Lediga jobb som Packare i Uddevalla

Se lediga jobb som Packare i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Orderplock/verkstadsarbetare

Ansök    Jul 12    Precise AB    Packare
Vi söker en person till vår gasskärningsavdelning. Arbetet består av gradning,blästring,orderplock. Ritningsläsning är ett stort plus! Har ni bakgrund inom industri/verkstad och söker jobb så är ni välkomna med er ansökan. Visa mer
Vi söker en person till vår gasskärningsavdelning.
Arbetet består av gradning,blästring,orderplock.
Ritningsläsning är ett stort plus!
Har ni bakgrund inom industri/verkstad och söker jobb så är ni välkomna med er ansökan. Visa mindre

Packning, plockning av e-handel samt truckkörning

Ansök    Jun 4    Gröna gårdar AB    Packare
Vi söker en person som vill jobba på vår e-handel i sommar. Vi jobbar med skanningsystem. Liknande sådana system som finns på mataffärer där man plockar e-handel. Vi säljer kött både fryst och kylt på våran egna e-handel och det packas varje dag. Personen i fråga behöver inte ha tidigare kött kunskaper men det är viktigt att vilja lära sig och vara öppen för att göra olika uppgifter. Truckkort är meriterande då det förekommer en del truckkörning. Det komme... Visa mer
Vi söker en person som vill jobba på vår e-handel i sommar. Vi jobbar med skanningsystem. Liknande sådana system som finns på mataffärer där man plockar e-handel. Vi säljer kött både fryst och kylt på våran egna e-handel och det packas varje dag.
Personen i fråga behöver inte ha tidigare kött kunskaper men det är viktigt att vilja lära sig och vara öppen för att göra olika uppgifter.
Truckkort är meriterande då det förekommer en del truckkörning.
Det kommer även innefatta att ibland packa företagsordrar. Så som storkök och restauranger.
På en mindre arbetsplats som den här är det viktigt att kunna röra på sig och kunna flera olika arbetsstationer. Det bidrar till ett varierat jobb.
Om du känner att det här skulle passa dig tveka inte att höra av dig.
Anställningen är från primärt från vecka 27 till 34 med möjlighet till ett fortsatt vikariat.
Tid för upplärning ej medräknat. Du ska helst kunna börja med upplärning så fort som möjligt.
Arbetstiden är 6-15 Mån- Fre Visa mindre

Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Aug 15    Gröna gårdar AB    Packare
Gröna gårdar vi säljer ekologiskt nöt-, lamm-, gris-, kyckling- och viltkött i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med fyra styckare och fyra packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där ... Visa mer
Gröna gårdar vi säljer ekologiskt nöt-, lamm-, gris-, kyckling- och viltkött i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med fyra styckare och fyra packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar.
Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående. Du behöver kunna läsa och skiva obehindrat på svenska samt ha god datorvana.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–15.00.
Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att packa & plocka kunders varor för e-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Nov 29    Gröna gårdar AB    Packare
Gröna gårdar vi säljer ekologiskt nöt-, lamm-, gris-, kyckling- och viltkött i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och fyra packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där s... Visa mer
Gröna gårdar vi säljer ekologiskt nöt-, lamm-, gris-, kyckling- och viltkött i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och fyra packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar.
Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Tjänsten är ett vikariat på nio månader med stor chans till förlängning. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att packa kunders varor för e-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Extra arbete / feriejobb i Uddevalla

Ansök    Okt 26    Svensk Bemanningsservice AB    Packare
Vi söker för kunds räkning extrapersonal för enklare packjobb i Uddevalla. Du kan vara student som söker extra jobb. Det är väldigt enkelt packjobb av exempelvis bälten, väskor eller plånböcker som skall packas i en plast påse. Arbetstiden för produktionen mån-fredag 07:00-16:00. Men både kvälls- eller helg jobb kan bli aktuellt. Start är omgående. Lön enl. gällande avtal. Om du finner det intressant så får du gärna maila oss din ansökan till pontus@swesam... Visa mer
Vi söker för kunds räkning extrapersonal för enklare packjobb i Uddevalla.
Du kan vara student som söker extra jobb. Det är väldigt enkelt packjobb av exempelvis bälten, väskor eller plånböcker som skall packas i en plast påse.
Arbetstiden för produktionen mån-fredag 07:00-16:00. Men både kvälls- eller helg jobb kan bli aktuellt.
Start är omgående.
Lön enl. gällande avtal.
Om du finner det intressant så får du gärna maila oss din ansökan till [email protected] Visa mindre

Operatör till vår kund i Uddevalla

Ansök    Dec 1    Wikan Personal AB    Packare
Om företaget Är du en positiv person med arbetsvilja och driv ? Vill du jobba inom produktion? då tycker vi att du skall kolla på detta jobbet Dina arbetsuppgifter Som operatör kommer du att arbeta med packning, prismärkning, handräckning, materialhantering och enklare manuella maskin jobb. Din bakgrund/Dina egenskaper Som person är du engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi arbetar utifrån principerna helhetssyn och lärande, detta ställer krav på... Visa mer
Om företaget
Är du en positiv person med arbetsvilja och driv ? Vill du jobba inom produktion? då tycker vi att du skall kolla på detta jobbet

Dina arbetsuppgifter
Som operatör kommer du att arbeta med packning, prismärkning, handräckning, materialhantering och enklare manuella maskin jobb.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person är du engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten.
Vi arbetar utifrån principerna helhetssyn och lärande, detta ställer krav på dig som medarbetare att vara effektiv, pålitlig och ansvarstagande. Vi ser gärna att du som söker är en driven, positiv och prestigelös person.
Kvalifikationer
* Du är engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten.
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Andrea Panizza : 0520-527732 eller Pia Wahlgren 0520-527731

Tillträde snarast!
Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Packare och fryslageransvarig

Ansök    Jun 10    Gröna gårdar AB    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och tre packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar.
Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med packning samt fryslageransvar för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Arbetsuppgifter består huvudsakligen av att packa kunders varor för E-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
Endast sökande via egen privat mejladress godkänns. Sökande via externt rekryteringsverktyg så som Indeed etc undanbedes.
Ansökan SKALL innehålla Personligt brev samt korrekt CV.
#jobbjustnu Visa mindre

Sommarjobb: Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Mar 8    Gröna gårdar AB    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med två styckare och tre packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar.
Vi söker dig som vill sommarjobba med att vara en hjälpande hand till vår ordinarie personal på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd). I arbetsuppgifterna ingår allt ifrån packning, städning och plock. Arbetet kräver att du är ansvarstagande, noggrannhet och har en bra samarbetsförmåga. Som person bör du vara positiv och glad och kan som bidra till gruppens goda stämning.
Meriterande är också om du arbetat med kött / livsmedel innan eller har en ambition att vilja jobba med detta senare i livet. Jobbet kan ges möjlighet till förlängning på timmar under hösten.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Tjänsten är ett sommarjobb och sträcker sig från perioden 1 juni–31 augusti (tillträde och avslut av tjänsten går att anpassa). Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Visa mindre

Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Maj 2    Gröna gårdar AB    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och tre packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 07.30–16.00.
Arbetsuppgifter består huvudsakligen av att packa kunders varor för E-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Packning av kosttillskott

Ansök    Jan 9    Risberg Logistik AB    Packare
Hej Vi är ett "Team" på fem personer som kommer att ha en större expansion under början av februari 2020, så vi behöver fler medarbetare. Vi söker två personer som i huvudsak skall packa kosttillskott, maskinellt samt manuellt för ett välkänt varumärke. Viktiga egenskaper är att man är noggrann, klarar ett högt tempo och är flexibel. I första läget så kan det vara aktuellt med 2-skift eller någon form av förskjuten arbetstid. Visa mer
Hej
Vi är ett "Team" på fem personer som kommer att ha en större expansion under början av februari 2020, så vi behöver fler medarbetare.
Vi söker två personer som i huvudsak skall packa kosttillskott, maskinellt samt manuellt för ett välkänt varumärke.
Viktiga egenskaper är att man är noggrann, klarar ett högt tempo och är flexibel. I första läget så kan det vara aktuellt med 2-skift eller någon form av förskjuten arbetstid. Visa mindre

Pack och logistikmedarbetare

Ansök    Jul 31    Gröna gårdar , Styckeri    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.Nu söker vi ytterligare en medarbetare att arbeta tillsammans med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående. Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med fyra styckare med lång erfarenhet i branschen, en packansvarig samt verksamhetschef. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.30. Visa mindre

Pack- och logistikmedarbetare

Ansök    Aug 25    Gröna gårdar AB    Packare
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmed... Visa mer
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett härligt gäng med tre styckare och två packare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetsledare. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med packning och logistik för våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök. Du måste ha en förmåga att vara effektiv, ha ett bra ordningssinne, kunna strukturera och planera din arbetsdag, vara initiativtagande samt självgående.
Meriterande är också om du arbetat med kött (gris-, lamm- eller nötkött) innan till exempel inom restaurang och storkök eller har erfarenhet av fin- eller grovstyckning sedan innan.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45.
Tjänsten är ett vikariat på fyra månader stor chans till förlängning. Arbetsuppgifter består huvudsakligen av att packa kunders varor för E-handel, butik och storkök och restaurang. Start sker omgående.
#jobbjustnu Visa mindre