården
Utföra lyft av produkter med hjälp av kran, travers och truck


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är duktig på att hålla ordning och reda, är lösningsorienterad, har lätt för att jobba under tidspress samt bekväm med att arbeta såväl enskilt som i grupp. Vidare är du praktiskt lagd och har en kreativ sida och därmed drivs av att arbeta i en händelserik miljö. Arbetet ställer även krav på att du själv tar egna initiativ och att du har en god förmåga att se vad som behövs göras. Detta är ett teknisk och maskinellt krävande yrke, vilket kräver tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, såväl som behörighet för kran, travers och truckkörning. Du bör dessutom vara flexibel och ansvarstagande samt besitta kunskap och erfarenhet av logistik och vara trygg i att säkerställa kvalitet med fokus på kundnöjdhet och leverans. Arbetet sker 100% utomhus så du är medveten om det.

Du är en person som är intresserad av ett långsiktigt och tryggt arbete där du bidrar med din lojalitet och höga arbetsmoral. Detta yrke kräver god fysik och du bör tycka om att arbeta praktiskt och använda kroppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av oss på Eterni och uthyrd till kund. Du kommer få ett visstidskontrakt om 6 månader med goda möjligheter till förlängning. För rätt person finns dessutom möjlighet för en vidare anställning hos kund.

ÖVRIG INFORMATION
Behovet är omgående och vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor kring tjänsten svarar Hampus Vajizovic på via [email protected], eller Eric Lundgren på eric.lundgren@eterni.se. Ansökningar via mail hanteras inte på grund av GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal

Arbetsbeskrivning Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar och inte räds att hugga i.  Har du erfarenhet och kunskaper från tillverkningsindustrin? Ser du dig som händig? Vill du få möjlighet att utvecklas inom ett företag som är Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn, då är detta ett uppdrag där du kommer att trivas. Vi på Randstad söker nu produktionsmedarbetare till kund i Uddevalla. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07-1... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar och inte räds att hugga i. 


Har du erfarenhet och kunskaper från tillverkningsindustrin? Ser du dig som händig? Vill du få möjlighet att utvecklas inom ett företag som är Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn, då är detta ett uppdrag där du kommer att trivas.

Vi på Randstad söker nu produktionsmedarbetare till kund i Uddevalla. Arbetstiden är förlagd på dagtid 07-16. Uppdragen ingår i vår uthyrningsverksamhet men för rätt person finns det efter en period goda chanser att bli rekryterad till företaget.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Även självständigt arbete förekommer. Du kommer bland annat att arbeta med tillverkning av produkter efter ritning. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs med att arbeta med kroppen. Produktionen utförs i högt tempo så vi ser gärna att du trivs med högt tempo och inte räds att hugga i. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta efter ritningar. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift

Som person är du en lagspelare som gillar göra grovjobbet, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du har en positiv inställning, är självgående och är noggrann med tider och säkerhet. Det är även viktigt att kunna lyfta blicken och se ett större perspektiv samt att vara initiativtagande i sitt arbete.


Krav: 
Engagemang/vilja
Hög arbetsmoral
Erfarenheter/kunskaper från tillverkningsindustrin
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Kunskaper ritningsläsning
Traverskort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Solcellsmontör

Är du vår nya Solcellsmontör? Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär. Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder. Vi har kolle... Visa mer
Är du vår nya Solcellsmontör?
Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär.
Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder.
Vi har kollektivavtal.
I rollen ingår bland annat:
Montage av byggnadsställning.
Inmätning och infästning av solpaneler.
Kapning av takpannor med vinkelslip
Placering, montage och koppling av solceller.
Funktionstestning och inställningar.Krav
B-körkort
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Positiv inställning
Gillar att arbeta utomhus i ur och skurMeriterande
Arbetat som solcellsmontör
Utbildning, erfarenhet och certifiering i byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten
BE körkort är meriterande
Tjänsten som solcellsmontör är på heltid med start omgående.Ansökan görs via länken "ansök här" om skickar dig vidare till Jobmatch, där du får göra ett enkelt test. Efter avslutat test mailar du in cv och personligt brev. Mailadressen får du efter avslutet test i jobmatch. Visa mindre

Mekaniker/Banarbetare

Vi behöver en mekaniker/grönytearbetare med tillträde snarast. Tjänsten är heltid med arbetstid fördelad olika beroende på säsong där tyngdpunkt ligger på golfsäsong när vi har störst behov av dig. Det är viktigt att mekanikdelen är dokumenterad med utbildning och erfarenhet. Mekanikdelen av arbetet pågår även under vinterhalvåret då alla maskiner ses över och görs dugliga inför kommande säsong. Under säsong (mars tom oktober) handlar arbetet mest om löpan... Visa mer
Vi behöver en mekaniker/grönytearbetare med tillträde snarast. Tjänsten är heltid med arbetstid fördelad olika beroende på säsong där tyngdpunkt ligger på golfsäsong när vi har störst behov av dig. Det är viktigt att mekanikdelen är dokumenterad med utbildning och erfarenhet. Mekanikdelen av arbetet pågår även under vinterhalvåret då alla maskiner ses över och görs dugliga inför kommande säsong. Under säsong (mars tom oktober) handlar arbetet mest om löpande underhåll och reparationer.

Du ska vara flexibel, ordningsam, ha god samarbetsförmåga och ha ett stort intresse för maskiner. B-körkort är ett krav.
Din personlighet och vilja att lära och utveckla vår verksamhet är av största vikt för att du ska passa i i vårt team.
För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig för medarbetare bana/verkstad Christer Lindholm tel. 0707891937 eller ansvarig styrelseledamot Gunilla Bodén Olsson tel. 0708464654 alt. [email protected].
Skicka din ansökan senast 23 06 30 till [email protected]. Visa mindre

Ingenjörsstudent med intresse för underhållsplanering av byggnader sökes!

Som studentmedarbetare på enheten för Fastighetsförvaltning Väst får du i uppdrag att samla in och sortera olika typer av teknisk information för att lägga in i installationsdatabasen och underhållsmodullen. Informationen ligger som grund för planeringen av förebyggande underhåll och långsiktig underhållsplanering. Arbetet blir en del av projektet installationsdatalyftet som startade under 2022 med färdigställande under 2024. Arbetet sker i nära samarbe... Visa mer
Som studentmedarbetare på enheten för Fastighetsförvaltning Väst får du i uppdrag att samla in och sortera olika typer av teknisk information för att lägga in i installationsdatabasen och underhållsmodullen.

Informationen ligger som grund för planeringen av förebyggande underhåll och långsiktig underhållsplanering. Arbetet blir en del av projektet installationsdatalyftet som startade under 2022 med färdigställande under 2024. Arbetet sker i nära samarbete med flera kollegor som har olika tekniska roller för våra byggnader och tekniska försörjningssystem.

Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Tjänsten riktar sig till dig som inte tidigare varit studentmedarbetare inom Västra Götalandsregionen och har studier som huvudsaklig sysselsättning under höstterminen 2023.

Som studentmedarbetare får du knyta värdefulla kontakter och för oss som arbetsgivare ger det möjlighet att visa vår verksamhet och ta del av din kunskap. Anställningen är 5–15 tim/vecka och du förlägger arbetstiden tillsammans med den utsedda handledaren utifrån dina studier och verksamhetens behov.

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara studentmedarbetare i Västra Götalandsregionen på vår hemsida, https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sok-jobb-i-vgr/studentmedarbetare/

Din kunskap och bakgrund

Du har en byggnadsteknisk kunskap genom den ingenjörsutbildning på högskola-/universitet du idag går. Vi ser gärna att du, minst, har kommit till mitten av dina studier. Ditt tekniska intresse är stort och du har med fördel riktat din utbildning mot tekniska försörjningssystem.

Att samarbeta med andra yrkesgrupper är något du trivs och känner dig bekväm med. Så även att dokumentera skriftligt och föra dialog muntligt. Arbetet innebär visst självständigt arbete.

Placering vid Regionens hus i Göteborg alternativt i Uddevalla. 

Resor kan förkomma inom regionen. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

 

Övrigt

Av systemmässiga skäl är samma annons publicerad två gånger (refnr 2023/3840 och 2023/4070), detta för att du kan välja vilken placeringsort som är aktuell, Göteborg eller Uddevalla. Du väljer vilken ort du är intresserad av när du registrerad din ansökan. Annonserna leder till samma ansökningsformulär. Du ansöker via länken:
https://vgregion.varbi.com/se/what:job/jobID:629810/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba hos oss.pdf


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Mark- och etableringsansvarig

Ansök    Jun 2    Uddevalla kommun    Markingenjör
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om jobbet 
Kommunledningskontoret ska stödja en hållbar samhällsutveckling och stödja kommunstyrelsen i sitt verksamhetsansvar och beslutsfattande inom samhällsstrategiska områden.

På vår avdelning - Avdelningen för Näringsliv och Samhälle - arbetar vi bl.a. med  översiktsplan, samhällsbyggnadsstrategi, stadsutveckling, infrastruktur och näringslivsutveckling. Detta gör vi genom att ta fram strategiska planer med ett proaktivt arbetssätt som pekar ut riktningen för kommunens utveckling. Här blir du en viktig kugge.

 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Dina övergripande uppdrag, kopplad till samhällsplanerarperspektivet, är bl.a. att hantera kommunens markplan som är styrande och verkställande för nämnder och förvaltningar
- Du leder arbetet med beredningar av markanvisningar, och markaffärer som skall föras till politiskt beslut. Bedömningar av markreserv och strategisk mark ingår i dina arbetsuppgifter
- Du arbetar främst med långsiktiga och övergripande planerings-, etablerings- och markförsörjningsfrågor i nära samarbete i förvaltningen.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som:

- har integritet med väl grundade och tydliga värderingar 
- arbetar bra med andra människor, är relationsskapande och du motiverar andra för att nå gemensamma mål
- har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift 
- är affärsmässig och har ett tydligt ekonomiskt perspektiv
- tänker strategiskt med ett brett perspektiv
- förstår din roll och ser till helheten och verksamhetens bästa i agerande och beslut
- är strukturerad och arbetar professionellt med komplexa frågor.

Kvalifikationer
- Du har högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Du har erfarenhet av leda mark- och etableringsarbete, exploatering och markförhandling
- Du har god förmåga att utreda och utforma strategiska styrdokument
- Du har erfarenhet av strategisk samhällsplanering
- Du har god kunskap om fastighetsjuridik, fastighetsekonomi och avtalstecknande
- God förmåga i svenska i både tal och skrift
- Du har B-körkort

Det är meriterande om du har arbetat i en offentlig och politisk styrd organisation och har god förståelse för den kommunala planerings- och beslutprocessen.

Villkor
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Byggnadsplåtslagare

Bohusläns Plåtslageri är ett plåtslageri med bred kompetens inom plåtslageri, ventilation och även ventilationstillverkning. Vårt breda kunskapsområde hjälper dig som har rätt inställning och kompetens att utvecklas. Vi lägger stort fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Du är en erfaren byggnadsplåtslagare/plåtslagare med flera års vana av plåtarbete. Viktigt att du är självgående, drivande och en problemlösare. Du har hög arbetsmoral, är... Visa mer
Bohusläns Plåtslageri är ett plåtslageri med bred kompetens inom plåtslageri, ventilation och även ventilationstillverkning. Vårt breda kunskapsområde hjälper dig som har rätt inställning och kompetens att utvecklas. Vi lägger stort fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Du är en erfaren byggnadsplåtslagare/plåtslagare med flera års vana av plåtarbete.
Viktigt att du är självgående, drivande och en problemlösare. Du har hög arbetsmoral, är noggrann och ansvarstagande.
Du jobbar lika gärna självständigt som i team.


Tjänsten innebär byggnation och montering av tunnplåt på småhus, kommersiella byggnader mm.
Verkstadsarbete med stansning och bockning av plåtprofiler.
Arbetstid dagtid 07-16


Anställning görs löpande Visa mindre

Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare till Uddevalla Entreprenad sökes På grund av ökad orderstock söker vi nu två stycken lyhörda, drivna och självgående anläggningsarbetare. Vi söker även några grävmaskinister (separat annons). Hos oss får du ett varierande jobb året runtom med stora möjligheter att utvecklas och kunna ta egna initiativ för att påverka företaget i en positiv riktning. Vi uppskattar kvinnliga sökanden då vi tycker det ger en nyttig balans i företaget. Din ... Visa mer
Anläggningsarbetare till Uddevalla Entreprenad sökes
På grund av ökad orderstock söker vi nu två stycken lyhörda, drivna och självgående anläggningsarbetare. Vi söker även några grävmaskinister (separat annons). Hos oss får du ett varierande jobb året runtom med stora möjligheter att utvecklas och kunna ta egna initiativ för att påverka företaget i en positiv riktning. Vi uppskattar kvinnliga sökanden då vi tycker det ger en nyttig balans i företaget.
Din bakgrund
Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet som anlägningsarbetare från varierande typer av uppdrag och innehar yrkesbevis. Du har vana att hantera laser och plus är om du kan plattsättning.
Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, positiv och lösningsorienterad. Du bidrar till gott samarbete i grupp samtidigt som du klarar att jobba självständigt. Du är alltid mån om att göra ett ordentligt arbete och vara flexibel så att kunden blir nöjd. Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska på ett tydligt och bra sätt. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Efterfrågad kompetens
APV 1.1, 1.2 och 1.3

Meriterande
EBR Kabelförläggning/ESA
Säkra lyft
Robust fiberanläggning
Förarbevis hjullastare


Om Anställningen
Arbetsområde: Uddevalla med omnejd
Tjänstgöringsgrad: Heltid, 100%
Anställningsform: Provanställning om 6 månader tillämpas, därefter tillsvidare
Kollektivavtal: Maskinföraravtalet
Tillträdesdag enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 16 juni 2023
Har du frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Robin Pecillo, verksamhetschef, [email protected]
Välkommen till oss på Uddevalla Entreprenad! Visa mindre

Grävmaskinist

Grävmaskinist till Uddevalla Entreprenad sökes På grund av ökad orderstock söker vi nu tre stycken lyhörda, drivna och självgående grävmaskinister. Vi söker även ett par anläggningsarbetare (separat annons). Hos oss får du ett varierande jobb året runtom med stora möjligheter att utvecklas och kunna ta egna initiativ för att påverka företaget i en positiv riktning. Vi uppskattar kvinnliga sökanden då vi tycker det ger en nyttig balans i företaget. Din bakg... Visa mer
Grävmaskinist till Uddevalla Entreprenad sökes
På grund av ökad orderstock söker vi nu tre stycken lyhörda, drivna och självgående grävmaskinister. Vi söker även ett par anläggningsarbetare (separat annons). Hos oss får du ett varierande jobb året runtom med stora möjligheter att utvecklas och kunna ta egna initiativ för att påverka företaget i en positiv riktning. Vi uppskattar kvinnliga sökanden då vi tycker det ger en nyttig balans i företaget.
Din bakgrund
Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet som grävmaskinist från varierande typer av uppdrag och behärskar aktuella grävsystem, innehar yrkesbevis och ett stort intresse för att lära dig nya saker.
Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, positiv och lösningsorienterad. Du kan anpassa dig till att arbeta i grupp samtidigt som du klarar att jobba självständigt. För dig är det en självklarhet att hjälpa till och hoppa ur maskinen när anläggningsarbetaren behöver en extra hand. Du är alltid mån om att göra ett ordentligt arbete och vara flexibel så att kunden blir nöjd. Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska på ett tydligt och bra sätt. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Efterfrågad kompetens
APV 1.1, 1.2, 1,3

Meriterande
EBR Kabelförläggning alt EBR Maskinförare
Säkra lyft
Robust fiberanläggning


Om Anställningen
Arbetsområde: Uddevalla med omnejd
Tjänstgöringsgrad: Heltid, 100%
Anställningsform: Provanställning om 6 månader tillämpas, därefter tillsvidare
Kollektivavtal: Maskinföraravtalet
Tillträdesdag enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 16 juni 2023
Har du frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Robin Pecillo, verksamhetschef, [email protected]
Välkommen till oss på Uddevalla Entreprenad! Visa mindre

Målare / Fastighetsskötsel

Ansök    Maj 12    JMH Ljungqvist AB    Målare
Vi är ett nytt företag sedan september 2022 inom Snickeri/ Måleri och Allmän fastighetsskötsel som är belägna med utgångspunkt i Uddevalla men arbetar i hela Västra Götalandsregionen. Vi söker nu omgående 1 nya medarbetare med huvudsaklig inriktning mot måleri. Det krävs en viss erfarenhet av måleri men mest av allt krävs det en vilja att vilja lära sig arbetsuppgifterna som består i måleriarbeten, fasadtvätt, och bärhjälp. Det kan även förekomma andra typ... Visa mer
Vi är ett nytt företag sedan september 2022 inom Snickeri/ Måleri och Allmän fastighetsskötsel som är belägna med utgångspunkt i Uddevalla men arbetar i hela Västra Götalandsregionen.
Vi söker nu omgående 1 nya medarbetare med huvudsaklig inriktning mot måleri. Det krävs en viss erfarenhet av måleri men mest av allt krävs det en vilja att vilja lära sig arbetsuppgifterna som består i måleriarbeten, fasadtvätt, och bärhjälp. Det kan även förekomma andra typer av lättare arbete med fastighetsskötsel.
Du behöver både kunna arbeta i team och självständigt.
Man behöver även vara vädertålig med god fysik då många av våra uppdrag är i utomhusmiljö.
God kunskap i svenska i tal och skrift är nödvändigt.
B-körkort.

Vi uppskattar seriösa ansökningar med ett genuint intresse för de arbetsuppgifter som tjänsten innehåller.
Det är meriterande med andra kompetenser inom bygg och fastighetsbranchen men det är i första hand en person med målerikunskap som vi söker.
Vänligen mejla oss en kort personlig presentation med kontaktuppgifter och berätta vem du är och varför du känner att just du skulle passa för det jobbet vi har att erbjuda. Visa mindre

Projektör till AFRY Rookie Program 2023

Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professi... Visa mer
Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professionals Nord och AFRY gör för andra året i rad en stor satsning tillsammans för nyexaminerade ingenjörer.

Sök till AFRY Rookie program 2023 och få en strålande start i arbetslivet!

Information om programmet
AFRYs rookie program är utformat till att ge en givande utveckling för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program. Här erbjuds du ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på företaget och nå din fulla potential.

AFRY Rookie Program är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och AFRY där man under sina första 12 månader kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

Information om tjänsten

På sektionen i Uddevalla kommer du till en tight arbetsgrupp av erfarna kollegor och yngre förmågor. Tillsammans med dem och andra kollegor medverkar du i uppdrag åt AFRY:s kunder. AFRYs uppdrag varierar från stora väg- och järnvägsprojekt med trafikverket som beställare, till mindre projekt tillsammans med lokala entreprenörer.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

På sektionen i Uddevalla arbetar man tekniköverträdande vilket innebär att du som projektör arbetar med projektering av Väg, mark och vatten. 

Dina arbetsuppgifter utvecklas med dig. Allt eftersom du känner dig tryggare i rollen tar du dig an ett allt större ansvar i projekten för att på sikt kunna arbeta självständigt. Du kommer framför allt arbeta med programvarorna NovaPoint, Civil 3D och MS Office.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Projektera vägar, järnvägar, gator och mark i anläggnings- och infrastrukturprojekt
• Upprätta 3D-modeller, ritningar och tekniska beskrivningar
• Projektera avvattning, dagvatten och spillvatten

Vi söker dig som:

• Har en ingenjörsutbildning på universitetsnivå med inriktning samhällsbyggnad.
• Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska 
• Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och på AFRY långsiktigt. Företaget ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt. De söker också efter dig med ett stort driv. AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. AFRY är övertygade om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Uddevalla
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vi söker studentmedarbetare med intresse för digitalt byggande!

Ingenjörsstudent med intresse för digitalt byggande? Vi söker 3st studentmedarbetare!  Som studentmedarbetare på Västfastigheters enhet Fastighetsinformation får du vara med och bidra till vårt viktiga digitaliseringsuppdrag! Med stöd av handledare är du med i arbetet att digitalisera våra sjukhusfastigheter från AutoCAD till Revit-modeller i 3D med rumsdata som sedan ska synkas till vår fastighetsdatabas. Arbetsuppgifter kan vara: - uppdatera AutoCA... Visa mer
Ingenjörsstudent med intresse för digitalt byggande? Vi söker 3st studentmedarbetare! 

Som studentmedarbetare på Västfastigheters enhet Fastighetsinformation får du vara med och bidra till vårt viktiga digitaliseringsuppdrag! Med stöd av handledare är du med i arbetet att digitalisera våra sjukhusfastigheter från AutoCAD till Revit-modeller i 3D med rumsdata som sedan ska synkas till vår fastighetsdatabas.

Arbetsuppgifter kan vara:

- uppdatera AutoCAD-modeller med enklare projektering
- granskning av BIM-modeller i Revit och Solibri
- inventering av rum på plats
- inventering av rumsdata i vår fastighetsdatabas Faciliate.

Vi på enhet Fastighetsinformation ansvarar för att förvalta och utveckla Västra götalandsregionens fastigheters ritningar och modeller. Vi fokuserar mycket på innovation inom digitalisering och genom din insats som studentmedarbetare är du med och bidrar till vårt arbete med att skapa Västfastigheters digitala tvillingar!

Hos oss kommer du arbeta i nära samarbete med kollegor som bl.a. är tekniska förvaltare, fastighetsförvaltare och projektledare.

Tjänsten riktar sig till dig som inte tidigare varit studentmedarbetare inom VGR och har studier som huvudsaklig sysselsättning under höstterminen 2023.

Som studentmedarbetare får du knyta värdefulla kontakter och för oss som arbetsgivare ger det möjlighet att visa vår verksamhet och ta del av din kunskap. Anställningen är 5–15 tim/veckan och du förlägger arbetstiden tillsammans med den utsedda handledaren utifrån dina studier och verksamhetens behov.

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara studentmedarbetare i Västra götalandsregionen på vår hemsida, https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sok-jobb-i-vgr/studentmedarbetare/

Din kunskap och bakgrund

Vi söker dig som läser till ingenjör inom samhällsbyggnad på universitet/högskola eller yrkeshögskola. Vi ser gärna att du, minst, har kommit till mitten av dina studier. Du har grundläggande kunskaper i programvarorna Revit, AutoCAD och Solibri.

Att samarbeta med andra yrkesgrupper är något du trivs och känner dig bekväm med. Så även att dokumentera skriftligt och föra dialog muntligt. Arbetet innebär visst självständigt arbete.

Resor kan förkomma inom regionen. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

Övrigt

Vid söker 3st studenter för placering på något av våra kontor i Göteborg, Uddevalla och Skövde. Dock finns även möjlighet att arbeta till stora delar på distans.

Av systemmässiga skäl är samma annons publicerad flera gånger (ref nr 2023/3621, 2023/3628 samt 2023/3629), detta för att du kan välja vilken placeringsort som är aktuell, Göteborg, Skövde eller Uddevalla. Du väljer vilken ort du är intresserad av när du registrerad din ansökan. Annonserna leder till samma ansökningsformulär. Du ansöker via länken:
https://vgregion.varbi.com/se/what:job/jobID:627111/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba hos oss.pdf


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Solcellsmontörer till Fyrstads Entek

Om företaget Fyrstads Entek startades våren 2016 med visionen om att vara det mest självklara valet av aktör inom helhetslösningar och totalentreprenader. Tillsammans med Fyrstadskoncernen har de varit verksamma inom elbranschen i snart 40 år och är ett entreprenadföretag i ständig utveckling inom infrastruktur, vägar, betongarbeten, kanalisationsarbeten med mera. Dina arbetsuppgifter Till vår kund Fyrstads Entek söker vi nu montörer av solcellsanläggning... Visa mer
Om företaget
Fyrstads Entek startades våren 2016 med visionen om att vara det mest självklara valet av aktör inom helhetslösningar och totalentreprenader. Tillsammans med Fyrstadskoncernen har de varit verksamma inom elbranschen i snart 40 år och är ett entreprenadföretag i ständig utveckling inom infrastruktur, vägar, betongarbeten, kanalisationsarbeten med mera.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Fyrstads Entek söker vi nu montörer av solcellsanläggningar. Som montör arbetar du med att montera kompletta solcellsanläggningar på tak året om. Därav söker vi dig som trivs med att jobba praktiskt utomhus och är bekväm med höjder. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Premier med start omgående. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag.

Din profil
Vi söker dig som är positiv, kreativ och händig. Du behöver ha en god fysik då arbetet är utomhus året om och tunga lyft förekommer. Du kommer att arbeta i ett lag och därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och hitta lösningar. Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet från bygg och hantverksbranschen.

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Är du händig och vill jobba som Formsnickare?

Partner2work söker nu en händig person för att jobba som formsnickare. Är du en ansvarstagande och lösningsfokuserad person med god samarbetsförmåga? Då kan du vara rätt person för oss! Dina arbetsuppgifter: Som formsnickare hos vår kund kommer du framför allt att bygga formar från grunden till betonggjutning. Förutom att snickra formar kommer du även hjälpa till med armering, gjutning och avformning när det behövs. För att klara av arbetet behöver du... Visa mer
Partner2work söker nu en händig person för att jobba som formsnickare.


Är du en ansvarstagande och lösningsfokuserad person med god samarbetsförmåga? Då kan du vara rätt person för oss!


Dina arbetsuppgifter:
Som formsnickare hos vår kund kommer du framför allt att bygga formar från grunden till betonggjutning. Förutom att snickra formar kommer du även hjälpa till med armering, gjutning och avformning när det behövs. För att klara av arbetet behöver du kunna följa en enklare konstruktionsritning. Du kommer att jobba självständigt med att bygga formar.


Vem är du?
Vi söker dig som är en positiv, intresserad och händig person. Om du tidigare har jobbat som snickare eller med prefabtillverkning ser vi det som meriterande för tjänsten. Eftersom jobbet är fysiskt krävande behöver du vara i god kondition för att klara av jobbet. Du behöver dessutom vara kreativ och initiativtagande då mycket av jobbet sker utan föreskrivna instruktioner. God svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Om du har truck- och traverskort ser vi det som meriterande men det är inget krav.
Anställningen är en tillsvidare på heltid.


Om oss:
Partner 2 Work har en stark grund att stå på.
Med grundarnas tidigare erfarenheter inom Transport, lager & industri samt rekrytering och bemanning genom att ha arbetat på olika positioner inom dessa branscher har grundarna skaffat sig en god förståelse för vad som krävs för att utföra olika uppgifter på ett effektivt sätt.
Vårt fokus är att jobba med människor, vilket är nödvändighet för att bygga upp en stark personalstyrka inom bemanningsbranschen.
Våra medarbetare vet hur de ska utföra sina uppgifter för att optimera kundernas framgång och detta är en viktig del av Partner 2 Works företagskultur.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Solcellsmöntör

Den stora efterfrågan av solceller gör att vi växer och behöver utöka vårt montörsteam. Vår kund står inför en stor omställning där mindre påverkan på klimatet är en nödvändighet. Där utförs montage och installationer av solcellspaneler på privatbostäder och kommersiella fastigheter samt mark. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta montering av solpaneler, byggställning och kabeldragning etc. Som person ser vi gärna att du gillar att arbeta fysi... Visa mer
Den stora efterfrågan av solceller gör att vi växer och behöver utöka vårt montörsteam.
Vår kund står inför en stor omställning där mindre påverkan på klimatet är en nödvändighet. Där utförs montage och installationer av solcellspaneler på privatbostäder och kommersiella fastigheter samt mark.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta montering av solpaneler, byggställning och kabeldragning etc.
Som person ser vi gärna att du
gillar att arbeta fysiskt
är noggrann och lösningsorienterad
har ett professionellt bemötande med kunder
inte har några problem med höga höjder

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till: [email protected]


Om oss:
Partner 2 Work har en stark grund att stå på.
Med grundarnas tidigare erfarenheter inom Transport, lager & industri samt rekrytering och bemanning genom att ha arbetat på olika positioner inom dessa branscher har grundarna skaffat sig en god förståelse för vad som krävs för att utföra olika uppgifter på ett effektivt sätt.
Vårt fokus är att jobba med människor, vilket är nödvändighet för att bygga upp en stark personalstyrka inom bemanningsbranschen.
Våra medarbetare vet hur de ska utföra sina uppgifter för att optimera kundernas framgång och detta är en viktig del av Partner 2 Works företagskultur.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare inom EL/PLC sökes

Arbetsbeskrivning Som projektledare inom Jernbros verksamhet i Göteborg arbetar du med varierande automations, produktions samt processprojekt, Du kommer främst arbeta med kunder inom tillverkningsindustri samt processindustri. I rollen som projektledare arbetar du med en rad olika åtaganden inom ramen för tjänsten. Du kommer självständigt driva egna projekt men också tillsammans i projektgrupper. Du kommer att vara mycket ute hos kund och därmed vara fö... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Som projektledare inom Jernbros verksamhet i Göteborg arbetar du med varierande automations, produktions samt processprojekt, Du kommer främst arbeta med kunder inom tillverkningsindustri samt processindustri. I rollen som projektledare arbetar du med en rad olika åtaganden inom ramen för tjänsten. Du kommer självständigt driva egna projekt men också tillsammans i projektgrupper. Du kommer att vara mycket ute hos kund och därmed
vara företagets ansikte utåt. Till din hjälp har du en väletablerad organisation samt erfarna kollegor inom flera olika discipliner.

Exempel på arbetsuppgifter för tjänsten är: Projekt- och projekteringsledning
Samordning och kontroll av installationer
Kalkyl och ekonomistyrning
Ta fram underlag för anskaffning (förstudier) och förfrågningshandlingar av automations, produktions och processanläggningar.
Planera och delta i samordnad provning
Besiktning
Vara teknisk sakkunnig inom programmering samt elektriska installationer
Ha god kännedom inom automation, processteknik samt produktionsteknik

Vem är du?

Vi söker dig som troligtvis är högskoleingenjör elektronik, automation eller motsvarande. Alternativt har motsvarande kompetens och erfarenhet.
Du har god kännedom från tillverkande- och/eller processindustrin. Har du erfarenhet eller bakgrund från leverantörs/entreprenadsidan inom process och industriautomation ser vi det som meriterande. Kompetens och erfarenhet av programmering ser vi som meriterande.
 
Som person är du engagerad och drivande i de arbetsuppgifter du utför. Du tycker om att skapa nya kontakter och se möjligheter till förbättringar. Vidare har du förmågan att jobba självständigt samtidigt som du även har förmågan att samarbeta och på ett positivt sätt skapa engagemang i en arbetsgrupp.
För att lyckas i rollen är det viktigt med god socialförmåga samt att du är tydlig i din kommunikation och ödmjuk inför uppgiften, samarbetspartners och kunden.
Goda kunskaper i engelska och svenska både tal och skrift
Resor i tjänsten förekommer i viss omfattning och därför krävs B-körkort.

Vad får du?

Som projektledare hos Jernbro får du bland annat: Varierande och utmanande arbetsuppgifter
Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar.
Ingå i ett team med engagerade och kompetenta medarbetare
Vi tar ej emot ansökan via email på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen.
Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Mattias Molin,
Mobil: +46 735 230 890
Vill du vara med och utvecklas tillsammans med Jernbro, är du välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Projektledare / Byggprojektledare

Ansök    Maj 3    Bravura Sverige AB    Byggledare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Tjänsten är på heltid, det finns möjlighet till deltid om du har en pågående utbildning med examen i vår 2022.

Om företaget:

Företaget ingår i en koncern som är en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder. Med verksamhet i Norrtälje, Uddevalla och Göteborg, är den största svenska producenten av prefabricerade stommar med egen tillverkning av både stålstommar och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Hos företaget får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Företaget lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Enheten i Uddevalla är Sveriges största tillverkningsanläggning för prefabricerade betongelement.

Arbetsuppgifter:

I rollen som projektledare ansvarar du över tilldelade projekt från uppstart till slutförande. Projekten varierar från mindre till större projekt. Dina ansvarsområden är att driva och följa upp projektets arbete inom hälsa, säkerhet, miljö, kvalitet, leverans och ekonomi. Arbetsuppgifterna innefattar att leverera enligt avtal upprättat mellan företaget och beställaren, upprätta tidsplan gällande projektering, produktion, montage och överlämning av projektdelar tillsammans med beställaren. Vidare följer du löpande upp projektets tidsplan, finansiella mål samt avtal och kontraktshandlingar gentemot underleverantörer och beställare. Du rapporterar till företagets projektchef.

Du tillhör projektavdelningen som består av 7 projektledare, därtill samarbetar du nära montageavdelningen. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion där du får följa en projektledare och ansvara för mindre projekt, för att med tiden axla ansvar över större projekt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Byggingenjörsutbildning
• Arbetslivserfarenhet av projektarbete är starkt meriterande
• Arbetslivserfarenhet från betongbranschen är meriterande
• Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande
• Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift
• B-körkort

Som person får du energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. I rollen som projektledare pratar du med kunder dagligen, varpå du har en god kommunikativ förmåga. Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare har du intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uddevalla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montagepartner fönsterbyte

Morups Fönster har hantverkaranor sedan 1932 och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Vi tillverkar och monterar helt efter kundens specifika önskemål. Vårt huvudkontor och vår fönsterfabrik ligger strax utanför Falkenberg. Vi är ett snabbt växande företag med en ambition om att växa genom att ligga i framkant både i produktens prestanda och ambitiösa medarbetare. Nu söker vi Montagepartner till Morup Fönster i Tr... Visa mer
Morups Fönster har hantverkaranor sedan 1932 och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Vi tillverkar och monterar helt efter kundens specifika önskemål. Vårt huvudkontor och vår fönsterfabrik ligger strax utanför Falkenberg. Vi är ett snabbt växande företag med en ambition om att växa genom att ligga i framkant både i produktens prestanda och ambitiösa medarbetare.

Nu söker vi Montagepartner till Morup Fönster i Trestads-regionen. Som Montagepartner byter du fönster och dörrar hemma hos våra kunder i småhus och villa. Vår projektledare förser dig med arbete samtidigt som du hjälper till med kundanskaffning genom att förträda varumärket Morups Fönster genom profilkläder, stripade bilar och ett gott uppträdande. 

Du har eller ska starta eget företag, är utbildad snickare eller har motsvarande erfarenhet. Du trivs med kundkontakt och att vara ansiktet utåt för att företräda ett starkt och gediget varumärke. 

Är du sugen att bli en del av Morupsgänget? Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande. Visa mindre

Solcellsmontör

Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på https://bahusia.se Vi söker nu solcellsmontörer till vår kund! Om tjänsten Din uppgift kommer bestå av att montera och installera solpanelerna på tak. Det är ett varierande arbete med många olika moment där du och dina kollegor är företagets ansikte utåt. D... Visa mer
Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

Vi söker nu solcellsmontörer till vår kund!

Om tjänsten Din uppgift kommer bestå av att montera och installera solpanelerna på tak. Det är ett varierande arbete med många olika moment där du och dina kollegor är företagets ansikte utåt.

Din erfarenhet Vi söker dig som trivs med att arbeta praktiskt utomhus och är bekväm med höjder. Du är händig och van att hantera elverktyg och vi ser gärna att du har erfarenhet av montering, snickeri eller liknande relevanta yrkeserfarenheter.
Har du erfarenhet av ställningsbyggande och/eller solcellsmontering ser vi det som meriterande. Även BE-körkort är meriterande.

Din personlighet Vi söker dig som är driven, lösningsorienterad och gillar att samarbeta med sina kollegor. Du är ansvarstagande och säkerställer en god och professionell kundupplevelse.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information Sofia Enarsson, telefon 073 347 73 41

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare Energi

Är du vår nya projektledare? Vill du fortsätta din karriär i ett innovativt och kreativt bolag? Vår verksamhet expanderar och för att möta framtidens utveckling och kundernas efterfrågan söker vi nu en Projektledare Energi som vill arbeta tillsammans med oss. Dina arbetsuppgifter I rollen som projektledare kommer du i huvudsak att planera och leda kundprojekt. Du kommer i nära samarbete med våra kunder och medarbetare leda projektplaneringen och projektets... Visa mer
Är du vår nya projektledare?
Vill du fortsätta din karriär i ett innovativt och kreativt bolag?
Vår verksamhet expanderar och för att möta framtidens utveckling och kundernas efterfrågan söker vi nu en Projektledare Energi som vill arbeta tillsammans med oss.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du i huvudsak att planera och leda kundprojekt. Du kommer i nära samarbete med våra kunder och medarbetare leda projektplaneringen och projektets aktiviteter i en leveransfas samt följa upp att leveransen sker i enlighet med tidplan, kvalitetsplan och når ekonomiska mål. Du kommer även att aktivt delta i projektens arbetsmoment och detaljprojektering i fält. I dina arbetsuppgifter förväntas du också följa upp tidigare projekt med målet att alla våra projekt ska bli referensprojekt.
Tjänsten erbjuder en hög frihet under ansvar i ett bolag som har ambitioner att växa och där intern rekrytering är en viktig del i vår strategi.
Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Vi ser gärna att du som kommer till oss vill vara med och påverka och utveckla våra processer och vårt arbetssätt för att ständigt uppnå förbättringar i vår verksamhet. Du är en person med stort engagemang och öppet sinne, som lägger stor vikt vid ansvarstagande och agerar mot våra gemensamma mål. Som projektledare följer du processen från uppstart, deltar i kalkyl fram till slutförandet. Det är viktigt att du är ordningsam, förutseende och har förmåga att planera och administrera. Du har lätt för att ta initiativ både i grupp och vid självständigt arbete. Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät med dig både från entreprenörer och kunder. Kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav och det är meriterande att vara flerspråkig. B-Körkort är ett krav.
Fyrstads Entek startades våren 2016 med visionen om att vara det mest självklara valet av aktör inom helhetslösningar och totalentreprenader. Tillsammans med Fyrstadskoncernen har vi varit verksamma inom elbranschen i över 40 år och är ett teknik-och entreprenadföretag i ständig utveckling. Vår grund ligger i det familjära, med fokus på trygghet, samarbete och utveckling, både för våra medarbetare och kunder. Tillgänglighet, hållbarhet och säkerhet är alltid högsta prioritet i alla våra arbeten. Som totalentreprenör med fokus på helhetslösningar finns vi med under hela processen, från idéfas till genomförande, drift och underhåll.
På vårt kontor i Ljungskile arbetar idag cirka 27 medarbetare med kompetenser som bland annat projektledare, tekniker, elektriker, anläggare och snickare. Genom åren har vi som koncern hjälpt företag i byggbranschen, bostadsrättsföreningar, industrier och kommunala verksamheter (infrastruktur), både på Västkusten och i andra delar av Sverige.
På Fyrstads Entek eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på. Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet.
Vi erbjuder
Vi är ett familjärt och väletablerat företag som erbjuder en trygg anställning med kontor i nya fräscha lokaler. En positiv och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar som ger goda möjligheter att påverka. Som anställd hos oss får du ta del av utbildningar, friskvård, sjukvårdsförsäkring och personalaktiviteter. Du erbjuds många utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling.
Ansök
Passar du in på profilen? Tveka inte att ansöka redan idag! Kontakta Isabell Waldell och skicka in ditt CV och personliga brev omgående till i[email protected] då intervjuer kommer att ske löpande.
Vi ser fram mot din ansökan! Visa mindre

Solcellsmontör

Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på https://bahusia.se Vi söker nu solcellsmontörer till vår kund! Om tjänsten Din uppgift kommer bestå av att montera och installera solpanelerna på tak. Det är ett varierande arbete med många olika moment där du och dina kollegor är företagets ansikte utåt. D... Visa mer
Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

Vi söker nu solcellsmontörer till vår kund!

Om tjänsten Din uppgift kommer bestå av att montera och installera solpanelerna på tak. Det är ett varierande arbete med många olika moment där du och dina kollegor är företagets ansikte utåt.

Din erfarenhet Vi söker dig som trivs med att arbeta praktiskt utomhus och är bekväm med höjder. Du är händig och van att hantera elverktyg och vi ser gärna att du har erfarenhet av montering, snickeri eller liknande relevanta yrkeserfarenheter.
Har du erfarenhet av ställningsbyggande och/eller solcellsmontering ser vi det som meriterande. Även BE-körkort är meriterande.

Din personlighet Vi söker dig som är driven, lösningsorienterad och gillar att samarbeta med sina kollegor. Du är ansvarstagande och säkerställer en god och professionell kundupplevelse.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information Sofia Enarsson, telefon 073 347 73 41

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kamin montör/ Murare/ Plattsättare

Vi är ett företag i Uddevalla som håller på med kaminer och skorstens installationer. Kanalreparation, tak säkerhet, allt inom murning samt plattsättning samt lättare snickeri arbete. I stort sätt allt inom bygg. Vi utgå från Uddevalla med ca 1 timmes område. Nu expandera vi och söker dig som har några års erfarenheter av arbetslivet och helst från byggbranschen. Har du även kunskap inom murning , snickeri och plattsättning är detta ett stort plus. Du ska ... Visa mer
Vi är ett företag i Uddevalla som håller på med kaminer och skorstens installationer. Kanalreparation, tak säkerhet, allt inom murning samt plattsättning samt lättare snickeri arbete. I stort sätt allt inom bygg. Vi utgå från Uddevalla med ca 1 timmes område.
Nu expandera vi och söker dig som har några års erfarenheter av arbetslivet och helst från byggbranschen. Har du även kunskap inom murning , snickeri och plattsättning är detta ett stort plus. Du ska vara kreativ, noggrann och engagerad. Kunna jobba självständigt samt i team. Inte vara höjd rädd eller för att ta i och hitta lösningar på problem.


B-körkort är ett krav samt svenska i tal och skrift
Ålder ca 25-45.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Solcellsmontör

Montör till Västra Götaland Solifokus Solifokus har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar. Med bred expertis och en stor passion för en grön framtid hjälper vi våra kunder hela vägen mot en hållbar framtid. Solifokus är ett snabbväxande bolag som präglas av entreprenörskap och framåtanda. På Solifokus vet vi att varje organisations viktigaste tillgång är ... Visa mer
Montör till Västra Götaland
Solifokus
Solifokus har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar. Med bred expertis och en stor passion för en grön framtid hjälper vi våra kunder hela vägen mot en hållbar framtid. Solifokus är ett snabbväxande bolag som präglas av entreprenörskap och framåtanda. På Solifokus vet vi att varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Motiverade och engagerade medarbetare som alla arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter.
Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en ny kollega som vill följa med på vår framtidsresa. www.solifokus.se
Rollen
Du fungerar som en del i ett team och är Solifikus ansikte utåt när vi installerar anläggningarna ute hos våra kunder. Arbetet sker till största del ute på plats hos kunden och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift kommer att vara att montera och installera solpaneler på tak samt att förbereda för elektrikerna. Arbetet är varierande med många olika moment. Det är meriterande om du har erfarenhet av solcellsmontage.
Placering: Uddevalla med omnejd
Vem är du?
Du kommer att ingå i ett team med andra drivna och trevliga montörer, därför läggs stor vikt vid att du har förmåga att samarbeta samt har en god kommunikationsförmåga och är en person som verkligen gillar att jobba och göra det där ”lilla extra”. Arbetet med att montera solpaneler kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och annat, därför söker vi dig som är utpräglat lösningsfokuserad, vågar ta egna initiativ och kan komma med kreativa idéer.
Vi vill att du:
Har erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
Har B-körkort
Har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta: Johannes Båth, Monteringsledare, tfn 076-175 72 41 e-post [email protected]
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Skicka din ansökan märkt ”Montör Västra Götaland” snarast till: [email protected]
Sista ansökningsdag: 2023-06-30 Visa mindre

Kamin montör/ Murare/ Plattsättare

Vi är ett företag i Uddevalla som håller på med kaminer och skorstens installationer. Kanalreparation, tak säkerhet, allt inom murning samt plattsättning samt lättare snickeri arbete. I stort sätt allt inom bygg. Vi utgå från Uddevalla med ca 1 timmes område. Nu expandera vi och söker dig som har några års erfarenheter av arbetslivet och helst från byggbranschen. Har du även kunskap inom murning , snickeri och plattsättning är detta ett stort plus. Du ska ... Visa mer
Vi är ett företag i Uddevalla som håller på med kaminer och skorstens installationer. Kanalreparation, tak säkerhet, allt inom murning samt plattsättning samt lättare snickeri arbete. I stort sätt allt inom bygg. Vi utgå från Uddevalla med ca 1 timmes område.
Nu expandera vi och söker dig som har några års erfarenheter av arbetslivet och helst från byggbranschen. Har du även kunskap inom murning , snickeri och plattsättning är detta ett stort plus. Du ska vara kreativ, noggrann och engagerad. Kunna jobba självständigt samt i team. Inte vara höjd rädd eller för att ta i och hitta lösningar på problem.


B-körkort är ett krav samt svenska i tal och skrift
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare som vill göra skillnad för framtidens vatten

Det börjar närma sig pension för några av våra trotjänare – och nu behöver vi ersätta dem. Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten. I vår pipeline finns många stora, unika och långsiktiga projekt, som märks och gör skillnad i generationer framöver. Är du med och bygger VA för framtiden? En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi – och en bransch i utveckling. Vi är strax över 100 m... Visa mer
Det börjar närma sig pension för några av våra trotjänare – och nu behöver vi ersätta dem.

Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten. I vår pipeline finns många stora, unika och långsiktiga projekt, som märks och gör skillnad i generationer framöver. Är du med och bygger VA för framtiden?

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi – och en bransch i utveckling. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Ett team där alla får komma till tals
Hos oss blir du en i teamet på tolv personer på projektavdelningen – ett gäng som hjälps åt i en härlig blandning av teknik, miljö och juridik. Våra projekt innefattar både omläggning och nybyggnad av ledningsnät och verk i alla våra fyra ägarkommuner. Vi utgår från huvudkontoret i Uddevalla men vill du till viss del arbeta hemifrån är det också möjligt.

När vi som teammedlemmar själva definierar våra styrkor så är det ”högt i tak, alla får komma till tals” och ”vi är lyhörda och hjälper och stödjer varandra” som kommer i topp på listan. Det är som grupp vi är starka och det hoppas vi märks!

Central roll med helhetssyn
Vi behöver dig som är strukturerad och engagerad. Ansvarskänslan är hög och du är bra på att leda och fördela uppgifter. Eftersom du har en central roll kommer helhetssyn, samarbete och tydlig kommunikation naturligt för dig. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

Med utbildning inom VA och/eller erfarenheter från VA-branschen passar du bra in med oss andra. Om inte, så har du relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsledare, platschef eller från projektledning inom bygg- och anläggningsarbeten. Oavsett hoppas vi att du vill utvecklas hos oss.

Drivande från start till mål
Grunden i ditt jobb är att leda entreprenader. Du ser till att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt – som en klassisk spindel i nätet.

Du inhämtar den mångåriga kunskap och de idéer som finns bland vår erfarna driftpersonal och omsätter den till ett fantastiskt projekt. Du ser självständigt till att starta upp och leda våra VA-projekt från start till mål. Från utredning, projektering, granskning av handlingar och entreprenadupphandling till byggnation och dokumentation.

På plats i projekten och från din kontorsstol samordnar och koordinerar du arbetet, för att se till att allt funkar som det ska och för att smidigt driva processerna framåt. Du har kontakt med entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare, till exempel vid tillståndshantering, kalkyler och besiktning. Du är också bekväm med att ta kontakter med myndigheter och leda projekten genom den kommunala beslutsprocessen.

Eftersom du driver och strukturerar ditt arbete självständigt kan du i stor utsträckning själv styra. Det viktiga är att vi bygger VA för framtiden med en genomtänkt resursanvändning – som både är energieffektiv och hållbar för kommande generationer. Vi tar gärna tillvara på dina bra idéer! 

Krav
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet från arbete som projektledare eller byggledare
- Erfarenhet av ny- eller ombyggnation av ledningsnät eller gator i kommunal miljö
- Erfarenhet av kommunala beslutsprocesser
- Erfarenhet av kontakt med myndigheter i projekt
- Erfarenhet av samverkansprojekt

Välkommen till oss!
Med visionen ”Tillsammans för rent vatten, hållbara samhällen och en levande framtid” vill vi vara bäst på det vi gör. Rena, räkna, gräva, täta, leda och kommunicera, för att nämna något. Allra bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning av tjänsterna kan ske innan ansökningstidens slut, så vänta inte för länge med din ansökan.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

2 Målare sökes

Ansök    Apr 20    Linneby Måleri AB    Målare
Vi söker 2 målare som är intresserad att jobba hos oss. Du som har erfarenhet och är självgående samt att du har körkort, hör av dig! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker 2 målare som är intresserad att jobba hos oss.
Du som har erfarenhet och är självgående
samt att du har körkort, hör av dig!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kyltekniker

Storköksservice i Trestad bildades 1988 och började med service och försäljning av storköksmaskiner. Allt eftersom företaget växte startade vi också med kyla. Idag är vi 5 tekniker på storkök och 3 kyltekniker. Vi har utökat vår kylavdelning från att bara syssla med kökskyla till att även hålla på med komfort och industrikyla. Vi arbetar med allt från små kylskåp till stora industrikylanläggningar. Vi hjälper våra kunder med allt från enstaka maskiner till... Visa mer
Storköksservice i Trestad bildades 1988 och började med service och försäljning av storköksmaskiner. Allt eftersom företaget växte startade vi också med kyla. Idag är vi 5 tekniker på storkök och 3 kyltekniker. Vi har utökat vår kylavdelning från att bara syssla med kökskyla till att även hålla på med komfort och industrikyla. Vi arbetar med allt från små kylskåp till stora industrikylanläggningar. Vi hjälper våra kunder med allt från enstaka maskiner till att projektera stora centralkök. Vår målsättning är att alltid lösa kundens problem vid första besöket, därför har vi själva ett stort lager med reservdelar. Vi erbjuder även serviceavtal i olika former samt årliga lagstadgade kontroller av kyl och värmepumpsanläggningar.
Vi har ett relativt stort geografiskt arbetsområde som sträcker sig från Göteborg, hela Bohuslän ända upp till Nordby. Området innefattar även Trestad, Dalsland samt Lidköping, Grästorp och Vara med omnejd. Kontoret är baserat i Uddevalla men våra tekniker är utspridda på orter som Kungälv, Trollhättan, Munkedal och Strömstad.
Nu önskar vi utöka vårt gäng med ytterligare en kyltekniker.
Då vi är ett relativt litet företag så arbetar du mycket fritt under eget ansvar och har stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag. Vi är en väl sammansvetsad arbetsgrupp och vi värdesätter att du vill arbeta tillsammans med oss för att hålla en hög kvalitet på utförda arbeten med nöjda kunder i fokus.
Hos oss har du fullt utrustad servicebil, och ett mycket varierande och utvecklande arbete.
Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med allt från installationer vid nybyggnation till mindre reparationer, förebyggande service och akut service vid driftsstopp.
Våra huvudsakliga kunder är kommuner och privata restauranger men även hotellkedjor, livsmedelsbutiker och industrier anlitar våra tekniker för kylarbeten.
Bakgrund:
Vi ser gärna att du jobbat som kyltekniker tidigare då du behöver vara självgående i din profession. Kylcertifikat kategori 1 är ett krav.
Körkort ser vi som en självklarhet då alla våra uppdrag sker ute hos kund.
Personliga egenskaper: Du är en social och positiv person som har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Du har förmågan att arbeta självständigt och lösningsfokuserat och samtidigt följa de lagar, regler och miljökrav som är så viktiga för dig som kyltekniker.
Vi hoppas du är nyfiken på oss och vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Traversförare till Prefab Industrin

Ansök    Apr 18    Partner 2 Work AB    Traversförare
Nu söker vi en duktig traversförare till vår kund som har sin fabrik strax utanför Uddevalla. Du kommer att arbeta med traverskörning av färdiga vägar och självklart vara behjälplig i produktion vilket ingår i tjänsten. Arbetstider är på dagtid, skift kan förekomma. Tjänsten är på heltid med start omgående! Kvalifikationer Vi söker efter dig som är en van traversförare och som har erfarenhet av att jobba inom betongproduktion. Meriterande är om du har ku... Visa mer
Nu söker vi en duktig traversförare till vår kund som har sin fabrik strax utanför Uddevalla.
Du kommer att arbeta med traverskörning av färdiga vägar och självklart vara behjälplig i produktion vilket ingår i tjänsten.
Arbetstider är på dagtid, skift kan förekomma.
Tjänsten är på heltid med start omgående!


Kvalifikationer
Vi söker efter dig som är en van traversförare och som har erfarenhet av att jobba inom betongproduktion.
Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av formsnickeri, ritningsläsning, gjutning och armering.


Krav
Körkort B
Egen bil
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Portmontör/Servicetekniker

Du kanske har arbetat som snickare, elektriker eller mekaniker. Eller så tycker du bara att det här med montage kan passa dig. Nu söker vi en montör/servicetekniker med uppdraget att montera, reparera och serva garageportar, industriportar och ytterdörrar. Vi lovar att det är ett omväxlande och roligt arbete. Jobbet utgår normalt från Uddevalla, och vi arbetar på ett stort område ute hos kund. B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är nödvändigt ... Visa mer
Du kanske har arbetat som snickare, elektriker eller mekaniker. Eller så tycker du bara att det här med montage kan passa dig. Nu söker vi en montör/servicetekniker med uppdraget att montera, reparera och serva garageportar, industriportar och ytterdörrar. Vi lovar att det är ett omväxlande och roligt arbete. Jobbet utgår normalt från Uddevalla, och vi arbetar på ett stort område ute hos kund.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är nödvändigt för att klara av arbetet. Tidigare arbetserfarenhet som snickare, montör, elektriker eller dylikt är meriterande, men ej ett krav för tjänsten.
Garageportexperten är marknadsledande och har branschens bredaste utbud. Det är vi stolta över. Men kanske mer stolta över de värdeord vi arbetar utifrån – glädje, professionalism och engagemang. Orden genomsyrar såväl våra kundrelationer som klimatet oss kollegor emellan.

Låter det intressant?
Kontakta Daniel direkt på 0702-281460 samt [email protected]
Intervjuer sker löpande och jobbet tillsätts snarast. Visa mindre

Solcellsmontör

Är du vår nya Solcellsmontör? Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär. Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder. Vi har kolle... Visa mer
Är du vår nya Solcellsmontör?
Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär.
Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder.
Vi har kollektivavtal.
I rollen ingår bland annat:
Montage av byggnadsställning.
Inmätning och infästning av solpaneler.
Kapning av takpannor med vinkelslip
Placering, montage och koppling av solceller.
Funktionstestning och inställningar.Krav
B-körkort
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Positiv inställning
Gillar att arbeta utomhus i ur och skurMeriterande
Arbetat som solcellsmontör
Utbildning, erfarenhet och certifiering i byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten
BE körkort är meriterande
Tjänsten som solcellsmontör är på heltid med start omgående.Ansökan görs via länken "ansök här" om skickar dig vidare till Jobmatch, där du får göra ett enkelt test. Efter avslutat test mailar du in cv och personligt brev. Mailadressen får du efter avslutet test i jobmatch. Visa mindre

mjukfogare/brandtätare

Vi söker främst dig som har erfarenhet av mjukfogning och/eller brand-ljudtätning, men har du byggerfarenhet och är intresserad av vår bransch så kan det vara intressant också. Arbetsuppgifterna består i mjukfogning av badrum och kök, fasad, fönster, dörrar, trösklar med mera, och även brand-ljud-radontätning i de entreprenader vi har det. Jobbet i sig är relativt varierande men utmanande från och till när det krävs snabba och smarta foglösningar. Tjänsten... Visa mer
Vi söker främst dig som har erfarenhet av mjukfogning och/eller brand-ljudtätning, men har du byggerfarenhet och är intresserad av vår bransch så kan det vara intressant också.
Arbetsuppgifterna består i mjukfogning av badrum och kök, fasad, fönster, dörrar, trösklar med mera, och även brand-ljud-radontätning i de entreprenader vi har det.
Jobbet i sig är relativt varierande men utmanande från och till när det krävs snabba och smarta foglösningar.
Tjänsten innebär frihet under ansvar i ett bolag som är i tillväxtfas, B-körkort är ett krav, du kommer få möjligheter att nyttja en egen jobb-bil där du också har möjlighet att utgå från hemmet.
Vi har projekt runtom i Bohuslän men främst i Trestadsområdet, Strömstad till Göteborg, men även enstaka projekt i till exempel Mariestad.
Intresserad?
Tveka inte att ansöka redan idag då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Visa mindre

Projektör till AFRY Rookie Program 2023

Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professi... Visa mer
Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professionals Nord och AFRY gör för andra året i rad en stor satsning tillsammans för nyexaminerade ingenjörer.

Sök till AFRY Rookie program 2023 och få en strålande start i arbetslivet!

Information om programmet
AFRYs rookie program är utformat till att ge en givande utveckling för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program. Här erbjuds du ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på företaget och nå din fulla potential.

AFRY Rookie Program är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och AFRY där man under sina första 12 månader kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

Information om tjänsten

På sektionen i Uddevalla kommer du till en tight arbetsgrupp av erfarna kollegor och yngre förmågor. Tillsammans med dem och andra kollegor medverkar du i uppdrag åt AFRY:s kunder. AFRYs uppdrag varierar från stora väg- och järnvägsprojekt med trafikverket som beställare, till mindre projekt tillsammans med lokala entreprenörer.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

På sektionen i Uddevalla arbetar man tekniköverträdande vilket innebär att du som projektör arbetar med projektering av Väg, mark och vatten. 

Dina arbetsuppgifter utvecklas med dig. Allt eftersom du känner dig tryggare i rollen tar du dig an ett allt större ansvar i projekten för att på sikt kunna arbeta självständigt. Du kommer framför allt arbeta med programvarorna NovaPoint, Civil 3D och MS Office.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Projektera vägar, järnvägar, gator och mark i anläggnings- och infrastrukturprojekt
• Upprätta 3D-modeller, ritningar och tekniska beskrivningar
• Projektera avvattning, dagvatten och spillvatten

Vi söker dig som:

• Har en ingenjörsutbildning på universitetsnivå med inriktning samhällsbyggnad.
• Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska 
• Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och på AFRY långsiktigt. Företaget ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt. De söker också efter dig med ett stort driv. AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. AFRY är övertygade om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Uddevalla
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Kvalificerad snickare med fingertoppskänsla

Multi Montage Group är branschledande inom renovering och inredning av hotell i Norden med en omsättning på 200 Mkr. Vi är idag ca. 30 personer och behöver bli ännu fler. Vårt huvudkontor finns i Uddevalla med filialkontor i Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. I företagsgruppen där även Installationsgruppen, Hero Kakel och Hotel Concept ingår, arbetar totalt ungefär 80-90 personer med en omsättning på ca 380 Mkr. Vi erbjuder ett helhetskoncept vid ren... Visa mer
Multi Montage Group är branschledande inom renovering och inredning av hotell i Norden med en omsättning på 200 Mkr. Vi är idag ca. 30 personer och behöver bli ännu fler.
Vårt huvudkontor finns i Uddevalla med filialkontor i Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. I företagsgruppen där även Installationsgruppen, Hero Kakel och Hotel Concept ingår, arbetar totalt ungefär 80-90 personer med en omsättning på ca 380 Mkr.
Vi erbjuder ett helhetskoncept vid renovering och inredning av hotellrum och publika miljöer. Vi driver projekten med egna projektledare och platschefer samt personal med hög kompetens inom våra specialområden. Genom samarbete med noggrant utvalda underentreprenörer garanteras att hantverket blir professionellt utfört.
Våra värdegrunder är: Glädje, Effektivitet, Kvalité & Engagemang.
Nu söker vi självgående och kvalificerade snickare med fingertoppskänsla. Har du kunskaper inom möbelsnickeri eller montering av specialsnickerier är det meriterande.
Vi är ett engagerat företag som brinner för våra kunder och att ständigt utveckla vårt erbjudande i en dynamisk bransch.
Tjänsten är knuten till vårt huvudkontor i Uddevalla, men du kommer att arbeta ute på våra projekt som resande montör/snickare över hela norden, där våra kunder är.
För att trivas och anta denna utmaning behöver du känna igen dig i följande grundläggande egenskaper: Strukturerad, Noggrann, Kvalitetsmedveten, Ansvarstagande och Positiv
Vi ser gärna kvinnliga och manliga sökanden med några års yrkeserfarenhet. Du har mycket energi och vilja tillsammans med målmedvetenhet och ett stort eget driv. Viktigt är också att du har har möjlighet att resjobba.
Det är en mångsidig befattning, där din förmåga att prioritera och leverera i tid är avgörande för att upprätthålla en hög servicegrad och kundnytta. Att inse och förstå vikten i rollen, för att skapa lönsamma och kostnadseffektiva kundprojekt för alla parter, är en framgångsfaktor.
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:
· Hantering/inlärning/uppdelning av montagearbeten av specialsnickerier på plats.
· Kontakt med beställare vid utförande av arbeten.
· Kontakt med våra olika underentreprenörer på plats.
· Föra egenkontroller löpande av utfört arbete.
· Vara en viktig och aktiv del i att teamet når sina dagliga mål.
· Kontakt/avstämning med våra projektledare och platschefer.
Övriga krav för denna tjänst är:
· God förståelse för det svenska eller engelska språket i tal.
· Välbekant med Officepaketet.
· Snickare med kunskaper inom möbelsnickeri.
· B-körkort
· Viljestark, engagerad och flexibel.
Känner du att detta är en utmaning och inspiration för dig så skicka gärna in din ansökan till oss, ett personligt brev samt ditt CV.
För ytterligare information besök gärna vår hemsida www.multimontage.com
Vi vill ha din ansökan via mail, skickat till: [email protected]
Ersättningsnivåer enligt kollektivavtal Byggnads/Byggföretagen. Visa mindre

Projektledare, Såtenäs

Fortifikationsverket söker byggprojektledare till Såtenäs. Har du erfarenhet av planering och genomförande av investeringsprojekt kopplat till bygg- och fastighetsbranschen? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med ny- och ombyggnation av ett spännande och annorlunda fastighetsbestånd till en verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag som växer? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss som du söker.  Var ska du jobba och vad ska du gör... Visa mer
Fortifikationsverket söker byggprojektledare till Såtenäs. Har du erfarenhet av planering och genomförande av investeringsprojekt kopplat till bygg- och fastighetsbranschen? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med ny- och ombyggnation av ett spännande och annorlunda fastighetsbestånd till en verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag som växer? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss som du söker. 

Var ska du jobba och vad ska du göra?

Fortifikationsverkets uppdrag är att bygga, äga, förvalta och drifta fastigheter som framförallt Försvarsmakten använder i sin verksamhet. Huvudkontoret finns i Eskilstuna där ledningen för verket och Projektavdelningen i huvudsak är stationerade. Projektavdelningen ansvarar för Fortifikationsverkets brukarrelaterade bygginvesteringar. Våra kunders utökade behov av ändamålsenliga lokaler och befästningar medför ökade investeringsvolymer en lång tid framöver. 

Projektavdelningen har i dag ca. 90 anställda varav ca. 55 är projektledare som är stationerade på ett 15 tal orter över hela landet. Projektavdelningen är indelad i 7 operativa enheter och 2 stabs/stödenheter. 

Nu söker vi en Projektledare till vår växande enhet med placering i Såtenäs eller enligt överenskommelse. 

Som Projektledare ansvarar du för genomförande av bygg- och anläggningsprojekt där du leder och samordnar arbetet. Arbetet som projektledare på Fortifikationsverket innebär att du medverkar i byggprocessen från tidigt skede till överlämnande till förvaltning och kund. Tjänsten medför en del resor.  

Vad erbjuder du oss?

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning alternativt gymnasieingenjör med inriktning samhällsbyggnad, bygg- eller installationsteknik, arkitektur, fastighetsförvaltning eller utbildning som vi bedömer likvärdig. För rollen krävs det en ledarkompetens som vi bedömer tillfredställande. Du har också flerårig erfarenhet av arbete med planering och genomförande av investeringsprojekt kopplat till bygg- och fastighetsbranschen, där du haft ansvar för tid, kostnad och funktion. Vidare krävs det också att du har goda kunskaper i Svenska och Körkort klass B.  

Det är meriterande om du har kunskap inom fastighets- och entreprenadjuridik samt Lagen om offentlig upphandling (LOU). Vi ser gärna att du har erfarenhet avseende kostnadsbedömning/anbudskalkylering i projekt. Har du erfarenhet av Fortifikationsverkets verksamhet, främst inom bygg och förvaltning är det en fördel.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och självgående med hög ansvarskänsla. Du är affärsmässig, trivs med att arbeta självständigt och har en god problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och är administrativt strukturerad.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 850 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning innebär att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner 

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Nicklas Berg, tfn 010-44 44 991 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand, 010- 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster 

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 20 april 2023. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Betongarbetare

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skap... Visa mer
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar till vara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).

[Betongarbetare]

Veidekkes anläggningsverksamhet i Väst söker nu fler drivna yrkesarbetare inom väg och anläggning för att komplettera vår arbetschefsgrupp i Bohuslän/Skaraborg. Du kommer att arbeta i ett team där alla strävar åt samma håll för att skapa ett bra teamarbete. Du kommer vara delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt, arbeta nära kollegor i projekt och alltid har fokus på säkerhet och produktivitet. Om du vill arbeta i ett roligt team med bra värderingar och har erfarenhet av att arbeta som trä- och betongarbetare, tveka inte att ansöka eller höra av dig till oss! 

Arbetsuppgifter  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer ett innefatta det mesta inom stora betongkonstruktioner och anläggning med fokus på formningsarbete, armering och gjutning. I dagsläget har vi pågående projekt runt om i Bohuslän/Skaraborg samt Göteborg med omnejd.

Kvalifikationer 

Vi söker dig med bred yrkeskunskap inom anläggningarbeten som trivs att arbeta både i team och självständigt. Att du har yrkesbevis alternativt påbörjad lärlingsutbildning och B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper 

Till denna tjänst söker vi en ansvarstagande person som tycker om att samarbeta med andra och arbeta i team, du är en god kommunikatör som är engagerad och delar gärna med dig av dina erfarenheter för att utveckla andra.

Att arbeta säkert är en prioritet på Veidekke. Du som söker arbetet har ett starkt säkerhetstänk med stor fokus på arbetsmiljö och prioriterar alltid din och dina medarbetares säkerhet, hälsa och trivsel.

Är du en engagerad väg- och anläggningsarbetare med yrkesbevis som delar våra värderingar? Sök redan idag!

Vi erbjuder 

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Vår tro är att delägarskap gör det ännu roligare att jobba. Idag är vi som arbetar i Veidekke den näst största ägaren. Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet är lika viktigt som våra ekonomiska mål. Vi vill vara ett föredöme i en bransch där det råder sund konkurrens och schyssta villkor. Vi är alltid beredda att vidta åtgärder, oavsett ekonomiska konsekvenser. Gøy på jobbet! Det låter lika roligt som det betyder, d.v.s roligt. Sedan 1995 är det inte bara tillåtet att ha gøy på jobbet inom Veidekke, det är en del av våra värderingar. En del av vår kultur. Glada medarbetare visar större omsorg och omtanke om sina kollegor och skapar bättre resultat. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mikael Alvefelt-Qvillby, [email protected] 

Välkommen att skicka in din ansökan!

Om Veidekke 

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 14,3 mdr SEK (2021). Visa mindre

Gatu- väg- och ledningarb

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skap... Visa mer
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar till vara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).

[Markarbetare]
Veidekkes anläggningsverksamhet i Väst söker nu fler drivna yrkesarbetare inom väg och anläggning för att komplettera vår arbetschefsgrupp i Bohuslän/Skaraborg. Du kommer att arbeta i ett team där alla strävar åt samma håll för att skapa ett bra lagarbete. Du kommer vara delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt, arbeta nära kollegor i projekt och alltid har fokus på säkerhet och produktivitet.   

Arbetsuppgifter  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer ett innefatta det mesta inom markarbeten som till exempel VA-entreprenader som rörläggning, finplanering, schaktarbeten men även vägbyggen. Det finns stor variation av olika typer av markprojekt som vi på Veidekke utför. I dagsläget har vi pågående projekt runt om i Bohuslän/Skaraborg samt Göteborg med omnejd.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig med bred yrkeskunskap inom anläggningsarbeten som trivs att arbeta både i team och självständigt. Att du har yrkesbevis alternativt påbörjat lärlingsutbildning och B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper 

Till denna tjänst söker vi en ansvarstagande person som tycker om att samarbeta med andra och arbeta i team, du är en god kommunikatör som är engagerad och gärna delar med dig utav dina erfarenheter för att utveckla andra.

Att arbeta säkert är en prioritet på Veidekke. Du som söker arbetet har ett starkt säkerhetstänk med stor fokus på arbetsmiljö och prioriterar alltid din och dina medarbetares säkerhet, hälsa och trivsel. Om du vill arbeta i ett roligt team med bra värderingar och har erfarenhet av att arbeta som markarbetare, tveka inte att ansöka eller höra av dig till oss!


Vi erbjuder 

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Vår tro är att delägarskap gör det ännu roligare att jobba. Idag är vi som arbetar i Veidekke den näst största ägaren. Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet är lika viktigt som våra ekonomiska mål. Vi vill vara ett föredöme i en bransch där det råder sund konkurrens och schyssta villkor. Vi är alltid beredda att vidta åtgärder, oavsett ekonomiska konsekvenser. Gøy på jobbet! Det låter lika roligt som det betyder, d.v.s roligt. Sedan 1995 är det inte bara tillåtet att ha gøy på jobbet inom Veidekke, det är en del av våra värderingar. En del av vår kultur. Glada medarbetare visar större omsorg och omtanke om sina kollegor och skapar bättre resultat. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mikael Alvefelt-Qvillby, [email protected]

Välkommen att skicka in din ansökan!

Om Veidekke 

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 14,3 mdr SEK (2021). Visa mindre

WELDING INSPECTOR

LOOKING FOR SKILLED AND EXPERIENCED WELDING INSPECTORS IN ORDER TO CHECK THE PIPE WELDING ACTIVITIES Visa mer
LOOKING FOR SKILLED AND EXPERIENCED WELDING INSPECTORS IN ORDER TO CHECK THE PIPE WELDING ACTIVITIES Visa mindre

Vägarbetare till trafikanordningar i Uddevalla

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom trafikanordningar till vår etablering i Uddevalla. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som vägarbetare Är du... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom trafikanordningar till vår etablering i Uddevalla. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som vägarbetare

Är du intresserad att sköta och underhålla vägar så är detta tjänsten för dig. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att köra TMA-bil samt utsättning av trafikanordningar för att skapa säkra vägarbetsplatser. Andra arbetsuppgifter kan förekomma så som mindre anläggningsarbeten, skyltarbeten, enklare drift och underhållsarbeten under sommartid och snö- samt halkbekämpning under vintern. Utöver det så utför vi ständigt väginspektion för att upptäcka brister och planera samt genomföra åtgärder - allt för att skapa trygga och säkra vägar för våra medborgare. Det gör att du som vägarbetare i Svevia har sommar- och vinterberedskap i din tjänst.

Arbetet är på heltid med placering i Uddevalla. Arbetstiden är förlagd mellan 7-16, dock kan övriga arbetstider förekomma. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning och/eller har C-kort och yrkeskompetensbevis (YKB) samt erfarenhet inom entreprenadbranschen. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av trafikanordningar samt mindre anläggningsarbeten, men inget krav. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen att för nya arbetsuppgifter då vi är flexibla och omtänksamma, vi hjälper varandra när det behövs. Grunden till att lyckas i den här tjänsten är att du utöver din kompetens har en serviceinriktad profil och vill ha roligt på arbetet!

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först - både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss i Göteborg?

Ansökan och information

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 23 april. Urval görs löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dick Vikard på tel 010-4581819. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller be Visa mindre

Anläggare

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som är självgående mark, bygg och anläggningsarbetare då vi nu behöver förstärka vår trupp med fler erfarna kolleger. Arbetsuppgifterna innefattar projekt inom mark, bygg och anläggning samt daglig kontakt med våra kunder, problemlösning på plats med kund och i samråd med arbetsledningen. Tjänsten innebär en hög frihet under ansvar i ett bolag som har ambitioner att växa och där intern rekrytering är en viktig del i vår st... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är självgående mark, bygg och anläggningsarbetare då vi nu behöver förstärka vår trupp med fler erfarna kolleger. Arbetsuppgifterna innefattar projekt inom mark, bygg och anläggning samt daglig kontakt med våra kunder, problemlösning på plats med kund och i samråd med arbetsledningen.
Tjänsten innebär en hög frihet under ansvar i ett bolag som har ambitioner att växa och där intern rekrytering är en viktig del i vår strategi. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på. Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet.
Vem är du?
Vi söker dig som är sugen på en ny utmaning och gärna byter arbetsuppgifter från dag till dag. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom problemlösning och förebyggande arbete. Du är trygg i att ta egna beslut på plats under arbetets gång. Erfarenhet av maskinkörning är positivt. B-körkort är ett krav, BE-körkort är meriterande. Du kommer få möjligheter att nyttja en egen servicebil där du också har möjlighet att utgå från hemmet. På Fyrstads Entek eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Ansök
Passar du in på profilen? Tveka inte att ansöka redan idag då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Vi ser fram mot din ansökan! Visa mindre

Projektledare / Byggprojektledare

Ansök    Mar 30    Bravura Sverige AB    Byggledare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Tjänsten är på heltid, det finns möjlighet till deltid om du har en pågående utbildning med examen i vår 2022.

Om företaget:

Företaget ingår i en koncern som är en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder. Med verksamhet i Norrtälje, Uddevalla och Göteborg, är den största svenska producenten av prefabricerade stommar med egen tillverkning av både stålstommar och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Hos företaget får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Företaget lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Enheten i Uddevalla är Sveriges största tillverkningsanläggning för prefabricerade betongelement.

Arbetsuppgifter:

I rollen som projektledare ansvarar du över tilldelade projekt från uppstart till slutförande. Projekten varierar från mindre till större projekt. Dina ansvarsområden är att driva och följa upp projektets arbete inom hälsa, säkerhet, miljö, kvalitet, leverans och ekonomi. Arbetsuppgifterna innefattar att leverera enligt avtal upprättat mellan företaget och beställaren, upprätta tidsplan gällande projektering, produktion, montage och överlämning av projektdelar tillsammans med beställaren. Vidare följer du löpande upp projektets tidsplan, finansiella mål samt avtal och kontraktshandlingar gentemot underleverantörer och beställare. Du rapporterar till företagets projektchef.

Du tillhör projektavdelningen som består av 7 projektledare, därtill samarbetar du nära montageavdelningen. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion där du får följa en projektledare och ansvara för mindre projekt, för att med tiden axla ansvar över större projekt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Byggingenjörsutbildning
• Arbetslivserfarenhet av projektarbete är starkt meriterande
• Arbetslivserfarenhet från betongbranschen är meriterande
• Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande
• Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift
• B-körkort

Som person får du energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. I rollen som projektledare pratar du med kunder dagligen, varpå du har en god kommunikativ förmåga. Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare har du intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uddevalla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

riskbedömningstekniker tryckluft

Arbetsbeskrivning Vill du dela Treffcos värdegrund "Er säkerhet. Vårt uppdrag." som Riskbedömningstekniker? Säkerhet är utgångspunkten i allt Treffco gör. Strävar du efter att skapa förtroende och trovärdighet hos kunder inom industri, och är människors säkerhet viktig för dig? Nu har du möjligheten att bli en del av växande Treffco och göra skillnad varje dag!  Vi söker dig som vill arbeta med riskbedömningar och kvalitetsgranskningar inom tryckluftsanl... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du dela Treffcos värdegrund "Er säkerhet. Vårt uppdrag." som Riskbedömningstekniker?

Säkerhet är utgångspunkten i allt Treffco gör. Strävar du efter att skapa förtroende och trovärdighet hos kunder inom industri, och är människors säkerhet viktig för dig?
Nu har du möjligheten att bli en del av växande Treffco och göra skillnad varje dag! 

Vi söker dig som vill arbeta med riskbedömningar och kvalitetsgranskningar inom tryckluftsanläggningar och ingå i ett sammansvetsat team där sammanhållning och vänskap är en del av framgången. 

Du och kollegorna är sanna vardagshjältar som ser till att öka säkerheten ute hos våra kunder och hos våra kunders kunder - genom att utföra ackrediterade riskbedömningar i deras tryckluftsanläggningar. Du arbetar självständigt ute hos kunder som t ex finns inom process-, kraftvärme-, tillverknings-, livsmedels-, läkemedels- samt pappers- och massaindustrin. 

Hos Treffco är frihet under ansvar en självklarhet, du ges stora möjligheter att planera och lägga upp dina egna dagar.
Arbetet innefattar dagliga resor och runt 75 övernattningar per år, så resvana i tjänsten är starkt meriterande. Du blir anställd av Treffco som månar om sina anställdas trivsel och trygghet, och erbjuder fina förmåner. Det är en fördel om du bor i mitten av Sverige, men vi välkomnar dig med rätt kompetens, inställning och förutsättningar att bli en del av Treffco. Du utgår från hemmet i tjänstebil och kan således befinna dig i stort sett var som helst i södra och mellersta  Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan! 
I denna rekrytering samarbetar Treffco med Randstad och du ansöker på www.randstad.se, senast den 21 april 2023. 

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Nadia Milotti på 0768554059 eller [email protected].

Ansvarsområden
Som riskbedömningstekniker ansvarar du för att utföra ackrediterade, opartiska och oberoende riskbedömningar och kontroller av kunders tryckluftsinstallationer enligt protokoll och rutiner, samt dokumentera och återrapportera dessa.

Treffco är idag det enda kontrollorgan Typ A i Sverige som är ackrediterat för riskbedömning av tryckluftsinstallationer - vilket vi varit ända sedan 2001. Det är en frivillig ackreditering som vi väljer att bära för att särskilja oss från våra konkurrenter. Tack vare att vi är ackrediterade behöver vi inte övertyga våra kunder om vår kompetens, det har redan Swedac intygat i och med att dom låtit ackreditera oss.
Att vara ett ackrediterat kontrollorgan kräver stor seriositet, noggrannhet och att vi alltid strävar efter att förbättra oss. Det är tack vare våra anställda och deras kompetens som vi klarat den uppgiften sedan 2001 då vi för första gången blev ackrediterade. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt.

Du behöver inte vara utbildad ingenjör för att arbeta hos Treffco. Du erbjuds all den utbildning du behöver för att kunna utföra ackrediterade riskbedömningar. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildning kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas.

Kvalifikationer
För att lyckas och trivas i tjänsten som Riskbedömningstekniker tror vi att du är en tekniskt intresserad problemlösare som har lätt för sociala kontakter.
Du drivs av att hjälpa andra människor, genom att ta dig an tekniska utmaningar och problemlösning.

Tjänsten ställer krav på att du har:
Erfarenhet av arbete inom tryckluft (service, reparation, montering – minimum 3 år)
Teknisk gymnasieutbildning alternativt annan teknisk kompetens eller motsvarande
Vana av att resa i arbetet
Intresse för teknik och människor
B-Körkort
Mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift

Vem är du mer som person?
Vi lägger stor vikt vid personlighet och inställning. Du delar Treffcos syn på arbetsglädje, sätter laget före jaget. Noggrannhet och våra ledord är en självklarhet för dig. 

Vi tror också att du är ansvarstagande, social och utåtriktad som kan ta både kollegor och kunder med glimten i ögat.
Du uppskattar variation och har förmåga att självständigt driva ditt eget arbete framåt.

Du trivs i en roll med brett kontaktnät där kommunikation och service står i centrum, varje dag.

Erfarenhet
Arbete inom tryckluft (service, reparation, montering – minimum 3 år)

Om företaget
Vi på Treffco strävar efter att hjälpa företag, organisationer och verksamheter att utvecklas till säkra och effektiva arbetsplatser, genom att vara en opartisk, oberoende och innovativ partner.
Vår huvudsakliga expertis är inom riskbedömningar, lagefterlevnad och revisioner, tillsammans med tjänster inom utbildning och teknisk konsultation. Vår målsättning är att hitta långsiktiga samarbeten med våra kunder, för att tillsammans minska våra kunders risker för arbetsplatsolyckor, säkerställa våra kunders lagefterlevnad samt hjälpa våra kunder nå deras leverantörskrav samtidigt som vi effektiviserar deras anläggningar. Genom vårt arbete vill vi bidra till säkra och effektiva arbetsplatser.
Det är det som: Er säkerhet. Vårt uppdrag. betyder för oss. Visa mindre

Projektledare Mark och anläggning

Fyrstads Entek startades våren 2016 med visionen om att vara det mest självklara valet av aktör inom helhetslösningar och totalentreprenader. Tillsammans med Fyrstadskoncernen har vi varit verksamma inom elbranschen i över 40 år och är ett teknik-och entreprenadföretag i ständig utveckling. Vår grund ligger i det familjära, med fokus på trygghet, samarbete och utveckling, både för våra medarbetare och kunder. Tillgänglighet, hållbarhet och säkerhet är allt... Visa mer
Fyrstads Entek startades våren 2016 med visionen om att vara det mest självklara valet av aktör inom helhetslösningar och totalentreprenader. Tillsammans med Fyrstadskoncernen har vi varit verksamma inom elbranschen i över 40 år och är ett teknik-och entreprenadföretag i ständig utveckling. Vår grund ligger i det familjära, med fokus på trygghet, samarbete och utveckling, både för våra medarbetare och kunder. Tillgänglighet, hållbarhet och säkerhet är alltid högsta prioritet i alla våra arbeten. Som totalentreprenör med fokus på helhetslösningar finns vi med under hela processen, från idéfas till genomförande, drift och underhåll.
På vårt kontor i Ljungskile arbetar idag cirka 27 medarbetare med kompetenser som bland annat projektledare, tekniker, elektriker, anläggare och snickare. Genom åren har vi som koncern hjälpt företag i byggbranschen, bostadsrättsföreningar, industrier och kommunala verksamheter (infrastruktur), både på Västkusten och i andra delar av Sverige.
Vår verksamhet expanderar och för att möta framtidens utveckling och kundernas efterfrågan söker vi nu en Projektledare för Mark och Anläggning som vill arbeta tillsammans med oss.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du i huvudsak att planera och leda kundprojekt. Du kommer i nära samarbete med våra kunder och medarbetare leda projektplaneringen och projektets aktiviteter i en leveransfas samt följa upp att leveransen sker i enlighet med tidplan, kvalitetsplan och når ekonomiska mål. Du kommer även att aktivt delta i projektens arbetsmoment och detaljprojektering i fält. I dina arbetsuppgifter förväntas du också följa upp tidigare projekt med målet att alla våra projekt ska bli referensprojekt.
Tjänsten erbjuder en hög frihet under ansvar i ett bolag som har ambitioner att växa och där intern rekrytering är en viktig del i vår strategi.
Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Vi ser gärna att du som kommer till oss vill vara med och påverka och utveckla våra processer och vårt arbetssätt för att ständigt uppnå förbättringar i vår verksamhet. Du är en person med stort engagemang och öppet sinne, som lägger stor vikt vid ansvarstagande och agerar mot våra gemensamma mål. Som projektledare är det viktigt att du är ordningsam, förutseende och har förmåga att planera. Du har lätt för att ta initiativ både i grupp och vid självständigt arbete. Kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav och det är meriterande att vara flerspråkig. B-Körkort är ett krav.
Du kommer även att till viss del jobba med kalkyl då detta ger en god inblick i verksamheten. Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät med dig både från entreprenörer och kunder.
På Fyrstads Entek eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på. Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet.
Vi erbjuder
Vi är ett familjärt och väletablerat företag som erbjuder en trygg anställning med kontor i nya fräscha lokaler. En positiv och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar som ger goda möjligheter att påverka. Som anställd hos oss får du ta del av utbildningar, friskvård, sjukvårdsförsäkring och personalaktiviteter. Du erbjuds många utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling.
Ansök
Passar du in på profilen? Intervjuer sker löpande! så tveka inte att ansöka redan idag!


Vi ser fram mot din ansökan! Visa mindre

Gymnasielärare Bild och Form Estetiska programmet och IM 2023

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Sinclair är en av enheterna inom Uddevalla gymnasieskola som består av Estetiska programmet med sina fem inriktningar: Bild, Dans, Media, Musik och Teater.

Utbildningen är förlagd till Sinclairhuset mitt i Uddevalla. Vi söker dig som är behörig i bild alla kurser på gymnasiet. Du har driv och vill utveckla bildinriktningen och utvecklas tillsammans med likasinnade.

 

Beskrivning av arbetsuppgifterna

Tjänsten är förlagd till Sinclair på Uddevalla Gymnasieskola och omfattar, förutom undervisning i Bild och form på estetiska programmet och IM, även andra förekommande läraruppgifter samt planering i ämnesövergripande arbetslag.

Vi arbetar med hög grad av elevinflytande och individualisering och lägger stor vikt vid att uppnå trygghet och kontinuitet samt på att få eleverna delaktiga och ha inflytande över sin egen utbildning.

Du jobbar såväl analogt som digitalt. Det är viktigt att du är van att jobba teoretiskt såväl som praktiskt, och att undervisningen utgår från Skolverkets teoretiska bas men ändå ger konstnärliga och hantverksmässiga resultat.

Kvalifikationer

Högskoleexamen i bild med lärarlegitimation, samt tidigare erfarenhet. Du är lösningsorienterad och bidrar med din kunskap och kompetens till att utveckla bildämnena. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med såväl ämneskollegor som övrig personal.

Du har en organisatorisk förmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta, men även ta egna initiativ. Du är mångsidig och kunnig och har en adekvat utbildning. 

Tjänsten omfattar 100%, varav 50% tillsvidare och 50% vikariat. Möjlighet till 100% tillsvidaretjänst finns.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Installatör av solceller på villatak

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi och vår vision är att "Rid the planet of fossil fuels" ?? Våra fantastiska installationsteam installerar solceller på våra privatkunders villatak och vi söker nu en installatör till vårt installationsteam i Uddevalla. Varmt välkommen med din ansökan! Din framtida kollega Caroline Bergman????, Installatör i vårt Västerås-team, berättar mer om rollen: ”Sen jag började som installatör här på Svea So... Visa mer
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi och vår vision är att "Rid the planet of fossil fuels" ?? Våra fantastiska installationsteam installerar solceller på våra privatkunders villatak och vi söker nu en installatör till vårt installationsteam i Uddevalla. Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida kollega Caroline Bergman????, Installatör i vårt Västerås-team, berättar mer om rollen: ”Sen jag började som installatör här på Svea Solar har jag lärt mig otroligt mycket och det ger mig stora utvecklingsmöjligheter i en växande bransch. Att varje dag få bidra till en mer hållbar framtid är bara en av flera anledningar till att jag valde att börja jobba på Svea Solar. Tillsammans med mina fantastiska kollegor ser vi i teamet dagligen till att installationerna blir korrekt utförda, men också att vi har roligt tillsammans på jobbet!”

Vem är du?
Du behöver inte ha en bakgrund som installatör/montör för att lyckas hos oss - vi kommer lära dig allt på plats! Vi har vårt helt egna utbildningscenter där du som nyanställd får gå utbildningar för att du ska få alla förutsättningar att trivas och lyckas i rollen hos oss.

Vi söker dig som:

? Värdesätter teamwork och ansvarstagande
Tycker det är spännande med solceller
Har B-körkort för manuell bil
Trivs med att arbeta på hög höjd och utomhus året om - i alla väder?????????
Behärskar svenska och engelska

Listan ovan kan kännas lång - men ingen av oss är bäst i alla kategorier. Men om du känner igen dig någorlunda i beskrivningen ovan så rekommenderar vi dig att söka!

Det är meriterande för tjänsten om du har bakgrund från en liknande roll eller bransch sedan tidigare, men det är inget krav.

Vårt erbjudande
Vi är övertygade om att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen. Svea Solar grundades 2014 och då sattes målet som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett öppet arbetsklimat och utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Vi tror på marknaden för solceller och vi vill därför investera långsiktigt i din utveckling - här kan du växa med oss!

Vi har stort fokus på vårt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete för att kunna erbjuda dig en trygg arbetsplats och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet (SEF). Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal.

Rollen som installatör
Rollen som solcellsinstallatör/montör är varierande och du kommer tillsammans med nära kollegor installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra privatkunders villatak. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse.

I rollen ingår

? Montage av byggnadsställningar
? Inmätning och infästning av solceller på tak
? Placering, montering och koppling av solceller
? Funktionstestning och inställning
? Efterföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrutiner

Vill du bli vår kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du behöver inte skriva ett personligt brev då vi istället använder oss utav vår kollega Hubert som är en ai-robot! Hubert bjuder in dig till en chat-intervju för att lära känna dig bättre direkt efter att du skickat in din ansökan - coolt va! ????

Rekryteringsprocessen består utav en chatt med Hubert, två intervjuer, bakgrundskontroll och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Mångfald och inkludering
Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Bakgrundskontroll
I vår rekryteringsprocess gör vi bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).LI-AB1 Visa mindre

Svevia söker HP/Snabel-chaufför till Västra Sverige

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en engagerad yrkesarbetare som förare av snabelbil. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Om tjänsten I tjänsten ingår att arbeta m... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en engagerad yrkesarbetare som förare av snabelbil. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om tjänsten
I tjänsten ingår att arbeta med beläggningsreparationer inom sydvästra Sverige. Arbetet innefattar att köra snabelbil och att underhålla det fordon man själv kör. Som snabelbilförare arbetar du ute på vägar där du med hjälp av aggregat RP1800 lagar hål och sprickor. Detta innebär ett självständigt arbete med mycket frihet och ansvar. Du har kontakt med både kunder och leverantörer och är bland annat ansvarig för beställning av grus och emulsion.

På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Placering på någon av våra etableringar i Fyrbodalsområdet, beroende på vart du bor.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller erfarenhet inom området. Du är van att arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ, du värdesätter en god kommunikation med kollegor och anser att ett bra kundbemötande är en självklarhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter god social förmåga. C-körkort och YKB är ett krav. CE-körkort, Arbete på väg 2.2 och maskinvana är meriterande.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och allt fler kommuner, industrier, handelsföretag, fastighetsägare och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar, industriytor, fastigheter, parkeringsplatser gator och det gröna runtomkring. Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Thomas Landström 036-312109. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 26 mars. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Solcellsmontör

Är du vår nya Solcellsmontör? Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär. Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder. Vi har kolle... Visa mer
Är du vår nya Solcellsmontör?
Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär.
Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder.
Vi har kollektivavtal.
I rollen ingår bland annat:
Montage av byggnadsställning.
Inmätning och infästning av solpaneler.
Kapning av takpannor med vinkelslip
Placering, montage och koppling av solceller.
Funktionstestning och inställningar.Krav
B-körkort
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Positiv inställning
Gillar att arbeta utomhus i ur och skurMeriterande
Arbetat som solcellsmontör
Utbildning, erfarenhet och certifiering i byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten
BE körkort är meriterande
Tjänsten som solcellsmontör är på heltid med start omgående.Ansökan görs via länken "ansök här" om skickar dig vidare till Jobmatch, där du får göra ett enkelt test. Efter avslutat test mailar du in cv och personligt brev. Mailadressen får du efter avslutet test i jobmatch. Visa mindre

Arbetsledare sökes till anläggningsprojekt

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare för olika anläggningsprojekt i Fyrbodal med omnejd. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som arbetsle... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare för olika anläggningsprojekt i Fyrbodal med omnejd. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som arbetsledare

Till vår etablering i Uddevalla söker vi nu en Arbetsledare till anläggningsprojekt. Vi bedriver främst projekt i Fyrbodal, med viss flexibilitet. Projektens storlek och typ skiftar, vilket innebär att din arbetsdag kommer variera.

Du kommer i första hand arbeta med verksamhetsnära arbetsledning av mark- och anläggningsprojekt, planera genomförande och följa upp arbetet med hjälp av de resurser som finns. Vi arbetar mot olika kunder och lägger stor vikt på att skapa samt bibehålla goda kundrelationer. Kunden är alltid i fokus och därmed kommer du att få förtroendet att ansvara för våra kundkontakter, men även produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Rollen innebär stort eget ansvar och frihet att självständigt lägga upp och planera dina projekt.

Tjänsten är heltid med placering på Svevias etablering i Uddevalla. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbetsledning för olika anläggningsprojekt och besitter bred anläggningskompetens, då du tidigare arbetat med varierande projekt. Vi ser att du tidigare arbetat som anläggare och har praktisk kunskap och/eller arbetat i en arbetsledande roll de senaste åren med olika anläggningsprojekt.

Som person är du strukturerad och har ett ekonomiskt sinne. Du är tydlig och affärsmässig i din dialog med kunder och entreprenörer och som ledare engagerar och motiverar du dina medarbetare. Vi söker dig som tar ansvar och trivs i en självgående roll, du bidrar gärna med idéer och har förmågan att skapa lönsamma affärer. Vidare blir du nyckelpersonen i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor.

Krav för tjänsten är B-körkort och god datorvana.

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Rekryteringen görs av rekryteringsföretaget Right On, vänligen kontakta Lotta Asplund om du har frågor om tjänsten 070-542 56 44. Ansök senast 2 april, urvalet går vi igenom löpande så vänta inte med att söka, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Visa mindre

Lärare i Textilslöjd

Vi är en friskola med kristen profil som finns i centrala Uddevalla. Vi är en skola med cirka 200 elever men ser en spännande utveckling i och med att vi växer. Vi har också fritidshem och en förskola, Björken, med tre avdelningar. Värdegrundsarbetet är en central del av vårt dagliga arbete och vår värdegrund kan sammanfattas i ordet UNIK vilket står för Utvald, Nära, Intelligent och Kreativ. det är så vi ser på alla elever. Vi erbjuder en spännande arbets... Visa mer
Vi är en friskola med kristen profil som finns i centrala Uddevalla. Vi är en skola med cirka 200 elever men ser en spännande utveckling i och med att vi växer. Vi har också fritidshem och en förskola, Björken, med tre avdelningar. Värdegrundsarbetet är en central del av vårt dagliga arbete och vår värdegrund kan sammanfattas i ordet UNIK vilket står för Utvald, Nära, Intelligent och Kreativ. det är så vi ser på alla elever. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda kollegor, en mindre, personlig skola där barn och vuxna blir sedda och där var och en ges möjlighet till att växa och utvecklas.


Nu söker vi dig som vill utvecklas och utmanas på en ny enhet, tillsammans med Stenbackeskolans positiva och drivande personal.


Arbetsuppgifter
Undervisning av olika elevgrupper i Textilslöjd. Tillsammans med övrig personal förväntas Du bidra till att verksamheten utvecklas inom olika områden. Du påverkar själv inom vilka områden du vill ta ett större ansvar.
Som person ser vi att Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor och bidrar till elevens kunskapsmässiga och sociala utveckling på ett engagerat sätt.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet!


Vid frågor kontakta:
Eva-Karin Rönnfors, rektor
0763071596 Visa mindre

Erfarna servicesnickare sökes!

Om företaget 2017 startades K21 Bohuslän, vi ingår i en koncern där moderbolaget är K21 Entreprenad AB. Vi har vårt lokalkontor i Uddevalla och utför projekt från Kungälv i söder till Strömstad i norr. Vår organisation i Bohuslän består av två delar, service och entreprenad.   Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och idag har K21 Bohuslän en årsomsättning på över 100 Mkr. Vår ambition är att fortsätta i samma takt som vi gjort för att nå en årsoms... Visa mer
Om företaget

2017 startades K21 Bohuslän, vi ingår i en koncern där moderbolaget är K21 Entreprenad AB.
Vi har vårt lokalkontor i Uddevalla och utför projekt från Kungälv i söder till Strömstad i norr.
Vår organisation i Bohuslän består av två delar, service och entreprenad.
 
Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och idag har K21 Bohuslän en årsomsättning på över 100 Mkr.
Vår ambition är att fortsätta i samma takt som vi gjort för att nå en årsomsättning på ca 150 Mkr.
 
Vi som arbetar på K21 Bohuslän har varit med sedan starten och är ett väldigt glatt och sammansvetsat gäng.
För oss är det viktigt att alla är delaktiga i verksamheten och att alla medarbetare känner sig som en i laget.
Det är tillsammans som vi gör det!


K21 Bohuslän är ett byggbolag i Uddevalla-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Majoriteten av projekten är norr om Uddevalla samt söder om Uddevalla. K21 erbjuder konkurrenskraftig lön och bra förmåner i övrigt. Du kommer anställas direkt av K21. 

Krav:
Yrkesbevis inom snickeri
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort

Du arbetar idag inom byggservice sen flera år tillbaka och brinner för att jobba inom byggservice. 

För mer frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har K 21 Bohuslän valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller [email protected]

Läs mer om oss på www.prowork.se Visa mindre

Svevia söker HP/Snabel-chaufför till Västra Sverige

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en engagerad yrkesarbetare som förare av snabelbil. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Om tjänsten I tjänsten ingår att arbeta m... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en engagerad yrkesarbetare som förare av snabelbil. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om tjänsten
I tjänsten ingår att arbeta med beläggningsreparationer inom sydvästra Sverige. Arbetet innefattar att köra snabelbil och att underhålla det fordon man själv kör. Som snabelbilförare arbetar du ute på vägar där du med hjälp av aggregat RP1800 lagar hål och sprickor. Detta innebär ett självständigt arbete med mycket frihet och ansvar. Du har kontakt med både kunder och leverantörer och är bland annat ansvarig för beställning av grus och emulsion.

På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Placering på någon av våra etableringar i Fyrbodalsområdet, beroende på vart du bor.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller erfarenhet inom området. Du är van att arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ, du värdesätter en god kommunikation med kollegor och anser att ett bra kundbemötande är en självklarhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter god social förmåga. C-körkort och YKB är ett krav. CE-körkort, Arbete på väg 2.2 och maskinvana är meriterande.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och allt fler kommuner, industrier, handelsföretag, fastighetsägare och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar, industriytor, fastigheter, parkeringsplatser gator och det gröna runtomkring. Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Thomas Landström 036-312109. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 26 mars. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Projektledare Göteborg/Uddevalla

Har du ett brinnande intresse för byggnation, kundrelationer och ledarskap? Vill du vara med och utveckla framtidens byggprojekt? Då har vi en spännande tjänst med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi söker en Projektledare till Göteborg/Uddevalla. Din roll Som Projektledare ansvarar du självständigt för tilldelade projekt. Dina arbetsuppgifter i projekten består av att: • Driva och följa upp projektets arbete inom hälsa, säkerhet, miljö, kv... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för byggnation, kundrelationer och ledarskap? Vill du vara med och utveckla framtidens byggprojekt? Då har vi en spännande tjänst med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi söker en Projektledare till Göteborg/Uddevalla.

Din roll

Som Projektledare ansvarar du självständigt för tilldelade projekt. Dina arbetsuppgifter i projekten består av att:


• Driva och följa upp projektets arbete inom hälsa, säkerhet, miljö, kvalitet, leverans och ekonomi
• Leverera enligt avtal upprättat mellan företaget och beställaren
• Ansvara för tidsplan gällande projektering, produktion, montage och överlämning av projektdelar tillsammans med beställaren
• Löpande följa upp projektets tidsplan
• Löpande följa upp projektets kontraktshandlingar och avtal
• Löpande följa upp projektets finansiella mål
• Aktivt följa upp avtal och kontraktshandlingar gentemot underleverantörer samt beställare

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom bygg och anläggning eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en projektorganisation eller liknande och att du har erfarenhet av att arbeta mot och följa upp ekonomiska mål. Har du tidigare erfarenhet av betongbranschen ses det som meriterande. Kännedom kring entreprenadjuridik ses också som meriterande.

Som person är du driven, självgående och noggrann. Du är van att fatta beslut och du ser till att få saker gjorda inom överenskomna tidsramar. Du har ett stort kundfokus och du har lätt för att samarbeta med såväl interna som externa kontakter. Vidare har du ett sinne för affärer tillsammans med en väl utvecklad analytisk förmåga.

Övrigt

Tjänsten utgår från företagets kontor i Göteborg eller i Uddevalla och du rapporterar till företagets Projektchef. Tjänsten är på heltid och kan tillträdas snarast.

Om oss

Contiga, med verksamhet i Norrtälje, Uddevalla och Göteborg, är den största svenska producenten av prefabricerade stommar med egen tillverkning av både stålstommar och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Enheten i Uddevalla är Sveriges största tillverkningsanläggning för prefabricerade betongelement. 


Contiga ingår i Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialtillverkare. Med ledande marknadspositioner inom cement, ballast och betong erbjuder vi byggmaterial och lösningar genom hela värdekedjan. Vi har verksamhet i fler än 50 länder med över 51 000 medarbetare på närmare 3 000 platser. Kärnan i våra aktiviteter bygger på ansvar för miljön. Som en föregångare på vägen mot klimatneutralitet och en cirkulär ekonomi i byggmaterialindustrin, arbetar vi för att utveckla hållbara byggmaterial och lösningar för framtiden. Genom digitalisering erbjuder vi våra kunder nya möjligheter. Visa mindre

Projektinköpare till Anläggning Civil West

Ansök    Feb 28    NCC AB    Byggnadsingenjör
Vill du ha en betydande roll både ekonomiskt och juridiskt, där du får möjlighet att göra skillnad och skapa mervärde? Har du även en byggteknisk bakgrund och erfarenhet av entreprenadjuridik? Till vår avdelning Civil West söker vi nu en Projektinköpare, hos oss är du en del av en specialistfunktion där dina kollegor tillsammans med dig ansvarar för att driva och utveckla inköpsarbetet inom avdelningen. Rollen som Projektinköpare Ditt uppdrag är att ska... Visa mer
Vill du ha en betydande roll både ekonomiskt och juridiskt, där du får möjlighet att göra skillnad och skapa mervärde? Har du även en byggteknisk bakgrund och erfarenhet av entreprenadjuridik?

Till vår avdelning Civil West söker vi nu en Projektinköpare, hos oss är du en del av en specialistfunktion där dina kollegor tillsammans med dig ansvarar för att driva och utveckla inköpsarbetet inom avdelningen.

Rollen som Projektinköpare

Ditt uppdrag är att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer, förhandla fram och göra ekonomiskt fördelaktiga affärer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår projektorganisation avdelning Civil West där du ansvarar för inköpsplanering och inköpsbudget i tidiga skeden till val av leverantörer, upphandling av material, entreprenörer och leverantörer i pågående projekt. I rollen ingår också att arbeta långsiktigt med att driva och utveckla inköpsprocessen tillsammans med dina kollegor i gruppen genom att söka upp nya leverantörer, utvärdering av inköpsprocessen och förbättringsåtgärder genom erfarenhetsåterföring och nytänkande. Du kommer att rapportera till Inköpschef avdelning. I rollen ges du möjlighet till varierande uppgifter med stort eget ansvar och en nära gemenskap till produktion och övriga stödfunktioner inom NCC. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Inköpschef avdelning. I tjänsten kan resor förekomma till projekt inom avdelningen.

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg, Norra Halland, Älvsborg, Bohuslän samt Värmland och Dalsland. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp vilken du kommer att tillhöra.

Din profil

Söker du en roll som präglas av samarbete, närhet till produktion och stora kontaktytor då är detta rollen för dig! För att trivas och lyckas i rollen har du 3–5 års erfarenhet av entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet gärna i kombination med en eftergymnasial utbildning inom bygg - anläggningsteknik. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som mätare, arbetsledare, entreprenadingenjör, platschef eller annan motsvarande tjänst och vill utvecklas vidare i en roll inom inköp.

Du har god förståelse och ett intresse för entreprenadjuridik, samt god förhandlingsvana och affärsmässighet utifrån ett långsiktigt tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer, både internt såväl som externt. Du är engagerad och framåt i ditt arbete och trivs med att samarbeta med andra men också att arbeta självständigt. Du är också flytande i tal och skrift på svenska då du kommer att förhandla fram och dokumentera avtal.

Sökord: projektinköpare, inköpare, anbudsingenjör, entreprenadingenjör, platschef, arbetsledare, mätare,

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Uddevalla alternativt Göteborg, du kommer att vara en del av avdelningen Civil West. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta närmsta chef Daniel Blomqvist på telefon 0700–887798 eller HR Specialist Rekrytering Fanny Reinhardt Kånge på telefonnummer 0762–827148.

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 29 mars 2023.  

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektör till AFRY Rookie Program 2023

Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professi... Visa mer
Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professionals Nord och AFRY gör för andra året i rad en stor satsning tillsammans för nyexaminerade ingenjörer.

Sök till AFRY Rookie program 2023 och få en strålande start i arbetslivet!

Information om programmet
AFRYs rookie program är utformat till att ge en givande utveckling för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program. Här erbjuds du ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på företaget och nå din fulla potential.

AFRY Rookie Program är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och AFRY där man under sina första 12 månader kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

Information om tjänsten

På sektionen i Uddevalla kommer du till en tight arbetsgrupp av erfarna kollegor och yngre förmågor. Tillsammans med dem och andra kollegor medverkar du i uppdrag åt AFRY:s kunder. AFRYs uppdrag varierar från stora väg- och järnvägsprojekt med trafikverket som beställare, till mindre projekt tillsammans med lokala entreprenörer.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

På sektionen i Uddevalla arbetar man tekniköverträdande vilket innebär att du som projektör arbetar med projektering av Väg, mark och vatten. 

Dina arbetsuppgifter utvecklas med dig. Allt eftersom du känner dig tryggare i rollen tar du dig an ett allt större ansvar i projekten för att på sikt kunna arbeta självständigt. Du kommer framför allt arbeta med programvarorna NovaPoint, Civil 3D och MS Office.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Projektera vägar, järnvägar, gator och mark i anläggnings- och infrastrukturprojekt
• Upprätta 3D-modeller, ritningar och tekniska beskrivningar
• Projektera avvattning, dagvatten och spillvatten

Vi söker dig som:

• Har en ingenjörsutbildning på universitetsnivå med inriktning samhällsbyggnad.
• Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska 
• Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och på AFRY långsiktigt. Företaget ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt. De söker också efter dig med ett stort driv. AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. AFRY är övertygade om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Uddevalla
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vi söker personal till ett betongföretag i Ucklum!

Ansök    Mar 1    Uniflex Sverige AB    Betongarbetare
Vi på Uniflex söker nu en industriarbetare som arbetar natt till en av landets ledande företag inom betongprodukter, som bland annat tillhandahåller väggar, bjälklag och balkar. Företaget är beläget i Ucklum. Personliga egenskaper väger tungt för denna tjänst och ambitionen att utvecklas på arbetsplatsen. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha ett giltigt traverskort och erfarenhet av byggbranschen är meriterande. Tidigare erfarenhet av liknan... Visa mer
Vi på Uniflex söker nu en industriarbetare som arbetar natt till en av landets ledande företag inom betongprodukter, som bland annat tillhandahåller väggar, bjälklag och balkar. Företaget är beläget i Ucklum.

Personliga egenskaper väger tungt för denna tjänst och ambitionen att utvecklas på arbetsplatsen. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha ett giltigt traverskort och erfarenhet av byggbranschen är meriterande.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs inte, utan det är istället viktigt att vara driven och ha en positiv inställning till arbetet samt att ha viljan att lära sig nya arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter för tjänsten är tillverkning av betongväggar, både inner- och ytterväggar och traverskörning.

Arbetstider: Ständigt natt: Söndag- torsdag, 00-7.30

Krav för tjänsten:
-Traverskort
-B-körkort
-Tillgång till bil


Meriterande för tjänsten:
-Erfarenhet inom byggbranschen eller betongindustrin
-Truckkörkort A+B
- Ritläsning

Start är omgående, vänta därför inte med din ansökan!

Vem är du?
Vi ser att du som söker denna tjänst är driven, engagerad, kommunikativ och kan behärska svenska i både tal och skrift.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Arbetsledare sökes till Svevia i Uddevalla/Tanumshede

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtfas och har fått förtroendet att fortsätta driva driftområde Norra Bohuslän, ett område som omfattar 131 mil väg. Till uppstarten i av vårt nya kontrakt så söker vi en arbetsledare som vill vara med och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden - vill du dela väg med oss? Ditt uppdrag som Arbetsledare Att... Visa mer
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtfas och har fått förtroendet att fortsätta driva driftområde Norra Bohuslän, ett område som omfattar 131 mil väg. Till uppstarten i av vårt nya kontrakt så söker vi en arbetsledare som vill vara med och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden - vill du dela väg med oss?

Ditt uppdrag som Arbetsledare
Att vara Arbetsledare på driften innebär ett aktivt deltagande i det dagliga arbetet tillsammans med övrig personal. Du är delaktig i hela kedjan, från att hitta lösningar och räkna på offerter, till planering och ansvarig för genomförandet av projektet, vilket då även innebär ett uppföljningsansvar. På driften arbetar vi bland annat med beläggningsunderhåll, mindre anläggningsarbeten, vinterväghållning, vägunderhåll, väginspektion samt skylt- och räckesarbeten. Inom ditt område är det du som ansvarar för: arbetsledning, produktion och ekonomi med stöd från Platschef och arbetsledarkollegor.

Att vara Arbetsledare innebär att du har många olika arbetsuppgifter parallellt och är beredd på snabba förändringar. Vi anser att ett systematiskt arbetssätt med hög noggrannhet är nyckeln till att lyckas. Vår verksamhet är serviceinriktad, vilket innebär att en del av arbetet sker på obekväm arbetstid och i tjänsten ingår även beredskap. Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Det är viktigt att du har viljan och förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Givetvis har du starkt kundfokus och förmåga att leverera resultat i enlighet med upprättade affärsmål.

Tjänsten är heltid med placering på någon av våra etableringar, Uddevalla eller Tanumshede, beroende på vart du bor. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi tror att du är i början av din karriär och nyfiken på vår verksamhet. Du går möjligtvis ditt sista år på en teknisk högskola och vill hitta ditt drömjobb med start direkt efter examen. Du kan också ha jobbat ett par år efter din examen och vill nu byta inriktning mot väg. Alternativt att du har jobbat som yrkesarbetare inom vägunderhåll och vill vidareutvecklas som arbetsledare.

Oavsett vilken bakgrund du har så behöver du, för att lyckas i rollen, motiveras av affärsmässighet och strävar alltid efter uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person uppskattar du ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Att självständigt ta dig an problemlösningar, skapa initiativ och fatta beslut är något du drivs av och du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Vi är ute efter att hitta rätt person, expertkunskapen inom vägunderhåll kommer vi kunna bidra med i din personliga utveckling hos oss. För oss är det viktigt att du som ledare är engagerad och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare, det motiverar och gör att vi når våra gemensamma mål.

För den här tjänsten är Körkort B och god datorvana ett krav.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och allt fler kommuner, industrier, handelsföretag, fastighetsägare och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar, industriytor, fastigheter, parkeringsplatser gator och det gröna runtomkring. Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en del av en större chefsgemenskap. Som ledare får du både stort ansvar och befogenheter att driva arbetet utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund. Med en långt driven decentralisering kan du göra skillnad på riktigt. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och på vägen får du många tillfällen att utvecklas som ledare och specialist på väg via mentorsprogram, personlig coaching och ledarskapsutbildningar. Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Framgången skapar vi som ett lag. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?Ansökan och information

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 19 mars. Urval görs efter sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande platschef Oscar Slogén, 010-458 15 53. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till HR-specialist Victoria Jersenius, 036-15 14 27.
Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Erfarna servicesnickare sökes!

Om företaget 2017 startades K21 Bohuslän, vi ingår i en koncern där moderbolaget är K21 Entreprenad AB. Vi har vårt lokalkontor i Uddevalla och utför projekt från Kungälv i söder till Strömstad i norr. Vår organisation i Bohuslän består av två delar, service och entreprenad.   Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och idag har K21 Bohuslän en årsomsättning på över 100 Mkr. Vår ambition är att fortsätta i samma takt som vi gjort för att nå en årsoms... Visa mer
Om företaget

2017 startades K21 Bohuslän, vi ingår i en koncern där moderbolaget är K21 Entreprenad AB.
Vi har vårt lokalkontor i Uddevalla och utför projekt från Kungälv i söder till Strömstad i norr.
Vår organisation i Bohuslän består av två delar, service och entreprenad.
 
Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och idag har K21 Bohuslän en årsomsättning på över 100 Mkr.
Vår ambition är att fortsätta i samma takt som vi gjort för att nå en årsomsättning på ca 150 Mkr.
 
Vi som arbetar på K21 Bohuslän har varit med sedan starten och är ett väldigt glatt och sammansvetsat gäng.
För oss är det viktigt att alla är delaktiga i verksamheten och att alla medarbetare känner sig som en i laget.
Det är tillsammans som vi gör det!


K21 Bohuslän är ett byggbolag i Uddevalla-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Majoriteten av projekten är norr om Uddevalla samt söder om Uddevalla. K21 erbjuder konkurrenskraftig lön och bra förmåner i övrigt. Du kommer anställas direkt av K21. 

Krav:
Yrkesbevis inom snickeri
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort

Du arbetar idag inom byggservice sen flera år tillbaka och brinner för att jobba inom byggservice. 

För mer frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har K 21 Bohuslän valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller [email protected]

Läs mer om oss på www.prowork.se Visa mindre

Projektledare inom EL/PLC sökes

Arbetsbeskrivning Som projektledare inom Jernbros verksamhet i Göteborg arbetar du med varierande automations, produktions samt processprojekt, Du kommer främst arbeta med kunder inom tillverkningsindustri samt processindustri. I rollen som projektledare arbetar du med en rad olika åtaganden inom ramen för tjänsten. Du kommer självständigt driva egna projekt men också tillsammans i projektgrupper. Du kommer att vara mycket ute hos kund och därmed vara fö... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Som projektledare inom Jernbros verksamhet i Göteborg arbetar du med varierande automations, produktions samt processprojekt, Du kommer främst arbeta med kunder inom tillverkningsindustri samt processindustri. I rollen som projektledare arbetar du med en rad olika åtaganden inom ramen för tjänsten. Du kommer självständigt driva egna projekt men också tillsammans i projektgrupper. Du kommer att vara mycket ute hos kund och därmed
vara företagets ansikte utåt. Till din hjälp har du en väletablerad organisation samt erfarna kollegor inom flera olika discipliner.

Exempel på arbetsuppgifter för tjänsten är: Projekt- och projekteringsledning
Samordning och kontroll av installationer
Kalkyl och ekonomistyrning
Ta fram underlag för anskaffning (förstudier) och förfrågningshandlingar av automations, produktions och processanläggningar.
Planera och delta i samordnad provning
Besiktning
Vara teknisk sakkunnig inom programmering samt elektriska installationer
Ha god kännedom inom automation, processteknik samt produktionsteknik

Vem är du?

Vi söker dig som troligtvis är högskoleingenjör elektronik, automation eller motsvarande. Alternativt har motsvarande kompetens och erfarenhet.
Du har god kännedom från tillverkande- och/eller processindustrin. Har du erfarenhet eller bakgrund från leverantörs/entreprenadsidan inom process och industriautomation ser vi det som meriterande. Kompetens och erfarenhet av programmering ser vi som meriterande.
 
Som person är du engagerad och drivande i de arbetsuppgifter du utför. Du tycker om att skapa nya kontakter och se möjligheter till förbättringar. Vidare har du förmågan att jobba självständigt samtidigt som du även har förmågan att samarbeta och på ett positivt sätt skapa engagemang i en arbetsgrupp.
För att lyckas i rollen är det viktigt med god socialförmåga samt att du är tydlig i din kommunikation och ödmjuk inför uppgiften, samarbetspartners och kunden.
Goda kunskaper i engelska och svenska både tal och skrift
Resor i tjänsten förekommer i viss omfattning och därför krävs B-körkort.

Vad får du?

Som projektledare hos Jernbro får du bland annat: Varierande och utmanande arbetsuppgifter
Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar.
Ingå i ett team med engagerade och kompetenta medarbetare
Vi tar ej emot ansökan via email på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen.
Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Mattias Molin,
Mobil: +46 735 230 890
Vill du vara med och utvecklas tillsammans med Jernbro, är du välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Arbetschef/projektchef bygg

Om jobbet SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att leda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ Area manager som vill åka med på ... Visa mer
Om jobbet
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att leda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ Area manager som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.
OM ROLLEN
Vi söker nu efter en Area manager som ska leda våra projekt för solcellstak i specifika regioner. Det innebär att ansvara för våra byggprojektledare, ha en projektöversikt och driva utvecklingsarbetet framåt. Du är med och rekryterar för din region och delegerar de projekt vi har inne till våra projektledare. Du bevakar lönsamheten i projekten, nyttjar UE kontakter och optimerar våran operativa byggavdelning.

Primära arbetsuppgifter
Att bygga upp en välfungerande organisation/avdelningar inom sin region inom bygg.
Att ansvara och genomföra byggprojektsplanering, produktionsstyrning och ekonomikontroll.
Upprätta samt följa upp produktionstidsplaner
Leda, motivera och följa upp sina kollegor och deras moment inom projekten
Vara hands on när det kommer till stora byggprojekt
Att införskaffa och samordna entreprenörer samt egen personal för att driva projekten framåt
Att säkerställa kvalitén och lönsamhet på våra projekt i regionen
Samordning med logistik och inköp

Kravbild
Besitter en relevant arbetslivserfarenhet inom liknande roll tex. projektchef, platschef etc. med minst 5 års erfarenhet.
Har mycket goda kunskaper inom byggkonstruktion
Förmåga att leda projekt och projektledarna
Ha ett bygg-ekonomiskt sinne och känsla för helheten
Strukturerad och inte rädd för att sätta processer (gärna ha implementerat nya system)
Får gärna jobbat i ett företag med liknande storlek med snabb rörelse och många projekt.
Högskola / eller universitetsutbildning inom bygg eller ingenjör är meriterande men inte ett krav.
Har god kunskap gällande AMA, BAS U, BAS P och entreprenadjuridik
Har en entreprenöriell förståelse

Känner du att beskrivningen passar bra in på dig? Då får du gärna söka snarast då vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat. Visa mindre

Solcellsmontör

Är du vår nya Solcellsmontör? Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär. Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder. I rollen ing... Visa mer
Är du vår nya Solcellsmontör?
Arbetet består av att installera solceller ute på tak hos våra kunder. Viktigt är att du är van att arbeta på tak och att hantera elverktyg, med allt vad det innebär.
Som montör på DTenergi är du ansiktet utåt och har en mycket viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. Vi satsar hårt på att göra de bästa installationerna i branschen och det avspeglar sig också i de fina recensioner vi får från kunder.
I rollen ingår bland annat:
Montage av byggnadsställning.
Inmätning och infästning av solpaneler.
Kapning av takpannor med vinkelslip
Placering, montage och koppling av solceller.
Funktionstestning och inställningar.Krav
B-körkort
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Positiv inställning
gillar att arbeta utomhus i ur och skur
Vana att arbeta på takMeriterande
Arbetat som solcellsmontör
Utbildning, erfarenhet och certifiering i byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten
BE körkort är meriterande
Tjänsten som solcellsmontör är på heltid med start omgående. Visa mindre

Servicearbetare sökes

Vi söker nu en servicearbetare med yrkeserfarenhet i Uddevalla-trakten. Självgående och pålitlig person med bra servicekänsla då de flesta jobb förekommer hos privata kunder. Anställning snarast efter överenskommelse. Visa mer
Vi söker nu en servicearbetare med yrkeserfarenhet i Uddevalla-trakten.
Självgående och pålitlig person med bra servicekänsla då de flesta jobb förekommer hos privata kunder.
Anställning snarast efter överenskommelse. Visa mindre

VVS Ingenjör, Enhet Fastighetsförvaltningen

Ansök    Feb 10    Uddevalla kommun    Ventilationstekniker
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för en stor del av den offentliga miljön och är också en viktig part i samhällsutbyggnaden.

Förvaltningen kännetecknas av professionell kompetens och god service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska skapa förutsättningar för Uddevalla som en attraktiv kommun.

På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att utveckla, bygga och ta hand om Uddevalla idag och imorgon. När vi bygger samhället gör vi det ur både ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv - det gör att vi även måste ta ansvar för kommande generationer. Det vi ofta uttrycker är att vi ska bygga det hållbara samhället, socialt, ekonomiskt och ekologiskt för att skapa livskvalitet för våra medborgare.

Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen.

Enheten fastighetsförvaltning är en del av Gata/Park/fastighetsavdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen som bland annat förvaltar största delen av kommunens fastigheter samt sköter det planerade underhållet på dessa.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att till stor del driva projekt som rör VVS- och/eller energifrågor. Detta kan innebära att man deltar som sakkunnig, kvalitetsansvarig eller gör utredningar för att till exempel få fram bra beslutsunderlag.

Som VVS ingenjör har man ett ansvar för internkonsulting i VVS- respektive energifrågor. Samt för att energiförbrukningen följs och hålls på en acceptabel nivå genom att utarbeta underhållsplaner för energibesparande åtgärder. I uppdraget ingår att vara både förvaltare och driftsstöd med fokus på låg energiförbrukning och hållbara anläggningar samt att lägga upp och följa upp strategier för optimering och uppföljning av våra fastigheter.

I befattningen förekommer även externa kontakter med entreprenörer, konsulter och leverantörer. Kontakterna kan bestå i att ge och få råd och tips. Men de kan även innebära att befattningsinnehavaren efter uppdrag genomför förhandlingar och upphandlingar inom ramen för de principer och riktlinjer som dras upp.

Kvalifikationer
Dig vi söker har ingenjörsutbildning på högskolenivå eller erfarenheter och utbildningar som
tillsammans kan bedömas som likvärdig. God datavana och hantering av Office-paketet är en
förutsättning för att kunna utföra de arbetsuppgifter som krävs av rollen. I tjänsten behövs bra
språkkunskap i både talande och skriftligt svenska. Körkort klass B för personbil krävs för tjänsten.

Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet från styr och reglerteknik, gärna fastighetsautomation, VVS, el och/eller systemuppbyggnad. Vi förutsätter att du har god kunskap om fastigheters klimattekniska system och förståelse inom bygg, VVS och energi.

Personlig lämplighet kommer att ha högt värde i urvalsprocessen. Då tempot tidvis är högt är det viktig att du som person är initiativrik, målinriktad och har förmåga att jobba självständigt och att jobba som del av en grupp.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och
verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Erfarna servicesnickare sökes!

Om företaget 2017 startades K21 Bohuslän, vi ingår i en koncern där moderbolaget är K21 Entreprenad AB. Vi har vårt lokalkontor i Uddevalla och utför projekt från Kungälv i söder till Strömstad i norr. Vår organisation i Bohuslän består av två delar, service och entreprenad.   Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och idag har K21 Bohuslän en årsomsättning på över 100 Mkr. Vår ambition är att fortsätta i samma takt som vi gjort för att nå en årsoms... Visa mer
Om företaget

2017 startades K21 Bohuslän, vi ingår i en koncern där moderbolaget är K21 Entreprenad AB.
Vi har vårt lokalkontor i Uddevalla och utför projekt från Kungälv i söder till Strömstad i norr.
Vår organisation i Bohuslän består av två delar, service och entreprenad.
 
Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och idag har K21 Bohuslän en årsomsättning på över 100 Mkr.
Vår ambition är att fortsätta i samma takt som vi gjort för att nå en årsomsättning på ca 150 Mkr.
 
Vi som arbetar på K21 Bohuslän har varit med sedan starten och är ett väldigt glatt och sammansvetsat gäng.
För oss är det viktigt att alla är delaktiga i verksamheten och att alla medarbetare känner sig som en i laget.
Det är tillsammans som vi gör det!


K21 Bohuslän är ett byggbolag i Uddevalla-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Majoriteten av projekten är norr om Uddevalla samt söder om Uddevalla. K21 erbjuder konkurrenskraftig lön och bra förmåner i övrigt. Du kommer anställas direkt av K21. 

Krav:
Yrkesbevis inom snickeri
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort

Du arbetar idag inom byggservice sen flera år tillbaka och brinner för att jobba inom byggservice. 

För mer frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har K 21 Bohuslän valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller [email protected]

Läs mer om oss på www.prowork.se Visa mindre

Installatör av solceller

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng solcellsmontörer i Uddevalla! Rollen som installatör Rollen som solcellsinstallatör är varierande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra privatkunde... Visa mer
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng solcellsmontörer i Uddevalla!

Rollen som installatör
Rollen som solcellsinstallatör är varierande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra privatkunders villatak. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse.

I rollen ingår det:

? Montage av byggnadsställningar
? Inmätning och infästning av solceller på tak.
? Placering, montering och koppling av solceller
? Funktionstestning och inställningar

Som nyanställd installatör hos oss får du gå utbildning inom allt som du behöver på vårt helt egna Training Center.

Vem är du?
Du behöver inte ha varit installatör innan för att lyckas hos oss. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och vi söker dig som motiveras av en vardag med stort ansvar och en stark teamkänsla varvat med självständigt arbete.

För att trivas i rollen ser vi att du tycker det är spännande med solceller, gillar att arbeta på hög höjd och tycker om att arbeta utomhus på tak året om, i alla väder ??????????.

Rollen kräver att du har B-körkort för manuell bil och att du behärskar svenska och engelska.

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du behöver inte skriva ett personligt brev då vi istället använder oss utav vår kollega Hubert som är en ai-robot! Hubert bjuder in dig till en chat-intervju för att lära känna dig bättre direkt efter att du skickat in din ansökan - coolt va! ????

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.LI-AB1 Visa mindre

Erfarna servicesnickare sökes!

Om företaget 2017 startades K21 Bohuslän, vi ingår i en koncern där moderbolaget är K21 Entreprenad AB. Vi har vårt lokalkontor i Uddevalla och utför projekt från Kungälv i söder till Strömstad i norr. Vår organisation i Bohuslän består av två delar, service och entreprenad.   Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och idag har K21 Bohuslän en årsomsättning på över 100 Mkr. Vår ambition är att fortsätta i samma takt som vi gjort för att nå en årsoms... Visa mer
Om företaget

2017 startades K21 Bohuslän, vi ingår i en koncern där moderbolaget är K21 Entreprenad AB.
Vi har vårt lokalkontor i Uddevalla och utför projekt från Kungälv i söder till Strömstad i norr.
Vår organisation i Bohuslän består av två delar, service och entreprenad.
 
Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och idag har K21 Bohuslän en årsomsättning på över 100 Mkr.
Vår ambition är att fortsätta i samma takt som vi gjort för att nå en årsomsättning på ca 150 Mkr.
 
Vi som arbetar på K21 Bohuslän har varit med sedan starten och är ett väldigt glatt och sammansvetsat gäng.
För oss är det viktigt att alla är delaktiga i verksamheten och att alla medarbetare känner sig som en i laget.
Det är tillsammans som vi gör det!


K21 Bohuslän är ett byggbolag i Uddevalla-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Majoriteten av projekten är norr om Uddevalla samt söder om Uddevalla. K21 erbjuder konkurrenskraftig lön och bra förmåner i övrigt. Du kommer anställas direkt av K21. 

Krav:
Yrkesbevis inom snickeri
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort

Du arbetar idag inom byggservice sen flera år tillbaka och brinner för att jobba inom byggservice. 

Ansök idag, urval sker löpande. Visa mindre

Lärling Byggåret, Bygg

Vi i branschen har uppenbarligen inte lyckats skapa förändring och bevisa motsatsen - att vår bransch är till för alla. På Peab har vi därför bestämt oss för att gå i bräschen för att på allvar göra vår bransch mer jämställd. Vi måste bli fler kvinnor i byggbranschen! Därför drar Peab nu i gång Byggåret – ett kvinnligt lärlingsprogram som inte kräver några förkunskaper, och där du som har intresset, drivet och nyfikenheten får lära dig allt som krävs för... Visa mer
Vi i branschen har uppenbarligen inte lyckats skapa förändring och bevisa motsatsen - att vår bransch är till för alla. På Peab har vi därför bestämt oss för att gå i bräschen för att på allvar göra vår bransch mer jämställd.

Vi måste bli fler kvinnor i byggbranschen! Därför drar Peab nu i gång Byggåret – ett kvinnligt lärlingsprogram som inte kräver några förkunskaper, och där du som har intresset, drivet och nyfikenheten får lära dig allt som krävs för en karriär inom ett av Sveriges roligaste och mest eftertraktade yrken. Till det får du lön under utbildningen. Vi har över 50 platser på 17 orter, från Malmö till Kiruna.

Programmet drar i gång den 1 september 2023. Hoppas vi ses där och då – vi behöver dig!

Vad innebär det att vara lärling?

Att vara lärling betyder att du både jobbar och utbildar dig samtidigt. Jobbet är på heltid, och på arbetstid kommer du också att läsa en yrkesteoretisk kurs som pågår under hela året. Som lärling har du en handledare på arbetsplatsen och tillsammans är ni ute och jobbar på ett Peab-projekt. En dag per vecka har du tid avsatt åt dina studier. Under Byggåret gör du färdigt grundutbildningen riktad antingen mot Träarbetare eller Väg- och anläggningsarbetare. På vissa orter erbjuder vi enbart lärlingsplatser som Träarbetare, på andra enbart som Väg- och anläggningsarbetare. På några orter har vi platser inom båda verksamheterna. Läs mer på www.byggaret.se om de olika yrkena.

Efter din grundutbildning fortsätter din kvalificeringstid som lärling i ytterligare 36 månader innan du kan få ut ditt yrkesbevis. Allt detta regleras av Yrkesutbildningsavtalet och den partsgemensamma organisationen Byggbranschens Yrkesnämnd, BYN. Läs mer på: www.byggbranschensyrkesnamnd.se/

Vilka valmöjligheter finns i min stad?

I Uddevalla erbjuds möjlighet att söka lärlingsplats som Träarbetare. Som träarbetare arbetar du inom bygg och är med och bygger och renoverar alla typer av hus. Exempelvis bostäder, badhus och förskolor. Vi erbjuder också byggservicetjänster till privatpersoner.

Vem borde söka till Byggåret?

Detta är ett initiativ för att få in fler kvinnor i byggbranschen och vår resa mot en mer jämställd bransch. Vi vill understryka att du inte behöver någon tidigare erfarenhet av byggbranschen. Däremot behöver du en stark vilja att utvecklas inom ett hantverksyrke och ser en framtid inom vår bransch.

- Det allra viktigaste är att du har ett starkt driv, är nyfiken som person och att du gillar att jobba i lag och vill vara med och bygga morgondagens samhälle.
- Du är inte främmande för att ta i när det behövs och du mår som bäst när du får vara utomhus och arbeta med hela kroppen.
- Då lärlingsprogrammet varvar teori med praktik är det viktigt att du har förmåga att ta ansvar för dina studier och ta in den information som behövs för att kunna utvecklas under praktiken.
- Du måste vara över 18 år och ha gått ut gymnasiet.
- Körkort är meriterande.

Övrigt

- Anställningsstart: 1 september 2023
- Heltid: 40 timmar/vecka
- Lön: arbetstid, semester etc. enligt kollektivavtal

Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev och i denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid det personliga brevet. Vi vill att du motiverar varför just du skall få en plats till Byggåret och vad som lockar dig med byggbranschen.

Sista ansökningsdagen är den 10 april 2023 och efter det kommer vi att påbörja urvalsprocessen. Vår ambition är att alla platser skall tillsättas under juni månad.

Har du frågor om tjänsten och din ansökan är du välkommen att kontakta: [email protected]

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ej via email eller telefon.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare

Arbetsledare till Västra Götaland Solifokus Solifokus har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar. Med bred expertis och en stor passion för en grön framtid hjälper vi våra kunder hela vägen mot en hållbar framtid. Solifokus är ett snabbväxande bolag som präglas av entreprenörskap och framåtanda. På Solifokus vet vi att varje organisations viktigaste tillgån... Visa mer
Arbetsledare till Västra Götaland
Solifokus
Solifokus har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar. Med bred expertis och en stor passion för en grön framtid hjälper vi våra kunder hela vägen mot en hållbar framtid. Solifokus är ett snabbväxande bolag som präglas av entreprenörskap och framåtanda. På Solifokus vet vi att varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Motiverade och engagerade medarbetare som alla arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter.
Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en ny kollega som vill följa med på vår framtidsresa. www.solifokus.se
Rollen
Företaget är i en framgångsrik fas och expanderar till nya marknader och platser. Just nu pågår en strategisk etablering i Västra Götaland. Till vår verksamhet på Västkusten söker vi nu en driven och dynamisk arbetsledare som kommer att spela en viktig roll för utvecklingen av vår satsning i regionen.
Som arbetsledare har du ett operativt ansvar för våra montörer, vilket inkluderar att de arbetar på ett säkert och hållbart sätt. Du ser till att montörerna följer våra riktlinjer och policys ute på arbetsplatsen, samt att de utför arbetet enligt bolagets montageanvisningar. Som arbetsledare ansvarar du för planering av uppstart och att det specifika montaget färdigställs enligt kvalitetsmål och tidsramar.
Du har daglig kontakt med din montagechef och uppger status för dina team, du leder och fördelar arbetet till dina montörer. Du har även ett ansvar att bygga framgångsrika team som i sin tur följer en god utveckling inom sin yrkesroll.
Du sköter även granskning av projekt, både innan uppstart och efter, för att säkerställa god kvalitet genom hela processen.
I rollen ligger även naturligt administrativt arbete med där tillhörande uppgifter.
Placering: Uddevalla med omnejd.
Vi erbjuder:
goda möjligheter till utveckling
nödvändig arbetsutrustning så som dator, mobiltelefon m.m.
förmånsbil
friskvårdsbidrag
Vem är du?
Du är en tydlig ledare som förstår hur alla delar i ett projekt ska utföras. Med ditt engagemang får du personalen motiverad att utföra arbetet i tid med högsta kvalité. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt.
Dessutom lägger vi stor vikt vid att du är bra på att kommunicera och hantera feedback. Vidare söker vi dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel. Det kommer att förekomma resor i tjänsten därför är det viktigt att du har körkort.
Vi vill att du:
Har erfarenhet av ledarskap
Erfarenhet från byggbranschen
Har B-körkort
Har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
Det är en merit om du har erfarenhet av solcellsmontage samt ställningsbyggnation.
Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta: Lucas Nilsson, Montagechef, via e-post: [email protected]
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Skicka din ansökan märkt ”Arbetsledare Västra Götaland” snarast till: [email protected]
Sista ansökningsdag: 2023-03-11 Visa mindre

Beläggningsarbetare Asfalt Bohus/Skaraborg

Ansök    Jan 30    NCC AB    Beläggningsarbetare
Inför kommande säsong med start i mars/april 2023, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet med placering i Uddevalla-Skaraborg. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete. Rollen som beläggningsarbetare Som beläggningsarbetare arbetar du, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ... Visa mer
Inför kommande säsong med start i mars/april 2023, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet med placering i Uddevalla-Skaraborg.

Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

Rollen som beläggningsarbetare
Som beläggningsarbetare arbetar du, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra både stora och mindre beläggningsarbeten. Eftersom karaktären och storleken på arbetena skiljer sig åt kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och ge dig stora möjligheter till utveckling inom yrket. Vår verksamhet är säsongsbetonad vilket innebär att arbete utförs i huvudsak under april till december månad. 

Din profil

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser gärna att du som söker har praktisk erfarenhet av att arbeta med asfalt i maskinlag.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.  

Ytterligare information:
B-körkort är ett krav, BE- eller CE körkort är meriterande. Tjänsten avser en säsongsanställning/tillsvidareanställning på heltid med placering i Uddevalla eller Lidköping.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Jimmy Albinsson, 070-275 63 85. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 28 februari.

Välkommen med din ansökan!

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Projektledare solinstallationer till Takorama

Är du en erfaren och serviceinriktad projektledare med erfarenhet av solcellsinstallationer och med förmågan att inspirera dina medarbetare? Då ska du jobba hos oss på Takorama inom Soltechkoncernen. Takorama har över 30 års erfarenhet av taklösningar och är en av Västsveriges ledande takentreprenörer och satsar nu stort på solenergi. Det är något vi vill att du bidrar till och blir en del av. Det händer så mycket inom solcellsbranschen och tillväxtpotenti... Visa mer
Är du en erfaren och serviceinriktad projektledare med erfarenhet av solcellsinstallationer och med förmågan att inspirera dina medarbetare? Då ska du jobba hos oss på Takorama inom Soltechkoncernen. Takorama har över 30 års erfarenhet av taklösningar och är en av Västsveriges ledande takentreprenörer och satsar nu stort på solenergi. Det är något vi vill att du bidrar till och blir en del av.
Det händer så mycket inom solcellsbranschen och tillväxtpotentialen är enorm. Att vi också verkar i en framtidsbransch som del i hållbar utveckling bidrar förstås också till det.
Vi kommer under året att starta upp flera nya projekt och vi behöver dig.
Som projektledare planerar, leder och samordnar projekt. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa tidsplaner, följa upp kostnadskalkyler och att säkerställa, kvaliteten i projektet. Som projektledare har du också ett ekonomiskt ansvar. Detta innefattar bland annat ansvar för budget, tidsplaner och resursplanering. Du har ett helhetsansvar för montörer/tekniker/elektriker som är verksamma i projektet.
Tack vare din erfarenhet har du god förståelse och insyn i projekts ekonomiska mål och förutsättningar. Det är en självklarhet för dig att vara väl inläst på handlingar och projekterade lösningar. Du kan balansera kostnadsmedvetenhet med kunddialog och affärsmässighet parallellt med att stötta, inspirera och leda personalgruppen mot uppsatta mål. Du skulle beskriva dig som serviceinriktad och är en självgående och initiativrik stark ledare med förmågan att ta beslut.
Visst vill du bli en del av Takorama och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.
Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Likaså dina ledaregenskaper och personliga lämplighet. Som person är du flexibel, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt.
För att passa i rollen som projektledare har du:
Dokumenterad erfarenhet av att driva och leda projekt inom installationsbranschen med goda resultat.
Erfarenhet av installation av solcellsanläggningar.
Mycket goda datakunskaper (tex, Excel, Word)
Goda kunskaper i Entreprenadjuridik
B-körkort

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!
Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.
För mer information kontaktar du: Michael Norrby, [email protected], 0709-22 94 80
Välkommen med din ansökan!
Vi lägger kunskap på taket! Takorama har över 30 års erfarenhet av taklösningar och är en Västsveriges ledande takentreprenörer. Förutom olika typer av tätskikt och lösningar för tak jobbar vi nu också med solenergilösningar. Hela Västsverige är vår hemmamarknad och vår erfarna och välutbildade personal löser behoven för våra kunder i projekt från Kungsbacka i söder till Strömstad i norr samt mot Trollhättan och Vänersborg. Vi är ett dotterbolag i Soltechkoncernen. Visa mindre

Grävmaskinist

Grävmaskinist till Uddevalla Entreprenad sökes Vi söker en flexibel, driven och självgående grävmaskinist med minst 5 års erfarenhet som ska utföra alla typer av arbeten åt både företag och privatpersoner. Vi håller alltid hög kvalitet på våra arbeten och är måna om ett bra samarbete med våra kunder. Vi erbjuder rätt person trevliga arbetskamrater och ett varierande jobb året runt. Hos oss kommer du kunna ha ett varierande arbete där du har stora möjlighe... Visa mer
Grävmaskinist till Uddevalla Entreprenad sökes
Vi söker en flexibel, driven och självgående grävmaskinist med minst 5 års erfarenhet som ska utföra alla typer av arbeten åt både företag och privatpersoner. Vi håller alltid hög kvalitet på våra arbeten och är måna om ett bra samarbete med våra kunder.
Vi erbjuder rätt person trevliga arbetskamrater och ett varierande jobb året runt. Hos oss kommer du kunna ha ett varierande arbete där du har stora möjligheter att utvecklas och kunna ta egna initiativ.
Din bakgrund
Vi vill att du har tidigare erfarenhet som grävmaskinist och behärskar aktuella grävsystem, innehar yrkesbevis och har ett stort intresse för att lära dig nya saker. Vi ser att du inte är rädd för att arbeta utanför maskinen som anläggningsarbetare, när det behövs.
Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en stor drivkraft. Du är flexibel och är van att arbeta i grupp men även kan jobba självständigt. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett ordentligt och väl utfört arbete. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska på ett tydligt och bra sätt.
Efterfrågad kompetens
APV 1o2

Meriterande
EBR Kabelförläggning alt EBR Maskinförare
Säkra lyft
Robust fiberanläggning


Om Anställningen
Arbetsområde: Uddevalla med omnejd
Tjänstgöringsgrad: Heltid, 100%
Anställningsform: Provanställning om 6 månader tillämpas, därefter tillsvidare
Kollektivavtal: Maskinföraravtalet
Tillträdesdag enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 1 mars 2023
Har du frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: ?
Robin Pecillo, verksamhetschef, [email protected]?
Välkommen till oss på Uddevalla Entreprenad! Visa mindre

Projektör till AFRY Rookie Program 2023

Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professi... Visa mer
Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professionals Nord och AFRY gör för andra året i rad en stor satsning tillsammans för nyexaminerade ingenjörer.

Sök till AFRY Rookie program 2023 och få en strålande start i arbetslivet!

Information om programmet
AFRYs rookie program är utformat till att ge en givande utveckling för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program. Här erbjuds du ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på företaget och nå din fulla potential.

AFRY Rookie Program är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och AFRY där man under sina första 12 månader kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

Information om tjänsten

På sektionen i Uddevalla kommer du till en tight arbetsgrupp av erfarna kollegor och yngre förmågor. Tillsammans med dem och andra kollegor medverkar du i uppdrag åt AFRY:s kunder. AFRYs uppdrag varierar från stora väg- och järnvägsprojekt med trafikverket som beställare, till mindre projekt tillsammans med lokala entreprenörer.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

På sektionen i Uddevalla arbetar man tekniköverträdande vilket innebär att du som projektör arbetar med projektering av Väg, mark och vatten. 

Dina arbetsuppgifter utvecklas med dig. Allt eftersom du känner dig tryggare i rollen tar du dig an ett allt större ansvar i projekten för att på sikt kunna arbeta självständigt. Du kommer framför allt arbeta med programvarorna NovaPoint, Civil 3D och MS Office.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Projektera vägar, järnvägar, gator och mark i anläggnings- och infrastrukturprojekt
• Upprätta 3D-modeller, ritningar och tekniska beskrivningar
• Projektera avvattning, dagvatten och spillvatten

Vi söker dig som:

• Har en ingenjörsutbildning på universitetsnivå med inriktning samhällsbyggnad.
• Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska 
• Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och på AFRY långsiktigt. Företaget ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt. De söker också efter dig med ett stort driv. AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. AFRY är övertygade om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Uddevalla
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Arbetsledare/projektledare till etablerat företag i stålbranschen!

Är du en person som tycker om ansvar och strävar efter en roll som arbetsledare/projektledare? Trivs du i en roll där du får vara spindeln i nätet och arbeta nära kunder i olika projekt? Är du en praktiskt lagd person? Om kunden Vår kund hjälper sina kunder med stålentreprenad och arbetar som stålentreprenörer. De utför all typ av smide i stål och aluminium. De har sitt kontor och verkstad i Uddevalla och hjälper kunder runt om med en maxradie på 15 mil. ... Visa mer
Är du en person som tycker om ansvar och strävar efter en roll som arbetsledare/projektledare? Trivs du i en roll där du får vara spindeln i nätet och arbeta nära kunder i olika projekt? Är du en praktiskt lagd person?

Om kunden
Vår kund hjälper sina kunder med stålentreprenad och arbetar som stålentreprenörer. De utför all typ av smide i stål och aluminium. De har sitt kontor och verkstad i Uddevalla och hjälper kunder runt om med en maxradie på 15 mil. Företaget har nära 100 års erfarenhet av stålarbeten till de flesta branscher och utför idag projekt på välkända byggnader bland annat Karlatornet.
”Vi hjälper dig med stålstommar, stålhallar, stålkonstruktioner, entresoler, plattformar, trappor, räcken, stålpartier, stålpelare samt plåtbearbetning. Du kan få utfört all typ av smide i stål, aluminium, & rostfritt. Allt ifrån stålstommar, pelare, räcken, inbrottsgaller & dylikt”

Om rollen
I din arbetsledarroll/projektledarroll kommer du vara en nyckelspelare till ett lyckat projekt. Du kommer ansvara för att delegera ut arbetsuppgifter till svetsarna i teamet och räkna på jobb d.v.s hur många jobb kan ni ta in samtidigt? I varje projekt kommer du se till att ni har allting som behövs för att kunna utföra projektet vilket innebär att inköp av rätt material blir en väsentlig arbetsuppgift. Då ni utför projekt åt olika kunder är det även du som sköter kundkontakten och ger den bästa möjliga service till dem. Som projektledare kommer du även spendera ca 9h i veckan på sälj vilket innebär att du åker ut till kunder för att föra en dialog kring projekt som de behöver hjälp med. Du kommer även arbeta i verkstaden för att få dem bästa förutsättningar till att göra ett bra jobb.

Idag är det två andra projektledare varav ena kommer sakta med säkert ta mindre ansvar vilket gör att de har behov av just dig inom en nära framtid. Du och den andra projektledaren kommer jobba i ett nära samarbete för att tillsammans kunna gå i mål med projekt.

Din profil
Som person är det viktigt att du är duktig på kommunikation då det är viktigt att kunna ge bra kundupplevelse men även ge tydliga direktiv till övriga medarbetare. Du är duktig på att hålla flera bollar i luften samtidigt då arbetstempot i denna roll kan svänga fort. Du är social, tekniskt intresserad samt är praktiskt lagd.

Skallkrav
- Utbildning inom projektledning alternativt relevant arbetslivserfarenhet av likande bransch såsom hantverksarbeten, arbetsledare osv.
- Körkort
- Tala och skriva obehindrat på svenska

Meriterande
- Erfarenhet av stål
- Egen bil
- Bor i närheten av Uddevalla

Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period på 6 månader att vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kund.


Villkor
Placeringsort: Uddevalla
Start: Omgående
Omfattning: 100% Visa mindre

Projektledare till Multimontage i Uddevalla

Är du duktig på att leda människor och älskar att driva projekt? Tycker du om när det händer saker och du får resa mycket? Då ska du söka jobbet som projektledare på MultiMontage!    Om tjänsten:  Som projektledare hos oss kommer du att leda och driva projekt runt om i Sverige, Danmark och Norge för de olika hotell som vi renoverar. Våra största kunder är Scandic, Choice och Radisson. Vi gör allt ifrån badrum, gästrum, restauranger och publika ytor. P... Visa mer
Är du duktig på att leda människor och älskar att driva projekt? Tycker du om när det händer saker och du får resa mycket? Då ska du söka jobbet som projektledare på MultiMontage!   

Om tjänsten: 

Som projektledare hos oss kommer du att leda och driva projekt runt om i Sverige, Danmark och Norge för de olika hotell som vi renoverar.

Våra största kunder är Scandic, Choice och Radisson. Vi gör allt ifrån badrum, gästrum, restauranger och publika ytor. Projekten är stora som små och du leder projekt med upp till 50 hantverkare beroende på storlek.

I vårt team på kontoret har vi Tobias som är ägare. Johan är VD. Petra, Sofia och Jenny sköter ekonomin. Linda är ansvarig för försäljning. Christoffer är projektkalkylator. Tobias är projektsupport. Fredrik är projektchef. Viktor och Patrik projektledare, samt ett gäng montörer. Vi hjälps åt och stöttar varandra i teamet men grunden i tjänsten är självständig. I och med att vi oftast har projekt en bit ifrån där vi bor är det normalt tre till fyra övernattningar per vecka.

Vem är du? 

För att lyckas i tjänsten så är du en sann projektledare som får med dig folk på tåget. Du kommer ha med många olika personer att göra så du trivs i andras sällskap och är en naturlig ledare. Din vilja och ditt engagemang genomsyrar allt du gör. Ditt driv tar dina projekt framåt och du strävar alltid efter ett färdigt projekt och en nöjd kund.

- Social, positiv och driven.
- Flexibel och handlingskraftig i ditt arbetssätt.
- Strukturerad, ansvarsfull och noggrann 
- Arbetar på ett lösningsfokuserat sätt

I den här rekryteringen tittar vi mycket på din personlighet och vi vill att du skall bidra till och ingå i vårt engagemang och härliga stämning som råder inom företaget.

Du har en bakgrund som projektledare inom bygg & inredningsbranschen och det är meriterande är om du har arbetat i hotellbranschen eller inom andra serviceyrken.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och kan du norska eller danska är det ett plus och B-körkort är ett krav.

Vad kan vi erbjuda? 

Förutom en spännande tjänst och där ingen arbetsdag är den andra lik så kommer du att kunna utvecklas i din roll som projektledare hos MultiMontage. Du kommer att arbeta i ett mindre företag med korta beslutsvägar och dina åsikter kommer att bli hörda.   

I tjänsten ingår tjänstebil, dator och telefon, friskvårdsbidrag och 6 veckors semester. Tjänsten är på 100% och den kommer att tillsättas efter överenskommelse.  

Om oss

Multimontage levererar praktiska och kostnadseffektiva lösningar för renovering och inredning av hotell och publika ytor. Vi är väldigt stolta över den utveckling vi haft under senare år och har stort förtroende för det helhetskoncept vi kan erbjuda. Vårt huvudkontor ligger i Uddevalla och i vår grupp ingår även Hotelconcept och Installationsgruppen. Vi på Multimontage driver alla projekt med egna projektledare och personal med hög kompetens inom våra specialområden. På det sättet kan vi garantera ett starkt engagemang bakom varje beslut och genomförande, och tillsammans med dig leverera rätt kundupplevelse. 

Läs mer på www.multimontage.se

I den här rekryteringen har Multi Montage AB valt att samarbeta med Find Ab. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm 0708-144830

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag. Visa mindre

Erfarna servicesnickare sökes!

För kunds räkning söker vi nu två servicesnickare som vill arbeta inom byggservice. Kunden är ett byggbolag i Uddevalla-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Vår kund har nyligen vunnit två större ramavtal so... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu två servicesnickare som vill arbeta inom byggservice.

Kunden är ett byggbolag i Uddevalla-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Vår kund har nyligen vunnit två större ramavtal som kommer påbörjas inom kort. Majoriteten av projekten är norr om Uddevalla. Kunden erbjuder konkurrenskraftig lön och bra förmåner i övrigt. Du kommer anställas direkt av vår kund.

Krav:
Yrkesbevis inom snickeri
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort

Du arbetar idag inom byggservice sen flera år tillbaka och brinner för att jobba inom byggservice.

Ansök idag, urval sker löpande. Visa mindre