Lediga jobb som Bilrekonditionerare i Uddevalla

Se lediga jobb som Bilrekonditionerare i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Bilvårdstekniker till Brandt Bil i Uddevalla

Bilvårdstekniker till Bröderna Brandt Personbilar AB (Volvo, Renault & Dacia) Tjänstebeskrivning Du blir en del av ett härligt team där ett positivt synsätt är viktigt. Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din utveckling, i ett omväxlande arbete på ett företag som ständigt förnyas och utvecklas. Som Bilvårdstekniker arbetar du med hela kundprocessen från tidsbokning till fakturering. Vi arbetar även aktivt med kompetensutveckling eftersom vi... Visa mer
Bilvårdstekniker till Bröderna Brandt Personbilar AB
(Volvo, Renault & Dacia)

Tjänstebeskrivning
Du blir en del av ett härligt team där ett positivt synsätt är viktigt.

Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din utveckling, i ett omväxlande arbete på ett företag som ständigt förnyas och utvecklas. Som Bilvårdstekniker arbetar du med hela kundprocessen från tidsbokning till fakturering. Vi arbetar även aktivt med kompetensutveckling eftersom vi vill att våra medansvariga håller samma höga standard.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer att bland annat bestå av iordningställande av nya och begagnade bilar genom att utföra invändig städning, utvändig rengöring, polering och mycket mer.
Som nyanställd får du en gedigen introduktion i teknik, system och kundprocess. Du blir även kontinuerligt vidareutbildad och får arbeta i en arbetsmiljö med ständiga förbättringar.

Din bakgrund
Har du ett genuint bilintresse och vill erbjuda högsta service i kontakten med kunder?
Då är du den vi söker efter. Meriterande är om du är utbildad till bilmekaniker eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter inom yrket men inget krav.
Som person är du strukturerad, initiativrik, pålitlig och tillmötesgående. Visa mindre

Uddevalla: Bilrekond till Toveks Bil i Uddevalla

Arbetsbeskrivning: Som bilrekonditionerare ska du se till att våra kunders bilar lämnar vår tvätthall i bästa, tänkbara skick. Du kommer till exempel att arbeta med lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, samt interiörrengöring på nya och begagnade bilar Utbildning/erfarenhet : Vi söker dig som har erfarenhet av att rekonditionera bilar och har B-körkort. Välkommen med din ansökan!... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

Som bilrekonditionerare ska du se till att våra kunders bilar lämnar vår tvätthall i bästa, tänkbara skick. Du kommer till exempel att arbeta med lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, samt interiörrengöring på nya och begagnade bilar

Utbildning/erfarenhet :

Vi söker dig som har erfarenhet av att rekonditionera bilar och har B-körkort.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilrekonditionerare sökes till Toveks Bil i Uddevalla

Nu söker vi en bilrekonditionerare till Toveks Bil i Uddevalla för en visstidsanställning under tiden juni till septmeber. Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda,... Visa mer
Nu söker vi en bilrekonditionerare till Toveks Bil i Uddevalla för en visstidsanställning under tiden juni till septmeber.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.

Som bilrekonditionerare ska du se till att våra kunders bilar lämnar vår tvätthall i bästa, tänkbara skick. Du kommer till exempel att arbeta med lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, samt interiörrengöring på nya och begagnade bilar. Det är meriterande om du har Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i däckverksamhet/ däckhotell. Du kommer att arbeta tillsammans med verkstads- och rekonditioneringsteamet samt ha en tät dialog med försäljningsavdelningen. Du ansvarar för att arbetet utförs med högsta kvalitet och för att processer och rutiner följs.
För att klara arbetet krävs att du är noggrann och effektiv när du utför dina arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat med rekonditionering så är det meriterande. Du samarbetar bra med dina kollegor och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Som person är du engagerad och har en god känsla för service och kvalitet.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön

Arbetsort: Uddevalla

Omfattning: heltid, visstidsanställning juni-september

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

Vi på Idealbilar söker Rekondare till vår rekond.

Vi på Idealbilar söker Rekondare / Lackförseglare till vår rekond. Idealbilar fortsätter att växa och söker nu en ny driven person till vår rekondavdelning som vill vara med oss och fortsätta att växa. Vi söker dig med erfarenhet av rekondarbete / Lackförseglingsarbete och ett intresse för bilar. Vi ser även att du kan det svenska språket i tal och skrift då vi jobbar mycket digitalt, vilket kräver att du kan läsa instruktioner. Observera att viss kvälls- ... Visa mer
Vi på Idealbilar söker Rekondare / Lackförseglare till vår rekond.
Idealbilar fortsätter att växa och söker nu en ny driven person till vår rekondavdelning som vill vara med oss och fortsätta att växa.
Vi söker dig med erfarenhet av rekondarbete / Lackförseglingsarbete och ett intresse för bilar. Vi ser även att du kan det svenska språket i tal och skrift då vi jobbar mycket digitalt, vilket kräver att du kan läsa instruktioner. Observera att viss kvälls- och helgarbete förkommer vilket kräver att du är flexibel.
Kvalifikationer:
- Erfarenhet av rekondarbete (Krav)
- Erfarenhet av Lackförsegling ( Krav)
- Kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort
- Egen bil är meriterande
- Även erfarenhet från andra avdelningar i en bilverkstad är meriterande


Kort om Idealbilar:
Idealbilar startade 2016 och har idag bilförsäljning, verkstad, rekond och däckförvaring. Vi är idag tio stycken anställda totalt på de olika avdelningarna, varav två stycken i rekonden där vi nu vill förstärka med en person till.


Start: Omgåend
Omfattning: Heltid
Placering: Uddevalla
Arbetstider: Vardagar 8-17, kvälls- och helgjobb kan tillkomma
Skicka CV och en kort motivering till varför du tror att du passar för denna tjänst till [email protected]
För frågor kring tjänsten kontakta vår rekondavdelninschef Anton:
Mejl: [email protected] Visa mindre

Extrajobb på ca 5 timmar i månaden i Uddevalla

Ansök    Aug 18    Move About AB    Bilrekonditionerare
Serviceansvarig för en bil i Uddevalla Behovsanställning på ca 5 timmar i månaden. Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller mer. Move About är Sveriges största leverantör av elbilspooler, våra elbilar drivs av förnyelsebar och lokalproducerad solenergi och vindkraft. Vårt unika bokningssystem väljer den elbil som är bäst lämpad för kundens bokning för att optimera och effektivisera användandet av bilar... Visa mer
Serviceansvarig för en bil i Uddevalla
Behovsanställning på ca 5 timmar i månaden. Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller mer.
Move About är Sveriges största leverantör av elbilspooler, våra elbilar drivs av förnyelsebar och lokalproducerad solenergi och vindkraft. Vårt unika bokningssystem väljer den elbil som är bäst lämpad för kundens bokning för att optimera och effektivisera användandet av bilarna. Vi arbetar för att skapa ett samhälle med fossilfria persontransporter, där vi alla reser med en kombination av cykel, fossilfri kollektivtrafik och tåg – samt elbilspool för de flexibla lokala resorna. Vi har över 350 elbilar i flera städer och växer kraftigt.


Platsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
- Rekond av bilen
- Hantera service
- Hantera däckbyten och reparationer
- Övergripande ansvar för bilens skick


I Uddevalla finns det en bil, en laddhybrid.


Arbetstiderna är flexibla och kan variera. Både dag, kväll och helg kan förekomma.
Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och ansvarsfull. Vi ser gärna att du är kommunikativ, flexibel och social. Du bör ha lätt för att förstå dig på teknik då du kommer arbeta i flera av våra system.
Krav
B-körkort
Talar flytande svenska
Meriterande
Miljöintresse
Teknikintresse
Tidigare erfarenhet från event/bil/rekond


Låter det intressant? Ta chansen att hänga med på vår resa framåt mot ett hållbart samhälle genom att mejla din ansökan med CV och Personligt brev till [email protected] Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då urval och intervjuer sker löpande. Så tveka inte på att ansöka redan idag eller tipsa en vän som skulle passa för jobbet!
Märk din ansökan "Serviceansvarig Uddevalla” Visa mindre

Vi på Idealbilar söker Rekondare till vår rekond.

Vi på Idealbilar söker Rekondare / Lackförseglare till vår rekond. Idealbilar fortsätter att växa och söker nu en ny driven person till vår rekondavdelning som vill vara med oss och fortsätta att växa. Vi söker dig med erfarenhet av rekondarbete / Lackförseglingsarbete och ett intresse för bilar. Vi ser även att du kan det svenska språket i tal och skrift då vi jobbar mycket digitalt, vilket kräver att du kan läsa instruktioner. Observera att viss kvälls- ... Visa mer
Vi på Idealbilar söker Rekondare / Lackförseglare till vår rekond.
Idealbilar fortsätter att växa och söker nu en ny driven person till vår rekondavdelning som vill vara med oss och fortsätta att växa.
Vi söker dig med erfarenhet av rekondarbete / Lackförseglingsarbete och ett intresse för bilar. Vi ser även att du kan det svenska språket i tal och skrift då vi jobbar mycket digitalt, vilket kräver att du kan läsa instruktioner. Observera att viss kvälls- och helgarbete förkommer vilket kräver att du är flexibel.
Kvalifikationer:
- Erfarenhet av rekondarbete (Krav)
- Erfarenhet av Lackförsegling ( Krav)
- Kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort
- Egen bil är meriterande
- Även erfarenhet från andra avdelningar i en bilverkstad är meriterande


Kort om Idealbilar:
Idealbilar startade 2016 och har idag bilförsäljning, verkstad, rekond och däckförvaring. Vi är idag tio stycken anställda totalt på de olika avdelningarna, varav två stycken i rekonden där vi nu vill förstärka med en person till.


Start: Omgåend
Omfattning: Heltid
Placering: Uddevalla
Arbetstider: Vardagar 8-17, kvälls- och helgjobb kan tillkomma
Skicka CV och en kort motivering till varför du tror att du passar för denna tjänst till [email protected]
För frågor kring tjänsten kontakta vår rekondavdelninschef Anton:
Mejl: [email protected] Visa mindre