Lediga jobb Praktikertjänst AB i Uddevalla

Se alla lediga jobb från Praktikertjänst AB i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

Bohus Tandvårdscentrum söker tandsköterska

Ansök    Maj 16    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder idag både allmäntandvård och specialisttandvård inom Parodontologi, Protetik, Käkkirurgi och Endodonti i Norra Bohuslän. Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvård.  Du kommer att arbeta i ett härligt glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 övertandläkare, 3 tandsköterskor och 2 tandhygienister. Klini... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder idag både allmäntandvård och specialisttandvård inom Parodontologi, Protetik, Käkkirurgi och Endodonti i Norra Bohuslän.

Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvård. 

Du kommer att arbeta i ett härligt glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 övertandläkare, 3 tandsköterskor och 2 tandhygienister. Kliniken har samarbete med ytterligare tre specialisttandläkare vilket innebär att du har unik möjlighet att utveckla din kompetens. Vi arbetar effektivt och samarbetar tätt. Vi lägger fokus på gott bemötande och lugn miljö, som får patienter att trivas. 

Nu vill vi välkomna dig till teamet! 

Vill du veta mer om oss så kan du kolla vår hemsida eller Facebook:

https://www.ptj.se/bohus-tandvardscentrum/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090516582321

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter Sedvanligt tandsköterskearbete innefattande allt från assistans, profylax och sterilarbete till delegerat arbete med patient såsom tex röntgen, profylax och anestesi. Arbetsuppgifter i form av kallelser, beställningar, steril- och receptionsarbete ingår också i tjänsten. Vana av FRENDA är en fördel men inget krav. 

 

Kvalifikationer
Examinerad tandsköterska  

God svenska i tal och skrift  

Positiv inställning, god samarbetsförmåga

Patientorienterad 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv, samarbetsvillig, lojal och som sätter patienten i fokus. Känner du glädje och stolthet över ditt yrke samt viljan att vara en i vårt team är du välkommen att söka till oss. Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 


 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Distriktsköterska till Centralhälsan Silentzvägen

Information om arbetsplatsen Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8500 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt u... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8500 listade patienter.

Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team bestående av 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, 8 sjuksköterskor varav 4 är distriktssköterskor, 4 undersköterskor, 2 psykoterapeuter och 2 administratörer. Hos oss arbetar också rehabkoordinator, dietist och uroterapeut. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, Hjärtsvikt, BVC, inkontinens, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön, liksom att vara delaktiga i kvalitetsförbättring och utveckling och förbättring av arbetssätt. Våra lokaler ligger centralt och är nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla 

 

Arbetsuppgifter
Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad- och akut allmän sköterskemottagning samt egen mottagning i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och vårdcentralens behov. I den aktuella tjänsten kan det ingå att starta och driva en äldremottagning där du tar ett extra ansvar för våra äldsta och sköraste patienter, samt samordningsarbete i tjänsten SAMSA.

Det finns även möjlighet att kombinera tjänsten med en rehabiliteringskoordinator-roll.

Kvalifikationer
Vi välkomnar dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska med arbetserfarenhet inom primärvården och/eller den kommunala äldrevården. Har du relevant vidareutbildning inom området äldresjukvård är det meriterande, liksom en genomgången utbildning inom rehabiliteringskoordinering.

Personliga egenskaper
Du är en glad, flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö. Du är självgående, ansvarstagande och professionell i ditt bemötande. Vi har en utvecklande och nyskapande anda där vi ständigt strävar efter att förbättra och vidareutveckla verksamheten, och vi ser därför gärna att du tycker om att verka i och själv bidra till denna process. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt B-körkort.


Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad från 80 % och uppåt.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 30 juni 2024.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Verksamhetschef: Elisabeth Staats

Skickas till: Verksamhetschef, Centralhälsan Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla eller per e-post [email protected]

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Bohus Tanvårdscentrum söker allmäntandläkare.

Ansök    Maj 13    Praktikertjänst AB    Tandläkare
Nu ska vi utöka verksamheten och söker till vår klinik en erfaren tandläkare med engagemang och intresse för kvalitetsinriktad vuxen tandvård. Hos oss får du en utmärkt chans att samarbeta med olika specialister samtidigt som du finner mycket bra utvecklingsmöjligheter. Information om arbetsplatsen Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder stor och bred vård genom allmän- och specialisttandvård i Norra Bohuslän. Vi sätter m... Visa mer
Nu ska vi utöka verksamheten och söker till vår klinik en erfaren tandläkare med engagemang och intresse för kvalitetsinriktad vuxen tandvård.

Hos oss får du en utmärkt chans att samarbeta med olika specialister samtidigt som du finner mycket bra utvecklingsmöjligheter.

Information om arbetsplatsen
Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder stor och bred vård genom allmän- och specialisttandvård i Norra Bohuslän. Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvård

Du kommer att arbeta i ett härligt och glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 specialisttandläkare, 3 tandsköterskor och 2 tandhygienister. Vi har samarbete med ytterligare tre specialisttandläkare vilket innebär att du har en unik möjlighet att utveckla din kompetens.

 

Vi lägger fokus på gott bemötande och lugn miljö, som får patienter att trivas.

 

Nu vill vi välkomna dig till teamet!

Vill du veta mer om oss så kan du ta en titt på vår hemsida:

https://www.ptj.se/bohus-tandvardscentrum

 

Arbetsuppgifter
Du kommer som allmäntandläkare att ha varierande uppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde med en helt unik möjlighet för tätt samarbete med olika specialister.

Du kommer att arbeta endast med vuxna patienter.

Akut tandvård.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation. Några års erfarenhet är meriterande.

Vana av FRENDA är en fördel men inget krav.

Eftersom du i arbetet kommunicerar med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har lätt att samarbeta med arbetskamrater och bemöter alla patienter med empati, respekt och omtanke. Du tycker att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Du är bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vidare tror vi att du är noggrann och professionell eftersom vi arbetar med stort fokus på vårdkvalitén

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.  

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Undersköterska sökes till Centralhälsan Silentzvägen

Information om arbetsplatsen Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8500 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt u... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8500 listade patienter.

Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team bestående av 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, 9 sjuksköterskor varav 4 är distriktssköterskor, 3 undersköterskor, 2 psykoterapeuter och 2 administratörer. Hos oss arbetar också rehabkoordinator, dietist och uroterapeut. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, Hjärt- och kärl, inkontinens, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön, liksom att vara delaktiga i kvalitetsförbättring och utveckling och förbättring av arbetssätt. Våra lokaler ligger centralt och är nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla 

 

Arbetsuppgifter
Arbetet är upplagt på tre huvudsakliga arbetsstationer. Laboratoriet där den huvudsakliga blodprovstagningen sker, receptionen där patienter anmäler sig eller kommer med frågor samt vår undersköterskemottagning.

Kvalifikationer
Du är en färdigutbildad undersköterska med flera års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom primärvården. Du är van att ta blodprover och förstår vikten med att hantera dessa samt andra typer av prover med omsorg. Det är önskvärt att du har basal omläggningskunskap. Du har en vana att kommunicera på ett pedagogiskt sätt med icke-vårdutbildade.

Personliga egenskaper
Vårt lab är navet i verksamheten och nästan varje patient passerar där. Du trivs därför i högt arbetstempo, klarar av att ha många bollar i luften och värnar om professionellt bemötande. Då du kommer att samarbeta med de alla yrkeskategorier samt ta emot patienter i receptionen är du social samt kollegial. Du har goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad från 80 % och uppåt.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 29 februari 2024. Intervjuer sker fortlöpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Verksamhetschef: Madeleine Andersson

Ansökan skickas till : Verksamhetschef, Centralhälsan Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla eller per e-post mailto:[email protected]

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Bohus Tandvårdscentrum söker tandsköterska

Ansök    Jan 15    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder idag både allmäntandvård och specialisttandvård inom Parodontologi, Protetik, Käkkirurgi och Endodonti i Norra Bohuslän. Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvård.  Du kommer att arbeta i ett härligt glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 övertandläkare, 2 tandsköterskor och 2 tandhygienister. Klini... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder idag både allmäntandvård och specialisttandvård inom Parodontologi, Protetik, Käkkirurgi och Endodonti i Norra Bohuslän.

Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvård. 

Du kommer att arbeta i ett härligt glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 övertandläkare, 2 tandsköterskor och 2 tandhygienister. Kliniken har samarbete med ytterligare tre specialisttandläkare vilket innebär att du har unik möjlighet att utveckla din kompetens. Vi arbetar effektivt och samarbetar tätt. Vi lägger fokus på gott bemötande och lugn miljö, som får patienter att trivas. 

Nu vill vi välkomna dig till teamet! 

Vill du veta mer om oss så kan du kolla vår hemsida eller Facebook:

https://www.ptj.se/bohus-tandvardscentrum/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090516582321

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter Sedvanligt tandsköterskearbete innefattande allt från assistans, profylax och sterilarbete till delegerat arbete med patient såsom tex röntgen, profylax och anestesi. Arbetsuppgifter i form av kallelser, beställningar, steril- och receptionsarbete ingår också i tjänsten. Vana av FRENDA är en fördel men inget krav. 

 

Kvalifikationer
Examinerad tandsköterska  

God svenska i tal och skrift  

Positiv inställning, god samarbetsförmåga

Patientorienterad 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv, samarbetsvillig, lojal och som sätter patienten i fokus. Känner du glädje och stolthet över ditt yrke samt viljan att vara en i vårt team är du välkommen att söka till oss. Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 


 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

TANDLÄKARE TILL TANDLÄKARE WESTERHÄLL

Ansök    Dec 19    Praktikertjänst AB    Tandläkare
Information om arbetsplatsen. Tandläkare Westerhäll är en omtyckt privatklinik belägen i centrala Uddevalla. Kliniken erbjuder tandvård med kvalitet och omtanke för hela familjen i en lugn och trivsam miljö. På kliniken arbetar idag Tandläkare och verksamhetschef, tre Tandsköterskor, en Samordnare och nu när vi står inför ett expansivt skede rekryterar Tandläkare Westerhäll ännu en Tandläkare för att komplettera vårt glada team. Ett team av Tandläkare ... Visa mer
Information om arbetsplatsen.

Tandläkare Westerhäll är en omtyckt privatklinik belägen i centrala Uddevalla. Kliniken erbjuder tandvård med kvalitet och omtanke för hela familjen i en lugn och trivsam miljö.

På kliniken arbetar idag Tandläkare och verksamhetschef, tre Tandsköterskor, en Samordnare och nu när vi står inför ett expansivt skede rekryterar Tandläkare Westerhäll ännu en Tandläkare för att komplettera vårt glada team. Ett team av Tandläkare och Tandhygienist är också välkomna att söka.

Vår ljusa klinik ligger med fin utsikt över takåsarna och är modernt fräsch med nya Planmeca-units. Vi arbetar i princip helt digitaliserat med digital avtryckstagning, Frenda journalsystem, digital röntgen, OPG.

På vår mysiga klinik jobbar vi nära varandra och vi gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss. Laget före jaget! Hos oss får Du ett utvecklande och omväxlande arbete och kommer jobba med patienter i alla åldrar.  Lyhördhet, Noggrannhet och kvalitet är ledord i vårt kliniska arbete samt att arbeta lugnt och metodiskt. 

 

 Arbetsuppgifter
Vi söker Dig som kan arbeta självständigt, har stort engagemang och driv i sitt arbete men som även har god samarbetsförmåga, social kompetens och är flexibel. 

När du jobbar som tandläkare hos oss får du - varierande tandvård att utföra i alla åldergrupper - stort inflytande på hur du vill utvecklas som tandläkare - en organisation som är välplanerad på alla nivåer och en fin arbetsmiljö - bra support från våra hjältar. Dvs tandsköterskor, och Teamleader som underlättar din vardag - samverkan med kollega och jobba med digitaliserad arbetsflöde med modern teknik och den senaste utrustningen. Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. Tandläkare både med erfarenhet eller nyutexaminerad. Stöd i det kliniska arbetet finns för den oerfarne. 

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är ny?ken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor. Du är ödmjuk, lugn och engagerad och sätter alltid patienternas bästa i fokus. Med god klinisk förståelse, bra samarbetsförmåga och trivs med omväxlande arbetsuppgifter.

Övrig information
Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Anställningsintervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandhygienist och önskar ett omväxlande arbete?

Ansök    Okt 12    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Information om arbetsplatsen. Tandläkare Westerhäll är en omtyckt privatklinik i centrala Uddevalla. På kliniken arbetar jag, Hanna, som Tandläkare och verksamhetschef, tre Tandsköterskor, en samordnare och så Du som kompletterar vårt glada team. Vår klinik ligger med fin utsikt över takåsarna och är modernt fräsch med splitterny Planmecautrustning. Vi arbetar i princip helt digitaliserat med Frenda journalsystem, digital röntgen, OPG och digital avtr... Visa mer
Information om arbetsplatsen.

Tandläkare Westerhäll är en omtyckt privatklinik i centrala Uddevalla.

På kliniken arbetar jag, Hanna, som Tandläkare och verksamhetschef, tre Tandsköterskor, en samordnare och så Du som kompletterar vårt glada team.

Vår klinik ligger med fin utsikt över takåsarna och är modernt fräsch med splitterny Planmecautrustning. Vi arbetar i princip helt digitaliserat med Frenda journalsystem, digital röntgen, OPG och digital avtryckstagning.

På vår mysiga klinik jobbar vi nära varandra och vi gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss. Laget före jaget! Hos oss får Du ett utvecklande och omväxlande arbete inom Tandhygienistens kompetensområde men även delegerat i samarbete med Tandläkaren, med komfortbehandlingar etc. 

 

 Arbetsuppgifter
Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker Dig som kan arbeta självständigt, har stort engagemang och driv i sitt arbete men som även har god samarbetsförmåga, social kompetens och är flexibel. Du ska kunna hjälpa till med andra uppgifter på kliniken om behovet finns.
Du har grundläggande datakunskap.Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. Tandhygienist både med erfarenhet eller nyutexaminerad. Stöd i det kliniska arbetet finns för den oerfarne. 

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av delegerat arbetssätt är meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper
Du ska ha genuin omsorg av dina patienter och du bidrar till en positiv energi till kliniken. Du ska trivas med ett stort ansvar, vilja utvecklas och ha en god pedagogisk förmåga för att kunna kommunicera med och motivera patienterna om t ex förståelse av sin egen tandhälsa och egenvård.

Övrig information
Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Anställningsintervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Diabetessköterska sökes till Centrahälsan Silentzvägen

Information om arbetsplatsen Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8600 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt u... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8600 listade patienter.

Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team bestående av 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, 9 sjuksköterskor varav 4 är distriktssköterskor, 3 undersköterskor, 2 psykoterapeuter och 3 administratörer. Hos oss arbetar också rehabkoordinator, dietist och uroterapeut. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, inkontinens, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön, liksom att vara delaktiga i kvalitetsförbättring och utveckling och förbättring av arbetssätt. Våra lokaler ligger centralt och är nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla 

 

Arbetsuppgifter
Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad- och akut allmän sköterskemottagning samt egna diabetesmottagning i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och vårdcentralens behov. Arbetet som diabetessköterska innebär en egen mottagning med arbetsuppgifter som ingår i diabetessköterskans uppdrag. 

Kvalifikationer
Vi välkomnar dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens. Vi ser det som meriterande om du har jobbat inom primärvård.

Personliga egenskaper
Du är en glad, flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö. Du är självgående, ansvarstagande och professionell i ditt bemötande. Vi har en utvecklande och nyskapande anda där vi ständigt strävar efter att förbättra och vidareutveckla verksamheten, och vi ser därför gärna att du tycker om att verka i och själv bidra till denna process. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt B-körkort.


Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad från 80 % och uppåt.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 30 november 2023. Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen


Verksamhetschef: Madeleine Andersson

Skickas till: Verksamhetschef, Centralhälsan Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla eller per e-post mailto:[email protected]

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Diabetessköterska sökes till Centrahälsan Silentzvägen

Information om arbetsplatsen Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8600 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt u... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8600 listade patienter.

Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team bestående av 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, 9 sjuksköterskor varav 4 är distriktssköterskor, 3 undersköterskor, 2 psykoterapeuter och 3 administratörer. Hos oss arbetar också rehabkoordinator, dietist och uroterapeut. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, inkontinens, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön, liksom att vara delaktiga i kvalitetsförbättring och utveckling och förbättring av arbetssätt. Våra lokaler ligger centralt och är nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla 

 

Arbetsuppgifter
Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad- och akut allmän sköterskemottagning samt egna diabetesmottagning i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och vårdcentralens behov. Arbetet som diabetessköterska innebär en egen mottagning med arbetsuppgifter som ingår i diabetessköterskans uppdrag. 

Kvalifikationer
Vi välkomnar dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens. Vi ser det som meriterande om du har jobbat inom primärvård.

Personliga egenskaper
Du är en glad, flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö. Du är självgående, ansvarstagande och professionell i ditt bemötande. Vi har en utvecklande och nyskapande anda där vi ständigt strävar efter att förbättra och vidareutveckla verksamheten, och vi ser därför gärna att du tycker om att verka i och själv bidra till denna process. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt B-körkort.


Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad från 80 % och uppåt.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 30 september 2023. Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Bohus Tanvårdscentrum söker tandhygienist

Ansök    Maj 16    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Information om arbetsplatsen Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder vård inom allmän- och specialisttandvård i Norra Bohuslän. Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvården. Du kommer att arbeta i ett härligt och glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist. Vi lägger fokus på gott bemötande och lugn miljö, som får patienter... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder vård inom allmän- och specialisttandvård i Norra Bohuslän.

Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvården.

Du kommer att arbeta i ett härligt och glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist.

Vi lägger fokus på gott bemötande och lugn miljö, som får patienter att trivas.

Nu vill vi välkomna dig till teamet!

 

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att träffa vuxna patienter (inkl patienter med ett stort parodontalt behov). I arbetsuppgifterna ingår bland annat sjukdomsbehandling, undersökning, utvärdering, röntgen. Du kommer att arbeta på toppen av din kompetens i ett nära samarbete framför allt med klinikens parodontolog.

 

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist är ett krav och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbeta som tandhygienist.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är engagerad, gillar att samarbeta samt är utvecklingsorienterad och har ett systematiskt arbetssätt.

Där är viktigt att du trivs i kontakter med människor, uppvisar empati och att du säkerställer att våra patienter får ett fantastiskt bemötande.

Du är kompetent, förtroendegivande och jobbar effektivt.

Du har kunskaper i svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

 

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är engagerad, empatisk, positiv, lättlärd och ansvarstagande. Viktigt att du har lätt att samarbeta.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandhygienist och önskar ett omväxlande arbete?

Ansök    Jun 16    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Information om arbetsplatsen. Tandläkare Westerhäll är en omtyckt privatklinik i centrala Uddevalla med havet som granne! På kliniken arbetar jag, Hanna, som Tandläkare och verksamhetschef, 3 Tandsköterskor, 1 samordnare och så Du som kompletterar vårt härliga team. Vår klinik ligger mitt i "smeten" med utsikt över takåsarna och är modernt fräsch med splitterny Planmecautrustning. Vi arbetar i princip helt digitaliserat med Frenda journalsystem, digit... Visa mer
Information om arbetsplatsen.

Tandläkare Westerhäll är en omtyckt privatklinik i centrala Uddevalla med havet som granne!

På kliniken arbetar jag, Hanna, som Tandläkare och verksamhetschef, 3 Tandsköterskor, 1 samordnare och så Du som kompletterar vårt härliga team.

Vår klinik ligger mitt i "smeten" med utsikt över takåsarna och är modernt fräsch med splitterny Planmecautrustning. Vi arbetar i princip helt digitaliserat med Frenda journalsystem, digital röntgen, OPG och digital avtryckstagning.

På vår mysiga klinik jobbar vi nära varandra och vi gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss. Laget före jaget. Hos oss får Du ett utvecklande och omväxlande arbete inom Tandhygienistens kompetensområde men även delegerat i samarbete med Tandläkaren, med komfortbehandlingar etc. 

 

 Arbetsuppgifter
Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker Dig som kan arbeta självständigt, har stort engagemang och driv i sitt arbete men som även har god samarbetsförmåga, social kompetens och är flexibel. Du ska kunna hjälpa till med andra uppgifter på kliniken om behovet finns.
Du har grundläggande datakunskap.Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. Tandhygienist både med erfarenhet eller nyutexaminerad. Stöd i det kliniska arbetet finns för den oerfarne. 

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av delegerat arbetssätt är meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper
Du ska ha genuin omsorg av dina patienter och du bidrar till en positiv energi till kliniken. Du ska trivas med ett stort ansvar, vilja utvecklas och ha en god pedagogisk förmåga för att kunna kommunicera med och motivera patienterna om t ex förståelse av sin egen tandhälsa och egenvård.

Övrig information
Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Anställningsintervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Erfaren distriktssköterska till Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla

Information om arbetsplatsen Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8600 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt u... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8600 listade patienter.

Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team bestående av 7 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, 9 sjuksköterskor varav 4 är distriktssköterskor, 3 undersköterskor, 2 psykoterapeuter och 3 administratörer. Hos oss arbetar också rehabkoordinator, dietist och uroterapeut. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, inkontinens, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön, liksom att vara delaktiga i kvalitetsförbättring och utveckling och förbättring av arbetssätt.

Våra lokaler ligger centralt och är nyrenoverade. Adress: Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla 

Arbetsuppgifter
Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad och akut allmän sköterskemottagning samt eventuell specialistmottagning i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och vårdcentralens behov.

Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt kompetensfält och ser positivt på kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt. 

Kvalifikationer
Distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska med erfarenhet av arbete i primärvård och intresse för det breda allmänmedicinska vårdspektrumet. Färdigheter i medicinsk triagering och rådgivning per telefon är nödvändigt, liksom datorvana. Särskilt meriterande är erfarenhet av att arbeta med och/eller utbildning i hjärt-/kärlsjukdomar såsom hypertoni, ischemisk hjärtsjukdom och hjärtsvikt.

Personliga egenskaper

Du är en glad, flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö. Du är självgående, ansvarstagande och professionell i ditt bemötande. Vi har en utvecklande och nyskapande anda där vi ständigt strävar efter att förbättra och vidareutveckla verksamheten, och vi ser därför gärna att du tycker om att verka i och själv bidra till denna process. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt B-körkort.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad från 80 % och uppåt.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 31 augusti 2023.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Verksamhetschef:

Madeleine Andersson 

Skickas till: Verksamhetschef, Centralhälsan Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla eller per e-post [email protected]

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Sommarvikarie till Centralhälsan Silentzvägen

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral och BVC med ca 8600 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Personalgruppen uppgår till totalt 28 fast anställda samt några timanställda och konsultarbetande.

Våra lokaler ligger centralt och är nyrenoverade. Adress: Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla

Arbetsuppgifter
Som receptionist är du vårdcentralens ansikte utåt och den första som möter våra patienter när de kommer till oss. I dina arbetsuppgifter ingår att registrera besök, hjälpa och hänvisa patienter som kommer med frågor, sköta enklare administrativa sysslor och ta hand om utgående post.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av receptionsarbete och att möta många olika typer av människor, extra meriterande om det är inom vården. Viss datavana krävs.

Personliga egenskaper
Du är varm och välkomnande som person, professionell i ditt bemötande och mån om att ge våra patienter bästa möjliga start på sitt besök hos oss. Du är också självständig, flexibel och effektiv. Visa mindre

Tandhygienist centrala Uddevalla - staden vid havet

Ansök    Apr 26    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Information om arbetsplatsen Vi är en i Uddevalla centralt belägen privatklinik inom Praktikertjänst AB med havet som granne och vi söker just Dig som vår nya Tandhygienist. Hos oss kan vi erbjuda dig ett utvecklande och omväxlande arbete på en trivsam och familjär klinik. Här kommer du att arbeta med alla områden som ingår inom tandhygienistens kompetensområde samt även delegerat med exempelvis komfortbehandlingar. Vi som arbetar på kliniken är 1 Tandl... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Vi är en i Uddevalla centralt belägen privatklinik inom Praktikertjänst AB med havet som granne och vi söker just Dig som vår nya Tandhygienist.

Hos oss kan vi erbjuda dig ett utvecklande och omväxlande arbete på en trivsam och familjär klinik. Här kommer du att arbeta med alla områden som ingår inom tandhygienistens kompetensområde samt även delegerat med exempelvis komfortbehandlingar. Vi som arbetar på kliniken är 1 Tandläkare och 3 Tandsköterskor.

På denna mysiga klinik jobbar vi nära varandra och vi gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss, laget före jaget.

Vår klinik är ljus, fräsch och med splitternya units från Planmeca. Vi arbetar modernt och digitaliserat med Frenda journalsystem, digital röntgen, OPG och digital avtryckstagning.Arbetsuppgifter
Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som kan arbeta självständigt, har stort engagemang för sitt arbete men även bra samarbetsförmåga, god social kompetens och är flexibel. Du ska kunna hjälpa till med andra uppgifter på kliniken om behovet finns. Du har grundläggande datakunskap.Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. Tandhygienist. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av delegerat arbetssätt är meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.Personliga egenskaper
Genuin omsorg av dina patienter och att du bidrar till en positiv energi till kliniken. Du ska trivas med ett stort ansvar, vilja utvecklas och ha en god pedagogisk förmåga för att kunna kommunicera med och motivera patienterna om t ex förståelse av sin egen tandhälsa och egenvård.

Övrig information
Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig. Anställningsintervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Bohus Tanvårdscentrum söker tandhygienist

Ansök    Maj 16    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Information om arbetsplatsen Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder vård inom allmän- och specialisttandvård i Norra Bohuslän. Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvården. Du kommer att arbeta i ett härligt och glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist. Vi lägger fokus på gott bemötande och lugn miljö, som får patienter... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Bohus Tandvårdscentrum är en snabbväxande tandvårdsklinik som erbjuder vård inom allmän- och specialisttandvård i Norra Bohuslän.

Vi sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli ledande i tandvården.

Du kommer att arbeta i ett härligt och glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist.

Vi lägger fokus på gott bemötande och lugn miljö, som får patienter att trivas.

Nu vill vi välkomna dig till teamet!

 

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att träffa vuxna patienter (inkl patienter med ett stort parodontalt behov). I arbetsuppgifterna ingår bland annat sjukdomsbehandling, undersökning, utvärdering, röntgen. Du kommer att arbeta på toppen av din kompetens i ett nära samarbete framför allt med klinikens parodontolog.

 

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist är ett krav och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbeta som tandhygienist.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är engagerad, gillar att samarbeta samt är utvecklingsorienterad och har ett systematiskt arbetssätt.

Där är viktigt att du trivs i kontakter med människor, uppvisar empati och att du säkerställer att våra patienter får ett fantastiskt bemötande.

Du är kompetent, förtroendegivande och jobbar effektivt.

Du har kunskaper i svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

 

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är engagerad, empatisk, positiv, lättlärd och ansvarstagande. Viktigt att du har lätt att samarbeta.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Distriktssköterska till Centralhälsan Silentzvägen

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8600 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team bestående av 7 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, 9 sjuksköterskor varav 4 är distriktssköterskor, 3 undersköterskor, 2 psykoterapeuter och 3 administratörer. Hos oss arbetar också rehabkoordinator, dietist och uroterapeut. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, inkontinens, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön, liksom vara delaktiga i kvalitetsförbättring och utvecklingsarbete.
Våra lokaler ligger centralt, med gångavstånd till både Centralstationen (tåg) och Kampenhof (busstation).

Arbetsuppgifter
Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad och akut allmän sköterskemottagning samt eventuell specialistmottagning i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och vårdcentralens behov.
Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt kompetensfält och ser positivt på kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt.

Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Kvalifikationer
Distriktssköterska med erfarenhet av arbete i primärvård och intresse för det breda allmänmedicinska vårdspektrumet. Färdigheter i medicinsk triagering och rådgivning per telefon är nödvändigt. Särskilt meriterande är tidigare arbete med hjärtsvikts- och hypertonimottagning och/eller utbildning i astma/KOL (15 p).

Personliga egenskaper
Du är en glad, flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö. Du är självgående, ansvarstagande och professionell i ditt bemötande. Vi har en utvecklande och nyskapande anda där vi ständigt strävar efter att förbättra och vidareutveckla verksamheten, och vi ser därför gärna att du tycker om att verka i och själv bidra till denna process. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt B-körkort. Visa mindre

Undersköterska för sommarvikariat

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral och BVC med ca 8600 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Personalgruppen uppgår till totalt 28 fast anställda samt några timanställda och konsultarbetande.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av venös och kapillär provtagning på lab, men om du har intresse och kompetens för det finns det även möjlighet att inkludera blodtryckskontroller, assistans vid mindre kirurgiska ingrepp, enklare såromläggningar, kontroll av EKG och bladderscan mm.

Kvalifikationer
Du behöver ha erfarenhet av och vara trygg i att ta venösa och kapillära prover på patienter i alla åldrar. Har du erfarenhet även av annat undersköterskearbete och då särskilt på vårdcentral är det meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en social, lugn och trygg person och har ett professionellt och vänligt bemötande. Då inflödet av patienter på lab kan vara ojämnt är det också en fördel om du kan växla arbetstempo och behålla lugnet även under viss tidspress. Visa mindre

Tandsköterska 100%

Ansök    Jun 1    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandläkarna Karlsson
Tandläkarna Karlsson är en mottagning med lång erfarenhet av allmäntandvård. Mottagningen är fullt modern med 4 behandlingsrum. Här arbetar 2 tandläkare och 2 tandsköterskor. Vi arbetar i en lugn och harmonisk miljö.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, röntgen och sterilarbete. Du kommer också att arbeta administrativt med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.

Övrig information
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du är utbildad tandsköterska, gärna med profylax, anestesi samt panorama utbildning. Kunskap i journalsystemet Frenda är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och alltid sätter patienternas bästa i fokus. Visa mindre

Distriktssköterska till Centralhälsan Silentzvägen

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 9000 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt psykoterapeuter. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, och psykisk hälsa. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.

Våra lokaler ligger centralt, nära tåg- och busstation, och är nyrenoverade.

Arbetsuppgifter
Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad och akut allmän sköterskemottagning samt eventuell specialistmottagning i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och vårdcentralens behov. Vid intresse eller erfarenhet av samordnad vårdplanering (SAMSA) kan även detta ingå i tjänsten.

Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt kompetensfält och ser positivt på kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt.

Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetstiden kan diskuteras.

Kvalifikationer
Distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska med intresse för det breda allmänmedicinska vårdspektrumet. Färdigheter i medicinsk triagering och rådgivning per telefon är nödvändigt. Meriterande är intresse för och/eller erfarenhet av samordnande uppgifter såsom SAMSA, samt specialistutbildning inom astma/KOL. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt B-körkort.

Personliga egenskaper
Du är en glad, flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö. Du är självgående, ansvarstagande och professionell i ditt bemötande. Vi har en utvecklande och nyskapande anda där vi strävar efter att förbättra och vidareutveckla verksamheten, och vi ser därför gärna att du tycker om att verka i och gärna själv bidra till denna process. Visa mindre

Tandläkare och delägare, Uddevalla

Ansök    Apr 11    Praktikertjänst AB    Tandläkare
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Praktikertjänst AB
I Uddevalla finns en fantastiskt smakfull mottagning i fina stora lokaler med fem fullt utrustade behandlingsrum. Hit söker vi nu 2 tandläkare redo att ta nästa steg i sina karriärer och gå in som delägare och verksamhetschefer.

Kliniken har cirka 2200 revisitionspatienter samt fem fullt utrustade behandlingsrum. För den som önskar expandera finns stora möjligheter, då ytterligare två behandlingsrum som är förberedda för unitar och inredning. På mottagningen finns väntrum, reception, stora personalutrymmen, CBCT, två steriler, tandtekniskt labb samt två kontor.

Bilder på mottagningen finns via denna länk: https://bit.ly/3rYZZjF

För mer information om Praktikertjänsts koncept, se gärna vårt Youtubeklipp via denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=siK4Orlgbe4&t=2s

Arbetsuppgifter
• Du leder och fördelar arbetet för personalen
• Du arbetar kliniskt som tandläkare
• Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
• Rekrytering vid behov
• Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
• Ansvar för arbetsmiljön

Övrig information
Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på telefon 070-789 37 05 eller mail [email protected] redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
• Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Apr 13    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandläkare Westerhäll
Vi söker Dig som vill bli del av vårt härliga team i centrala Uddevalla!
Vårt team består i dagsläget av 1 tandläkare, 3 tandsköterskor och 2 tandhygienister som arbetar i en ljus och modern privatklinik mitt i centrala Uddevalla.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, profylax och steril, tidboksplanering/-bokningar men också delegerat arbete, både kliniskt och administrativt. Du kommer även vara vårt ansikte utåt i receptionen och värdesätter därför denna erfarenhet. Vi använder oss av Frenda journalsystem.

Övrig information
Vi är intresserade av dig som kan arbeta 24-40 timmar per vecka. Arbetstiden är fördelad på tvåveckorsschema.

Maila in ditt CV med referenser.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och gärna har några års erfarenhet inom yrket.
Som tandsköterska har du en viktig roll då det är du som ska se till att allt fungerar runt tandläkaren och att patienten känner sig trygg och välkommen. Du har en hög servicegrad som kännetecknas av ett kvalitativt bemötande och du är noga med att säkerställa att både kunder och kollegor mår bra. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt och delegerat.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket.

Personliga egenskaper
Hos oss är trivsel, öppen kommunikation, samarbete och flexibilitet i arbetet något vi värdesätter högt. På kliniken har vi en god stämning och en stark sammanhållning. Vi hjälper alla till där hjälpen behövs som mest. Kommunikation är ledordet. Genom din lyhördhet och positiva sätt bidrar du till ett gott samarbete med såväl kollegor som patienter. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Visa mindre

Tandläkare och delägare, Uddevalla

Ansök    Nov 10    Praktikertjänst AB    Tandläkare
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Praktikertjänst AB
I Uddevalla finns en fantastiskt smakfull mottagning i fina stora lokaler med fem fullt utrustade behandlingsrum. Hit söker vi nu 2 tandläkare redo att ta nästa steg i sina karriärer och gå in som delägare och verksamhetschefer.

Kliniken har cirka 2200 revisitionspatienter samt fem fullt utrustade behandlingsrum. För den som önskar expandera finns stora möjligheter, då ytterligare två behandlingsrum som är förberedda för unitar och inredning. På mottagningen finns väntrum, reception, stora personalutrymmen, CBCT, två steriler, tandtekniskt labb samt två kontor.

Bilder på mottagningen finns via denna länk:
LÄNK TILL LEDIG VERKSAMHET

För mer information om Praktikertjänsts koncept, se gärna vårt Youtubeklipp via denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=siK4Orlgbe4&t=2s

Arbetsuppgifter
• Du leder och fördelar arbetet för personalen
• Du arbetar kliniskt som tandläkare
• Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
• Rekrytering vid behov
• Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
• Ansvar för arbetsmiljön

Övrig information
Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på telefon 070-789 37 05 eller mail [email protected] redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
• Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor. Visa mindre

Tandsköterska 100%

Ansök    Nov 22    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandläkarna Karlsson
Väletablerad 2 tandläkarpraktik i trivsam och ändamålsenlig lokal

Arbetsuppgifter
Assistans, profylax, röntgentagning, administration och steril arbete

Kvalifikationer
Tandsköterska gärna med profylax och röntgen utbildning

Personliga egenskaper
Positiv person med team känsla Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Nov 7    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandläkare Westerhäll
Vi söker Dig som vill bli del av vårt härliga team i centrala Uddevalla!
Vårt team består i dagsläget av 1 tandläkare, 3 tandsköterskor och 2 tandhygienister som arbetar i en ljus och modern privatklinik mitt i centrala Uddevalla.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, profylax och steril, tidboksplanering/-bokningar men också delegerat arbete, både kliniskt och administrativt. Du kommer även vara vårt ansikte utåt i receptionen och värdesätter därför denna erfarenhet. Vi använder oss av Frenda journalsystem.

Övrig information
Arbetstiden för tandsköterskor är Mån-fre kl 07:30-16:40.

Maila in ditt CV med referenser.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och gärna har några års erfarenhet inom yrket.
Som tandsköterska har du en viktig roll då det är du som ska se till att allt fungerar runt tandläkaren och att patienten känner sig trygg och välkommen. Du har en hög servicegrad som kännetecknas av ett kvalitativt bemötande och du är noga med att säkerställa att både kunder och kollegor mår bra. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt och delegerat.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket.

Personliga egenskaper
Hos oss är trivsel, öppen kommunikation, samarbete och flexibilitet i arbetet något vi värdesätter högt. På kliniken har vi en god stämning och en stark sammanhållning. Vi hjälper alla till där hjälpen behövs som mest. Kommunikation är ledordet. Genom din lyhördhet och positiva sätt bidrar du till ett gott samarbete med såväl kollegor som patienter. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Visa mindre

Leg. Läkare alt. ST-läkare till Centralhälsan

Ansök    Jun 28    Praktikertjänst AB    ST-läkare
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 9000 listade patienter och robust fast bemanning sedan starten 2006. Vi kombinerar hög tillgänglighet med kontinuitet för våra patienter och ser samtidigt till att ha trevligt på jobbet. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad distriktssköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Den kliniska organisationen omfattar åtta anställda läkare och nio sköterskor varav flertalet är specialistutbildade. Vårt team för psykisk ohälsa och rehabilitering består av leg psykoterapeut, kurator, vårdsamordnare och en rehabkoordinator. Totalt arbetar 27 personer på vårdcentralen.

Våra lokaler ligger centralt och är helt nyrenoverade där både funktion och estetik stått i fokus. De allmänna kommunikationerna är mycket goda.

Arbetsuppgifter
Hos oss arbetar du med egen patientlista och tar självständigt ansvar. Givetvis finns specialistläkare hela tiden tillgänglig för dagliga konsultationer och du har avsatt tid för handledning varje vecka. Som ST-läkare deltar du dessutom i organiserad utbildning, kurser och sidotjänstgöringar enligt din utbildningsplan.

Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt intresse- och kompetensfält och ser positivt på tilläggsansvar samt kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt.

Övrig information
Anställningsform: Vikariat alternativt tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.
Arbetstid per vecka: 100%. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Svensk läkarlegitimation och erfarenhet av primärvårdsarbete. Intresse för, eller ett redan befintligt ST-kontrakt är meriterande. Eftersom vi arbetar med hembesök (vårdcentralen har både elbil och cykel), är körkort för bil en tillgång men inte ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på vår arbetsplats behöver du vara en glad lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö där patienterna kommer i första hand. Du bör vara ordningsam och ha god administrativ förmåga. Visa mindre

Ledningsstöd till Centralhälsan i Uddevalla

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med 9100 listade patienter och robust fast bemanning sedan starten 2006. Vi kombinerar hög tillgänglighet med kontinuitet för våra patienter och ser samtidigt till att ha trevligt på jobbet. Den kliniska organisationen har åtta läkare och åtta sköterskor varav flertalet är specialistutbildade. Därtill finns tre undersköterskor för arbete med bland annat provtagningar och omläggningar och team för psykisk ohälsa bestående av leg psykoterapeut, kurator och en vårdsamordnare. Totalt arbetar 23 personer på vårdcentralen.

Våra lokaler ligger centralt och är helt nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6,451 50 Uddevalla

Arbetsuppgifter
Ledningsstödet är en nyinrättad funktion för att biträda i arbetet med ekonomi, avtal, kvalitetsuppföljning och kommunikation. I detta ingår att ansvara för (men inte alltid bemanna) vår reception, utveckla hemsidan och utforma rutiner på ledningens uppdrag.

Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt intresse- och kompetensfält och ser positivt på tilläggsansvar samt kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning.

Arbetstid per vecka: 60-100%, kan kombineras med annat arbete på vårdcentralen.

Tillträdesdatum: Snarast

Sista ansökningsdag: 20 oktober. Rekryteringsåtgärder sker löpande.

Kvalifikationer
Administrativ eller ekonomisk utbildning med arbetserfarenhet från vården, liksom hög servicekänsla och kommunikationsförmåga behövs för detta uppdrag.

Personliga egenskaper
För att trivas på vår arbetsplats behöver du vara en glad och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö där vi sätter våra patienter i första hand. Du bör vara ordningsam och tycka om att möta nya människor i livets alla skeden. Visa mindre

Distriktssköterska/erfaren sjuksköterska

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 9000 listade patienter och robust fast bemanning sedan starten 2006. Vi kombinerar hög tillgänglighet med kontinuitet för våra patienter och ser samtidigt till att ha trevligt på jobbet. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad distriktssköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Den kliniska organisationen omfattar åtta läkare och åtta sköterskor varav flertalet är specialistutbildade. Vårt team för psykisk ohälsa består av leg psykoterapeut, kurator och en vårdsamordnare. Totalt arbetar 25 personer på vårdcentralen.

Våra lokaler ligger centralt och är helt nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6,?451 50 Uddevalla

Arbetsuppgifter
Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad sköterskemottagning och hembesök i en mix som bestäms av tjänstgöringsgrad och det aktuella behovet av mobil hemsjukvård. Den verksamheten organiseras i team med äldreläkare och övriga vårdcentralens resurser. Vid intresse eller erfarenhet av samordnad vårdplanering (SAMSA) kan även detta ingå i tjänsten.

Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt kompetensfält och ser positivt på kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad från 50% och uppåt.

Kvalifikationer
Distriktssköterska med inriktning eller intresse för äldres hälsa. Alternativt erfaren sjuksköterska med motsvarande kompetens. Färdigheter i medicinsk triagering och rådgivning per telefon är nödvändigt för att arbeta som sköterska på vårdcentralen. Meriterande är intresse och/eller erfarenhet av samordnande uppgifter såsom SAMSA.

Personliga egenskaper
För att trivas på vår arbetsplats behöver du vara en glad, flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö där vi sätter våra patienter i första hand. Visa mindre

Diabetessköterska till Centralhälsan Silentzvägen

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Vårdcentralen Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 9000 listade patienter och robust fast bemanning sedan starten 2006. Vi kombinerar hög tillgänglighet med kontinuitet för våra patienter och ser samtidigt till att ha trevligt på jobbet. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad distriktssköterske- och läkarmottagning finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Den kliniska organisationen omfattar åtta läkare och åtta sköterskor varav flertalet är specialistutbildade. Vårt team för psykisk ohälsa består av leg psykoterapeut, kurator och en vårdsamordnare. Totalt arbetar 25 personer på vårdcentralen.
Våra lokaler ligger centralt och kommer att genomgå en omfattande uppfräschning under sommaren, där både funktion och estetik står i fokus.

Arbetsuppgifter
Du är en av två sköterskor som ansvarar för att hjälpa våra diabetiker med råd, stöd, behandling och undersökningar. Till rollen hör även att rapportera i register och ett nära samarbete med patientens läkare. Vid sidan av dessa uppgifter kommer du att vara behjälplig i vår telefonrådgivning och, om du är distriktssköterska, på dsk-mottagning. Vid intresse eller erfarenhet av samordnad vårdplanering (SAMSA) kan även detta ingå i tjänsten.
Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt intresse- och kompetensfält och ser positivt på kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt.

Övrig information
Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Tillträdesdatum som tidigast 1 juli 2020.

Rekryteringsåtgärder, inkl. intervjuer, sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Distriktssköterska med inriktning eller tilläggsutbildning diabetes. Alternativt sjuksköterska med motsvarande kompetens. Vi inbjuder även sökande utan genomgången diabetesutbildning om ett stort intresse för att fördjupa sig inom området finns. Meriterande är intresse och/eller erfarenhet av samordnande uppgifter såsom SAMSA.

Personliga egenskaper
För att trivas på vår arbetsplats behöver du vara en glad och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö där vi sätter våra patienter i första hand. Visa mindre

Undersköterska alt BMA till Centralhälsan

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Centralhälsan Silentzvägen
Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 9100 listade patienter och robust fast bemanning sedan starten 2006. Vi kombinerar hög tillgänglighet med kontinuitet för våra patienter och ser samtidigt till att ha trevligt på jobbet. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad distriktssköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, BVC, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Den kliniska organisationen omfattar åtta läkare och åtta sköterskor varav flertalet är specialistutbildade. Därtill finns tre undersköterskor för arbete med bland annat provtagningar och omläggningar, såväl på vårdcentralen som genom hembesök. Vårt team för psykisk ohälsa består av leg psykoterapeut, kurator och en vårdsamordnare. Totalt arbetar 25 personer på vårdcentralen.
Våra lokaler ligger centralt och genomgår för närvarande en omfattande uppfräschning, där både funktion och estetik står i fokus.

Arbetsuppgifter
Du är en av tre som ansvarar för vårt laboratorium med öppen provtagning hela dagen. I tjänsten ingår att ansvara för vissa lager och beställningar samt att biträda vid akutfall i nära samarbete med läkare och distriktssköterska.
Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt intresse- och kompetensfält och ser positivt på tilläggsansvar samt kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt.

Övrig information
Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Rekryteringsåtgärder inklusive intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer
Undersköterska eller Biomedicinsk analytiker (BMA) med kliniskt intresse och erfarenhet från patientnära arbete. Erfarenhet från Primärvården, speciellt vårdcentral är meriterande, liksom utbildning och intresse för sårvård. Vi arbetar med hembesök och därför behövs körkort för bil.

Personliga egenskaper
För att trivas på vår arbetsplats behöver du vara en glad och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö där vi sätter våra patienter i första hand. Du bör vara ordningsam och ha god administrativ förmåga. Visa mindre