Lediga jobb Västvatten AB i Uddevalla

Se alla lediga jobb från Västvatten AB i Uddevalla. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uddevalla som finns inom det yrket.

Projektledare för våra VA-projekt

Nu erbjuder vi en spännande tjänst som projektledare för dig som drivs av utmaningen och möjligheten att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät. En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi – och en bransch i utveckling. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allr... Visa mer
Nu erbjuder vi en spännande tjänst som projektledare för dig som drivs av utmaningen och möjligheten att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät.

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi – och en bransch i utveckling. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Hos oss blir du en i teamet på tretton personer på projektavdelningen – ett gäng som hjälps åt i en härlig blandning av teknik, miljö och juridik. Vi utgår från huvudkontoret i Uddevalla men våra projekt innefattar både omläggning och nybyggnad av ledningsnät och verk i alla våra fyra ägarkommuner.

Ditt uppdrag
Grunden i ditt jobb är att leda entreprenader. Du ser till att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt – som en klassisk spindel i nätet.

Du inhämtar den mångåriga kunskap och de idéer som finns bland vår erfarna driftpersonal och omsätter den till ett lyckat projekt. Du ser självständigt till att starta upp och leda våra VA-projekt från start till mål. Från utredning och projekteringsledning till byggnation och dokumentation.

Central roll med helhetssyn
På plats i projekten och från din kontorsstol samordnar och koordinerar du arbetet, för att se till att allt funkar som det ska och för att smidigt driva processerna framåt.
Du har kontakt med projektörer, beräkningsingenjörer, entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare. Du är också bekväm med att ta kontakter med myndigheter och leda projekten genom den kommunala beslutsprocessen.

Kommunikativ och engagerad lagspelare
Vi söker dig som är strukturerad och engagerad. Ansvarskänslan är hög och du är bra på att leda och fördela uppgifter. Eftersom du har en central roll kommer helhetssyn, samarbete och tydlig kommunikation naturligt för dig. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

Med utbildning inom VA och/eller erfarenheter från VA-branschen passar du bra in med oss andra. Om inte, så har du relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsledare, platschef eller från projektledning inom bygg- och anläggningsarbeten. Oavsett hoppas vi att du vill utvecklas hos oss.

Krav
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av arbete som projektledare eller byggledare
- Erfarenhet av ny- eller ombyggnation av ledningsnät eller gator i kommunal miljö
- Erfarenhet av kontakt med myndigheter i projekt

Då vi är en samhällsviktig verksamhet kan det i framtiden, bli aktuellt med en godkänd säkerhetsprövning för kommande projekt.

Välkommen till oss!
I vår pipeline finns många stora, unika och långsiktiga projekt, som märks och gör skillnad i generationer framöver. Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens slut, så vänta inte för länge med din ansökan.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Drifttekniker med underhållsansvar till vår avloppsrening

Här kommer en möjlighet att jobba med något skitviktigt. Nu söker vi en drifttekniker med underhållsansvar som ska utgå från vårt största avloppsreningsverk, Skansverket i Uddevalla. Är du teknisk, driven och gillar mekaniska arbeten? Då är detta ett jobb för dig! En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färge... Visa mer
Här kommer en möjlighet att jobba med något skitviktigt.

Nu söker vi en drifttekniker med underhållsansvar som ska utgå från vårt största avloppsreningsverk, Skansverket i Uddevalla. Är du teknisk, driven och gillar mekaniska arbeten? Då är detta ett jobb för dig!

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Ditt uppdrag
Vår avloppsdrift består av 20 personer, fördelat på våra fyra kommuner. Uddevallas avloppsreningsverksamhet har spännande framtida utmaningar då vårt stora avloppsreningsverk, Skansverket, söker nytt tillstånd för att kunna ta emot fler kunder och säkra framtida reningskrav. Som drifttekniker hos oss blir du en del av vår driftgrupp i Uddevalla på sex personer. Här jobbar du både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Arbetsuppgifterna består av:
- förebyggande och avhjälpande underhåll på våra avloppsreningsverk
och vår utrustning.
- mindre svetsarbeten.
- mindre mekaniska arbeten som exempelvis renovering/byte av pumpar och trasig utrustning.
- daglig drift.
- dokumentera rutiner och utfört arbete.
- driva mindre projekt inom vår avdelning.

Villkor
I tjänsten ingår beredskap för drift av avloppsanläggningarna i Uddevalla. 

Teknisk, driven och lösningsorienterad
Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning inom teknikområdet och dessutom några års arbetslivserfarenhet. Som person är du trygg, social och prestigelös, då arbetet innebär nära samarbete inom arbetsgruppen.

Vi tror att du har ett genuint teknikintresse och gillar mekaniska arbeten – men du är lika bekväm med pappersarbete som med att skruva isär en pump. Du är innovativ, arbetsam med eget driv och letar själv reda på information. Som vår nya drifttekniker kan du planera ditt arbete på ett strukturerat sätt och redovisa utförda åtgärder.

Tänker du ofta ”det måste finnas ett bättre sätt att lösa detta”? Ja, då kommer du att känna dig som hemma här!

Vi söker dig som har:
- erfarenhet i rollen som underhållstekniker, eller något som vi bedömer likvärdigt
- ett stort tekniskt intresse, gärna av mekaniska arbeten och trivs med att arbeta fysiskt
- god datorvana
- lätt för att uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift
- B-körkort (manuell)

Det är meriterande om du har:
- utbildning inom VA
- erfarenhet av praktiskt drift- och underhållsarbete

Välkommen till oss!
När ansökningstiden är slut kommer vi att se över alla ansökningar. Därefter kommer de kandidater som är intressanta för tjänsten att kontaktas för intervjuer.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Djupdykande kundservicemedarbetare

Ansök    Maj 9    Västvatten AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi söker en ny kollega, som är ansvarstagande och gillar problemlösning, i kombination med att ha en fenomenal känsla för kundservice. Drivs du av att skapa en bra upplevelse för våra kunder – och vill ha ett jobb som gör skillnad för samhället? Då har vi tjänsten för dig! Självgående problemlösare Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet inom kundservice och administrativa uppgifter och är nyfiken på en ny utmaning. Vi söker dig med driv, som... Visa mer
Vi söker en ny kollega, som är ansvarstagande och gillar problemlösning, i kombination med att ha en fenomenal känsla för kundservice.

Drivs du av att skapa en bra upplevelse för våra kunder – och vill ha ett jobb som gör skillnad för samhället? Då har vi tjänsten för dig!

Självgående problemlösare
Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet inom kundservice och administrativa uppgifter och är nyfiken på en ny utmaning. Vi söker dig med driv, som har en vana av att ta initiativ , söka upp och analysera information, till exempel i avtal eller kartprogram. Du är strukturerad och noggrann, bra på att planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta i team och – såklart – lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Det är en bonus om du har arbetat med handläggning av ärenden på myndighet, försäkringsbolag eller liknande.

Möt våra kunder i alla kanaler
Hos oss har du många kontaktytor, både internt och externt, och har en helhetssyn över kundresan inom vår organisation. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kundservice/ärendehantering via telefon och dator, med arbete och dokumentation i olika system. Här förväntas du ta en aktiv och drivande del i vårt gemensamma arbete att vässa och utveckla våra processer och tjänster.

På ditt bord hamnar bland annat felanmälningar, ägarbyten och frågor om vattenmätare och avgifter. Det är viktigt att du trivs med blandningen av snabba insatser och att göra mer komplicerade ”djupdykningar” och analyser för att vidare utreda våra kunders behov. Du trivs med att ha flera ärenden igång samtidigt och kan lätt växla mellan olika frågor, samtidigt som du tar ansvar för att ingen fråga lämnas obesvarad. Även receptionsbesök, posthantering och andra administrativa uppgifter ingår i rollen.

Dina nya kollegor
På kund- och kommunikationsavdelningen är vi, tillsammans med dig, åtta personer med olika kompetenser. Vi arbetar alla nära verksamheten, med korta beslutsvägar, och hjälps åt för att avlasta varandra när det behövs. Vill du bli en i gänget, tillföra nya friska idéer och bidra till fortsatt utveckling? Sök!

Vi söker dig som har:
- gymnasieutbildning
- några års erfarenhet av kundservice
- god dator- och systemvana
- lätt för att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
- b-körkort

Det är meriterande om du har:
- relevant eftergymnasial utbildning
- erfarenhet av VA-branschen eller liknande verksamhet
- erfarenhet av EDP Future eller annat kund-/ärendesystem
- erfarenhet av arbete som handläggare på myndighet, försäkringsbolag eller liknande

Välkommen till oss!
Vänta inte med din ansökan – tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Mättekniker med koll på läget

Ansök    Jan 12    Västvatten AB    Mättekniker, geologi
Nu behöver vi dig, mättekniker, med koll på läget. Den ordvitsen håller kanske inte måttet – men det gör du som är intresserad av teknik, gillar att arbeta ute i det fria och har ett öga för geografisk information. En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av sam... Visa mer
Nu behöver vi dig, mättekniker, med koll på läget.

Den ordvitsen håller kanske inte måttet – men det gör du som är intresserad av teknik, gillar att arbeta ute i det fria och har ett öga för geografisk information.

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Engagerad och noggrann
Du är en teknisk intresserad mättekniker med noggrannhet i blodet och ett praktiskt handlag. En styrka hos dig är att driva saker framåt på ett konstruktivt sätt och vilja utveckla både dig själv och oss som organisation.

Vi ser att du trivs med att arbeta självständigt – men är lyhörd för din omgivning och har lätt för att samarbeta med andra.

Arbetsuppgifter
Du blir en nyckelperson i att arbeta med inmätningar och utsättningar av vårt ledningsnät, med hjälp av GPS. Jobbet sker till största delen ute i fält och innebär en del fysiskt arbete, där du bland annat öppnar brunnar och mäter ner. En mindre del av arbetet sker på kontor där inmätningarna läggs in i vår karta. Allt för att vår karta ska vara så korrekt och uppdaterad som möjligt.

Hos oss blir du en del av teamet på avdelningen Driftsupport och jobbar nära kollegor med andra kart- och mätfrågor. Tillsammans ser vi till att våra ledningar och VA-anläggningar är där de ska vara på kartan. Du har även en del andra uppdrag på ditt bord, som att vara ett stöd i arbetssätt, metodik och rutiner samt hjälpa till med övriga arbetsuppgifter på avdelningen. Du utgår från Uddevalla, men arbetar i och för alla våra kommuner.

Krav
- Utbildning som mättekniker och/eller motsvarande erfarenhet inom området
- B-körkort
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Kunskap eller erfarenhet av VA-banken eller annat GIS-program
- Kunskap eller erfarenhet av VA-branschen
- Kunskap eller erfarenhet av uppströmsarbete och tillskottsvatten
- Kunskap eller erfarenhet av arbete med totalstation.

Välkommen till oss!
Vi avleder och renar avloppsvatten, avleder dagvatten samt producerar och levererar dricksvatten hela vägen till kranen. För rent vatten är ju vårt viktigaste livsmedel. Och genom att göra det vi gör skyddar vi våra vattendrag, sjöar och hav från föroreningar och övergödning – och bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vänta inte med din ansökan – urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Teknisk och engagerad drifttekniker till vår avloppsdrift i Uddevalla

Här kommer en möjlighet att jobba med något skitviktigt. Då en av våra kollegor på avloppsdriften i Uddevalla går i pension söker vi nu en drifttekniker som vill göra miljö- och samhällsnytta. Är du en person som är teknikintresserad, engagerad och lösningsorienterad? Har du även erfarenhet av processtyrning och vill vara med att utforma framtidens vattenrening, då är denna tjänst perfekt för dig!  En del av något större Västvatten är ett bolag med sto... Visa mer
Här kommer en möjlighet att jobba med något skitviktigt.

Då en av våra kollegor på avloppsdriften i Uddevalla går i pension söker vi nu en drifttekniker som vill göra miljö- och samhällsnytta. Är du en person som är teknikintresserad, engagerad och lösningsorienterad? Har du även erfarenhet av processtyrning och vill vara med att utforma framtidens vattenrening, då är denna tjänst perfekt för dig! 

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Teknisk, driven och lösningsorienterad  
Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning inom teknikområdet och dessutom några års arbetslivserfarenhet. Som person sprider du energi, du är trygg, social och prestigelös, då arbetet innebär nära samarbete inom arbetsgruppen.

Du har ett genuint teknikintresse, mycket god datorvana och är lika bekväm med pappersarbete som med att ”skruva” isär en pump. Vi tror att du gillar att arbeta med kontinuerliga processer, det ständiga flödet genom våra reningsverk och pumpstationer – du har viljan att lära dig förstå hur allt hänger ihop. Du är innovativ med eget driv och letar själv reda på information. Tänker du ofta “det måste finnas ett bättre sätt att lösa detta”? Ja, då kommer du att känna dig som hemma här!

Bransch i ständig utveckling 
Vår avloppsdrift består av 20 personer, fördelat på våra fyra kommuner. Uddevallas avloppsreningsverksamhet har spännande framtida utmaningar då vårt stora avloppsreningsverk, Skansverket, söker nytt tillstånd för att kunna ta emot fler kunder och säkra framtida reningskrav. Som drifttekniker hos oss blir du en del av vår driftgrupp i Uddevalla på sex personer.

Arbetsuppgifter
I driftgruppen jobbar du både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Arbetet består av att sköta daglig drift, förebygga driftstörningar och avhjälpande underhåll på våra avloppsanläggningar. Ni ser till att avloppsreningsprocessen funkar som den ska, dygnet runt - både på reningsverken och vid de pumpstationer som pumpar vattnet dit.   

Tillsammans med dina kollegor övervakar du, följer upp och styr reningsprocessen, dokumenterar rutiner och utfört arbete. Tjänsten har en utvecklingspotential till att också innehålla driftoptimering, projekt och införande av nya system.

Villkor
 I tjänsten ingår beredskap för drift av avloppsanläggningar i Uddevalla.

Krav
- Relevant gymnasieutbildning
- Arbetslivserfarenhet inom teknisk bransch, minst 3 år
- B-körkort
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av arbete inom VA-branschen
- Erfarenhet av praktiskt drift- och underhållsarbete
- Kunskap eller erfarenhet av processtyrning 
- Kunskap eller erfarenhet av elkunskap
- Kunskap eller erfarenhet av automationskunskap

Välkommen till oss!
Vi avleder och renar avloppsvatten, avleder dagvatten samt producerar och levererar dricksvatten hela vägen till kranen. För rent vatten är ju vårt viktigaste livsmedel. Och genom att göra det vi gör skyddar vi våra vattendrag, sjöar och hav från föroreningar och övergödning – och bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kombinerad labb- och drifttekniker

Vill du se till att vårt absolut viktigaste livsmedel – dricksvatten – är gott, hälsosamt och tillgängligt för alla våra kunder? En av våra kollegor på dricksvattenavdelningen ska studera och vi söker en kombinerad labb- och drifttekniker som kan få jobbet att flyta under tiden. En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bäst... Visa mer
Vill du se till att vårt absolut viktigaste livsmedel – dricksvatten – är gott, hälsosamt och tillgängligt för alla våra kunder? En av våra kollegor på dricksvattenavdelningen ska studera och vi söker en kombinerad labb- och drifttekniker som kan få jobbet att flyta under tiden.

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Noggrann och driven
På vår dricksvattenavdelning är vi totalt tolv personer med olika arbetsuppgifter, fördelat på våra fyra kommuner. Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet, som under en tid kan komplettera vår grupp som vikarie. Du har ett stort intresse för teknik och naturvetenskap och gillar att kombinera det noggranna laborativa arbetet med det mer fysiskt krävande driftarbetet.

Som person är du nyfiken och driven, samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande. Då vi arbetar nära varandra tror vi att du är social och prestigelös och att du har lätt för att arbeta i grupp, såväl som på egen hand.  

Ansvar för driftlabbet – och med i den dagliga driften
Du kommer att ansvara för driftlaboratoriet hos oss, där prover från hela vår dricksvattenverksamhet analyseras. Det laborativa arbetet innefattar daglig kontroll, provtagning och analys i olika omfattning. Du blir även ansvarig för dokumentation och uppföljning av analysresultat. Ditt uppdrag är att vara länken mellan labbet och processen, så att rätt bedömningar görs – med ett så bra dricksvatten som möjligt som resultat.

Som kombinerad labb- och drifttekniker kommer du även delta i vår dagliga drift, vilken rör allt ifrån att hantera och förebygga driftstörningar, till att utföra tillsyn och underhåll på våra anläggningar i Uddevalla, Färgelanda och Munkedal. Tillsammans arbetar driftteknikergruppen bland annat med att övervaka, följa upp och optimera, samt dokumentera utfört arbete och underhåll.

Villkor
I tjänsten kan beredskap för drift av dricksvattenanläggningarna ingå.

Krav
- Relevant gymnasieutbildning
- Arbetslivserfarenhet inom laborativ och/eller teknisk bransch
- B-körkort (manuellt)
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Utbildning eller erfarenhet inom VA-branschen
- Erfarenhet av praktisk drift- och underhållsarbete

Välkommen till oss!
Ett spännande arbete väntar dig som vill vara med och hjälpa oss att jobba för att hålla toppkvalitet på världens viktigaste livsmedel. Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du vara med? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker en strukturerad lantmäteri-ingenjör

Ansök    Sep 13    Västvatten AB    Lantmäteriingenjör
Då vår lantmäteri-ingenjör går på föräldraledigt söker vi dig som vill hålla koll på våra rättigheter och remisser där vi planerar för kommande VA-projekt. Har du ett öga för att tyda gamla rättighetskartor och en kärlek för avtal? – då ser vi fram emot din ansökan. En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Fär... Visa mer
Då vår lantmäteri-ingenjör går på föräldraledigt söker vi dig som vill hålla koll på våra rättigheter och remisser där vi planerar för kommande VA-projekt.

Har du ett öga för att tyda gamla rättighetskartor och en kärlek för avtal? – då ser vi fram emot din ansökan.

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Lyhörd och strukturerad lagspelare
Som lantmäteri-ingenjör har du ett starkt driv för att utveckla och att utvecklas, och du älskar såklart rättigheter och fastighetsfrågor. Som kollega är du lyhörd för din omgivning och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god datorvana och kan arbeta strukturerat med många pågående ärenden samtidigt. Kanske vill du testa en ny bransch eller så är du nyexaminerad och redo att dyka ner i VA-frågor.

Remisser, detaljplaner och bygglov
Som vikarierande lantmäteri-ingenjör kommer du att ha ett varierande arbete. Du kommer bland annat vara ansvarig för att alla remisser hanteras i rätt tid och av rätt person. Det kan handla om allt ifrån stora detaljplaner till mindre avstyckningar och bygglov. Allt för att vår planering för framtiden ska vara så korrekt och genomarbetad som möjligt. Du kommer också tillsammans med en kollega att hantera ledningsrätter, servitut och fastighetsköp som vi hanterar i våra utredningar.

Hos oss blir du en del av ett team med 12 andra på avdelningen Utredning & Utveckling. Du kommer även att jobba nära andra kollegor inom Västvatten med remiss- och rättighetsfrågor, tillsammans ser ni till att våra ledningar och VA-anläggningar är säkrade för framtiden.

Krav
- Lantmäteri-ingenjör eller liknande utbildning
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Kunskap eller erfarenhet av rättighetsfrågor
- Kunskap eller erfarenhet av VA-branschen

Välkommen till oss!
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Vikariatet gäller till och med 31 januari 2025.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Driven och lösningsorienterad? - Bli vår vikarierande VA-tekniker!

Då en av våra VA-tekniker ska testa något nytt så söker vi dig som vill vikariera under tiden och dyka ner bland VA-frågor. Som vikarierande VA-tekniker hos oss lovar vi ett viktigt och omväxlande jobb med såväl tekniska som strategiska frågor. En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Mu... Visa mer
Då en av våra VA-tekniker ska testa något nytt så söker vi dig som vill vikariera under tiden och dyka ner bland VA-frågor.

Som vikarierande VA-tekniker hos oss lovar vi ett viktigt och omväxlande jobb med såväl tekniska som strategiska frågor.

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Initiativtagare och problemlösare
Vi tänker oss att du har ett eget inre driv för ditt arbete, du är självgående och en lagspelare. Du drivs av att hitta lösningar och har en god analytisk och strategisk förmåga. Meriterande om du har utbildning och erfarenhet inom VA eller liknande bransch.

Arbetsuppgifter - färgning, filmning och utredning
Som vikarierande VA-tekniker hos oss kommer du att arbeta på avdelningen Driftsupport och bli en del av ett team på 6 personer. Du utgår från Uddevalla men arbetar med alla våra kommuner och avdelningar.

Uppdraget innebär att ta ett helhetsgrepp kring problematiken med tillskottsvatten på ledningsnätet. I korthet handlar det om att kartlägga områden som vi misstänker kan vara felkopplade och/eller där det finns brister i vårt ledningsnät, exempelvis inläckage.

Du kommer att jobba ute i fält med flödesmätning, provtagning, anslutningskontroll och besiktning av avskiljare. Du lokaliserar felkopplingar och färgar tillsammans med kollegor eller gör beställningar från en extern firma. När det är utfört ska datan utvärderas och analyseras, förslag på åtgärd ska tas fram och kommuniceras internt och externt. Du har även en hel del andra uppdrag på ditt bord, som att hålla vår karta uppdaterad genom inmätning. Gillar du att vara utomhus, oavsett väder, är detta ett jobb för dig!

Mer om dig
Vi söker dig som är ansvarstagande, strukturerad och har hög servicekänsla. Ordning och reda är din grej och du är bra på att själv prioritera och planera ditt arbete. Du eftersöker den information du behöver och kommer att ha ett nära samarbete med våra andra avdelningar - men självklart hjälps vi åt om det behövs.

Du trivs även med kundkontakt och har en förmåga att skapa förtroende hos kund i de ibland komplicerade ärendena. VA flyter naturligt för dig och ligger dig varmt om hjärtat.

Kvalifikationskrav
- Relevant utbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet
- B-körkort
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av arbete inom VA eller annan processverksamhet
- Erfarenhet av arbete med tillskottsvatten (Färgning, filmning och rökning)
- Erfarenhet och/eller kunskap om miljöfrågor
- Erfarenhet av att arbeta i kartsystem (vi arbetar med VA-banken)

Välkommen till oss!
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vi ser fram emot din ansökan, som du gör via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.Vikariatet gäller till och med 31 maj 2025.Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lantmäteriingenjör med fokus på remisser och rättigheter

Ansök    Okt 12    Västvatten AB    Lantmäteriingenjör
Västvatten rustar för framtiden. För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar behöver vi bli fler. Kom och planera för framtidens VA så att vi kan fortsätta leverera rent vatten både idag och imorgon. Nu söker vi dig som är lantmäteriingenjör, gärna med inriktning mot fastighetsrätt. Hos oss kommer du hålla koll på våra rättigheter, hantera våra remisser och vara med när vi planerar för kommande VA-projekt. Har du ett öga fö... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden.

För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar behöver vi bli fler. Kom och planera för framtidens VA så att vi kan fortsätta leverera rent vatten både idag och imorgon.

Nu söker vi dig som är lantmäteriingenjör, gärna med inriktning mot fastighetsrätt. Hos oss kommer du hålla koll på våra rättigheter, hantera våra remisser och vara med när vi planerar för kommande VA-projekt. Har du ett öga för att tyda gamla rättighetskartor och en kärlek för avtal? – Då ser vi fram emot din ansökan.

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Lyhörd och strukturerad lagspelare
Vi tror att du har ett starkt driv för att utveckla och att utvecklas, och du älskar såklart rättigheter och fastighetsfrågor. Som kollega är du lyhörd för din omgivning och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god datorvana och kan arbeta strukturerat med många pågående ärenden samtidigt. Vi tror att du har några års yrkeserfarenhet inom området, gärna rättigheter, plan- och bygglagen, miljöbalken och rättighetsfrågor. Kanske vill du testa en ny bransch eller så är du nyexaminerad och redo att dyka ner i VA-frågor.

Remisser, detaljplaner och bygglov
Som lantmäteriingenjör kommer du att ha ett varierande arbete. Det kan handla om allt ifrån stora detaljplaner till mindre avstyckningar och bygglov. Allt för att vår planering för framtiden ska vara så korrekt och genomarbetad som möjligt. Du kommer tillsammans med en kollega vara ansvarig för att alla remisser hanteras i rätt tid och av rätt person. Ni kommer även att hantera ledningsrätter, servitut och fastighetsköp som vi behandlar i våra utredningar.

Hos oss blir du en del av ett team med 12 andra på avdelningen Utredning & Utveckling. Du kommer även att jobba nära andra kollegor inom Västvatten med remiss- och rättighetsfrågor, tillsammans ser ni till att våra ledningar och VA-anläggningar är säkrade för framtiden.

Krav
- Lantmäteriingenjör eller likvärdig erfarenhet
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
Kunskap och/eller erfarenhet av:

- Rättighetsfrågor
- VA-branschen
- Plan- och bygglagen
- Fastighetsrätt  

Välkommen till oss!
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Upphandlare med ansvarskänsla och utvecklingsambition

Ansök    Aug 30    Västvatten AB    Upphandlare
Nu söker vi på ekonomiavdelningen en upphandlar-kollega med huvudet på skaft. Är du en noggrann person som har fingertoppskänsla för upphandling, näsa för affärer och fötterna på jorden? Gå på magkänslan – sök till oss!  En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett ... Visa mer
Nu söker vi på ekonomiavdelningen en upphandlar-kollega med huvudet på skaft.

Är du en noggrann person som har fingertoppskänsla för upphandling, näsa för affärer och fötterna på jorden? Gå på magkänslan – sök till oss! 

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Ansvarskännande och lätt för att samarbeta
Som vår ledstjärna i upphandlingsdjungeln är du bra på att ta initiativ och motivera andra, erbjuda råd och stöd till resten av organisationen. Du är en person som har förmåga att fatta snabba och tydliga beslut som du även kommunicerar ut.

Vi tror att du har stor ansvarskänsla och kan se till att rutiner och lagar följs, samtidigt som du är bekväm med att förhandla med leverantörer och hantera avtal. Med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att göra ett bra jobb tillsammans med oss.  

Från förfrågningsunderlag till avtalsvård
Du kommer att arbeta på avdelningen ”Ekonomi och Administration” och bli en del av vårt team på sju personer. Du kommer arbeta självständigt och leda upphandlingsarbetet genom hela processen från behovsanalys och förfrågningsunderlag till annonsering, utvärdering av anbud samt avtalsvård.

Vi upphandlar både varor och tjänster och har flera upphandlingar igång parallellt. Därför är det är viktigt att du kan se ditt arbete utifrån ett större perspektiv och ha en känsla för helheten. Men vi vill förstås också gärna att du gör oss ännu vassare inom allt som rör inköp, uppföljning, förhandlingar och kostnadseffektiva lösningar.

Krav
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift
- Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Erfarenhet av Tendsign eller liknande upphandlingssystem

 Meriterande
- Kunskap om LOU/LUF
- Arbetat som upphandlare för kommun eller kommunalt bolag.

Välkommen till oss!
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Mångsidig VA-tekniker som vill utveckla vårt uppströmsarbete

Vi står inför uppstarten av en helt ny avdelning och ska bygga upp ett team med fokus på tillskottsvatten och uppströmsarbete inom Västvatten. Nu letar vi efter dig som vill ha en ny utmaning hos oss. Här lovar vi ett viktigt och omväxlande jobb med såväl tekniska som strategiska och långsiktiga frågor. En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamm... Visa mer
Vi står inför uppstarten av en helt ny avdelning och ska bygga upp ett team med fokus på tillskottsvatten och uppströmsarbete inom Västvatten.

Nu letar vi efter dig som vill ha en ny utmaning hos oss. Här lovar vi ett viktigt och omväxlande jobb med såväl tekniska som strategiska och långsiktiga frågor.

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Arbetsuppgifter - färgning, filmning och utveckling
Som VA-tekniker hos oss kommer du att arbeta på avdelningen Driftsupport och bli en del av ett team på fem personer. En GIS-ingenjör, tre VA-tekniker och en driftchef. Avdelningen har även tillgång till en kommunikatörsresurs som är organiserad på vår Kund och Kommunikationsavdelning. Du utgår från Uddevalla men kommer att arbeta med alla våra kommuner och avdelningar.

Uppdraget innebär att ta ett helhetsgrepp kring problematiken med tillskottsvatten på ledningsnätet. I korthet handlar det om att kartlägga områden som vi misstänker kan vara felkopplade och/eller där det finns brister i vårt ledningsnät, exempelvis inläckage.

Du kommer att jobba ute i fält med färgning, filmning, anslutningskontroll och besiktning av avskiljare. Lokaliserar felkopplingar och brister, eller beställer utredning från en extern firma ingår också. När det är utfört ska data utvärderas och analyseras, förslag på åtgärd ska tas fram och kommuniceras internt och externt. Du har även en hel del andra uppdrag på ditt bord, som att vara ett stöd i arbetssätt, metodik och rutiner samt hjälpa till att hålla vår karta uppdaterad med hjälp av inmätning och utsättning.

Initiativtagare och problemlösare
Vi tänker oss att du har ett eget inre driv för ditt arbete och drivs av att hitta lösningar. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och har hög servicekänsla – du är bra på att själv prioritera och planera ditt arbete. Du eftersöker den information du behöver och kommer att ha ett nära samarbete med våra andra avdelningar – självklart hjälps vi åt om det behövs. Du trivs även med kundkontakt och har en förmåga att skapa förtroende i de ibland komplicerade ärendena.

VA flyter naturligt för dig och ligger dig varmt om hjärtat. Meriterande om du har utbildning och erfarenhet inom VA eller liknande bransch. Vi uppskattar om du både vill utvecklas och utveckla verksamheten – tillsammans kan vi bli ännu bättre.

Kvalifikationskrav
- Gymnasieutbildning och/eller motsvarande erfarenhet inom området
- B-körkort
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av arbete inom VA eller annan processverksamhet
- Erfarenhet av uppströmsarbete (fältarbete och dokumentation)
- Erfarenhet av arbete med tillskottsvatten (Färgning, filmning och rökning)
- Erfarenhet av arbete med flödesmätning och GPS-inmätning
- Erfarenhet och/eller kunskap om miljöfrågor
- Erfarenhet av att arbeta med kart- och processystem (vi arbetar med VA-banken och SCADA)

Välkommen till oss!
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vi ser fram emot din ansökan, som du gör via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Hjälpsam, engagerad & pålitlig – är du vår HR-administratör/lönespecialist?

Vi behöver förstärkning och har sytt ihop en (för oss) helt ny roll, som vi tror kan få ditt HR-hjärta att klappa lite extra. Stötta vår verksamhet i olika spännande HR-frågor – samtidigt som vår lönehantering blir helt din egen att sköta. Välkommen att utveckla, och utvecklas, hos oss! En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funka... Visa mer
Vi behöver förstärkning och har sytt ihop en (för oss) helt ny roll, som vi tror kan få ditt HR-hjärta att klappa lite extra.

Stötta vår verksamhet i olika spännande HR-frågor – samtidigt som vår lönehantering blir helt din egen att sköta. Välkommen att utveckla, och utvecklas, hos oss!

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Självständig samarbetare
Som person är du strukturerad, engagerad och van att jobba självständigt. Med din serviceinriktning och samarbetsförmåga har du lätt för att kommunicera och för att skapa och behålla goda relationer på din arbetsplats. Du vill jobba brett inom HR-området – både med de mjuka frågeställningarna och de mer praktiska uppgifterna. Du är också van vid ansvaret att hantera konfidentiell information.

Rätt lön och rättigheter
Du är efterlängtad hos oss som arbetar på avdelningen HR & Verksamhetsstöd och kommer att bli en del av vårt team på fem personer. Du är den som ser till att rätt lön i rätt tid klirrar till på kontot hos våra medarbetare. Löneprocessen blir din att sköta självständigt, samtidigt som du kvalitetssäkrar och följer upp lönesystemets beräkningar.

I denna nya roll, som du själv delvis är med och formar, deltar du också i arbetet med att förbättra och effektivisera arbetssätt och processer. Du blir en viktig del i att erbjuda stöd till chefer och medarbetare i frågor om arbetsrätt, kollektivavtal, pension och försäkring. Du stöttar avdelningschefen vid lönerevision och lönekartläggning, med att rapportera till myndigheter och även i att ta fram och genomföra utbildningar. Ett av dina helt egna uppdrag blir att ansvara för kontakt och samordning med bland annat skolor och praktikanter.

Krav
- B-körkort
- God datorvana
- Relevant gymnasieutbildning
- God kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt, på svenska
- God förståelse för löne- och förmånsadministration
- Erfarenhet av arbete med HR-frågor
- Kunskap om svenska arbetsrättsliga lagar och föreskrifter

 Meriterande
- Eftergymnasial utbildning inom lön/HR eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Erfarenhet av Hogia Lön Plus och Hogia Personal

Välkommen till oss!
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker semestervikarie till vår avloppsdrift i Uddevalla!

Jobba som drifttekniker och miljöhjälte på vår avloppsdrift i sommar - Västvatten söker en semestervikarie i Uddevalla. En del av något större Vi är ett kommunalt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss. Eftersom avloppsreningen ska fungera även i semestertider behöver vi til... Visa mer
Jobba som drifttekniker och miljöhjälte på vår avloppsdrift i sommar - Västvatten söker en semestervikarie i Uddevalla.

En del av något större
Vi är ett kommunalt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Eftersom avloppsreningen ska fungera även i semestertider behöver vi tillfällig förstärkning.

Drifttekniker – med stort ansvar
Vi söker en semestervikarie som drifttekniker till vår avloppsverksamhet i Uddevalla. Du kommer att ha en viktig roll att självständigt sköta drift på våra mindre avloppsreningsverk där det ingår regelbunden tillsyn, underhållsarbete, provtagning och dokumentation av utfört arbete.

Som drifttekniker jobbar du också tillsammans med kollegor med underhåll av alla avloppsanläggningarna, där ingår vårt stora reningsverk Skansverket och cirka 100 avloppspumpstationer.

Vi söker en driven person som gillar att hålla ordning på saker och se till att de fungerar. Hela vår verksamhet är en process där vatten från hushåll och verksamheter först ska pumpas till reningsverken och där renas innan utsläpp sker tillbaka i vattnets kretslopp.

Gäller perioden 2023-06-12 – 2023-08-11.

Absoluta krav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort (manuell)
- Mycket god datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Eget driv i arbetet
- Kemisk och/eller biologisk process – utbildning och/eller erfarenhet
- Drift och /eller underhåll av avloppsanläggningar – utbildning och/eller erfarenhet

Perfect match?
Nu är vi nyfikna på vem du är – låt oss få veta! Med din erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan du reflektera över det jobb som du utför, så att det blir klart och rätt från början. Och förutom att ha lätt för att skapa goda relationer med andra, är du också flexibel, noggrann och ansvarstagande. Hur du är som person, och att vi trivs med varandra, är viktigt för oss.

Välkommen att ansöka
Vill du bli en av oss i sommar?  Då ser vi fram emot din ansökan.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra

Ansök    Mar 9    Västvatten AB    Ekonomiassistent
Nu söker vi en medarbetare till vår ekonomiavdelning för ett föräldravikariat på drygt 16 månader. Är du en noggrann person som gillar löpande bokföring och har en speciell känsla för intäkter – då ska du såklart söka jobbet!  En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs oc... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till vår ekonomiavdelning för ett föräldravikariat på drygt 16 månader.

Är du en noggrann person som gillar löpande bokföring och har en speciell känsla för intäkter – då ska du såklart söka jobbet! 

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Om dig – noggrann och gillar kundkontakter
Då vår medarbetare på kundreskontra hanterar helt andra utmaningar på hemmaplan under en period, behöver vi dig som är bekväm med att prata med kunder på ett affärsmässigt sätt, har sinne för detaljer och är strukturerad och noggrann.

Vi tänker oss att du har ett eget inre driv för ditt arbete och kan koppla ihop olika arbetsdelar till en helhet. Du gillar såklart att jobba med vardagliga arbetsrutiner och med ditt goda omdöme och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

Arbetsuppgifter – från ax till limpa
Du kommer att arbeta på avdelningen ”Ekonomi och Administration” och bli en del av ett team på sju personer. Ditt jobb blir att se till att allt arbete kring kundreskontran flyter på. En förutsättning för detta är att du gillar rutiner, löpande bokföring och att vara med i hela processen, från ax till limpa.

Kassan ska bokföras, fakturorna ska skickas ut, inbetalningar ska registreras och kraven skall hanteras. För att knyta ihop säcken så ska kundreskontran även stämmas av. Vid arbete med kundreskontra kommer du ha en hel del kontakt med både kunder och medarbetare. 

Krav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av kundreskontra

 Meriterande
- Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Kunskap i våra ekonomisystem Akribi-Fenix och EDP-Future
- Allmän IT-, system- och programkunskap

Välkommen till oss!
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vi ser fram emot din ansökan, som du gör via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Projektledare som vill göra skillnad för framtidens vatten

Det börjar närma sig pension för några av våra trotjänare – och nu behöver vi ersätta dem. Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten. I vår pipeline finns många stora, unika och långsiktiga projekt, som märks och gör skillnad i generationer framöver. Är du med och bygger VA för framtiden? En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi – och en bransch i utveckling. Vi är strax över 100 m... Visa mer
Det börjar närma sig pension för några av våra trotjänare – och nu behöver vi ersätta dem.

Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten. I vår pipeline finns många stora, unika och långsiktiga projekt, som märks och gör skillnad i generationer framöver. Är du med och bygger VA för framtiden?

En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi – och en bransch i utveckling. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Ett team där alla får komma till tals
Hos oss blir du en i teamet på tolv personer på projektavdelningen – ett gäng som hjälps åt i en härlig blandning av teknik, miljö och juridik. Våra projekt innefattar både omläggning och nybyggnad av ledningsnät och verk i alla våra fyra ägarkommuner. Vi utgår från huvudkontoret i Uddevalla men vill du till viss del arbeta hemifrån är det också möjligt.

När vi som teammedlemmar själva definierar våra styrkor så är det ”högt i tak, alla får komma till tals” och ”vi är lyhörda och hjälper och stödjer varandra” som kommer i topp på listan. Det är som grupp vi är starka och det hoppas vi märks!

Central roll med helhetssyn
Vi behöver dig som är strukturerad och engagerad. Ansvarskänslan är hög och du är bra på att leda och fördela uppgifter. Eftersom du har en central roll kommer helhetssyn, samarbete och tydlig kommunikation naturligt för dig. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

Med utbildning inom VA och/eller erfarenheter från VA-branschen passar du bra in med oss andra. Om inte, så har du relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsledare, platschef eller från projektledning inom bygg- och anläggningsarbeten. Oavsett hoppas vi att du vill utvecklas hos oss.

Drivande från start till mål
Grunden i ditt jobb är att leda entreprenader. Du ser till att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt – som en klassisk spindel i nätet.

Du inhämtar den mångåriga kunskap och de idéer som finns bland vår erfarna driftpersonal och omsätter den till ett fantastiskt projekt. Du ser självständigt till att starta upp och leda våra VA-projekt från start till mål. Från utredning, projektering, granskning av handlingar och entreprenadupphandling till byggnation och dokumentation.

På plats i projekten och från din kontorsstol samordnar och koordinerar du arbetet, för att se till att allt funkar som det ska och för att smidigt driva processerna framåt. Du har kontakt med entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare, till exempel vid tillståndshantering, kalkyler och besiktning. Du är också bekväm med att ta kontakter med myndigheter och leda projekten genom den kommunala beslutsprocessen.

Eftersom du driver och strukturerar ditt arbete självständigt kan du i stor utsträckning själv styra. Det viktiga är att vi bygger VA för framtiden med en genomtänkt resursanvändning – som både är energieffektiv och hållbar för kommande generationer. Vi tar gärna tillvara på dina bra idéer! 

Krav
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet från arbete som projektledare eller byggledare
- Erfarenhet av ny- eller ombyggnation av ledningsnät eller gator i kommunal miljö
- Erfarenhet av kommunala beslutsprocesser
- Erfarenhet av kontakt med myndigheter i projekt
- Erfarenhet av samverkansprojekt

Välkommen till oss!
Med visionen ”Tillsammans för rent vatten, hållbara samhällen och en levande framtid” vill vi vara bäst på det vi gör. Rena, räkna, gräva, täta, leda och kommunicera, för att nämna något. Allra bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning av tjänsterna kan ske innan ansökningstidens slut, så vänta inte för länge med din ansökan.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

If (automationsingenjör = true) {ansök}

På vår El- och Automationsavdelning planerar vi att tillsätta ytterligare en automationsingenjör till ett viktigt och omväxlande jobb. Här blir du en del av en arbetsgrupp med nio engagerade och kompetenta kollegor, som har så gott som alt under ctrl. En del av något större Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färge... Visa mer
På vår El- och Automationsavdelning planerar vi att tillsätta ytterligare en automationsingenjör till ett viktigt och omväxlande jobb.

Här blir du en del av en arbetsgrupp med nio engagerade och kompetenta kollegor, som har så gott som alt under ctrl.En del av något större
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.Om dig
Vi söker dig som har intresse, kunskap och erfarenhet av PLC, HMI och SCADA. Du har antingen en högskoleutbildning inom teknikområdet eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är erfaren inom yrket, men välkomnar även dig som är i början av karriären att söka.

Som person är du social och utåtriktad, då arbetet innebär mycket kommunikation med såväl andra avdelningar inom bolaget som externa leverantörer och konsulter. Du har ett genuint teknikintresse och mycket god datorvana, samtidigt som du inte är rädd för att åka ut i verkligheten och felsöka eller byta komponenter.Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du till stor del jobba i projektform i samarbete med våra eltekniker och vår driftpersonal, men även med felsökning, felavhjälpning och utveckling. Tänker du ofta ”det måste finnas ett bättre sätt att lösa detta”, ja, då kommer du att känna dig som hemma här.

Du kommer främst att jobba med PLC och HMI från Mitsubishi, ABB och Beijer Electronics, samt våra två SCADA-system IGSS och VA-Operatör. Dessutom kommer du ofta i kontakt med elritningar, frekvensomformare, fältbussar och kommunikationsutrustning.

Beredskap kan komma att ingå.Kvalifikationskrav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort
- Dokumenterad erfarenhet inom PLC/HMI/SCADA
- Genuint intresserad av datorer och ny teknik
- Utbildning inom (eller erfarenhet av) nätverk och servrar
- Behärska svenska i tal och skrift, samt läsförståelse i engelska

Meriterande
- Högskoleutbildning inom teknikområdet
- Kunskaper inom IT/OT, nätverk, databaser och servrar
- Erfarenhet av MES-system
- Process/VA-teknik – erfarenhet och förståelse
- Erfarenhet av industriautomation
- Erfarenhet av projektledning
- Kunskaper inom elkonstruktion  

Välkommen till oss!
Vi ser fram emot din ansökan, som du lämnar via ansökningsformuläret. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna i ansökningsformuläret. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Rörnätstekniker till Uddevallas undre värld

Vi söker något så ovanligt som en helt en vanlig rörnätstekniker. En som arbetar med helt vanliga vatten- och avloppsrör. En som hittar lösningar åt helt vanliga människor. Ett helt vanligt jobb – men ovanligt viktigt. En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funka... Visa mer
Vi söker något så ovanligt som en helt en vanlig rörnätstekniker.

En som arbetar med helt vanliga vatten- och avloppsrör. En som hittar lösningar åt helt vanliga människor. Ett helt vanligt jobb – men ovanligt viktigt.

En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Varierat lagarbete
Du kommer bli en del av vår rörnätsavdelning, och samarbetar med 24 medarbetare för att alla vatten- och avloppsledningar ska fungera varje dag, året om.

Vi jobbar tillsammans med underhåll och nyanläggning av ledningsnätet. Läcksökning, reparation, spolning, avloppsstopp, kundkontakt och filmning av ledningar är en del av våra arbetsuppgifter – mest planerade jobb men även mer akuta situationer. Det är vi som fixar det som andra inte ser, helt enkelt.

Du kommer att utgå från Uddevalla, som också är den huvudsakliga arbetsorten.

Vi söker dig som
- Har gymnasiekompetens och/eller erfarenhet inom rörläggning och rörteknik
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Har B-körkort.

Dina egenskaper
- Du ställer upp när det behövs och hittar lösningar på problem.
- Du behåller lugnet även i stressiga situationer.
- Du är nyfiken och vill utvecklas tillsammans med dina kollegor.
- Du gillar att hjälpa andra och kan diskutera lösningar med våra kunder.

I tjänsten ingår även beredskap. Och som du förstår kommer det ibland att bli övertidsarbete, eftersom de akuta situationerna oftast inte går att lämna innan de är lösta.

Välkommen till oss!
Vi avleder och renar avloppsvatten, avleder dagvatten samt producerar och levererar dricksvatten hela vägen till kranen. För rent vatten är ju vårt viktigaste livsmedel. Och genom att göra det vi gör skyddar vi våra vattendrag, sjöar och hav från föroreningar och övergödning – och bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan, som du lämnar via ansökningsformuläret. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna i ansökningsformuläret.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Abonnenthandläggare med intresse av juridik

En av våra abonnenthandläggare går vidare till ett annat uppdrag inom Västvatten och nu söker vi dig som vill ha en ny utmaning hos oss. Här lovar vi ett viktigt och omväxlande jobb där du får dyka ner i såväl tekniska som juridiska och ekonomiska frågor.  En del av något större  Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i F... Visa mer
En av våra abonnenthandläggare går vidare till ett annat uppdrag inom Västvatten och nu söker vi dig som vill ha en ny utmaning hos oss.

Här lovar vi ett viktigt och omväxlande jobb där du får dyka ner i såväl tekniska som juridiska och ekonomiska frågor. 

En del av något större 
Västvatten är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.  

Ansvarsfullt och varierande arbete 
Du är en central del i anslutningsprocessen och jobbar med handläggning av olika abonnentärenden. Det handlar bland annat om nya anslutningar till det kommunala vatten- och avloppsnätet, förändrade VA-installationer, beräkning av anläggningsavgifter och frågor om taxa.  

I ditt arbete behöver du vara bekväm med att förstå, hänvisa och förhålla dig till lagtexter, framför allt LAV och PBL. Du formulerar många olika typer av skrivelser och avtal och vi ser gärna att du kan driva egna juridiska processer, såväl som att vara ett stöd i juridiska frågor för andra medarbetare. Framför allt är det viktigt att du trivs med kundkontakt och har en förmåga att skapa förtroende i de ibland komplicerade ärendena.  

Strukturerad lagspelare 
Du kommer att bli en av oss på kund- och kommunikationsavdelningen och ingår som en av tre personer i abonnenthandläggar-teamet. Men eftersom vi har ett finger med i spelet både här och där, har du också mycket samarbete med våra övriga avdelningar, såväl som kontakter utanför bolaget.  

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och har hög servicekänsla. Ordning och reda är din grej och du är bra på att själv prioritera och planera ditt arbete. Vi uppskattar om du både vill utvecklas och utveckla verksamheten – tillsammans kan vi bli ännu bättre. Du har goda möjligheter att själv påverka arbetet hos och med oss.  

Krav 
- Lämplig eftergymnasial utbildning eller likvärdig erfarenhet  
- Förmåga att uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift  
- God datorvana 
- B-körkort 

Meriterande
- Kompetens inom VA 
- Lämplig juridisk kompetens 
- Erfarenhet av kundkontakter och administrativt arbete 

Välkommen till oss! 
Vi ser fram emot din ansökan, som du lämnar via ansökningsformuläret. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna i ansökningsformuläret.  

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Är du vår nästa kartläsare? - Vi söker en vikarierande GIS-ingenjör

Ansök    Jul 21    Västvatten AB    GIS-ingenjör
Då vår GIS-ingenjör går på föräldraledigt söker vi dig som vill hålla koll på över 180 mil ledningar i vår karta medan hon är borta. Har du ett öga för geografisk information och en kärlek för kartor? – då ser vi fram emot din ansökan. En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet o... Visa mer
Då vår GIS-ingenjör går på föräldraledigt söker vi dig som vill hålla koll på över 180 mil ledningar i vår karta medan hon är borta.

Har du ett öga för geografisk information och en kärlek för kartor? – då ser vi fram emot din ansökan.

En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Lyhörd kartälskare
Du är en IT-kunnig GIS-ingenjör med ett driv för att utveckla och att utvecklas. Du är lyhörd för din omgivning, har lätt för att samarbeta med andra och du älskar såklart kartor av alla dess slag. Kanske är du nyexaminerad och vill ha yrkeserfarenhet eller vill testa på om VA-branschen är något för dig. Hos oss blir du en del av ett team med 16 andra på avdelningen Utredning & Utveckling.

Arbetsuppgifter
Som vikarierande GIS-ingenjör kommer du att ha ett varierande arbete. Du kommer bland annat vara systemansvarig för VA-banken och arbeta med både utveckling och underhåll av kartan. Allt för att vår karta ska vara så korrekt och uppdaterad som möjligt, för utan den famlar vi i mörkret.

Du kommer att vara vår interna kartsupport inom bolaget samt utbilda dina kollegor i VA-banken. Det finns även möjlighet att arbeta ute i fält med både inmätning och utsättning som variation från din kontorsstol i Uddevalla. Det finns möjlighet att till viss del arbeta på distans. Du kommer även att jobba nära andra kollegor med kart- och mätfrågor, tillsammans ser ni till att våra ledningar och VA-anläggningar är där de ska vara på kartan.

Krav
- GIS-/kartingenjör eller liknande utbildning
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Kunskap eller erfarenhet av VA-banken
- Kunskap eller erfarenhet av VA-branschen

Välkommen till oss!
Vi avleder och renar avloppsvatten, avleder dagvatten samt producerar och levererar dricksvatten hela vägen till kranen. För rent vatten är ju vårt viktigaste livsmedel. Och genom att göra det vi gör skyddar vi våra vattendrag, sjöar och hav från föroreningar och övergödning – och bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Vill du bli en av oss? - Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.
Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetsledare som drivs av samhällsnytta - till avloppsdriften i Uddevalla

Ansök    Sep 23    Västvatten AB    Driftchef, VA
Drivs du av att göra samhällsnytta? Vi söker arbetsledare till avloppsdriften i Uddevalla På driftavdelningen för avloppsreningsverk och pumpstationer planerar vi att tillsätta en helt ny tjänst som arbetsledare för driftgruppen. Är du intresserad och kunnig inom provtagning/analys, process och ledarskap och brinner lite extra för att göra samhällsnytta? Då är denna tjänst perfekt för dig! En del av något större Vi är ett driftbolag med drygt 100 medar... Visa mer
Drivs du av att göra samhällsnytta? Vi söker arbetsledare till avloppsdriften i Uddevalla
På driftavdelningen för avloppsreningsverk och pumpstationer planerar vi att tillsätta en helt ny tjänst som arbetsledare för driftgruppen.

Är du intresserad och kunnig inom provtagning/analys, process och ledarskap och brinner lite extra för att göra samhällsnytta? Då är denna tjänst perfekt för dig!

En del av något större
Vi är ett driftbolag med drygt 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet fungerar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Vi har stora ambitioner och mycket energi – med ”Hjälpsamhet, engagemang och pålitlighet” som värdegrund.

Om dig
Vi söker dig som har intresse, kunskap och erfarenhet av ledarskap, gruppdynamik, provtagning/analys och process för att slutprodukterna ska bli så bra som möjlig – i vårt fall god arbetsstämning, effektiv och säker drift, renat avloppsvatten och miljösäkert slam.

Med flera års arbetslivserfarenhet i bagaget är du redo för nya utmaningar gällande ledarskap och gruppdynamik, tekniska driftsfrågor och ny teknik.

Som ledare har du god självkännedom, vilket gör att du upplevs stabil och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du uppfattas tydlig och rak i din kommunikation och vågar ta beslut. Ditt ledarskap skapar energi och engagemang, du får medarbetare och gruppen att växa och utvecklas.

Vi ser att du har en helhetssyn som gör att du utmanar invanda mönster och drivs av ständig utveckling. Med din goda planeringsförmåga och resultatorienterade sätt tar du ansvar för att driva, utveckla och följa upp vår verksamhet mot uppsatta mål. Du är också bekväm med administration i form av bland annat fakturahantering, journalföring, uppföljning och resultatanalys, då kvalitet och professionalitet är viktigt för dig.

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att ha personalansvar för fem drifttekniker i Uddevalla och ansvar för driftbudget. Du samarbetar tätt ihop med en driftingenjör och en processingenjör som finns på Skansverket i Uddevalla. Våra två driftledare, en i Sotenäs och en i Munkedal/Färgelanda, är också nära kollegor inom avdelningen. Självklart kommer du också att ha kontakt med andra avdelningar inom bolaget, framför allt med vår El/Auto- och ledningsnätsavdelning.

Som arbetsledare är din huvudsakliga uppgift att ge förutsättningar så att arbetslaget fungerar och att varje drifttekniker kan göra sin del av det totala arbetet på ett säkert och effektivt sätt. I dina uppgifter ingår också att följa och optimera reningsprocessen tillsammans med process- och driftingenjörerna, följa upp att arbete blir gjort, ha struktur på journalföring och ta lärdom av uppkomna situationer.

I din tjänst ingår även huvudansvaret för driftlaboratoriet, inklusive provtagning, analys och uppföljning.

Beredskap kan komma att ingå.

Kvalifikationskrav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort
- Utbildning eller erfarenhet av ledarskap eller laboratoriearbete
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Högskoleutbildning inom teknikområdet laboratorium/provtagning/analys eller vatten/avlopp
- Laboratoriearbete – provtagning/analys, erfarenhet och förståelse
- Process/VA-teknik – erfarenhet och förståelse
- Ledarutbildning
- Ledarerfarenhet
- Kunskap i processprogram och kartprogram
- Erfarenhet av uppföljning, sammanställning, dokumentation

Välkommen till oss!
Vatten och avlopp är två mycket viktiga delar för att ett samhälle ska fungera. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

 

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Erfaren projektledare som vill bygga framtidens ledningar och anläggningar

Västvatten rustar för framtiden! För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare. Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten. Vi ser möjligheter där andra ser problem och vi måste ständigt utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med s... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden! För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare.

Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten. Vi ser möjligheter där andra ser problem och vi måste ständigt utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick.

En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Teknik, miljö och juridik
Här kommer du att bli en i teamet på 12 personer på avdelningen Projekt – ett gäng som hjälps åt i vår härliga blandning av teknik, miljö och juridik. Vi utför projekt som innefattar både omläggning som nybyggnad av ledningsnät och verk i alla våra fyra ägarkommuner men vi utgår från vårt kontor i Uddevalla. Vill du till viss del arbeta hemifrån är det en möjlighet också.

När teammedlemmarna själva definierar våra styrkor så kommer synpunkterna – ”högt i tak – alla får komma till tals” och ”vi är lyhörda och hjälper och stödjer varandra” högst på listan – det är som grupp vi är starka.

Du som skall bygga för framtiden
Vi behöver dig som är engagerad och strukturerad. Som person är du bra på att leda och fördela uppgifter, du bör också vara en person med ansvarskänsla för uppgifterna. Du driver dina projekt själv och bygger upp din egen vardag. Eftersom du har en central roll kommer helhetssyn, samarbete och tydlig kommunikation naturligt för dig. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

Med utbildning inom VA och/eller erfarenheter från VA-branschen passar du bra in med oss andra. Om inte, så har du relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsledare, platschef eller från projektledning inom bygg- och anläggningsarbeten, och är intresserad av att utvecklas hos oss. Vi ser att det kommer att behövas byggas ett antal olika vatten- och avloppsverk samt andra anläggningar i framtiden så vi blir lite extra nyfikna på dig om du har erfarenhet av detta.

Arbetsuppgifter
Grunden i ditt jobb är att leda entreprenader. Du ser till att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt – precis som en spindel i nätet.

Du inhämtar den mångåriga kunskap och de idéer som finns bland vår erfarna driftpersonal och omsätter den till ett fantastiskt projekt. Du ser självständigt till att starta upp och leda våra VA-projekt från start till mål. Från utredning, projektering, granskning av handlingar och entreprenadupphandling till byggnation och dokumentation.

Du samordnar och koordinerar, på plats och från din kontorsstol för att se till att arbetet funkar som det ska och för driva processerna smidigt framåt – dels genom kontakt med entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare, dels genom beslutsfattande, dokumentation, tillståndshantering, kalkyler och besiktning.

Du driver och strukturerar ditt eget arbete självständigt och kan i stor utsträckning själv styra. Det viktiga är att vi bygger VA för framtiden med en genomtänkt resursanvändning - som både är energieffektiv och hållbar för kommande generationer. Vi tar gärna tillvara på dina bra idéer!  

Krav
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- Arbetat som projektledare
- Erfarenhet av ny eller ombyggnation av ledningsnät
- Erfarenhet från VA-verk och anläggningar
- Erfarenhet från byggnation av VA-verk och anläggningar

Välkommen till oss!
Vi avleder och renar avloppsvatten, avleder dagvatten samt producerar och levererar dricksvatten hela vägen till kranen. För rent vatten är ju vårt viktigaste livsmedel. Och genom att göra det vi gör skyddar vi våra vattendrag, sjöar och hav från föroreningar och övergödning – och bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.
Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Rörnätstekniker till Uddevallas undre värld - med inriktning på utredning

Vill du vara med och driva vårt arbete med TV-inspektion, analys och utredning av dag- och spillvattennät? - Hos oss ges du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka såväl arbetet som din egen kompetensutveckling. Vi hoppas att du är redo att ta dig an uppdraget! En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser ti... Visa mer
Vill du vara med och driva vårt arbete med TV-inspektion, analys och utredning av dag- och spillvattennät? - Hos oss ges du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka såväl arbetet som din egen kompetensutveckling.

Vi hoppas att du är redo att ta dig an uppdraget!

En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Varierat lagarbete
På Västvattens rörnätsavdelning är vi 24 personer som samarbetar för att alla vatten- och avloppsledningar ska fungera varje dag, året om. Vi jobbar tillsammans med underhåll av ledningsnätet och nyanläggning. Läcksökning, reparation, spolning, avloppsstopp och filmning av ledningar är en del av våra arbetsuppgifter – mest planerade jobb men även mer akuta situationer.

Det är vi som fixar det som andra inte ser, helt enkelt. Vi har också en hel del kundkontakt. Du kommer att utgå från Uddevalla, som också är den huvudsakliga arbetsorten.

Analytisk och självständig
När det oförutsedda händer så är du en person som ställer upp där det behövs. Du behåller lugnet även i stressiga situationer, men är samtidigt bra på att snabbt hitta genomtänkta lösningar.

Du behöver vara drivande, med förmåga att jobba självständigt och i grupp. Du är engagerad, ordningsam och kvalitetsmedveten. Och du vill förstås bidra till att göra vårt arbete och vårt rörnät ständigt bättre. Viktigt för denna tjänst är att du är analytisk och har lätt att dela med sig av din kunskap.

Vi tror att du har gymnasiekompetens och/eller erfarenhet inom rörläggning och rörteknik. Eller så är du nyfiken på att lära och har annan passande bakgrund, till exempel inom bygg och anläggning. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Mer på din checklista
Eftersom kartor och ritningar är digitala, så är det en fördel om du är intresserad av IT och har grundläggande datorkunskaper. Du behärskar svenska i både tal och skrift – och behöver ha B-körkort för att kunna ta dig fram.

I tjänsten kan beredskap ingå. Och som du förstår kommer det ibland att bli övertidsarbete, eftersom de akuta situationerna oftast inte går att lämna innan de är lösta.

Krav
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, eller motsvarande erfarenhet
- B-körkort (manuell)
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
- VA-teknik
- TV-inspektion
- C-körkort
- En nypa händighet
- Strukturerad person

Villkor/övrigt
- Beredskap kan ingå i tjänsten

Välkommen till oss!
Vi avleder och renar avloppsvatten, avleder dagvatten samt producerar och levererar dricksvatten hela vägen till kranen. För rent vatten är ju vårt viktigaste livsmedel. Och genom att göra det vi gör skyddar vi våra vattendrag, sjöar och hav från föroreningar och övergödning – och bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan, som du lämnar via ansökningsformuläret. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna i ansökningsformuläret. Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker en ingenjör till Utredning & Utveckling

Så roligt att du hittat hit, självklart ska du jobba hos oss på Västvatten! Med en växande verksamhet och många nya uppdrag behöver vi nu dig som drivs av utmaningen – och möjligheten – att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät. En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att d... Visa mer
Så roligt att du hittat hit, självklart ska du jobba hos oss på Västvatten!
Med en växande verksamhet och många nya uppdrag behöver vi nu dig som drivs av utmaningen – och möjligheten – att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät.

En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Beräkningar är din grej
Nu är vi på jakt efter dig som har ett extra intresse av utrednings- och utvecklingsfrågor. Vi ser att du har några års yrkeserfarenhet inom VA, exempelvis med projektering eller utredning, men även du som är nyutexaminerad kan vara intressant för tjänsten. Med ditt goda omdöme, noggrannhet och stabila sätt trivs du i en roll med stort ansvar. Det är siffror och beräkningar som är din grej, men samarbete och kommunikation kommer också naturligt. Och precis som vi, ser du möjligheter där andra ser problem.

Vi jobbar bland annat med verktyg som VA-banken och Mike Urban, som du redan idag känner till eller vill lära dig. Plus i kanten om du även har erfarenheter inom Auto CAD, VA-projektering och modellering.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att bli en viktig del av teamet på 16 personer på avdelningen Utredning & Utveckling. Vi jobbar med olika typer av frågor och utredningar som rör spill-, dricks- och dagvatten, VA-anslutning, remisshantering, underhåll av kartsystem och markrättigheter.

Du kommer in i bilden redan från start, när våra ägarkommuners expansionsbehov fortfarande bara är på planeringsstadiet. Tillsammans måste vi hela tiden säkra upp att befintlig VA-struktur är tillräcklig och ligga i framkant för att motsvara de önskemål som finns. Vi har ett tätt samarbete både inom gruppen, med andra avdelningar inom Västvatten och med våra ägarkommuner. Du kommer att sitta på vårt kontor i Uddevalla och vill du till viss del arbeta hemifrån är det en möjlighet också.

Huvudsakliga uppgifter
- Arbeta operativt med kapacitetsfrågor på VA-ledningsnätet
- Utreda, planera och dimensionera för kommande ny- och ombyggnationer
- Driva olika typer av VA-utredningar/projekt både internt och med hjälp av konsulter
- Granska utredningar och projekteringar
- Fungera som sakkunnig i VA-tekniska frågor i remisshantering
- Vara delaktig i övergripande planering av framtida VA-utbyggnad och ledningsförnyelse.

Krav
- Civil- eller högskoleingenjörsutbildning
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande
- Kunskap och erfarenhet inom:
- VA-projektering
- CAD, GIS och/eller hydrauliska beräkningsprogram
- Väg- och vattenbyggnad
- Vatten-miljöteknik

Välkommen till oss!
Vi avleder och renar avloppsvatten, avleder dagvatten samt producerar och levererar dricksvatten hela vägen till kranen. För rent vatten är ju vårt viktigaste livsmedel. Och genom att göra det vi gör skyddar vi våra vattendrag, sjöar och hav från föroreningar och övergödning – och bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Vill du bli en av oss? - Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.
Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Västvatten söker en ny driftchef för dricksvatten

Ansök    Jul 21    Västvatten AB    Driftchef, VA
Västvatten, ett av Sveriges just nu, mest intressanta företag i sin bransch, står inför beslutade och kommande stora projekt inom hela VA-sektorn. Och för att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, letar vi efter dig som vill vara med och utveckla viktig verksamhet - så att vi kan fortsätta att leverera rent vatten, både idag och imorgon. En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden.... Visa mer
Västvatten, ett av Sveriges just nu, mest intressanta företag i sin bransch, står inför beslutade och kommande stora projekt inom hela VA-sektorn.

Och för att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, letar vi efter dig som vill vara med och utveckla viktig verksamhet - så att vi kan fortsätta att leverera rent vatten, både idag och imorgon.

En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Vi söker dig som vill utveckla viktig verksamhet
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Som driftchef på dricksvatten har du det övergripande ansvaret för produktion och distribution av dricksvatten. Du har personalansvar för en grupp med 11 medarbetare, budget, planering, drift, underhåll och projekt inom din avdelning. Området är reglerat av såväl VA-tjänstlagen som miljöbalken och livsmedelslagen. Vill du ha ett meningsfullt och utmanande arbete där du har en spännande roll med att forma framtiden för kommande generationer? - Vi söker dig som brinner för vattenfrågor och vill utveckla viktig verksamhet.

Mer om dig
Som ledare har du god självkännedom, vilket gör att du upplevs stabil och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du uppfattas tydlig och rak i din kommunikation.
Ditt ledarskap skapar energi och engagemang, du får medarbetare att växa och utvecklas. Vidare har du en god planeringsförmåga och är resultatorienterad.

Du lyfter blicken samt utmanar och ifrågasätter invanda mönster och sätt att arbeta på. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb. Du bidrar till helheten och ett strategiskt perspektiv. Du tar ansvar för att driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål.

Kompetenskrav och egenskaper
- Relevant Högskoleutbildning
- Erfaren ledare
- Erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet
- Behärska svenska i tal och skrift
- B-körkort.

Övrigt meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation
- Kunskap och erfarenhet av dricksvattenproduktion.

Välkommen till oss!
Vi avleder och renar avloppsvatten, avleder dagvatten samt producerar och levererar dricksvatten hela vägen till kranen. För rent vatten är ju vårt viktigaste livsmedel. Och genom att göra det vi gör skyddar vi våra vattendrag, sjöar och hav från föroreningar och övergödning – och bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Vill du bli en av oss? - Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna. Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Säkerhetsklassning: Tjänsten är säkerhetsklassat i nivå 3 enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) Visa mindre

Jobba som drifttekniker och miljöhjälte i sommar!

Västvatten söker en semestervikarie i Uddevalla. En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss. Eftersom avloppsreningen ska fungera även i semestertider behöver vi tillfällig förstärkning. Drifttekniker – med stort ansvar Vi söker ... Visa mer
Västvatten söker en semestervikarie i Uddevalla.

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Eftersom avloppsreningen ska fungera även i semestertider behöver vi tillfällig förstärkning.


Drifttekniker – med stort ansvar
Vi söker en semestervikarie som drifttekniker till vår avloppsverksamhet i Uddevalla. Du kommer att ha en viktig roll att självständigt sköta drift på våra mindre avloppsreningsverk där det ingår regelbunden tillsyn, underhållsarbete, provtagning och dokumentation av utfört arbete. Som drifttekniker jobbar du också tillsammans med kollegor med underhåll av alla avloppsanläggningarna, där ingår vårt stora reningsverk Skansverket och ca 100 st avloppspumpstationer.

Vi söker dig som gillar att hålla ordning på saker och se till att de fungerar. Hela vår verksamhet är en process där vatten från hushåll och verksamheter först ska pumpas till reningsverken och där renas innan utsläpp sker tillbaka i vattnets kretslopp.

 

Absoluta krav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort (manuell)
- Mycket god datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
Utbildning eller erfarenhet inom

- Kemisk och/eller biologisk process
- Drift och /eller underhåll av avloppsanläggningar

 

Perfect match?
Nu är vi nyfikna på vem du är – låt oss få veta! Det vi förväntar oss av dig är teknisk nyfikenhet, bra ordningssinne och hög servicekänsla. Med din erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan du reflektera över det jobb som du utför, så att det blir klart och rätt från början. Och förutom att ha lätt för att skapa goda relationer med andra, är du också flexibel, noggrann och ansvarstagande. Hur du är som person, och att vi trivs med varandra, är viktigt för oss.

 

Välkommen att ansöka
Vill du bli en av oss i sommar?  Då ser vi fram emot din ansökan.

 

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Jobba som lab- och drifttekniker på vår dricksvattenavdelning i sommar!

En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss. Eftersom tillverkning av dricksvatten ska fungera även i semestertider behöver vi tillfällig förstärkning.   Lab/Drifttekniker – med stort ansvar Vi söker en semestervikarie som kombine... Visa mer
En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla.

Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Eftersom tillverkning av dricksvatten ska fungera även i semestertider behöver vi tillfällig förstärkning.

 

Lab/Drifttekniker – med stort ansvar
Vi söker en semestervikarie som kombinerad lab- och drifttekniker till vår dricksvattenverksamhet i Uddevalla, Munkedals och Färgelandas kommuner. Du kommer att ha en viktig roll att sköta provtagning, driftanalyser, dokumentation, provskick till ackrediterat laboratorium och kontroll av mätinstrument. Som drifttekniker jobbar du tillsammans med kollegor med drift och underhåll av dricksvattenanläggningarna.

 

Huvudarbetsplats är Mariebergs Vattenverk i Uddevalla.

 

Vi söker dig som gillar att hålla ordning på saker och se till att de fungerar. Hela vår verksamhet är en process där ytvatten och grundvatten från sjöar och brunnar först ska pumpas till vattenreningsverken och där renas. Därefter mellanlagras det rena dricksvattnet oftast i vattenreservoarer innan det når våra kunder.

 

Absoluta krav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort (manuell)
- Mycket god datorvana
- God svenska i tal och skrift

 
Meriterande
Utbildning eller erfarenhet inom

- Laboratoriearbete
- Drift och/eller underhåll av vattenreningsverk
- Kemisk och/eller biologisk process

 

Perfect match?
Nu är vi nyfikna på vem du är – låt oss få veta! Det vi förväntar oss av dig är teknisk nyfikenhet, bra ordningssinne och hög servicekänsla. Med din erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan du reflektera över det jobb som du utför, så att det blir klart och rätt från början. Förutom att ha lätt för att skapa goda relationer med andra, är du också flexibel, noggrann och ansvarstagande. Hur du är som person och att vi trivs med varandra är viktigt för oss.

 
Välkommen att ansöka
Vill du bli en av oss i sommar?  Då ser vi fram emot din ansökan.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Törstar du efter nya utmaningar? Vi söker en ny driftchef för dricksvatten

Ansök    Jan 27    Västvatten AB    Driftchef, VA
Västvatten, ett av Sveriges just nu, mest intressanta företag i sin bransch. Vi står inför beslutade och framtida stora projekt, inom hela VA-sektorn och servar fyra kommuner.  En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett relativt nytt bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp fungerar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Soten... Visa mer
Västvatten, ett av Sveriges just nu, mest intressanta företag i sin bransch.

Vi står inför beslutade och framtida stora projekt, inom hela VA-sektorn och servar fyra kommuner. 

En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett relativt nytt bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp fungerar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Vår driftchef på dricksvatten har gått vidare mot nya utmaningar hos oss
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Som driftchef på dricksvatten har du det övergripande ansvaret för produktion och distribution av dricksvatten, du har personalansvar för en grupp med 11 medarbetare, budget, planering, drift, underhåll och projekt inom din avdelning. Området är reglerat av såväl VA-tjänstlagen som miljöbalken och livsmedelslagen.

Vill du ha ett meningsfullt och utmanande arbete där du har en spännande roll med att forma framtiden för kommande generationer? Vi söker dig som brinner för vattenfrågor och vill utveckla viktig verksamhet.


Mer om dig
Som ledare har du god självkännedom, vilket gör att du upplevs stabil och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du uppfattas tydlig och rak i din kommunikation. Ditt ledarskap skapar energi och engagemang, du får medarbetare att växa och utvecklas. Vidare har du en god planeringsförmåga och är resultatorienterad. Du lyfter blicken samt utmanar och ifrågasätter invanda mönster och sätt att arbeta på. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Du bidrar till helheten och ett strategiskt perspektiv. Du tar ansvar för att driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål.

Kompetenskrav och egenskaper
- Relevant Högskoleutbildning
- Erfaren ledare
- Erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet
- Flytande svenska i tal och skrift, då vårt arbetsmaterial är i det svenska språket
- B-körkort

Övrigt meriterande                                                                                                                           
- Erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation
- Kunskap och erfarenhet av dricksvattenproduktion

Välkommen till oss!
Totalt är vi strax över 100 personer, som räknar, renar, gräver, tätar, leder och samtalar. Tillsammans är vi Västvatten. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Urvalsprocessen sker löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Säkerhetsklassning: Tjänsten är säkerhetsklassat i nivå 3 enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) Visa mindre

Projektledare som vill bygga framtidens ledningar och anläggningar

Västvatten rustar för framtiden! För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss!  Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten. Vi ser möjligheter där andra ser problem. Vi måste ständigt utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. Du också? Välkommen i gänget!  En del av något större  Vi är ett ungt och piggt bolag med strax... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden! För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss! 

Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten.

Vi ser möjligheter där andra ser problem. Vi måste ständigt utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. Du också? Välkommen i gänget! 

En del av något större 
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss. 

Här kommer du att bli en i teamet på 12 personer på avdelningen Projekt – ett gäng som hjälps åt i vår härliga blandning av teknik, miljö och juridik. Vi utför projekt som innefattar både omläggning som nybyggnad av ledningsnät och verk i alla våra fyra kommuner men sitter i Uddevalla. 

När teammedlemmarna själva definierar våra styrkor så kommer synpunkterna – ”högt i tak – alla får komma till tals” och ”vi är lyhörda och hjälper och stödjer varandra” högst på listan – det är som grupp vi är starka. 

Du som skall bygga för framtiden 
Du bör vara en person som är bra på att leda och fördela uppgifter, du bör också vara en person med starkt engagemang och ansvarskänsla för uppgifterna. 

Vi behöver dig som är engagerad och strukturerad, driver dina projekt själv och bygger upp din egen vardag. Eftersom du har en central roll kommer helhetssyn, samarbete och tydlig kommunikation naturligt för dig. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.  

Med utbildning inom VA och/eller erfarenheter från VA-branschen passar du bra in med oss andra. Om inte, så har du relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsledare, platschef eller från projektledning inom bygg- och anläggningsarbeten, och är intresserad av att utvecklas hos oss.  

Vi ser att det kommer att behövas byggas ett antal olika vatten- och avloppsverk samt andra anläggningar i framtiden så vi blir lite extra nyfikna på dig om du har erfarenhet av detta. 

Arbetsuppgifter 
Grunden i ditt jobb är att leda entreprenader. Du ser till att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt – som en spindel i nätet. 

Du inhämtar den mångåriga kunskap och de idéer som finns bland vår erfarna driftpersonal och omsätter den till ett fantastiskt projekt.  

Du ser självständigt till att starta upp och leda våra VA-projekt från start till mål. Från utredning, projektering, granskning av handlingar och entreprenadupphandling till byggnation och dokumentation.  

Du samordnar och koordinerar, ibland på plats och ibland från din kontorsstol för att se till att arbetet funkar som det ska och för driva processerna smidigt framåt – dels genom kontakt med entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare, dels genom beslutsfattande, dokumentation, tillståndshantering, kalkyler och besiktning. Du driver och strukturerar ditt eget arbete självständigt och kan i stor utsträckning själv styra. Vi tar gärna tillvara på dina bra idéer! Det viktiga är att vi bygger VA för framtiden på ett resurssnålt och hållbart sätt. 

Absoluta krav  
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift 

Meriterande 
- Arbetat som projektledare 
- Erfarenhet av ny eller ombyggnation av ledningsnät 
- Erfarenhet från VA-verk och anläggningar 
- Erfarenhet från byggnation av VA-verk och anläggningar 

Välkommen till oss! 
Totalt är vi strax över 100 personer, som räknar, renar, gräver, tätar, leder och samtalar. Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan. 

Ansökan  
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna. 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

VA-ingenjör som drivs av utmaningar

Så roligt att du hittat hit, självklart ska du jobba hos oss på Västvatten! Med en växande verksamhet och många nya uppdrag behöver vi nu dig som drivs av utmaningen – och möjligheten – att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät. En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det allmänna vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Udd... Visa mer
Så roligt att du hittat hit, självklart ska du jobba hos oss på Västvatten! Med en växande verksamhet och många nya uppdrag behöver vi nu dig som drivs av utmaningen – och möjligheten – att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät.

En del av något större

Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det allmänna vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Beräkningar är din grej

Nu är vi på jakt efter dig som har ett extra intresse av utrednings- och utvecklingsfrågor. Vi ser att du har några års yrkeserfarenhet inom VA, exempelvis med projektering eller utredning, men även du som är nyutexaminerad kan vara intressant för tjänsten. Med ditt goda omdöme, noggrannhet och stabila sätt trivs du i en roll med stort ansvar. Det är siffror och beräkningar som är din grej, men samarbete och kommunikation kommer också naturligt. Och precis som vi ser du möjligheter där andra ser problem.

Vi jobbar med verktyg som bland annat VA-banken och Mike Urban, som du redan idag känner till eller vill lära dig. Plus i kanten om du även har erfarenheter inom Auto CAD, VA-projektering och modellering.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att bli en viktig del av teamet på 16 personer på avdelningen Utredning & Utveckling. Vi jobbar med olika typer av frågor och utredningar som rör spill-, dricks- och dagvatten, VA-anslutning, remisshantering, underhåll av kartsystem och markrättigheter.

Du kommer in i bilden redan från start, när våra ägarkommuners expansionsbehov fortfarande bara är på planeringsstadiet. Tillsammans måste vi hela tiden säkra upp att befintlig VA-struktur är tillräcklig och ligga i framkant för att motsvara de önskemål som finns. Vi har ett tätt samarbete både inom gruppen, med andra avdelningar inom Västvatten och med våra ägarkommuner.

Huvudsakliga uppgifter

Arbeta operativt med kapacitetsfrågor på VA-ledningsnätet Utreda, planera och dimensionera för kommande ny- och ombyggnationer Driva olika typer av VA-utredningar/projekt både internt och med hjälp av konsulter Granska utredningar och projekteringar Fungera som sakkunnig i VA-tekniska frågor i remisshantering Vara delaktig i övergripande planering av framtida VA-utbyggnad och ledningsförnyelse.

Vill du hänga med på vår resa? Välkommen i gänget!

Krav

Civil- eller högskoleingenjörsutbildning

B-körkort 

God datorvana

Behärska svenska i tal och skrift

 

Meriterande

Kunskap och erfarenhet inom:

VA-projektering

CAD, GIS och/eller hydrauliska beräkningsprogram

Väg- och vattenbyggnad

Vatten-miljöteknik

 

Ansökan

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. 

 

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Hej VA-ingenjör!

Så roligt att du hittat hit, självklart ska du jobba hos oss på Västvatten! Med en växande verksamhet och många nya uppdrag behöver vi nu dig som drivs av utmaningen – och möjligheten – att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät. En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det allmänna vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Udde... Visa mer
Så roligt att du hittat hit, självklart ska du jobba hos oss på Västvatten! Med en växande verksamhet och många nya uppdrag behöver vi nu dig som drivs av utmaningen – och möjligheten – att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät.

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det allmänna vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Beräkningar är din grej
Nu är vi på jakt efter dig som har ett extra intresse av utrednings- och utvecklingsfrågor. Vi ser att du har några års yrkeserfarenhet inom VA, exempelvis med projektering eller utredning, men även du som är nyutexaminerad kan vara intressant för tjänsten. Med ditt goda omdöme, noggrannhet och stabila sätt trivs du i en roll med stort ansvar. Det är siffror och beräkningar som är din grej, men samarbete och kommunikation kommer också naturligt. Och precis som vi ser du möjligheter där andra ser problem.

Vi jobbar med verktyg som bland annat VA-banken och Mike Urban, som du redan idag känner till eller vill lära dig. Plus i kanten om du även har erfarenheter inom Auto CAD och VA-projektering.  

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att bli en viktig del av teamet på 14 personer på avdelningen Utredning & Utveckling. Vi jobbar med olika typer av frågor och utredningar som rör spill-, dricks- och dagvatten, VA-anslutning, remisshantering, underhåll av kartsystem och markrättigheter.

Du kommer in i bilden redan från start, när våra ägarkommuners expansionsbehov fortfarande bara är på planeringsstadiet. Tillsammans måste vi hela tiden säkra upp att befintlig VA-struktur är tillräcklig och ligga i framkant för att motsvara de önskemål som finns. Vi har ett tätt samarbete både inom gruppen, med andra avdelningar inom Västvatten och med våra ägarkommuner.

Huvudsakliga uppgifter
- Arbeta operativt med kapacitetsfrågor på VA-ledningsnätet
- Utreda, planera och dimensionera för kommande ny- och ombyggnationer
- Driva olika typer av VA-utredningar/projekt både internt och med hjälp av konsulter
- Granska utredningar och projekteringar
- Fungera som sakkunnig i VA-tekniska frågor i remisshantering
- Vara delaktig i övergripande planering av framtida VA-utbyggnad och ledningsförnyelse.

Vill du hänga med på vår resa? Välkommen i gänget!

Krav
- Civil- eller högskoleingenjörsutbildning
- B-körkort 
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
Kunskap och erfarenhet inom:

- VA-projektering
- CAD, GIS och/eller hydrauliska beräkningsprogram
- Väg- och vattenbyggnad
- Vatten-miljöteknik


Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. 

 

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Rörnätstekniker till Uddevallas undre värld

Intern rörlighet är inte främmande för oss. Nu har en av våra medarbetare tagit oss på orden och gått vidare till andra uppgifter inom avdelningen. Därför söker vi dig som vill bli vår nya rörnätstekniker – där du ordnar upp det som blivit ”rörigt” under Uddevallas gator.    En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det kommunala vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkeda... Visa mer
Intern rörlighet är inte främmande för oss.

Nu har en av våra medarbetare tagit oss på orden och gått vidare till andra uppgifter inom avdelningen. Därför söker vi dig som vill bli vår nya rörnätstekniker – där du ordnar upp det som blivit ”rörigt” under Uddevallas gator.   

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det kommunala vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Varierat lagarbete
På Västvattens rörnätsavdelning är vi 24 personer som samarbetar för att alla vatten- och avloppsledningar ska fungera varje dag, året om. Vi jobbar med underhåll av ledningsnätet och en viss del nyanläggning. Läcksökning, reparation, spolning, avloppsstopp och filmning av ledningar är en del av våra arbetsuppgifter – mest planerade jobb men även mer akuta situationer. Det är vi som fixar det som andra inte ser, helt enkelt. Vi har också en hel del kundkontakt.

Snabbtänkt och självständig
När det oförutsedda händer så är du en person som ställer upp där det behövs. Du behåller lugnet även i stressiga situationer, men är samtidigt bra på att snabbt hitta genomtänkta lösningar.

Vi tror att du har gymnasiekompetens och/eller erfarenhet inom rörläggning och rörteknik. Eller så är du nyfiken på att lära och har annan passande bakgrund, till exempel inom bygg och anläggning. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Mer på din checklista
Eftersom kartor och ritningar är digitala, så är det en fördel om du är intresserad av IT och har grundläggande datorkunskaper. Du behärskar svenska i både tal och skrift – och behöver ha B-körkort för att kunna ta dig fram.

I tjänsten ingår beredskap. Och som du förstår kommer det ibland att bli övertidsarbete, eftersom de akuta situationerna oftast inte går att lämna innan de är lösta.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan, som du lämnar via ansökningsformuläret. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna i ansökningsformuläret. Vi hoppas att du vill bli en i gänget!

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kundservicemedarbetare med digitalt fokus

Ansök    Apr 9    Västvatten AB    Kundtjänstmedarbetare
En av våra kollegor på avdelningen Kund & Kommunikation går i pension och vi söker en ny härlig medarbetare, som drivs av att hjälpa och skapa en bra upplevelse för våra kunder. Nu letar vi särskilt efter dig som är nyfiken på uppdraget att vässa vår digitala närvaro. En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det kommunala vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sote... Visa mer
En av våra kollegor på avdelningen Kund & Kommunikation går i pension och vi söker en ny härlig medarbetare, som drivs av att hjälpa och skapa en bra upplevelse för våra kunder.

Nu letar vi särskilt efter dig som är nyfiken på uppdraget att vässa vår digitala närvaro.

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det kommunala vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Självgående problemlösare
Som en av våra två kundservicestjärnor är du den första som många av våra kunder möter i telefon, via mejl eller på plats hos oss – och din öppenhet och trevliga bemötande är det första som märks.                                                                                

Du är en flexibel, serviceinriktad och ansvarstagande person som gillar blandningen av att svara på snabba frågor och göra en och annan ”djupdykning” för att lösa våra kunders problem på allra bästa sätt. Du jobbar självständigt men har lätt för att samarbeta med alla oss andra för att hjälpa våra kunder. Rutiner trivs du bra med, då en hel del administrativa uppgifter ingår i ditt jobb – men du backar inte för att göra dem lite bättre genom att organisera, utveckla och effektivisera.

Möt våra kunder i alla kanaler
Vi hoppas hitta dig som vet vad det innebär att skapa en bra kundupplevelse hela vägen, i alla våra kanaler. Grunden i arbetet är att svara i växeln och på de frågor som kommer via mejl. Dessutom vill du jobba med att göra oss mer tillgängliga digitalt och stötta i arbetet med webb och sociala medier, både vad gäller att möta kunder, uppdatera vår hemsida och vara med och skapa innehåll till våra kanaler. Du har intresse för utvecklingen av teknik, automatisering och digitala tjänster.

Vi behöver dig som är duktig på att kommunicera och som trivs med att uttrycka dig i både tal och skrift. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas inom olika områden – utifrån dina erfarenheter och intressen. Närmast till hands ligger att stötta vår kommunikatör i olika marknads- och kommunikationsinsatser. Kanske älskar du att fota eller är vass på att komma på nya, kreativa sätt att nå och underlätta för våra kunder?

Dina nya kollegor
Totalt är vi strax över 100 medarbetare som jobbar på olika håll och i din roll kommer du säkert lära känna de flesta av oss. Du kommer att sitta på huvudkontoret i Uddevalla med ca 35 kollegor (även om många jobbar hemifrån under rådande situation) och på din avdelning Kund & Kommunikation har du sex kollegor med olika arbetsuppgifter. Vi arbetar alla nära verksamheten, med korta beslutsvägar, och hjälps åt för att avlasta varandra när det behövs.

Vill du bli en i gänget, tillföra nya friska idéer och bidra till en god gemenskap? Sök!  

Vi söker dig som har:
- relevant gymnasieutbildning
- några års erfarenhet av kundservice
- god datorvana, inklusive Officepaketet
- lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
- B-körkort (manuell)

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
- Therefore, EDP Future eller annat kund-, ärende- eller dokumenthanteringssystem
- arbete med webb
- redaktionellt arbete med sociala medier


Välkommen att ansöka!

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Hej VA-ingenjör!

Så roligt att du hittat hit, självklart ska du jobba hos oss på Västvatten! Med en växande verksamhet och många nya uppdrag behöver vi nu dig som drivs av utmaningen – och möjligheten – att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät. En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det allmänna vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Udde... Visa mer
Så roligt att du hittat hit, självklart ska du jobba hos oss på Västvatten! Med en växande verksamhet och många nya uppdrag behöver vi nu dig som drivs av utmaningen – och möjligheten – att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och VA-nät.

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det allmänna vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Beräkningar är din grej
Nu är vi på jakt efter dig som har ett extra intresse av utrednings- och utvecklingsfrågor. Vi ser att du har några års yrkeserfarenhet inom VA, exempelvis med projektering eller utredning, men även du som är nyutexaminerad kan vara intressant för tjänsten. Med ditt goda omdöme, noggrannhet och stabila sätt trivs du i en roll med stort ansvar. Det är siffror och beräkningar som är din grej, men samarbete och kommunikation kommer också naturligt. Och precis som vi ser du möjligheter där andra ser problem.

Vi jobbar med verktyg som bland annat VA-banken och Mike Urban, som du redan idag känner till eller vill lära dig. Plus i kanten om du även har erfarenheter inom Auto CAD och VA-projektering.  

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att bli en viktig del av teamet på 14 personer på avdelningen Utredning & Utveckling. Vi jobbar med olika typer av frågor och utredningar som rör spill-, dricks- och dagvatten, VA-anslutning, remisshantering, underhåll av kartsystem och markrättigheter.

Du kommer in i bilden redan från start, när våra ägarkommuners expansionsbehov fortfarande bara är på planeringsstadiet. Tillsammans måste vi hela tiden säkra upp att befintlig VA-struktur är tillräcklig och ligga i framkant för att motsvara de önskemål som finns. Vi har ett tätt samarbete både inom gruppen, med andra avdelningar inom Västvatten och med våra ägarkommuner.

Huvudsakliga uppgifter
- Arbeta operativt med kapacitetsfrågor på VA-ledningsnätet
- Utreda, planera och dimensionera för kommande ny- och ombyggnationer
- Driva olika typer av VA-utredningar/projekt både internt och med hjälp av konsulter
- Granska utredningar och projekteringar
- Fungera som sakkunnig i VA-tekniska frågor i remisshantering
- Vara delaktig i övergripande planering av framtida VA-utbyggnad och ledningsförnyelse.

Vill du hänga med på vår resa? Välkommen i gänget!

Krav
- Civil- eller högskoleingenjörsutbildning
- B-körkort (manuell)
- God datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
Kunskap och erfarenhet inom:

- VA-projektering
- CAD, GIS och/eller hydrauliska beräkningsprogram
- Väg- och vattenbyggnad
- Vatten-miljöteknik


Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

 

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kundservicemedarbetare med näsa för diarieföring

Ansök    Dec 4    Västvatten AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du bli den kundservicespindel som guidar våra kunder rätt i vårt vatten- och avloppsnät – och som dessutom kan arkivlagen på dina fem fingrar? Välkommen till en ny utmaning hos oss! En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det kommunala vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss. ... Visa mer
Vill du bli den kundservicespindel som guidar våra kunder rätt i vårt vatten- och avloppsnät – och som dessutom kan arkivlagen på dina fem fingrar? Välkommen till en ny utmaning hos oss!

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det kommunala vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla.

Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Självgående problemlösare
Som en av våra två kundservicestjärnor är du den första som många av våra kunder möter i telefon, via mejl eller på plats hos oss – och din öppna och engagerade inställning är det första som märks. Med hög serviceanda trivs du bra med problemlösning och ger själv svar på många av de frågor som våra kunder ställer. Men du har givetvis hjälp av alla oss andra och du har lätt att samarbeta för att hjälpa våra kunder hela vägen.

Eftersom du gör en hel del administrativa uppgifter sitter även noggrannhet och ansvarstagande i ryggraden. Du trivs med rutiner – men backar inte för att göra dem lite bättre genom att organisera, utveckla och effektivisera.

Med uppdrag att diarieföra
Hos oss kommer du att ha ett särskilt uppdrag att ansvara för och utveckla struktur, rutiner och hantering av dokument samt sköta arkivering och diarieföring. Vi vill att du blir vårt arkiv- och diarieproffs, helt enkelt. Din kunskap och erfarenhet inom området och den lagstiftning som gäller för oss som kommunalt bolag är extra värdefull.

Kan du också bidra i vårt arbete med digitalisering och automatisering? Fantastiskt!

Vi – dina nya kollegor
Totalt är vi strax över 100 medarbetare som jobbar på olika håll och i din roll kommer du säkert lära känna de flesta av oss. Du sitter själv på huvudkontoret i Uddevalla med ca 35 kollegor (även om många jobbar hemifrån under rådande situation) och på din avdelning Kund & Kommunikation har du sex kollegor med olika arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har:
- Relevant gymnasieutbildning
- Några års erfarenhet av kundservice
- Erfarenhet av diarieföring, arkivering och dokumenthantering
- God kunskap om regelverk kring hanteringen av allmänna handlingar, personuppgifter, sekretess och posthantering
- God datorvana, inklusive Officepaketet
- Lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
- B-körkort (manuell)

Det är meriterande om du kan
- Therefore, EDP Future eller annat kund-, ärende- eller dokumenthanteringssystem

Välkommen att ansöka!
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

 

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Driven och mångsidig kommunikatör

Är du vass på att skapa kommunikationsaktiviteter från grunden och gillar att omvandla komplexa frågor till enkla budskap? Hos oss på Västvatten finns ett omväxlande kommunikatörsvikariat ledigt för dig som vill fortsätta utveckla vår kommunikation. En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det allmänna vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Et... Visa mer
Är du vass på att skapa kommunikationsaktiviteter från grunden och gillar att omvandla komplexa frågor till enkla budskap? Hos oss på Västvatten finns ett omväxlande kommunikatörsvikariat ledigt för dig som vill fortsätta utveckla vår kommunikation.

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det allmänna vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Flexibel och initiativrik
Vi tror att du är en noggrann och flexibel kommunikatör med känsla för både text och form – som såklart är intresserad av att jobba för vårt gemensamma samhälle och vår miljö. Du tar dig an alla de olika uppdrag som hamnar på ditt bord, men du har också ett ansvar att självständigt driva och strukturera jobbet. Och givetvis är du en hejare på att skapa relationer och samverka med andra.

Du är kanske nyutbildad inom medie- och kommunikationsområdet eller har några års erfarenhet och är sugen på att prova något nytt. Oavsett vilket, så har du kunskap om, och känsla för, effektiv kommunikation som väcker intresse och skapar förtroende hos våra målgrupper.

Bred kommunikatörsroll
Ditt uppdrag är att viktigt och långsiktigt – att få fler att förstå värdet av vatten och avlopp. Vi ska synas i samhället på olika sätt och vi behöver se till att all kommunikation samspelar och ger en tydlig bild av oss.

I uppgifterna ingår bland annat att producera innehåll till våra kanaler (intranät, webb och sociala medier), skapa kommunikationsplaner, planera och genomföra marknadsaktiviteter (när tiderna tillåter) och spåna på pressmeddelanden. Du fungerar som ett stöd till dina medarbetare och hjälper till med exempelvis presentationer, kundbrev, skyltar och rekryteringsannonser.

Här kan du komma med dina idéer och genomföra dem i nästa andetag – från strategiskt tänk till operativt arbete. Färdiga lösningar finns inte alltid, så du behöver sätta dig in i alla delar av vår verksamhet för att ibland skapa nya och bättre kommunikationsvägar eller angreppssätt. 

Västsveriges vassaste vikarie?
Så… Hur väl matchar du vår önskelista – och vi dina önskemål? Låt oss få veta i din ansökan vem du är, vad du brinner för och varför du vill jobba med och hos oss. Skicka gärna med referensmaterial du är extra stolt över, eller kanske en film om dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Du ingår i avdelningen Kund & Kommunikation som består av sju medarbetare med olika ansvarsområden inom kundserviceområdet. Tjänsten är ett föräldravikariat under ca ett år, med tillträde i juni 2021 eller enligt överenskommelse.

Du behöver ha:
- eftergymnasial utbildning inom kommunikationsområdet el. motsvarande erfarenhet
- god vana av Office-paketet
- B-körkort (manuell)

Ett stort plus i kanten om du också kan:
- Adobe-sviten (ffa Indesign och Photoshop)
- SiteVision eller andra CMS
- redaktionellt arbete med sociala medier  

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Jobba som kombinerad labb- och drifttekniker i sommar

Nu behöver vi dig som vill bli semestervikarie i Uddevalla i sommar! En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss. Eftersom avloppsreningen ska fungera även i semestertider behöver vi tillfällig förstärkning. Labb-/drifttekniker me... Visa mer
Nu behöver vi dig som vill bli semestervikarie i Uddevalla i sommar!

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla.

Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Eftersom avloppsreningen ska fungera även i semestertider behöver vi tillfällig förstärkning.

Labb-/drifttekniker med stort ansvar
Vi söker en semestervikarie som kombinerad labb- och drifttekniker till vår avloppsverksamhet i Uddevalla. Du kommer att ha en viktig roll att sköta provtagning, driftanalyser, provskick till ackrediterat labb, dokumentation och kontroll av onlinemätarna på Skansverket i Uddevalla. Som drifttekniker jobbar du tillsammans med kollegor med underhåll av avloppsanläggningarna. Arbetsfördelningen är ca 60/40 mellan labb och drift.

Vi söker dig som gillar att hålla ordning på saker och se till att de fungerar. Hela vår verksamhet är en process där vatten från hushåll och verksamheter först ska pumpas till reningsverken och där renas innan utsläpp sker i tillbaka i vattnets kretslopp.

Krav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort (manuell)
- Mycket god datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande
Utbildning eller erfarenhet inom:

- laboratoriearbete
- kemisk- och/eller biologisk process
- drift och/eller underhåll av avloppsanläggningar

Perfect match?
Nu är vi nyfikna på vem du är – låt oss få veta! Det vi förväntar oss av dig är teknisk nyfikenhet, bra ordningssinne och hög servicekänsla. Med din erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan du reflektera över det jobb som du utför, så att det blir klart och rätt från början. Och förutom att ha lätt för att skapa goda relationer med andra, är du också flexibel, noggrann och ansvarstagande. Hur du är som person, och att vi trivs med varandra, är viktigt för oss.

Välkommen att ansöka
Vill du bli en av oss i sommar?  Då ser vi fram emot din ansökan.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Laboratorietekniker till dricksvattenavdelningen

Vill du, tillsammans med oss, se till att göra vårt dricksvatten så bra som möjligt? Då är tjänsten som laboratorietekniker hos oss kanske just vad du söker! En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss. Din profil Vi lägger stor v... Visa mer
Vill du, tillsammans med oss, se till att göra vårt dricksvatten så bra som möjligt? Då är tjänsten som laboratorietekniker hos oss kanske just vad du söker!

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla.

Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och att du fungerar i teamet med oss andra. Du är strukturerad och drivande – men har inga problem att vara flexibel. Du vill lära dig nya saker och vågar ifrågasätta. För att trivas som laboratorietekniker har du vana av, och tycker om att, arbeta analytiskt och noggrant. Full pott om du dessutom har hög servicekänsla och bidrar till ett gott arbetsklimat hos oss.

Kunskapsmässigt bör du efter gymnasiet ha pluggat någon kompletterande utbildning, kanske inom VA-drift eller laboratoriearbete. Motsvarande erfarenhet går förstås lika bra. Gillar du kemi, biologi eller har kompetens inom laborativt arbete eller instrumentunderhåll? Toppen!

Beskrivning av tjänsten
Som vår laboratorietekniker kommer du att ansvara för driftlaboratoriet hos oss på dricksvattenavdelningen. Ja, du har hela labbet så gott som för dig själv – med daglig provtagning vid våra anläggningar, nya och gamla, samt driftanalys. Vid behov ska du kunna stötta driftpersonalen med din kompetens. Huvuduppdraget är att se till att rätt bedömningar och stöd ges till processen – med ett så bra dricksvatten som möjligt som resultat.

Hos oss får du ansvaret att själv utveckla och skapa rutiner för arbetet, så det är viktigt att du kan ta egna initiativ. Du gillar att underhålla, utveckla och validera instrument och metoder samt att dokumentera och följa upp analysresultat, både interna och externa. Du ansvarar också för att löpande uppdatera analysparametrar och provtagningsfrekvens. På ditt bord ligger även uppföljning av vår egenkontroll och att sköta kontakterna med vårt externa labb och våra leverantörer.

Ditt närmsta team
På dricksvattenavdelningen är vi 11 personer med olika arbetsuppgifter. Vi jobbar mycket tillsammans och informerar varandra om arbetets gång. Du kommer att jobba särskilt nära våra drifttekniker och vår processingenjör.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande! Visa mindre

Vi söker en projektledare som vill bygga framtidens ledningar och verk

Vill du vara med och rusta för framtiden ska du såklart jobba hos oss på Västvatten. Vi ser möjligheter där andra ser problem och måste ständigt utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. Du också? Välkommen i gänget!   En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att den allmänna vatten- och avloppsförsörjningen fungerar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs oc... Visa mer
Vill du vara med och rusta för framtiden ska du såklart jobba hos oss på Västvatten.

Vi ser möjligheter där andra ser problem och måste ständigt utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. Du också? Välkommen i gänget!

 

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att den allmänna vatten- och avloppsförsörjningen fungerar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Här kommer du att bli en i teamet på 11 personer på avdelningen Projekt – ett gäng som hjälps åt i vår härliga blandning av teknik, miljö och juridik. Vi utför projekt som innefattar både omläggning som nybyggnad av ledningsnät och verk i alla våra fyra kommuner men sitter vi i Uddevalla.

 

Du som skall bygga för framtiden
Du bör vara en person som är bra på att leda och fördela uppgifter, du bör också vara en person med starkt engagemang och ansvarskänsla för dina uppgifterna.

Eftersom du har en central roll kommer helhetssyn, samarbete och tydlig kommunikation naturligt för dig. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

Med utbildning inom VA och/eller erfarenheter från VA-branschen passar du bra in med oss andra. Om inte, så har du relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsledare, lagbas eller projektledning inom anläggningsarbeten.

Vi ser att det kommer att behöva byggas ett antal olika verk och anläggningar i framtiden så vi blir lite extra nyfikna på dig om du har erfarenhet av detta.

 

Arbetsuppgifter
Grunden i ditt jobb är att leda entreprenader. Du ser till att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt – som en spindel i nätet. Du inhämtar den mångåriga kunskap och de idéer som finns bland vår erfarna driftpersonal och omsätter den till ett fantastiskt projekt.

Du ser självständigt till att starta upp och leda våra VA-projekt från start till mål. Från projektering, granskning av handlingar och entreprenadupphandling till byggnation och dokumentation.

Du samordnar och koordinerar, ibland på plats och ibland från din kontorsstol. Du ser till att arbetet funkar som det ska och driver processerna smidigt framåt – dels genom kontakt med entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare, dels genom beslutsfattande, tillståndshantering och besiktning. Du driver och strukturerar ditt eget arbete självständigt och kan i stor utsträckning själv styra arbetet. Det viktiga är att vi bygger VA för framtiden på ett resurssnålt och hållbart sätt.

 

Krav
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skriftMeriterande
- Erfarenhet från VA-verk och anläggningar
- Erfarenhet från byggnation av VA-verk och anläggningarVälkommen till oss!
Totalt är vi strax över 100 personer, som räknar, renar, gräver, tätar, leder och samtalar. Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

 

Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Är du spindeln i vårt ledningsnät? Vi söker en vikarierande GIS-ingenjör

Ansök    Aug 1    Västvatten AB    GIS-ingenjör
Då vår GIS-ingenjör går på föräldraledigt söker vi dig som vill hålla koll på över 180 mil ledningar i vår karta medan hon är borta. Har du ett öga för geografisk information och en kärlek för kartor – då ser vi fram emot din ansökan.   En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att den allmänna vatten- och avloppsförsörjningen fungerar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla... Visa mer
Då vår GIS-ingenjör går på föräldraledigt söker vi dig som vill hålla koll på över 180 mil ledningar i vår karta medan hon är borta.

Har du ett öga för geografisk information och en kärlek för kartor – då ser vi fram emot din ansökan.  En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att den allmänna vatten- och avloppsförsörjningen fungerar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.Lyhörd kartälskare
Du är en IT-kunnig GIS-ingenjör med ett driv att utveckla och att utvecklas. Du är lyhörd för din omgivning, har lätt för att samarbeta med andra och du älskar såklart kartor av alla dess slag.

Kanske är du nyexaminerad och vill ha yrkeserfarenhet eller vill testa på om VA-branschen är något för dig. Hos oss blir du en del av ett team med 13 andra på avdelningen Utredning & Utveckling.

 

Arbetsuppgifter
Som vikarierande GIS-ingenjör kommer du att ha ett varierande arbete. Du kommer bland annat vara systemansvarig för VA-banken och arbeta med både utveckling och underhåll av kartan. Allt för att vår karta ska vara så korrekt och uppdaterad som möjligt, för utan den famlar vi i mörkret.

Du kommer både att jobba ute på fält med inmätningar och utsättningar samt från din kontorsstol i Uddevalla. Då vi nyligen bytt kartsystem till VA-banken ingår en del användarstöd och support. Här kommer din lyhördhet in, eftersom att alla är nya användare i kartan behövs ditt pedagogiska sätt som stöd för dina kollegor.

Du kommer att jobba nära andra inom Kart & Mät och tillsammans ser ni till att våra ledningar och VA-anläggningar är där dom ska vara i kartan.Krav:
- GIS-/kartingenjör eller liknande utbildning
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skriftMeriterande:
- Kunskap eller erfarenhet av VA-branschen
- Kunskap eller erfarenhet av VA-bankenVälkommen till oss!
Totalt är vi strax över 100 personer, som räknar, renar, gräver, tätar, leder och samtalar. Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Inspirerande miljösamordnare med känsla för struktur

Västvatten rustar för framtiden. För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss! Är du redo att samordna vårt miljöarbete och stötta verksamheten inom miljöområdet? En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp funkar på allra bästa sätt... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden.

För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss!

Är du redo att samordna vårt miljöarbete och stötta verksamheten inom miljöområdet?En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp funkar på allra bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Här kommer du att bli en i teamet av fyra personer på avdelningen HR & Verksamhetsstöd men du kommer arbeta inom hela Västvattens verksamhet. Här kan du utvecklas samtidigt som du utvecklar vårt miljöarbete.Din vardag hos oss
Som miljösamordnare hos oss har du en bred roll. Du har ett övergripande ansvar att samordna vårt miljöarbete och stötta verksamheten inom miljöområdet, samt se till att vi följer de lagar och krav som finns.

Ditt analytiska sätt gör det enkelt för dig att utföra miljöutredningar och miljöriskanalyser. Du kommer även att vid behov revidera och upprätta instruktioner och rutiner, samt sätta mål och ta fram handlingsplaner för att sedan följa upp dessa.

Du kommer att ha kontakt med myndigheter och andra samarbetspartners i miljöfrågor, så det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du kommer att jobba med Västvattens kemikaliegrupp, ansvara för utbildningar, lagbevakningssystem och kemikaliesystem.Strukturerad detektiv
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom miljöområdet eller annat som vi bedömer som likvärdigt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och inte minst ett stort intresse för miljöområdet.

Du ska ha förmåga att läsa och tolka lagtexter för att översätta till vår verksamhet, du arbetar strukturerat, självständigt och objektivt. Vi ser gärna att du är en lösningsorienterad och framåt person som kan utveckla och driva vårt miljöarbete, inspirera och har lätt för att samarbeta.Mer om dig
Du drivs av miljö och hållbarhetsfrågor och inspirerar din omgivning. Att samarbeta med andra ser du som en självklarhet – för du vet att bäst, det blir vi tillsammans. Du har en förmåga att tänka strategiskt och se helheter utifrån flera aspekter såsom miljö, juridik och ekonomi.Övriga krav
- Goda kunskaper inom IT och Officepaketet
- God svenska i tal och skrift
- Körkort B

Ansökan
Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

 

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vi gör löpande urval för intervjuer innan sista ansökningsdag så vänta inte för länge med att skicka in.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Inköpare med sinne för affärer

Ansök    Dec 19    Västvatten AB    Inköpare
Västvatten rustar för framtiden. För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss! Vi på Västvatten ser möjligheter där andra ser problem och förstår att vi ständigt måste utmana och utveckla oss själva. En del av något större Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten ... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden.

För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss!

Vi på Västvatten ser möjligheter där andra ser problem och förstår att vi ständigt måste utmana och utveckla oss själva.En del av något större
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp funkar på allra bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Här kommer du att bli en i teamet på sju personer på ekonomiavdelningen. För oss är det viktigt att kunna stötta varandra och att bolla frågor ser vi som en självklarhet. Lika viktigt som att självständigt få leda och styra sina arbetsuppgifter och projekt framåt. Här får du utveckla, samtidigt som du utvecklar oss och vår verksamhet.Din vardag hos oss
Du kommer att hantera en hel del olika frågor från din kontorsstol här på I17-området i Uddevalla. Gillar du att arbeta mot bättre priser och avtal samt är en van förhandlare så passar du här hos oss. Du leder upphandlingsarbetet genom hela processen från behovsanalys och förfrågningsunderlag till annonsering, utvärdering av anbud samt avtalsvård.

Du kommer ansvarar för flera upphandlingar, såväl varor som tjänster, parallellt. Känslan av välmående infinner sig när du har genomfört bra och rättvisa förhandlingar som bidrar till kostnadseffektiva lösningar.

Dina kvalifikationer Med utbildning inom ekonomi, teknik, juridik alternativt YH-utbildning inom upphandling eller likvärdigt och gärna några års erfarenhet så passar du bra in med oss andra.

Goda kunskaper inom IT och Excel samt bra svenska i både tal och skrift är ett måste. Kan du dessutom LUF och LOU på dina fem fingrar och har arbetat i TendSign är det ett stort plus i kanten!

 

Mer om dig
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Då behövs förstås en god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i både tal och skrift. Du kan givetvis också driva och strukturera ditt eget arbete självständigt. Och med ditt goda omdöme, känsla för att förhandla, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.Ansökan
Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vi gör löpande urval för intervjuer innan sista ansökningsdag så vänta inte för länge med att skicka in.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi behöver en processingenjör till!

Västvatten rustar för framtiden. För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss! Känner du kanske igen annonsen? Vi har en liknande annons som redan ligger ute, men på grund av en internrekrytering söker vi nu två nya processingenjörer istället för en – bli en av oss, skicka in din ansökan innan 20 januari.   En del av något större i en mindre grupp Vi är ett ungt och piggt k... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden.

För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss!

Känner du kanske igen annonsen? Vi har en liknande annons som redan ligger ute, men på grund av en internrekrytering söker vi nu två nya processingenjörer istället för en – bli en av oss, skicka in din ansökan innan 20 januari.

 

En del av något större i en mindre grupp
Vi är ett ungt och piggt kommunalt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Tjänsten tillhör avdelningen Avlopp – ett gäng som hjälps åt i vår härliga blandning av teknik, miljö och juridik. Vi ansvarar för drift av reningsverk och dess tillhörande pumpstationer.Problemlösande initiativtagare
Att vara processingenjör hos oss innebär en möjlighet att utveckla driften av våra avloppsreningsverk tillsammans med våra driftledare och drifttekniker.

Då driften består av mekaniska, hydrauliska, biologiska och kemiska processer behöver du ha kunskap och vara väl förtrogen med dessa frågor.Du kommer att utgå från Skansverket i Uddevalla, Västvattens största reningsverk, men kommer också att arbeta på våra andra verk.

Du kommer att ansvara för att uppdatera egenkontrollen, sammanställa och redovisa drift- och processdata såväl internt som externt, till myndigheter och andra externa parter. Redovisningen görs både skriftligt och muntligt så det är viktigt att du kan formulera dig i både tal och skrift.

Du kommer att vara ett stöd för driften med avseende på processen i den dagliga verksamheten. Ditt arbete kommer även att innebära att du självständigt initierar och driver tillståndsansökningar, förbättringsprojekt samt medverkar vid om- och tillbyggnadsprojekt.

I arbetet ingår också att vara beställarens representant och kontaktperson till extern konsult när vi köper konsultuppdrag, t.ex. utredningar inför ombyggnation, tillståndsansökan för reningsverk, m.m. Här gäller det att vara kompetent och bestämd så vi får det resultat vi önskar av konsulten.Vi erbjuder
Du kommer till en arbetsplats där vi är stolta att ansvara för vårt viktiga samhällsuppdrag. Västvatten är med i teknikutvecklingskluster och andra intressegrupper vilka du kommer att förväntas delta i. Här ges mycket eget ansvar och möjlighet att påverka såväl arbetet som din egen kompetensutveckling.

 

Vem är du?
Att samarbeta med andra är givet för dig och du är både resultat och relationsorienterad. Du har ett eget driv, är engagerad, ser möjligheter till lösningar på problem, är ordningsam och kvalitetsmedvetenhet. För oss är det mycket viktigt hur du är som person, så att du trivs med oss och vi med dig.Krav
- Ingenjörsexamen från högskola inom relevant område
- B-körkort för manuellt växlade fordon.
- God kunskap i Officepaketet
- God svenska i tal och skriftMeriterande
- Kunskap inom process för mekanik, hydraulik, biologi och kemi
- Beställarkompetens vid upphandlade tjänster
- Erfarenhet av arbete på avloppsreningsverk eller annan processverksamhet
- Förståelse inom IT/automation

 

Ansökan
Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

 

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vi gör löpande urval för intervjuer innan sista ansökningsdag så vänta inte för länge med att skicka in.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Processingenjör till våra reningsverk

Västvatten rustar för framtiden. För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss! Vill du vara med och hålla vår del av infrastrukturen i toppskick? Utveckla driften i våra reningsverk? Initiera, medverka och driva förbättringsprojekt? Perfekt, skicka in din ansökan till oss!   En del av något större i en mindre grupp Vi är ett ungt och piggt kommunalt bolag med strax över 100... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden.

För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss!

Vill du vara med och hålla vår del av infrastrukturen i toppskick? Utveckla driften i våra reningsverk? Initiera, medverka och driva förbättringsprojekt? Perfekt, skicka in din ansökan till oss!

 

En del av något större i en mindre grupp
Vi är ett ungt och piggt kommunalt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Tjänsten tillhör avdelningen Avlopp – ett gäng som hjälps åt i vår härliga blandning av teknik, miljö och juridik. Vi ansvarar för drift av reningsverk och dess tillhörande pumpstationer.Problemlösande initiativtagare
Att vara processingenjör hos oss innebär en möjlighet att utveckla driften av våra avloppsreningsverk tillsammans med vår nuvarande processingenjör och våra driftledare. Du kommer att utgå från Skansverket i Uddevalla, Västvattens största reningsverk, men kommer också att arbeta på våra andra verk.

Du kommer att ansvara för att uppdatera egenkontrollen, sammanställa och redovisa drift- och processdata såväl internt som externt, till myndigheter och andra externa parter. Redovisningen görs både skriftligt och muntligt så det är viktigt att du kan formulera dig i både tal och skrift.

Du kommer att vara ett stöd för driften i den dagliga verksamheten. Ditt arbete kommer även att innebära att du självständigt initierar och driver förbättringsprojekt samt medverkar vid om- och tillbyggnadsprojekt.Vi erbjuder
Du kommer till en arbetsplats där vi är stolta att ansvara för vårt viktiga samhällsuppdrag. Västvatten är med i teknikutvecklingskluster och andra intressegrupper vilka du kommer att förväntas delta i. Här ges mycket eget ansvar och möjlighet att påverka såväl arbetet som din egen kompetensutveckling.Vem är du?
Att samarbeta med andra är givet för dig och du är både resultat och relationsorienterad. Du är engagerad, ser möjligheter till lösningar på problem, är ordningsam och kvalitetsmedvetenhet. För oss är det mycket viktigt hur du är som person, så att du trivs med oss och vi med dig.

 

Krav
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område
- B-körkort för manuellt växlade fordon.
- God kunskap i Officepaketet
- God svenska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av arbete på avloppsreningsverk eller annan processverksamhet
- Förståelse inom IT/automation

 

Ansökan
Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

 

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vi gör löpande urval för intervjuer innan sista ansökningsdag så vänta inte för länge med att skicka in.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör som är ute efter nästa utmaning? Bli en av oss!

Ansök    Nov 12    Västvatten AB    Administrativ assistent
Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en ny driven och erfaren administratör. Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda – så ska du såklart söka jobbet!   En del av något större – i en mindre grupp Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp funkar på allra bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla... Visa mer
Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en ny driven och erfaren administratör.

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda – så ska du såklart söka jobbet!

 

En del av något större – i en mindre grupp
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp funkar på allra bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Hos oss kommer du att bli en viktig del av teamet på 4 personer på avdelningen HR & Verksamhetsstöd. Du kommer i huvudsak att arbeta med styrelsearbete tillsammans med vår VD. 
Du – en IT-kunnig problemlösare
Du har flerårig erfarenhet av kvalificerad administration. Du trivs i supportrollen, är en flexibel och serviceinriktad problemlösare som tar sig an varierande arbetsuppgifter med en positiv inställning. Du är strukturerat och noggrann, vill utveckla och effektivisera, samtidigt som du också trivs med att jobba med vardagliga arbetsrutiner.

Kanske har du också erfarenhet kring diarieföring, HR-arbete eller har kunskap inom något personaladministrationsprogram.

 
Arbetsuppgifter
Styrelsearbetet kommer att vara en stor och viktig del av ditt arbete, att ansvara för att informationen kommer fram, föra protokoll och upprätta kallelser.

Inför möten med våra styrelser kommer du att framställa presentationer i PowerPoint, Word och Excel. Du kommer också sköta diarieföring, rese-och mötesarrangemang. 

Ditt sinne för teknik gör att du enkelt ansvarar för bolagets telefoner, datorer och mobila bredband. Du kommer att ha mycket kontakt med människor såväl internt som externt. Internt genom ditt arbete med personaladministration, allt från att boka in utbildningar till att uppdatera register. Externt genom din kontakt med leverantörer och myndigheter. Både samarbete och självständigt arbete kommer naturligt för dig.

 

Krav
- Grundläggande gymnasieutbildning
- B-Körkort
- Erfarenhet inom Styrelsearbete
- Goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Word och PowerPoint

 

Ansökan
Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan. Och eftersom vi gillar fredagsfrukost hoppas vi att du gör detsamma.

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vi gör löpande urval för intervjuer och kan ta beslut innan sista ansökningsdag så vänta inte för länge med att skicka in.

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Hallå där, projektledare som vill förnya ledningsnätet!

Västvatten rustar för framtiden! För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss! Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten. Vi ser möjligheter där andra ser problem. Vi måste ständigt utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. Du också? Välkommen i gänget!   Vi - En del av något större i en mindre grupp Vi är ett ungt oc... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden! För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss!

Sveriges bästa projektledare ska såklart jobba hos oss på Västvatten.

Vi ser möjligheter där andra ser problem. Vi måste ständigt utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. Du också? Välkommen i gänget!

 

Vi - En del av något större i en mindre grupp
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Här kommer du att bli en i teamet på 11 personer på avdelningen Projekt – ett gäng som hjälps åt i vår härliga blandning av teknik, miljö och juridik. Vi utför projekt som innefattar både omläggning som nybyggnad av ledningsnät och verk i alla våra fyra kommuner men sitter i Uddevalla.

När teamet själva definierar våra styrkor så kommer synpunkterna – ”högt i tak – alla får komma till tals” och ”vi är lyhörda och hjälper och stödjer varandra” högst på listan – det är som grupp vi är starka.Du - Spindeln i nätet
Grunden i ditt jobb är att leda entreprenader. Du ser till att jobbet blir utfört på bästa möjliga sätt – som en spindel i nätet. De närmaste åren planerar vi att lägga om ett stort antal meter ledningar i Uddevalla – mer än vi brukar – ganska mycket mer faktiskt... Vi behöver därför förstärka gruppen med två personer som kan leda och driva arbetet med förnyelsen av Uddevallas vatten- och avloppsledningar.

Du ser självständigt till att starta upp och leda våra VA-projekt från start till mål. Från utredning, projektering, granskning av handlingar och entreprenadupphandling till byggnation och dokumentation.

Du samordnar och koordinerar, ibland på plats och ibland från din kontorsstol för att se till att arbetet funkar som det ska och för driva processerna smidigt framåt – dels genom kontakt med entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare, dels genom beslutsfattande, dokumentation, tillståndshantering, kalkyler och besiktning. Du driver och strukturerar ditt eget arbete självständigt och kan i stor utsträckning själv styra. Vi tar gärna tillvara på dina bra idéer!

 

Vem - Kommunikativ, strukturerad med teknisk förmåga
Vi behöver dig som är engagerad och strukturerad, driver dina projekt själv och bygger upp din egen vardag. Eftersom du har en central roll kommer helhetssyn, samarbete och tydlig kommunikation naturligt för dig. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

Med utbildning inom VA och/eller erfarenheter från VA-branschen passar du bra in med oss andra. Om inte, så har du relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsledare, lagbas eller projektledning inom anläggningsarbeten, och är intresserad av att utvecklas hos oss.Ansökan
Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan. Och eftersom vi gillar fredagsfika hoppas vi att du gör detsamma.

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vi gör löpande urval för intervjuer och kan ta beslut innan sista ansökningsdag så vänta inte för länge med att skicka in.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker en ekonom – med fingertoppskänsla för både intäkter och kostnader

Ansök    Jul 30    Västvatten AB    Ekonomiassistent
Nu behöver vi en till ekonom! Vi har kastat om våra arbetsuppgifter och söker dig som vill vara med och gemensamt förfina vårt arbete vidare och ser till att rätt saker hamnar hos rätt personer. Är du en noggrann superekonom med känsla för intäkter och kostnader – så ska du såklart söka jobbet!  En del av något större Vi är ett ungt och piggt driftbolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att vatten- och avloppsförsörjningen funkar på bästa ... Visa mer
Nu behöver vi en till ekonom! Vi har kastat om våra arbetsuppgifter och söker dig som vill vara med och gemensamt förfina vårt arbete vidare och ser till att rätt saker hamnar hos rätt personer.

Är du en noggrann superekonom med känsla för intäkter och kostnader – så ska du såklart söka jobbet! En del av något större
Vi är ett ungt och piggt driftbolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att vatten- och avloppsförsörjningen funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.Om dig – noggrann och flexibel
Då flera av medarbetare har bytt arbetsuppgifter efter en intern omfördelning, behöver vi dig som är bekväm med ständig förändring och vill vara en del att detta.

Vi tänker oss att du har ett eget inre driv för ditt arbete, ser i vidvinkelperspektiv och kopplar själv ihop olika arbetsdelar till en helhet. Du gillar såklart att jobba ihop med andra och ser helheten i ett arbetsflöde, du vill utveckla och effektivisera, men du kan också jobba med vardagliga arbetsrutiner.

Men vi är mest intresserade av att din personlighet och att ditt intresse stämmer in tillsammans med nuvarande arbetsgrupp för att skapa en bra dynamik.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på avdelningen kundnära tjänster, och samtidigt ha ett tätt samarbete med vår ekonomiavdelning, se till att allt arbete kring intäkter och kostnader matchar och flyter på.

Arbetet innebär rutinarbete inom kravhantering, intäktsuppföljning och leverantörsreskontra, hela vägen från att den att den ankommer till att den är registrerad och betald. Utöver det ingår även budgetering, prognos, utfall och allt som hör ekonomer till! Som en del av våra kundnära tjänster kommer du också att ha en hel del kontakt med människor, både inom företaget och ut till våra kunder. Krav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

 
Meriterande
- Relevant högskoleutbildning el. motsvarande erfarenhet
- Kunskap i våra ekonomisystem Akribi-Fenix, EDP-Future Allmän IT-, system- och progamkunskap
- Erfarenhet av planering, fördelning, prognostisering, periodisering och bokslutsredovisning av intäkter
- Extra meriterande är erfarenhet från VA-branschen.
- Erfarenhet av hantering av leverantörsfakturor

 
Välkommen till oss!
Totalt är vi strax över 100 personer som jobbar dygnet runt för att alla våra vatten- och avloppskunder i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla ska ha dricksvatten i kranen och kunna avleda sitt avloppsvatten. För att allt ska fungera behövs stödfunktioner, bl. a ekonomi.

Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Strukturerad VA-ingenjör med intresse för framtidsutveckling

Västvatten rustar för framtiden! För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss! Drömmer du om VA-nät, kartor och fredagsfika? Då passar du in perfekt i vårt gäng på Västvatten! Vi ser möjligheter där andra ser problem och utmanar oss själva ständigt för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. Vi – en del av något större, i en mindre grupp Västvatten behöver dig som v... Visa mer
Västvatten rustar för framtiden! För att säkra vår fortsatta utveckling och möta våra framtida utmaningar, rekryterar vi nu nya medarbetare – bli en av oss!

Drömmer du om VA-nät, kartor och fredagsfika? Då passar du in perfekt i vårt gäng på Västvatten! Vi ser möjligheter där andra ser problem och utmanar oss själva ständigt för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick.

Vi – en del av något större, i en mindre grupp
Västvatten behöver dig som vill vara med och bygga för framtiden. Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare som ser till att vatten och avlopp funkar på allra bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Hos oss kommer du att bli en viktig del av teamet på 13 personer på avdelningen Utredning & Utveckling. Ett gäng som arbetar med allt från kartor till planering och prioritering. Och vi har att göra, med ett jobb som alltid behövs.

 

Du – noggrann ingenjör som gillar planering
Nu är vi på jakt efter dig som har intresse för utvecklings-, planerings- och teknikfrågor. Vi är ett bolag med en växande verksamhet och många nya uppdrag. Du som hänger med på vår resa gillar utmaningen och möjligheten att vara med och forma utbyggnaden av vårt framtida samhälle och våra VA-anläggningar.

Du är ingenjör eller motsvarande med eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet, gärna inom väg och vatten. Med ditt goda omdöme, ditt noggranna och stabila sätt trivs du i en roll med stort ansvar. Det är siffror och planering som är din grej, men samarbete, struktur och kommunikation kommer också naturligt. Och precis som vi ser du möjligheter där andra ser problem.

 

Vem – Kommunikativ med sinne för teknik
Du kommer att spela en central roll vad gäller planering och prioritering på såväl kort, som lång sikt för våra projekt, stora som små. För att kunna utföra detta så kommer du att ha ett tätt samarbete med övriga avdelningar inom bolaget.

Du kommer in i bilden redan från start, när våra ägarkommuners expansionsbehov fortfarande bara är på planeringsstadiet. Tillsammans måste vi hela tiden planera för vårt VA-nät och ligga i framkant i våra teknikval för att överträffa de krav som ställs på oss. Du samarbetar med andra aktörer och kan komma att sitta med i våra ägarkommuners samverkansgrupper.

Vi behöver dig som är engagerad och strukturerad, driver dina uppdrag själv och bygger upp din egen vardag. Eftersom du har en central roll kommer helhetssyn, samarbete och tydlig kommunikation naturligt för dig. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

 

Ansökan
Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Vi gör löpande urval för intervjuer och kan ta beslut innan sista ansökningsdag så vänta inte för länge med att skicka in.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Mångsidig kommunikatör med driv och nya idéer? Bli vikarie på Västvatten!

Är kommunikation din passion? Underbart! Min också. Är kommunikation din passion? Underbart! Min också. Men till sommaren ska jag vara föräldraledig från mitt kommunikatörsjobb på Västvatten – och då behöver du komma in och hålla oss flytande (okej, dålig ordvits). Var med och fortsätt bygga upp kommunikationen hos oss! En del av något större Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avlo... Visa mer
Är kommunikation din passion? Underbart! Min också.

Är kommunikation din passion? Underbart! Min också. Men till sommaren ska jag vara föräldraledig från mitt kommunikatörsjobb på Västvatten – och då behöver du komma in och hålla oss flytande (okej, dålig ordvits). Var med och fortsätt bygga upp kommunikationen hos oss!

En del av något större
Vi är ett ungt och piggt bolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att det gemensamma vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Noggrann och kreativ bläckfisk
Är du den engagerade person som vill vara med och fortsätta bygga upp vår kommunikation, ännu mer och ännu bättre? Då får du gärna ha minst åtta armar att jonglera med – för detta är en bred kommunikatörsroll där du gör många olika saker.

Du tar dig an alla de olika uppdrag som hamnar på ditt bord, men du har också ett ansvar att självständigt driva och strukturera jobbet. Det är viktigt att du också är bra på att skapa relationer och samverka med andra. Får vi gissa, så tror vi att du är noggrann och flexibel – gärna med en kreativ ådra – och såklart intresserad av att jobba för vårt gemensamma samhälle och vår miljö.

Du är kanske nyutbildad inom medie- och kommunikationsområdet eller har några års erfarenhet och är sugen på att prova något nytt. Oavsett vilket, så har du kunskap om, och känsla för, effektiv kommunikation som väcker intresse och skapar förtroende hos våra målgrupper.

Arbetsuppgifter
Mitt (och ditt) uppdrag är att viktigt och långsiktigt – att få fler att förstå värdet av vatten. Grundläggande, men inte självklart. Vi ska synas i samhället på olika sätt och vi behöver se till att all kommunikation samspelar och ger en tydlig bild av oss.

I uppgifterna ingår bland annat att skapa content till intranät, webb och sociala medier, ta fram trycksaker, vara med på mässor och spåna på pressmeddelanden. För att bara nämna något. Du fungerar också som ett stöd till dina medarbetare och hjälper till med presentationer, kundbrev och rekryteringsannonser.

Här kan du komma med dina idéer och genomföra dem i nästa andetag – från strategiskt tänk till operativt arbete. Vår kommunikation är till stor del fortfarande under uppbyggnad och färdiga lösningar finns inte alltid, så du behöver sätta dig in i alla delar av vår verksamhet för att ibland skapa nya och bättre kommunikationsvägar. Spännande, eller hur?

Västsveriges vassaste vikarie?
Så… Hur väl matchar du vår önskelista – och vi dina önskemål? Låt oss få veta i din ansökan vem du är, vad du brinner för och varför du vill jobba med och hos oss. Skicka gärna med referensmaterial du är extra stolt över, eller kanske en film om dig. Vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt, då vi kan komma att träffa kandidater innan sista ansökningsdag.

Övrigt
Du ingår i staben och rapporterar direkt till VD.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre