Lediga jobb som Marknadschef i Uddevalla

Se lediga jobb som Marknadschef i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Marknadsområdeschef till Riksbyggen i Bohus Älvsborg

Ansök    Nov 15    Experis AB    Marknadschef
Nu söker vi Marknadsområdeschef till Riksbyggen Bohus-Älvsborg. Har du gedigen erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla affärsverksamhet inom fastighetsbranschen eller närliggande bransch? Då kan du vara rätt person för denna roll. Läs mer och ansök nedan. Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga f... Visa mer
Nu söker vi Marknadsområdeschef till Riksbyggen Bohus-Älvsborg. Har du gedigen erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla affärsverksamhet inom fastighetsbranschen eller närliggande bransch? Då kan du vara rätt person för denna roll. Läs mer och ansök nedan.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Tjänsten ingår inom affärsområde Fastighetsförvaltning, vilket är ett av Riksbyggens två affärsområden. Affärsområde Fastighetsförvaltning arbetar med utveckling och förvaltning av fastigheter - såväl bostadsrättsföreningar som kommersiella fastigheter. Marknadsområde Bohus Älvsborg omsätter runt 60 miljoner kronor och har ca 65 medarbetare med olika kompetenser inom såväl fastighetsservice, driftteknik, teknisk förvaltning och ekonomi.

Om rollen

Rollen innebär i stora drag att med övergripande personal- och resultatansvar leda, samordna och utveckla marknadsområdet och därigenom säkerställa kvalitet, nöjda kunder, lönsamhet och tillväxt. En viktig uppgift är även att aktivt delta i det lokala näringslivet för att ytterligare stärka Riksbyggens varumärke i Marknadsområde Bohus Älvsborg med kontor i Uddevalla.

Du ansvarar för att skapa förutsättningar för en effektiv organisation som stimulerar till ett arbetsklimat som uppmuntrar till engagemang och motivation. I detta ingår även att säkerställa en dynamisk arbetsplats där mål och uppdrag är tydliga och där initiativkraft, affärsmannaskap och servicekänsla premieras.

I nära samverkan med affärsområde Bostad, arbetar du målinriktat med att stärka samarbetet mellan affärsområdena samt med att skapa nya affärer. En av dina viktigaste uppgifter är att aktivt verka för att utveckla affären med befintliga såväl som med nya kunder med ökad kundnöjdhet och lönsamhet som mål.

Tillsammans med din ledningsgrupp upprättar ni budget och affärsplan samt följer upp mål/aktiviteter.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla affärsverksamhet, gärna inom fastighetsbranschen eller tjänsteförsäljning. Du är en god kommunikatör med förmåga att göra mål och visioner tydliga för alla. Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet genom lång och bred arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter även att du har arbetat inom en större organisation.

Som person är du proaktiv och har förmågan att driva utvecklings- och förändringsarbeten. Du har alltid kunden i fokus utifrån ett affärs- och resultatorienterat perspektiv samtidigt som du värderar och tar vara på medarbetarnas olika förmågor. Du gillar att vara en del i en helhet och värdesätter en strukturerad organisation.

I din ledarroll är du en lyhörd relationsskapare som säkerställer att dina medarbetare får fortsätta att vara trygga i sina roller och ta eget ansvar. Du har ett strategiskt tänk men verkar operativt i den dagliga verksamheten och fungerar som ett bollplank för dina medarbetare. Du är en förebild avseende företagets värderingar och bygger ditt ledarskap på tillit, respekt, proaktivitet och målstyrning. Rollen är mycket kundnära och de interna kontaktytorna många, varför det är avgörande att du drivs av att bygga och vårda goda relationer.

Du rapporterar till affärschefen för Fastighetsförvaltning område Syd.

Kvalifikationer
- Dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter med kunden i fokus men också av att driva förändringsarbete med gott resultat.
- Strategiskt och övergripande perspektiv samtidigt som du har handlingskraft att föra verksamheten och medarbetarna i organisationen framåt.
- Tidigare erfarenhet av att vara chef över chefer
- Körkort
- Meriterande med bakgrund från fastighetsbranschen.

Tjänsten är placerad med utgångspunkt från vårt kontor i Uddevalla. Då resor inom främst marknadsområdet ingår krävs att du har B-körkort samt tillgång till bil.

Riksbyggen strävar även efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vid frågor kring tjänsten kontakta:

I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med Jefferson Wells. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Maria Svedberg på 079-0763749 alt. [email protected]

Om du tycker att tjänsten som Marknadsområdeschef stämmer in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skickar du en ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär, senast den 7 december 2021. Vänta inte med din ansökan då urval kommer ske löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Klubbchef till Kroppskultur

Om företaget Kroppskultur söker nu en klubbchef. Du kommer att vara navet i vår verksamhet, som idag omfattar mer än 600 aktiva handbollsspelare och drygt 650 medlemmar. Vårt Damlag spelar för närvarande i allsvenskan och vårt herrlag i division 1, vi har en uttalad vilja att slussa så många av våra ungdomsspelare som möjligt hela vägen upp i våra representationslag och gärna vidare till elithandbollen. Dina arbetsuppgifter Som klubbchef i Kroppskultur er... Visa mer
Om företaget
Kroppskultur söker nu en klubbchef. Du kommer att vara navet i vår verksamhet, som idag omfattar mer än 600 aktiva handbollsspelare och drygt 650 medlemmar. Vårt Damlag spelar för närvarande i allsvenskan och vårt herrlag i division 1, vi har en uttalad vilja att slussa så många av våra ungdomsspelare som möjligt hela vägen upp i våra representationslag och gärna vidare till elithandbollen.

Dina arbetsuppgifter
Som klubbchef i Kroppskultur erbjuds du spännande, utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Det ställer krav på din förmåga att prioritera och hålla fokus på rätt saker, vid rätt tidpunkt
Du kommer att ansvara för kansliet och föreningens verksamhetsplan och du kommer att ha ett nära samarbete med styrelsen, medlemmar och partners.
I arbetet ingår kontakter och nätverkande med skolan, UEIG, handbollsförbundet, andra föreningarDin profil
Vi söker dig som är engagerad, drivande, serviceinriktad och har hög flexibilitet så att du snabbt kan ställa om ditt fokus.
Du är strukturerad och analytiskt lagd och är van att ta egna initiativ när det behövs.
Jobbet innebär varierande arbetsuppgifter och förmåga att ta ett helhetsperspektiv.
Vi ser att du är självgående och har lätt för att samarbeta med andra personer. Du är en utåtriktad, trygg och stabil person som kan stå för dina beslut.
Du räds inte administrativa uppgifter utan gillar ordning och reda
Du behöver även ha en stor integritet och ibland hitta nya vägar för att lösa ett problem.

Tidigare erfarenhet av att leda förening med ideella krafter som främsta resurs är starkt meriterande.
Relevant utbildning inom ekonomi/event/ alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paket.
Det är meriterande om du har kunskap om systemen Procup, TA-system, EMP


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Jonas Hagman tel. 0722 409957. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-12-12. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Sälj- och affärsutvecklare

Ansök    Nov 8    Dreamwork Scandinavia AB    Marknadschef
Kort om tjänsten Här arbetar du mot branschen animalisk livsmedelsproduktion, som sälj- och affärsutvecklare på HEFT är du med från början på en spännande resa! HEFT är en startup där din roll blir att hitta och bygga upp affärsstrategier och säljkanaler. Du jobbar med koncept, paketering och prissättning, bygger upp kontaktnät och samarbeten. Inom ett par år har du byggt upp ett säljteam och fungerar som försäljningschef. Tjänsten är placerad i Uddevalla.... Visa mer
Kort om tjänsten
Här arbetar du mot branschen animalisk livsmedelsproduktion, som sälj- och affärsutvecklare på HEFT är du med från början på en spännande resa! HEFT är en startup där din roll blir att hitta och bygga upp affärsstrategier och säljkanaler. Du jobbar med koncept, paketering och prissättning, bygger upp kontaktnät och samarbeten. Inom ett par år har du byggt upp ett säljteam och fungerar som försäljningschef. Tjänsten är placerad i Uddevalla.


Sökord: affärsutveckling, marknadsstrategi, marknadsstrateg, försäljning, försäljningschef, marknadsföring, marknadschef, veterinär, veterinärmedicin, SLU, SVA, djurhållningOm verksamheten
HEFT AB är ett svenskt företag som står inför en spännande framtid med en marknad både på hemmaplan i Sverige och internationellt. Med en ny och bekräftad metod för att avliva lantbruksdjur på ett mer stressfritt och smärtfritt sätt är vår vision att göra djurhållningen inom lantbruket mer hållbart både för djur och människor. Vår pågående etablering och fokus är Norden, Holland, Frankrike, och Tyskland där kunden är allt från mindre eko-gårdar, till kooperativ och myndigheter.

HEFTs erbjudande till marknaden utgörs av två koncept:
ON FARM: Lösningar för att hantera sjuka, skadade eller icke livskraftiga djur i dagliga produktionen.

EMERGENCY RESPONSE: Storskaliga lösningar för hantering av utbrott av smitta, så som Afrikanskt Svinpest eller Fågelinfluensa.
Läs mer på www.heftinternational.comMer om tjänsten
Djurhållningen i livsmedelsproduktionen sätts under allt hårdare press och det blir allt viktigare att även avlivning av djur sker på ett för djuret skonsamt sätt. HEFT har en metod som behövs på marknaden, den är beprövad och säker.

Stor vikt läggs på att möta olika länders regelverk och man jobbar med forskare, myndigheter, organisationer samt RISE för att ha en certifierad och godkänd produkt att ta till marknaden.

Nu är det dags att bygga upp försäljningens metoder och kanaler. Du blir ansvarig för strategier och genomförande. Exempel på vad du kommer att jobba med:
Analys av marknaden, följa med i vad som händer i branschen
Kontakt med företag, kooperativ, myndigheter
Produktens paketering och prissättning
Hitta distributörer och samarbeten
Planera och delta i mässor och event
Hålla föredrag och presentationer
Delta i internationella möten
Förhandlingar, distributörsavtal, upphandlingar, införsäljning
Så småningom bygger du upp ett säljteam och fungerar då som försäljningschefDin profil
En förutsättning för att du ska trivas i denna tjänst, är att du har ett etiskt förhållningssätt till djurhållning för livsmedelsproduktion. På HEFT vill man bidra till att förbättra djurens livsvillkor, det är viktigt att du också brinner för detta. Du har troligen någon erfarenhet eller utbildning som relaterar till djur i livsmedelsproduktion.

Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning och affärsutveckling och trivs i en miljö där du ansvarar för att bygga upp din tjänst. Du ser vad som behöver göras och kan jobba både strategiskt och hands on. Här hjälps man åt och alla i teamet har breda roller.

En fördel är om du har arbetat med att kommersialisera produkter som är nya på marknaden, om du har hittat distributörer och samarbeten i nya konstellationer.

Du känner dig hemma i en miljö där forskning och regulatoriska krav är viktiga inslag i affärsbyggandet och kommunicerar gärna med alla typer av intressenter och samarbetspartners.

Du är helt bekväm med att arbeta på engelska i tal och skrift och kan resa mycket, både i Sverige och internationellt.Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 15 december. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt [email protected] Visa mindre

Marknadschef Försäljning Lastvagnar

Beskrivning Är du redo att axla en ny roll med både djup och bredd inom marknad och försäljning? Bröderna Brandt Lastvagnar AB söker en marknadschef försäljning för vår verksamhet där vi säljer nya och begagnade lastbilar, tunga efterfordon och bussar. I rollen ingår även key account ansvar för vissa nyckelkunder. Om du är en förvaltare så är det inte dig vi söker. Vi söker en förnyare! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta nära vår VD och förstärka vå... Visa mer
Beskrivning
Är du redo att axla en ny roll med både djup och bredd inom marknad och försäljning?

Bröderna Brandt Lastvagnar AB söker en marknadschef försäljning för vår verksamhet där vi säljer nya och begagnade lastbilar, tunga efterfordon och bussar.

I rollen ingår även key account ansvar för vissa nyckelkunder. Om du är en förvaltare så är det inte dig vi söker. Vi söker en förnyare!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta nära vår VD och förstärka vår befintliga organisation med att bedriva aktiv säljledning samt coacha säljare och försäljningsadministration. Du kommer att kontinuerligt arbeta med marknadsföring, marknadsaktiviteter och kundkontakter. Som marknadschef kommer du att samarbeta med övriga interna avdelningar, våra generalagenter Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar samt övriga samarbetspartners som Volvofinans Bank, Volvia försäkringar med flera. Du ansvarar för att budgetera och följa upp försäljningsavdelningarnas resultat och mål.

Kvalifikationer
Vi behöver dig som har en djup kunskap om lastbilsbranschen och mångårig erfarenhet av tunga fordon och försäljning. Du är en erfaren förändringsledare och duktig på att skapa och bibehålla goda relationer. Du är kreativ och initiativtagande. Du är en positiv och driven person som även har ett gott sinne för struktur och ordning. Sist men inte minst -vi söker dig som har mod och vilja att utveckla.

Villkor
Tillsvidareanställning med placering i Uddevalla Visa mindre

Marknadschef 2.0 till ancon.io (CMO GURUALERT!)

Ansök    Feb 1    Ancon AB    Marknadschef
Vi på Ancon söker en marknadschef, kung, drottning, growth hacker, guru, galning. Du ska vara med och ta Ancon från 40mkr till 300mkr globalt inom några enstaka år. Du kommer ansvara för avdelningen. Du ska bygga upp avdelningen. Du ska forma avdelningen. Du tror på galna digitala kampanjer med magisk konvertering. Du förstår den nya världen. Du förstår varumärkesfrågor så väl som affärsdriven marknadsföring. Du vet vad en marketing funnel är. Degen ska ... Visa mer
Vi på Ancon söker en marknadschef, kung, drottning, growth hacker, guru, galning.
Du ska vara med och ta Ancon från 40mkr till 300mkr globalt inom några enstaka år.
Du kommer ansvara för avdelningen. Du ska bygga upp avdelningen. Du ska forma avdelningen.
Du tror på galna digitala kampanjer med magisk konvertering. Du förstår den nya världen. Du förstår varumärkesfrågor så väl som affärsdriven marknadsföring. Du vet vad en marketing funnel är. Degen ska in.
Du ska marknadsföra vår nya SaaS plattform till världens alla restauranger. No limits.
Du tror inte på gamla idéer. Du tror på det nya, som sticker ut från bruset. Men.
Du har minst 10 års erfarenhet av marknadsföring, gärna i ledande roller. Du triggas av att ta chefsrollen, samtidigt som du är en doer och lätt smackar ut ett blogginlägg och en facebookpost när det behövs. Du bestämmer var dom behövs. Du är boss!
Du är en force of nature. Du är besatt av att skala, växa, göra skillnad. Du tror inte på vanilj och jante, du tror på trance och Get Shit Done.
Du kommer jobba tight med bolagets VD. Du kommer vara en medlem i ledningsgruppen. Du kommer utmanas. Du kommer utmana. Vi kommer växa tillsammans.
Placering i Örebro eller Lysekil.


Vill du snacka vidare? Maila [email protected] - skicka ingen vaniljansökan. Visa vad du går för! Visa mindre