Lediga jobb SAMHALL AB i Uddevalla

Se alla lediga jobb från SAMHALL AB i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

HR-Generalist till Samhall distrikt Bohuslän/Skaraborg

Ansök    Feb 23    SAMHALL AB    HR-specialist/HR-advisor
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste och största företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Ditt engagemang hos Sveriges mest betydelsefulla företag gör verklig skillnad fö... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste och största företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Ditt engagemang hos Sveriges mest betydelsefulla företag gör verklig skillnad för många. Välkommen till en gemenskap där varje insats räknas och där du, tillsammans med oss skapar varaktig påverkan! För mer information om oss, besök gärna www.samhall.se


Bli en del av vårt team

Vi utökar för att förstärka HR-arbetet i våra distrikt och söker nu HR-generalister till flera orter runt om i Sverige.


Som HR-generalist i distrikt Bohuslän/Skaraborg ingår du tillsammans med en HR verksamhetspartner (HRVP) och 2,5 HR-generalist tjänster i distriktets HR-team. Du rapporterar till HRVP i distriktet som också är medlem i distriktets ledningsgrupp. Distriktet består av ca 1200 antal anställda på totalt 13 orter.


Samhall har från 1 mars 14 distrikt och distriktens HR-team ingår i enheten HR Drift som består av totalt ca 60 medarbetare. HR Drift har uppdraget att säkerställa ett enhetligt och verksamhetsnära HR-arbete och utgör ett forum för kunskapsdelning och kompetensutbyte. Enheten ingår i sin tur i Samhalls avdelning för HR & Kommunikation.


Rollen som HR-generalist

Som HR-generalist arbetar du med brett operativt HR-arbete i ett nära partnerskap med cheferna i ditt distrikt. Tillsammans sätter ni medarbetarnas utveckling i fokus med målsättning att utveckla arbetsförmåga och anställningsbarhet genom arbete. I vardagen ställs du ofta inför frågor som har stark koppling till arbetsmiljö och rehabilitering då alla våra medarbetare har funktionsnedsättningar som kan ställa särskilda krav på anpassningar och individanpassat ledarskap.


I arbetet ingår också att förhandla med facken i olika personalärenden och att driva löneprocess-arbetet för medarbetarna inom LO-kollektivet. Du ansvarar för utbildningsplanering, för att rehabiliteringsarbetet genomförs enligt regelverk och för att distriktets plan för minskad sjukfrånvaro följs. I rollen ingår också att verka för en inkluderande och jämlik företagskultur och för ett gott samarbete med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Företagshälsovården och Samhalls fackliga organisationer.


Vem är du och vad drivs du av att göra?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av brett operativt HR-arbete och relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i arbetsrätt, erfarenhet av fackliga förhandlingar och är flytande i svenska i både tal och skrift. Då tjänsten innefattar resor ställer vi krav på B-körkort. Meriterande är erfarenhet av arbete med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan samt andra språkkunskaper än svenska.


Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är bra på att bygga förtroendefulla relationer och arbetar målstyrt och strukturerad. Du är utvecklingsorienterad, har god kommunikationsförmåga, ett coachande förhållningssätt och företräder HR-frågorna på ett professionellt sätt och med en hög personlig integritet. Du tror på människors förmåga och delar Samhalls värdegrund: Tron på alla människors lika värde – Tilltron till alla individers förmåga – Arbetets värde för individens och samhällets utveckling.


Ansökan och övrig information

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.


Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100%

Befattningens placering: Uddevalla alternativt annan ort inom distriktet efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 15 mars 2024


Kontaktpersoner

Madelene Brandt HRVP, tfn 0722081279

Iréne Olsson HR-chef Region Syd, tfn 0705115431


Fackliga kontakter

Inga Löfgren Ledarna, tfn 0705554430

Ann-Christin Andersson Unionen, tfn 0706525186

Helen Ekdahl SACO, tfn 0722056676


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till distrikt Bohuslän

Ansök    Jul 6    SAMHALL AB    Organisationschef, kommun
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Bohuslän söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetsli... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Bohuslän söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla.

På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för mångaSamhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.En av våra områdeschefer går nu vidare med studier och du har därför möjlighet att bli en del av vårt team, göra skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.


 


Om tjänsten 


Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. 


Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du utvecklar arbetsgrupper och arbetar med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 


I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet samtidigt som du arbetar mot individuella mål och budget. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund. 


 


Vi söker dig som har: 


• Ledarskapserfarenhet med personalansvar 


• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 


• Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder 


• Meriterande med erfarenhet från bemanning eller FM-branschen och/eller erfarenhet av ledarskap   inom städbranschen.


• Lägst gymnasial utbildning


• B-körkort erfordras för tjänsten 


 


Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. 

 


Ansökan och övrig information 


Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund. 

 


Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning


Anställningsdatum: enligt överenskommelse 


Tjänstgöringsgrad: 100% 


Befattningens placering: Uddevalla


Sista ansökningsdag: 2023-08-09


Kontaktpersoner:


Johan Patriksson Affärschef 0703–360 736

Kim Isaksson Affärschef 0702–966 587

 


Fackliga kontakter: 


Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104 


Asim Zilic, Saco 021–831820


Marie Liljedahl, Unionen 0372–65703


 


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre

Områdeschef till Uddevalla

Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Bohuslän söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetsli... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Bohuslän söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla.

På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för mångaSamhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.


 


Om tjänsten 


Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. 


Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du utvecklar arbetsgrupper och arbetar med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning. 


I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. I ditt uppdrag kommer du, tillsammans med annan områdeschef, ansvara för vår tvätt-verksamhet. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet samtidigt som du arbetar mot individuella mål och budget. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund. Tjänstens kundportfölj består av produktionskunder och då vi följer våra medarbetares arbetstider är tjänstens arbetstid förlagd på tvåskift mellan kl.6 – 22.15 där varannan vecka är tidig och varannan vecka kväll. Kvällsskiftet på fredagar slutar kl.18.15

 


Vi söker dig som har:• Ledarskapserfarenhet med personalansvar
• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
• Erfarenhet av produktionsarbete och flöde samt att arbeta operativt med drift och schemaläggning/planering
• Lägst gymnasial utbildning
• B-körkort erfordras


 


Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. 

 


Ansökan och övrig information 


Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund. 


 


Anställningsform: tillsvidare, provanställning 6 månader


Anställningsdatum: efter överenskommelse 


Tjänstgöringsgrad: 100% 


Befattningens placering: Uddevalla


Sista ansökningsdag: 2023-12-10


 


Kontaktperson Samhall: 


Johan Patriksson Affärschef, 070–3360736
Fackliga kontakter: 


Unionen, Marie Liljedahl 076-102 33 90


Ledarna, Inga Löfgren 070-555 44 30


Saco, Helene Ekdahl 072-205 66 76


 


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Affärschef till Distrikt Bohuslän

Ansök    Dec 19    SAMHALL AB    Affärsområdeschef
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserad i nio distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en affärschef med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.   Arbetsbeskrivning  Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften i de uppdrag som dina områdeschefer i sin tur dagligen driver och utve... Visa mer
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserad i nio distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en affärschef med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.  

Arbetsbeskrivning 
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften i de uppdrag som dina områdeschefer i sin tur dagligen driver och utvecklar. Du är närmaste chef till hälften av distriktets områdeschefer och fungerar som ett stöd i hur en optimal planering av personal kan se ut, visa på hur de kan skapa god lönsamhet - med vidare fokus på att utveckla affärsrelationer med både nya och befintliga kunder. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut.  
I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig.
Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.  

Önskvärda kvalifikationer 
Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av kompetens- och personalplanering 
Goda ekonomikunskaper 
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information   
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.   

Övrig information    
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning     
Anställningsdatum: enligt överenskommelse     
Tjänstgöringsgrad: 100%     
Sista ansökningsdag: 2023-01-09
Kontaktperson Samhall:   
Iréne Olsson HR Chef MO Syd 0705-115431
Monica Berg Distriktschef Bohuslän 0722-002767
Fackliga kontakter:     
Asim Zilic, Saco 021-831820  
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375401  
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

HR-generalist till Bohuslän med förmåga och vilja att göra skillnad

Ansök    Okt 25    SAMHALL AB    HR-specialist/HR-adviser
Vill du ha Sveriges viktigaste HR-jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.    Arbetsbeskrivning    Vi söker dig, med intresse för såväl människor som affärer, som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserat i nio distrikt och distrikt Bohuslän söker nu en HR-generalist med placering i Uddevalla.    Som HR-generalist är du direkt understäl... Visa mer
Vill du ha Sveriges viktigaste HR-jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.   

Arbetsbeskrivning   
Vi söker dig, med intresse för såväl människor som affärer, som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserat i nio distrikt och distrikt Bohuslän söker nu en HR-generalist med placering i Uddevalla.   
Som HR-generalist är du direkt underställd distriktschef och ingår i distriktsledningen. Ditt övergripande ansvar är att säkerställa att HR-processer i distriktet efterlevs och följs upp. I arbetsuppgifterna ingår att vägleda chefer i personalfrågor såsom arbetsrätt, förhandling, lön, arbetsmiljö, rekrytering, utbildning och rehabilitering. Det handlar bland annat om att planera och följa upp distriktets personalutvecklingsarbete och därtill hörande utvecklingsaktiviteter för att säkerställa att Samhall lyckats med sitt kärnuppdrag som är att skapa utvecklande arbeten åt personer med olika funktionsnedsättningar. Genom att matcha rätt person till rätt arbete i konkurrensutsatta kunduppdrag skapar vi varje år nya möjligheter till arbete för tusentals personer som tidigare stått långt ifrån arbetsmarknaden. Du kommer även att samarbeta med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Företagshälsovården och fackliga organisationer i din roll som HR-generalist.   
Den vi söker   
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av brett HR arbete med goda resultat samt har en högskoleutbildning eller motsvarande teoretiska kunskaper inom HR.   
Som person är du Uppmärksam, Pålitlig och Engagerad. Du trivs med att skapa kontakter och att utveckla goda relationer såväl internt som externt. Ditt arbetssätt är välstrukturerat och noggrant och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är utvecklingsinriktad till din natur och dina förmågor att kommunicera med och att skapa engagemang hos din omgivning mot en gemensam målbild blir avgörande för din framgång.   
Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du måste dela Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.   

Ansökan och övrig information   
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum: Efter överenskommelse   
Tjänstgöringsgrad: 100 %   
Befattningens placering: Uddevalla
Sista ansökningsdag: 2022-11-19
Kontaktpersoner:
Monica Berg Distriktschef 0522-667020
Iréne Olsson, HR chef 040-24 83 17   
Fackliga kontaktuppgifter:
Fackliga kontaktuppgifter:  
Asim Zilic, Saco 021-831820  
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375401  
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trainee till Distrikt Bohuslän

Ansök    Apr 4    SAMHALL AB    Organisationschef
Trainee sökes för ledarskapsprogram till distrikt Bohuslän Vill du bli Sveriges viktigaste chef? Vi söker Dig, nyligen utexaminerad från högskola/universitet och som är i början av sin karriär, som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi söker nu fem trainees med placering i Malmö, Göteborg, Växjö, Bohuslän och Hässleholm.   Programbeskrivning Traineeprogrammet varar under ett år. Under denna tid skall du genomgå såväl utbildnin... Visa mer
Trainee sökes för ledarskapsprogram till distrikt Bohuslän


Vill du bli Sveriges viktigaste chef? Vi söker Dig, nyligen utexaminerad från högskola/universitet och som är i början av sin karriär, som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi söker nu fem trainees med placering i Malmö, Göteborg, Växjö, Bohuslän och Hässleholm.


 


Programbeskrivning


Traineeprogrammet varar under ett år. Under denna tid skall du genomgå såväl utbildningar inom tex ledarskap och arbetsmiljö, som arbeta aktivt i ett operativt ledarskap. Du kommer att ingå i en grupp om tre trainees som skall följas åt under detta år och ha en mentor på din arbetsplats. Syftet med programmet är att du efter detta år skall vara redo att anta utmaningen som områdeschef, dvs första linjens chef, i ditt distrikt. Tjänsten är direkt underställd affärschef.


 


Vi vill att du ska vara med och lära dig att utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i team med andra områdeschefer för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du kommer att få lära dig att arbeta affärsmannamässigt gentemot kund och affär och därmed se till all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Du kommer också att få möjlighet att säkerställa att verksamheten har god arbetsmiljö och nöjd kund.


 


Du ska lära dig att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du kommer också att få coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter i utrekryteringssyfte och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.


 


Önskvärda kvalifikationer• Bachelor inom tex ekonomi, management, leadership for sustainability som du avslutat nyligen.
• Vi tror också att du har tidigare yrkeserfarenhet inom tex servicebranschen och är van att möta kund
• B-körkort


 


Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och tror att du har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling.  Du ser möjligheter och har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är nyfiken på att lära dig arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på din egen, distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.


 


Ansökan och övrig information


Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  


Anställningsform: visstid 1 år


Anställningsdatum: 2023-09-01


Tjänstgöringsgrad: 100%


Befattningens placering: Uddevalla


Sista ansökningsdag: 2023-05-14


 


Kontaktperson


Karlotta Sigurgeirsdottir, HR-specialist 0702-382137


Fackliga kontakter:


Inga Löfgren, Ledarna 0705-554430


Asim Zilic, Saco 070-3594515


Ann-Christin Andersson, Unionen: 0706-525186


 


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Affärschef till Distrikt Bohuslän

Ansök    Okt 29    SAMHALL AB    Organisationschef
Affärschef till Distrikt Bohuslän Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserad i nio distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en affärschef med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.   Arbetsbeskrivning  Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften i de uppdrag som dina områdeschefer ... Visa mer
Affärschef till Distrikt Bohuslän
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserad i nio distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en affärschef med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.  

Arbetsbeskrivning 
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften i de uppdrag som dina områdeschefer i sin tur dagligen driver och utvecklar. Du är närmaste chef till hälften av distriktets områdeschefer och fungerar som ett stöd i hur en optimal planering av personal kan se ut, visa på hur de kan skapa god lönsamhet - med vidare fokus på att utveckla affärsrelationer med både nya och befintliga kunder. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut.  
I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig.
Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.  

Önskvärda kvalifikationer 
Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av kompetens- och personalplanering 
Goda ekonomikunskaper 
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information   
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.   

Övrig information    
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning     
Anställningsdatum: enligt överenskommelse     
Tjänstgöringsgrad: 100%     
Sista ansökningsdag: 2021-11-17
Kontaktperson Samhall:   
Iréne Olsson HR Chef MO Syd 040-248317
Monica Berg Distriktschef Bohuslän 0522-667020
Fackliga kontakter:     
Asim Zilic, Saco 021-831820  
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375401  
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Distrikt Bohuslän

Ansök    Mar 18    SAMHALL AB    Organisationschef
Områdeschef till Distrikt Bohuslän Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Bohuslän söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra... Visa mer
Områdeschef till Distrikt Bohuslän
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Bohuslän söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla.


På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många.

Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Om tjänsten 
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.  

Vi söker dig som har:  
• Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat  
• Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
• Branscherfarenhet som chef och ledare inom lokalvård är meriterande  
• Lägst gymnasial utbildning och vidare meriterande är utbildning inom SRY och/ Insta 800 
B-körkort erfordras för tjänsten.
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  

Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum:  enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad:  100%
Sista ansökningsdag: 8 april 
Kontaktperson Samhall:  
Sara Andrae HR specialist 040-248325
Peter Näslund Affärschef 0522-646530
Fackliga kontaktuppgifter:  
Asim Zilic, Saco 021-831820  
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375401  
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trainee till Distrikt Bohuslän

Ansök    Mar 23    SAMHALL AB    Utvecklingschef
Trainee sökes för ledarskapsprogram till Distrikt Bohuslän Vill du bli Sveriges viktigaste chef? Vi söker Dig, nyligen utexaminerad från högskola/universitet och som är i början av sin karriär, som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi söker nu fyra trainees med placering i Malmö, Uddevalla, Ljungby och Kristianstad. Programbeskrivning Traineeprogrammet varar under ett år. Under denna tid skall du genomgå såväl utbildningar inom tex ... Visa mer
Trainee sökes för ledarskapsprogram till Distrikt Bohuslän
Vill du bli Sveriges viktigaste chef? Vi söker Dig, nyligen utexaminerad från högskola/universitet och som är i början av sin karriär, som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi söker nu fyra trainees med placering i Malmö, Uddevalla, Ljungby och Kristianstad.

Programbeskrivning
Traineeprogrammet varar under ett år. Under denna tid skall du genomgå såväl utbildningar inom tex ledarskap och arbetsmiljö, som arbeta aktivt i ett operativt ledarskap. Du kommer att ingå i en grupp om fyra trainees som skall följas åt under detta år och ha en mentor på din arbetsplats. Syftet med programmet är att du efter detta år skall vara redo att anta utmaningen som områdeschef, dvs första linjens chef, i ditt distrikt. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Vi vill att du ska vara med och lära dig att utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i team med andra områdeschefer för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du kommer att få lära dig att arbeta affärsmannamässigt gentemot kund och affär och därmed se till all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Du kommer också att få möjlighet att säkerställa att verksamheten har god arbetsmiljö och nöjd kund.

Du ska lära dig att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du kommer också att få coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter i utrekryteringssyfte och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Önskvärda kvalifikationer
Bachelor inom tex ekonomi, management, leadership for sustainability som du avslutat nyligen.
Vi tror också att du har tidigare yrkeserfarenhet inom tex servicebranschen och är van att möta kund
B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och tror att du har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling.  Du ser möjligheter och har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är nyfiken på att lära dig arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på din egen, distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan nu!

Anställningsform: visstid 1 år
Anställningsdatum: 2022-09-01
Tjänstgöringsgrad: 100%
Befattningens placering: Uddevalla
Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Kontaktperson
Karlotta Sigurgeirsdottir, HR-specialist 0455-44847
Fackliga kontakter:
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375401
Asim Zilic, Saco 021-831820
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520-478143

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Strömstad

Ansök    Feb 3    Samhall AB    Organisationschef
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Bohuslän söker dig som är intresserad av att utvecklas i en första linjens chefstjänst. Du drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är en första linjens chef med placering i Strömstad.   Om tjänsten   Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.... Visa mer
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Bohuslän söker dig som är intresserad av att utvecklas i en första linjens chefstjänst. Du drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är en första linjens chef med placering i Strömstad.  
Om tjänsten  
Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.  
Vi söker dig som har:  
En vilja och driv att anta utmaningar på ett positivt sätt
Arbetslivserfarenhet av servicearbete och kundbemötande
En ambition att utvecklas utifrån ett ledarskapsperspektiv
B-körkort
Vi ser även gärna att du har högskoleutbildning med inriktning inom exempelvis ledarskap,organisation och/eller personal, men detta är inget krav.
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare har du ett högt driv och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  
Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum:  enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad:  100%
Sista ansökningsdag: 24 februari 
Kontaktperson Samhall:  
Monica Berg Distriktschef0522- 667020
Johan Patriksson Affärschef 0522-667024
Fackliga kontakter:    
Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43    
Asim Zilic, Saco 021-83 18 20    
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

HR-generalist till Distrikt Bohuslän

Ansök    Sep 21    SAMHALL AB    HR-konsult/PA-konsult
HR-generalist till Distrikt Bohuslän Vill du ha Sveriges viktigaste HR-jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.    Arbetsbeskrivning    Vi söker dig, med intresse för såväl människor som affärer, som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserat i nio distrikt och distrikt Bohuslän söker nu en HR-generalist med placering i Uddevalla.    Som ... Visa mer
HR-generalist till Distrikt Bohuslän
Vill du ha Sveriges viktigaste HR-jobb? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag.   
Arbetsbeskrivning   
Vi söker dig, med intresse för såväl människor som affärer, som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserat i nio distrikt och distrikt Bohuslän söker nu en HR-generalist med placering i Uddevalla.   
Som HR-generalist är du direkt underställd distriktschef och ingår i distriktsledningen. Ditt övergripande ansvar är att säkerställa att HR-processer i distriktet efterlevs och följs upp. I arbetsuppgifterna ingår att vägleda chefer i personalfrågor såsom arbetsrätt, förhandling, lön, arbetsmiljö, rekrytering, utbildning och rehabilitering. Det handlar bland annat om att planera och följa upp distriktets personalutvecklingsarbete och därtill hörande utvecklingsaktiviteter för att säkerställa att Samhall lyckats med sitt kärnuppdrag som är att skapa utvecklande arbeten åt personer med olika funktionsnedsättningar. Genom att matcha rätt person till rätt arbete i konkurrensutsatta kunduppdrag skapar vi varje år nya möjligheter till arbete för tusentals personer som tidigare stått långt ifrån arbetsmarknaden. Du kommer även att samarbeta med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Företagshälsovården och fackliga organisationer i din roll som HR-generalist.   
Den vi söker   
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av brett HR arbete med goda resultat samt har en högskoleutbildning eller motsvarande teoretiska kunskaper inom HR.   
Som person är du Uppmärksam, Pålitlig och Engagerad. Du trivs med att skapa kontakter och att utveckla goda relationer såväl internt som externt. Ditt arbetssätt är välstrukturerat och noggrant och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är utvecklingsinriktad till din natur och dina förmågor att kommunicera med och att skapa engagemang hos din omgivning mot en gemensam målbild blir avgörande för din framgång.   
Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du måste dela Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.   

Ansökan och övrig information   
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum: Efter överenskommelse   
Tjänstgöringsgrad: 100 %   
Befattningens placering: Uddevalla
Sista ansökningsdag: 2020-10-09
Kontaktpersoner:
Monica Berg Distriktschef 0522-667020
Iréne Olsson, HR chef 040-24 83 17   
Fackliga kontaktuppgifter:
Fackliga kontaktuppgifter:  
Asim Zilic, Saco 021-831820  
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375401  
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Distrikt Bohuslän

Ansök    Sep 7    SAMHALL AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Bohuslän söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Trollhättan alternativt Uddevalla bereoende på önskemål. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetar... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Bohuslän söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Trollhättan alternativt Uddevalla bereoende på önskemål.


På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många.

Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.  

Vi söker dig som har:  
• Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat  
• Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
• Branscherfarenhet som chef och ledare inom lokalvård är meriterande  
• Lägst gymnasial utbildning  

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  

Anställningsfom: visstid, vikariat 1 år  
Anställningsdatum:  1 oktober 2020
Tjänstgöringsgrad:  100%
Fackliga kontaktuppgifter:
Sista ansökningsdag: 20 september
Kontaktperson Samhall:  
Sara Andrae HR specialist 040-248325
Johan Patriksson Affärschef 0522-667024
Fackliga kontakter:    
Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43    
Asim Zilic, Saco 021-83 18 20    

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Affärschef till Distrikt Bohuslän

Ansök    Jan 20    Samhall AB    Organisationschef
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserad i nio distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en affärschef med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen.   Arbetsbeskrivning  Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från ... Visa mer
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserad i nio distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en affärschef med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen.  

Arbetsbeskrivning 
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.  

I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.  

Önskvärda kvalifikationer 
Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av kompetens- och personalplanering 
Goda ekonomikunskaper 
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information   
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.   

Övrig information    
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning     
Anställningsdatum: enligt överenskommelse     
Tjänstgöringsgrad: 100%     
Sista ansökningsdag: 2020-01-29
Kontaktperson Samhall:   
Iréne Olsson HR Chef MO Syd 040-248317
Eva Isell Tf Distriktschef Bohuslän 040-382150
Fackliga kontakter:     
Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43     
Asim Zilic, Saco 021-83 18 20     

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Distrikt Bohuslän

Ansök    Aug 26    Samhall AB    Utvecklingschef
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Bohuslän söker nu en Områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla. Om tjänsten   Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.   Du har ett tydligt ansvar för att utveckla di... Visa mer
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Bohuslän söker nu en Områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla.


Om tjänsten  
Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.  


Vi söker dig som har:  
• Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat  
• Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
• Branscherfarenhet inom städ/FM alternativt inom produktion/lager där kunskaper inom 5S och LEAN är meriterande  
• Lägst gymnasial utbildning  

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  


Ansökan och övrig information  
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  

Övrig information   
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning    
Anställningsdatum: enligt överenskommelse    
Tjänstgöringsgrad: 100%   
Sista ansökningsdag: 190915
Kontaktperson Samhall:  
Rebecka Gilbertsson Hr-generalist 0761-397705 
Peter Näslund Affärschef 0522-646530
Fackliga kontakter:    
Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104    
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43    
Asim Zilic, Saco 021-83 18 20    

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Affärschef till Distrikt Bohuslän

Ansök    Jan 15    Samhall AB    Organisationschef
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserad i nio distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en affärschef med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen.   Arbetsbeskrivning  Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från ... Visa mer
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserad i nio distrikt. Distrikt Bohuslän söker nu en affärschef med placering i Uddevalla. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen.  

Arbetsbeskrivning 
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.  

I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.  

Önskvärda kvalifikationer 
Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av kompetens- och personalplanering 
Goda ekonomikunskaper 
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information   
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.   

Övrig information    
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning     
Anställningsdatum: enligt överenskommelse     
Tjänstgöringsgrad: 100%     
Sista ansökningsdag: 2020-01-29
Kontaktperson Samhall:   
Iréne Olsson HR Chef MO Syd 040-248317
Eva Isell Tf Distriktschef Bohuslän 046-382150
Fackliga kontakter:     
Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43     
Asim Zilic, Saco 021-83 18 20     

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Områdeschef till Distrikt Bohuslän

Ansök    Apr 25    Samhall AB    Organisationschef
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Bohuslän söker nu en Områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla.   Om tjänsten   Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.     Du har ett tydligt ansvar för att utveckla di... Visa mer
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Bohuslän söker nu en Områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uddevalla.
 
Om tjänsten  
Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  
 
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  
 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.  
 
Vi söker dig som har:  
• Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat  
• Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
• Branscherfarenhet inom städ/FM alternativt inom produktion/lager där kunskaper inom 5S och LEAN är meriterande  
• Lägst gymnasial utbildning  
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  
 
Ansökan och övrig information  
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
 
Övrig information   
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning    
Anställningsdatum: enligt överenskommelse    
Tjänstgöringsgrad: 100%   
Sista ansökningsdag: 8 maj
Kontaktperson Samhall:  
Sara Andrae HR Specialist 040-248325 
Peter Näslund Affärschef 0522-646530
Fackliga kontakter:    
Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104    
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43    
Asim Zilic, Saco 021-83 18 20    

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre