Lediga jobb Tranpenad AB i Uddevalla

Se alla lediga jobb från Tranpenad AB i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

Vi söker en operativ Inköpare

Ansök    Feb 22    Tranpenad AB    Inköpare
Vi söker nu för kunds räkning en operativ Inköpare för start omgående! OM TJÄNSTEN Vår kund söker nu dig som vill axla rollen som operativ Inköpare. Uppdraget skall igång omgående och är du den kunden vill bygga på så finns de stora möjligheter till en fortsättning på företaget. På inköpsavdelningen arbetar du med ett härligt gäng med de dagliga inköpet och cirka 150-200 order i månaden. Arbetsuppgifter: Arbetar i ett tvärfunktionellt team med inköp, u... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en operativ Inköpare för start omgående!

OM TJÄNSTEN

Vår kund söker nu dig som vill axla rollen som operativ Inköpare. Uppdraget skall igång omgående och är du den kunden vill bygga på så finns de stora möjligheter till en fortsättning på företaget. På inköpsavdelningen arbetar du med ett härligt gäng med de dagliga inköpet och cirka 150-200 order i månaden.

Arbetsuppgifter:

Arbetar i ett tvärfunktionellt team med inköp, utveckling och produktion
Daglig kontakt med nyckelintressenter
Daglig kontakt med leverantörer
Genomföra inköp till utvecklingsprojekt och produktion
Övervaka dagliga aktiviteter för att säkerställa att de köpta föremålen levereras enligt plan
Driva, ifrågasätta och ta ansvar från A till Ö i inköpsprocessen


OM DIG SOM SÖKER

Du behöver ha en gedigen bakgrund inom inköp och med pondus kunna axla rollen med allt vad det innebär både internt och externt. Du behöver kunna ifrågasätta, ta plats och driva hela processen framåt mot avslut.

- God förmåga att självständigt driva arbetet framåt
- Noggrann och systematisk och ta egna initiativ för att driva ditt ansvarsområde framåt
- God kommunikationsförmåga är nödvändig i denna roll både internt och externt
- Förmåga att arbeta i en tvärfunktionell miljö
- Team och relationsbyggare


Krav:

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom inköp, gärna inom verksamhets- eller planeringsområdet
- Kandidatexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet nödvändig för rollen
Goda kunskaper i Pyramid och andra material/upphandlingssystem
Goda kunskaper i tal och skrift, både på engelska och svenska
Goda kunskaper i MS Office, speciellt Excel
VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid

Omfattning: Heltid

Lön: Marknadsmässig lön

Start: Omgående

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2 000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Vid frågor om tjänsten kontakta Daniel Lennartsson på 076-867 45 80. Visa mindre

Erfaren truckförare sökes till kund i Uddevalla-området

Ansök    Jun 22    Tranpenad AB    Truckförare
Är du noggrann, självgående och erfaren truckförare som trivs allra bäst i en motviktstruck? Då kan det här vara jobbet för dig. Tveka inte att söka direkt! Om tjänsten En av våra kunder söker nu erfarna, noggranna och självgående truckförare med start omgående. Arbetet innebär att lossa och lasta lastbilar, hantera följesedlar samt transportera pallar med ömtåligt gods inom fabriken. Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet och noggrannhet då arbete... Visa mer
Är du noggrann, självgående och erfaren truckförare som trivs allra bäst i en motviktstruck? Då kan det här vara jobbet för dig. Tveka inte att söka direkt!

Om tjänsten
En av våra kunder söker nu erfarna, noggranna och självgående truckförare med start omgående.

Arbetet innebär att lossa och lasta lastbilar, hantera följesedlar samt transportera pallar med ömtåligt gods inom fabriken.

Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet och noggrannhet då arbetet sker i högt tempo men samtidigt med stor försiktighet.

Till och börja med sker arbetet på dagtid men möjligheter till skiftgång kan komma i framtiden.

Arbetsuppgifter
Körning av motviktstruck
Lasta och lossa lastbilar
Transportera material mellan olika delar av fabriken
Ha kontakt med lastbilschaufförer som ska hämta eller lämna gods
Hantera följesedlar och dataprogram för detta
Med försiktighet stapla pallar på höjd


Om dig som söker
Du gillar att arbeta i högt tempo samtidigt som du har ett lugn och en noggrannhet i det du gör. Att arbeta både inom- och utomhus är inget problem för dig och du trivs i sällskap med andra. Du trivs i motviktstrucken och har inga problem att hantera denna ansvarsfullt i ett bra tempo.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och det är viktigt att du har en social kompetens. Att arbeta såväl själv som i grupp är inget problem för dig.

Krav
Truckkort för motviktstruck (B1)
Erfarenhet av att köra motviktstruck (gärna 3-5 år minst)
Erfarenhet av att lasta och lossa lastbilar med hjälp av motviktstruck
Körkort och tillgång till bil är ett krav
Grundläggande datakunskap


Meriterande
Erfarenhet av att hantera ömtåligt gods
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!Övriga villkor
Arbetstider: Dagtid som kan övergår till skiftgång

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt avtal

Start: Omgående eller enligt överenskommelseOm Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Arbetsledare sökes omgående

Ansök    Feb 22    Tranpenad AB    Verkstadschef
Gillar du att leda ett team i högt tempo och med fokus på kundservice? Har du erfarenhet av bil- och däckbranschen? Då kan det här vara jobbet för dig OM TJÄNSTEN Till vår kund i Uddevalla söker vi omgående en duktig arbetsledare som har fokus på service och gillar högt tempo. Du kommer att tillsammans med vår kund bygga upp verksamheten och sedan även leda den på plats. Arbetet innebär fokus på en god kundservice, arbetsledning och även fysiskt arbete... Visa mer
Gillar du att leda ett team i högt tempo och med fokus på kundservice? Har du erfarenhet av bil- och däckbranschen? Då kan det här vara jobbet för dig

OM TJÄNSTEN

Till vår kund i Uddevalla söker vi omgående en duktig arbetsledare som har fokus på service och gillar högt tempo.

Du kommer att tillsammans med vår kund bygga upp verksamheten och sedan även leda den på plats.

Arbetet innebär fokus på en god kundservice, arbetsledning och även fysiskt arbete.

Arbetsuppgifter:

Leda och planera arbetet
Se till att medarbetarna trivs och vet vad de ska göra
Praktiskt arbete med däckmontering
Fokusera på hög kundnöjdhet i högt tempo


OM DIG SOM SÖKER

Du är en ansvarstagande person som gillar ordning och reda. Du är bra på att motivera medarbetarna, gillar när tempot är högt och tycker om när den ena dagen inte är den andra lik. Att ge kunderna en bra upplevelse är något du brinner för.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Krav:

Erfarenhet av arbetsledning och planering
Erfarenhet av däck- eller bilbranschen
B-körkort


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Heltid

Omfattning: 6 månader visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Lön: Enligt avtal

Start: Omgående

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre