Lediga jobb som Depåman/Depåtekniker i Uddevalla

Se lediga jobb som Depåman/Depåtekniker i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Materielhanterare Bohus-Dalsgruppen MRV

Ansök    Nov 18    Försvarsmakten    Depåman/Depåtekniker
Västra Militärregionen söker en materielhanterare för placering vid Bohus-Dalgruppen i Skredsvik Du kommer att placeras vid Bohus-Dalgruppens stödsektion och enskilt eller tillsammans med andra hantera materiel och fordon vid in- och utlämning till servicecentrum, förråd och verkstäder. Du kommer även att delta i materielinventeringar och följa upp åtgärder i förråd samt utföra enklare åtgärder på fordon och materiel. Befattningen innebär att du jobbar bå... Visa mer
Västra Militärregionen söker en materielhanterare för placering vid Bohus-Dalgruppen i Skredsvik

Du kommer att placeras vid Bohus-Dalgruppens stödsektion och enskilt eller tillsammans med andra hantera materiel och fordon vid in- och utlämning till servicecentrum, förråd och verkstäder. Du kommer även att delta i materielinventeringar och följa upp åtgärder i förråd samt utföra enklare åtgärder på fordon och materiel. Befattningen innebär att du jobbar både utomhus och i förråden. Arbete på kvällar och helger förekommer och planeras då in i god tid. 

Personliga egenskaper

Du är flexibel, noggrann och ordningsam

Du har en hög servicekänsla

Du är ansvarstagande och löser uppgifter lika bra självständigt som i grupp

Du har mycket god samarbetsförmåga

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

 Krav

Svensk medborgare

B-körkort

Meriterande

Körkort, BE/C1/C, truckförarutbildning

Tidigare erfarenhet av lager- och förrådsarbete

God kännedom och egen erfarenhet av hemvärnet

God kännedom och egen erfarenhet av försvarsmaktens materiel

Kunskaper i LIFT och PRIO

Genomförd värnplikt eller GMU

God fysik, då befattningen innebär en del fysiskt arbete 

Tillträde

Enligt överenskommelse, senast 1 augusti 2023.

Övrigt

Anställningen är en särskild visstidsanställning under 12 månader med möjlighet till ev. förlängning.

Till ansökan bifogas (i PDF-format) CV med referenser och personligt brev. Urval sker löpande och vi kan komma att kalla lämpliga kandidater innan ansökningstiden löpt ut. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Chefen för Bohus-Dalsgruppen Dan Hagman eller chefen Stödsektionen Jon Hägglund. Båda nås via växel 0500-465000

FACKLIGA REPRESENTANTER:

OFR-O Göran Hjert

OFR-S Helena Astanius

SEKO-F Lola Ahlgren

Samtliga nås via växeln på tfn 0500-46 50 00.

Sista datum för ansökan

Sista ansökningsdag är 13 januari 2023


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Västra militärregionens område omfattar de fyra länen Halland, Västra Götaland, Värmland och Örebro. Vi utbildar krigsförband samt leder och samordnar territoriell verksamhet över hela hotskalan. Stabens och hemvärnsförbandens höga tillgänglighet samt vår totalförsvarssamverkan med det civila försvaret skapar förutsättningar för insatser med övriga Försvarsmakten, hög funktionalitet och säkerhet i regionen.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/mrv

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands.
Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Depåmedarbetare sökes till vår nystartade depå i Uddevalla

Ansök    Feb 16    Ramudden AB    Depåman/Depåtekniker
Ramudden skapar säkra arbetsplatser genom anpassade lösningar, med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverig... Visa mer
Ramudden skapar säkra arbetsplatser genom anpassade lösningar, med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Estland och Kanada och omsätter runt 1,8 miljarder SEK per år och har ca 800 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Som depåmedarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du levererar material efter beställning, transporterar detta till arbetsplatserna och etablerar skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar. Du kommer även att arbeta som vakt och lots.

Vi är en nystartad depå där alla hjälps åt med alla arbetsuppgifter och du kommer få följa med på vår tillväxtresa och utvecklas tillsammans med oss.
Du kommer arbeta i team där samarbete mellan TMA-bil, kranbil och servicepersonal är nyckeln till framgång. När du inte är ute på vägen är du på vår depå och tar hand om vårt material och våra kunder.
Arbetstiderna är flexibla utifrån kundernas efterfrågan. Arbete kan förekomma på kvällar och nätter. Beredskap kan även förekomma.

Tjänsten är heltid med placering i Uddevalla.

DIN BAKGRUND
Vi söker en initiativrik, flexibel och självgående person med ordningssinne och lokalkännedom. Det är viktigt att du har social kompetens och känsla för service då du kommer arbeta nära våra kunder.
Du skall tycka om att ta ansvar för helheten och självständigt kunna lösa kunders behov. Arbetet är delvis fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt. Arbetsuppgifterna består av att göra vägarbeten säkra för personal och trafikanter, vi ser därför gärna att trafiksäkerhet och arbetsmiljö är något som är viktigt för dig.
B-körkort är ett krav. C-körkort och YKB är meriterande.
Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.


DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot en framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är Ramuddens största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.
Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid. Läs mer på

https://www.ramudden.se/passionforhealth

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan! Visa mindre