Lediga jobb Benders Sverige AB i Uddevalla

Se alla lediga jobb från Benders Sverige AB i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

Vi söker nu en kock/kallskänka som älskar den svenska husmanskosten!

Ansök    Maj 27    Benders Sverige AB    Kock, à la carte
Tillsammans med kocken Fredric Andersson driver Benders matkonceptet Kärranäs. Hos oss hittar Du restauranger för olika ändamål, cateringverksamhet samt butik med delikatesser. Bra råvaror tillsammans med seder och bruk från Norden är grunden i verksamheten och vi prioriterar leverantörer, gärna lokala, som på ett bra sätt bidrar till vår grundidé om äkta matglädje. Vill du arbeta tillsammans med oss? Ort: Uddevalla Yrke: Kock/kallskänka Arbetstider:... Visa mer
Tillsammans med kocken Fredric Andersson driver Benders matkonceptet Kärranäs.

Hos oss hittar Du restauranger för olika ändamål, cateringverksamhet samt butik med delikatesser. Bra råvaror tillsammans med seder och bruk från Norden är grunden i verksamheten och vi prioriterar leverantörer, gärna lokala, som på ett bra sätt bidrar till vår grundidé om äkta matglädje.

Vill du arbeta tillsammans med oss?
Ort: Uddevalla

Yrke: Kock/kallskänka

Arbetstider:  måndag-fredag 07.30-15.30. Vi har stängt fem veckor på sommaren.

Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 2024-06-27. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Beskrivning
Kärnverksamhet gällande Restauranger Kärranäs AB

Lunch
Traditionell svensk nordisk husmanskost serverad från buffé samt affärslunch.

Matsal och festvåning
Middagar, mottagningar, avtackningar, disputationer, bröllop, minnesstunder, julbord, bemärkelsedagar, högtidsdagar, samt catering, konferenser, kongresser, kurser och provningar

Butik
Försäljning av delikatessvaror

Kvalifikationer
Vi söker dig som gått Hotell- och restaurangutbildningen eller har gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig med stor servicekänsla och personlighet, vi ser gärna att du har erfarenhet av nordisk matlagning, á la carte-matlagning samt servering. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom yrket.

Du ska ha god samarbetsförmåga och vara flexibel då arbetet innebär både matlagning samt servering. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna Restaurang Kärranäs hemsida www.karranas.se Visa mindre

Drifttekniker/elektriker samt Drifttekniker/Vent-VS

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 3 miljarder per år. Beskrivning Vi söker nu en Drifttekniker/elektriker samt en Drifttekniker/Vent-VS till vår underhållsavdelning teknik. I rollen som drifttekniker kommer du att... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 3 miljarder per år.Beskrivning
Vi söker nu en Drifttekniker/elektriker samt en Drifttekniker/Vent-VS till vår underhållsavdelning teknik.

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i våra fastigheter och produktionsanläggningar. Du kommer att vara delaktig i projekt, ombyggnader och planering av förebyggande underhåll på våra anläggningar i Uddevalla.

 

Eftersom du kommer ingå i en grupp är dina personliga egenskaper viktiga för att samarbetet inom gruppen ska fungera. Beroende på verksamhetens utformning och behov så ställs även höga krav på att du har förmågan att ta egna beslut och kan arbeta självständigt.

 

Vi söker en glad, positiv och engagerad person som bidrar till att nå avdelningens mål, samt gruppens goda stämning.

 

Vid behov använder vi oss även av externa serviceföretag och då kan arbetet ske i samarbete med dem. När du blir trygg i rollen finns stora möjligheter att påverka sin arbetsdag och dess innehåll.

 

Profil
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse samt brinner för utveckling och problemlösning. Tidigare erfarenhet från styr och regler är meriterande Erfarenhet från vårt överordnade fastighetssystem EBO är ett plus.

 

Självständighet, egen initiativförmåga, flexibilitet och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalité, samt ordning och reda är en självklar del av vår vardag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

 

Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning El eller arbetslivserfarenhet inom El/styr/ventilation. Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

 

Körkort B är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Förarbevis för truck, lift samt utbildning i "Heta arbeten" är ett plus.

 

Övrigt
Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uddevalla och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Drift och Teknikchef Niklas Björk  tfn: 010-888 07 38 eller via mejl [email protected]

 

Sista ansökningsdag är 10 december 2023. Då urval sker löpande så välkomnar vi din ansökan redan idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Nu söker vi en Maskinoperatör till Benders, Uddevalla

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 900 anställda och omsätter ca 3 miljarder per år. Om oss  Vi på Benders söker nu en maskinoperatör till vår moderna markstensfabrik med produktionslinje för marksten, plattor och mur i betong i Uddevalla. Arbet... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 900 anställda och omsätter ca 3 miljarder per år.Om oss 
Vi på Benders söker nu en maskinoperatör till vår moderna markstensfabrik med produktionslinje för marksten, plattor och mur i betong i Uddevalla.

Arbetsbeskrivning
Som maskinoperatör växlar du mellan olika arbetsstationer såsom styrning av tillverkning, kvalitetskontroll och inspektion samt ut-palletering. Arbetet drivs i 4x4-skift vilket innebär att du arbetar fyra dagar följt av fyra lediga dagar, men även andra arbetstider kan förekomma. 

Din Profil
Vi söker dig som har stort intresse för processindustrin. Har du dessutom erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare är detta meriterande. Noggrannhet och följsamhet till säkerhetsregler är avgörande för oss, då vi prioriterar en trygg och säker arbetsmiljö. Som person gillar du ordning och reda, är ansvarsfull och trivs i ett högre arbetstempo. Du är en viktig kugge i ett lag, så närvaro och en positiv laganda värdesätts högt.  Vi ser att du har B körkort och har du truckkort sedan tidigare är detta meriterande.
Med ett eget driv och vilja att lära tror vi att du kommer trivas hos oss.

Vi Erbjuder
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av ett team i en av Europas modernaste anläggningar. Du är ledig storhelger. 

Tjänsten

Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Tjänsten planeras att tillsättas omgående. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2 juli. 

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Fabrikschef Sebastian Arnold tfn: 010 8884828 

eller mail: [email protected] Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Underhållsmekaniker Uddevalla

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 3 miljarder per år. I rollen som underhållsmekaniker är dina arbetsuppgifter att arbeta med reparation och underhåll av verksamhetens maskiner och utrustning, som består bland annat ... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 3 miljarder per år.I rollen som underhållsmekaniker är dina arbetsuppgifter att arbeta med reparation och underhåll av verksamhetens maskiner och utrustning, som består bland annat av lastmaskiner, truckar och personbilar.

Du kommer att vara delaktig i planering, utföra avhjälpande samt förebyggande underhåll på våra anläggningar och maskiner i Uddevalla. 

Tillverkning, svetsning, ombyggnation och förbättringar av vår produktionsanläggning är en av de främsta arbetsuppgifterna. 

Eftersom du kommer ingå i en grupp om sex personer är dina personliga egenskaper viktiga för att samarbetet inom gruppen ska fungera. Beroende på verksamhetens utformning och behov så ställs även höga krav på att du har förmågan att ta egna beslut och kan arbeta självständigt.

Vi söker en glad, positiv och engagerad person som bidrar till att nå avdelningens mål, samt gruppens goda stämning.

Vid behov använder vi oss även av externa serviceföretag och då kan arbetet ske i samarbete med dem. När du blir trygg i rollen finns stora möjligheter att påverka sin arbetsdag och dess innehåll.

Profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse för maskiner samt brinner för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Självständighet, egen initiativförmåga, flexibilitet och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalité, samt ordning och reda är en självklar del av våran vardag.

Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet ifrån flera av följande områden inom tunga fordon, hydraulik, pneumatik, växlar, motorer, allmänna kunskaper inom el och svetskunskaper. Det är starkt meriterande om du har kompetens inom flera områden. Grundläggande datakunskaper behövs för att arbeta med dokumentering samt beställning av reservdelar.

Körkort B är ett krav.

Förarbevis för truck, hjullastare, travers, lift samt utbildning i "Heta arbeten" är också meriterande. Att du behärskar svenska i tal och skrift ses som ett krav för tjänsten.

Övrigt
Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uddevalla och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Underhållschef Alexander Antonsson 010-888 28 41 eller via mejl [email protected] 

Sista ansökningsdag är söndagen den 17 september 2023. Då urval sker löpande så välkomnar vi din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Drifttekniker/elektriker samt Drifttekniker/Vent-VS

Ansök    Nov 17    Benders Sverige AB    Driftelektriker
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 3 miljarder per år. Beskrivning Vi söker nu en Drifttekniker/elektriker samt en Drifttekniker/Vent-VS till vår underhållsavdelning teknik. I rollen som drifttekniker kommer du att... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 3 miljarder per år.Beskrivning
Vi söker nu en Drifttekniker/elektriker samt en Drifttekniker/Vent-VS till vår underhållsavdelning teknik.

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i våra fastigheter och produktionsanläggningar. Du kommer att vara delaktig i projekt, ombyggnader och planering av förebyggande underhåll på våra anläggningar i Uddevalla.

 

Eftersom du kommer ingå i en grupp är dina personliga egenskaper viktiga för att samarbetet inom gruppen ska fungera. Beroende på verksamhetens utformning och behov så ställs även höga krav på att du har förmågan att ta egna beslut och kan arbeta självständigt.

 

Vi söker en glad, positiv och engagerad person som bidrar till att nå avdelningens mål, samt gruppens goda stämning.

 

Vid behov använder vi oss även av externa serviceföretag och då kan arbetet ske i samarbete med dem. När du blir trygg i rollen finns stora möjligheter att påverka sin arbetsdag och dess innehåll.

 

Profil
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse samt brinner för utveckling och problemlösning. Tidigare erfarenhet från styr och regler är meriterande Erfarenhet från vårt överordnade fastighetssystem EBO är ett plus.

 

Självständighet, egen initiativförmåga, flexibilitet och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalité, samt ordning och reda är en självklar del av vår vardag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

 

Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning El eller arbetslivserfarenhet inom El/styr/ventilation. Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

 

Körkort B är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Förarbevis för truck, lift samt utbildning i "Heta arbeten" är ett plus.

 

Övrigt
Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uddevalla och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Drift och Teknikchef Niklas Björk  tfn: 010-888 07 38 eller via mejl [email protected]

 

Sista ansökningsdag är 10 december 2023. Då urval sker löpande så välkomnar vi din ansökan redan idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ventilationselektriker

Ansök    Jun 1    Benders Sverige AB    Driftelektriker
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Vi söker nu en ny medarbetare till vår underhållsavdelning teknik i Uddevalla med inriktning El/styr/ventilation. Benders underhållsavdelning te... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Vi söker nu en ny medarbetare till vår underhållsavdelning teknik i Uddevalla med inriktning El/styr/ventilation.

Benders underhållsavdelning teknik jobbar med produktions/fastighetsunderhåll, samt projekt och ombyggnader.

 
Arbetsuppgifter
I vår underhållsavdelning kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i våra fastigheter och produktionsanläggning. Du kommer även att vara delaktig i projekt av ny- och ombyggnader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

 

Lämplig bakgrund är el gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet inom El/styr/ventilation. Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

 

B körkort är ett krav.

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Drift- och teknikchef i Uddevalla Niklas Björk på tel: 070-1687538

 

Sista ansökningsdag är 2023-06-25. Vi tillämpar löpande urval så Välkommen med din ansökan redan idag.

 

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Konstruktör prefabtrappor till Uddevalla/Göteborg

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Benders Byggsystem AB som är ett dotterbolag till Benders Sverige AB, utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong o... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Benders Byggsystem AB som är ett dotterbolag till Benders Sverige AB, utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och stål för flerfamiljehus, kontor, industri och handel.

Vi utvecklar våra system utifrån våra kunders behov och levererar helhetslösningar från projektering till färdigmonterad stomme. Benders Byggsystem har produktionsenheter i Strängnäs, Uddevalla och Norberg samt kontor i Stockholm. Benders Byggsystem AB är en av Sveriges ledande leverantörer av prefabricerade betongtrappor och har tillverkning i Norberg och Uddevalla.

Rollen som konstruktör
Som konstruktör är din huvudsakliga arbetsuppgift att bedriva konstruktion- och utvecklingsarbete med inriktning trappor. I rollen ingår bland annat framtagande av bygghandlingar för våra produkter. Du skall även kunna ge stöd och expertis i projektets olika skeden, såsom affär, tillverkning och montage. 

Du kommer organisatoriskt tillhöra Affär Väst/trappor som idag finns lokaliserad i Norberg och Uddevalla. Tjänsten kommer tillsättas på någon av dessa orter, eller Göteborg beroende av din bostadsort.

Din profil
Du har en teknisk gymnasieutbildning, men det är önskvärt om du är högskoleingenjör med bygginriktning och/eller har erfarenhet av konstruktionsarbete inom prefabricerad betong. Din datavana är god och det är meriterande om du har kunskaper i AutoCad.

Som person är du strukturerad, har ett lösningsfokuserat och prestigelöst förhållningssätt med en positiv attityd. Du kommer att ha flera kontaktytor i din arbetsvardag och behöver därför ha en god kommunikativ förmåga och kunna växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp. Du tar aktivt ansvar för din egen planering samtidigt som du tar hänsyn till övriga kollegor och tillsammans skapar vi resultat. 

 

Övrigt
Vi erbjuder intressanta och utmanande arbetsuppgifter i ett familjeägt företag som är mycket expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stor engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av kamratlig och trivsam anda. Arbetet sker i nära samarbete med vår teknikavdelning. Du kommer ha goda möjligheter att under eget ansvar påverka ditt arbete.

Anställningen är heltid tillsvidare, där provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2022. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av:
Martin Johansson Affärschef Väst/trappor, tel: 010-888 45 00
Tommy Andersson Operativt ansvarig konstruktion 010-888 47 13

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Utlastare/Lagergårdspersonal till Prefabproduktion

Ansök    Aug 16    Benders Sverige AB    Lagerarbetare
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Nu söker vi en kompetent och duktig utlastare till vår verksamhet Yttre logistik i Uddevalla. Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabr... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Nu söker vi en kompetent och duktig utlastare till vår verksamhet Yttre logistik i Uddevalla.

Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabricerade betongstommar, trappor, balkonger, bjälklag med mera. En viktig funktion har våra medarbetare inom Yttre logistik där du tillsammans med dina kollegor hanterar, lastar och transporterar betongelement.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är driven och trivs i en flexibel arbetsmiljö där säkerhet sätts främst. Du är självgående men trivs också med att arbeta i grupp eller i par. Du ska arbeta i ett team som hanterar, lastar och transporterar betongelement. Du kommer tillsammans med dina kollegor ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorn.

Kvalifikationer
Du har travers och truckkort samt erfarenhet av lastning av tyngre produkter.

Du har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du har en positiv inställning, är initiativtagande i ditt arbete och är noggrann med tider, säkerhet och gillar ordning och reda.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som utlastare eller lagergårdspersonal. Har du även erfarenhet av att köra kran, lastmaskin och dragare ses även det som meriterande.

Villkor
Anställningen är en visstidsanställning på sex månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och sker i första hand på dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2022-09-04. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.


Frågor om tjänsten besvaras via mejl av Lagerchef Pelle Lindberg på mejladress: [email protected]

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Drifttekniker

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Vi söker nu en ny medarbetare till vår underhållsavdelning teknik i Uddevalla. Med inriktning El/styr/ventilation.  Benders underhållsavdelning... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Vi söker nu en ny medarbetare till vår underhållsavdelning teknik i Uddevalla.

Med inriktning El/styr/ventilation. 

Benders underhållsavdelning teknik jobbar med produktions /fastighetsunderhåll, samt projekt och ombyggnader.

 

Arbetsuppgifter
I vår underhållsavdelning kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i produktionsanläggningar och våra fastigheter. Du kommer även att vara delaktig i projekt av ny- och ombyggnader.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

 

Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning inom El/styr/ventilation eller erfarenhet av liknande arbete. Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

 

B körkort är ett krav.

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Drift- och teknikchef i Uddevalla Niklas Björk på tel: 070-1687538

 

Sista ansökningsdag är 2022-10-10. Vi tillämpar löpande urval så Välkommen med din ansökan redan idag.

 

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. I rollen som Underhållsmekaniker är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med tillverkning, ombyggnation och förbättringar av vår produktionsutrustning (Rört... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.I rollen som Underhållsmekaniker är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med tillverkning, ombyggnation och förbättringar av vår produktionsutrustning (Rörtråd, MMA och MIG svetsning) men även svarvning och fräsning förekommer.

I uppdraget ingår även fordons mek på främst truckar, hjullastare men även mindre fordon och maskiner. Du kommer att vara delaktig i planeringen och genomförandet av det tekniska underhållet på vår anläggning, såväl akut som förebyggande och proaktivt.

Du kommer på sikt att arbeta i vårt underhållssystem AM. Nyinstallationer, ombyggnationer, utveckling och ständiga förbättringar ingår också självklart i arbetsuppgifterna.

Då du kommer vara en av sex underhållstekniker/mekaniker på plats ställs höga krav på att du har förmågan att ta egna beslut och kan arbeta självständigt. Du kommer att ha ett nära samarbete och stöd av operatörerna i ditt arbete med vår maskinpark. Vid behov använder vi oss även av externa serviceföretag. För rätt person finns stora möjligheter att påverka sin arbetsdag och dess innehåll.

 

Profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och maskiner samt brinner för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalité, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

Krav är att du har erfarenhet från någon av följande områden inom fordonsmek, hydraulik, pneumatik, allmänna elkunskaper eller svetskunskaper men det är starkt meriterande att du har kompetens inom flera områden.

Körkort B är ett krav.

Förarbevis för truck, hjullastare, travers, lift samt utbildning i "Heta arbeten" är också meriterande. God svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Övrigt

Tjänsterna är en heltidsanställningar med placering i Uddevalla Kärranäs och arbetstiden är belagd på 4x4 skift, vilket innebär att man jobbar 4 dagar sedan är man ledig 4 dagar löpande. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsterna besvaras av Underhållschef Alexander Antonsson 010-888 28 41

Sista ansökningsdag är söndagen den 20 mars 2022. Då urvalet sker löpande så välkomnar vi din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker nu en kock som älskar den svenska husmanskosten!

Ansök    Apr 20    Benders Sverige AB    Kock, à la carte
Tillsammans med kocken Fredric Andersson driver Benders matkonceptet Kärranäs. Hos oss hittar Du restauranger för olika ändamål, cateringverksamhet samt butik med delikatesser. Bra råvaror tillsammans med seder och bruk från Norden är grunden i verksamheten och vi prioriterar leverantörer, gärna lokala, som på ett bra sätt bidrar till vår grundidé om äkta matglädje. Vill du arbeta tillsammans med oss? Ort: Uddevalla Yrke: Kock Arbetstider:  måndag-fr... Visa mer
Tillsammans med kocken Fredric Andersson driver Benders matkonceptet Kärranäs.

Hos oss hittar Du restauranger för olika ändamål, cateringverksamhet samt butik med delikatesser. Bra råvaror tillsammans med seder och bruk från Norden är grunden i verksamheten och vi prioriterar leverantörer, gärna lokala, som på ett bra sätt bidrar till vår grundidé om äkta matglädje.

Vill du arbeta tillsammans med oss?
Ort: Uddevalla

Yrke: Kock

Arbetstider:  måndag-fredag 07.30-15.30. Vi har i regel stängt fem veckor på sommaren.

Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 2022-05-06. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Beskrivning
Kärnverksamhet gällande Restauranger Kärranäs AB

Lunch
Traditionell svensk nordisk husmanskost serverad från buffé samt affärslunch.

Matsal och festvåning
Middagar, mottagningar, avtackningar, disputationer, bröllop, minnesstunder, julbord, bemärkelsedagar och högtidsdagar.

Konferens, catering, kurser och provningar
Konferenser och kongresser
Catering
Kurser och provningar

Butik
Försäljning av delikatessvaror

Kvalifikationer
Vi söker dig som gått Hotell- och restaurangutbildningen eller har gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig med stor servicekänsla och personlighet, vi ser gärna att du har erfarenhet av nordisk matlagning, á la carte-matlagning samt servering. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom yrket.

Du ska ha god samarbetsförmåga och vara flexibel då arbetet innebär både matlagning samt servering. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna Restaurang Kärranäs hemsida www.karranas.se Visa mindre

Lagledare produktion Benders

Ansök    Maj 5    Benders Sverige AB    Betongarbetare
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Har du ledarerfarenhet och erfarenhet av betongarbete? Nu söker vi på Benders Byggsystem i Uddevalla en ny lagledare till vår produktion. I Uddevalla har Bender... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Har du ledarerfarenhet och erfarenhet av betongarbete? Nu söker vi på Benders Byggsystem i Uddevalla en ny lagledare till vår produktion.

I Uddevalla har Benders på Kärranäs totalt ca 200 anställda, varav ca 100 av dessa är anställda i Byggsystem och gör prefabricerade betongelement såsom bjälklag, trappor, väggar, balkonger samt infrastruktursprodukter.  

Arbetsuppgifter
Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet inom laget och verka för att lagområdets budget, nyckeltal och kvalitetsmål uppnås. Du kommer dagligen ha uppstartmöten med ditt lag innan arbetet startar. En stor del av arbetet innebär att coacha medarbetare utifrån individens behov/situation. Vi arbetar med ordning och reda i enlighet 5S.

Du kommer bland annat att;

- Ombesörja rapportering omgående till produktionsledningen och skyddsorganisationen vid en eventuell skada eller tillbud.
- Se till att laget följer givna regler, rutiner och arbetar standardiserat enligt process instruktioner.
- Säkerställa träning och utbildning av all personal inom sitt område.
- Medverka vid uppdateringar och initiera förbättringar av arbetsinstruktioner och arbetsmetoder.
- Verka för kompetensutvecklingen i laget samt att kompetensmatrisen uppdateras löpande.
- Tillse att utrustning inom lagets egna område hanteras på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Som lagledare på Benders arbetar du även i direkt produktion tillsammans med ditt lag, där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer för att lyckas med arbetsuppgiften. Produktionen utförs efter projektspecifika tillverkningsritningar.  Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning, gärna från byggprogrammet eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med prefabricerade betongelement och ritningsläsning.

Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du har en positiv inställning, är initiativtagande i ditt arbete och noggrann med tider och säkerhet.

 

Anställningen börjar med en sex månaders visstidsanställning och övergår efter prövoperioden till en tillsvidareanställning.

 

Kontakpersoner:

Produktionsledare Richard Forsblom tfn: 010-888 29 04

Produktionsledare Daniel Manzo tfn: 010-888 48 33

 

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Konstruktör prefabtrappor

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Beskrivning Benders Byggsystem AB som är ett dotterbolag till Benders Sverige AB, utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och ... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Beskrivning
Benders Byggsystem AB som är ett dotterbolag till Benders Sverige AB, utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och stål för flerfamiljehus, kontor, industri och handel.

Vi utvecklar våra system utifrån våra kunders behov och levererar helhetslösningar från projektering till färdigmonterad stomme. Benders Byggsystem har produktionsenheter i Strängnäs, Uddevalla och Norberg samt kontor i Stockholm. Benders Byggsystem AB är en av Sveriges ledande leverantörer av prefabricerade betongtrappor och har tillverkning i Norberg och Uddevalla.

Rollen som konstruktör
Som konstruktör är din huvudsakliga arbetsuppgift att bedriva konstruktion- och utvecklingsarbete med inriktning trappor. I rollen ingår bland annat framtagande av bygghandlingar för våra produkter. Du skall även kunna ge stöd och expertis i projektets olika skeden, såsom affär, tillverkning och montage. 

Du kommer organisatoriskt tillhöra Affär Väst/trappor som idag finns lokaliserad i Norberg och Uddevalla. Tjänsten kommer tillsättas på någon av dessa orter, eller Göteborg beroende av din bostadsort.

Din profil
Du har en teknisk gymnasieutbildning, men det är önskvärt om du är högskoleingenjör med bygginriktning och/eller har erfarenhet av konstruktionsarbete inom prefabricerad betong. Din datavana är god och det är meriterande om du har kunskaper i AutoCad.

Som person är du strukturerad, har ett lösningsfokuserat och prestigelöst förhållningssätt med en positiv attityd. Du kommer att ha flera kontaktytor i din arbetsvardag och behöver därför ha en god kommunikativ förmåga och kunna växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp. Du tar aktivt ansvar för din egen planering samtidigt som du tar hänsyn till övriga kollegor och tillsammans skapar vi resultat. 

 

Övrigt
Vi erbjuder intressanta och utmanande arbetsuppgifter i ett familjeägt företag som är mycket expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stor engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av kamratlig och trivsam anda. Arbetet sker i nära samarbete med vår teknikavdelning. Du kommer ha goda möjligheter att under eget ansvar påverka ditt arbete.

Anställningen är heltid tillsvidare, där provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är den 23 januari 2022. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av:
Martin Johansson Affärschef Väst/trappor, tel: 010-888 45 00
Tommy Andersson Operativt ansvarig konstruktion 010-888 47 13

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Maskinoperatör

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Beskrivning Benders söker nu maskinoperatörer till vår nya maskin för klipp och bockning av armering. Uddevallaanläggningen utökar sin verksamhet med klipp och ... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Beskrivning
Benders söker nu maskinoperatörer till vår nya maskin för klipp och bockning av armering.

Uddevallaanläggningen utökar sin verksamhet med klipp och bockmaskin för att på ett snabbare och effektivare sätt öka vår produktion genom att slippa långa led- och transportertider.

Arbetsbeskrivning
Som maskinoperatör kommer du att ansvara för driften av maskin.  Du kommer att ha hand om lättare programmering, lasta och sortera tillverkade produkter på vagnar eller pallar, kvalitetskontroller samt enklare service och underhåll. Du kommer även arbeta med andra uppgifter på armeringsavdelningen när tid finns över. Arbetstiderna är belagda måndag-fredag 07:00-16:00.

Kvalifikationer
Vi söker dig med bakgrund från liknande arbete inom processindustrin. Eftersom vi lägger stor vikt vid en trygg och säker arbetsmiljö är det viktigt att du är noggrann och följer de regler och riktlinjer som finns. Som person är du ansvarsfull och gillar ordning och reda. Vi ser gärna att du trivs i en miljö med högt temo. Du är en viktig kugge i ett lag, så närvaro och en positiv laganda värdesätts högt. Med ett eget driv och vilja att lära tror vi att du kommer trivas hos oss.

Villkor
Tjänsten är på heltid och planerad att tillsättas omgående. Sista ansökningsdag är 18 Oktober. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Eventuella frågor om tjänsten kontakta Produktionsledare Morgan Rundström 076-518 48 10

eller mail: [email protected] 

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. I rollen som Underhållsmekaniker är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med tillverkning, ombyggnation och förbättringar av vår produktionsutrustning (Rört... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.I rollen som Underhållsmekaniker är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med tillverkning, ombyggnation och förbättringar av vår produktionsutrustning (Rörtråd, MMA och MIG svetsning) men även svarvning och fräsning förekommer.

I uppdraget ingår även fordons mek på främst truckar, hjullastare men även mindre fordon och maskiner. Du kommer att vara delaktig i planeringen och genomförandet av det tekniska underhållet på vår anläggning, såväl akut som förebyggande och proaktivt.

Du kommer på sikt att arbeta i vårt underhållssystem AM. Nyinstallationer, ombyggnationer, utveckling och ständiga förbättringar ingår också självklart i arbetsuppgifterna.

Då du kommer vara en av sex underhållstekniker/mekaniker på plats ställs höga krav på att du har förmågan att ta egna beslut och kan arbeta självständigt. Du kommer att ha ett nära samarbete och stöd av operatörerna i ditt arbete med vår maskinpark. Vid behov använder vi oss även av externa serviceföretag. För rätt person finns stora möjligheter att påverka sin arbetsdag och dess innehåll.

 

Profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och maskiner samt brinner för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalité, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

Krav är att du har erfarenhet från någon av följande områden inom fordonsmek, hydraulik, pneumatik, allmänna elkunskaper eller svetskunskaper men det är starkt meriterande att du har kompetens inom flera områden.

Körkort B är ett krav.

Förarbevis för truck, hjullastare, travers, lift samt utbildning i "Heta arbeten" är också meriterande. God svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Övrigt

Tjänsterna är en heltidsanställningar med placering i Uddevalla Kärranäs och arbetstiden är belagd på 4x4 skift, vilket innebär att man jobbar 4 dagar sedan är man ledig 4 dagar löpande. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsterna besvaras av Underhållschef Alexander Antonsson 010-888 28 41

Sista ansökningsdag är söndagen den 10 oktober 2021. Då urvalet sker löpande så välkomnar vi din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

El/Styr Drifttekniker produktion

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Vi söker nu till vår Underhållsavdelning i Uddevalla en El/Styr drifttekniker. Benders Underhållsavdelning jobbar med produktions/fastighetsunde... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Vi söker nu till vår Underhållsavdelning i Uddevalla en El/Styr drifttekniker.

Benders Underhållsavdelning jobbar med produktions/fastighetsunderhåll, samt projekt och ombyggnader.

Arbetsuppgifter
Som El/Styr drifttekniker kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i vår produktionsutrustning samt på vår fastighet i Uddevalla. Du kommer även att vara delaktig i projekt av ny- och ombyggnader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning inom El och Automation eller likvärdig erfarenhet av kunskap. Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

B körkort är ett krav.

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Drift- och teknikchef i Uddevalla Niklas Björk på tel: 070-1687538

Sista ansökningsdag är 2021-10-17. Vi tillämpar löpande urval så Välkommen med din ansökan redan idag.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Elektriker

Ansök    Sep 22    Benders Sverige AB    Fabrikselektriker
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Vi söker nu en elektriker till vår underhållsavdelning i Uddevalla. Benders underhållsavdelning jobbar med produktions /fastighetsunderhåll, sam... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Vi söker nu en elektriker till vår underhållsavdelning i Uddevalla.

Benders underhållsavdelning jobbar med produktions /fastighetsunderhåll, samt projekt och ombyggnader.

Arbetsuppgifter
Som elektriker kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i våra fastigheter. Du kommer även att vara delaktig i projekt av ny- och ombyggnader samt underhåll av produktionsutrustning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning inom El eller erfarenhet av liknande arbete. Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

B körkort är ett krav.

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Drift- och teknikchef i Uddevalla Niklas Björk på tel: 070-1687538

Sista ansökningsdag är 2021-10-17. Vi tillämpar löpande urval så Välkommen med din ansökan redan idag.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. I rollen som Underhållsmekaniker är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med tillverkning, ombyggnation och förbättringar av vår produktionsutrustning (Rört... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.I rollen som Underhållsmekaniker är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med tillverkning, ombyggnation och förbättringar av vår produktionsutrustning (Rörtråd, MMA och MIG svetsning) men även svarvning och fräsning förekommer.

I uppdraget ingår även fordons mek på främst truckar, hjullastare men även mindre fordon och maskiner. Du kommer att vara delaktig i planeringen och genomförandet av det tekniska underhållet på vår anläggning, såväl akut som förebyggande och proaktivt.

Du kommer på sikt att arbeta i vårt underhållssystem AM. Nyinstallationer, ombyggnationer, utveckling och ständiga förbättringar ingår också självklart i arbetsuppgifterna.

Då du kommer vara en av sex underhållstekniker/mekaniker på plats ställs höga krav på att du har förmågan att ta egna beslut och kan arbeta självständigt. Du kommer att ha ett nära samarbete och stöd av operatörerna i ditt arbete med vår maskinpark. Vid behov använder vi oss även av externa serviceföretag. För rätt person finns stora möjligheter att påverka sin arbetsdag och dess innehåll.

 

Profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och maskiner samt brinner för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalité, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

Krav är att du har erfarenhet från någon av följande områden inom fordonsmek, hydraulik, pneumatik, allmänna elkunskaper eller svetskunskaper men det är starkt meriterande att du har kompetens inom flera områden.

Körkort B är ett krav.

Förarbevis för truck, hjullastare, travers, lift samt utbildning i "Heta arbeten" är också meriterande. God svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Övrigt

Tjänsterna är en heltidsanställningar med placering i Uddevalla Kärranäs och arbetstiden är belagd på 4x4 skift, vilket innebär att man jobbar 4 dagar sedan är man ledig 4 dagar löpande. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsterna besvaras av Underhållschef Alexander Antonsson 010-888 28 41

Sista ansökningsdag är söndagen den 10 oktober 2021. Då urvalet sker löpande så välkomnar vi din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetstekniker

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Till vår fastighetsavdelning i Uddevalla söker vi nu en Snickare / byggnadsarbetare. Benders fastighetsavdelning består idag av ca 30 personer s... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Till vår fastighetsavdelning i Uddevalla söker vi nu en Snickare / byggnadsarbetare.

Benders fastighetsavdelning består idag av ca 30 personer som jobbar med ny och ombyggnader - fastighetsunderhåll – reparationer – i företagets anläggningar.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Snickare/byggnadsarbetare till fastighetsunderhåll till vår anläggning i Uddevalla. Du Kommer att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i våra fastigheter. Samt även att vara delaktig i projekt och ombyggnader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för bygg och anläggning samt brinner för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.
Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning inom bygg och anläggning eller tidigare erfarenhet.

Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat

B körkort är ett krav

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Byggprojektchef Thomas Larsson i Uddevalla  på tel: 010-8880731

Sista ansökningsdag är 2021-08-20. Vi tillämpar löpande urval så Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fabriksarbetare Blandarstation

Ansök    Maj 10    Benders Sverige AB    Betongblandare
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Med anledning av att vi utökar vår verksamhet i Uddevalla och bygger upp en ny labbverksamhet under hösten, så behöver vi ytterligare en medarbetar... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Med anledning av att vi utökar vår verksamhet i Uddevalla och bygger upp en ny labbverksamhet under hösten, så behöver vi ytterligare en medarbetare till vår blandarstation.

Vi söker nu en kompetent och duktig medarbetare till vår verksamhet vid blandarstationen i Uddevalla. Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabricerade betongstommar, trappor, balkonger, bjälklag med mera. En viktig funktion har våra medarbetare vid blandarstationen som tillsammans ser till att förse våra avdelningar med betong.

Arbetsuppgifter

- Köra blandarstation
- Hjälpa till med provtagning på betong och ballast
- Arbeta med underhåll, städning och service av blandarstationen
- Köra ut betong till några av våra avdelningar med truck
- Beställningar av råvaror så som cement, ballast och tillsatsmedel samt mottagningskontroll och fakturahantering av dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven och trivs i en flexibel arbetsmiljö där säkerhet sätts främst. Du är självgående men trivs också med att arbeta i grupp eller i par. Du har ett intresse för att utveckla och förbättra blandarstationen. För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att vara lugn och metodisk i stressade situationer, samt tycka om att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer tillsammans med dina kollegor ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorn.


Du har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du har en positiv inställning, är initiativtagande i ditt arbete och är noggrann med tider, säkerhet och gillar ordning och reda.

Det är meriterande om du har truckkort samt tidigare erfarenhet av prefabtillverkning/ maskinunderhåll.

Villkor
Anställningen är på heltid och sker i första hand på dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2021-05-24. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Utlastare/ Lagergårdspersonal till Prefabproduktion

Ansök    Maj 20    Benders Sverige AB    Lagerarbetare
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Beskrivning Nu söker vi en kompetent och duktig utlastare till vår verksamhet Yttre logistik i Uddevalla. Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabrice... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Beskrivning
Nu söker vi en kompetent och duktig utlastare till vår verksamhet Yttre logistik i Uddevalla.

Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabricerade betongstommar, trappor, balkonger, bjälklag med mera. En viktig funktion har våra medarbetare inom Yttre logistik där du tillsammans med dina kollegor hanterar, lastar och transporterar betongelement.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är driven och trivs i en flexibel arbetsmiljö där säkerhet sätts främst. Du är självgående men trivs också med att arbeta i grupp eller i par. Du ska arbeta i ett team som hanterar, lastar och transporterar betongelement. Du kommer tillsammans med tre kollegor ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorn.

Kvalifikationer
Du har travers och truckkort samt erfarenhet av lastning av tyngre produkter.

Du har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du har en positiv inställning, är initiativtagande i ditt arbete och är noggrann med tider, säkerhet och gillar ordning och reda.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som utlastare eller lagergårdspersonal. Har du även erfarenhet av att köra kran, lastmaskin och dragare ses även det som meriterande.

Villkor
Anställningen är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och sker i första hand på dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2021-06-06. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.


Frågor om tjänsten besvaras via mejl av Lagerchef Per Lindberg på mejladress: [email protected]

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Servicetekniker Eftermarknad Tak.

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Vi söker nu en medarbetare till vår eftermarknadsavdelning, med inriktning tak. Är du serviceinriktad och har erfarenhet från entreprenad eller ... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Vi söker nu en medarbetare till vår eftermarknadsavdelning, med inriktning tak.

Är du serviceinriktad och har erfarenhet från entreprenad eller byggbranschen kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du tillsammans med en kollega utför de uppdrag som kommer till vår eftermarknadsavdelning. Merparten av arbetet handlar om att göra kompletteringar eller byten av takprodukter. Uppdragen sker till största delen i Sverige men resor till Norge och Danmark förekommer, vilket medför att du under högsäsong kommer att vara på resande fot med övernattningar under veckorna.

Under den del av året då väderleksförhållandena inte möjliggör eftermarknadsjobb, kommer du att arbeta med fastighetsunderhåll av våra produktionsanläggningar. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenad eller byggbranschen. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med takarbete. Som person är du driven, självgående och effektiv. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och ha lätt för att samarbeta.  

Körkort för personbil är ett krav

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Månadslön där traktamente tillkommer enligt avtal. Du utgår från din bostad, som bör finnas i Västsverige. 

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av:

Byggprojektchef Thomas Larsson, tfn 010 888 07 31 eller Eftermarknadsansvarig Jan Björk tfn 070 168 71 40

Sista ansökningsdag är den 15 mars. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Drifttekniker El

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Beskrivning Till vår fastighetsavdelning i Uddevalla söker vi nu en drifttekniker El. Benders fastighetsavdelning består idag av ca 35 personer som jobbar m... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.Beskrivning
Till vår fastighetsavdelning i Uddevalla söker vi nu en drifttekniker El.

Benders fastighetsavdelning består idag av ca 35 personer som jobbar med ny och ombyggnader - fastighetsunderhåll – reparationer – i företagets anläggningar.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en drifttekniker El/Styr till fastighetsunderhåll med inriktning el till vår anläggning i Uddevalla. Som drifttekniker kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i våra fastigheter men även på vår produktionsutrustning. Du kommer även att vara delaktig i projekt och ombyggnader. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i fastighetsövervakningssystem EBO eller liknande system.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt brinner för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.
Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning med El-Automation inriktning eller tidigare erfarenhet.

Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat

B körkort är ett krav

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av fastighetschef i Uddevalla Thomas Karlsson på tel: 070-1687777

Sista ansökningsdag är 2021-03-14. Vi tillämpar löpande urval så Välkommen med din ansökan redan idag.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Processoperatör

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Beskrivning Vi söker nu en Processoperatör till vår verksamhet i Uddevalla. Som Processoperatör ansvarar du för att leda och samordna det löpande arbetet kring ... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Beskrivning
Vi söker nu en Processoperatör till vår verksamhet i Uddevalla.

Som Processoperatör ansvarar du för att leda och samordna det löpande arbetet kring framtagande och dokumentering av standardiserade arbetssätt. I arbetet fungerar du som en kommunikationslänk mellan arbetsledning, service och underhåll, produktionsteknik, och operatörer. I rollen agerar du både som utförare och samordnare. 

Ansvarsområde

- I samråd med Fabriksledning och/eller Teknikgrupp ansvarig för utprovning och framtagning av standardiserade arbetssätt.
- Driver utvecklingen av vår tekniska standard samt våra produktionsmetoder.
- Rapportera avvikelser från standardiserade arbetssätt till fabriksledning.
- Med fabriksledningens hjälp implementera LEAN och 5S i verksamheten.
- Driva/ Vara delaktig i arbetsplatsutformning.
- Nära samarbete med Service och Underhållschef.
- Rapporterar till Fabrikschef Prefab.

Kvalifikationer
Vi söker dig med processteknisk utbildning eller motsvarande kunskap. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga samt lätt för att förstå och ta till dig helheten kring Benders Byggsystems process/ ledningssystem. 

- Processteknisk utbildning eller motsvarande kunskap
- God social kompetens
- God samarbetsförmåga och förståelse för hela Benders/ Byggsystems process
- Utbildning inom LEAN och 5S eller motsvarande kunskap

Befogenheter

- Disponera egen tid för arbetsuppgifterna inom verksamheten.
- Temporärt avbryta all verksamhet som strider emot kvalitets-, miljö-, arbetsmiljö-, brandskydds- samt lagkrav.

Villkor
Tjänsten är en heltidsanställning som yrkesarbetare med placering i Uddevalla. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Fabrikschef Henrik Bengtsson, tel: 0765182840

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Då urvalet sker löpande så välkomnar vi din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Utlastare/ Lagergårdspersonal till Prefabproduktion

Ansök    Dec 10    Benders Sverige AB    Lagerarbetare
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Beskrivning Vi behöver en kompetent och duktig utlastare till vår verksamhet Yttre logistik i Uddevalla. Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabricer... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Beskrivning
Vi behöver en kompetent och duktig utlastare till vår verksamhet Yttre logistik i Uddevalla.

Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabricerade betongstommar, trappor, balkonger, bjälklag med mera. En viktig funktion har våra medarbetare inom Yttre logistik där du tillsammans med dina kollegor hanterar, lastar och transporterar betongelement.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är driven och trivs i en flexibel arbetsmiljö där säkerhet sätts främst. Du är självgående men trivs också med att arbeta i grupp eller i par. Du ska arbeta i ett team som hanterar, lastar och transporterar betongelement. Du kommer tillsammans med tre kollegor ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorn.

Kvalifikationer
Du har travers och truckkort samt erfarenhet av lastning av tyngre produkter.

Du har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du har en positiv inställning, är initiativtagande i ditt arbete och är noggrann med tider, säkerhet och gillar ordning och reda.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som utlastare eller lagergårdspersonal. Har du även erfarenhet av att köra kran, lastmaskin och dragare ses även det som meriterande.

Villkor
Anställningen är på heltid och sker i första hand på dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2020-12-23. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.


Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

HR Business partner - Benders Byggsystem AB

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. HR Business Partner -  Benders Byggsystem Vi söker nu en HR Business Partner för att ansvara och utveckla HR-arbetet inom Benders Byggsystem, ett koncernbolag i B... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.HR Business Partner -  Benders Byggsystem

Vi söker nu en HR Business Partner för att ansvara och utveckla HR-arbetet inom Benders Byggsystem, ett koncernbolag i Benders koncernen.

Benders Byggsystem säljer, konstruerar tillverkar och monterar prefabricerade betongstommar till kommersiella fastigheter och flerfamiljshus. Tillverkningen sker på de tre produktionsenheterna i Strängnäs, Uddevalla och Norberg med försäljning, konstruktion och administrationen i Stockholm, Uddevalla och Göteborg och Lund.

Den centrala HR-organisationen för Benders är placerad vid koncernens huvudkontor i Edsvära och består av tre löneadministratörer, HR-generalist/systemansvarig och en HR-chef. Tillsammans ansvarar avdelningen för löneutbetalning och service till koncernens samtliga drygt 900 medarbetare och chefer i Sverige.

Arbetsuppgifter
Rollen som HRBP är bred och innebär varierande och verksamhetsnära arbetsuppgifter. Du ansvarar för att driva och utveckla HR-processerna inom koncernbolaget Benders Byggsystem AB. Du ingår i Bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.  Tjänsten består till stor del i att stötta koncernens chefer inom HR såsom rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt och avtalstolkningar. Att utbilda och succesivt utveckla chefernas kompetens inom HR och ledarskap är en del i rollen. Du ansvarar för att upprätthålla och vårda goda relationer med våra fackliga organisationer och du är förhandlingsansvarig för bolaget. En annan viktig del i arbetet är att utveckla, förändra och säkerställa rutiner och arbetssätt.

Då tyngden i arbetsuppgifterna är kopplade till produktionsenheterna är resor en naturlig del i arbetet.

Arbetet sker i nära samarbete och utifrån riktlinjer från den centrala HR-funktionen vid huvudkontoret i Edsvära och du rapporterar funktionellt till HR-chefen.

Profil
För att passa för tjänsten bör du ha relevant utbildning inom HR på Högskole-/Universitetsnivå samt flerårig erfarenhet av att självständigt och under eget ansvar driva och utveckla kvalificerade HR-processer i större organisationer.

För att fungera i rollen måste du uppskatta att arbeta verksamhetsnära och vara beredd att gripa in där det för stunden behövs. Vi söker dig som är driven, engagerad och som brinner för att utveckla HR. Du arbetar strukturerat och har integritet i ditt arbete och har lätt att bygga förtroendefulla relationer.  Som person är du serviceinriktad och tycker om att ge support och utbilda chefer. Du har en god pedagogisk förmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och har ett pragmatiskt arbetssätt samt och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi söker en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

Benders är en koncern i ständig expansion och förändring, där snabba beslut präglar verksamheten. Du måste tycka om utmaningen i att jobba i en föränderlig miljö.

Eftersom tjänsten innebär en del resor är körkort ett krav.

Vi erbjuder
Intressanta arbetsuppgifter i ett familjeägt företag som är mycket expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stort engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av en kamratlig och trivsam anda. Du har goda möjligheter att under eget ansvar påverka ditt arbete. 

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering kan diskuteras. Edsvära eller Uddevalla är möjliga alternativ. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av HR-chef Andreas Edhammer, telefonnummer 010 – 888 02 70 eller VD Anders Erdmark tel. 010-888 12 50

Sista ansökningsdag är 2021-02-21. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Snickare till prefabproduktion

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Beskrivning Vi behöver en kompetent och duktig formsnickare till vår verksamhet i Uddevalla. Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabricerade betongst... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Beskrivning
Vi behöver en kompetent och duktig formsnickare till vår verksamhet i Uddevalla.

Benders Byggsystem tillverkar och levererar prefabricerade betongstommar, trappor, balkonger, bjälklag med mera. En viktig funktion för produktionen har vår snickeriavdelning där du tillsammans med tre-fyra kollegor tillverkar trappformar, balkongformar, formsidor och olika ursparningar efter ritning.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är driven och trivs i en flexibel miljö med högt tempo. Du ska vara självgående och även kunna arbeta i grupp eller i par. Kunna utföra ett jobb utifrån en instruktion eller ritning. Du ska vara villig att kunna arbeta med varierande formbyggnationer både i snickeritet men även kunna vara behjälplig på formborden med uppformning emellanåt. Du kommer tillsammans med tre-fyra kollegor ingå i ett arbetslag, där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer för att lyckas med arbetsuppgiften.  Kvalifikationer
Du är utbildad snickare och har minst  ett par års relevant erfarenhet och kunskap i att tillverka efter ritning. Du har en god kommuniaktiv förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du har en positiv inställning, är initiavtivtagande i ditt abrete och är noggrann med tider, säkerhet och gillar ordning och reda.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med formsnickeri inom prefabindustri, besitter goda kunskaper inom ritningsläsning och/eller har erfarenhet från prefabproduktion samt om du har travers- och truckkort. Då vi har mycket mattlänggning i våra formar ser vi det meriterande om du har kunskap inom montering av plastmattor. 

Villkor
Anställningen är på heltid och sker i första hand på dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.  

Sista ansökningsdag är 2020-10-31. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Produktionsplanerare

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Till vår Prefabproduktion i Uddevalla söker vi nu en produktionsplanerare. Du kommer vara en viktig del inom vår planeringsfunktion.  Vi söker dig som har r... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Till vår Prefabproduktion i Uddevalla söker vi nu en produktionsplanerare.

Du kommer vara en viktig del inom vår planeringsfunktion. 

Vi söker dig som har relevant utbildning inom logistik eller planering eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. För att lyckas inom rollen bör du vara ansvarstagande, målinriktad, drivande och strukturerad. Vidare har du god förmåga att självständigt bygga relationer.

En väl utvecklad samarbets- och kommunikationsförmåga är viktigt då rollen innebär en mängd olika kontaktytor såväl internt som externt. Du gillar snabba flöden och korta beslutsvägar samt har förmåga till helhetssyn, konsekvensförståelse och uppföljning.

Krav för att lyckas i rollen är att du har god datavana framförallt av att arbeta i Excel. Erfarenhet av arbete i affärssystemet Impact och M3 eller likställda affärssystem är  meriterande men inget krav. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

- Huvudplanering för den dagliga produktionen
- Produktion- och i viss mån lastplanering.
- Stöd till beredare där beställning/avrop förekommer.
- Inläsning och hantering av ritningar och hela projekt.
- Ledtidshantering
- Presentation av resultat
- Vara med och utveckla arbetssätt kring planeringsprocessen och närliggande processer.Övrigt
Anställningen är tillsvidareanställning (provanställning kan komma att tillämpas) med placering i Uddevalla. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Välkommen att söka tjänsten genom ett personligt brev där du berättar om vad du har för tidigare erfarenheter som gör dig lämpad för det här uppdraget. Bifoga även ett CV.

Ansökan ska vara oss till handa senast 2019-05-26. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Fabrikschef Daniel Lixner, tel: 010-888 46 01
HR-partner Elin Sundén, tel: 010-888 02 73Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.
----------------------------------------------------------------------------------------

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Underhållstekniker/mekaniker med svetsbakgrund

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. I koncernen finns också Benders Byggsystem AB med Prefabricerade betongstommar till bostäder, kontor, sjukhus, offentliga lokaler, hallar och parkeringshus. I U... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.I koncernen finns också Benders Byggsystem AB med Prefabricerade betongstommar till bostäder, kontor, sjukhus, offentliga lokaler, hallar och parkeringshus.

I Uddevalla är även en markstensfabrik under uppbyggnad.

Arbetsuppgifter
I rollen som Underhållstekniker är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med tillverkning och ombyggnation av vår produktionsutrustning (rörtråd, MMA och MIG) men även svarvning, fräsning och viss fordons mek förekommer. I uppdraget ingår även planering och genomförande av det tekniska underhållet på vår anläggning, såväl akut som förebyggande och proaktivt.

Du kommer på sikt att arbeta i vårt underhållssystem AM. Nyinstallationer, ombyggnationer, utveckling och ständiga förbättringar ingår också självklart i arbetsuppgifterna.

Då du kommer vara en av tre underhållstekniker/mekaniker på plats ställs höga krav på att du har förmågan att ta egna beslut och kan arbeta självständigt. Du kommer att ha ett nära samarbete och stöd av operatörerna i ditt arbete med vår maskinpark. Vid behov använder vi oss även av externa serviceföretag. För rätt person finns stora möjligheter att påverka sin arbetsdag och dess innehåll.

Profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och maskiner samt brinner för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalité, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.

Krav på att du har erfarenhet från någon av följande områden hydraulik, pneumatik, allmänna elkunskaper eller svetskunskaper men det är starkt meriterande att du har kompetens inom flera områden.

Körkort B är ett krav.
Förarbevis för truck, hjullastare, travers, lift samt utbildning i "Heta arbeten" är också meriterande.
God svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uddevalla Kärranäs. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av produktionsledare Alexander Antonsson 010-888 28 41

Sista ansökningsdag är söndagen den 27 september 2020. Då urvalet sker löpande så välkomnar vi din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år. Vid vår produktionsenhet vid Kärranäs i Uddevalla pågår byggnation av en markstensfabrik. Redan nu sker tillverkning av L-stöd i verksamheten och vi söker d... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.Vid vår produktionsenhet vid Kärranäs i Uddevalla pågår byggnation av en markstensfabrik.

Redan nu sker tillverkning av L-stöd i verksamheten och vi söker därför fler medarbetare till produktionen.

Profil

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning från ett praktiskt program. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, lagerarbete eller annat industriarbete är önskvärt.

Som person är du lättlärd, driven, praktiskt lagd och har förmågan att se vad som behöver göras. Du är ansvarstagande och noggrann. Du trivs att jobba självständigt. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav på B körkort. Truck- och traverskort är meriterande.

Övrigt

Heltidsanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetstid dagtid, andra arbetstider kan komma att bli aktuella.

Frågor om tjänsten besvaras av Fabrikschef Johan Bender tel. 010-888 00 25

Sista ansökningsdag är 2020-08-23. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

----------------------------------------------------------------------------------------Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre