Lediga jobb som Restaurangchef i Uddevalla

Se lediga jobb som Restaurangchef i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Max i Uddevalla söker framtidens chefer och ledare

Ansök    Nov 24    Max Burgers AB    Restaurangchef
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskap... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar?

Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande.

Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.  

Vem söker vi? Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor.

Vad erbjuder vi? En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Vår Värdegrund. Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Enhetschef till Måltidsservice

Ansök    Okt 13    Uddevalla kommun    Restaurangchef
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om jobbet 
Vi söker dig som vill vara med och ta den goda måltiden in i framtiden med fokus på hållbarhet och minskat matsvinn! Under kommande mandatperiod ska dessutom ett nytt centralkök vara klart och du kommer tillsammans med andra avdelningar i kommunen ta fram förutsättningar för det nya köket och vara ledande i detta arbete.

Måltidsservice är en del av samhällsbyggnadsförvaltningen och tillagar varje dag ca 13 400 måltider till förskola, skola, gymnasium och särskilda boenden. Vi är ca 160 medarbetare fördelat på sex enheter. Vi brinner vi för människor, mat och kvalitet och ser utveckling och förändring som en naturlig del av vår verksamhet. Vi jobbar mycket med digitalisering för att effektivisera och öka kvalitén i vårt arbete.

Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder flexibel arbetstid, möjlighet till distansarbete, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till semesterväxling. Du kommer att ingå i Måltidsservice ledningsgrupp dina chefskollegor har ett gott samarbete utifrån erfarenheter och kompetens.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att vara chef för centralköket och 5 andra verksamheter med ansvar för verksamhet, budget, personal och arbetsmiljö. Personalgruppen består idag av ca 30 medarbetare fördelat på kockar, måltidsbiträde och köksmästare.

- Du ingår i ledningsgruppen för måltidsservice tillsammans med avdelningschef och 5 enhetschefer. Vi har ett nära samarbete där vi utvecklar verksamheten målmedvetet och långsiktigt.
- Ta fram förutsättningar och leda arbetet med ett nytt centralkök
- Ansvara för att dina verksamheter dagligen levererar en högklassig service och goda måltidsupplevelser.

Vem söker vi? 
Vi söker dig med intresse för mat, kvalitet och hållbarhet. Tydlighet i ekonomiska ramar, uppföljningar och resultat är en självklarhet för dig.

- Du är en trygg och tydlig ledare som gillar att arbeta nära dina medarbetare.
- Du är handlingskraftig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter för att nå mål och resultat.
- Du har förmåga att se till hela verksamhetens bästa när du fattar beslut.
- Du är lösningsfokuserad och har ett positivt förhållningssätt som du kan förmedla till kollegor och medarbetare.
- Du har ett coachande förhållningssätt och förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare till att effektivt nå gemensamt uppsatta mål.
- Du är uthållig, strukturerad och strävar efter att leverera hög kvalité i allt du gör.

Måltidsservice har en central servicefunktion inom kommunen så du har förmåga att samarbeta med kund och snabbt anpassa verksamheten efter nya förutsättningar.

Kravspecifikation 
- Kostekonom eller likvärdig högskoleutbildning
- Erfarenhet av personalledning inom storkök och/eller restaurang.
- Goda grundkunskaper kring gällande aktuell lagstiftning inom livsmedelsproduktion. 
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
- B-körkort

Meriterande
Har du tidigare arbetat inom en politiskt styrd organisation och med utvecklingsinsatser eller förändringsledning är det meriterande.

- Kockutbildning eller erfarenhet av storkök som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Ledarskapsutbildning
- Erfarenhet av att jobba med måltidsutveckling

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Bless Burgers Uddevalla söker restaurangchef

Ansök    Sep 24    Bless Group AB    Restaurangchef
Är du en strukturerad ledare som brinner för bra service? Hösten 2022 är det nyetablering av Bless Burgers i Uddevalla och vi söker en restaurangchef som vill arbeta i en rolig, fartfylld och utvecklande miljö. Det viktigaste är att du alltid strävar efter att erbjuda bästa kvalitet och service till våra gäster. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill främst att du ska vara en social och lösningsorienterad person. Hos oss får du vara med och ... Visa mer
Är du en strukturerad ledare som brinner för bra service? Hösten 2022 är det nyetablering av Bless Burgers i Uddevalla och vi söker en restaurangchef som vill arbeta i en rolig, fartfylld och utvecklande miljö. Det viktigaste är att du alltid strävar efter att erbjuda bästa kvalitet och service till våra gäster. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill främst att du ska vara en social och lösningsorienterad person.
Hos oss får du vara med och skapa en arbetsmiljö för dig och dina medarbetare att trivas i. Du är positiv, utåtriktad och mån om att få ditt team att arbeta väl tillsammans. Vi kommer att ge dig en internutbildning för att få en känsla för restaurangen. För oss är det viktigt att du ser möjligheter istället för hinder och har stort engagemang och nyfikenhet för att lära dig mer.
Tillsammans skapar vi upplevelse utöver det vanliga till våra gäster, både när det gäller smak och service.
Kvalifikationer
- Kan ta ekonomiskt ansvar
- Erfarenhet av personalansvar Visa mindre

Driftledare/Restaurangchef Brödernas Håby

Ansök    Dec 16    Brödernas Group AB    Restaurangchef
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Vi söker en Driftledare/Restaurangchef i Håby. Vilka är Brödernas? Brödernas drivs med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför den svenska gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med riktigt goda hamburgare och fan... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Vi söker en Driftledare/Restaurangchef i Håby.

Vilka är Brödernas?

Brödernas drivs med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför den svenska gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med riktigt goda hamburgare och fantastisk service. Vi har idag över 60 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Driftledare/Restaurangchef hos oss?
Som Driftledare på Brödernas har du huvudansvaret för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda.
Du jobbar med att utveckla dina medarbetare och få dem att växa genom delegering av arbetsuppgifter och vägledning.

Dina ansvarsområden:

- Service
- Beställningar
- Leveranser
- Attestera fakturor
- Schemaläggning
- Prognos & personalkostnad
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan innan.
Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal. Du har minst 3 års serveringserfarenhet samt minst 2 års erfarenhet av en ledande roll.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion, här finns väldigt goda möjligheter för att utvecklas och växa med företaget. Vi har varierande arbetstider såsom dagar, kvällar och helger.

Intervjuer sker löpande så tveka inte och sök! Visa mindre

Restaurangchef 90%

Ansök    Aug 8    Hotel Bohusgården AB    Restaurangchef
Bohusgården har idag 30 konferenslokaler, 350 rum med 700 bäddar, spa samt tre olika matsalar. Hotellet har en inriktning mot konferens/affärs och övernattande privatgäster. Här serveras en stor frukostbuffé med stort utbud varje morgon. För våra privat/affärsgäster serveras vardagkvällar en buffé fokuserat på husmanskost och Fredag/lördag serverar vi vår bistro-buffé. För våra konferensgäster har vi vår lunchbuffé som är mycket omtalad. Konferensmiddagarn... Visa mer
Bohusgården har idag 30 konferenslokaler, 350 rum med 700 bäddar, spa samt tre olika matsalar. Hotellet har en inriktning mot konferens/affärs och övernattande privatgäster.
Här serveras en stor frukostbuffé med stort utbud varje morgon. För våra privat/affärsgäster serveras vardagkvällar en buffé fokuserat på husmanskost och Fredag/lördag serverar vi vår bistro-buffé.
För våra konferensgäster har vi vår lunchbuffé som är mycket omtalad. Konferensmiddagarna består oftast av två- eller trerätters serverad middag och ibland temakvällar med ex. skaldjurslåda.
Vi har ett aktivt miljöarbete och använder oss så långt det är möjligt av Svanen/kravmärkta råvaror samt att vi arbetar aktivt för att minska vårt matsvinn.
Som vår nya restaurangchef är du en kreativ och driven ledare med stort intresse för mat och vin. Du har ett gott ledarskap med fokus på att få ett grymt samarbete i kök/servering/disk/reception. Du är en positiv, glad och problemlösande person med stort tålamod.
Du har det övergripande ansvaret över restaurangen dagliga rutiner och har en god förmåga att organisera och planera samt jobbar aktivt i det dagliga arbetet.
För dig är det lika självklart att möta gästerna i matsalen som att hjälpa till med städningen efter stängning. Noggrannhet, kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper är viktigt för oss. Vidare brinner du för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats med ambitioner att lyfta verksamheten ytterligare.
Uppgifter vår restaurangchef ansvarar för:
• Daglig ledning av arbetet samt allt förekommande arbete i restaurangen.
• Bemanning, vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal.
• Vara spindel i nätet i samverkan med ledning och medarbetare i att alltid sätta gästens helhetsupplevelse i fokus.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang. Förmåga att ha många bollar i luften med logistik och planering kring flera arrangemang/matsalar samtidigt.
• Ansvara för inköpslistor och ta emot varor till restaurangen.
• Se till att restaurangen underhålls, är ren och att nödvändigt underhåll och reparationer blir gjorda.
• Inventering och ansvar för att rutiner efterlevs.
Vi söker dig som:
Tidigare arbetat som hovmästare/arbetsledare/ restaurangchef
God erfarenhet från restaurangbranschen samt barvana
Flytande kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
Vi söker dig som är positiv, har mycket energi och som tillsammans med oss vill ta servicen till en ny nivå och se till att alla medarbetare jobbar för att ge det lilla extra.
Du har goda ledaregenskaper och har lätt att hantera stressiga situationer och att delegera ut arbetsuppgifter.
Vi ser även att du är flexibel med arbetstider då det kommer variera.

Start: Enligt överenskommelse, tjänsten tillsätts omgående och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utgått.
Omfattning: 90% tillsvidare. Kollektivavtal HRF.
Arbetstider: Varierande arbetstider mestadels kväll/helg
Krav: Minst 5 års erfarenhet, svenska i tal och skrift.
Referenser: lämnas efter överenskommelse
Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev med bild till [email protected]
Märk ansökan "Restaurangchef" Visa mindre

Restaurant Manager till Sushi Yama på Torp!

Ansök    Maj 12    Sushi Centralen AB    Restaurangchef
Trivs du när det är full fart och vill ansvara för en av de fräschaste Sushi Yama-restaurangerna i Sverige? Just nu söker vi nästa stjärna till vår restaurang på Torp Köpcentrum! Arbetsbeskrivning: Som Restaurant Manager hos oss på Sushi Yama är Du ansvarig för driften och försäljningen för din restaurang. Du har personalansvar på restaurangen och ser till att de får rätt förutsättningar för att nå uppsatta mål. I rollen som Restaurant Manager behöver du... Visa mer
Trivs du när det är full fart och vill ansvara för en av de fräschaste Sushi Yama-restaurangerna i Sverige? Just nu söker vi nästa stjärna till vår restaurang på Torp Köpcentrum!

Arbetsbeskrivning:

Som Restaurant Manager hos oss på Sushi Yama är Du ansvarig för driften och försäljningen för din restaurang. Du har personalansvar på restaurangen och ser till att de får rätt förutsättningar för att nå uppsatta mål. I rollen som Restaurant Manager behöver du jobba både operativt men också delvis administrativt.

Önskad kompetens och erfarenhet:

Du har 1-3 års arbetslivserfarenhet som Restaurant Manager eller liknande roll

Det är högt meriterande om Du har erfarenhet av restaurangbranschen

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du är självständig och är van att driva arbetsprocesser på egen hand

Det är en fördel om Du har vana att arbeta med schema och varukostnad

Sushi Yama erbjuder dig:

Hos oss på Sushi Yama erbjuds Du en arbetsplats fylld av eldsjälar som vill framåt och där alla är en viktig del i gruppens framgång. Du får möjlighet att utveckla Dig själv, Du kommer vara en nyckelperson och en viktig del i den expansionsresa som Sushi Yama befinner sig i. Du erbjuds ett omväxlande arbete med många kontaktytor där Du bygger relationer med både befintliga medarbetare och morgondagens medarbetare.

Urval och intervjuer hanteras löpande. Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan direkt!

Lön och arbetstider efter diskussion.

Om Sushi Yama:

Sushi Yama är Nordens största restaurangkedja inom sushi-segmentet med ca. 60 restauranger runt om i landet. Sushi Yama befinner sig i en enormt spännande fas med en snabb expansion runt om i Sverige och inom kort kommer Sushi Yama även fortsätta sin etablering internationellt. Visa mindre

Account Manager/Säljare

Ansök    Sep 29    Ancon AB    Restaurangchef
1998 började Ancon utveckla PC-baserade restaurangsystem. 2015 fick bolaget en ny ledning och en ny era påbörjades. Gedigen erfarenhet kombinerat med ungdomlig hunger har skapat vår nya app-baserade orderplattform, Ancon Cloud. Vi har en produkt som förändrar, förbättrar och förgyller. Vi har de 3 senaste åren (2018, 2019 och 2020) blivit utsedda till ett Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Vi utlovar en tillväxtresa, högt tempo och mycket frihet... Visa mer
1998 började Ancon utveckla PC-baserade restaurangsystem. 2015 fick bolaget en ny ledning och en ny era påbörjades.
Gedigen erfarenhet kombinerat med ungdomlig hunger har skapat vår nya app-baserade orderplattform, Ancon Cloud. Vi har en produkt som förändrar, förbättrar och förgyller. Vi har de 3 senaste åren (2018, 2019 och 2020) blivit utsedda till ett Gasellföretag av tidningen Dagens Industri.


Vi utlovar en tillväxtresa, högt tempo och mycket frihet – samt en riklig kompensation för dig som presterar väl. Vi anställer och investerar i människor vi tror på.
Ancon kan idag säga att vi har marknadens modernaste och kraftfullaste plattform (och mest sålda) för restaurang. Och efter mer än 20 års arbete fortsätter vi utveckla våra produkter löpande, så att vi med god marginal kan leverera landets bästa lösningar.


Kvalifikationer och erfarenhet.
Vi tror att du känner krog- och restaurangbranschen väl, kanske är du idag en dricks-drottning/kung som vill komma vidare mot nya utmaningar, eller kanske jobbar du redan idag som säljare och vill ta nästa steg? Oavsett så letar vi efter dig med drivet och motivationen att göra skillnad, prestera och bli belönad därefter.


Om Tjänsten
Ancon söker nu ytterligare en säljare till vårt team i Lysekil/Uddevalla som idag består av 5 personer och ska bli 6.


Arbetsuppgifter
Du kommer att sälja Ancons nya app-baserade betal -och orderplattform för restauranger. Det innebär att du kommer bearbeta både nya och befintliga kunder inom restaurang- och krogbranschen över hela sverige. Vi jobbar med en stark digital närvaro och marknadsföring så många leads kommer via marknadsavdelningen till dig, men du kommer ändå behöva drivet att prospektera nya kunder på egenhand genom de sedvanliga kanalerna. Du kommer ha båda långa och korta försäljningscykler. Vidare kommer du jobba med enklare administration kring försäljning och avtal. Du kommer att arbeta i marknadsledande CRM -och administrationssystem. Visa mindre

Bastard Burgers söker Restaurangchef till Torp

Restaurangchef Bastard Burgers. Vi vill jobba med dig som älskar människor och mat lika mycket som oss. Som restaurangchef på Bastard Burgers ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada. Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen alltid måste vara utmärkt. Du får ett ... Visa mer
Restaurangchef Bastard Burgers.
Vi vill jobba med dig som älskar människor och mat lika mycket som oss. Som restaurangchef på Bastard Burgers ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada. Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen alltid måste vara utmärkt. Du får ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer i restaurangen.
Vi älskar streetfood, craft beer, skate, kläder och musik (hiphop). Och vi älskar attityd. På Bastard Burgers får gästerna prisbelönta hamburgare, ett enormt veganskt utbud och en restaurangupplevelse som är modern, ung och fylld med good vibes.
Bastard Burgers är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det 50 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och under 2021 är det dags att ta över Norge, Finland och New York. Visa mindre

Driftledare/Restaurangchef Brödernas Håby

Ansök    Dec 14    Brödernas Group AB    Restaurangchef
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Vi söker en Driftledare/Restaurangchef i Håby. Vilka är Brödernas? Brödernas drivs med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför den svenska gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med riktigt goda hamburgare och fan... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Vi söker en Driftledare/Restaurangchef i Håby.

Vilka är Brödernas?

Brödernas drivs med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför den svenska gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med riktigt goda hamburgare och fantastisk service. Vi har idag över 60 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Driftledare/Restaurangchef hos oss?
Som Driftledare på Brödernas har du huvudansvaret för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda.
Du jobbar med att utveckla dina medarbetare och få dem att växa genom delegering av arbetsuppgifter och vägledning.

Dina ansvarsområden:

- Service
- Beställningar
- Leveranser
- Attestera fakturor
- Schemaläggning
- Prognos & personalkostnad
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan innan.
Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal. Du har minst 3 års serveringserfarenhet samt minst 2 års erfarenhet av en ledande roll.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion, här finns väldigt goda möjligheter för att utvecklas och växa med företaget. Vi har varierande arbetstider såsom dagar, kvällar och helger.

Intervjuer sker löpande så tveka inte och sök! Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Maj 28    Asian Town Nordby AB    Restaurangchef
Vi är Taste Asia Group, en koncern som äger tolv olika restauranger längs den norska gränsen i Västra Götaland. Vi finns bland annat i form av restaurangerna My Wok, Asian Town, Yomo där vi fokuserar på mat och matupplevelser från Asien. Vi har också en av Sveriges största livsmedelsbutik, Asian Market som specialiserar sig på råvaror från det asiatiska köket. Vårt företag fokuserar alltid på att erbjuda den bästa servicen och god mat med ett leende på läp... Visa mer
Vi är Taste Asia Group, en koncern som äger tolv olika restauranger längs den norska gränsen i Västra Götaland. Vi finns bland annat i form av restaurangerna My Wok, Asian Town, Yomo där vi fokuserar på mat och matupplevelser från Asien. Vi har också en av Sveriges största livsmedelsbutik, Asian Market som specialiserar sig på råvaror från det asiatiska köket. Vårt företag fokuserar alltid på att erbjuda den bästa servicen och god mat med ett leende på läpparna.
Just nu söker en restaurangchef till vår enhet Yomo i Uddevalla. Yomo serverar spännande asian fusion-mat i buffé, bistro och bar. YOMO är en restaurangupplevelse utöver det vanliga.
Som restaurangchef har du den ledande rollen och är nyckelfunktionen till att målen uppnås för din restaurang.
Vi söker dig:
- Som är resultatinriktad med god ekonomisk förståelse.
- Som brinner för att arbeta med människor, speciellt medarbetare, kollegor och inte minst våra gäster.
- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och goda resultat.
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål.
- Som har lätt för att nätverka, knyta nya kontakter och är intresserad av lokal marknadsföring.
- Som gärna har tidigare erfarenhet av servicebranschen eller ledarerfarenhet från andra branscher.
Arbetstiderna är dag- och kvällstid och styrs av verksamheternas öppettider. Anställningsvillkor enligt överenskommelse.
Om du är intresserad av att bli en del av vår familj på Taste Asia Group, tveka inte och skicka ett mail till adressen nedan med CV och personligt brev.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Account Manager/Säljare

Ansök    Jan 20    Ancon AB    Restaurangchef
För 23 år sedan började Ancon utveckla PC-baserade restaurangsystem. 2015 fick bolaget en ny ledning och en ny era påbörjades. Gedigen erfarenhet kombinerat med ungdomlig hunger har skapat vår nya app-baserade orderplattform, Ancon GO. Vi har en produkt som förändrar, förbättrar och förgyller. Vi har de 3 senaste åren (2018, 2019 och 2020) blivit utsedda till ett Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Vi utlovar en tillväxtresa, högt tempo och mycke... Visa mer
För 23 år sedan började Ancon utveckla PC-baserade restaurangsystem. 2015 fick bolaget en ny ledning och en ny era påbörjades.
Gedigen erfarenhet kombinerat med ungdomlig hunger har skapat vår nya app-baserade orderplattform, Ancon GO. Vi har en produkt som förändrar, förbättrar och förgyller. Vi har de 3 senaste åren (2018, 2019 och 2020) blivit utsedda till ett Gasellföretag av tidningen Dagens Industri.


Vi utlovar en tillväxtresa, högt tempo och mycket frihet – samt en riklig kompensation för dig som presterar väl. Vi anställer och investerar i människor vi tror på.
Ancon kan idag säga att vi har marknadens modernaste och kraftfullaste plattform (och mest sålda) för restaurang. Och efter mer än 20 års arbete fortsätter vi utveckla våra produkter löpande, så att vi med god marginal kan leverera landets bästa lösningar.


Kvalifikationer och erfarenhet.
Vi tror att du känner krog- och restaurangbranschen väl, kanske är du idag en dricks-drottning/kung som vill komma vidare mot nya utmaningar, eller kanske jobbar du redan idag som säljare och vill ta nästa steg? Oavsett så letar vi efter dig med drivet och motivationen att göra skillnad, prestera och bli belönad därefter.


Om Tjänsten
Ancon söker nu ytterligare en säljare till vårt team i Lysekil/Uddevalla som idag består av 4 personer och ska bli 5.


Arbetsuppgifter
Du kommer att sälja Ancons nya app-baserade betal -och orderplattform för restauranger. Det innebär att du kommer bearbeta både nya och befintliga kunder inom restaurang- och krogbranschen över hela sverige. Vi jobbar med en stark digital närvaro och marknadsföring så många leads kommer via marknadsavdelningen till dig, men du kommer ändå behöva drivet att prospektera nya kunder på egenhand genom de sedvanliga kanalerna. Du kommer ha båda långa och korta försäljningscykler. Vidare kommer du jobba med enklare administration kring försäljning och avtal. Du kommer att arbeta i marknadsledande CRM -och administrationssystem. Visa mindre

Restaurangansvarig

Ansök    Aug 30    Sushi Centralen AB    Restaurangchef
Önskad kompetens och erfarenhet - Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen - Du brinner för att sätta gästen i centrum - Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar - Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning - Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål - Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Du har ett stort intresse för restaurangbranschen oc... Visa mer
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

AdministrationDu ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment Visa mindre

Platschef till Stellas Lekland i Uddevalla

Ansök    Sep 17    Uddevalla Lekland AB    Restaurangchef
Har du ambitioner att driva och leda en verksamhet? Är du målinriktad, självgående, full av energi och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna så kanske det är dig vi söker. Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept - Utbilda och utveckla företagets personal - Driva den dagliga verksamheten, Städ, Service, kassa. - Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö - Inköp och inventeringar - Driva och ... Visa mer
Har du ambitioner att driva och leda en verksamhet? Är du målinriktad, självgående, full av energi och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna så kanske det är dig vi söker.


Arbetsuppgifter
- Driva leklandet enligt företagets koncept
- Utbilda och utveckla företagets personal
- Driva den dagliga verksamheten, Städ, Service, kassa.
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Tillaga och servera maträtter samt bakning.
- Anordna kalas


Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett intresse att driva och utveckla vår verksamhet. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!


Övrigt om tjänsten


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85% med möjlighet till 100%. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal. Lön enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande så sök tjänsten snarast.


Stellas Lekland finns i Skövde och i Uddevalla. Vår anläggning i Uddevalla öppnades 2014. När vi startade 2011 i Skövde var tanken att skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när det visar sig att barnen rör sig för lite idag. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

ChopChop Uddevalla söker Restaurangchef!

Ansök    Mar 6    ChopChop Uddevalla    Restaurangchef
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! I slutet av Maj 2019 slår vi upp dörrarna för våran 25:e restaurang, ChopChop Uddevalla. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper. Vi söker dig som är: - Positiv - Driven - Tydlig - Planerad och... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!

I slutet av Maj 2019 slår vi upp dörrarna för våran 25:e restaurang, ChopChop Uddevalla. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.

ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper.

Vi söker dig som är:
- Positiv
- Driven
- Tydlig
- Planerad och strukturerad
- Prestigelös
- Noggrann och lyhörd

- Hög ansvarskänsla
- Ledarskapsförmåga
- Initiativförmåga
- Viljan att utvecklas både personligen och inom branschen


OM ARBETSUPPGIFTERNA:

Som restaurangchef på ChopChop har du det yttersta ansvaret över att restaurangens dagliga drift löper effektivt och följer de krav och målsättningar som ställs inom företaget. Att vara restaurangchef på ChopChop innebär att du leder verksamheten genom att hantera och motivera personal, bygger struktur inom arbetsområden och effektiviserar arbetssätt och rutiner för att restaurangens drift är fungerande och konstant under utveckling.

Restaurangchef är en position inom företaget som medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Viktigt är att alltid försöka skapa långsiktiga relationer, oavsett part.

Personalen är din största tillgång. Det ska finnas fungerande personal i samtliga roller och en av dina största uppgifter är att arbeta för att personalen ska trivas och må bra. Samtidigt ansvarar du även för att personalen utför och arbetar i enlighet med sina arbetsbeskrivningar och följer restaurangens rutiner och regler. Nöjda, motiverade och kunniga medarbetare resulterar i nöjda och glada gäster, samt en trevligare arbetsplats.

Du som Restaurangchef sätter din prägel på arbetsplatsens kultur och bär sedan denna tillsammans med dina medarbetare. Du skapar ditt team och atmosfären i restaurangen. Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Och hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar av sig på restaurangens drift, moral och utveckling.

Är du personen vi söker? Ta chansen nu och var med och utveckla ChopChop till sveriges bästa restaurang! Visa mindre

Restaurangchef - ChopChop Uddevalla

Ansök    Aug 7    ChopChop Uddevalla    Restaurangchef
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmanigar!ChopChop i Uddevalla söker efter en driven och målmedveten restaurangchef som är redo att ta restaurangen till nästa nivå, nämligen, bäst i Sverige! Vi är ett växande snabbmatskedja som startades 2011 och har under senaste 7 åren öppnat 23 restauranger. ChopChop i Uddevalla har varit öppet i 2 månader och har haft en väldigt positiv utvecklingskurva med mycket goda förutsättningar till att ta nästa steg.... Visa mer
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmanigar!ChopChop i Uddevalla söker efter en driven och målmedveten restaurangchef som är redo att ta restaurangen till nästa nivå, nämligen, bäst i Sverige! Vi är ett växande snabbmatskedja som startades 2011 och har under senaste 7 åren öppnat 23 restauranger. ChopChop i Uddevalla har varit öppet i 2 månader och har haft en väldigt positiv utvecklingskurva med mycket goda förutsättningar till att ta nästa steg. Vi söker dig som vill bli bäst i Sverige! Du är ledaren på plats som jobbar aktivt med att finnas där, följer upp och utvecklar din viktigaste tillgång, vilket är din personal. Med det sagt är det viktigt att du jobbar aktivt i driften med ditt team för att visa vägen och tillvägagångssättet på hur man ska utföra det praktiska arbetet med kvalité. Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet med att jobba tillsammans med din personal för att leverera slutprodukten och en grym kundupplevelse. Du är spelaren på planen som har det yttersta ansvaret för att vägleda gruppen och verksamheten mot rätt riktning.Vad vill vi?Vi vill fortsätta utveckla det öppna och trivsamma arbetsplatsen tillsammans med dig! Vi söker dig som:Värnar om personalens välmående och utveckling i det praktiska arbetet samt personlig utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom personalhantering eller har en ledarstil som är utmärkande och övertygande. Som vill leda ditt team till att bli Bäst i Sverige! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Snabbt, gott, enkelt!att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.att leda samt jobba med ditt team i driften.Vad kan vi erbjuda dig?Vi på ChopChop kan erbjuda dig en ny plattform som värnar om din kompetens och passion för att jobba med service och personal. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag med höga ambitioner och har mycket kvar att utveckla tillsammans med vår personal. ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att skapa trivsamma och bra arbetsmiljöer för vår medarbetare och ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Besök vår hemsida för att ta steget till att lära känna oss! http://www.chopchop.se Visa mindre