Lediga jobb Midroc Ställningar AB i Uddevalla

Se alla lediga jobb från Midroc Ställningar AB i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

Ställningsbyggare

Midroc Ställningar AB, som är en del av Granitor-gruppen, erbjuder full service inom specialistområdet ställningsbyggnad: vi ritar, beräknar, monterar och hyr ut våra ställningskonstruktioner samt väderskydd enligt kundens behov. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda flexibilitet, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter. ... Visa mer
Midroc Ställningar AB, som är en del av Granitor-gruppen, erbjuder full service inom specialistområdet ställningsbyggnad: vi ritar, beräknar, monterar och hyr ut våra ställningskonstruktioner samt väderskydd enligt kundens behov. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda flexibilitet, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter.
Nu expanderar vi på Midroc Ställningar i Uddevalla och söker därmed nya medarbetare som vill vara med på vår spännande tillväxtresa. Arbetar du som ställningsmontör idag? Då vill vi höra från dig!
Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler medarbetare. Våra uppdrag är inom både industri, fasad samt väderskydd. Vill du ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag?
På Midroc Ställningar finns det bara möjligheter!
Vi söker dig som har erfarenhet av ställningsmontage samt att du har yrkesbevis och körkort.
Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
· Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
· Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
· Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
· Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
· En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
· Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
· Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd
· På Midroc Ställningar sätter vi våra medarbetare i centrum!
När du kommer till Midroc Ställningar kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla.
Urval och intervjuer sker löpande så ta nu chansen och bli en del av Midroc Ställningar. Vi ser framemot att höra från dig!
Granitor-gruppen utvecklar morgondagens samhälle och industri. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2021 omsatte vi 9,0 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare. Som Midroc har vi i över 25 år, tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Gruppen har precis bytt namn från Midroc till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – men med nytt namn. Visa mindre