Lediga jobb Humana AB i Uddevalla

Se alla lediga jobb från Humana AB i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

Personliga assistenter till tjej i 20-års ålderns sökes!

Ansök    Nov 18    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker nu personliga assistenter till en tjej 20-års åldern, boende i Uddevalla. Kunden... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker nu personliga assistenter till en tjej 20-års åldern, boende i Uddevalla.

Kunden har en medfödd missbildning i hjärnan vilket bland annat medfört att hon fått epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kunden tycker om att aktivera sig, som att rida, spela handboll, gå promenader och umgås med vänner.

Vi söker dig som är påhittig och trygg i dig själv. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett drivande och initiativtagande arbetssätt.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning, teckenkommunikation och Widgit Go är meriterande, då du kommer vara en nyckelperson i kundens kommunikation. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tjänsten är företrädesvis förlagd på vardagar och helger mellan ca 10.00-17.00. Vi ser dock att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår, vid exempelvis sjukdom eller annan ledighet.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter i samma ålder med liknande intressen. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil
samt är rökfri. Vi söker personal som kan arbeta som timanställd men även på fast schemarad med en sysselsättningsgrad upp mot ca 80%.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till ung man i Uddevalla!

Ansök    Okt 18    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu personliga assistenter till en man boendes utanför Uddevalla, vi söker dig... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu personliga assistenter till en man boendes utanför Uddevalla, vi söker dig som främst vill arbeta som timvikarie men med eventuell chans till fasta pass framåt. Arbetstiderna är förlagda vanligtvis mellan kl.09-16, på vardagar och helger.

Mannen har diagnostiserats med autism och misstänkt PANDAS, ett tillstånd som bland annat innebär generaliserad ångest och tvång. Han rör sig obehindrat fysiskt och hans funktionsnedsättning märks i att han har svårigheter att orientera sig i tid och rum, är ojämn i humör och mående och behöver mycket stöttning. Arbetet som hans assistent innebär att hjälpa mannen med kommunikation, omvärldstolkning, stöd i vardagen etc. Stöttningen kan handla om uppmaning, guidning och hjälp med att genomföra sina dagliga aktiviteter och intressen. Han behöver stöd för att initiera och behålla koncentrationen i de olika aktiviteterna. Mannen saknar tal och kommunicerar med vissa ord, skrift och bilder. Det är därför viktigt att du är lyhörd inför mannens sätt att uttrycka sina behov.

Mannen bor tillsammans med sina föräldrar och har assistans dygnet runt, med dubbelassistans vissa timmar. Då mannen tycker om att åka bil och blir lugn av detta, innebär tjänsten främst åka ut på längre bilturer i kundens specialanpassade bil. Det är därför ett krav att du har körkort och känner dig trygg i din bilkörning.

Du som assistent ska vara pedagogisk, ansvarsfull, orädd och flexibel. Du är inte konflikträdd och hanterar mannen med ett lågaffektivt och tryggt bemötande. Du tycker om att jobba med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du är ute efter ett långsiktigt arbete där du får möjlighet att stödja en person till att leva det aktiva liv som han själv vill leva. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av autism och PANDAS.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Behandlingspedagog 100 % på Lunna Gård Akut HVB

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få unika möjligheter för kompetensutveckling? Då har du möjligheten att söka jobbet som behandlingspedagog på Lunna Gård Akut. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv samt våra ledord: glädje, engagemang och ansvar.  Om tjänsten   Lunna Gård Akut HVB är ett fami... Visa mer
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få unika möjligheter för kompetensutveckling? Då har du möjligheten att söka jobbet som behandlingspedagog på Lunna Gård Akut.
I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv samt våra ledord: glädje, engagemang och ansvar. 

Om tjänsten  
Lunna Gård Akut HVB är ett familjärt och hemtrevligt akutboende med sex platser, naturskönt beläget på halvön Kålland en knapp mil från Lidköping. Verksamheten är specialiserat på att med kort varsel ta emot/hämta pojkar 13–19 år med psykosocial, psykiatrisk och/eller neuropsykiatrisk problematik, även begynnande missbruk och tar emot placeringar enligt SoL samt LVU. Vi arbetar med strukturerad vård och behandling med KBT och lågaffektivt bemötande som grund. Målsättningen är att ge varje ungdom bättre förutsättningar till att kunna leva ett bra och självständigt liv genom att åstadkomma förändring, utveckling och mognad utifrån den individuella behandlingsplanen. Viktiga inslag i behandlingen är en hög grad av relationsskapande och samarbete med ungdomens sociala nätverk där ungdomens delaktighet står i fokus.
En av våra behandlingspedagoger beskriver rollen så här:
”Jag har arbetat på Humana i 8 år och det är fortfarande lika motiverande och givande eftersom vi arbetar på ett genuint och evidensbaserat sätt med våra barn och ungdomar, och jag upplever att vi verkligen gör skillnad. Arbetet är väldigt varierande och jag känner mig trygg med allt stöd jag får av chef, kollegor och internt ledningssystem. Jag uppskattar även alla utbildningsmöjligheter inom Humana och de månadsvisa handledningarna, vilket kontinuerligt gynnar min personliga utveckling samt ökar min yrkeskompetens.”                                                                                      Sofia Mård Vikman, Behandlingspedagog på Eleonoragården HVB

Du kommer huvudsakligen att arbeta med:  
Behandlingsinterventioner  
Dokumentation  
Externa kontakter med socialtjänst och andra myndighetskontakter  
I tjänsten ingår även vardagliga sysslor  

Vem är du?  
Som behandlingspersonal är du trygg och balanserad med pojkarnas välmående i focus. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna.
Vi söker dig som är lösningsfokuserad, organiserad och ansvarsfull. ?Du har ett positivt synsätt, är stresstålig och har goda förutsättningar att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du är utbildad socionom, beteendevetare eller har minst en två-årig eftergymnasial utbildning såsom behandlingspedagog/socialpedagog.  
Det är även meriterande om du:
har erfarenhet av arbete inom behandling för barn och ungdomar 
har erfarenhet av KBT, MI, LAB, A-CRA, ART och/eller Studio III    
har erfarenhet av dokumentationsarbete och läkemedelshantering 
Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datavana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt: 
Manuellt B-körkort krävs för tjänsten.  
Utdrag ur Polismyndighetens belastnings- och misstankeregister för personal vid HVB erfordras alltid före anställning. Se Blankett.  
Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Besa Bejtullahu på [email protected]
Tjänstgöringsgrad och arbetstid: 100 %. Arbetstiden är förlagd på ett rullande 6-veckorsschema alla dagar i veckan, fördelat på 6 st dag-/kvällspass och 6 st dygnspass (12 pass/månad)
Lön: Sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:  Vi tillsätter tjänsten enligt överenskommelse.  
Sista ansökningsdag är den 30/11-2022. Vänta inte med din ansökan då vi kommer hantera ansökningarna löpande. Visa mindre

Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd.

Ansök    Maj 11    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2022 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och ... Visa mer
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2022 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en utbildning inom vård/omsorg. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
-  Att du fyllt 18 år.
-  Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
- Körkort och tillgång till egen bil.
- Icke-rökare.
- Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till tjej i 20-års ålderns sökes!

Ansök    Jul 7    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker nu personliga assistenter till en tjej 20-års åldern, boende i Uddevalla. Kunden... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker nu personliga assistenter till en tjej 20-års åldern, boende i Uddevalla.

Kunden är född med en missbildning i hjärnan vilket påverkat hennes psykiska och fysiska utveckling, hon har även epilepsi. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kunden tycker om att aktivera sig, som att rida, spela handboll, gå promenader och umgås med vänner.

Vi söker dig som är påhittig och trygg i dig själv. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett drivande och initiativtagande arbetssätt.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning, teckenkommunikation och Widgit Go är meriterande, då du kommer vara en nyckelperson i kundens kommunikation. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tjänsten är företrädesvis förlagd på vardagar och helger mellan ca 10.00-17.00. Vi ser dock att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår, vid exempelvis sjukdom eller annan ledighet.

Kunden söker främst kvinnliga assistenter i samma ålder med liknande intressen. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil
samt är rökfri. Vi söker personal som kan arbeta som timanställd men även på fast schemarad med en sysselsättningsgrad upp mot ca 80%.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv.

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent 75% till vår kund utanför Uddevalla.

Ansök    Jul 13    Humana AB    Personlig assistent
Personlig assistent 75% till vår kund utanför Uddevalla. Vår kund är en 56-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla och nära Orust. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden har en ryggmärgsskada och behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn... Visa mer
Personlig assistent 75% till vår kund utanför Uddevalla.
Vår kund är en 56-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla och nära Orust. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden har en ryggmärgsskada och behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt jobb. Du ska också kunna följa med kunden på kortare och längre resor. Som personlig assistent hos denna kund har du även tillgång till ett välutrustat och bekvämt personalrum. Du har även ett generöst friskvårdsbidrag och i övrigt bra villkor. Vi ser gärna att du som söker även kan ta extra arbetspass vid behov. 
Du bör ha:
- mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
-  körkort och tillgång till egen bil.
-  hålla dig rökfri under arbetstid.
- kunna följa med på kundens resor.
- kunna se långsiktigt på ditt arbete.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på 75% och enligt nedan schema:
Vecka 1: måndag, tisdag 8.15-20.15 samt lördag, söndag 8.30-14.30
Vecka 2: onsdag, torsdag 8.15-20.15

SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde:Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tillträde v. 34. Visa mindre

100% tjänst till 30 -årig kille som gillar idrott och träning

Ansök    Mar 24    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en idrottsintresserad kille 30 år gammal som bor i Trollhättan med mina föräldrar. Jag har en hjärnskada som gör att jag har dåligt närminne och lätt blir hjärntrött men trots det är jag ändå iväg på aktiviteter som bad och bio vilket är blir den del av dina arbetsuppgifter – att hjälpa mig dit, där och hem! Hemma stöttar du mig i vanliga hushållssysslor som tex när jag skall städa, tvätta och laga mat. Jag behöver bra ordentlig och näringsrik mat s... Visa mer
Jag är en idrottsintresserad kille 30 år gammal som bor i Trollhättan med mina föräldrar. Jag har en hjärnskada som gör att jag har dåligt närminne och lätt blir hjärntrött men trots det är jag ändå iväg på aktiviteter som bad och bio vilket är blir den del av dina arbetsuppgifter – att hjälpa mig dit, där och hem! Hemma stöttar du mig i vanliga hushållssysslor som tex när jag skall städa, tvätta och laga mat. Jag behöver bra ordentlig och näringsrik mat som lagas från grunden för att orka med tillvaron så det är viktigt att dina matlagningskunskaper är bra!
Jag tränar min kropp på gym, här vore det toppen om du har erfarenhet av och ett intresse kring just träning, att lyfta vikter och i idrott över lag. Eftersom att jag behöver hjälp med min hygien i samband med träning och bad men också den dagliga kroppsnära hygienen, är jag mest bekväm med en manlig assistent som gärna är i min egen ålder eller där omkring. Med anledning av min scolios stretchar jag även regelbundet och även det blir med din hjälp!
Jag kan kommunicera med dig men är darrig och svag i mitt tal och det är av största vikt att du kan lyssna in och vara lyhörd för att kunna tolka ”mitt språk”. Det behöver få gå i min takt vad det än gäller.
När omvärlden tillåter gör jag gärna både korta utflykter men också längre resor både inom och utanför Sveriges gränser, det är bra om du då följer mig även dit jag planerar mina äventyr!
Teamet kring mig är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig, mig och mitt team.   
Jag ser gärna att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Körkort och tillgång till egen bil.
- Att du inte röker under arbetstid.
- Simkunnig, då du följer med mig till badhuset.  
-  Erfarenhet av scolios.
-  Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.
- Önskemål om goda matlagningskunskaper.
- Gärna erfarenhet av rehab-träning.
-  Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
-  Registerutdrag.
Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start omgående. Dag, kväll och helg. Eventuellt kommer det att förekomma nattjänst framöver (sovande jour/väntetid). SLUV "Så länge uppdraget varar anställning" .  
Tillträde:  Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt avtal.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd.

Ansök    Apr 4    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2022 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och ... Visa mer
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2022 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en utbildning inom vård/omsorg. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
-  Att du fyllt 18 år.
-  Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
- Körkort och tillgång till egen bil.
- Icke-rökare.
- Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidspedagog eller undersköterska och vill jobba som personlig assistent?

Ansök    Apr 11    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart. Vi tror att du som söker har... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att arbeta med barn och trivs i skolmiljö. Är du fritidspedagog eller undersköterska är det mycket meriterande. För vår kund och hennes familj är personkemi viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande:

- Fritidspedagog eller annan erfarenhet av att arbeta med barn

- Undersköterska eller annan vårdutbildning

Krav:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 

- Rökfri på arbetsplatsen

- Registerutdrag 
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Vi uppmanar dig att beställa ditt utdrag redan vid din ansökan då handläggningstiden hos Polisen kan vara upp till 3 veckor.

Tillträde: Inskolning omgående

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 80%. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07:30-15:30. Du arbetar inte på helg, röda dagar eller lov.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd.

Ansök    Mar 1    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2022 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och ... Visa mer
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2022 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en utbildning inom vård/omsorg. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
-  Att du fyllt 18 år.
-  Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
- Körkort och tillgång till egen bil.
- Icke-rökare.
- Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidspedagog eller undersköterska och vill jobba som personlig assistent?

Ansök    Mar 22    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart. Vi tror att du som söker har... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att arbeta med barn och trivs i skolmiljö. Är du fritidspedagog eller undersköterska är det mycket meriterande. För vår kund och hennes familj är personkemi viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande:

- Fritidspedagog eller annan erfarenhet av att arbeta med barn

- Undersköterska eller annan vårdutbildning

Krav:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 

- Rökfri på arbetsplatsen

- Registerutdrag 
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Vi uppmanar dig att beställa ditt utdrag redan vid din ansökan då handläggningstiden hos Polisen kan vara upp till 3 veckor.

Tillträde: Inskolning omgående

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 80%. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07:30-15:30. Du arbetar inte på helg, röda dagar eller lov.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidspedagog eller undersköterska och vill jobba som personlig assistent?

Ansök    Feb 28    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart. Vi tror att du som söker har... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att arbeta med barn och trivs i skolmiljö. Är du fritidspedagog eller undersköterska är det mycket meriterande. För vår kund och hennes familj är personkemi viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande:

- Fritidspedagog eller annan erfarenhet av att arbeta med barn

- Undersköterska eller annan vårdutbildning

Krav:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 

- Rökfri på arbetsplatsen

- Registerutdrag 
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Vi uppmanar dig att beställa ditt utdrag redan vid din ansökan då handläggningstiden hos Polisen kan vara upp till 3 veckor.

Tillträde: Inskolning omgående

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 80%. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07:30-15:30. Du arbetar inte på helg, röda dagar eller lov.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd.

Ansök    Feb 3    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2022 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och ... Visa mer
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2022 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en utbildning inom vård/omsorg. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
-  Att du fyllt 18 år.
-  Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
- Körkort och tillgång till egen bil.
- Icke-rökare.
- Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidspedagog eller undersköterska och vill jobba som personlig assistent?

Ansök    Jan 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart. Vi tror att du som söker har... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att arbeta med barn och trivs i skolmiljö. Är du fritidspedagog eller undersköterska är det mycket meriterande. För vår kund och hennes familj är personkemi viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande:

- Fritidspedagog eller annan erfarenhet av att arbeta med barn

- Undersköterska eller annan vårdutbildning

Krav:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 

- Rökfri på arbetsplatsen

- Registerutdrag 
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Vi uppmanar dig att beställa ditt utdrag redan vid din ansökan då handläggningstiden hos Polisen kan vara upp till 3 veckor.

Tillträde: Inskolning i slutet av december, tjänsten startar 11/1 2022.

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 80%. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07:30-15:30. Du arbetar inte på helg, röda dagar eller lov.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidspedagog eller undersköterska och vill jobba som personlig assistent?

Ansök    Feb 1    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart. Vi tror att du som söker har... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.07:30-15:30 och sköter hennes stomi och Centralinfart.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att arbeta med barn och trivs i skolmiljö. Är du fritidspedagog eller undersköterska är det mycket meriterande. För vår kund och hennes familj är personkemi viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande:

- Fritidspedagog eller annan erfarenhet av att arbeta med barn

- Undersköterska eller annan vårdutbildning

Krav:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 

- Rökfri på arbetsplatsen

- Registerutdrag 
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Vi uppmanar dig att beställa ditt utdrag redan vid din ansökan då handläggningstiden hos Polisen kan vara upp till 3 veckor.

Tillträde: Inskolning omgående

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 80%. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07:30-15:30. Du arbetar inte på helg, röda dagar eller lov.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studerar du till USKA? Vill du jobba x-tra?

Ansök    Dec 2    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i  Tre-stadsområdet med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning. För arb... Visa mer
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i  Tre-stadsområdet med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
Att du fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
Körkort och tillgång till egen bil.
Icke-rökare.
Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.. Visa mindre

Personlig assistent till 12-årig kille i Ellös på Orust!

Ansök    Nov 11    Humana AB    Personlig assistent
Vill du bli min nya assistent? Jag är en busig kille på 12 år och jag bor med min familj i Ellös på Orust. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig med allt som uppkommer i min vardag. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att leka med mina syskon, kittlas, hoppa studsmatta, bada, titta på när någon spelar tv-spel, titta på Starwars, åka på utflykter och ... Visa mer
Vill du bli min nya assistent?

Jag är en busig kille på 12 år och jag bor med min familj i Ellös på Orust. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig med allt som uppkommer i min vardag. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att leka med mina syskon, kittlas, hoppa studsmatta, bada, titta på när någon spelar tv-spel, titta på Starwars, åka på utflykter och åka i min rullstol på promenad med våra hundar. Nu på sommaren är det roligaste som finns att bada, både i vår pool hemma och att vara på stranden som ligger bara 10 min gångavstånd från där jag bor.
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning, autism och ADHD, ep med tysta anfall. Jag pratar inte med ord eller går helt själv. Jag behöver också hjälp med att äta, jag får både mat via peg och äter vanliga måltider med din hjälp. Utöver det behöver jag din hjälp med att gå på toaletten, ta min medicin, klä på mig och hålla ordning på mitt rum.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil och mentalt stark person med hög arbetsmoral. Du är en trygg ansvarstagande vuxen, samtidigt som du är min roliga lekkamrat. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj med allt vad det innebär. Du får inte vara allergisk eller rädd mot hundar och vi blir extra glada om du gillar djur eftersom våra hundar och katter är en stor del av vår familj.

Arbetstid/Varaktighet:Timvikarie med möjlighet att övergå till fast schemarad på deltid. Arbetspassen ligger förlagda 14:45-20:00 på vardagar och 08:00-20:00 på helgen och andra lediga dagar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidspedagog eller undersköterska och vill jobba som personlig assistent?

Ansök    Nov 15    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.08:00-16:00 och sköter hennes stomi och Centralinfart. Vi tror att du som söker har... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.08:00-16:00 och sköter hennes stomi och Centralinfart.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att arbeta med barn och trivs i skolmiljö. Är du fritidspedagog eller undersköterska är det mycket meriterande. För vår kund och hennes familj är personkemi viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande:

- Fritidspedagog eller annan erfarenhet av att arbeta med barn

- Undersköterska eller annan vårdutbildning

Krav:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 

- Rökfri på arbetsplatsen

- Registerutdrag 
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Vi uppmanar dig att beställa ditt utdrag redan vid din ansökan då handläggningstiden hos Polisen kan vara upp till 3 veckor.

Tillträde: Inskolning i slutet av december, tjänsten startar 11/1 2022.

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 80%. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 08:00-16:00. Du arbetar inte på helg, röda dagar eller lov.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till vår kund i Stenungsund.

Ansök    Sep 9    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en man i 57 års åldern som bor i Stenungsund. Han söker nu efter personlig assistent, gärna kvinnlig, som är i sina bästa år. Vår kund har Parkinson sjukdom och är rullstolsburen. Då kunden sjukdom har påverkat hans tal har han svårt att kommunicerar så det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typ... Visa mer
Vår kund är en man i 57 års åldern som bor i Stenungsund. Han söker nu efter personlig assistent, gärna kvinnlig, som är i sina bästa år. Vår kund har Parkinson sjukdom och är rullstolsburen. Då kunden sjukdom har påverkat hans tal har han svårt att kommunicerar så det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Vår kund tränar regelbundet, kan inte gå utan är rullstolsburen och förflyttas med return eller lift. Han uppskattar god mat och  tittar gärna på TV samt lyssnar på musik. Han gillar bilar och båtar. Du kommer att vara vår kunds förlängda armar, ben och hjälp till med det mesta som står på livets agenda såsom hygien, matlagning, gå ut på promenad etc.  
Vi söker nu efter en assistent som är lugn och sansad samt står med båda fötterna på jorden. Vidare bör du vara tålmodig, lyhörd och empatisk. Det finns tekniska hjälpmedel, men du bör ha god fysik då det förekommer en hel del ”stöttning” och lyft.  Men det viktigast av allt är att det ”klickar” mellan dig och vår kund.
Kvalifikationer:
- Mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
- Att du gärna har vård/omsorgs erfarenhet/utbildning.  
- Erfarenhet av lyftteknik.
-Är rökfri. 
Arbetstid/Varaktighet:  ca 50% tjänst, 2-4 pass /veckan Rullande  5 veckors schema. Arbetspassen är förlagda mellan kl 08-21.40 och 21.25-09.45. ( jour/väntetid mellan kl 21.40-08.00). SLUV- Så länge uppdraget varar anställning.  
Tillträde:Vänta inte med din ansökan, urval sker löpande, omgående start. Visa mindre

Gillar du träning och bio lika mycket som jag?

Ansök    Sep 14    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner så vi ser gärna att du ser långsiktigt på tjänsten.  Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios  och du stöttar honom i vanliga vardagssysslor ... Visa mer
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner så vi ser gärna att du ser långsiktigt på tjänsten. 
Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios  och du stöttar honom i vanliga vardagssysslor så som städ, tvätt och matlagning (det är uppskattat om du är duktig på att laga mat från grunden!). Du kommer att hjälpa kunden med hans personliga hygien, åka och handla, följa med honom på aktiviteter som t.ex bad, bio och fika. Stor del av tiden går åt att träna så det är viktig att du som söker tjänsten är intresserad av träning och idrott. Vår kund gillar även att resa så vi ser gärna att du har möjlighet att följa på korta eller längre resor.
Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka kundens  språk . Att du är lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som kommer är värdefulla för både dig och honom. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  
Vi ser gärna att du har:
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Körkort och tillgång till egen bil.
Rökning få ej förekomma på arbetstid.
Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.  
Erfarenhet av scolios.
Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.
Önskemål om goda matlagningskunskaper.
Gärna erfarenhet av rehab-träning.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Registerutdrag.
Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start omgående. Dag, kväll och helg. Eventuellt kommer det att förekomma nattjänst framöver. SLUV "Så länge uppdraget varar anställning" .  
Tillträde: Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt Visa mindre

Har du glimten i ögat och samtidigt kan vägleda och motivera?

Ansök    Okt 4    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Tjänsten är på 100% och det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner så vi ser gärna att du ser långsiktigt på tjänsten.  Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios och du stöttar honom i van... Visa mer
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Tjänsten är på 100% och det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner så vi ser gärna att du ser långsiktigt på tjänsten. 
Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios och du stöttar honom i vanliga vardagssysslor så som städ, tvätt och matlagning (det är uppskattat om du är duktig på att laga mat från grunden!). Du kommer att hjälpa kunden med hans personliga hygien, åka och handla, följa med honom på aktiviteter som t.ex bad, bio och fika. Stor del av tiden går åt att träna så det är viktig att du som söker tjänsten är intresserad av träning och idrott. Vår kund gillar även att resa så vi ser gärna att du har möjlighet att följa på korta eller längre resor.
Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka kundens språk  Att du är lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som kommer är värdefulla för både dig och honom. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  
Vi ser gärna att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Körkort och tillgång till egen bil.
- Rökning få ej förekomma på arbetstid.
- Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.  
-  Erfarenhet av scolios.
-  Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.
- Önskemål om goda matlagningskunskaper.
- Gärna erfarenhet av rehab-träning.
-  Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
-  Registerutdrag.
Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start omgående. Dag, kväll och helg. Eventuellt kommer det att förekomma nattjänst framöver. SLUV "Så länge uppdraget varar anställning" .  
Tillträde: Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt Visa mindre

Personlig assistent till vår kund i Dingle.

Ansök    Sep 6    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en 44 åriga kvinna som bor tillsammans med sin familj på en gård strax utanför Dingle. Hon söker nu en ordningsamma kvinnlig assistent i sina bästa år. Vår kund har varit med om en ridolycka vilket innebär att hon behöver hjälp med det mesta som står på livets agenda, ex hygien, matlagning mm. Du kommer att följa med vår kund till sin arbetsplats där du kommer att vara hennes förlängda armar och ben. Det är viktigt att du har känsla för vad det... Visa mer
Vår kund är en 44 åriga kvinna som bor tillsammans med sin familj på en gård strax utanför Dingle. Hon söker nu en ordningsamma kvinnlig assistent i sina bästa år. Vår kund har varit med om en ridolycka vilket innebär att hon behöver hjälp med det mesta som står på livets agenda, ex hygien, matlagning mm. Du kommer att följa med vår kund till sin arbetsplats där du kommer att vara hennes förlängda armar och ben. Det är viktigt att du har känsla för vad det innebär att arbeta i någons annans hem. Gillar du djur och framför allt hästar så är det såklart en fördel. Vi ser gärna att du är förstående, lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ.
Det är meriterande om du har utbildning inom vård & omsorg, men inget krav.  Det viktigaste av allt är att det ”klickar” mellan dig och vår kund och hennes team som hon har runt omkring sig, därför kommer vi att lägga mycket stor vikt på personlig lämplighet.     
Vi söker dig som har:
- Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
-Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
- Körkort och tillgång till egen bil.
- Icke-rökare.
- Att du inte är allergisk mot pälsdjur. 
Arbetstid / Varaktighet: Ca 87% tjänst, dagtid kl 07.00 – 14.00 måndag -fredag. SLUV ”Så länge uppdraget varar tjänst” Teamet kring vår kund är viktig, därför ser vi gärna att du har möjlighet att täcka upp och arbeta extra vid semester, sjukfrånvaro mm.  
Tillträde: Omgående. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal Visa mindre

Gillar du träning och bio lika mycket som jag?

Ansök    Aug 19    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti. Du ska vara honom behjälplig med det som står på ... Visa mer
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti.
Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios  och du stöttar honom i vanliga vardagssysslor så som städ, tvätt och matlagning (det är uppskattat om du är duktig på att laga mat från grunden!). Du kommer att hjälpa kunden med hans personliga hygien, åka och handla, följa med honom på aktiviteter som t.ex bad, bio och fika. Stor del av tiden går åt att träna så det är viktig att du som söker tjänsten är intresserad av träning och idrott. Vår kund gillar även att resa så vi ser gärna att du har möjlighet att följa på korta eller längre resor.
Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka kundens  språk . Att du är lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som kommer är värdefulla för både dig och honom. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  
Vi ser gärna att du har:
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Körkort och tillgång till egen bil.
Rökning få ej förekomma på arbetstid.
Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.  
Erfarenhet av scolios.
Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.
Önskemål om goda matlagningskunskaper.
Gärna erfarenhet av rehab-träning.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Registerutdrag.
Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start v. 32 i augusti, dag, kväll och helg. Eventuellt kommer det att förekomma nattjänst framöver.   Vi ser gärna att du kan börja gå bredvid/ intro i juli.  
Tillträde: Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt Visa mindre

Personlig assistent 85% till vår kund utanför Uddevalla.

Ansök    Aug 13    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en 55-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla och nära Orust. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden har en ryggmärgsskada och behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt... Visa mer
Vår kund är en 55-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla och nära Orust. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden har en ryggmärgsskada och behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt jobb. Du ska också kunna följa med kunden på kortare och längre resor. Som personlig assistent hos denna kund har du även tillgång till ett välutrustrat och bekvämt personalrum. Du har även ett generöst friskvårdsbidrag och i övrigt bra villkor. 
Du bör ha:
- mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
-  körkort och tillgång till egen bil.
-  hålla dig rökfri under arbetstid.
- kunna följa med på kundens resor.
- kunna se långsiktigt på ditt arbete.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på 85% och enligt nedan schema:
Schema:
v 1 mån 08.00-20.00, tis 08.00-20.00, lör 08.00-14.00, sön 08.00-14.00.
v 2 ons 08.00-20.00, tors 08.00-20.00, fre 08.00-15.00.
SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde:Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Gillar du träning och bio lika mycket som jag?

Ansök    Aug 10    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti. Du ska vara honom behjälplig med det som står på ... Visa mer
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti.
Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios  och du stöttar honom i vanliga vardagssysslor så som städ, tvätt och matlagning (det är uppskattat om du är duktig på att laga mat från grunden!). Du kommer att hjälpa kunden med hans personliga hygien, åka och handla, följa med honom på aktiviteter som t.ex bad, bio och fika. Stor del av tiden går åt att träna så det är viktig att du som söker tjänsten är intresserad av träning och idrott. Vår kund gillar även att resa så vi ser gärna att du har möjlighet att följa på korta eller längre resor.
Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka kundens  språk . Att du är lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som kommer är värdefulla för både dig och honom. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  
Vi ser gärna att du har:
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Körkort och tillgång till egen bil.
Rökning få ej förekomma på arbetstid.
Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.  
Erfarenhet av scolios.
Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.
Önskemål om goda matlagningskunskaper.
Gärna erfarenhet av rehab-träning.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Registerutdrag.
Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start v. 32 i augusti, dag, kväll och helg. Eventuellt kommer det att förekomma nattjänst framöver.   Vi ser gärna att du kan börja gå bredvid/ intro i juli.  
Tillträde: Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt Visa mindre

Personlig assistent 85% till vår kund utanför Uddevalla.

Ansök    Aug 13    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en 55-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla och nära Orust. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden har en ryggmärgsskada och behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt... Visa mer
Vår kund är en 55-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla och nära Orust. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden har en ryggmärgsskada och behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt jobb. Du ska också kunna följa med kunden på kortare och längre resor. Som personlig assistent hos denna kund har du även tillgång till ett välutrustrat och bekvämt personalrum. Du har även ett generöst friskvårdsbidrag och i övrigt bra villkor. 
Du bör ha:
- mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
-  körkort och tillgång till egen bil.
-  hålla dig rökfri under arbetstid.
- kunna följa med på kundens resor.
- kunna se långsiktigt på ditt arbete.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på 85% och enligt nedan schema:
Schema:
v 1 mån 08.00-20.00, tis 08.00-20.00, lör 08.00-14.00, sön 08.00-14.00.
v 2 ons 08.00-20.00, tors 07.00-20.00, fre 08.00-15.00.
SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde:Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Gillar du träning och bio lika mycket som jag?

Ansök    Aug 3    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti. Du ska vara honom behjälplig med det som står på ... Visa mer
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti.
Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios  och du stöttar honom i vanliga vardagssysslor så som städ, tvätt och matlagning (det är uppskattat om du är duktig på att laga mat från grunden!). Du kommer att hjälpa kunden med hans personliga hygien, åka och handla, följa med honom på aktiviteter som t.ex bad, bio och fika. Stor del av tiden går åt att träna så det är viktig att du som söker tjänsten är intresserad av träning och idrott. Vår kund gillar även att resa så vi ser gärna att du har möjlighet att följa på korta eller längre resor.
Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka kundens  språk . Att du är lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som kommer är värdefulla för både dig och honom. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  
Vi ser gärna att du har:
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Körkort och tillgång till egen bil.
Rökning få ej förekomma på arbetstid.
Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.  
Erfarenhet av scolios.
Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.
Önskemål om goda matlagningskunskaper.
Gärna erfarenhet av rehab-träning.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Registerutdrag.
Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start v. 32 i augusti, dag, kväll och helg. Eventuellt kommer det att förekomma nattjänst framöver.   Vi ser gärna att du kan börja gå bredvid/ intro i juli.  
Tillträde: Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt Visa mindre

Personlig assistent till 12-årig kille i Ellös på Orust!

Ansök    Aug 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du bli min nya assistent? Jag är en busig kille på 12 år och jag bor med min familj i Ellös på Orust. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig med allt som uppkommer i min vardag. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att leka med mina syskon, kittlas, hoppa studsmatta, bada, titta på när någon spelar tv-spel, titta på Starwars, åka på utflykter och ... Visa mer
Vill du bli min nya assistent?

Jag är en busig kille på 12 år och jag bor med min familj i Ellös på Orust. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig med allt som uppkommer i min vardag. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att leka med mina syskon, kittlas, hoppa studsmatta, bada, titta på när någon spelar tv-spel, titta på Starwars, åka på utflykter och åka i min rullstol på promenad med våra hundar. Nu på sommaren är det roligaste som finns att bada, både i vår pool hemma och att vara på stranden som ligger bara 10 min gångavstånd från där jag bor.
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning, autism och ADHD, ep med tysta anfall. Jag pratar inte med ord eller går helt själv. Jag behöver också hjälp med att äta, jag får både mat via peg och äter vanliga måltider med din hjälp. Utöver det behöver jag din hjälp med att gå på toaletten, ta min medicin, klä på mig och hålla ordning på mitt rum.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil och mentalt stark person med hög arbetsmoral. Du är en trygg ansvarstagande vuxen, samtidigt som du är min roliga lekkamrat. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj med allt vad det innebär. Du får inte vara allergisk eller rädd mot hundar och vi blir extra glada om du gillar djur eftersom våra hundar och katter är en stor del av vår familj.

Arbetstid/Varaktighet:Timvikarie med möjlighet att övergå till fast schemarad på deltid. Arbetspassen ligger förlagda 14:45-20:00 på vardagar och 08:00-20:00 på helgen och andra lediga dagar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:1 juli eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gillar du träning och bio lika mycket som jag?

Ansök    Jul 12    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti. Du ska vara honom behjälplig med det som står på ... Visa mer
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti.
Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios  och du stöttar honom i vanliga vardagssysslor så som städ, tvätt och matlagning (det är uppskattat om du är duktig på att laga mat från grunden!). Du kommer att hjälpa kunden med hans personliga hygien, åka och handla, följa med honom på aktiviteter som t.ex bad, bio och fika. Stor del av tiden går åt att träna så det är viktig att du som söker tjänsten är intresserad av träning och idrott. Vår kund gillar även att resa så vi ser gärna att du har möjlighet att följa på korta eller längre resor.
Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka kundens  språk . Att du är lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som kommer är värdefulla för både dig och honom. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  
Vi ser gärna att du har:
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Körkort och tillgång till egen bil.
Rökning få ej förekomma på arbetstid.
Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.  
Erfarenhet av scolios.
Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.
Önskemål om goda matlagningskunskaper.
Gärna erfarenhet av rehab-träning.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Registerutdrag.
Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start v. 32 i augusti, dag, kväll och helg. Eventuellt kommer det att förekomma nattjänst framöver.   Vi ser gärna att du kan börja gå bredvid/ intro i juli.  
Tillträde: Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt Visa mindre

75-90% tjänst till vår kund i Uddevalla.

Ansök    Jul 30    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en 54-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden är infektionskänslig och har en ryggmärgsskada. Han behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställnin... Visa mer
Vår kund är en 54-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden är infektionskänslig och har en ryggmärgsskada. Han behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt jobb. Du ska också kunna följa med kunden på kortare och längre resor.
Du bör ha:
- mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
-  körkort och tillgång till egen bil.
-  hålla dig rökfri under arbetstid.
- kunna följa med på kundens resor.
- kunna se långsiktigt på ditt arbete.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är ca 75-90%. Dag, kväll och varannan helg.  SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde:Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Fritidspedagog eller undersköterska och vill jobba som personlig assistent?

Ansök    Jun 8    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.08:00-16:00 och sköter hennes stomi och Centralinfart. Vi tror att du som söker har... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en glad och härlig tjej på 11 år och som bor tillsammans med sin familj i Uddevalla. Hon har en tarmsjukdom och din roll som assistent innebär att du är med henne i skolan måndag-fredag mellan kl.08:00-16:00 och sköter hennes stomi och Centralinfart.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att arbeta med barn och trivs i skolmiljö. Är du fritidspedagog eller undersköterska är det mycket meriterande. För vår kund och hennes familj är personkemi viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande:

- Fritidspedagog eller annan erfarenhet av att arbeta med barn

- Undersköterska eller annan vårdutbildning

Krav:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 

- Rökfri på arbetsplatsen

- Registerutdrag 
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Vi uppmanar dig att beställa ditt utdrag redan vid din ansökan då handläggningstiden hos Polisen kan vara upp till 3 veckor.

Tillträde: Inskolning i början av augusti, tjänsten startar den 16:e augusti när skolan börjar.

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 80%. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 08:00-16:00. Du arbetar inte på helg, röda dagar eller lov.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla me ...

Ansök    Jun 16    Humana AB    Personlig assistent
Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd. Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kund... Visa mer
Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd.
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
Att du fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
Körkort och tillgång till egen bil.
Icke-rökare.
Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent till 12-årig kille i Ellös på Orust!

Ansök    Jun 9    Humana AB    Personlig assistent
Vill du bli min nya assistent? Jag är en busig kille på 12 år och jag bor med min familj i Ellös på Orust. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig med allt som uppkommer i min vardag. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att leka med mina syskon, kittlas, hoppa studsmatta, bada, titta på när någon spelar tv-spel, titta på Starwars, åka på utflykter och ... Visa mer
Vill du bli min nya assistent?

Jag är en busig kille på 12 år och jag bor med min familj i Ellös på Orust. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig med allt som uppkommer i min vardag. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att leka med mina syskon, kittlas, hoppa studsmatta, bada, titta på när någon spelar tv-spel, titta på Starwars, åka på utflykter och åka i min rullstol på promenad med våra hundar. Nu på sommaren är det roligaste som finns att bada, både i vår pool hemma och att vara på stranden som ligger bara 10 min gångavstånd från där jag bor.
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning, autism och ADHD, ep med tysta anfall. Jag pratar inte med ord eller går helt själv. Jag behöver också hjälp med att äta, jag får både mat via peg och äter vanliga måltider med din hjälp. Utöver det behöver jag din hjälp med att gå på toaletten, ta min medicin, klä på mig och hålla ordning på mitt rum.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil och mentalt stark person med hög arbetsmoral. Du är en trygg ansvarstagande vuxen, samtidigt som du är min roliga lekkamrat. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj med allt vad det innebär. Du får inte vara allergisk eller rädd mot hundar och vi blir extra glada om du gillar djur eftersom våra hundar och katter är en stor del av vår familj.

Arbetstid/Varaktighet:Timvikarie med möjlighet att övergå till fast schemarad på deltid. Arbetspassen ligger förlagda 14:45-20:00 på vardagar och 08:00-20:00 på helgen och andra lediga dagar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:1 juli eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla me ...

Ansök    Jun 2    Humana AB    Personlig assistent
Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd. Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kund... Visa mer
Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd.
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
Att du fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
Körkort och tillgång till egen bil.
Icke-rökare.
Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Gillar du träning och bio lika mycket som jag?

Ansök    Maj 21    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti. Du ska vara honom behjälplig med det som står på ... Visa mer
Vår kund, en idrottsintresserad  30 årig kille som är bosatt i Trollhättan tillsammans med sina föräldrar. Han söker nu efter en manlig personlig assistent i sin egen ålder. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hans arbetsrutiner vill vi att du är tillgänglig i början av juli för bredvidgång  och kan eventuellt arbeta som ”timmis.  Tjänsten är beräknad att starta i v 32, augusti.
Du ska vara honom behjälplig med det som står på livets agenda. Kunden har en hjärnskada samt scolios  och du stöttar honom i vanliga vardagssysslor så som städ, tvätt och matlagning (det är uppskattat om du är duktig på att laga mat från grunden!). Du kommer att hjälpa kunden med hans personliga hygien, åka och handla, följa med honom på aktiviteter som t.ex bad, bio och fika. Stor del av tiden går åt att träna så det är viktig att du som söker tjänsten är intresserad av träning och idrott. Vår kund gillar även att resa så vi ser gärna att du har möjlighet att följa på korta eller längre resor.
Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka kundens  språk . Att du är lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som kommer är värdefulla för både dig och honom. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  
Vi ser gärna att du har:
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Körkort och tillgång till egen bil.
Rökning få ej förekomma på arbetstid.
Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.  
Erfarenhet av scolios.
Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.
Önskemål om goda matlagningskunskaper.
Gärna erfarenhet av rehab-träning.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Registerutdrag.
Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start v. 32 i augusti, dag, kväll och helg. Eventuellt kommer det att förekomma nattjänst framöver.   Vi ser gärna att du kan börja gå bredvid/ intro i juli.  
Tillträde: Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt Visa mindre

Personlig assistent till vår kund i Stenungsund.

Ansök    Maj 10    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en man i 56 års åldern som bor i Stenungsund. Han söker nu efter personlig assistent som är i sina bästa år. Vår kund har Parkinson sjukdom och är till viss del rullstolsburen. Då kunden sjukdom har påverkat hans tal har han svårt att kommunicerar så det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen ... Visa mer
Vår kund är en man i 56 års åldern som bor i Stenungsund. Han söker nu efter personlig assistent som är i sina bästa år. Vår kund har Parkinson sjukdom och är till viss del rullstolsburen. Då kunden sjukdom har påverkat hans tal har han svårt att kommunicerar så det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Vår kund tränar regelbundet men behöver hjälp att gå, han uppskattar god mat och tittar gärna på TV. Du kommer att vara vår kunds förlängda armar, ben och hjälp till med det mesta som står på livets agenda såsom hygien, matlagning, åka på utflykter etc.
Vi söker nu efter en assistent som är lugn och sansad samt står med båda fötterna på jorden. Vidare bör du vara tålmodig, lyhörd och empatisk. Det finns tekniska hjälpmedel men du bör ha god fysik då  det förekommer en hel del ”stöttning” och lyft.
Men det viktigast av allt är att det ”klickar” mellan dig och vår kund.
Kvalifikationer:
- Mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
- Att du gärna har vård/omsorgs erfarenhet/utbildning.  
- Erfarenhet av lyftteknik.
-Bil o körkort krävs för att ta sig till vår kund.
-Är rökfri.

Arbetstid/Varaktighet:  ca 50% tjänst, 2 -3 pass /veckan Preliminärt 5 veckors rullande schema: kl 08-21.45 och 20.45-09.30. (10 timmar väntetid på natten). SLUV- Så länge uppdraget varar anställning.  
Tillträde:Vänta inte med din ansökan, urval sker löpande, omgående start. Visa mindre

Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla me ...

Ansök    Apr 6    Humana AB    Personlig assistent
Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd. Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kund... Visa mer
Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd.
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
Att du fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
Körkort och tillgång till egen bil.
Icke-rökare.
Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

75% tjänst till vår kund i Uddevalla.

Ansök    Apr 20    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en 54-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden är infektionskänslig och har en ryggmärgsskada. Han behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställnin... Visa mer
Vår kund är en 54-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden är infektionskänslig och har en ryggmärgsskada. Han behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt jobb. Du ska också kunna följa med kunden på kortare och längre resor.
Du bör ha:
- mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
-  körkort och tillgång till egen bil.
-  hålla dig rökfri under arbetstid.
- kunna följa med på kundens resor.
- tåla katt då en sådan finns i hemmet.
- kunna se långsiktigt på ditt arbete.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är ca 75%. 2 vardagar i veckan mellan kl 08.00 - 20.00. Varannan helg kl. 8.00-14.00. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta mer under sommaren och vid sjukfrånvaro.  SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde:Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla me ...

Ansök    Mar 12    Humana AB    Personlig assistent
Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd. Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kund... Visa mer
Personlig assistent - Vi söker timmis och sommarvikarie i Uddevalla med omnejd.
Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Uddevalla med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
Att du fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
Körkort och tillgång till egen bil.
Icke-rökare.
Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. 
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Behandlingspedagog Vassbo

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Vassbo Behandlingshem. Vassbo Behandlingshem tar emot 5 - 6 pojkar i åldrarna 11 - 14 år med omsorgsbrist, psykosocial problematik och neuropsykitriska diagnoser.  Om tjänsten  Som behandlingspedagog på Vassbo kommer du att ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärd... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Vassbo Behandlingshem.
Vassbo Behandlingshem tar emot 5 - 6 pojkar i åldrarna 11 - 14 år med omsorgsbrist, psykosocial problematik och neuropsykitriska diagnoser. 
Om tjänsten 
Som behandlingspedagog på Vassbo kommer du att ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde ungdomens behov. Samverkan sker med vårdnadshavare, socialtjänst, skola, psykolog och sjukvård. Du kommer att ingå i ett arbetsteam på ca. 15 personer som planerar, genomför, följer upp och utvärderar arbetet tillsammans. Vårt gemensamma mål är att nå de resultat som uppdragsgivare sammanfattar i sin uppdragsbeskrivning, vårdplan. 
Som behandlingsassistent, timvikarie kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- Utföra självständiga arbetsuppgifter i samråd med chefer och arbetsgrupp.
- Hantera dokumentation, journalsystem och incidenter/avvikelser.
- Hantera ungdoms medicinering efter utbildning och delegering av SSK.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär att arbeta som timvikarie. Vår ordinarie personal arbetar på ett 6 - veckorsschema (37 tim/vecka) där dagar, eftermiddagar, kvällar, helger och sovande natt ingår. Du kommer som timvikarie att arbeta alla dessa tider med en framförhållning på ett par veckor till en månad.
Lön:Lönen bestäms enligt överenskommelse och övriga ersättningar ges enligt kollektivavtal.  
Tillträde: 2021-02-01. Du kommer att få arbeta tre introduktionspass som du och chefer utvärdar och därefter läggs dina tider in i arbetsschemat. 
Vem är du? 
Vi söker dig som är trygg som person och har utbildning och/eller erfarenhet av människovårdande arbete, gärna arbete med barn. Du skall ha ett öppet sine för utveckling och vara förändringsbenägen. Yrket kräver ett livslångt lärande. Då arbetet är föränderligt bör du vara lösningsorienterad och ha ett lågaffektivt förhållningssätt. Det senare innebär att du behöver vara lugn och trygg och inte brusa upp i första taget, Du måste även ha lätt för att skapa relationer och ha en god samarbetsförmåga. 
Det är även meriterande om du har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi och har erfarenhet av socialt dokumentationsarbete 

Att jobba på Humana 
Vassbo behandlingshem är en del i Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag. Humana erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland och utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.   
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på HumanaHÄR 
Vad händer nu?  
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-01-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Därför du bör du redan nu beställa ett utdrag ur polisens belastnings- och misstankesregister. Detta gör du på nätet. Markera att du vill ha ett utdrag för HVB.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta
Björn Bolin, föreståndare, [email protected],se, 070 - 340 29 14 eller
Kristina Andersson, bitr, föreståndare, [email protected], 070-320 12 54. på (mailadress) eller (telefonnummer). 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

75% tjänst till vår kund i Uddevalla.

Ansök    Feb 22    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en 54-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden är infektionskänslig och har en ryggmärgsskada. Han behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställnin... Visa mer
Vår kund är en 54-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla. För att ta sig till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden är infektionskänslig och har en ryggmärgsskada. Han behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt jobb. Du ska också kunna följa med kunden på kortare och längre resor.
Du bör ha:
- mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
-  körkort och tillgång till egen bil.
-  hålla dig rökfri under arbetstid.
- kunna följa med på kundens resor.
- tåla katt då en sådan finns i hemmet.
- kunna se långsiktigt på ditt arbete.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är ca 75%. 2 vardagar i veckan mellan kl 08.00 - 20.00. Varannan helg kl. 8.00-14.00. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta mer under sommaren och vid sjukfrånvaro.  SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde:Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till vår kund i Stenungsund.

Ansök    Mar 8    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en man i 56 års åldern som bor i Stenungsund. Han söker nu efter kvinnlig assistent som är i sina bästa år. Vår kund har Parkinson sjukdom och är till viss del rullstolsburen. Då kunden sjukdom har påverkat hans tal har han svårt att kommunicerar så det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen a... Visa mer
Vår kund är en man i 56 års åldern som bor i Stenungsund. Han söker nu efter kvinnlig assistent som är i sina bästa år. Vår kund har Parkinson sjukdom och är till viss del rullstolsburen. Då kunden sjukdom har påverkat hans tal har han svårt att kommunicerar så det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Vår kund tränar regelbundet men behöver hjälp att gå, han uppskattar god mat och tittar gärna på TV. Du kommer att vara vår kunds förlängda armar, ben och hjälp till med det mesta som står på livets agenda såsom hygien, matlagning, åka på utflykteretc.
Vi söker nu efter en kvinnlig assistent som är lugn och sansad samt står med båda fötterna på jorden. Vidare bör du vara tålmodig, lyhörd och empatisk. Det finns tekniska hjälpmedel men du bör ha god fysik då  det förekommer en hel del ”stöttning” och lyft.
Men det viktigast av allt är att det ”klickar” mellan dig och vår kund.
Kvalifikationer:
- Mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
- Att du gärna har vård/omsorgs erfarenhet/utbildning.  
- Erfarenhet av lyftteknik.
- Gärna kvinnnlig assisten i +30 års åldern.    
-Bil o körkort krävs för att ta sig till vår kund.
-Är rökfri.

Arbetstid/Varaktighet:  ca 60% tjänst, troligtvis2 -3 pass/veckan Preliminärt 5 veckors rullande schema: kl 08-21.45 och 20.45-09.30. (10 timmar väntetid på natten). Schemat är ännu ej fastställ. SLUV- Så länge uppdraget varar anställning.  Vi söker även dig som vill arbeta som ”timmis” hos vår kund
Tillträde:Omgående start. Vi intervjuar löpande och tjänsten komma troligen att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Är du positiv och tålmodig? Vill arbeta helger och lov?

Ansök    Nov 12    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en livsglad snart18-åring tjej med glimten i ögat. Hon söker Dig som är tålmodig och glad, positiv och framåt. Detta innebär att du är hennes förlängda armar och ben och ett stöd för henne i alla möjliga situationer som tex på ridskolan och när ni åker i väg och bowlar. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Vår kund är multihandikappad sitter i rullstolhar PEG men matas också. Kundens hem strax utanför Uddev... Visa mer
Vår kund är en livsglad snart18-åring tjej med glimten i ögat. Hon söker Dig som är tålmodig och glad, positiv och framåt. Detta innebär att du är hennes förlängda armar och ben och ett stöd för henne i alla möjliga situationer som tex på ridskolan och när ni åker i väg och bowlar. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Vår kund är multihandikappad sitter i rullstolhar PEG men matas också.
Kundens hem strax utanför Uddevalla är en arbetsplats för hennes assistenter men också ett hem för henna och hans familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av största vikt.
Då kunden inte kommunicerar via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor hon möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Du som söker måste ha B-körkort, för att kunna ta dig till arbetsplatsen.Vi vill att du ser långsiktigt på ditt arbete då det kräver en tids introduktion och god kännedom om kunden och arbetsrutiner.

Kvalifikationer:
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Undersköterska eller erfarenhet av att arbetat som personlig assistent.
Körkort och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.
Rökfri
Ej allergisk.
Häst-och djurintresserad.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Belastningsregister.
Arbetstid / Varaktighet: Omgående start, 1-2 helger/månaden. Arbetstid 9-19 (ibland 7:30-19 på lov). Viser gärna att du har möjlighet att arbeta under vår kunds skollov, kl: 7.30-19.00. ”SLUV” Så länge uppdraget varar anställning. Start omgående med introduktion/bredvid gång.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Ansökan: Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Är du positiv och tålmodig? Vill arbeta helger och lov?

Ansök    Okt 28    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en livsglad snart18-åring tjej med glimten i ögat. Hon söker Dig som är tålmodig och glad, positiv och framåt. Detta innebär att du är hennes förlängda armar och ben och ett stöd för henne i alla möjliga situationer som tex på ridskolan och när ni åker i väg och bowlar. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Vår kund är multihandikappad sitter i rullstolhar PEG men matas också. Kundens hem strax utanför Uddev... Visa mer
Vår kund är en livsglad snart18-åring tjej med glimten i ögat. Hon söker Dig som är tålmodig och glad, positiv och framåt. Detta innebär att du är hennes förlängda armar och ben och ett stöd för henne i alla möjliga situationer som tex på ridskolan och när ni åker i väg och bowlar. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Vår kund är multihandikappad sitter i rullstolhar PEG men matas också.
Kundens hem strax utanför Uddevalla är en arbetsplats för hennes assistenter men också ett hem för henna och hans familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av största vikt.
Då kunden inte kommunicerar via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor hon möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Du som söker måste ha B-körkort, för att kunna ta dig till arbetsplatsen.Vi vill att du ser långsiktigt på ditt arbete då det kräver en tids introduktion och god kännedom om kunden och arbetsrutiner.

Kvalifikationer:
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Undersköterska eller erfarenhet av att arbetat som personlig assistent.
Körkort och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.
Rökfri
Ej allergisk.
Häst-och djurintresserad.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Belastningsregister.
Arbetstid / Varaktighet: Omgående start, 1-2 helger/månaden. Arbetstid 9-19 (ibland 7:30-19 på lov). Viser gärna att du har möjlighet att arbeta under vår kunds skollov, kl: 7.30-19.00. ”SLUV” Så länge uppdraget varar anställning. Start omgående med introduktion/bredvid gång.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Ansökan: Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Är du positiv och tålmodig? Vill arbeta helger och lov?

Ansök    Okt 20    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en livsglad snart18-åring tjej med glimten i ögat. Hon söker Dig som är tålmodig och glad, positiv och framåt. Detta innebär att du är hennes förlängda armar och ben och ett stöd för henne i alla möjliga situationer som tex på ridskolan och när ni åker i väg och bowlar. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Vår kund är multihandikappad sitter i rullstolhar PEG men matas också. Kundens hem strax utanför Uddev... Visa mer
Vår kund är en livsglad snart18-åring tjej med glimten i ögat. Hon söker Dig som är tålmodig och glad, positiv och framåt. Detta innebär att du är hennes förlängda armar och ben och ett stöd för henne i alla möjliga situationer som tex på ridskolan och när ni åker i väg och bowlar. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Vår kund är multihandikappad sitter i rullstolhar PEG men matas också.
Kundens hem strax utanför Uddevalla är en arbetsplats för hennes assistenter men också ett hem för henna och hans familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av största vikt.
Då kunden inte kommunicerar via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor hon möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Du som söker måste ha B-körkort, för att kunna ta dig till arbetsplatsen.Vi vill att du ser långsiktigt på ditt arbete då det kräver en tids introduktion och god kännedom om kunden och arbetsrutiner.

Kvalifikationer:
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Undersköterska eller erfarenhet av att arbetat som personlig assistent.
Körkort och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.
Rökfri
Ej allergisk.
Häst-och djurintresserad.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Belastningsregister.
Arbetstid / Varaktighet: Omgående start, 1-2 helger/månaden. Arbetstid 9-19 (ibland 7:30-19 på lov). Viser gärna att du har möjlighet att arbeta under vår kunds skollov, kl: 7.30-19.00. ”SLUV” Så länge uppdraget varar anställning. Start omgående med introduktion/bredvid gång.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Ansökan: Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Är du positiv och tålmodig? Vill arbeta helger och lov?

Ansök    Sep 25    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en livsglad snart18-åring tjej med glimten i ögat. Hon söker Dig som är tålmodig och glad, positiv och framåt. Detta innebär att du är hennes förlängda armar och ben och ett stöd för henne i alla möjliga situationer som tex på ridskolan och när ni åker i väg och bowlar. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Vår kund är multihandikappad sitter i rullstolhar PEG men matas också. Kundens hem strax utanför Uddev... Visa mer
Vår kund är en livsglad snart18-åring tjej med glimten i ögat. Hon söker Dig som är tålmodig och glad, positiv och framåt. Detta innebär att du är hennes förlängda armar och ben och ett stöd för henne i alla möjliga situationer som tex på ridskolan och när ni åker i väg och bowlar. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Vår kund är multihandikappad sitter i rullstolhar PEG men matas också.
Kundens hem strax utanför Uddevalla är en arbetsplats för hennes assistenter men också ett hem för henna och hans familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av största vikt.
Då kunden inte kommunicerar via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor hon möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Du som söker måste ha B-körkort, för att kunna ta dig till arbetsplatsen.Vi vill att du ser långsiktigt på ditt arbete då det kräver en tids introduktion och god kännedom om kunden och arbetsrutiner.

Kvalifikationer:
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Undersköterska eller erfarenhet av att arbetat som personlig assistent.
Körkort och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.
Rökfri
Ej allergisk.
Häst-och djurintresserad.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Belastningsregister.
Arbetstid / Varaktighet: Omgående start, 1-2 helger/månaden. Arbetstid 9-19 (ibland 7:30-19 på lov). Viser gärna att du har möjlighet att arbeta under vår kunds skollov, kl: 7.30-19.00. ”SLUV” Så länge uppdraget varar anställning. Start omgående med introduktion/bredvid gång.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Ansökan: Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Har du glimten i ögat och gillar djur och natur?

Ansök    Sep 15    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en kvinna på 29år och bor i Uddevalla, hon bor i nuläget hos sina föräldrar men planerar att flytta till eget boende. Kunden har en neurologisk funktionsnedsättning som medför stor trötthet, vilket innebär att hon behöver mycket hjälp, både i sin vardag och på fritiden.   Kundens fritidsintressen innefattar bland annat bakning, simträning och att vara ute i naturen, därför är det positivt om du delar dessa intressen. Ett annat stort intresse är... Visa mer
Vår kund är en kvinna på 29år och bor i Uddevalla, hon bor i nuläget hos sina föräldrar men planerar att flytta till eget boende. Kunden har en neurologisk funktionsnedsättning som medför stor trötthet, vilket innebär att hon behöver mycket hjälp, både i sin vardag och på fritiden.  
Kundens fritidsintressen innefattar bland annat bakning, simträning och att vara ute i naturen, därför är det positivt om du delar dessa intressen. Ett annat stort intresse är djur, hon har två katter så du bör inte vara pälsdjurs-allergiker, det är också ett plus om du delar kundens intresse för djur. 
Du som söker bör vara glad och positiv, samt lugn och trygg i dig själv. Flexibilitet och anpassningsförmåga är också viktigt då kundens dagar kan se olika ut beroende på allmäntillstånd. Erfarenhet av personlig assistans eller relevant utbildning är meriterande, men inget krav. 
Vi söker dig som: 
Har fyllt 25 år och är kvinna.
Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har påbörjat utbildning/har utbildning inom vård och omsorg och/eller har erfarenhet som personlig assistent.
Är icke-rökare.
Inte är allergisk mot pälsdjur.
Är simkunnig.
Har bil och körkort.
Arbetstid / Varaktighet:  75% tjänst.  Rullande 2 veckors schema, delade turer. V1: Onsdagochtorsdag: kl: 08.30-13.30 / 17.00 – 21.00  Fredag: 10.00-14.00 // V2: Måndag och tisdag kl: 08.30-13.30/17.00-21.00. Fredag kl: 17.00-21.00. Lördag och söndagkl 10.00-14.00/17.00-21.00.   Arbetstiderna kan ändras då vår kund söker arbete.
Tillträde: Omgående, Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! 
Lön: Fast lön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Bor du i Uddevalla? Gillar du djur och natur?

Ansök    Okt 20    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en kvinna på 29år och bor i Uddevalla, hon bor i nuläget hos sina föräldrar men planerar att flytta till eget boende. Kunden har en neurologisk funktionsnedsättning som medför stor trötthet, vilket innebär att hon behöver mycket hjälp, både i sin vardag och på fritiden.   Kundens fritidsintressen innefattar bland annat bakning, simträning och att vara ute i naturen, därför är det positivt om du delar dessa intressen. Ett annat stort intresse är... Visa mer
Vår kund är en kvinna på 29år och bor i Uddevalla, hon bor i nuläget hos sina föräldrar men planerar att flytta till eget boende. Kunden har en neurologisk funktionsnedsättning som medför stor trötthet, vilket innebär att hon behöver mycket hjälp, både i sin vardag och på fritiden.  
Kundens fritidsintressen innefattar bland annat bakning, simträning och att vara ute i naturen, därför är det positivt om du delar dessa intressen. Ett annat stort intresse är djur, hon har två katter så du bör inte vara pälsdjurs-allergiker, det är också ett plus om du delar kundens intresse för djur. 
Du som söker bör vara glad och positiv, samt lugn och trygg i dig själv. Flexibilitet och anpassningsförmåga är också viktigt då kundens dagar kan se olika ut beroende på allmäntillstånd. Erfarenhet av personlig assistans eller relevant utbildning är meriterande, men inget krav. 
Vi söker dig som: 
Har fyllt 25 år och är kvinna.
Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har påbörjat utbildning/har utbildning inom vård och omsorg och/eller har erfarenhet som personlig assistent.
Är icke-rökare.
Inte är allergisk mot pälsdjur.
Är simkunnig.
Har bil och körkort.
Arbetstid / Varaktighet:  75%tjänst.  Timmis-tjänst med fast schemarad fram till 30 april 2021, goda förutsättningar till förlängning.  Rullande 2 veckors schema, delade turer. V1: Onsdagochtorsdag: kl: 08.30-13.30 / 17.00 – 21.00  Fredag: 10.00-14.00 // V2: Måndag och tisdag kl: 08.30-13.30/17.00-21.00. Fredag kl: 17.00-21.00. Lördag och söndagkl 10.00-14.00/17.00-21.00.   Arbetstiderna kan ändras då vår kund söker arbete.
Tillträde: Omgående, Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! 
Lön: Fast lön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

80% tjänst - är du aktiv och ansvarsfull?

Ansök    Feb 13    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en 53-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla. För att ta sig till Kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden har en Ryggmärgsskada och behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt jobb. Du ska o... Visa mer
Vår kund är en 53-årig man som bor med sin fru i en villa strax utanför Uddevalla. För att ta sig till Kunden krävs körkort och tillgång till egen bil. Kunden har en Ryggmärgsskada och behöver hjälp med personlig hygien och vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Han tränar och reser regelbundet och är i övrigt en aktiv person. Den vi söker är en pålitlig, ansvarsfull, lugn och trygg person som har en seriös inställning till sitt jobb. Du ska också kunna följa med kunden på kortare och längre resor.
Du bör ha:
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
-  Körkort och tillgång till egen bil. 
-  Hålla dig rökfri under arbetstid.
- Kunna följa med på kundens resor.
-Tåla katt då en sådan finns i hemmet.
- Kunna se långsiktigt på ditt arbete.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är ca 80%  förlagd till dagtid måndag till fredag och varannan helg, två korta kvällspass per månad. Du ska kunna arbeta extra vid behov och vid resor.  SLUV, ”Så länge uppdraget varar anställning”
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Personlig Assistent 90% tjänst

Ansök    Jun 22    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en 53-årig ryggmärgsskadad man som bor med sin fru strax utanför Uddevalla. För att ta sig till kunden behövs körkort och tillgång till egen bil. Kunden behöver hjälp med personlig hygien och diverse vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm. Vår kund lever ett aktivt där bla resor och regelbunden träning ingår. Den vi söker är 30+ och är en ansvarsfull, pålitlig, lugn och trygg person. Vårdutbildning och eller erfarenhet ses som merit... Visa mer
Vår kund är en 53-årig ryggmärgsskadad man som bor med sin fru strax utanför Uddevalla. För att ta sig till kunden behövs körkort och tillgång till egen bil.
Kunden behöver hjälp med personlig hygien och diverse vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning mm.
Vår kund lever ett aktivt där bla resor och regelbunden träning ingår.
Den vi söker är 30+ och är en ansvarsfull, pålitlig, lugn och trygg person. Vårdutbildning och eller erfarenhet ses som meriterande.
För att vara aktuell för tjänsten ska du:
- ha goda kunskaper i svenska
- vara rökfri
- kunna följa med kunden på resor
- ej vara allergisk mot katt
- se långsiktigt på ditt arbete
- kunna ange referenser

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på 90% och är förlagd måndag till fredag 8-15. En dag i veckan 8-16. SLUV "Så länge uppdraget vara tjänst" 
Tillträde:1 augusti. 
Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Vi söker personlig assistent till våra kunder i vår och sommar.

Ansök    Feb 17    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker nu ett antal assistenter kan arbeta hos våra kunder i vår och i sommar 2020 i Uddevalla  med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.. För arbet... Visa mer
Vi söker nu ett antal assistenter kan arbeta hos våra kunder i vår och i sommar 2020 i Uddevalla  med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning..
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
Att du fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
Körkort och tillgång till egen bil.
Icke-rökare.
Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.

Tillträde:Maj/Juni 2020 eller enligt överenskommelse. Vi är också intresserande av timvikarier med start omgående.
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna är sommarvikariat på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre