Lediga jobb Gröna gårdar AB i Uddevalla

Se alla lediga jobb från Gröna gårdar AB i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

Semestervikarie för kundtjänst & innesälj

Ansök    Apr 19    Gröna gårdar AB    Innesäljare
Vill du testa vingarna i ett växande e-handelsföretag med kundupplevelsen i fokus? Just nu söker vi på Gröna gårdar en semestervikarie i kundtjänst för våra e-handelskunder i kombination med innesäljare för butik, restaurang och storkök. Du ska ha ett strukturerat sinne, älskar daglig kundkontakt och kan möta både våra interna utmaningar och kundens behov. Gröna gårdar säljer ekologiskt, gräsuppfött nöt- och lammkött samt ekologiskt gris- och kycklingkött ... Visa mer
Vill du testa vingarna i ett växande e-handelsföretag med kundupplevelsen i fokus? Just nu söker vi på Gröna gårdar en semestervikarie i kundtjänst för våra e-handelskunder i kombination med innesäljare för butik, restaurang och storkök. Du ska ha ett strukturerat sinne, älskar daglig kundkontakt och kan möta både våra interna utmaningar och kundens behov.
Gröna gårdar säljer ekologiskt, gräsuppfött nöt- och lammkött samt ekologiskt gris- och kycklingkött via vår e-handel gronagardar.se men också till butik, restaurang och storkök. Tjänsten utgår ifrån vårt försäljningskontor i Uddevalla (Kuröd) men med möjlighet till distansarbete.
Exempel på arbetsuppgifter:
Hantera kundärenden från e-handelskunder via telefon, mejl och chatt
Hämta in ordrar från B2B-kunder (butik, restaurang och storkök)

Vi söker dig som:
Motiveras av sälj och mycket god kundservice.
Är en problemlösare.
Har mycket god social kompetens.
Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Gillar att arbeta i ett mindre team på ett litet företag.

Meriterande är:
Erfarenhet av kundservice
Erfarenhet från butik- eller restaurangbranschen.
Erfarenhet från köttbranschen.

Tjänsten är ett semestervikariat på deltid (50 %) med start 1 juni (eller enligt överenskommelse) och fram till 31 augusti 2024. Arbetstiderna är:
Måndag: 08.00–16.00.
Onsdag: 08.00–16.00.
Fredag: 08.00–15.00.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Läs gärna mer om oss på grönagårdar.se Visa mindre

Packning, plockning av e-handel samt truckkörning

Ansök    Jun 4    Gröna gårdar AB    Packare
Vi söker en person som vill jobba på vår e-handel i sommar. Vi jobbar med skanningsystem. Liknande sådana system som finns på mataffärer där man plockar e-handel. Vi säljer kött både fryst och kylt på våran egna e-handel och det packas varje dag. Personen i fråga behöver inte ha tidigare kött kunskaper men det är viktigt att vilja lära sig och vara öppen för att göra olika uppgifter. Truckkort är meriterande då det förekommer en del truckkörning. Det komme... Visa mer
Vi söker en person som vill jobba på vår e-handel i sommar. Vi jobbar med skanningsystem. Liknande sådana system som finns på mataffärer där man plockar e-handel. Vi säljer kött både fryst och kylt på våran egna e-handel och det packas varje dag.
Personen i fråga behöver inte ha tidigare kött kunskaper men det är viktigt att vilja lära sig och vara öppen för att göra olika uppgifter.
Truckkort är meriterande då det förekommer en del truckkörning.
Det kommer även innefatta att ibland packa företagsordrar. Så som storkök och restauranger.
På en mindre arbetsplats som den här är det viktigt att kunna röra på sig och kunna flera olika arbetsstationer. Det bidrar till ett varierat jobb.
Om du känner att det här skulle passa dig tveka inte att höra av dig.
Anställningen är från primärt från vecka 27 till 34 med möjlighet till ett fortsatt vikariat.
Tid för upplärning ej medräknat. Du ska helst kunna börja med upplärning så fort som möjligt.
Arbetstiden är 6-15 Mån- Fre Visa mindre

Styckare av gris-, lamm- & nötkött

Ansök    Aug 31    Gröna gårdar AB    Styckare
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. OBS! Tidigare erfarenhet är ett krav! Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. A... Visa mer
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. OBS! Tidigare erfarenhet är ett krav!
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–15.00.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
––––––––
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök. Visa mindre

Styckare av gris-, lamm- & nötkött

Ansök    Jun 19    Gröna gårdar AB    Styckare
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett absolut KRAV, dvs du måste innan arbetat med att grov- och finstyckat nöt, lamm och gris. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och gro... Visa mer
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett absolut KRAV, dvs du måste innan arbetat med att grov- och finstyckat nöt, lamm och gris.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka. Visa mindre

Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Aug 15    Gröna gårdar AB    Packare
Gröna gårdar vi säljer ekologiskt nöt-, lamm-, gris-, kyckling- och viltkött i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med fyra styckare och fyra packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där ... Visa mer
Gröna gårdar vi säljer ekologiskt nöt-, lamm-, gris-, kyckling- och viltkött i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med fyra styckare och fyra packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar.
Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående. Du behöver kunna läsa och skiva obehindrat på svenska samt ha god datorvana.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–15.00.
Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att packa & plocka kunders varor för e-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Styckare av gris-, lamm- & nötkött

Ansök    Nov 1    Gröna gårdar AB    Styckare
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Arbet... Visa mer
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
––––––––
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök. Visa mindre

Vill du utbilda dig till styckare hos oss?

Ansök    Nov 23    Gröna gårdar AB    Styckare
Styckning och kötthantering är ett av de äldsta hantverken i människans historia och är ett av få yrken idag som inte kan ersättas med maskiner – behovet av arbetskraft kommer med andra ord alltid att finnas! Just nu söker vi dig som är arbetssökande och vill få chansen att utbilda dig till styckare hos oss på Gröna gårdar. Efter avslutad utbildning kommer du dessutom att erbjudas en provanställning med chans till en tillsvidaretjänst på heltid. Vi söker d... Visa mer
Styckning och kötthantering är ett av de äldsta hantverken i människans historia och är ett av få yrken idag som inte kan ersättas med maskiner – behovet av arbetskraft kommer med andra ord alltid att finnas! Just nu söker vi dig som är arbetssökande och vill få chansen att utbilda dig till styckare hos oss på Gröna gårdar. Efter avslutad utbildning kommer du dessutom att erbjudas en provanställning med chans till en tillsvidaretjänst på heltid.
Vi söker dig som är arbetssökande och har ett brinnande intresse för kött och kvalitet och vill utbilda dig till styckare hos oss. Utbildningen är på ca 30 veckor totalt och minst 70% av denna tid kommer att vara på plats på vårt styckeri. För att ge dig den hjälp och stöd du behöver under utbildningen kommer du även ha en mentor (från oss) på plats.
Under utbildningen kommer du att lära dig grov- och finstyckning av gris-, lamm och nötkött, hur du hanterar kött på bästa sätt, vass skärteknik och livsmedelskunskap. Du får också kunskap om djurens anatomi, köttkvalité och styckningsdetaljernas olika användningsområden.
Efter avslutad utbildning kommer vi att, till och börja med, erbjuda dig en provanställning som styckare som vi sedan givetvis hoppas skall bli en heltid. Vid en anställning har vi kollektivavtal med Livs, friskvårdsförsäkring samt privat sjukvårdsförsäkring.
Utbildningen är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen, utbildaren Astar, Kött & Charkföretagen samt oss på Gröna gårdar. Visa mindre

Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Nov 29    Gröna gårdar AB    Packare
Gröna gårdar vi säljer ekologiskt nöt-, lamm-, gris-, kyckling- och viltkött i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och fyra packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där s... Visa mer
Gröna gårdar vi säljer ekologiskt nöt-, lamm-, gris-, kyckling- och viltkött i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och fyra packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar.
Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Tjänsten är ett vikariat på nio månader med stor chans till förlängning. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att packa kunders varor för e-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Styckare av gris-, lamm- & nötkött

Ansök    Jul 4    Gröna gårdar AB    Styckare
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Arbet... Visa mer
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
––––––––
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök. Visa mindre

Packare och fryslageransvarig

Ansök    Jun 10    Gröna gårdar AB    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och tre packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar.
Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med packning samt fryslageransvar för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Arbetsuppgifter består huvudsakligen av att packa kunders varor för E-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
Endast sökande via egen privat mejladress godkänns. Sökande via externt rekryteringsverktyg så som Indeed etc undanbedes.
Ansökan SKALL innehålla Personligt brev samt korrekt CV.
#jobbjustnu Visa mindre

Styckare av gris-, lamm- & nötkött

Ansök    Aug 9    Gröna gårdar AB    Styckare
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på fem medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt h... Visa mer
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på fem medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45 och tillträde är omgående.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
––––––––
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök. Visa mindre

Vi söker en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till vår e-handel

Vill du vara med och utmana livsmedelsbranschen genom att arbeta på ett företag som ser att betesdjur är en del i ett större kretslopp? Vi söker dig som vill arbeta med kundtjänst för våra e-handelskunder. Du har ett strukturerat sinne, älskar daglig kundkontakt och kan möta både våra interna utmaningar och kundens behov. Gröna gårdar säljer ekologiskt, gräsuppfött nöt- och lammkött samt ekologiskt gris- kyckling och viltkött i vår e-handel men också till ... Visa mer
Vill du vara med och utmana livsmedelsbranschen genom att arbeta på ett företag som ser att betesdjur är en del i ett större kretslopp? Vi söker dig som vill arbeta med kundtjänst för våra e-handelskunder. Du har ett strukturerat sinne, älskar daglig kundkontakt och kan möta både våra interna utmaningar och kundens behov.
Gröna gårdar säljer ekologiskt, gräsuppfött nöt- och lammkött samt ekologiskt gris- kyckling och viltkött i vår e-handel men också till butik, restaurang och storkök.
Som kundtjänstmedarbetare är du, tillsammans med vårt produktionsteam, stationerad i vår styckningslokal i Uddevalla. Samtidigt är du en del av det e-handelsteam som är baserat i Göteborg. Detta team består av en kommunikatör, en produktutvecklare och en försäljningsansvarig för e-handel.
Arbetsuppgifter:
Kundtjänst i form av telefon, mail, sms, chatt och sociala medier
Orderadministration
Postorderhantering
Allmänna administrativa uppgifter

Vi söker dig som:
Motiveras av sälj och mycket god kundservice.
Är en problemlösare.
Har mycket god social kompetens.
Tycker om att strukturera din arbetsdag och dina uppgifter.
Innehar B-körkort och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Gillar att arbeta i ett mindre team på ett litet företag.
Är intresserad av mat och matlagning.

Meriterande är:
Erfarenhet av kundservice
Erfarenhet från butik- eller restaurangbranschen.
Erfarenhet från köttbranschen.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start 1 februari (eller enligt överenskommelse) och fram till 31 augusti 2022, med god möjlighet till förlängning. Din tjänst utgår ifrån vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) men med möjlighet till visst distansarbete. Arbetstiderna är: 08.00–17.00, söndag–torsdag. På söndagarna går det att arbeta på distans.
Intervjuer sker löpande och sista dag att skicka din ansökan är tisdag 30 november. Visa mindre

Styckare av gris-, lamm- & nötkött

Ansök    Jan 20    Gröna gårdar AB    Styckare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på fem medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45 och tillträde är omgående.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
#jobbjustnu Visa mindre

Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Maj 2    Gröna gårdar AB    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och tre packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 07.30–16.00.
Arbetsuppgifter består huvudsakligen av att packa kunders varor för E-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Sommarjobb: Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Mar 8    Gröna gårdar AB    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med två styckare och tre packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar.
Vi söker dig som vill sommarjobba med att vara en hjälpande hand till vår ordinarie personal på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd). I arbetsuppgifterna ingår allt ifrån packning, städning och plock. Arbetet kräver att du är ansvarstagande, noggrannhet och har en bra samarbetsförmåga. Som person bör du vara positiv och glad och kan som bidra till gruppens goda stämning.
Meriterande är också om du arbetat med kött / livsmedel innan eller har en ambition att vilja jobba med detta senare i livet. Jobbet kan ges möjlighet till förlängning på timmar under hösten.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Tjänsten är ett sommarjobb och sträcker sig från perioden 1 juni–31 augusti (tillträde och avslut av tjänsten går att anpassa). Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Visa mindre

Styckare av gris-, lamm- & nötkött

Ansök    Sep 29    Gröna gårdar AB    Styckare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på fem medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45 och tillträde är omgående.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
#jobbjustnu Visa mindre

Gröna gårdar söker styckare

Ansök    Aug 25    Gröna gårdar AB    Styckare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på fem medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45 och tillträde är omgående.
Anställningsformen är deltid på två dagar / vecka med provanställning på 6 månader stor chans till förlängning och utökning.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
#jobbjustnu Visa mindre

Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Aug 25    Gröna gårdar AB    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och två packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Tjänsten är ett vikariat på fyra månader stor chans till förlängning. Arbetsuppgifter består huvudsakligen av att packa kunders varor för E-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Gröna gårdar söker styckare

Ansök    Jul 15    Gröna gårdar AB    Styckare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.


Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav.


Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på fem medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.


Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.30 och tillträde är omgående.


Anställningsformen är heltid med provanställning under de första 6 månaderna. Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.


#jobbjustnu Visa mindre