Lediga jobb som Ställningsbyggare i Uddevalla

Se lediga jobb som Ställningsbyggare i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Gillar du höga höjder? Då är detta jobb för dig.

Ansök    Jan 25    Add-Up Bemanning AB    Ställningsbyggare
Åt kund i Trestadsområdet söker Vi nu en certifierad särskild ställningsbyggare d v s du måste ha gått en speciell utbildning på 80 timmar och blivit certifierad som just särskild ställningsbyggare.(Ej vanlig kurs) Jobbet är fritt men tungt och du jobbar i alla väder och på höjd. Ha god fysisk vana krävs, så du slipper gå på gymmet! Vilket är bra eller hur? Du jobbar dagtid och resor förekommer. Krav är: Certifierad särskild ställningsbyggare (Utbildni... Visa mer
Åt kund i Trestadsområdet söker Vi nu en certifierad särskild ställningsbyggare d v s du måste ha gått en speciell utbildning på 80 timmar och blivit certifierad som just särskild ställningsbyggare.(Ej vanlig kurs)

Jobbet är fritt men tungt och du jobbar i alla väder och på höjd.

Ha god fysisk vana krävs, så du slipper gå på gymmet! Vilket är bra eller hur?

Du jobbar dagtid och resor förekommer.

Krav är: Certifierad särskild ställningsbyggare (Utbildningsbevis krävs)

               B-körkort.

Vi lägger stor vikt på våra tio beteenden vilket även vår kund gör.

Frågor besvaras av Suad Iseni på telnr: 0705–495737

Urval sker löpande. Visa mindre

Ställningsbyggare

Midroc Ställningar AB, som är en del av Granitor-gruppen, erbjuder full service inom specialistområdet ställningsbyggnad: vi ritar, beräknar, monterar och hyr ut våra ställningskonstruktioner samt väderskydd enligt kundens behov. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda flexibilitet, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter. ... Visa mer
Midroc Ställningar AB, som är en del av Granitor-gruppen, erbjuder full service inom specialistområdet ställningsbyggnad: vi ritar, beräknar, monterar och hyr ut våra ställningskonstruktioner samt väderskydd enligt kundens behov. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda flexibilitet, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter.
Nu expanderar vi på Midroc Ställningar i Uddevalla och söker därmed nya medarbetare som vill vara med på vår spännande tillväxtresa. Arbetar du som ställningsmontör idag? Då vill vi höra från dig!
Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler medarbetare. Våra uppdrag är inom både industri, fasad samt väderskydd. Vill du ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag?
På Midroc Ställningar finns det bara möjligheter!
Vi söker dig som har erfarenhet av ställningsmontage samt att du har yrkesbevis och körkort.
Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
· Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
· Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
· Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
· Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
· En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
· Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
· Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd
· På Midroc Ställningar sätter vi våra medarbetare i centrum!
När du kommer till Midroc Ställningar kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla.
Urval och intervjuer sker löpande så ta nu chansen och bli en del av Midroc Ställningar. Vi ser framemot att höra från dig!
Granitor-gruppen utvecklar morgondagens samhälle och industri. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2021 omsatte vi 9,0 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare. Som Midroc har vi i över 25 år, tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Gruppen har precis bytt namn från Midroc till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – men med nytt namn. Visa mindre

Snickare med takläggningskunskaper till Uddevalla!

Är du en social och initiativtagande person med minst ett års erfarenhet som snickare? Gillar du att ha ett varierat och fartfyllt arbete? Då kan det här vara drömjobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Vi söker nu ännu en person som vill ingå i ett härligt gäng på ett växande företag. Du kommer att jobba med det mesta inom traditionellt snickeri som takläggning, ställnings- och staketbygge, renoveringar, ombyggnationer samt nybyggnationer. Även om de flesta... Visa mer
Är du en social och initiativtagande person med minst ett års erfarenhet som snickare? Gillar du att ha ett varierat och fartfyllt arbete? Då kan det här vara drömjobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu ännu en person som vill ingå i ett härligt gäng på ett växande företag. Du kommer att jobba med det mesta inom traditionellt snickeri som takläggning, ställnings- och staketbygge, renoveringar, ombyggnationer samt nybyggnationer. Även om de flesta arbeten kommer att ske ute hos bostadsföreningar sker även vissa jobb mot privatpersoner och kommunala byggnader.

De allra flesta jobben är inom Uddevallaområdet där du kan färdas direkt till arbetsplatsen hemifrån. I detta mindre företag är du aldrig en i mängden utan en i familjen.

Vare sig du är utan yrkesbevis eller har flera års erfarenhet som snickare är du välkommen att ansöka då företaget strävar efter en bra blandning med kompetens. Om du kommer in med mindre erfarenhet kommer du självfallet att tas väl hand om och läras upp på bästa möjliga sätt.


Om företaget
Vår kund är ett företag på frammarsch inom byggbranschen. Man jobbar brett och tar sig an såväl mindre uppdrag som större projekt. Här kommer du få arbeta och umgås med härliga kollegor såväl på som utanför jobbet då man även hittar på saker tillsammans utanför arbetstid.

Företaget startade upp 2009 och har en platt organisation där alla är en del av företaget och där god stämning och tolerans är prio ett.


Din profil
Vi vill att du som söker har ett härligt personligt driv och är företagsam. Vi vill att du är öppen för att lära dig nytt och att du vågar ta för dig. Social, utåtriktad och självständig är ord som bör beskriva dig som person.

Skallkrav:
- Minst 1 års erfarenhet som snickare
- God svenska
- B-körkort
- Eget färdmedel (endast till jobbet och tillbaka)

Meriterande:
- Erfarenhet av takläggning
- Yrkesbevis
- Erfarenhet av ställningsbygge
- Utbildning i heta arbeten och HLR
- Liftkort


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Uddevalla
Arbetstider: 7-16
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Kontaktperson(er)
Jesper Mattsson
[email protected]

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort
Uddevalla
Publiceringsdatum
2020-03-17 Visa mindre

Takläggare & ställningsbyggare

Ansök    Maj 26    varierar    Ställningsbyggare
Söker en arbetsam person som har kunskap inom bygg & takläggning. B-körkort är ett krav. Personen bör vara framåtriktad och ha ett bra kundbemötande. Måste kunna arbeta självständigt samt i lag. Visa mer
Söker en arbetsam person som har kunskap inom bygg & takläggning. B-körkort är ett krav. Personen bör vara framåtriktad och ha ett bra kundbemötande. Måste kunna arbeta självständigt samt i lag. Visa mindre