Lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Uddevalla

Se lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Vårdenhetschef till Hematologmottagningen

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Hematologi-H... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Hematologi-Hud-Infektion
Verksamheten Hematologi-Hud-Infektion har mottagning för hud i Uddevalla och öppen- samt slutenvård för infektion på NÄL.

Hematologen i NU-sjukvården bedriver en komplett hematologverksamhet och har ett välfungerande team med specialiserade sjuksköterskor inom hematologi. Vi har en slutenvårdsenhet på NÄL där 21 vårdplatser delas med infektion. Ett utvecklingsarbete pågår där en ny avdelning med 21 vårdplatser, varav 14 hematologplatser planeras stå färdig i slutet av 2023. Här ska högspecialiserad hematologi samt infektionssjukvård ske. På Uddevalla sjukhus har vi två öppenvårdsenheter; hematologmottagning samt dagvårdsenhet med närmare 6000 läkarbesök per år. Vid dagvårdsenheten sker all parenteral behandling såsom cytostatikabehandling, monoklonal antikropppsbehandling, blodtransfusioner etc. Vid hematologmottagningen sker utredningar, uppföljningar vid peroral behandling eller enbart poliklinisk uppföljning.

Arbetet på mottagningen är avdelningsintegrerat vilket innebär att personalen deltar i avdelningens helgarbete. För att upprätthålla kompetens för cytostatikahantering på avdelningen arbetar en del av sjuksköterskorna både på avdelning och i öppenvården.

En organisatorisk förändring som ger ett tydligare ledningsuppdrag i fördelningen av personal mellan öppenvård och slutenvård planeras. På sikt finns en plan att föra över öppenvården till NÄL.

Arbetsuppgifter
Vårdenhetschefen för hematologmottagningen är organisatoriskt underställd verksamhetschefen. Du svarar administrativt och ekonomiskt för enhetens personal-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbete samt förutvecklingsarbete och fortbildningsinsatser. Tillsammans med medicinskt ansvariga läkare leder du medarbetarna i det dagliga arbetet mot gemensamma mål.

Du skall verka för en god arbetsmiljö och arbeta aktivt med att ta tillvara medarbetarnas kompetens, delaktighet och engagemang. Vi arbetar och samarbetar tillsammans i ledningsgruppen. Arbetssättet kräver ett nära samarbete med vårdenhetschefen på avdelning 61.

Verksamheten Hematologi-Hud-Infektion har en ledning med verksamhetschef och nio enhetschefer och ingår i NU-sjukvårdens Område I tillsammans med ytterligare 7 verksamheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning. Vidare ser vi gärna att du har arbetat som chef och ledare i några år och är trygg i den rollen. Om du har genomgått ledarskapsutbildning alternativt påbörjat utbildning via Västra Götalandsregionens chefsprogram är det meriterande.

Som person och ledare är du mål- och resultatorienterad samt känner dig bekväm med att fatta beslut. Ditt ledarskap är tydligt och du arbetar mot uppsatta mål tillsammans med dina medarbetare för att ta tillvara deras kompetens, delaktighet och engagemang. Du är en kommunikativ och engagerad chef som har ett intresse för utvecklingsfrågor. Du är prestigelös, modig och har integritet.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt
Intervjuer inleds vecka 29.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef Rehab Hälso- och sjukvård

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om avdelningen
I Uddevalla är kommunal hälso- och sjukvård inklusive rehabilitering, inom socialtjänsten samlat i 
Avdelning för hälso- och sjukvård.

Den innefattar socialtjänstens samlade resurser av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor samt hjälpmedelstekniker. Som enhetschef med ansvar för rehabilitering och habilitering kommer du att ingå i en chefsgrupp med fem enhetschefer och avdelningschef. 


Om jobbet

Vi arbetar med patienter som omfattas av det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget och målet är att tillhandahålla rehabilitering av god kvalitet. Vi arbetar med metod- och kompetensutveckling, välfärdsteknik  och samverkansprocesser internt och externt. Vi utvecklar verksamheten utifrån de ramar och möjligheter som finns och är aktiva vid införande av digitala lösningar, välfärdsteknologi och omställningen till Nära vård.

Arbetsuppgifter

• Du har personalansvar, leder och fördelar arbetet och ansvarar för medarbetares arbetsmiljö
• Du är ekonomiskt ansvarig för enheten och följer upp och redovisar kontinuerligt mot tilldelad
budgetram
• Du handleder och förmedlar kunskap till medarbetarna


Du utvecklar även verksamheten tillsammans med medarbetare, kollegor och avdelningschef. 

Vem söker vi?
• Du är självständig och har mod att agera efter din egen övertygelse
• Du är flexibel och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändring
• Du är lojal och visar det genom att du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyers och riktlinjer
• Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet i ditt ledarskap
• Du ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll men ser till
verksamhetens bästa i agerande och beslut
• Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt
Du har även en hög samarbetsförmåga och visar det genom att du är bra på att samarbeta med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

Kravspecifikation
• Du har högskoleutbildning som arbetsterapeut, fysioterapeut eller sjuksköterska 

• Du har B-körkort

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vårdenhetschef, Specialistmedicinska mottagningar, NU-sjukvården

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Mottagningar... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Mottagningar inom Specialistmedicin, NU-sjukvården

Om verksamheten
Mottagningarna som ingår är njur-, mag/tarm-, diabetes/endokrin- och lungmottagningen, dessa mottagningar har även tillhörande provtagningsdel.

Våra verksamheter är bemannande med sjuksköterskor, undersköterskor och fotterapeuter alla med hög kompetens och lång erfarenhet. I rollen som enhetschef har du ett helhetsansvar för mottagningarna, personalen och ekonomin. Du har ett nära samarbete med sektionsöverläkare på de olika mottagningarna.  

Om dig
Vi söker nu dig som på ett engagerat sätt vill leda medarbetare och verksamheten framåt.
Vi uppmuntrar ett arbetssätt som är kreativt, där du som enhetschef involverar och tar till vara på kompetensen hos dom olika professionerna i din verksamhet. Genom ditt ledarskap bidrar du till att utveckla medarbetarna med målsättning att uppnå goda prestationer och resultat. 
Du är bra på att kommunicera, tydlig och lyhörd.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Kvalifikationer
Relevant högskoleutbildning.
Erfarenhet av arbete som chef eller ledningsuppdrag inom hälso- och sjukvård är meriterande.  

Välkommen med din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef Hälso och sjukvård

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Om avdelningen
I Uddevalla är kommunal hälso- och sjukvård inom socialtjänsten samlat i Avdelning för hälso- och sjukvård.

Den innefattar socialtjänstens samlade resurser av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt hjälpmedelspersonal. Du kommer att ingå i hälso- och sjukvårdens ledningsgrupp tillsammans med fyra andra enhetschefer, varav en är rehabchef. Vi arbetar med patienter som bor på vård och omsorgsboende, ordinärt boende, gruppbostad, servicebostad, boende med särskilt stöd.

Om jobbet
Vi arbetar med patienter som är inskrivna i hemsjukvården. Vi utvecklar verksamheten utifrån de ramar och möjligheter som finns och är aktiva vid införande av digitala lösningar och välfärdsteknologi. Vi samarbetar med andra avdelningar och verksamheter inom kommunen och samarbete över vårdgränserna är viktigt för oss. Detta gör vi genom exempelvis team-möten, mobilt närsjukvårdsteam och assistansuppdrag för Regionen. Vi arbetar mycket med kompetens och metodutveckling. 

 Arbetsuppgifter?
- Du har personalansvar, leder och fördelar arbetet och ansvarar för medarbetares arbetsmiljö
- Du är ekonomiskt ansvarig för enheten och följer upp och redovisar kontinuerligt mot tilldelad budgetram
- Du handleder och förmedlar kunskap till medarbetarna

Du utvecklar även verksamheten tillsammans med medarbetare, kollegor och avdelningschef.

Vem söker vi?
- Du är självständig och har mod att agera efter din egen övertygelse
- Du är flexibel och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändring
- Du är lojal och visar det genom att du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyers och riktlinjer
- Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet i ditt ledarskap
- Du ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll men ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut
- Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt

Du har även en hög samarbetsförmåga och visar det genom att du är bra på att samarbeta med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är även en väl utvecklad analytisk förmåga och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.

Kravspecifikation
- Du har högskoleutbildning som sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut
- Du har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet som chef eller ledare inom kommunal vård och omsorg alternativt hälso- och sjukvård. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Enhetschef Arbets/fysioterapi Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Arbets/fysio... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Arbets/fysioterapi Uddevalla
Enhetens huvuduppgift är att ansvara för bedömning och behandling av inneliggande patienter på sjukhusens somatiska kliniker samt de polikliniska patienter som är i behov av specialiserad öppenvård.

Enheten befinner sig i ett utvecklingsskede där två enheter skall bli en vilket kommer innebära en tvärprofessionell enhet i Uddevalla. Enheten är en del av verksamheten Paramedicin och det finns även ett samarbete där kompetens/resursutväxling sker mellan verksamheterna NÄL/Uddevalla med förvaltningens behov som utgångspunkt.

Antal medarbetare på enheten är cirka 34 medarbetare fördelat på arbetsterapeuter, arbetsterapibiträden, fysioterapeuter och undersköterskor.

Verksamheten kommer inom kort etablera stödresurs för chef i form av teamledare för enheten. Kommande chef kommer vara delaktig i rekrytering av stödresurs och uppbyggnad av enhet.

Vi söker en person med engagemang och vilja att tillsammans med övriga chefer inom paramedicin (fysioterapi, arbetsterapi, kuratorsverksamhet, vårdplanering) förvalta och utveckla verksamheten inom NU-sjukvården. Vår ambition är att framtidssäkra verksamheten genom beprövad erfarenhet, nytänkande och innovation, en del av kommande omställning inom ramen för Nära och god vård. Utgångspunkten är att vi skall se möjligheterna.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet med att utveckla enheten innebär exempelvis att i samverkan med övriga chefer förtydliga enhetens/enheternas uppdrag gällande bland annat arbetsbeskrivning, rutiner och arbetsmiljö.

Den kommande sammanslagna enheten står i en utvecklande och genomförande fas där du får möjligheten och förväntas arbeta med genomförandet av att skapa ett tvärprofessionellt team under dig som enhetschef med ambitionen att dra nytta av varandras kompetens, resurs och utrustning/lokal. I arbetet kommer det ingå att samverka såväl lokalt som regionalt för utveckling och framtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ledningsarbete, god förmåga att inspirera och motivera din omgivning. Din ledarstil kännetecknas av att du är tydlig och har stor tilltro till dina medarbetares förmåga och kunskap. Vi vill att du ska kunna stödja och främja den professionella utvecklingen inom enheten och verksamheten. Arbetet kräver god förmåga att kommunicera och föra dialog med avdelningar, vårdgivare och myndigheter för att leda i förändring och för framtid.

Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är mål- och resultatinriktad, har förmåga att fatta beslut samt har helhetssyn.
Erfarenhet av hälso- och sjukvård är ett krav och erfarenhet inom enhetens yrkesprofil är meriterande. Önskvärt med erfarenheter av utvecklingsarbete och IT kunskap.

Vid tillsättning av denna tjänst kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef 1177

Om oss Sjukvårdsrådgivning bedrivs idag i Alingsås, Göteborg, Skövde och Uddevalla. Vi är sammanlagt sex enheter där de flesta medarbetarna är sjuksköterskor med lång erfarenhet. På varje enhet arbetar även administratörer. Vi tar emot samtal som kommer in via 1177 Vårdguiden på telefon (VPT) dygnet runt, årets alla dagar. Samtalen besvaras av sjuksköterskor som gör medicinska bedömningar, prioriteringar, ger egenvårdsråd och vid behov hänvisar till rä... Visa mer
Om oss

Sjukvårdsrådgivning bedrivs idag i Alingsås, Göteborg, Skövde och Uddevalla.

Vi är sammanlagt sex enheter där de flesta medarbetarna är sjuksköterskor med lång erfarenhet. På varje enhet arbetar även administratörer. Vi tar emot samtal som kommer in via 1177 Vårdguiden på telefon (VPT) dygnet runt, årets alla dagar. Samtalen besvaras av sjuksköterskor som gör medicinska bedömningar, prioriteringar, ger egenvårdsråd och vid behov hänvisar till rätt vårdnivå. Våra administratörer svarar på administrativa frågor.

1177 VPT, arbetar för utveckling inom digital sjukvårdsrådgivning som innebär att erbjuda invånarna flera kommunikationskanaler som text, röst- och videochattar, Chatbot, bild och funktioner som självbedömningsverktyg. Målet är att invånare ska få ökad tillgänglighet till personliga råd och snabbare hjälp att komma fram till rätt vård- och omsorgsnivå, i flera kanaler.

Verksamheten leds av Regionområdeschef, verksamhetschef och enhetschefer.

Vi söker nu en enhetschef till 1177 VPT, Enhet Uddevalla.

Vår strategi är att enhetschefen ska vara en närvarande chef som står för ett tydligt och stödjande ledarskap.

Om arbetet

Som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket även inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten. Du deltar även i verksamhetens ledningsgrupper som är inplanerade en dag/månad, samverkansdagar och övriga chefsmöten.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för coachande ledarskap och söker sig till ett spännande uppdrag i en organisation i ständig utveckling. Du ska vara mål och resultatorienterad, samt ha en förmåga att lyssna och skapa engagemang och delaktighet i arbetet.

Du har som lägst en sjuksköterskeexamen. Meriterande är erfarenhet av arbete i arbetsledande position, vidareutbildning inom chef- och ledarskap samt erfarenhet från liknande verksamhet.

Du har ett tydligt, respektfullt och närvarande chefskap. Vi lägger stor vikt vid kommunikativ förmåga och personlig lämplighet.

VGR:s Ledarskapsfilosofi baseras på fyra chefskriterier som ska lägga grunden till ett bra ledarskap:

- Värdegrundbaserat chefskap
- Mål- och resultatorienterat chefskap
- Kommunikativt chefskap
- Utvecklingsorienterat chefskap

Villkor


 urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi planerar att hålla intervjuer v.18 den 4 maj. okt.

För denna tjänst kan arbetspsykologiska tester komma att tillämpas v.19 den 12 maj

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

AT-chef

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. NU-sjukvårde... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.NU-sjukvården erbjuder AT-utbildning av hög kvalitet för att rekrytera, utveckla och behålla viktig läkarkompetens.

AT-kliniken består av cirka 90 medarbetare som är i olika faser i sin tjänstgöring och är därmed en av de största arbetsplatserna i landet för nyexaminerade läkare.
Vår AT har en välutvecklad utbildningsdel och våra kliniker erbjuder ett betydande patientflöde för klinisk träning.
Det är 52 AT-block om året med start i februari, maj, augusti och november.


Arbetsuppgifter
Som AT-chef har du verksamhet-, ekonomi- och personalansvar. Du ansvarar för samtliga AT-läkare och i det ingår rekrytering, rehabilitering, övergripande arbetsmiljöansvar och lönesättning.
Du ansvarar för att långsiktiga strategier för AT tas fram och att utbildningsmålen nås.
Uppdraget innebär att du, i nära samarbete med studierektorer och AT-samordnare, ansvarar för sjukhus- och primärvårdsövergripande utbildningsdelen av AT.
Du ingår i NU-sjukvårdens utbildnings- och forskningsråd.

Du är chef för AT-kansliet, som är placerat på Uddevalla sjukhus. AT-kansliet innefattar två AT-samordnare samt övergripande AT-studierektor för sjukhus.
Som AT-chef har du tillgång till flera stödfunktioner i de olika moment som sker kring AT-läkare, till exempel stöd från HR vid rekrytering av nya AT-läkare.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare och som har tidigare chefs/ledarerfarenhet, alternativt ledarskapsutbildning.
Du har stort intresse för ledarskap och utbildningsfrågor.

Vi ser också ett alternativ där vi har ett delat ledarskap på två AT-chefer, varav en av cheferna kan ha en annan profession, där ledarskapet kombineras med kliniskt arbete.

Vi söker dig som med hög energi och stort engagemang skapar förtroendefulla relationer. 
Du är trygg som person och du är utvecklingsinriktad, strukturerad och entusiasmerande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Vuxenpsykiatrisk mottagning Henån, Orust och Äldrepsykiatrisk mottagning

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Vi söker en ... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vi söker en ny chef till Vuxenpsykiatrisk mottagning Henån, Orust och Äldrepsykiatrisk mottagningen i Uddevalla

Dessa båda mottagningar utgör ett chefsområde inom den Psykiatriska verksamheten i NU-sjukvården.

Enheternas grunduppdrag är att erbjuda god och modern psykiatrisk specialistvård till invånarna i upptagningsområdet och arbetar därmed enligt vårdprocesser och riktlinjer.
Som enhetschef har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Du förväntas också se till verksamheten och NU-sjukvården som helhet. Samarbetet med läkare, som har det medicinska ansvaret på enheten, är viktigt för att mottagningarna ska fungera väl.
Din närmaste chef är sektionschef för Sektion 1 och du ingår i sektionens ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter som vårdenhetschef ligger till stor del inom enheten. Du ansvarar för att identifiera, planera och initiera utvecklingsarbete och kontinuerligt utvärdera verksamheten. Du har ett budgetansvar och ansvarar för att främja en god arbetsmiljö tillsammans med dina medarbetare inom enheten. Du ingår i sektionsledning samt deltar i annat gemensamt arbete inom chefsgruppen.
Du ansvarar för din enhet men behöver också kunna se den som en del i helheten för att optimalt utnyttja de gemensamma resurserna. Det ingår också att delta i arbetsgrupper utifrån intresse och kompetens, både internt inom den vuxenpsykiatriska verksamheten och i andra sammanhang. En viktig del i tjänsten är det utåtriktade arbetet där du är vuxenpsykiatrins representant.

 

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område. Du har god förmåga både till självständigt arbete och till samarbete med andra. Erfarenhet av psykiatriskt mottagningsarbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsperioden.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Läkarchef Reumatologen

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Reumatologmo... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Reumatologmottagningen
Reumatologverksamheten i NU-sjukvården bedrivs i öppenvård och är lokaliserad till Uddevalla sjukhus och ingår i Specialistmedicins verksamhetsområde.

Vi har en mottagningsenhet som består av infusionsenhet, sjuksköterskemottagning samt en stor och teambaserad dagvårdsenhet med möjlighet till bassängträning i samma byggnad. Vi ger all typ av reumatologisk vård förutom den mest högspecialiserade regionvården som sker på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.

Vid reumatologen finns idag tre specialister och tre ST-läkare. Läkarnas chef är idag verksamhetschefen. Vi vill nu återigen tillsätta tjänsten som enhetschef med ansvar för läkargruppen för att ge förutsättningar för att skapa en modern, effektiv och attraktiv reumatologi i NU-sjukvården.


Arbetsuppgifter
Som enhetschef för läkarna har du arbetsmiljö-, personal- och ekonomiskt ansvar för läkargruppen. Din uppgift är att leda och utveckla reumatologi utifrån verksamhetens resurser, uppdrag och styrdokument. Du kommer att arbeta nära vårdenhetschefen på mottagningen för att gemensamt utveckla verksamheten. I tjänsten ingår också att arbeta kliniskt inom reumatologimottagningen. Din närmaste chef är verksamhetschefen för Specialistmedicin.Kvalifikationer
Vi söker dig som är läkare med inriktning reumatologi med goda ledaregenskaper och starkt intresse för ledarskapsfrågor. Du är en person som vill leda, utveckla och förbättra verksamheten mot uppsatta mål, i dialog med medarbetare och tar tillvara på medarbetarnas kompetens och engagemang.

Du tar beslut och initiativ, är drivande och ser till helheten. Du är bra på att kommunicera och är tydlig i din kommunikation. Du är bra på att lyssna, är lyhörd och har lätt för att samarbeta och hantera konflikter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ledningsarbete och ledarskapsutbildning.Välkommen med din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef

Om arbetet I ditt uppdrag som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten. Som enhetschef kommer du att ingå i en operativ ledningsgrupp tillsammans med fem andra enhetschefer, en verksamhetsutvecklare och en områdeschef med regionövergripande ansvar. Du är direkt underställd områdeschefen och kommer att vara en del av områdets ledningsgrupp. O... Visa mer
Om arbetet

I ditt uppdrag som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten.

Som enhetschef kommer du att ingå i en operativ ledningsgrupp tillsammans med fem andra enhetschefer, en verksamhetsutvecklare och en områdeschef med regionövergripande ansvar. Du är direkt underställd områdeschefen och kommer att vara en del av områdets ledningsgrupp.

Om dig

Vi söker dig som vill anta nya utmaningar, vill leda andra och tillvarata verksamhetens intresse. Du är legitimerad psykolog och har några års erfarenhet av psykologarbete. Om du har erfarenhet inom samma eller liknande verksamhet och tidigare ledarerfarenheter ser vi det som meriterande.

Du har förmåga att ta initiativ, ser till helheten och kvalitet samt tar ansvar för att arbeta mot uppsatta mål. Ditt ledarskap är närvarande och respektfullt. Du arbetar med att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna och har ett tydligt ledarskap och god social kompetens. Vi ser gärna att du har intresse för digitala vårdmiljöer och utvecklingsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård i Fyrbodal är tillsammans med övriga enheter i regionen en verksamhet i utveckling. Enheten är organiserad inom Hälso- och specialistvård barn och unga. Tillsammans är vi fem psykologenheter i regionen med psykologer som enhetschefer och en psykolog som områdeschef.

Vårt uppdrag är att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa hos barn genom insatser till blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna. Tyngdpunkten ligger på förebyggande arbete och tidiga insatser.

Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård i Fyrbodal är en enhet som består av omkring 15 medarbetare som arbetar inom 15 kommuner. Vi har ett nära samarbete med barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar men även med andra verksamheter.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidaretjänstanställning på heltid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef

Om arbetet I ditt uppdrag som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten. Som enhetschef kommer du att ingå i en operativ ledningsgrupp tillsammans med fem andra enhetschefer, en verksamhetsutvecklare och en områdeschef med regionövergripande ansvar. Du är direkt underställd områdeschefen och kommer att vara en del av områdets ledningsgrupp. O... Visa mer
Om arbetet

I ditt uppdrag som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten.

Som enhetschef kommer du att ingå i en operativ ledningsgrupp tillsammans med fem andra enhetschefer, en verksamhetsutvecklare och en områdeschef med regionövergripande ansvar. Du är direkt underställd områdeschefen och kommer att vara en del av områdets ledningsgrupp.

Om dig

Vi söker dig som vill anta nya utmaningar, vill leda andra och tillvarata verksamhetens intresse. Du är legitimerad psykolog och har några års erfarenhet av psykologarbete. Om du har erfarenhet inom samma eller liknande verksamhet och tidigare ledarerfarenheter ser vi det som meriterande.

Du har förmåga att ta initiativ, ser till helheten och kvalitet samt tar ansvar för att arbeta mot uppsatta mål. Ditt ledarskap är närvarande och respektfullt. Du arbetar med att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna och har ett tydligt ledarskap och god social kompetens. Vi ser gärna att du har intresse för digitala vårdmiljöer och utvecklingsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård i Fyrbodal är tillsammans med övriga enheter i regionen en verksamhet i utveckling. Enheten är organiserad inom Hälso- och specialistvård barn och unga. Tillsammans är vi fem psykologenheter i regionen med psykologer som enhetschefer och en psykolog som områdeschef.

Vårt uppdrag är att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa hos barn genom insatser till blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna. Tyngdpunkten ligger på förebyggande arbete och tidiga insatser.

Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård i Fyrbodal är en enhet som består av omkring 15 medarbetare som arbetar inom 15 kommuner. Vi har ett nära samarbete med barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar men även med andra verksamheter.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidaretjänstanställning på heltid.

Vi genomför urval löpande under ansökningstiden och planerar att hålla intervjuer 19/10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef vuxenpsykiatrisk mottagning Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Vår nuvarand... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vår nuvarande vårdenhetschef vid vuxenpsykiatriska mottagningen i Uddevalla går till ett annat uppdrag och vi söker nu en ny chef.

Som vårdenhetschef har du det samlade ansvaret för enheten – dess verksamhet, ekonomi och personal. Du förväntas se till sektion, vuxenpsykiatri och NU-sjukvården som helhet och bygga vidare på ett gott internt och externt samarbete med andra chefer och samarbetsparter. Ett gott samarbete med VÖL (medicinsk ansvarig läkare) är en förutsättning för att verksamheten på mottagningen ska fungera väl. Som vårdenhetschef är du underställd sektionschef och ingår i Sektions 2 ledningsgrupp.

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Uddevalla är en av nio vårdenheter inom sektion 2, vuxenpsykiatri, i NU-sjukvården. Enheten består av mottagning och psykiatriska mobila akutteam. Enhetens grunduppdrag är att erbjuda psykiatrisk specialistvård till invånarna i Uddevalla kommun, undantaget vårdutbudet till personer med psykossjukdom där uppdraget ligger på psykosmottagningen. I enhetens uppdrag ingår också att ge akuta insatser för att förebygga inläggning och stötta i samband med utskrivning från slutenvård. Enheten har idag, förutom läkare, ca 30 medarbetare med god kompetens och stort engagemang. På mottagningen finns psykiater, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skötare samt arbetsterapeuter och teamsekreterare.


Arbetsuppgifter
Som vårdenhetschef kommer dina arbetsuppgifter till stor del vara inom enheten så som att planera, utveckla och följa upp verksamheten. Du ansvarar för budget, har arbetsmiljöansvar och arbetar med personalfrågor. Det ingår också att delta i arbetsgrupper utifrån intresse och kompetens, både internt i sektionen och tillsammans med chefer och medarbetare inom hela vuxenpsykiatrin. Du ansvarar för din enhet men behöver också kunna se den som en del i helheten för att optimalt nyttja de gemensamma resurserna.


Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning inom, för tjänsten, ett relevant område. Du har god förmåga både till självständigt arbete och samarbete med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Avdelningschef till Radiologen Uddevalla NU-sjukvården

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Radiologi Ud... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Radiologi Uddevalla
Kliniken för bild- och funktionsmedicin i NU-sjukvården (radiologi, mammografi och klinisk fysiologi) bedriver verksamhet både på NÄL och Uddevalla sjukhus.

Den radiologiska verksamheten i Uddevalla har en elektiv profil medan verksamheten på NÄL är mer akutinriktad. Den radiologiska verksamheten i NU-sjukvården leds av totalt fyra chefer, två chefer på NÄL, en chef i Uddevalla samt en läkarchef. Cheferna har tillsammans ett övergripande radiologiskt helhetsansvar.

Radiologin utför skelett- och lungundersökningar, undersökningar av urinvägar och mag-tarmkanalen, ultraljud, datortomografi och MR (magnetisk resonanstomografi).

Då nuvarande chef kommer att börja arbeta inom annan förvaltning i VGR söker vi en ny avdelningschef som kan fortsätta att utveckla och driva den radiologiska verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som chef för radiologiavdelningen i Uddevalla har du verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Du leder, planerar och utvecklar avdelningen tillsammans med kompetenta och ambitiösa medarbetare. Du har även ett nära samarbete med övriga chefer inom röntgen samt flertalet verksamheter i NU-sjukvården. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får möjlighet att leda en avdelning där det bedrivs högkvalitativ diagnostik som motsvarar framtidens krav och utmaningar. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp och bidrar till utvecklingen för hela kliniken. Du har tillsammans med övriga chefer inom radiologin ett övergripande ansvar för strategiska frågor som berör kliniken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap. Vi utgår ifrån att du har förmåga att inspirera, leda och utveckla avdelningen och medarbetarna. Du ska vara intresserad av förändringsarbete och av att leda i en tid av förändring. Du som söker har en vårdrelaterad högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser relevant. Vi ser gärna att du har erfarenhet som chef med personalansvar. Det är meriterande med erfarenhet av radiologi

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Läkarchef och medicinsk ledningsansvarig hud

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Läkarchef oc... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Läkarchef och medicinsk ledningsansvarig hud 
Område I bildade 1/1 2020 nya verksamhetsområden.

Ett verksamhetsområde är
Hematologi- Hud-Infektion. För hematologi och infektion finns läkarchef.
Vi söker nu en medicinsk ledningsansvarig läkarchef inom hud.

Hud kliniken 
Hudverksamheten i NU-sjukvården är koncentrerad till Uddevalla sjukhus.
Mottagningen är nybyggd och finns i ändamålsenliga lokaler.
Vi är 35 kompetenta och engagerade medarbetare varav 11 läkare; 7 specialister och 4 ST-läkare. Vår verksamhet är huvudsakligen poliklinisk men det finns även möjlighet till slutenvård. Till kliniken hör 7 externa ljusbehandlingar. Vi erbjuder fullständig service inom diagnostik och behandling av hud- och venereologiska sjukdomar samt hudtumörer.

Arbetsuppgifter
Som läkarchef ansvarar du för personal gällande läkare inom hud. I ansvaret ingår rekrytering, schemaläggning, utvecklingssamtal, lönesamtal, utbildning och lönesättning samt hantering av olika personalärende såsom rehabilitering.
Här ingår även ett ansvar för ekonomin kring bemanningen och de poster som räknas hit.
Som medicinskt ledningsansvarig har du ansvar för verksamhetens medicinska rutiner och följsamhet till den medicinska utvecklingen. Där ingår också ansvar för kvalitet, patientsäkerhet
och avvikelsehantering. Planeringen av utförandet av verksamhetens medicinska uppdrag görs i samarbete med mottagningens vårdenhetschef.

Vi förväntar oss ett aktivt deltagande i verksamhetsledning och nära samarbete med
ST-studierektor, vårdenhetschefer och medicinskt ansvariga inom övriga verksamheter.

Tjänsten som läkarchef och medicinskt ledningsansvarig beräknas till en heldag per vecka med varierande omfattning över året.

Resterande del klinisk tjänstgöring. Tjänsten kan även kombineras med forskning och/eller andra administrativa uppdrag.

Kvalifikationer
Du är specialist inom dermatologi och venereologi.
Du har intresse för verksamhetsutveckling och ledarskap.
Kunskap om schemaläggning är meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Vår nuvarand... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vår nuvarande vårdenhetschef vid vuxenpsykiatriska mottagningen i Uddevalla går till ett annat uppdrag och vi söker nu en ny chef.

Som vårdenhetschef har du det samlade ansvaret för enheten – dess verksamhet, ekonomi och personal. Du förväntas se till sektion, vuxenpsykiatri och NU-sjukvården som helhet och bygga vidare på ett gott internt och externt samarbete med andra chefer och samarbetsparter. Ett gott samarbete med VÖL (medicinsk ansvarig läkare) är en förutsättning för att verksamheten på mottagningen ska fungera väl. Som vårdenhetschef är du underställd sektionschef och ingår i Sektions 2 ledningsgrupp.

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Uddevalla är en av nio vårdenheter inom sektion 2, vuxenpsykiatri, i NU-sjukvården. Enheten består av mottagning och psykiatriska mobila akutteam. Enhetens grunduppdrag är att erbjuda psykiatrisk specialistvård till invånarna i Uddevalla kommun, undantaget vårdutbudet till personer med psykossjukdom där uppdraget ligger på psykosmottagningen. I enhetens uppdrag ingår också att ge akuta insatser för att förebygga inläggning och stötta i samband med utskrivning från slutenvård. Enheten har idag, förutom läkare, ca 30 medarbetare med god kompetens och stort engagemang. På mottagningen finns psykiater, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skötare samt arbetsterapeuter och teamsekreterare.


Arbetsuppgifter
Som vårdenhetschef kommer dina arbetsuppgifter till stor del vara inom enheten så som att planera, utveckla och följa upp verksamheten. Du ansvarar för budget, har arbetsmiljöansvar och arbetar med personalfrågor. Det ingår också att delta i arbetsgrupper utifrån intresse och kompetens, både internt i sektionen och tillsammans med chefer och medarbetare inom hela vuxenpsykiatrin. Du ansvarar för din enhet men behöver också kunna se den som en del i helheten för att optimalt nyttja de gemensamma resurserna.


Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning inom, för tjänsten, ett relevant område. Du har god förmåga både till självständigt arbete och samarbete med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef till vårdadministration 3

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Vi söker en ... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vi söker en chef och ledare med engagemang och vilja att vara med och utveckla NU-sjukvårdens Vårdadministrativa service.

Tjänsten du söker är till sekretariatet som servar Ortopedikliniken med vårdadministration, men under nästa år kommer ditt ansvarsområde att utökas. Medarbetargruppen består idag av 22 medicinska sekreterare och kanslist. Du kommer att vara underställd verksamhetschef och dina kollegor kommer utgöras av första linjens vårdadministrativa chefer inom NU-sjukvården.

NU-sjukvården kommer under 2021 att successivt bygga upp en förvaltningsövergripande verksamhet för vårdadministration. Du kommer att vara delaktig och drivande i denna organisationsförändring.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du verksamhets-, personal- och ekonomiansvar (VEP). Du kommer att arbeta utvecklings- och resultatinriktat inom ledningsgrupp, i dialog med specialistkliniker/de vårdverksamheter där dina medarbetargrupper utför administrativ service.  Att vara chef hos oss innebär både daglig styrning, förändrings- och effektiviseringsarbete samt strategiskt ledningsarbete.

Kvalifikationer
Du har utbildning inom och erfarenhet av hälso- och sjukvårdsadministration (utbildad medicinsk sekreterare på minst eftergymnasial nivå).

Du brinner för att utveckla verksamheten, hitta olika lösningar och har helhetssyn. Du är engagerad och har förmåga och vilja att leda mot mål och goda resultat både på individuell och övergripande nivå. Du behöver vara tydlig i din kommunikation, driven, engagerad och uthållig. Du har en involverande och kommunikativ ledarstil och visar handlingskraft vid genomförande av beslut. Dessutom är du en förebild och normskapare som är lojal med organisation och förvaltning.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper samt de egenskaper som ligger i linje med Västra Götalandsregionens chefskriterier: Värdegrundsbaserat chefskap, Mål- och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap och Utvecklingsorienterat chefskap.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du redo att påverka framtiden och inte räds att tydlig arbetsbeskrivning saknas från start, så ska du söka till Vårdadministrativ service!

 


Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdenhetschef MÄVA

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Beskrivning ... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Beskrivning
NU-sjukvårdens akutmedicinklinik vårdar, utreder och behandlar patienter som har behov av äldrevård och medicinsk akutsjukvård.

MÄVA är en förkortning av medicinsk äldrevårdsavdelning. Klinikens MÄVA-avdelningar är till för kroniskt sjuka patienter som är äldre än 75 år med återkommande behov av akutsjukvård och som har försämrats i sin kroniska sjukdom. Vi vill bidra med ökad tillgänglighet och trygghet, minska oro och bekymmer. Med korta och enkla kontaktvägar är vår ambition att vård och omsorg skall levereras på rätt nivå vid rätt tillfälle.

Vården på MÄVA har till uppgift att:

- Behandla aktuella sjukdomssymtom
- Planera och upprätta kontakter så att patienterna även fortsättningsvis får den hjälp de behöver

Arbetet på MÄVA sker i samarbete med primärvård och kommun och är starkt utvecklings- och teaminriktat. Kopplat till MÄVA finns Närsjukvårdsteamen, dessa är ytterligare en utveckling av att möta patientens vårdbehov på ett nära sätt.

Vi prövar nya arbetssätt i syfte att förbättra omhändertagandet av våra patienter och att utveckla olika yrkesroller.

MÄVA-avdelningarna vill vara centrum för utbildning och utveckling av vården av multisjuka äldre och där har vårdenhetschefen en central roll.

Vi söker dig som har lusten och energin att leda och fortsätta utvecklingen av vården kring multisjuka äldre med oss!

Arbetsuppgifter
Vårdenhetschef är organisatoriskt underställd verksamhetschefen. Vi arbetar och samarbetar tillsammans med klinikens ledningsgrupp.

Du svarar administrativt och ekonomiskt för enhetens personal-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbete samt för utvecklingsarbete och fortbildningsinsatser. Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare leder du medarbetarna i det dagliga arbetet mot gemensamma mål.

Du skall verka för en god arbetsmiljö och arbeta aktivt med att tillvarata medarbetarnas kompetens, delaktighet och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och intresse av att leda.

Ditt ledarskap ska präglas av regionens chefskriterier:

- Värdegrundsbaserat chefskap
- Kommunikativt chefskap
- Mål och resultatorienterat chefskap
- Utvecklingsorienterat chefskap 

Du är en god en god kommunikatör och har förmågan att skapa bra förutsättningar för ett gott arbetsklimat. Du skall ha intresse för utvecklingsfrågor och förmåga att kunna initiera och driva förändrings- och förbättringsarbete. Du är mål- och resultatinriktad och har förmåga att fatta beslut samt har en utvecklad helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef Hälso och sjukvård

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Arbetsuppgifter och utmaningar

I Uddevalla är kommunal hälso och sjukvård inom socialtjänsten samlat i Avdelning för hälso och sjukvård.

Den innefattar socialtjänstens samlade resurser av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt hjälpmedelspersonal. Inom avdelningen finns även socialtjänstens Bemanningsenhet. Du kommer att ingå i hälso och sjukvårdens ledningsgrupp tillsammans med tre andra enhetschefer, varav en är rehabchef, samt en avdelningschef.

Socialtjänsten är organiserad i fyra avdelningar Avdelning för Hälso och sjukvård, Avdelning för Social omsorg. Avdelning för Individ och familjeomsorg samt Administrativ avdelning. Avdelningscheferna bildar tillsammans med socialchefen socialtjänstens ledningsgrupp.

Inom Hälso- och sjukvård arbetar vi med digitala lösningar och välfärdsteknologi samt ingår i Modell kommunsarbetet. Samarbete och teamarbete med andra verksamheter inom kommunen och samarbete över vårdgränserna är viktigt för oss tex genom mobilt närsjukvårdsteam och assistentuppdrag för Regionen.

Vi kommer fortsätta att prioritera kompetenshöjning och metodutveckling. Liksom andra kommuner kämpar vi med ekonomiska ramar och hög personalomsättning bland legitimerad personal men har fortfarande tillräckligt med sökande till sjukskötersketjänsterna som vi kan besätta fullt ut.

Vi önskar att du ser det som en utmaning och möjlighet att få vara med att fortsätta utveckla vår avdelning i nära samarbete med dina chefskollegor. Vårt mål är att hälso- och sjukvården i Uddevalla kommun skall ha god kvalité med hög patientsäkerhet utifrån patientens behov där man utnyttjar den nya It-teknikens möjligheter.
Tillsammans skapar vi en attraktiv och modern verksamhet som man med stolthet vill arbeta i för patientens bästa.

I enhetschefens uppdrag ingår att ansvara för de verksamheter som bedrivs inom enheten. Du har personalansvar, leder och fördelar arbetet och ansvarar för medarbetares arbetsmiljö. Du är ekonomiskt ansvarig för enheten och följer upp och redovisar kontinuerligt mot tilldelad budgetram. Du handleder och förmedlar kunskap till medarbetarna.

Kravspecifikation

Som enhetschef inom Hälso- och sjukvård blir du chef för leg. sjuksköterskor fördelade på ett eller ett par distriktskontor kan även vara för nattsjuksköterskor.

Du skall arbeta med helhetssyn och bidra till att verksamheten kännetecknas av professionalitet, effektivitet och ett gott förhållningssätt. Du ska leda och stödja personalen samt ansvara för arbetsmiljö, personal, budget, kvalitet samt utveckling av verksamheten i samverkan med MAS, ledning, kollegor och medarbetare.

Vi söker en medarbetare med ett tydligt, engagerat och tillitsskapande ledarskap som vill vara med och utveckla hälso- och sjukvården i kommunen.

Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska, och har erfarenhet som chef eller ledare inom kommunal vård och omsorg alternativt hälso- och sjukvård. Meriterande är kommunal erfarenhet. Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med förmåga att hantera såväl verksamhetsfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Eftersom du i arbetet kommer i kontakt med många olika människor ställs stora krav på ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Som person har du ett positivt förhållningssätt och god självkännedom. B-körkort krävs.

 

 

Kompetenser

Självständighet
Flexibel
Samarbetsförmåga
Tydlig
Strukturerad

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Enhetschef 1177

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet. Om oss Sjukvårdsrådgivning bedrivs idag i Alingsås, Göteborg, Skövde och Uddevalla. Vi är sammanlagt sex enheter där de flesta medarbetarna är sjuksköterskor med lång erfarenhet. På varje enhet arbetar även en-två verksamhetsassistenter. Vi t... Visa mer
Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.Om oss

Sjukvårdsrådgivning bedrivs idag i Alingsås, Göteborg, Skövde och Uddevalla.

Vi är sammanlagt sex enheter där de flesta medarbetarna är sjuksköterskor med lång erfarenhet. På varje enhet arbetar även en-två verksamhetsassistenter. Vi tar emot samtal som kommer in via 1177 Vårdguiden på telefon (VPT) dygnet runt, årets alla dagar. Samtalen besvaras av sjuksköterskor som gör medicinska bedömningar, prioriteringar, ger egenvårdsråd och vid behov hänvisar till rätt vårdnivå. Våra assistenter svarar på administrativa frågor. 

1177 VPT, arbetar för utveckling inom digital sjukvårdsrådgivning som innebär att erbjuda invånarna flera kommunikationskanaler som text, röst- och videochattar, chatbot, bild och funktioner som självbedömningsverktyg. Målet är att invånare ska få ökad tillgänglighet till personliga råd och snabbare hjälp att komma fram till rätt vård- och omsorgsnivå, i flera kanaler. Verksamheten leds av Regionområdeschef, verksamhetschef och enhetschefer.

Titta gärna på följande film om du vill veta mer om vårt arbetssätt på 1177: https://www.youtube.com/ watch?v=VLoKUbflIvg

Vi söker nu en enhetschef till 1177 VPT, Enhet Uddevalla. Vår strategi är att enhetschefen ska vara en närvarande chef som står för ett tydligt och stödjande ledarskap.

Om arbetet

Som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket även inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten. Du deltar även i verksamhetens ledningsgrupper som är inplanerade en dag/månad, samverkansdagar och övriga chefsmöten.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för coachande ledarskap och söker sig till ett spännande uppdrag i en organisation i ständig utveckling. Du ska vara mål och resultatorienterad, samt ha en förmåga att lyssna och skapa engagemang och delaktighet i arbetet.

Du har som lägst en sjuksköterskeexamen. Meriterande är erfarenhet av arbete i arbetsledande position samt att du har vidareutbildning inom chef- och ledarskap.

Du har ett tydligt, respektfullt och närvarande chefskap. Vi lägger stor vikt vid kommunikativ förmåga och personlig lämplighet.

VGR:s Ledarskapsfilosofi baseras på fyra chefskriterier som ska lägga grunden till ett bra ledarskap:

- Värdegrundbaserat chefskap
- Mål- och resultatorienterat chefskap
- Kommunikativt chefskap
- Utvecklingsorienterat chefskap

Villkor

Vi genomför urval löpande under ansökningstiden och planerar att hålla intervjuer den 2 december.

Intervjuerna kan komma att hållas digitalt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef 1177

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet. Om oss Sjukvårdsrådgivning bedrivs idag i Alingsås, Göteborg, Skövde och Uddevalla. Vi är sammanlagt sex enheter där de flesta medarbetarna är sjuksköterskor med lång erfarenhet. På varje enhet arbetar även en-två verksamhetsassistenter. Vi t... Visa mer
Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.Om oss

Sjukvårdsrådgivning bedrivs idag i Alingsås, Göteborg, Skövde och Uddevalla.

Vi är sammanlagt sex enheter där de flesta medarbetarna är sjuksköterskor med lång erfarenhet. På varje enhet arbetar även en-två verksamhetsassistenter. Vi tar emot samtal som kommer in via 1177 Vårdguiden på telefon (VPT) dygnet runt, årets alla dagar. Samtalen besvaras av sjuksköterskor som gör medicinska bedömningar, prioriteringar, ger egenvårdsråd och vid behov hänvisar till rätt vårdnivå. Våra assistenter svarar på administrativa frågor. 

1177 VPT, arbetar för utveckling inom digital sjukvårdsrådgivning som innebär att erbjuda invånarna flera kommunikationskanaler som text, röst- och videochattar, chatbot, bild och funktioner som självbedömningsverktyg. Målet är att invånare ska få ökad tillgänglighet till personliga råd och snabbare hjälp att komma fram till rätt vård- och omsorgsnivå, i flera kanaler. Verksamheten leds av Regionområdeschef, verksamhetschef och enhetschefer.

Titta gärna på följande film om du vill veta mer om vårt arbetssätt på 1177: https://www.youtube.com/ watch?v=VLoKUbflIvg

Vi söker nu en enhetschef till 1177 VPT, Enhet Uddevalla. Vår strategi är att enhetschefen ska vara en närvarande chef som står för ett tydligt och stödjande ledarskap.

Om arbetet

Som enhetschef har du ett samlat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal, vilket även inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten. Du deltar även i verksamhetens ledningsgrupper som är inplanerade en dag/månad, samverkansdagar och övriga chefsmöten.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för coachande ledarskap och söker sig till ett spännande uppdrag i en organisation i ständig utveckling. Du ska vara mål och resultatorienterad, samt ha en förmåga att lyssna och skapa engagemang och delaktighet i arbetet.

Du har som lägst en sjuksköterskeexamen. Meriterande är erfarenhet av arbete i arbetsledande position samt att du har vidareutbildning inom chef- och ledarskap.

Du ser våra kärnvärden pålitlig-omtänksam-nytänkande som viktiga och har ett tydligt, respektfullt och närvarande chefskap. Vi lägger stor vikt vid kommunikativ förmåga och personlig lämplighet.

Villkor

Vi genomför urval löpande under ansökningstiden och planerar att hålla intervjuer den 2 december.

Intervjuerna kan komma att hållas digitalt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef Arbetsterapi Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Arbetsterapi... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Arbetsterapin NÄL och Uddevalla sjukhus
Arbetsterapins huvuduppgift är att ansvara för bedömning och behandling av inneliggande patienter på sjukhusens somatiska kliniker samt de polikliniska patienter som är i behov av specialiserad öppenvård.

Arbetsterapi NÄL och Uddevalla sjukhus består av cirka 30 arbetsterapeuter och arbetsterapibiträden.

Vi söker en enhetschef för längre vikariat (6-12 mån) med möjlighet till förlängning. Vi söker en person med engagemang och vilja att tillsammans med övriga chefer inom paramedicin (fysioterapi, arbetsterapi och kuratorsverksamhet) förvalta och utveckla verksamheten inom NU-sjukvården. Vår ambition är att framtidssäkra verksamheten genom beprövad erfarenhet, nytänkande och innovation. Utgångspunkten är
att vi skall se möjligheterna.


Arbetsuppgifter
Som enhetschef för arbetsterapi Uddevalla ansvara du för verksamhet, ekonomi och personal på din enhet. Som enhetschef kommer du att leda, planera och utveckla enheten. I detta ingår samarbete med andra chefer på sjukhuset. Som enhetschef kommer du att vara en del av verksamhetsledningen i Paramedicin.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ledarerfarenhet och god förmåga att inspirera och motivera din omgivning. Din ledarstil kännetecknas av att du har stor tilltro till dina medarbetares förmåga och kunskap. Vi vill också att du ska stödja och främja den professionella utvecklingen inom enheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Att ha lätt för att knyta kontakter, att kunna samarbeta och att kunna ta tillvara goda idéer för att nå gemensamma mål är egenskaper vi efterfrågar.

Erfarenhet av hälso- och sjukvård är ett krav och erfarenhet inom arbetsterapi är meriterande. 

 

Välkommen med din ansökan!
 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef Fysioterapi Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Fysioterapin... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Fysioterapin Uddevalla
Fysioterapienhetens huvuduppgift är att ansvara för bedömning och behandling av inneliggande patienter på sjukhusens somatiska kliniker samt de polikliniska patienter som är i behov av specialiserad öppenvård.

Fysioterapienheterna på Uddevalla sjukhus och NÄL har ett nära samarbete där kompetensväxling sker mellan verksamheterna.

Fysioterapi Uddevalla består idag av cirka 21 tjänster, fördelade på 17 fysioterapeuter och 4 undersköterskor.

Vi söker en enhetschef för längre vikariat (6-12 mån) med möjlighet till förlängning. Vi söker en person med engagemang och vilja att tillsammans med övriga chefer inom paramedicin (fysioterapi, arbetsterapi och kuratorsverksamhet) förvalta och utveckla verksamheten inom NU-sjukvården. Vår ambition är att framtidssäkra verksamheten genom beprövad erfarenhet, nytänkande och innovation. Utgångspunkten är att vi skall se möjligheterna.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet med att utveckla fysioterapin innebär exempelvis att i samverkan med övriga chefer förtydliga enhetens/enheternas uppdrag gällande bland annat arbetsbeskrivning, rutiner och arbetsmiljö. I arbetet kommer det ingå att samverka såväl lokalt som regionalt för utveckling och framtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ledningsarbete, god förmåga att inspirera och motivera din omgivning. Din ledarstil kännetecknas av att du är tydlig och har stor tilltro till dina medarbetares förmåga och kunskap. Vi vill att du ska kunna stödja och främja den professionella utvecklingen inom enheten och verksamheten. Arbetet kräver god förmåga att kommunicera och föra dialog med avdelningar, vårdgivare och myndigheter för att leda i förändring och för framtid.

Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är mål- och resultatinriktad, har förmåga att fatta beslut samt har helhetssyn.
Erfarenhet av hälso- och sjukvård är ett krav och erfarenhet inom fysioterapi är meriterande. Önskvärt med erfarenheter av utvecklingsarbete och IT kunskap.

Vid tillsättning av denna tjänst kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Enhetschef för fysioterapi, Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Fysioterapin... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Fysioterapin Uddevalla
Fysioterapienhetens huvuduppgift är att ansvara för bedömning och behandling av inneliggande patienter på samtliga somatiska kliniker samt de polikliniska patienter som är i behov av specialiserad öppenvård.

Fysioterapienheterna på Uddevalla sjukhus och NÄL har ett nära samarbete där kompetensväxling sker mellan verksamheterna.

Fysioterapi Uddevalla består idag av cirka 21 tjänster, fördelade på 17 fysioterapeuter och 4 undersköterskor.

Vi söker en chef med engagemang och vilja att tillsammans med chefer inom paramedicin (fysioterapi, arbetsterapi och kuratorsverksamhet) förvalta och utveckla verksamheten inom NU-sjukvården. Vår ambition är att framtidssäkra verksamheten genom beprövad erfarenhet, nytänkande och innovation. Utgångspunkten är att vi skall se möjligheterna.


Arbetsuppgifter
Som chef har du verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet med att utveckla fysioterapin innebär exempelvis att förtydliga uppdraget i samverkan med övriga chefer gällande bland annat arbetsbeskrivning, rutiner och arbetsmiljö. I arbetet kommer det ingå att samverka, lokalt som regionalt för utveckling och framtid.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ledningsarbete, god förmåga att inspirera och motivera din omgivning. Din ledarstil kännetecknas av att du är tydlig och har stor tilltro till dina medarbetares förmåga och kunskap. Vi vill att du ska kunna stödja och främja den professionella utvecklingen inom enheten och verksamheten. Arbetet kräver god förmåga att kommunicera och föra dialog med avdelningar, vårdgivare och myndigheter för att leda i förändring och för framtid.

Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är mål- och resultatinriktad, har förmåga att fatta beslut samt har helhetssyn. Erfarenhet av hälso- och sjukvård är ett krav och erfarenhet inom fysioterapi är meriterande. Önskvärt med erfarenheter av utvecklingsarbete och IT kunskap.

Vid tillsättning av denna tjänst kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Vårdenhetschef avdelning 12

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Avdelning 12... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Avdelning 12
Neuro stroke- och rehabiliteringsmedicin har sin verksamhet på både Uddevalla sjukhus och NÄL.

Verksamheten omfattar utredning, behandling och rehabilitering inom neurologi, strokevård och neurorehabilitering.
Enheten för rehabiliteringsmedicin är belägen i Uddevalla. Avdelningen består av 9 vårdplatser, dagvårdsverksamhet, mottagning och spasticitetsmottagning.
Arbetssättet är multidisciplinärt och teambaserat. Verksamheten är inriktad mot neurorehabilitering och de flesta av våra patienter har hjärnskador, ryggmärgsskador eller andra neurologiska tillstånd.
Enheten har ett nära samarbete med strokevården och neurologisektionen.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu en vårdenhetschef med ansvar för slutenvård och öppenvård inom enheten. Vårdenhetschefen är organisatoriskt underställd verksamhetschefen och ingår tillsammans med de övriga vårdenhetscheferna i verksamhetens ledningsgrupp.

Vårdenhetschefen har personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar samt ansvarar för kvalitetsarbete, utvecklingsarbete och fortbildningsinsatser. Tillsammans med sektionens överläkare leder man medarbetarna i det dagliga arbetet mot gemensamma mål.

Du skall verka för en god arbetsmiljö och arbeta aktivt med att tillvarata medarbetarnas kompetens, delaktighet och engagemang.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom denna del av vårdsektorn (till exempel sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator) med erfarenhet och intresse av att leda. Vi söker dig med erfarenhet av och intresse för rehabilitering och teamarbete.

Om du har genomgått ledarskapsutbildning alternativt påbörjat utbildning via Västra Götalandsregionens chefkandidatsprogram samt har tidigare erfarenhet av neurorehabilitering är det meriterande.

Du är en god kommunikatör och ska kunna skapa bra förutsättningar för ett gott arbetsklimat. Du ska ha intresse för utvecklingsfrågor och förmåga att kunna initiera och driva förändrings- och förbättringsarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Rehabchef - Hälso och sjukvård

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
I Uddevalla är kommunal hälso och sjukvård inklusive rehabilitering, inom socialtjänsten samlat i Avdelning för hälso och sjukvård.

Den innefattar socialtjänstens samlade resurser av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt hjälpmedelspersonal. Inom avdelningen finns även socialtjänstens Bemanningsenhet. Som enhetschef med ansvar för rehabilitering och habilitering kommer du att ingå i en chefsgrupp med fyra enhetschefer inom Hälso och sjukvård och en avdelningschef som ingår i Socialtjänstens ledningsgrupp.

Socialtjänsten har ny organisation from 1 maj 2019 däri stort sett all verksamhet, utom hälso och sjukvård, ligger samlat i Avdelning för social omsorg. Övriga avdelningar är Avdelning för myndighetsutövning, Avdelning för kvalitet och utveckling samt Administrativa avdelningen.

Under 2017/2019 har vi inom kommunal rehabilitering bla arbetat med hemtagning av patienter från sjukhuset enligt nya samverkanslagen, utvecklat digitala metoder, strokevård samt fallförebyggande arbete.

För 2019 /2020 finns flera utvecklingsområden att arbeta med tex producent i NPÖ, nytt dokumentationssystem (Lifecare HSL), mobilitet och vardagsrehabilitering. Liksom andra kommuner kämpar vi även med otillräckliga ekonomiska ramar och hög personalomsättning bland legitimerad personal.

Vi önskar att du ser det som en utmaning och möjlighet att få vara med att fortsätta utveckla vår avdelning i nära samarbete med chefskollegor. Vårt mål är att rehabiliteringen i Uddevalla kommun skall ha god och evidenssäkrad kvalité utifrån patientens behov.
Tillsammans ska vi skapa en verksamhet som man med stolthet vill arbeta i för patientens bästa.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef är du ansvarig för den kommunala rehabiliteringen och habiliteringen och chef för arbetsterapeuter, fysioterapeuter och hjälpmedelstekniker. Du skall arbeta med helhetssyn och bidra till att verksamheten kännetecknas av professionalitet, effektivitet och ett gott förhållningssätt. Du ska leda och stödja personalen samt ansvara för arbetsmiljö, personal, budget, kvalitet samt utveckling av verksamheten i samverkan med MAS, ledning, kollegor och medarbetare.

Vi söker en medarbetare med ett tydligt och engagerat ledarskap som vill vara med i vårt spännande utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du är högskoleutbildad på minst fil.kand nivå, har erfarenhet som chef inom hälso- och sjukvård alternativt kommunal vård och omsorg. Yrkesbakgrund som arbetsterapeut eller fysioterapeut är särskilt meriterande.
Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med förmåga att hantera såväl verksamhetsfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt.
Eftersom du i arbetet kommer i kontakt med många olika människor ställs stora krav på ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt.
Som person har du ett positivt förhållningssätt och god självkännedom.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Vår värdegrund är Öppenhet, Respekt och Professionalitet och beskriver vårt förhållningssätt i mötet med våra kommuninvånare och brukare.

Villkor
B-körkort

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Enhetschef - Hälso och sjukvård

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Arbetsuppgifter och utmaningar
I Uddevalla är kommunal hälso och sjukvård inom socialtjänsten samlat i Avdelning för hälso och sjukvård.

Den innefattar socialtjänstens samlade resurser av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt hjälpmedelspersonal. Inom avdelningen finns även socialtjänstens Bemanningsenhet. Du kommer att ingå i hälso och sjukvårdens ledningsgrupp tillsammans med tre andra enhetschefer, varav en är rehabchef, samt en avdelningschef.

Socialtjänsten är organiserad i fyra avdelningar Avdelning för Hälso och sjukvård, Avdelning för Social omsorg. Avdelning för Individ och familjeomsorg samt Administrativ avdelning. Avdelningscheferna bildar tillsammans med socialchefen socialtjänstens ledningsgrupp.

Under 2019 har vi inom hälso och sjukvård bla arbetat med hemtagning av patienter från sjukhuset enligt nya samverkanslagen, utvecklat digitala metoder inom kommunala sjukvården, metodutveckling inom sårvård, kompetenshöjning inom diabetes och strokevård samt samarbete över vårdgränserna tex genom mobilt närsjukvårdsteam och assistentuppdrag för Regionen.

För 2020 finns flera uppdrag tex producent i NPÖ, webbaserad delegeringsprocess, utveckla palliativvård, nytt dokumentationssystem (Lifecare HSL) samt effektivare verksamhet Stort fokus kommer att ligga på automatisering och digitalisering tex mobilitet, läkemedelsautomater, inkontinensanalyser, taligenkänning samt digital signering. Vi kommer under 2020 att fortsätta prioritera kompetenshöjning och metodutveckling. Liksom andra kommuner kämpar vi med ekonomiska ramar och hög personalomsättning bland legitimerad personal men har fortfarande tillräckligt med sökande till sjukskötersketjänsterna som vi kan besätta fullt ut.

Vi önskar att du ser det som en utmaning och möjlighet att få vara med att fortsätta utveckla vår avdelning i nära samarbete med dina chefskollegor. Vårt mål är att hälso och sjukvården i Uddevalla kommun skall ha god kvalité med hög patientsäkerhet utifrån patientens behov där man utnyttjar den nya It-teknikens möjligheter.
Tillsammans skapar vi en attraktiv och modern verksamhet som man med stolthet vill arbeta i för patientens bästa.

Som enhetschef blir du chef för sjuksköterskegrupper fördelade på två distriktskontor samt för nattsjuksköterskorna. Du skall arbeta med helhetssyn och bidra till att verksamheten kännetecknas av professionalitet, effektivitet och ett gott förhållningssätt. Du ska leda och stödja personalen samt ansvara för arbetsmiljö, personal, budget, kvalitet samt utveckling av verksamheten i samverkan med MAS, ledning, kollegor och medarbetare.

Vi söker en medarbetare med ett tydligt, engagerat och tillitsskapande ledarskap som vill vara med och utveckla hälso och sjukvården i kommunen.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, och har erfarenhet som chef eller ledare inom hälso- och sjukvård alternativt kommunal vård och omsorg.
Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med förmåga att hantera såväl verksamhetsfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt.
Eftersom du i arbetet kommer i kontakt med många olika människor ställs stora krav på ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt.
Som person har du ett positivt förhållningssätt och god självkännedom.

B-körkort krävs.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vårdenhetschef MÄVA

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Beskrivning ... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Beskrivning
NU-sjukvårdens akutmedicinklinik vårdar, utreder och behandlar patienter som har behov av äldrevård och medicinsk akutsjukvård.

MÄVA är en förkortning av medicinsk äldrevårdsavdelning. Klinikens MÄVA-avdelningar är till för kroniskt sjuka patienter som är äldre än 75 år med återkommande behov av akutsjukvård och som har försämrats i sin kroniska sjukdom. Vi vill bidra med ökad tillgänglighet och trygghet, minska oro och bekymmer. Med korta och enkla kontaktvägar är vår ambition att vård och omsorg skall levereras på rätt nivå vid rätt tillfälle.

Vården på MÄVA har till uppgift att:

- Behandla aktuella sjukdomssymtom
- Planera och upprätta kontakter så att patienterna även fortsättningsvis får den hjälp de behöver

Arbetet på MÄVA sker i samarbete med primärvård och kommun och är starkt utvecklings- och teaminriktat. Vi prövar nya arbetssätt i syfte att förbättra omhändertagandet av våra patienter och att utveckla olika yrkesroller.

MÄVA-avdelningarna vill vara centrum för utbildning och utveckling av vården av multisjuka äldre och där har vårdenhetschefen en central roll.

Vi söker dig som har lusten och energin att leda och fortsätta utvecklingen av vården kring multisjuka äldre med oss!

Arbetsuppgifter
Vårdenhetschef är organisatoriskt underställd verksamhetschefen. Vi arbetar och samarbetar tillsammans med klinikens ledningsgrupp.

Du svarar administrativt och ekonomiskt för enhetens personal-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbete samt för utvecklingsarbete och fortbildningsinsatser. Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare leder du medarbetarna i det dagliga arbetet mot gemensamma mål.

Du skall verka för en god arbetsmiljö och arbeta aktivt med att tillvarata medarbetarnas kompetens, delaktighet och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och intresse av att leda.

Ditt ledarskap ska präglas av regionens chefskriterier:

- Värdegrundsbaserat chefskap
- Kommunikativt chefskap
- Mål och resultatorienterat chefskap
- Utvecklingsorienterat chefskap 

Du är en god en god kommunikatör och har förmågan att skapa bra förutsättningar för ett gott arbetsklimat. Du skall ha intresse för utvecklingsfrågor och förmåga att kunna initiera och driva förändrings- och förbättringsarbete. Du är mål- och resultatinriktad och har förmåga att fatta beslut samt har en utvecklad helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

AT - chef

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. NU-sjukvårde... Visa mer
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.NU-sjukvården erbjuder AT-utbildning av hög kvalitet för att rekrytera, utveckla och behålla viktig läkarkompetens.

NU-sjukvården erbjuder AT-utbildning av hög kvalitet för att rekrytera, utveckla och behålla viktig läkarkompetens. AT-kliniken består av cirka 90 medarbetare som är i olika faser i sin tjänstgöring och är därmed en av de största arbetsplatserna i landet för nyexaminerade läkare. Vår AT har en välutvecklad utbildningsdel och våra kliniker erbjuder ett betydande patientflöde för klinisk träning. Det är 49 AT-block om året med start i februari, maj, augusti och november.


Arbetsuppgifter
Som AT-chef har du verksamhet-, ekonomi- och personalansvar. Du ansvarar för samtliga AT-läkare och i det ingår rekrytering, rehabilitering, övergripande arbetsmiljöansvar och lönesättning. Du ansvarar för att långsiktiga strategier för AT tas fram och att utbildningsmålen nås. Uppdraget innebär att du, i nära samarbete med studierektorer och AT-samordnare, ansvarar för sjukhus- och primärvårdsövergripande utbildningsdelen av AT. Du ingår i NU-sjukvårdens utbildnings- och forskningsråd.

Du är chef för AT-kansliet, som är placerat på Uddevalla sjukhus. AT-kansliet innefattar två AT-samordnare samt övergripande AT-studierektor för sjukhus. Som AT-chef har du tillgång till flera stödfunktioner i de olika moment som sker kring AT-läkare, till exempel stöd från HR vid rekrytering av nya AT-läkare.Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare och som har tidigare chefs/ledarerfarenhet, alternativt ledarskapsutbildning.
Du har stort intresse för ledarskap och utbildningsfrågor. Pedagogisk och vetenskaplig erfarenhet är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och du är utvecklingsinriktad, strukturerad och entusiasmerande. Du är trygg som person och har förmåga att skapa goda relationer.Välkommen med din ansökan! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre