Lediga jobb som Ekonomiassistent i Uddevalla

Se lediga jobb som Ekonomiassistent i Uddevalla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uddevalla som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomiassistent

Ansök    Nov 22    Ströms Slott AB    Ekonomiassistent
Ströms slott koncernen söker ekonomiassistent. Tjänsten är i första hand tillfällig men kan bli för en längre period. Du arbetar främst med löpande bokföring och löner i programmet WISMA. Du bör ha erfarenhet av detta program. I övrigt arbetar vi med löne-programmen Edison och BL lön samt bokförings-programmen Edison och WISMA. Du arbetar med tidrapporter, beräkning av löner, semestrar, arbetsgivarintyg m.m. Som administratör får du arbeta brett med olika ... Visa mer
Ströms slott koncernen söker ekonomiassistent.
Tjänsten är i första hand tillfällig men kan bli för en längre period.
Du arbetar främst med löpande bokföring och löner i programmet WISMA. Du bör ha erfarenhet av detta program.
I övrigt arbetar vi med löne-programmen Edison och BL lön samt bokförings-programmen Edison och WISMA.
Du arbetar med tidrapporter, beräkning av löner, semestrar, arbetsgivarintyg m.m.
Som administratör får du arbeta brett med olika administrativa uppgifter.
Ströms slott är verksamma inom barnomsorg men också byggnation, tandvård, hotell och fastigheter.
Du som söker bör ha god dator- samt systemvana. Erfarenhet är meriterande. Vi söker en person som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du behöver erfarenhet av bokförings-program och löne-program gärna de som vi redan arbetar med.
Du arbetar i team tillsammans med en controller och en bokförings-ansvarig. Du arbetar även nära flera av våra chefer. Din arbetsplats finns på vårt huvudkontor i Ljungskile. Visa mindre

Vikarierande Ekonomi/Inköpsassistent

U-nite Fasteners Technology AB, ett expanderande företag specialiserat på infästning, främst till stålbyggnation och ventilation. Sedan start 1987 finns vi i Hogstorp, strax norr om Uddevalla och just nu bygger vi ut och mer än fördubblar vår fabrik och lageryta. Våra kunder finns över stora delar av Europa. Unite ingår i Lindab koncernen, som har över 4 500 medarbetare i 20 länder och huvudkontor i Båstad kommun. Koncernens omsättning 2021 var 9 648 MSE... Visa mer
U-nite Fasteners Technology AB, ett expanderande företag specialiserat på infästning, främst till stålbyggnation och ventilation.
Sedan start 1987 finns vi i Hogstorp, strax norr om Uddevalla och just nu bygger vi ut och mer än fördubblar vår fabrik och lageryta. Våra kunder finns över stora delar av Europa.
Unite ingår i Lindab koncernen, som har över 4 500 medarbetare i 20 länder och huvudkontor i Båstad kommun. Koncernens omsättning 2021 var 9 648 MSEK.

Vi söker nu:
Vikarierande Ekonomi/Inköpsassistent


Tjänsten är uppdelat på dels ekonomiarbete, såsom löpande bokföring, reskontra, rapporter och att vara behjälplig Ekonomichefen vid bokslut och redovisning.
Den andra delen av tjänsten innebär att assistera vår Inköpschef med inleverans av material, tullhanteringen för all vår import, samt bevaka inköpsbehov, inleveranser och hantera mindre inköp.
Du är noggrann, driven, strukturerad, engagerad och ansvarsfull, samt har en god social kompetens och bra samarbetsförmåga.
Du skall ha:
- ekonomisk utbildning (minst gymnasium)
- erfarenhet av bokföring och bokslutsarbete
- goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- god datavana (Officepaketet)


Erfarenhet av inköp är meriterande.


Visstidsanställning – tjänsten är ett föräldravikariat på 80-100% ca 1,5 år.
Vid frågor kontakta Madeleine Andersson – VD tel: 0522-65 33 96. www.unitefasteners.com
Välkommen med din ansökan och ditt CV till [email protected] senast den 30/11.
Samtal från annons- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Administratör / redovisningsassistent

Ansök    Nov 24    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Har du erfarenhet av löpande redovisning och vill utvecklas inom området? Har du erfarenhet av en serviceinriktad roll och trivs med administration samt ordning och reda? Just nu söker vi en Administratör/ Redovisningsassistent till vår kund i Trollhättan Om tjänsten Som administratör/ redovisningsassistent kommer du jobba med intern administration, vanligt förekommande kontorssysslor samt löpande redovisning för externa kunder, Vår kund erbjuder ett utv... Visa mer
Har du erfarenhet av löpande redovisning och vill utvecklas inom området?
Har du erfarenhet av en serviceinriktad roll och trivs med administration samt ordning och reda?
Just nu söker vi en Administratör/ Redovisningsassistent till vår kund i Trollhättan

Om tjänsten

Som administratör/ redovisningsassistent kommer du jobba med intern administration, vanligt förekommande kontorssysslor samt löpande redovisning för externa kunder,
Vår kund erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete tillsammans med kollegor med lång erfarenhet i ett utvecklat nätverk på marknaden där det också är viktigt att medarbetaren har en hög kompetens och prioriterar därför löpande utbildning och kompetensutveckling.

I rollen som administratör/ redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
- Inköp till kontoret och kontakt med leverantörer
- Intern administration, posthantering samt uppdatering av hemsida
- Löpande redovisning i kunduppdrag
- Receptionstjänst med ansvar för telefon, kundmottagning och övriga kontorssysslor

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt.
Du kommer att vara anställd av Adecco och bli uthyrd till vår kund.

Om dig

Vi söker dig som har relevant utbildning för rollen och gärna med några års erfarenhet av servicearbete samt löpande redovisning. Har du dessutom jobbat med lönehantering så är det ett stort plus. Arbetet sker främst i Visma samt Fortnox och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av dessa.

Vi önskar att du är en utåtriktad och social person med stort hjärta för bra service. Du kommer vara ansiktet utåt med många kontakter både internt och externt. För att lyckas i rollen är kvalitet är A&O men du behöver även vara noggrann, prestigelös och ett gott ordningssinne.

Viktigt för tjänsten är:
- Relevant ekonomiutbildning
- Erfarenhet av löpande redovisning
- God datorvana och ett plus med erfarenhet av Visma och Fortnox
- Prestigelös och noggrann

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacobsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, Redovisningsassistent, Redovisning, Löner, Kontor, Trollhättan, Visma, Fortnox, Adecco Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Okt 5    Svegea Of Sweden AB    Ekonomiassistent
Svegea of Sweden AB är ett tillverkande företag som producerar band-skär maskiner till textilindustrin. Försäljningen sker både till länder inom som utanför Europa. Företaget har sex anställda och söker nu en person som skall ha hand om företagets redovisning och administration. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär ett brett ansvarsområde inom ekonomiadministration med varierade arbetsuppgifter. Du kommer i huvudsak att hantera -Kund- och leverantörsreskontr... Visa mer
Svegea of Sweden AB är ett tillverkande företag som producerar band-skär maskiner till textilindustrin. Försäljningen sker både till länder inom som utanför Europa. Företaget har sex anställda och söker nu en person som skall ha hand om företagets redovisning och administration.


Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett brett ansvarsområde inom ekonomiadministration med varierade arbetsuppgifter.
Du kommer i huvudsak att hantera
-Kund- och leverantörsreskontra
-Löpande redovisning
-Månadavstämningar
-Skattedeklaration
-Momsredovisning
-Exporthantering
-Orderhantering
-Behjälplig vid bokslut
-Lönehantering
I arbetet ingår också övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter. Eftersom företaget är litet blir man delaktig i en stor del av det dagliga arbetet, vilket innebär omväxlande arbetsdagar.


Kvalifikationer och kompetenser
Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter eller motsvarande relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och du har även intresse för och lätt för att lära dig nya IT-system. Du bör behärska engelska väl både i tal och skrift då kundkontakten i huvudsak sker på engelska. Som person är du analytisk, självgående och flexibel. du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi arbetar i Pyramid för bokföring, order, inköp, lager, fakturering.
Excel för kalkylering.
Visma lön, Visma lön anställd
Övrigt:
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Verkar detta vara något för dig?
Kontakta Håkan Steene, tel 0522-36800, E-mail [email protected]
Besök gärna vår hemsida www.svegea.se Visa mindre

Ekonomiassistent till Starke Arvid i Ljungskile

Ekonomiassistent till Starke Arvid i Ljungskile Älskar du siffror och bokföring? Då är du rätt person för det här jobbet!   Hos oss kommer du jobba i en professionell organisation med fokus på service och support av högsta klass till våra kunder och samarbetspartners. Arbetsuppgifter ·      Ekonomiarbete så som bokföring, avstämningar och resekontrahantering ·      Order till leveransbevakning av inköp ·      Inkassofrågor ·      Delaktig i rutinutveck... Visa mer
Ekonomiassistent till Starke Arvid i Ljungskile
Älskar du siffror och bokföring?

Då är du rätt person för det här jobbet!
 
Hos oss kommer du jobba i en professionell organisation med fokus på service och support av högsta klass till våra kunder och samarbetspartners.

Arbetsuppgifter
·      Ekonomiarbete så som bokföring, avstämningar och resekontrahantering
·      Order till leveransbevakning av inköp
·      Inkassofrågor
·      Delaktig i rutinutveckling för ekonomifunktionen
·      Behjälplig vid månadsbokslut
.      För rätt person kan arbetsuppgifterna avancera med tiden med exempelvis fakturering, logistik- och lagerhantering
 
Erfarenhet
Vi tror att du som söker är i början av din karriär med ett par års erfarenhet och som vill lära sig mer om ekonomiyrket. Vana från att arbeta i affärssystem är meriterande. Du kommer jobba axel mot axel med vår ekonomichef som är din närmaste chef.
Viktigt att du är en flexibel person som förstår ett mindre bolag då din arbetsdag kan skifta mellan många olika arbetsuppgifter. Viktigast av allt att du har en social personlighet, svarar i telefon med ett leende på läpparna och förstår att rollen förändras över tid.
 
 
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett jobb i ett utvecklande och roligt företag där vi får göra skillnad varje dag.  Möjlighet till deltid finns.
 
Om Stark Arvid
Starke Arvid AB tillverkar, marknadsför och säljer utrustning till bygg, entreprenad och vägunderhåll till hela Norden samt vårt dotterbolag i England. Vi exporterar även till ett flertal länder i Europa. Vi startade 1978 och ägs sedan 2019 av Indutrade AB. Här arbetar ca 30 anställda med allt från produktion till ekonomi. Vi står för svensk konkurrenskraftig produktion. Att erbjuda rätt produkter och till rätt priser. Långsiktigt tänk med starka samarbetspartners. Service, support, en rak dialog med våra samarbetspartner.
 
Start snarast eller enligt överenskommelse.
 
I den här tjänsten har Starke Arvid valt att samarbeta med Electus Rekrytering & Interim. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Tom Sjötun. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Aug 29    Ströms Slott AB    Ekonomiassistent
Ströms slott koncernen söker ekonomiassistent. Tjänsten är i första hand tillfällig men kan bli för en längre period. Du arbetar främst med löpande bokföring och löner i programmet WISMA. Du bör ha erfarenhet av detta program. I övrigt arbetar vi med löneprogrammen Edison och BL lön samt bokföringsprogrammen Edison och Visma. Du arbetar med tidrapporter, beräkning av löner, semestrar, arbetsgivarintyg m.m. Som administratör får du arbeta brett med olika ad... Visa mer
Ströms slott koncernen söker ekonomiassistent.
Tjänsten är i första hand tillfällig men kan bli för en längre period.
Du arbetar främst med löpande bokföring och löner i programmet WISMA. Du bör ha erfarenhet av detta program.
I övrigt arbetar vi med löneprogrammen Edison och BL lön samt bokföringsprogrammen Edison och Visma.
Du arbetar med tidrapporter, beräkning av löner, semestrar, arbetsgivarintyg m.m.
Som administratör får du arbeta brett med olika administrativa uppgifter.
Ströms slott är verksamma inom barnomsorg men också byggnation, tandvård, hotell och fastigheter.
Du som söker bör ha god dator- samt systemvana. Erfarenhet är meriterande. Vi söker en person som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du behöver erfarenhet av bokföringsprogram och löneprogram gärna de som vi redan arbetar med.
Du arbetar i team tillsammans med en controller och en bokförings-ansvarig. Du arbetar även nära flera av våra chefer. Din arbetsplats finns på vårt huvudkontor i Ljungskile. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Mar 11    Uddevalla kommun    Ekonomiassistent
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Ekonomiadministratör till Socialtjänsten 

En av våra ekonomiadministratörer går i pension och nu söker vi hennes efterträdare.

Är det du som blir vår nya kollega?  

Om jobbet
Tjänsten är placerad på administrativa avdelningen på socialtjänsten. På avdelningen finns tre ekonomiadministratörer och fyra ekonomer. Här finns även socialtjänstens IT-enhet, lokalplanerare, registrator, nämndsekreterare, utredare, utvecklare och verksamhetsuppföljare. 

Arbetsuppgifter 
- Du kommer att arbeta tillsammans med övriga ekonomiadministratörer där ni i första hand samarbetar med ekonomerna på förvaltningen
- Gruppen hjälps åt och arbetsuppgifterna fördelas utifrån kompetenser och intresseområden
- I dagsläget är arbetsuppgifterna i tjänsten inriktade på att vara ett stöd vid förvaltningens större inköp enligt Lagen om offentlig upphandling (LOU), hantering av socialtjänstens kundfordringar, uppföljning, fakturahantering, framtagning av underlag för momsåtersökning,
- samt övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter av mer eller mindre regelbunden art

Arbetsuppgifterna kan komma att ändras och utvecklas, exempelvis vid förändrade behov och utveckling av digitala lösningar.  

Vem söker vi? 
- Du är en stabil person som är lugn, noggrann och kontrollerad i stressade situationer
- Du arbetar självständigt, men gillar att samarbeta. Du tar ansvar för din uppgift, du strukturerar själv ditt arbete och driver det framåt
- Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. 
- Som person är du lösningsorienterad och serviceinriktad. Du har även förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift 

Vi lägger stor vikt i de personliga egenskaperna som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket. Så som att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lösa dagliga problemställningar.  

Kvalifikationer 
- Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Du har erfarenhet av liknande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter

Du har god system- och datavana och gillar att jobba med digitala lösningar och utveckling av dessa. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom kommunal verksamhet. Det är även meriterande om du har vana av att jobba i Excel, ekonomisystemet Raindance och med inköp enligt LOU.  

Villkor 
Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev, CV och löneanspråk. Intervjuer planeras att hållas 31 mars och 1 april på plats här på kontoret, Kilbäcksgatan i centrala Uddevalla. Sista ansökningsdag 27 mars.

Välkommen med din ansökan! 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiassistent för omgående start till Coop Väst!

Är du i början av karriären och vill utvecklas inom ekonomi? Då bör du se hit! Just nu söker vi en driven Ekonomiassistent till vår kund Coop Väst! Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Coop Väst fortsätter att växa och behöver nu stärka upp sin personalstyrka med en ekonomiassistent till deras kontor i Uddevalla. I rollen som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå utav: - Kontering av fakturor i fak... Visa mer
Är du i början av karriären och vill utvecklas inom ekonomi? Då bör du se hit!

Just nu söker vi en driven Ekonomiassistent till vår kund Coop Väst! Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Coop Väst fortsätter att växa och behöver nu stärka upp sin personalstyrka med en ekonomiassistent till deras kontor i Uddevalla.

I rollen som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå utav:

- Kontering av fakturor i fakturahanteringssystemet Medius
- Bokföring av betalningar
- Hantering av betalningspåminnelser
- Enklare avstämningar

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du kommer bli anställda av StudentConsulting och jobba som konsult hos Coop Väst. Tjänsten planerar att starta omgående och pågå minst ett halvår, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider och du kommer tillhöra Coop Västs kontor i Uddevalla.

Din profil
Vi söker dig som:

- Tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter
- Har goda kunskaper i Excel
- Kan börja omgående

Mycket meriterande är:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete samt har förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du har en stark kommunikativ förmåga och har lätt till att samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten tillsätts så fort vi finner rätt person!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ledigt jobb som ekonomiassistent i Kungshamn

Ansök    Apr 25    Experis AB    Ekonomiassistent
Jefferson Wells söker nu en Ekonomiassistentkonsult till vår kund i Kungshamn som behöver förstärka sin ekonomiavdelning. Rollen kommer omfattas av att stötta i flertalet arbetsuppgifter inom reskontraområdet, enklare kundtjäns och administration. Uppdraget startar omgående och pågår minst till september med möjlighet till förlängning. Sök tjänsten redan idag då start är omgående! Arbetsbeskrivning Rollen som Ekonomiassistent inom reskontra innefattar ... Visa mer
Jefferson Wells söker nu en Ekonomiassistentkonsult till vår kund i Kungshamn som behöver förstärka sin ekonomiavdelning. Rollen kommer omfattas av att stötta i flertalet arbetsuppgifter inom reskontraområdet, enklare kundtjäns och administration.
Uppdraget startar omgående och pågår minst till september med möjlighet till förlängning. Sök tjänsten redan idag då start är omgående!

Arbetsbeskrivning

Rollen som Ekonomiassistent inom reskontra innefattar att ansvara för bokföringen enligt fastställda rutinbeskrivningar d.v.s. löpande bokföring, avstämning varje månad av bankkonton. Att rapportera och inbetala diverse avgifter.
* Hantera bolagets löneadministration i Kontek lön
* Att hyresavisera varje kvartal samt i förekommande fall hyreshöja bostäder, garage, carportar, motorvärmare och källarlokaler i Hyra.
* Att göra månadsavslut (inkl. ränteberäkning) i Hyra enligt fastställd rutin samt avstämning av kundreskontran mot bokföringsprogrammet varje månad.
* Att kreditera hyresinbetalningar via fil eller avbokning ifrån bankgirot.
* Att skapa fakturor utifrån underlag ifrån andra på kontoret.
* Att rapportera betalningar ifrån hyresgäster som ligger på Intrum samt ha kontakt med omsorgskontoret och integrationssamordningen vid obetalade hyror där de är involverade.
* Att handha autogiro samt e-faktura och därtill hörande rutiner och blanketter. Att matcha inkommande fakturor mot underlag, föreslå kontering, skicka runt för attest, bokföra dem i leverantörsreskontran, producera betalfil och skicka till bankgirot samt betalslagning och avstämning av leverantörsreskontran varje månad.
* Ansvara för inkommande och avgående post varje dag samt se till att frimärken finns. Ansvara för ordningen på kontorsmaterialsidan och göra inköp enligt budgetram och inköpsinstruktioner.
* Att i första hand svara för kundservice när det gäller personliga besök och hänvisa till uthyraren eller förvaltningschef i specifika frågor.

Om dig

Om du är en person som trivs i en föränderlig miljö och är drivs av att arbeta självständigt och brett så tror vi att du är rätt för person för detta uppdrag. Du är serviceinriktad, flexibel, nyfiken och har en vilja att bidra till förbättringar och utveckling. Du har ett driv och besitter förmågan att ta initiativ och få saker gjorda. Du har sinne för detaljer, en förståelse för verksamheten och en vilja att arbeta för kundens bästa.
Vidare ser vi att du har gymnasieexamen inom ekonomi eller motsvarande. Minst två års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent önskas.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Jefferson Wells värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Ekonomiassistent/Hyresadministratör till Kilbäcken Fastighetsutveckling!

Vill du jobba med ekonomi, kundservice och administration? Är du en positiv person som bidrar till god stämning i arbetsgruppen? Då är du den vi söker! Just nu söker vi på StudentConsulting en Hyresadministratör till Kilbäcken Fastighetsutveckling! Kilbäcken Fastighetsutveckling förvaltar och utvecklar fastigheter. Deras verksamhetsområde är södra Sverige samt Köpenhamn. Företaget förvaltar ca 1100 lägenheter samt kommersiella fastigheter med butiker, kon... Visa mer
Vill du jobba med ekonomi, kundservice och administration? Är du en positiv person som bidrar till god stämning i arbetsgruppen? Då är du den vi söker!

Just nu söker vi på StudentConsulting en Hyresadministratör till Kilbäcken Fastighetsutveckling! Kilbäcken Fastighetsutveckling förvaltar och utvecklar fastigheter. Deras verksamhetsområde är södra Sverige samt Köpenhamn. Företaget förvaltar ca 1100 lägenheter samt kommersiella fastigheter med butiker, kontor, skolor och vårdlokaler.

Som Ekonomiassistent/Hyresadministratör har du ha en bred och omväxlande roll med olika ansvarsområden. Du kommer stötta Controllers med löpande bokföring och fakturahantering, vilket på sikt kan utökas till fler ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du kommer även att hjälpa hyresgästerna på bästa sätt, vilket bland annat innebär att svara på frågor och hantera serviceanmälningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav:

• Löpande bokföring
• Fakturahantering
• Bistå med support till hyresgäster
• Ta emot och hantera serviceanmälan
• Tillhörande hyresadministration

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Kilbäcken Fastighetsutveckling. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos Kilbäcken Fastighetsutveckling. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider med möjlighet till flex. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet
• Har en god administrativ förmåga och datorvana
• Talar och skriver obehindrat på Svenska

Meriterande:

• Erfarenhet av löpande bokföring ses som mycket meriterande
• Erfarenhet av Hogia (fastighet och/eller ekonomi)

För att trivas i tjänsten behöver du vara en kommunikativ person med en stark känsla för service. Du trivs i en arbetskultur med har högt i tak där du bidrar med god stämning i arbetsgruppen. Vidare är du självständig i ditt arbete och räds inte för att ta egna initiativ, det är i stället något som driver och motiverar dig.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Jan 13    Uddevalla kommun    Ekonomiassistent
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Vilka är verksamhetens mål?

God service till medborgare och andra intressenter
Upprätthålla lagar, regelverk och tillämpningsanvisningar

Vilka mål arbetar befattningsinnehavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

Gott bemötande, öppenhet, respekt och professionalitet i alla kontakter
Relevant stöd till förskolans rektorer, verksamhetschef och andra berörda
Goda relationer med fristående verksamheter och andra intressenter

Vilka arbetsuppgifter ingår för att uppfylla de mål befattningsinnehavaren har?

Huvudsakliga arbetsuppgifter är ekonomiadministration med bokslut och budget samt stöd till ekonom och rektorer.

I tjänsten ingår kännedom och förståelse för processer vid ansökningar till placering inom förskola, pedagogisk omsorg och fritidsverksamhet. Du har daglig kontakt med vårdnadshavare, rektorer, andra tjänstemän i kommunala och fristående verksamheter samt berörda myndigheter. Arbetsuppgifterna är av skiftande komplexitet, vilket betyder att du kan förvänta dig att arbeta både med betydande utmaningar och med enkla rutinärenden.
Tjänsten innebär myndighetsutövning.

Kravspecifikation

Utbildning med inriktning mot administration/ekonomi/statistik/kommunikation. Kunskap kring de lagrum som styr ärendehanteringsprocessen, såsom skollagen, förvaltningslagen, offentlighets- och sekretesslagen.

Vilka övriga krav bör ställas?

Erfarenhet av arbete inom politiskt styrd organisation och kommunal förvaltning. God IT-vana, van användare av officepaketet, särskilt word och Excel. Mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt samt goda kunskaper i engelska krävs. Andra språk är meriterande. Meriterande är också god insikt i förskolans mål och uppdrag, liksom erfarenhet av arbete med ekonomi.

Kompetenser

Självständighet
Flexibel
Uthållig
Serviceinriktad
Strategisk
Strukturerad

Urval och intervjuer påbörjas innan ansökningstidens utgång.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Jan 11    Jenving Technology AB    Ekonomiassistent
Företaget söker förstärkning i form av en ekonomiassistent med kunskaper för import och export. Sökande skall ha relevant ekonomisk examen med kunskaper för import- och exportredovisning samt valuta- och växelkurskunskaper. Sökande måste även kunna arbeta med löpande reskontror, avstämningar, skattekonto, viss global redovisning, statistik och valutakurser. Då arbetsgivaren är verksam på en global marknad, behöver sökande dessutom behärska engelska i tal o... Visa mer
Företaget söker förstärkning i form av en ekonomiassistent med kunskaper för import och export. Sökande skall ha relevant ekonomisk examen med kunskaper för import- och exportredovisning samt valuta- och växelkurskunskaper. Sökande måste även kunna arbeta med löpande reskontror, avstämningar, skattekonto, viss global redovisning, statistik och valutakurser.
Då arbetsgivaren är verksam på en global marknad, behöver sökande dessutom behärska engelska i tal och skrift samt kunna tala och skriva på kinesiska. God kommunikativ förmåga på olika språk är en förutsättning för att kunna hantera företagets många utrikeskontakter.
Sökande måste dessutom vara noggrann och flexibel, då det förekommer varierande arbetsuppgifter samt ha förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Nov 10    PEAB AB    Ekonomiassistent
Nu söker vi på Peab Byggservice en projekt och distriktsekonom till vår verksamhet i Västra Götaland och Halland. Är du en kommunikativ person som drivs av att få jobba i en spännande bransch och att få bli en viktig medlem i teamet? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Som projekt och distriktsekonom hos oss kommer du att arbeta med ekonomifrågor, uppföljning och prognostisering. I dina arbetsuppgifter ingår att vara ett stöd till våra chefer ... Visa mer
Nu söker vi på Peab Byggservice en projekt och distriktsekonom till vår verksamhet i Västra Götaland och Halland. Är du en kommunikativ person som drivs av att få jobba i en spännande bransch och att få bli en viktig medlem i teamet? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som projekt och distriktsekonom hos oss kommer du att arbeta med ekonomifrågor, uppföljning och prognostisering. I dina arbetsuppgifter ingår att vara ett stöd till våra chefer i budget och prognosarbete. Du kommer även arbeta med löpande analys och uppföljning av den operativa verksamheten utifrån budget och nyckeltal. Du förväntas agera stöd i ekonomiska frågor som uppstår i verksamheten samt ta fram ekonomirapporter och presentationer för verksamhetens chefer.

Om dig

Vi söker dig som

- har en högskoleutbildning i ekonomi

- har erfarenhet av arbete med analys och rapportering samt ekonomistyrning

- har mycket god förståelse för processer och för relevanta affärsverktyg

- har arbetat med succesiv vinstavräkning

- har erfarenhet från liknande roller

Du är en relationsskapande person som är engagerad i det du gör och har ett stort intresse för verksamhetens utveckling. Vidare är du initiativtagande och kommunikativ i din yrkesroll och du uppskattar kombinationen av att få jobba både med människor och siffror.

Du arbetar efter uppsatta strategier och visioner. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har god förmåga att organisera ditt arbete.

Vid frågor är du välkommen att kontakta regionchef Thomas Palmqvist +4673-3373510 eller HR-partner Mia Ström på telefonnummer: +4672-5336300 eller via e-post: [email protected] Visa mindre

Ekonomi/Inköpsassistent

U-nite Fasteners Technology AB, ett expanderande företag specialiserat på infästning, främst till stålbyggnation och ventilation. Sedan start 1987 finns vi i Hogstorp, strax norr om Uddevalla. Våra kunder finns över stora delar av Europa. Unite ingår i Lindab koncernen, som har över 5 100 medarbetare i 24 länder och huvudkontor i Båstad kommun. Koncernens omsättning 2020 var 9 166 MSEK. Vi söker nu: Ekonomi/Inköpsassistent Tjänsten är uppdelat på... Visa mer
U-nite Fasteners Technology AB, ett expanderande företag specialiserat på infästning, främst till stålbyggnation och ventilation.
Sedan start 1987 finns vi i Hogstorp, strax norr om Uddevalla.
Våra kunder finns över stora delar av Europa.
Unite ingår i Lindab koncernen, som har över 5 100 medarbetare i 24 länder och huvudkontor i Båstad kommun. Koncernens omsättning 2020 var 9 166 MSEK.

Vi söker nu:
Ekonomi/Inköpsassistent
Tjänsten är uppdelat på dels ekonomi arbete, såsom löpande bokföring, reskontra, rapporter och att vara behjälplig Ekonomichefen vid bokslut och redovisning.
Den andra delen av tjänsten innebär att assistera vår Inköpschef med inleverans av material, tullhanteringen för all vår import, samt bevaka inköpsbehov, inleveranser och hantera mindre inköp.
Du är noggrann, driven, strukturerad, engagerad och ansvarsfull, samt har en god social kompetens och bra samarbetsförmåga.
Du skall ha:
- ekonomisk utbildning (minst gymnasium)
- erfarenhet av bokföring och bokslutsarbete
- goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- god datavana (Officepaketet)
Erfarenhet av inköp är meriterande.


Heltidstjänst med start omgående.
Vid frågor kontakta Madeleine Andersson – VD tel: 0522-65 33 96. www.unitefasteners.com
Välkommen med din ansökan och ditt CV till [email protected] - senast den 5/12. Visa mindre

Uddevalla Energi söker en ekonomiassistent med positiv energi

Ansök    Dec 16    Uddevalla Energi AB    Ekonomiassistent
Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. Hos oss är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande en framgångsfaktor. Vi arbetar för en hållbar miljö, bra service och affärsmässig samhällsnytta för våra kunder. Vi söker nu en ekonomiassistent på halvtid. Dina främsta arbetsuppgifter är arbete med leverantörsfakturor och leverantörsreskontra. Du vägleder våra leverantörer för att öka antalet elektroniska fakturor. Du kommer också att jobba... Visa mer
Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. Hos oss är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande en framgångsfaktor. Vi arbetar för en hållbar miljö, bra service och affärsmässig samhällsnytta för våra kunder. Vi söker nu en ekonomiassistent på halvtid.
Dina främsta arbetsuppgifter är arbete med leverantörsfakturor och leverantörsreskontra. Du vägleder våra leverantörer för att öka antalet elektroniska fakturor. Du kommer också att jobba med avtalsuppföljning men även andra förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen och i företaget. Arbetet innebär också interna kundkontakter då det i uppdraget ingår att stötta och hjälpa organisationen. Du kommer att vara en del av ekonomiavdelningen där vi idag är 8 medarbetare.
Som person är du initiativtagande och löser problem på egen hand. Du är självgående och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter och samarbeten hör till det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen är du också noggrann, strukturerad samt bra på att planera och prioritera. Du trivs i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad, resurssmart och inkluderande är ledord i vardagen. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda.
Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Hos oss tar vi vara på varje medarbetares energi.
Kvalifikationer
Lägst gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Minst två års administrativ erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Intresse och goda kunskaper inom olika IT-system för att kunna utveckla och digitalisera ekonomiprocesser
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i något ekonomisystem

Tillträdesdag: enligt överenskommelse. Tjänsten är 50% och vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag: 15 januari. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Information: Mer information om företaget finner du på www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta ekonomichef Maria Olsson, 0522-58 07 11. Facklig representant Vision, Thomas Georgiou 0522-58 08 99.
Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. En väl sammanhållen koncern med verksamhet inom produktion och distribution av el, elhandel, fjärrvärme, energilösningar, fjärrkyla, pellets, entreprenadverksamhet, stadsnätsverksamhet, avfallsbehandling samt renhållning. Uddevalla Energi omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 165 anställda. Verksamheten inleddes 1857 med gasverksrörelse för belysningsändamål. Uddevalla Energi AB ägs av Uddevalla kommun. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Jun 29    Ströms Slott AB    Ekonomiassistent
Ströms slott koncernen söker ekonomiassistent. Du arbetar med löner och bokföring. Vi arbetar med löneprogrammen Edison och BL lön samt bokföringsprogrammen Edison och Visma. Du arbetar med tidrapporter, beräkning av löner, semestrar, arbetsgivarintyg m.m. Du är också ansvarig för bokföring i några av våra bolag. Som administratör får du arbeta brett med olika administrativa uppgifter. Det kan t.ex. handla om statistik till SCB, barnomsorgsadministration, ... Visa mer
Ströms slott koncernen söker ekonomiassistent.
Du arbetar med löner och bokföring. Vi arbetar med löneprogrammen Edison och BL lön samt bokföringsprogrammen Edison och Visma.
Du arbetar med tidrapporter, beräkning av löner, semestrar, arbetsgivarintyg m.m.
Du är också ansvarig för bokföring i några av våra bolag.
Som administratör får du arbeta brett med olika administrativa uppgifter. Det kan t.ex. handla om statistik till SCB, barnomsorgsadministration, ansökningar och rapporter till arbetsförmedlingen, ta fram underlag till försäkringskassan, samt fakturahantering.
Ströms slott är verksamma inom barnomsorg men också byggnation, tandvård, hotell och fastigheter.
Du som söker bör ha god dator- samt systemvana. Erfarenhet är meriterande. Vi söker en person som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du behöver erfarenhet av bokföringsprogram och löneprogram gärna de som vi redan arbetar med.
Du arbetar i team tillsammans med en controller och en bokföringsansvarig. Du arbetar även nära flera av våra chefer. Din arbetsplats finns på vårt huvudkontor i Ljungskile. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Sep 17    Uddevalla kommun    Ekonomiassistent
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Tjänsten är placerad på redovisnings- och serviceenheten som är en del av kommunens centrala ekonomiavdelning.

Ekonomiavdelningen består i övrigt av enheten för planering och styrning samt upphandlingsenheten.

Uddevalla kommuns ekonomiavdelning har huvudansvaret för ledning samordning och utveckling av kommunens ekonomi- och styrprocesser. Avdelningen bistår också kommunstyrelse, förvaltningar och kommunägda företag med sakkunskap.

Redovisnings- och serviceenheten består av tretton medarbetare och omfattar service och ansvar över redovisning och betalprocesser, kund- och leverantörsreskontra, E-handel, samt anläggningsregister. I enheten ingår ansvar för kommunens redovisning, systemansvar för vårt affärssystem Raindance samt ansvar för kommunens koncernredovisning.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiadministratör på redovisning- och serviceenheten kommer du att arbeta tillsammans med övriga inom den centrala kund- och leverantörreskontran. Gruppen hjälps åt och arbetsuppgifterna är fördelade utifrån kompetens och intresseområde. För denna tjänst är arbetsuppgifterna inriktade på kundreskontra och kravhantering samt avvikelsehantering för inkommande leverantörsfakturor. Du kommer att vara en del i vår support och stöd till våra interna kunder. I arbetet ingår också övriga förekommande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi vill att du har yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot ekonomi. Du ska ha erfarenhet av liknande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter. Har du dessutom erfarenhet från liknande arbete inom offentlig verksamhet är det meriterande. Vi förutsätter att du har god system-och datavana. Har du vana av att jobba i Raindance är det meriterande.

Som person är du stabil, uthållig och flexibel. Du gillar att samarbeta med andra och eftersom du kommer att ha kontakter med personer, både internt men också externt, är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga vikt på de färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket såsom att vara strukturerad, kvalitetsmedveten och ha förmåga att kunna lösa dagliga problemställningar.

Villkor
Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev, CV och löneanspråk. 

Intervjuerna kommer att ske löpande under ansökningstiden. Första intervjun kommer sannolikt att ske digitalt. Välkommen med din ansökan!

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.


När du söker ett jobb i vår jobb-portal diarieförs din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir då en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingarna kan begäras ut av den som vill. Undantag är ansökningar från personer som har skyddad identitet. Om du av någon anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system kontaktar du den person som anges vid kontakt i respektive annons.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Sep 1    Göteborgs Stift    Ekonomiassistent
Göteborgs stift omfattar geografiskt Bohuslän, Halland och västra delen av Västergötland och vi har kanslilokaler centralt i Göteborg och Uddevalla. Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingsliv och förvaltning i församlingar och pastorat. Göteborgs stiftskansli är ett kompetenscentrum som ska inspirera och stödja församlingarna i att förverkliga deras uppdrag. En rik mångfald av människor och verksamhet ryms inom Svenska kyrkan och ... Visa mer
Göteborgs stift omfattar geografiskt Bohuslän, Halland och västra delen av Västergötland och vi har
kanslilokaler centralt i Göteborg och Uddevalla.

Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över
församlingsliv och förvaltning i församlingar och pastorat. Göteborgs stiftskansli är ett
kompetenscentrum som ska inspirera och stödja församlingarna i att förverkliga deras uppdrag. En rik
mångfald av människor och verksamhet ryms inom Svenska kyrkan och vår grundsyn är att alla
människor har lika värde inför Gud. Vi arbetar med årsarbetstid och en stor frihet under ansvar. Vi
erbjuder nyrenoverade centrala arbetsplatser och personalförmåner som friskvårdsbidrag och
friskvårdstimme på arbetstid, bidrag för busskort samt trevliga kollegor.

Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent i Uddevalla

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent arbetar du i team i en konsultativ roll mot våra kunder som främst är församlingar och pastorat i Göteborgs stift. Du arbetar inom teamet med arbetsuppgifter så som löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra och kontoavstämningar men jobbar också med andra administrativa uppgifter. Du vill jobba för en idéburen organisation där det är viktigt att ge en professionell service såväl som en bra stämning på kontoret.

Kvalifikationer
Vi söker dig som

- Har minst en gymnasieekonomutbildning. Meriterande är även yrkeshögskoleutbildning med inriktning inom redovisning.
- Har minst 2 års praktiskt erfarenhet av liknande arbete. Meriterande är även tidigare erfarenheter inom Svenska kyrkan eller offentlig verksamhet.
- Har vana vid att arbeta administrativt med löpande bokföring, kontoavstämningar, kund- och leverantörsreskontra.
- Är medlem i Svenska kyrkan Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av systemet Aveny och är van att leverera tjänster till externa aktörer eller kunder i en liknande roll.

Som person är du

- Strukturerad, pedagogisk och kommunikativ
- Stresstålig och lösningsfokuserad
- Duktig på bemötande och utvecklingstänkande 

Villkor
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och stimulerande arbetsgemenskap med tjänsteställe vid Lilla Bommen i Göteborg alternativ kontoret i Uddevalla. Tjänsten är placerad på enheten för ekonomi. Den är på heltid och tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse 2020.

Kontaktpersoner

Helena Ceder, teamledare 031-771 30 92

Maria Frykberg, enhetschef 031-771 29 70

Carina Widell, Vision 031-731 68 56 Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Apr 13    Uddevalla kommun    Ekonomiassistent
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning

Grundskolans administratörer är placerade på en eller flera av kommunens skolor och arbetar med att ge administrativt stöd till rektorer och chefer.

Inom administrationen arbetar även handläggare med olika typer av självständiga uppdrag. Administrationen omfattar 31 personer och samordnas av grundskolans enhetschef för administration. Rektors-/chefsgruppen omfattar drygt 30 personer.

Den lediga anställningen är en visstidsanställning som ekonomiadministratör på 80%. Anställningen beräknas vara från mitten av augusti till juni-22 med goda möjligheter till förlängning.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med grundskolans administratörer och handläggare samt grundskolans ekonom. I din roll kommer du även att ha kontakt med kommunens centrala ekonomiavdelning.

Placeringen är på Grundskolekontoret, Södra Hamngatan 13.Vilka mål arbetar befattningshavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

Administrationen arbetar med att kvalitetssäkra och utveckla de stödprocesser som hjälper skolenheterna att leverera en god undervisning. Vi samarbetar med cheferna och rektorerna administrativt. Med det gemensamma arbetet i arbetsgruppen skapar vi en effektiv organisation där målet är att eleverna får goda förutsättningar. Gott bemötande enligt administrationens värdegrund är en viktig del som genomsyrar gruppens arbete och processer.

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och utvecklande arbete i en verksamhet med tydliga mål tillsammans med kollegor. Verksamheten samlas återkommande i olika typer av möten.

Intervjuer planeras till v 18-19. Urval och rekrytering kan även komma att ske fortlöpande.Arbetsuppgifter

Allmänna ekonomiadministrativa arbetsuppgifter, granska konton och göra omföringar, inbetalningar, rapporter.

Bevaka fakturahanteringen, projekt och övriga uppbokningar vid bokslut.

Ha eget uppföljningsansvar och stötta skolor vid delårsavstämningar och bokslut.

Delta i grundskolans budgetarbete med ansvar för vissa områden i arbetet.

Fakturering utifrån underlag från verksamheten, granska inkommande underlag gällande kontering och moms innan fakturering.

Ge support, utbilda och ge kvalificerat stöd till verksamhetens centrala ekonomiadministration, rektorer och beställare i affärssystemet Raindance.

Driva utvecklingsarbetet tillsammans med grundskolans ekonom.

Självständigt planera för arbetsområdet, sammanställa och analysera material.

Avstämning av statsbidrag samt vara behjälplig vid ansökning och redovisning.Kravspecifikation

Ekonomiutbildning på gymnasie- eller yrkeshögskolenivå.

Du har grundläggande ekonomikunskaper och minst 2 års erfarenhet från ekonomiadministrativt arbete. Kunskap om riktlinjer för redovisningskrav krävs i rollen och har du även erfarenhet av kommunal ekonomiadministration så ses det som meriterande.

Du har goda kunskaper i Excel och att arbeta digitalt är en självklarhet för dig.

Kunskap om relevanta delar i skollagen samt erfarenhet av att ge support och göra justeringar/beställningar i digitala affärssystem (gärna Raindance) är meriterande.Kompetenser

Vi ser att du är en person som är strukturerad, självgående och har god samarbetsförmåga.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiassistent för omgående start i Uddevalla!

Är du i början av karriären och vill utvecklas inom ekonomi? Då bör du se hit! Just nu söker vi en driven Ekonomiassistent till vår kund Coop Väst! Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Coop Väst fortsätter att växa och behöver nu stärka upp sin personalstyrka med en ekonomiassistent till deras kontor i Uddevalla. I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå utav: - Kontera fakturor, varufa... Visa mer
Är du i början av karriären och vill utvecklas inom ekonomi? Då bör du se hit!

Just nu söker vi en driven Ekonomiassistent till vår kund Coop Väst! Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Coop Väst fortsätter att växa och behöver nu stärka upp sin personalstyrka med en ekonomiassistent till deras kontor i Uddevalla.

I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå utav:

- Kontera fakturor, varufakturor och omkostnader
- Hantera adressändring och felaktiga referenser på fakturorna
- Hantera post
- Övrig avlastning till resterande på avdelningen, så som enklare administrativa arbetsuppgifter

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du kommer bli anställda av StudentConsulting och jobba som konsult hos Coop Väst. Tjänsten ska starta omgående och pågå till 2021-09-31. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider och du kommer tillhöra deras kontor i Uddevalla.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en akademisk bakgrund inom ekonomi, har goda kunskaper i Excel och kan börja omgående. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete samt har förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du har en stark kommunikativ förmåga och har lätt till att samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten tillsätts så fort vi finner rätt person!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Jun 22    Ströms Slott AB    Ekonomiassistent
Ströms slott koncernen söker ekonomiassistent. Du arbetar med löner och bokföring. Vi arbetar med löneprogrammen Edison och BL lön samt bokföringsprogrammen Edison och visma. Du arbetar med tidrapporter, beräkning av löner, semestrar, arbetsgivarintyg m.m. Du är också ansvarig för bokföring i några av våra bolag. Som administratör får du arbeta brett med olika administrativa uppgifter. Det kan t.ex. handla om statistik till SCB, barnomsorgsadministration,... Visa mer
Ströms slott koncernen söker ekonomiassistent.
Du arbetar med löner och bokföring. Vi arbetar med löneprogrammen Edison och BL lön samt bokföringsprogrammen Edison och visma.
Du arbetar med tidrapporter, beräkning av löner, semestrar, arbetsgivarintyg m.m.
Du är också ansvarig för bokföring i några av våra bolag.
Som administratör får du arbeta brett med olika administrativa uppgifter. Det kan t.ex. handla om statistik till SCB, barnomsorgsadministration, ansökningar och rapporter till arbetsförmedlingen, ta fram underlag till försäkringskassan, samt fakturahantering.
Ströms slott är verksamma inom barnomsorg men också byggnation, tandvård, hotell och fastigheter.
Du som söker bör ha god dator- samt systemvana. Erfarenhet är meriterande. Vi söker en person som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du behöver erfarenhet av bokföringsprogram och löneprogram gärna de som vi redan arbetar med.
Du arbetar i team tillsammans med en controller och en bokföringsansvarig. Du arbetar även nära flera av våra chefer. Din arbetsplats finns på vårt huvudkontor i Ljungskile. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Trygghet –Säkerhet- Omtanke Räddningstjänstförbundet Mitt Bohuslän är ett kommunalförbund bestående av räddningstjänsterna i Munkedal, Lysekil och Uddevalla kommun. Kommunerna har tillsammans ca 82 000 invånare. Förbundets uppdrag är att stödja de människor som lever, verkar och vistas i medlemskommunerna. I första hand innebär detta förebyggande insatser i syfte att öka förmågan hos den enskilde att förhindra olyckor eller begränsa följderna av olyck... Visa mer
Trygghet –Säkerhet- OmtankeRäddningstjänstförbundet Mitt Bohuslän är ett kommunalförbund bestående av räddningstjänsterna i Munkedal, Lysekil och Uddevalla kommun. Kommunerna har tillsammans ca 82 000 invånare.

Förbundets uppdrag är att stödja de människor som lever, verkar och vistas i medlemskommunerna. I första hand innebär detta förebyggande insatser i syfte att öka förmågan hos den enskilde att förhindra olyckor eller begränsa följderna av olyckor.

Vidare skall förbundet på ett effektivt sätt hantera behovet av akuta skadeavhjälpande insatser.Beskrivning 
Vill du jobba i en spännande verksamhet där mycket händer framöver? Bland annat  kommer vi att flytta in i en helt ny brandstation inom ett par år.

Vi behöver utöka förbundet med en tjänst som Ekonomiadministratör. Tjänsten är ny och kommer att ingå i den administrativa staben som består av Förbundsekonom, Administratör, Personalhandläggare och Verksamhetsutvecklare.? 

Arbetsuppgifter 
Tjänsten innebär ett brett ansvarsområde inom ekonomiadministration med varierade arbetsuppgifter. Du kommer i huvudsak att hantera kund- och leverantörsreskontra, skattedeklaration och momsredovisning och vara behjälplig vid bokslut.  

I arbetet ingår också inköp, avtal och försäkringsfrågor samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter i förbundets stab. Eftersom tjänsten är ny kan innehållet komma att förändras efter hand.? 

Kvalifikationer och kompetenser 
Ekonomiutbildning på gymnasie- eller yrkeshögskolenivå alternativt flerårig erfarenhet som arbetsgivaren bedömer är relevant för denna tjänst. 

Erfarenhet av ekonomiadministration inom offentlig sektor är meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och vana av att arbeta i ekonomiadministrativa system.  Att kunna uttrycka sig väl på svenska i såväl tal som skrift är en förutsättning för arbetet. 

Som person är du analytisk, självgående och flexibel. Du gillar att samarbeta med andra och eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt är det viktigt att du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga.? Utöver erfarenhet och kunskap lägger vi också stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Som anställd hos oss finns möjligheten att kunna arbeta som deltidsbrandman vid någon av förbundets stationer. 

Läs mer om oss och vår verksamhet på https://mittbohuslan.se/    

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Feb 11    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Vi söker dig som är ekonomiassistent och har erfarenhet och vana av att arbeta med leverantörs- och kundreskontra. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Adecco och utför jobbet hos vår kund Erfarenhet utav att ha arbetat med leverantörs- och kundreskontra. Visa mer
Vi söker dig som är ekonomiassistent och har erfarenhet och vana av att arbeta med leverantörs- och kundreskontra.
Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Adecco och utför jobbet hos vår kund

Erfarenhet utav att ha arbetat med leverantörs- och kundreskontra. Visa mindre

Ekonomiassistent för omgående start i Uddevalla!

Är du i början av karriären och vill utvecklas inom ekonomi? Då bör du se hit! Just nu söker vi för kunds räkning en driven Ekonomiassistent för omgående start! Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå utav: - Kontera fakturor, varufakturor och omkostnader - Hantera adressändring och felaktiga referenser på fakturorna - Hantera post - Övrig avlast... Visa mer
Är du i början av karriären och vill utvecklas inom ekonomi? Då bör du se hit!

Just nu söker vi för kunds räkning en driven Ekonomiassistent för omgående start! Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln.

I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå utav:

- Kontera fakturor, varufakturor och omkostnader
- Hantera adressändring och felaktiga referenser på fakturorna
- Hantera post
- Övrig avlastning till resterande på avdelningen, så som enklare administrativa arbetsuppgifter

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du kommer bli anställda av StudentConsulting och jobba som konsult hos vår kund. Tjänsten ska starta omgående och pågå till 2021-09-31. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider och du kommer jobba på deras kontor i Uddevalla.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en akademisk bakgrund inom ekonomi, har tidigare erfarenhet av fakturahantering och har ett tekniskt intresse. Vidare har du goda kunskaper i Excel och kan börja omgående. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete samt har förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter på ett självständigt sätt.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts så fort vi finner rätt person!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Jan 15    Uddevalla kommun    Ekonomiassistent
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Tjänsten är placerad på redovisnings- och serviceenheten som är en del av kommunens centrala ekonomiavdelning.

Ekonomiavdelningen består i övrigt av enheten för planering och styrning samt upphandlingsenheten.

Uddevalla kommuns ekonomiavdelning har huvudansvaret för ledning samordning och utveckling av kommunens ekonomi- och styrprocesser. Avdelningen bistår också kommunstyrelse, förvaltningar och kommunägda företag med sakkunskap.

Redovisnings- och serviceenheten består av tretton medarbetare och omfattar service och ansvar över redovisning och betalprocesser, kund- och leverantörsreskontra, E-handel, samt anläggningsregister. I enheten ingår systemansvar för affärssystemet Raindance samt ansvar för kommunens koncernredovisning.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiadministratör på redovisning- och serviceenheten kommer du att arbeta tillsammans med övriga inom kund- och leverantörreskontran. Gruppen hjälps åt och arbetsuppgifterna är fördelade utifrån kompetens och intresseområde. För denna tjänst är arbetsuppgifterna inriktade på kundreskontra och kravhantering samt avvikelsehantering för inkommande leverantörsfakturor. Du kommer att vara en del i vår support och stöd till våra interna kunder. I arbetet ingår också övriga förekommande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi vill att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande med inriktning mot ekonomi. Du ska ha erfarenhet av arbete med ekonomiadministrativa arbetsuppgifter, har du dessutom erfarenhet från offentlig verksamhet är det meriterande. Vi förutsätter att du har god system-och datavana samt vana av att jobba i Raindance.

Som person är du stabil, uthållig och flexibel. Du gillar att samarbeta med andra och eftersom du kommer att ha kontakter med personer, både internt men också externt, är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga vikt på de färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket såsom att vara strukturerad, kvalitetsmedveten och ha förmåga att kunna lösa dagliga problemställningar.

Villkor
Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev, CV och löneanspråk. 

Intervjuerna kommer att ske löpande under ansökningstiden. Första intervjun kommer att ske digitalt. Välkommen med din ansökan!

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiassistent till Adecco i Uddevalla

Ansök    Jan 15    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Om tjänsten Som Ekonomiassistent till Adecco i Uddevalla kommer du att arbeta med löpande bokföring, löpande avstämningar och fakturering. Arbetstiden är förlagd på vardagar med kontorstider och start för tjänsten är omgående. I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Löpande bokföring - Avstämningar - Fakturering Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start omgående. Om dig Vi söker dig som ... Visa mer
Om tjänsten

Som Ekonomiassistent till Adecco i Uddevalla kommer du att arbeta med löpande bokföring, löpande avstämningar och fakturering. Arbetstiden är förlagd på vardagar med kontorstider och start för tjänsten är omgående.

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Löpande bokföring
- Avstämningar
- Fakturering

Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Som person har du mycket energi och är öppen och kommunikativ. Vi ser även att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt ett öga för siffror. Du är lösningsorienterad och är duktig på logiskt tänkande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Linus Eng via Adecco [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, ekonomi, bokföring, fakturering,Trestad, Uddevalla, Adecco Visa mindre

Ekonomiassistent till Adecco i Trollhättan

Ansök    Sep 25    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Är du arbetssökande, har grundläggande kunskaper inom ekonomi och finns tillgänglig omgående? Vi på Adecco söker nu effektiva, noggranna och strukturerade ekonomiassistenter för kommande behov hos våra kunder runtom Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Om tjänsten Som ekonomiassistent kan du komma att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering samt enklare avstämningar. Det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta ... Visa mer
Är du arbetssökande, har grundläggande kunskaper inom ekonomi och finns tillgänglig omgående? Vi på Adecco söker nu effektiva, noggranna och strukturerade ekonomiassistenter för kommande behov hos våra kunder runtom Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kan du komma att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering samt enklare avstämningar. Det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Arbetstiderna kan variera, men är vanligtvis måndag-fredag mellan 08:00-17:00. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och med start vid behov.

Om dig
Vi söker dig som har grundläggande utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har systemvana och lätt för att lära nya system.

Vidare ser vi att du är effektiv, noggrann och strukturerad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Tinsveds via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Ekonomi, Leverantörsreskontra, Fakturahantering, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Adecco Visa mindre

Ekonomiadministratör

Ansök    Jun 25    Uddevalla kommun    Ekonomiassistent
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning

Barn- och utbildningsförvaltningen är den största förvaltningen i Uddevalla kommun med drygt 2300 anställda.

Organisationen består av fyra verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasieskola samt vuxenutbildning med ansvariga verksamhetschefer. Den övergripande ledningen består av ett förvaltningsledningskontor bestående av centrala enheter under ledning av förvaltningschefen.

Ekonomienheten vid förvaltningsledningskontoret består av tre medarbetare. Vi arbetar övergripande med de ekonomiska processerna i tätt samarbete med verksamheternas administrationer och central ekonomiavdelning. Vi har ett övergripande ansvar att leda och utveckla det ekonomiadministrativa uppdraget.

Arbetsuppgifter

Att stödja och samordna arbetet med resursfördelning och interkommunala ersättningar i våra system samt vara stöd i faktureringshandläggning och budgetarbete.

Att administrera resursfördelningen och interkommunala ersättningar i verksamhetssystem är en omfattande process som består av många olika delar.

Att vara stöd och del  i fakturaprocesser både vad gäller leverantör och kund, delaktighet i budgetering, statsbidragsansökningar samt övriga arbetsuppgifter inom enheten.

Kravspecifikation

 -Ekonomiutbildning på gymnasie- eller yrkeshögskolenivå.

- Minst två års erfarenhet från ekonomiadministrativt arbete.

- Erfarenhet av arbete i ekonomisystem.

- Erfarenhet av skoladministrativt arbete i verksamhetssystem.

Arbetet ställer krav på att du är självständig, flexibel, uthållig och har god samarbetsförmåga.

Du är serviceinriktad, strukturerad och har god ekonomisk medvetenhet. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighetÖvrigt

Löpande rekrytering kommer att tillämpas, inkom därför med ansökan så snart som möjligt

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälso... Visa mer
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Vilka är verksamhetens mål?

- Likvärdig förskola

Vilka mål arbetar befattningsinnehavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

- Verksamhetsutveckling - Effektiva processer

Kravspecifikation

Högskoleutbildning inom ekonomi och samhällsanalys eller liknande är ett krav.

Kunskap i personaladministrativt arbete, ekonomiuppföljning och analys samt goda kunskaper i Office paketet och särskilt Excel krävs. Yrkeserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. God numerisk analysförmåga och god samarbetsförmåga. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Vi ser att du som person är självgående, flexibel och serviceinriktad. Vi vill att ditt arbete präglas av att du är kvalitetsmedveten och strukturerad. Därutöver har du god samarbetsförmåga och erfarenhet från kommunal redovisning samt analytisk förmåga.

Du behärskar att jobba i ekonomisystem och Excel. I arbetet ingår att skapa underlag för statistik och vara verksamhetsstöd till rektorer med personalredovisning, diarieföring, beställningar, fakturahantering och kontering.

Kompetenser

Självgående
Uthållig
Samarbetsförmåga
Serviceinriktad
Kreativ
Numerisk analytisk förmåga

Övrigt
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Intervjuer kommer att hållas den 2/1 & 3/1.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiansvarig sökes för längre vikariat

För ett längre vikariat tom augusti 2020 söker vi en ekonomiansvarig på deltid, ca 8-10h per vecka. Vi ser att du har några års erfarenhet så att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna. Meriterande är om du tidigare har arbetat med systemet Visma Spcs och Hogia lön. Arbetsguppgifter: Hantera kund- och leverantörsreskontran In- och utbetalningar Fakturering Löpande bokföring Moms & AG deklarationer Löner Övrigt administrativt arbete Som pers... Visa mer
För ett längre vikariat tom augusti 2020 söker vi en ekonomiansvarig på deltid, ca 8-10h per vecka.


Vi ser att du har några års erfarenhet så att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna.


Meriterande är om du tidigare har arbetat med systemet Visma Spcs och Hogia lön.


Arbetsguppgifter:
Hantera kund- och leverantörsreskontran
In- och utbetalningar
Fakturering
Löpande bokföring
Moms & AG deklarationer
Löner
Övrigt administrativt arbete


Som person måste du vara noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du kan prioritera och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, dvs kunna ha många bollar i luften.
Samt vara serviceinriktad och ha ett trevligt bemötande.
Du har god samarbetsförmåga, är prestigelös och hjälper till och stöttar där det behövs.


Tillträde omgående!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent, vikariat

ArbetetArbetsuppgifterna innebär i första hand fakturering mot kund. Det innebär att sammanställa diverse underlag för fartygsanlöp, terminalarbeten, hyror m.m. och utifrån avtal och offerter skapa fakturor. Övriga administrativa arbetsuppgifter förekommer också och består bland annat av att t.ex. ta fram och sammanställa diverse statistik och andra uppgifter samt att tillsammans med övriga medarbetare ansvara för bolagets telefonväxel. Kvalifikatione... Visa mer
ArbetetArbetsuppgifterna innebär i första hand fakturering mot kund. Det innebär att sammanställa diverse underlag för fartygsanlöp, terminalarbeten, hyror m.m. och utifrån avtal och offerter skapa fakturor. Övriga administrativa arbetsuppgifter förekommer också och består bland annat av att t.ex. ta fram och sammanställa diverse statistik och andra uppgifter samt att tillsammans med övriga medarbetare ansvara för bolagets telefonväxel. KvalifikationerDu har en utbildning inom ekonomi på minst gymnasienivå eller motsvarande samt har goda kunskaper i Microsoft Office. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du pratar och skriver svenska flytande och har goda språkkunskaper i engelska. Personliga egenskaperVi söker dig som har bra ordningssinne, är strukturerad och kan arbeta självständigt. Du är driven, gillar att ta initiativ och har en god förmåga att planera ditt arbete. Dessutom är du positiv och har lätt för att samarbeta med andra. Självklart känner du igen dig i våra ledord erfaren, engagerad och flexibel. TjänstenTjänsten är ett vikariat på heltid, ca 1 år under tiden ordinarie befattningshavare är föräldraledig. Preliminärt tillträde under november månad. Kollektivavtal finns.  AnsökanVälkommen med ansökan, CV och personligt brev, märkt "Ekonomiassistent" via mail till [email protected] Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast 2019-09-20. Urval och intervjuer sker löpande, varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Frågor angående tjänsten lämnas av Administrativ chef Annika Löfström, tel. 0522-912 05. Visa mindre

Ekonomiassistent Uddevalla

Ansök    Sep 20    Svenska kyrkan    Ekonomiassistent
Göteborgs stift söker ekonomiassistent till Uddevalla Om tjänsten I rollen som ekonomiassistent arbetar du i team i en konsultativ roll mot våra kunder som främst är församlingar och pastorat i Göteborgs stift. Du arbetar inom teamet med arbetsuppgifter så som löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra och kontoavstämningar men jobbar också med andra administrativa uppgifter. Du vill jobba för en idéburen organisation där det är viktigt att ge en... Visa mer
Göteborgs stift söker ekonomiassistent till Uddevalla

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent arbetar du i team i en konsultativ roll mot våra kunder som främst är församlingar och pastorat i Göteborgs stift. Du arbetar inom teamet med arbetsuppgifter så som löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra och kontoavstämningar men jobbar också med andra administrativa uppgifter. Du vill jobba för en idéburen organisation där det är viktigt att ge en professionell service såväl som en bra stämning på kontoret.

Vi söker dig som
? Har minst en gymnasieekonomsutbildning. Meriterande är även yrkeshögskoleutbildning med inriktning inom redovisning.
? Har minst 2 års praktiskt erfarenhet av liknande arbete. Meriterande är även tidigare erfarenheter inom Svenska kyrkan eller offentlig verksamhet.
? Har vana vid att arbeta administrativt med löpande bokföring, kontoavstämningar, kund- och leverantörsreskontra.
? Är medlem i Svenska kyrkan

Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av systemet Aveny och är van att leverera tjänster till externa aktörer eller kunder i en liknande roll.

Som person är du
? Strukturerad, pedagogisk och kommunikativ
? Stresstålig och lösningsfokuserad
? Duktig på bemötande och utvecklingstänkande

Tjänsten är på heltid.
Placeringsort Uddevalla

Kontaktpersoner
Helena Ceder, Teamledare 031-771 30 92
Therese Warberg, rekryterare 031-771 29 54
Carina Widell, Vision 031-731 68 56

Göteborgs stift omfattar geografiskt Bohuslän, Halland och västra delen av Västergötland och vi har kanslilokaler centralt i Göteborg och Uddevalla. Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingsliv och förvaltning i församlingar och pastorat.

Göteborgs stiftskansli är ett kompetenscentrum som ska inspirera och stödja församlingarna i att förverkliga deras uppdrag. En rik mångfald av människor och verksamhet ryms inom Svenska kyrkan och vår grundsyn är att alla människor har lika värde inför Gud.

Vi arbetar med årsarbetstid och en stor frihet under ansvar. Vi erbjuder nyrenoverade centrala arbetsplatser och personalförmåner som friskvårdsbidrag och friskvårdstimme på arbetstid, bidrag för busskort samt trevliga kollegor. Visa mindre

Vi söker en ekonom – med fingertoppskänsla för både intäkter och kostnader

Ansök    Jul 30    Västvatten AB    Ekonomiassistent
Nu behöver vi en till ekonom! Vi har kastat om våra arbetsuppgifter och söker dig som vill vara med och gemensamt förfina vårt arbete vidare och ser till att rätt saker hamnar hos rätt personer. Är du en noggrann superekonom med känsla för intäkter och kostnader – så ska du såklart söka jobbet!  En del av något större Vi är ett ungt och piggt driftbolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att vatten- och avloppsförsörjningen funkar på bästa ... Visa mer
Nu behöver vi en till ekonom! Vi har kastat om våra arbetsuppgifter och söker dig som vill vara med och gemensamt förfina vårt arbete vidare och ser till att rätt saker hamnar hos rätt personer.

Är du en noggrann superekonom med känsla för intäkter och kostnader – så ska du såklart söka jobbet! En del av något större
Vi är ett ungt och piggt driftbolag med strax över 100 medarbetare, som ser till att vatten- och avloppsförsörjningen funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.Om dig – noggrann och flexibel
Då flera av medarbetare har bytt arbetsuppgifter efter en intern omfördelning, behöver vi dig som är bekväm med ständig förändring och vill vara en del att detta.

Vi tänker oss att du har ett eget inre driv för ditt arbete, ser i vidvinkelperspektiv och kopplar själv ihop olika arbetsdelar till en helhet. Du gillar såklart att jobba ihop med andra och ser helheten i ett arbetsflöde, du vill utveckla och effektivisera, men du kan också jobba med vardagliga arbetsrutiner.

Men vi är mest intresserade av att din personlighet och att ditt intresse stämmer in tillsammans med nuvarande arbetsgrupp för att skapa en bra dynamik.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på avdelningen kundnära tjänster, och samtidigt ha ett tätt samarbete med vår ekonomiavdelning, se till att allt arbete kring intäkter och kostnader matchar och flyter på.

Arbetet innebär rutinarbete inom kravhantering, intäktsuppföljning och leverantörsreskontra, hela vägen från att den att den ankommer till att den är registrerad och betald. Utöver det ingår även budgetering, prognos, utfall och allt som hör ekonomer till! Som en del av våra kundnära tjänster kommer du också att ha en hel del kontakt med människor, både inom företaget och ut till våra kunder. Krav
- Gymnasieutbildning
- B-körkort
- Datorvana
- Behärska svenska i tal och skrift

 
Meriterande
- Relevant högskoleutbildning el. motsvarande erfarenhet
- Kunskap i våra ekonomisystem Akribi-Fenix, EDP-Future Allmän IT-, system- och progamkunskap
- Erfarenhet av planering, fördelning, prognostisering, periodisering och bokslutsredovisning av intäkter
- Extra meriterande är erfarenhet från VA-branschen.
- Erfarenhet av hantering av leverantörsfakturor

 
Välkommen till oss!
Totalt är vi strax över 100 personer som jobbar dygnet runt för att alla våra vatten- och avloppskunder i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla ska ha dricksvatten i kranen och kunna avleda sitt avloppsvatten. För att allt ska fungera behövs stödfunktioner, bl. a ekonomi.

Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.Ansökan
Ansök via vårt ansökningsformulär. Du kan välja att ladda upp eget CV och personligt brev i ansökningsformuläret och behöver då bara svara på de obligatoriska frågorna.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

 

Tack, men nej tack! Vi vill inte bli kontaktade av bemannings- och rekryterings­företag eller försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonomiassistent till företag inom VVS - monteringsbranschen

Ansök    Maj 24    Framtiden AB    Ekonomiassistent
Bor du i närheten av Uddevalla och letar efter en ekonomitjänst med varierande arbetsuppgifter? Har du tidigare hanterat fakturor och jobbat i något system med orderhantering? Då är det har rätt tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna innefattar det bland annat att: - Sköta företagets faktureringar - Färdigställa månadsrapporter innehållande säljrapporter och arbetade timmar - Ta fram statistik på varje bil i tjänst och likaså statisti... Visa mer
Bor du i närheten av Uddevalla och letar efter en ekonomitjänst med varierande arbetsuppgifter? Har du tidigare hanterat fakturor och jobbat i något system med orderhantering? Då är det har rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna innefattar det bland annat att:

- Sköta företagets faktureringar
- Färdigställa månadsrapporter innehållande säljrapporter och arbetade timmar
- Ta fram statistik på varje bil i tjänst och likaså statistik på deras uthyrda maskiner och sammanställa allting i slutet på varje månad
- Ansvara för telefonhanteringen och därmed ha daglig kundkontakt. I telefonhanteringen inkluderas att ta in kundorders och delegera ut till den bäst lämpade kollegan som är i närheten av utav uppdraget. På sikt (2 år) kommer du även att ta överbokföringen som i dagsläget sköts av en annan ekonomiassisten och som kommer vara ett nära bollplank för dig under din anställning.


Om företaget
Vår kund riktar sig mot alla målgrupper som är i behov av VVS. De utgår från Uddevalla och jobbar i hela Västra Götaland. Bolaget är uppdelat i två företag; Rörteknik, som arbetar med spolning och inspektion utav avloppsrör samt VVS Montering, som arbetar med akut service.

Din profil
Du som söker är en person som är ansvarstagande, lösningsorienterad och lojal. Eftersom du har daglig kundkontakt ska du även ha en god känsla för kundservice och uppskatta flexibla arbetsuppgifter.

Skallkrav:
- Goda kunskaper i svenska (tal&skrift)
- Basnivå i ekonomikunskaper samt van vid att hantera fakturor
- Ha jobbat i något system med orderhantering

Meriterande:
- Körkort B
- Är van vid verktyget Entreportal (orderhantering)
- Bokföringskunskaper


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Uddevalla
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen! Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Apr 18    Lernia    Ekonomiassistent
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter där det finns goda möjligheter att lära sig mer och utvecklas. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent hos vår kund har du en bred, varierad roll innehållande bland annat reskontra och faktureringsfrågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär: • Kund- och leverantörsreskontra • Registrering och matchning av fakturor • Utgående betalningar • Administrat... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter där det finns goda möjligheter att lära sig mer och utvecklas.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund har du en bred, varierad roll innehållande bland annat reskontra och faktureringsfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

• Kund- och leverantörsreskontra
• Registrering och matchning av fakturor
• Utgående betalningar
• Administration
• Kontinuerlig kontakt med övriga anställda i verksamheten

Din bakgrund

För att bli aktuell för tjänsten hos vår kund har du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av liknande arbete. Du har god systemvana och är riktigt vass i Excel. Vidare behärskar du både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om ekonomi. Du är strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt och får snabbt saker ur händerna samtidigt som du leverear med en hög kvalitet. Vidare har du en mycket god social kompetens och är hjälpsam mot kollegor såväl som kunder samt bemöter leverantörer på ett professionellt sätt. För att hantera varierande arbetsuppgifter är du flexibel och kan hålla många bollar i luften. Slutligen engagerar du dig i att göra arbetet mer effektivt och är öppen för att testa nya metoder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Trestad

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre