Lediga jobb som Platschef, anläggning i Uddevalla

Se lediga jobb som Platschef, anläggning i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare till NCC Stenmaterial!

Ansök    Apr 22    NCC AB    Platschef, anläggning
Rollen som Supervisor  I rollen som Arbetsledare/Supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom vår verksamhet i Bohuslän. Det innebär att du säkerställer och ansvarar för att verksamheten följer gällande tillstånd, att produktionen sker enligt årlig produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar. Samt att produktionen sker så effektivt som möjligt utifrån marknadens efterfrågan. I rollen genomförs provtagning i enlighet med kontr... Visa mer
Rollen som Supervisor 
I rollen som Arbetsledare/Supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom vår verksamhet i Bohuslän. Det innebär att du säkerställer och ansvarar för att verksamheten följer gällande tillstånd, att produktionen sker enligt årlig produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar. Samt att produktionen sker så effektivt som möjligt utifrån marknadens efterfrågan. I rollen genomförs provtagning i enlighet med kontrollprogram/kontrollplaner. Du ansvarar även för att skapa ett gott samarbete med underleverantörer och kunder.

Din profil 
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har flerårig erfarenhet inom krossverksamhet alternativt bygg- och anläggningsbranschen. Du har god datavana och viss erfarenhet av administrativt arbete. Praktisk erfarenhet av mottagning av material för återvinning eller deponering är meriterade. Samt tidigare erfarenhet av att leda underställd personal.

Du är en drivande och engagerad person som vill leda och skapa resultat tillsammans med oss. Du är noggrann, kommunikativ och relationsinriktad då du ser värdet av att utveckla goda relationer med kollegor och underleverantörer.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning med placering på vår site i Uddevalla. Provanställning kan komma att tillämpas. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Kontakt och ansökan 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Site Manager Andréas Reinholdsson på +46702030890. 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31.
Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Montageledare

Introduktion Har du ett brinnande intresse för byggnation, ledarskap och kundrelationer? Då har vi en spännande tjänst med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi söker nu en Montageledare till Göteborg/Uddevalla. Om oss Contiga är en komplett stomentreprenör som tillverkar och monterar betongelement och stålkonstruktioner till en mängd olika typer av byggnader, såsom bostäder, skolor, parkeringshus och shoppingcenter. Vi värdesätter de kvalit... Visa mer
Introduktion

Har du ett brinnande intresse för byggnation, ledarskap och kundrelationer? Då har vi en spännande tjänst med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi söker nu en Montageledare till Göteborg/Uddevalla.

Om oss

Contiga är en komplett stomentreprenör som tillverkar och monterar betongelement och stålkonstruktioner till en mängd olika typer av byggnader, såsom bostäder, skolor, parkeringshus och shoppingcenter.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

Som Montageledare har du det övergripande ansvaret på plats för det aktuella projektets montage. Det innebär att du leder och fördelar arbetet för ditt montagelag samt inhyrda montörer med ansvar för att montaget färdigställs enligt tidsplan. I dina arbetsuppgifter ingår:


• Personalansvar för montagelag
• Bemanningsplanering
• Beställningar
• Kontakt med entreprenör
• Kvalitetskontroll
• Deltagande i revisioner
• Arbete med ständiga förbättringar
• I övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter

Som montageledare rapporterar du till företagets montagechef.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom bygg och anläggning. Erfarenhet av montage av prefabricerade konstruktioner i betong är ett krav. Har du erfarenhet av att leda montagelag sedan tidigare ses det som meriterande. B-körkort är ett krav. 

Som person är du driven och självgående med väl utvecklade ledaregenskaper. Du är van vid att arbeta efter deadlines och du ser till att få saker gjorda inom överenskomna tidsramar. Vidare är du är kvalitetsmedveten, kundfokuserad och du har lätt för att samarbeta med såväl interna som externa kontakter. Som ledare är du kommunikativ, rak och tydlig och du arbetar genom din grupp för att nå företagets uppsatta mål.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och kan tillträdas snarast. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Om Contiga

Contiga, med verksamhet i Norrtälje, Uddevalla och Göteborg, är den största svenska producenten av prefabricerade stommar med egen tillverkning av både stålstommar och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Enheten i Uddevalla är Sveriges största tillverkningsanläggning för prefabricerade betongelement. 
Contiga ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder. Visa mindre

Platschef Mark Bohuslän

Ansök    Maj 16    NCC AB    Platschef, anläggning
Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler. Med anledning av detta söker vi nu en Platschef till vår markgrupp i Bohuslän.   Rollen som Platschef    Som platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att ansvara för pr... Visa mer
Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler. Med anledning av detta söker vi nu en Platschef till vår markgrupp i Bohuslän.  

Rollen som Platschef   
Som platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Till din hjälp har du kompetenta arbetsledare och yrkesarbetare. Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Projekten kan vara markarbeten för VA, kontorshus, industribyggnader, vägar, gator, broar och bostadsområden. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i rollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö.? 

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss! 

Din profil 
För att vara framgångsrik i den här rollen har du en byggteknisk utbildning alternativt några års erfarenhet som platschef inom anläggningsverksamhet. Du är strukturerad och har en god förmåga att planera teamets och ditt arbete. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vidare är du en och en problemlösare som även trivs med att arbeta administrativt. Vi tror också att du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Hos oss blir du en del av en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans och vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna. 

Ytterligare information 
Anställningsform är heltid och med arbetsområde Bohuslän/Trestad eller Göteborg. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.  

Kontakt och ansökan 
Registrera din ansökan med ditt CV eller Linkedinprofil, urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock ej senare än 2022-06-19. Kontakta gärna Robin Eriksson Projektchef 070–3309206 för frågor om tjänsten. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.  

Varmt välkommen med din ansökan!? 

Sökord: platschef, blockchef, produktionschef, arbetschef, 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.   

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare?samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Site Manager till ISS kund inom fordonsindustrin

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu flertalet Site Managers med uppdrag att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Är du en serviceinriktad, affärsdriven och engagerad ledare som vill utveckla människor och kundens verksamhet? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Som Site Manager (Platschef) får du ett spännande, variationsrikt och ansvarsfullt jobb, med stora möjligheter till egen utveckling. Rollen innebär ett ansvar för en eller flera siter beroende på område. Serviceleveransen består av både mjuka (såsom städ och arbetsplatsservice) och hårda (industri- och fastighetstekniska) tjänster och sker främst med egen personal. Du får såväl ekonomiskt resultatansvar som ansvar för underställd personal.

Ditt uppdrag innefattar att leda leveransen på site, vilket betyder att du är lyhörd och har en nära kunddialog för att kunna bidra till utveckling hos kund. Du arbetar kontinuerligt med att skapa samhörighet i teamet och främja medarbetarnas vidareutveckling. Till din hjälp har du direktrapporterande Driftchefer och/eller Teamledare, beroende på sitens storlek. En del av leveransen kan ske med hjälp av underentreprenörer, här får du ett viktigt uppdrag att kvalitetssäkra och arbeta med kravställning gentemot leverantörerna.

Vi söker flertalet Site Managers, för denna annons söker vi placering i Uddevalla.

Vi erbjuder

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas i uppdraget. Du kommer att tillhöra ett kundteam där du rapporterar till Business Area Manager. Hos oss får du ett nära samarbete med kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet i ledande position från entreprenad-, industri- eller servicesektorn. Du har i grunden en högskoleutbildning, inriktning med fördel mot teknik eller ekonomi. För att bli framgångsrik i rollen ser vi kompetens inom industri och processunderhåll som värdefullt. Utbildning inom ledarskap är meriterande, liksom erfarenhet av att utveckla kundrelationer. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du relations- och resultatorienterad. Du är en kommunikativ, tillgänglig och coachande ledare som har förmåga att skapa engagemang hos både medarbetare och kund. Ditt ledarskap är tydligt och engagerat och du är van vid att fatta beslut. ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 6 januari. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och planerad anställningsstart är den 1 maj, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer, tester och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Visst är du vår nästa arbetsledare?

Till vår kund i Uddevalla söker vi nu omgående en platsansvarig. Är du ordningsam och har lite sinne för att leda ett arbete? Du skall i nära samarbete med företagets ledning bygga upp en verksamhet samt leda arbete på plats. Du har erfarenhet av däckverkstad o mekaniker så kommer du långt. Plus är om du även arbetat som platsansvarig eller arbetsledare. Körkort är ett krav. Erfarenhet av arbetsledning o leda teamet är ett krav. Frågor om tjänsten b... Visa mer
Till vår kund i Uddevalla söker vi nu omgående en platsansvarig.

Är du ordningsam och har lite sinne för att leda ett arbete?

Du skall i nära samarbete med företagets ledning bygga upp en verksamhet samt leda arbete på plats.

Du har erfarenhet av däckverkstad o mekaniker så kommer du långt.

Plus är om du även arbetat som platsansvarig eller arbetsledare.

Körkort är ett krav.

Erfarenhet av arbetsledning o leda teamet är ett krav.

Frågor om tjänsten besvaras av Suad Iseni på telnr: 0705-495737 Visa mindre

Betongteknik Väst söker Platschef till Region Väst

Betongteknik Väst (https://btvast.se/tjanster/) startades 2016 och består idag av 16 anställda. Vi är en pålitlig och kvalitetsmedveten samarbetspartner inom Bygg & Anläggningssektorn. Vi strävar efter att kunden skall få en behaglig resa från start till mål i projektet, genom ett nära samarbete, tillförlitlighet och professionellt agerande. Betongteknik Väst har bred kompetens inom betong och markarbeten. Vi utför renoveringar och nyproduktion både för of... Visa mer
Betongteknik Väst (https://btvast.se/tjanster/) startades 2016 och består idag av 16 anställda. Vi är en pålitlig och kvalitetsmedveten samarbetspartner inom Bygg & Anläggningssektorn. Vi strävar efter att kunden skall få en behaglig resa från start till mål i projektet, genom ett nära samarbete, tillförlitlighet och professionellt agerande. Betongteknik Väst har bred kompetens inom betong och markarbeten. Vi utför renoveringar och nyproduktion både för offentliga samt privata sektorn.

Betongteknik Väst söker Platschef
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill få möjlighet att utvecklas genom att ta stort ansvar och driva arbetet framåt tillsammans med dina medarbetare.

Som Platschef på Betongteknik Väst får du ett övergripande perspektiv då du ansvarar för att planera, leda och genomföra projekt från start till mål. Som platschef ansvarar du för projektens planering, genomförande, ekonomi, personal samt kvalitet. Du kommer att vara verksam i den långsiktiga planeringen men även i det dagliga arbetet och tillsammans med medarbetarna driva arbetet framåt. Du för en dialog med beställare och underentreprenörer. Platschefen ser till att projekten följer tidsplanen, att arbetet utförs med hög kvalitét och så effektivt som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Då du kommer att vara verksam på ett större område är du lämpligen bosatt i Göteborg, Uddevalla eller Dalsland.

Kvalifikationer

- Relevant eftergymnasial utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Betong klass 1
- Erfarenhet av arbetsledning inom anläggning
- Goda datakunskaper och van vid administrativa uppgifter
- Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift
- B-körkort
- Entreprenadjuridik motsvarande fortsättningskurs


Meriterande:

- Tidigare arbete som platschef
- Tidigare arbetat inom bro- och/eller vägunderhåll


Varför Betongteknik Väst

På Betongteknik Väst får du frihet under ansvar och korta beslutsvägar i arbetet. Vi ser till att våra medarbetare har en bra arbetsmiljö och goda anställningsvillkor. Du kommer att bli en del av ett härligt team som arbetar tätt ihop med god kommunikation.

Kontaktperson

Emilia Bengtsson, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, [email protected], 073- 829 09 51.

Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast. Dock senast 2022-05-01.

I rekryteringen samarbetar Betongteknik Väst med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Betongteknik Väst. Visa mindre

Operation Manager till NCC Asfalt

Ansök    Jul 14    NCC AB    Platschef, anläggning
Operation Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NC... Visa mer
Operation Manager
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen som Operation Manager
Som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, med kommuner och privatpersoner som främsta kunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du kommer leda och fördela arbetet för din underställda personal och planera och samordna resurser - både interna och externa. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med Area Manager, Operation Managers och Operation Specialists i din Area.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt samt våra STAR Behaviours som är ett komplement till våra värderingar.

Din profil
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du behöver vara strukturerad och ha en god förmåga att prioritera. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggningsverksamhet, samt några års erfarenhet som platschef/arbetsledare eller motsvarande roll. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner samt vågar ställa krav lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Bohuslän med omnejd, med placeringsort Uddevalla. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Area manager Karl-Johan Aksell, [email protected]

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-08-31.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Operation Manager till NCC Asfalt

Ansök    Okt 21    NCC AB    Platschef, anläggning
Operation Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NC... Visa mer
Operation Manager
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen som Operation Manager
Som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, med kommuner och privatpersoner som främsta kunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du kommer leda och fördela arbetet för din underställda personal och planera och samordna resurser - både interna och externa. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med Area Manager, Operation Managers och Operation Specialists i din Area.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt samt våra STAR Behaviours som är ett komplement till våra värderingar.

Din profil
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du behöver vara strukturerad och ha en god förmåga att prioritera. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggningsverksamhet, samt några års erfarenhet som platschef/arbetsledare eller motsvarande roll. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner samt vågar ställa krav lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Bohuslän med omnejd, med placeringsort Uddevalla. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Area manager Lars Johansson, tfn. 076-521 65 91.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-11-21

Välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Platschef Mark Norra Bohuslän

Ansök    Dec 7    NCC AB    Platschef, anläggning
Platschef Mark Norra Bohuslän Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler. Med anledning av detta söker vi nu en Platschef till vår markgrupp i Norra Bohuslän - Trestad. Rollen som Platschef   Som platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till ö... Visa mer
Platschef Mark Norra Bohuslän
Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler. Med anledning av detta söker vi nu en Platschef till vår markgrupp i Norra Bohuslän - Trestad.

Rollen som Platschef  
Som platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Till din hjälp har du kompetenta arbetsledare och yrkesarbetare. Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Projekten kan vara markarbeten för VA, kontorshus, industribyggnader, vägar, gator, broar och bostadsområden. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i rollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. 

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil
För att vara framgångsrik i den här rollen har du en byggteknisk utbildning alternativt några års erfarenhet som platschef inom anläggnings-verksamhet. Du är strukturerad och har en god förmåga att planera teamets och ditt arbete. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vidare är du en och en problemlösare som även trivs med att arbeta administrativt. Vi tror också att du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Hos oss blir du en del av en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans och vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna.

Ytterligare information
Anställningsform är heltid med placering i Uddevalla och med resor till arbetsplatser främst inom Norra Bohuslän och Trestadsområdet. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan
Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022–01–08. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Kontakta gärna Robin Eriksson Projektchef 070–3309206. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: platschef,

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Operations Manager till NCC Asfalt Sector South

Ansök    Jan 25    NCC AB    Platschef, anläggning
Operation Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NCC ... Visa mer
Operation Manager
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen som Operation Manager
Som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, med kommuner och privatpersoner som främsta kunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du kommer leda och fördela arbetet för din underställda personal och planera och samordna resurser - både interna och externa. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med Area Manager, Operation Managers och Operation Specialists i din Area.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt samt våra STAR Behaviours som är ett komplement till våra värderingar.

Din profil
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du behöver vara strukturerad och ha en god förmåga att prioritera. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggningsverksamhet, samt några års erfarenhet som platschef/arbetsledare eller motsvarande roll. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner samt vågar ställa krav lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Uddevalla med omnejd, med placeringsort Uddevalla. B-körkort är ett krav.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Area manager Lars Johansson, telefon 076- 521 65 91.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-02-25.

Välkommen med din ansökan!

Om Oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Filialchef Uddevalla

Filialchef i Uddevalla Är du vår nya Filialchef i Uddevalla? I Nordens modernaste och största återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli del av vinnarlaget – miljön, våra kunder och vi själva. Tjänsten som Filialchef är strategisk och utmanande med resultatansvar. Arbetsuppgifterna är meningsfulla, möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig ledare för vår anläggning. Nu satsar vi! Filialen i Uddevalla är en viktig anläggn... Visa mer
Filialchef i Uddevalla

Är du vår nya Filialchef i Uddevalla? I Nordens modernaste och största återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli del av vinnarlaget – miljön, våra kunder och vi själva. Tjänsten som Filialchef är strategisk och utmanande med resultatansvar. Arbetsuppgifterna är meningsfulla, möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig ledare för vår anläggning.

Nu satsar vi!

Filialen i Uddevalla är en viktig anläggning med engagerande medarbetare som varje dag ser till att vi skapar en hållbar morgondag. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning på nytt. Det finns så många möjligheter och vi vill hela tiden bli ännu bättre. Filialen i Uddevalla är en viktig plattform som ständigt utvecklas där ett strategiskt ledarskap är nyckeln för att vi fortsätter vår resa framåt.

Region Väst

Att vara Filialchef innebär en hel del hårt jobb. Vi är stolta över vår Filial som vi tillsammans har varit med och byggt upp och där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Du leder verksamheten tillsammans med din produktionsledare, administration, produktionsmedarbetare och säljare. Du visar vägen, vågar utmana och tänka nytt och säkerställer att vi tar verksamheten mot nya höjder. Du är också en del av den regionala ledningsgruppen med andra filialchefer, administrativ chef och säljchef, som leds av vår regionchef.

Det börjar med dig

Visst ser vi att du har en gedigen utbildning inom ledarskap, teknik eller ekonomi samt har kunskap inom återvinning. Men det är ännu viktigare att du står för våra ledarskapsvärderingar, öppen & ärlig, sätter medarbetaren i centrum och är en lyhörd vägvisare. Att göra affärer och skapa nya innovativa lösningar är något som triggar dig och du gillar att ha ett helikopterperspektiv samt att vara nära i verksamhetens vardag. Vi vet att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas med bolaget och bidra till vår vision ”tillsammans skapar vi en hållbar morgondag”. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Uddevalla.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan. Senaste ansökningsdag är 10 augusti, men vi hanterar ansökningar löpande. Vid frågor kontakta Regionchef Stefan Svensson, [email protected], dock åter från semester vecka 32. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Operational Manager till Vivestra i Ljungskile

Är du en strategisk person som tar snabba och bra beslut? Som gillar att arbeta med brandsäkerhet och brinner för hållbarhet och miljö? Då kan du vara rätt person till tjänsten som Operational Manager hos Vivestra i Ljungskile! Om tjänsten Vivestra är i en stor tillväxtfas och behöver en operational manager till sin bas i Ljungskile. Rollen har stora utvecklingspotensial och din uppgift är att bidra till tillväxt och utveckling av företaget. Du kommer... Visa mer
Är du en strategisk person som tar snabba och bra beslut? Som gillar att arbeta med brandsäkerhet och brinner för hållbarhet och miljö? Då kan du vara rätt person till tjänsten som Operational Manager hos Vivestra i Ljungskile!

Om tjänsten

Vivestra är i en stor tillväxtfas och behöver en operational manager till sin bas i Ljungskile.

Rollen har stora utvecklingspotensial och din uppgift är att bidra till tillväxt och utveckling av företaget. Du kommer vara ansvarig för den dagliga driften för ca 12 tekniker. Se till att det finns material, bilar, schema etc. Helt enkelt få allt att flyta på. Du kommer ha personal- och budgetansvar och till viss del involverad i inköp och schemaläggning.

- Personalansvar
- Budget, både att utforma den och uppföljning
- Ansvar för logistik, lager, bilar och material.
- Schemaläggning

Vem är du?

Som person gillar du att ha koll på läget. Du trivs bäst i högt tempo. Du har lätt för att ta snabba beslut och driva saker framåt. Du är en prestigelös ledare som har förmågan att få med alla på tåget. Att du har hög kommunikativ förmåga och är snabb i steget underlättar.

Har du erfarenhet av brandsäkerhet är det en stor fördel men inget krav. Vi sätter stor vikt vid din personlighet. Du behöver ha körkort.

Vad kan vi erbjuda

Tjänsten är en heltidstjänst belägen på vår bas i Ljungskile. Fast lön. Det finns stora utvecklingsmöjligheter i tjänsten.

Om företaget

Vivestra är ett personligt företag med basen i Ljungskile. Vår historia börjar redan 1992 som Bohusläns Brandskydd, grundat av Mikael Höglind. 2002 byter vi namn till Vivestra, ”att leva i Bohuslän”. Glädje, hjärta och stolthet tar oss framåt.

Idag är vi 20 anställda. Män och kvinnor, från Ljungskile, Kanada, Kode, Libanon, Trollhättan, Kosovo och Kalix. Det är ingen slump. Mixen är viktig för oss och gör oss både bättre och unika i branchen. Vi älskar det vi gör, brinner för brandsäkerhet och att hjälpa våra kunder till rätt lösning. Glädje, hjärta och stolthet driver oss till att gång på gång att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Miljön är otroligt viktig för oss. Därför använder vi certifierad vattenkraft, kör el- och gasbilar, ogillar slit och släng och planterar varje år massor av träd. Vi bryr oss om miljön ständigt, både i det stora och i det lilla.

Läs mer på www.vivestra.se

I den här rekyteringen har Vivestra valt att samarbeta med Electus rekrytering. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm på 0722-210833 [email protected] Visa mindre